ΠΟΙΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ;;; ΑΥΤΟΣ;;; !!! ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΚΟΡΑΚΙ “ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ” ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΛΕΙΟ ΠΟΥ ΣΦΑΔΑΖΕΙ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΑΡΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΤΙΣ ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΟΛΟΣΧΕΡΟΥΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ & ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ !

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ "Ε.ΣΥ." ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.
http://elliniki-perpatisia.blogspot.gr/2016/06/1_28.html
http://elliniki-perpatisia.blogspot.gr/2016/06/1_28.html

Γεωργία Βαγενά ΠΟΙΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ;;; ΑΥΤΟΣ;;; !!!!13501911_1242198272486400_6536660337351366391_n

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΛΙΑΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΩΣ ΤΡΑΠΕΖΑ !! ΟΙ ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΟΠΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ! (δείτε την λίστα στο τέλος)

ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΑΙΖΟΥΝ;; ΜΗΝ ΚΑΤΑΠΙΝΕΤΕ ΑΜΑΣΙΤΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ !!!!!

Οι πτωχευμένοι Μαρινόπουλοι ,ζουν στη βίλα τους στο Μαϊάμι!

ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΑ “ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΓΟΡΑ” ΜΙΛΑΝΕ;;

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ! ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ ΕΧΟΥΝ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!! (ΛΙΣΤΑ) ΚΙ ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΨΟΦΑ ΚΑΙ ΜΗ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΛΗΣΤΕΙΑ !!! IFC ΤΗΣ WORLD BANK ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ !

Από τα καταπιστεύματα χρηματοδοτήθηκε η Lidl σχεδόν $1 δις, από το IFC της Παγκόσμιας Τράπεζας

ΔΕΣ ΚΑΙ ΨΑΞΕ ΜΙΑ ΜΙΑ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ “ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ” ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΑΤΟΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΠΟΥ ΣΤΑ ΕΚΡΥΒΑΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΡΟΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΟΥ !!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ. ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ «ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ» ΤΩΝ Rothschild & Χ.Ο.ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ Α.Ε. , ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ FUNDS ΜΕ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ(ΡΟΥΦΗΓΜΑΤΟΣ) ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ !

ΜΕΤΑ ΑΝΑΡΩΤΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ! COCA COLA, JAMBO, ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, KORE, ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΧΑΡΤΟΠΟΙΊΑ, PEPSI, JOHNSON, ERICSON, BP, ΛΟΥΜΙΔΗΣ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΗΛΕΚΤΟΛΟΓΙΚΕΣ, ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΓΕΙΑΣ,,,,,, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΝΤΑΙ ΑΦΕΙΔΩΣ ΣΤΑ ΜΜΕ ΜΟΝΟΠΩΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΣΟΥ ΜΕ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ !!!! ΨΑΞΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ !!! ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΛΛΑ !!!

……….

Αλφειός: ΕΤΟΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ , ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ…

13533108_1241324782573749_4826741684901625402_nΓεωργία Βαγενά ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΕΓΚΑΘΕΤΟ ΚΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ( ΑΧ ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΕΣ ΑΧΑΪΑ ΚΑΙ ΗΛΕΙΑ ΣΤΡΑΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥΣ Η ΚΟΖΑ ΝΟΣΤΡΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΚΛΕΦΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ! )
Η εισπρακτική εταιρεία Pano Finance Α.Ε. του άλλοτε δικαστικού επιμελητή, μεγαλοεπιχειρηματία σήμερα κ. Γιώργου Πανόπουλου δεσπόζει στο ομώνυμο χωριό – Βρίσκεται σκαρφαλωμένο στα σύνορα Αχαΐας με την Ηλεία και πήρε το όνομά του από τον περιβόητο λήσταρχο…..
Το 1981, όταν το ΠΑΣΟΚ της Αλλαγής ανέλαβε ως κυβέρνηση να διαχειριστεί την τύχη της χώρας, εκείνος διορίζεται δικαστικός επιμελητής. Αρχίζει να εργάζεται για λογαριασμό των τραπεζών και σιγά-σιγά κάνει γνωριμίες, μερικές εκ των οποίων αποδεικνύονται αρκετά σημαντικές. Από το 1985 ξεκινά τη συνεργασία του με την Alpha Bank, η οποία και θα διαρκέσει αρκετά χρόνια. Το 1999 ιδρύει την Pano Finance, μια εισπρακτική εταιρεία με 20 υπαλλήλους και έδρα της το Γαλάτσι…..
Οπως η Pano Finance, έχουν κατηγορηθεί ουκ ολίγες εταιρείες ενημέρωσης οφειλετών για τη δράση τους υπό τον μανδύα της νομιμότητας. Οι εταιρείες αυτές διεκπεραιώνουν τη «βρόμικη» δουλειά των τραπεζών και δεν σταματούν πουθενά μέχρι να βγάλουν στο σφυρί ακόμα και τα περιουσιακά στοιχεία αδύναμων οικονομικά δανειοληπτών. http://www.protothema.gr/ /// 
Αλφειός: ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΣΑΜΠΑΣΙΚΕΣ ΑΡΠΑΚΤΙΚΕΣ ΒΔΕΛΕΣ…

…………

Αλφειός: … ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΓΑΘΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΚΛΑΙΕΙ Η ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ , ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΝ ΟΡΘΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΠΡΟΥΣ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ…

Αλφειός: Νίκος Πλάτων Παπαδόπουλος Πισατίδης ΡΕ ΕΛΛΗΝΑΑΑΑΑΑΑ !!!! ΡΕ ΗΛΕΙΕΕΕΕΕ !!! ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΕΧΕΣΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΡΜΑΙΟ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΟΣ , ΕΣΥ Ο ΑΥΤΟΧΘΟΝΑΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ , ΕΣΥ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ;;; ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΚΙΑΖΕΣΑΙ ΤΟΝ ΙΣΚΙΟ ΣΟΥ ;;; ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΦΗΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΛΙΜΑΔΙΑ , ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΛΙΓΔΙΑΣΜΕΝΟΥΣ , ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΚΟΚΚΙΝΟΜΠΛΕ ( ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΙΡΙΔΑΣ , ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ) ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ;;;

ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΡΕ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΤΙΤΑΝΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΕΤΩΝ ΕΔΕΗΣΕ , ΑΦΟΥ ΟΡΓΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΡΗΜΟ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ , ΑΦΟΥ ΣΠΕΙΡΑΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ , ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ( ΚΑΠΟΙΟΙ “ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΕΣ” ΠΟΥ ΠΟΝΑΜΕ ΚΑΙ ΚΛΑΙΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΣΑΣ ΡΕ ΗΛΕΙΟΙ ) ΤΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΑΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΕΤΣΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟΥ !!! ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΙ ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΩΜΟΠΟΛΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ !!! ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΟ ΡΕ ΗΛΕΙΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕΒΕΣΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΣΚΥΜΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ !!! ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΟ ΚΑΘΟΛΟΥ ΡΕ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ !!! ΦΥΛΛΑ ΦΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΟ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΟΜ ΡΕ Γ@@Ω ΤΗΝ ΤΡΕΛΛΑ ΜΑΣ ΜΕΣΑ… ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΟΥΠΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΑΡΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΡΕΕΕΕΕ !!!!

ΝΟΜΟΣ ΗΛΕΙΑΣ

  1. Ε.ΣΥ. ΑΜΑΛΙΑΔΟΣ , ΟΘΩΝΟΣ ΑΜΑΛΙΑΣ 10 (πεζόδρομος Αμαλιάδος) , τηλ. 26220 29022 , κιν. 6976324460 , e-mail: E.SY.AMALIADOS@gmail.com
  2. Ε.ΣΥ. ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ , ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ & ΚΟΥΜΠΕΡΤΕΝ , Α.Φ.Μ. 997352618 , τηλ.2624026050 , 69489289006981159689 , e-mail: esy.arx.olympias@gmail.com
  3. Ε.ΣΥ. ΠΥΡΓΟΥ , ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΓΥΜΝΑΣΙΑΡΧΟΥ ΔΟΥΚΑ , τηλ. 2621400384 ,6973863332 , 6930301228 , email: esypyrgouilias@gmail.com , Skype: Ε.ΣΥ. ΠΥΡΓΟΥ ΗΛΕΙΑΣ esypyrgouilias
  4. Ε.ΣΥ. ΠΥΡΓΟΥ 2 (ΥΠΟ ΣΥΣΤΑΣΗ) ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ 6945884948 , ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ 6984618738

ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΙ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΓΡΑΦΕΙΑ !!! ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΗΛΕΙΟΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ !!! ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ , ΞΕΚΙΝΑΤΕ ΚΑΙ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΑ ΗΔΗ ΑΝΟΙΓΜΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΑ !!! ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ !!!

Δώρα Γκιούρα ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΜΕΝΗ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ Σ’ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ…
Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΣΑΙ Ε.ΣΥ. ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΙ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ… ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΕΣ ΚΑΙ Ε.ΣΥ. ΔΙΑ ΝΑ ΚΤΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΣΤΑ ΠΙΟ ΓΕΡΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ…
ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ…. Ή ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ Ή ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ… Ο ΑΓΩΝΑΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΛΑΘΟΣ! ΦΤΑΝΕΙ Ε.ΣΥ. ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙΣ!

…………………………

eispraktikes (1) (1)

ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΡΑΠΕΖΩΝ 1ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΡΑΠΕΖΩΝ 2ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΡΑΠΕΖΩΝ 3ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΡΑΠΕΖΩΝ 4ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΡΑΠΕΖΩΝ 5……………………………………

Αλφειός: ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΩΡΑ ΟΙ ΡΥΠΕΣ ΒΕΛΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ !!! ΒΑΡΑΤΕ ΑΛΥΠΗΤΑ !!! ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΚΤΗΝΟΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΥΠΑΤΕ… ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΚΑΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΟΤΩΣΕΤΕ ;;;

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΘΕ ΟΦΕΙΛΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ.

ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΥΣ: ΤΣΙΠΡΑ, ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΜΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΥΣ: ΟΜΠΑΜΑ, ΠΟΥΤΙΝ, CIA, ΔΝΤ, ΤΡΟΪΚΑ, ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ, ΠΡΟΕΔΡΟ ΒΟΥΛΗΣ 27/3/2899(2015) !

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ!!! ΕΞΩΔΙΚΟ -ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΩΣ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ «ΘΕΣΜΟΥΣ» : ΩΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΔΙΑΤΑΓΗ. Η ΔΙΑΤΑΓΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΚΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ. Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΜΕΛΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. (πέντε ώρες βίντεο 12/5/2900)

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΡΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΝΤ: ΣΑΣ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ. ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΕΔΡΕΥΟΥΝ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΤΑ ΖΩΑΑΑΑΑ ΑΣ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΣΑΣ ΕΠΙΚΗΡΥΞΟΥΜΕ

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ «ΜΠΑΜ» ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ !!!

ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ;;; ΠΟΙΕΣ;;; ΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΦΟΡΙΕΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ;;; EΛΛΗΝΑ ΤΕΛΟΣ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Ε.ΣΥ. ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΤΟ ΤΕΡΑΣ… ΚΑΝΕ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΚΑΙ ΓΛΙΤΩΣΕ ΑΠΑΞ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ. ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ.

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ: ΝΟΙΚΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΚΙ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ πέναλτυ ΤΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ !!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑ ΡΙΠΑΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΞΩΔΙΚΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΩΝ !!!

ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.

10172728_1501547720151012_6857939524270653288_n

Αφήστε μια απάντηση