Αθανασία Γεωργοσοπούλου (δικηγόρος): ΠΕΡΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΙΝΩΝ

ΑΡΘΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

13438848_1179809692039538_6370550845327068819_nΠΕΡΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΙΝΩΝ …

Αθανασία Γεωργοσοπούλου Δυνάμει του άρθρου 10 του Ν.3832/2010 συνιστάται Ανεξάρτητη Αρχή με πλήρη λειτουργική, διοικητική και οικονομική αυτοτέλεια η οποία δεν υπόκειται σε έλεγχο από κυβερνητικά όργανα ή άλλη διοικητική αρχή. Η λειτουργία της υπάγεται μόνο στον έλεγχο της Βουλής των Ελλήνων .
Η Ελληνική Στατιστική Υπηρεσία , με βάση το καταστατικό της έχει έδρα στον Δήμο του Πειραιά , χωρίς αναφορά σε συγκεκριμένη διεύθυνση , και ”διακεκριμένη νομική προσωπικότητα” , όρος που δεν υφίσταται νομικά και δεν αποτελεί ουδαμώς δηλωτικό της μορφής της νομικής της προσωπικότητος , δηλαδή αν πρόκειται για Ν.Π.Δ.Δ. ή Ν.Π.Ι.Δ.

Στην αρχική της δε σελίδα διαβάζουμε και τα εξής:
”Η ΕΛΣΤΑΤ έχει σκοπό τη συστηματική παραγωγή επίσημων στατιστικών , καθώς και τη διενέργεια επιστημονικών ερευνών και την κατάρτιση μελετών , οι οποίες: αφορούν όλους τους τομείς της δραστηριότητας του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα ,
υποστηρίζουν τη διαδικασία λήψης αποφάσεων , χάραξης και αξιολόγησης πολιτικών της Κυβέρνησης και των φορέων του Δημοσίου (δείκτες αξιολόγησης) ,
υποβάλλονται σε διεθνείς φορείς σύμφωνα με τις υποχρεώσεις της χώρας και ,
αφορούν στο γενικό κοινό ή κατηγορίες χρηστών στατιστικών στοιχείων στο εσωτερικό ή στο εξωτερικό .

Το Ελληνικό Στατιστικό Σύστημα (ΕΛΣΣ) περιλαμβάνει , εκτός της ΕΛΣΤΑΤ , υπηρεσίες και φορείς του ευρύτερου δημόσιου και ιδιωτικού τομέα , που έχουν την αρμοδιότητα ή υποχρέωση συλλογής στατιστικών στοιχείων και περιλαμβάνονται στον κατάλογο φορέων του ΕΛΣΣ σύμφωνα με την παράγραφο 5 του άρθρου 11 του ανωτέρω νόμου .

Ο ρόλος της ΕΛΣΤΑΤ στο ΕΛΣΣ είναι καθοριστικός , αφού , σύμφωνα με το Νόμο 3832/2010 , συντονίζει όλες τις δραστηριότητες των άλλων φορέων του ΕΛΣΣ που αφορούν στην ανάπτυξη , παραγωγή και διάδοση των επίσημων στατιστικών της Χώρας και διαβιβάζει τις στατιστικές αυτές στην Ευρωπαϊκή Στατιστική Υπηρεσία (Eurostat).”

-)(- -)(- -)(-

Με άλλα λόγια δημιουργήθηκε άλλη μια ανεξάρτητη αρχή , η οποία δεν υπόκειται ουσιαστικά σε κανέναν έλεγχο από κανένα θεσμοθετημένο όργανο (τα περί δήθεν ελέγχου της Βουλής είναι επί της ουσίας tabula rasa , κάτι σαν τον έλεγχο του Διοικητή της ΤτΕ , ο οποίος ουδέποτε έχει διενεργηθεί κι ουδείς έχει υπακούσει εις αυτόν) η οποία επί της ουσίας καθορίζει την πολιτική της χώρας σε κάθε τομέα , ήτοι στην οικονομία , την κοινωνική πολιτική κ.λ.π. χωρίς έλεγχο απ τον οιονδήποτε .

Θυμηθείτε ότι με βάση τα χαλκευμένα στοιχεία που η ΕΛ.ΣΤΑΤ έδωσε επί Διοικητού της Γεωργίου στον τότε Υπ.Οικ. η χώρα εισήλθε στα μνημόνια….
Για το πόσο χαλκευμένα είναι τα στοιχεία που δίνει αυτή η Αρχή καθώς κι απόδειξη , ότι η λειτουργία της εν λόγω Υπηρεσίας υπηρετεί σκοτεινούς και αδιαφανείς σκοπούς κατά του δημοσίου συμφέροντος , αρκεί να πάει κανείς στο πεδίο ”Θάνατοι”. Εκεί θα δείτε πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία , αφού εμφανίζονται αρκετές χιλιάδες θάνατοι στην πενταετία των μνημονίων , 2009 έως 2014 , χωρίς όμως να εμφανίζονται οι αιτίες θανάτου , αφού το υποπεδίο ”αιτίες θανάτου” είναι κενό.

Κι εδώ -με συγχωρείτε- αλλά το μυαλό μου πηγαίνει κατευθείαν σε μια άλλη Ανεξάρτητη Αρχή , αυτήν του Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου και στην περίφημη απόφασή της περί της απαγόρευσης της δημοσιοποιήσης από τα μέσα ενημέρωσης των σκηνών εξαθλίωσης του Έλληνα Πολίτη
http://tvxs.gr/news/internet-mme/esr-apagoreyei-ti-metadosi-eikonon-anthropon-se-eksathliosi

-)( -)(- -)(-

Έλληνες άνθρωποι , αδέλφια μου :
Για άλλη μια φορά σας εφιστώ λογική κι ευθυκρισία.
Δείτε τα στοιχεία που σας παρουσιάζουμε. Σήμερα στην Πατρίδα μας ο έλεγχος κάθε σημαντικού για την επιβίωσή μας τομέα έχει περάσει σε Ανεξάρτητες Αρχές ,΄που δεν υπόκεινται σε κανέναν θεσμοθετημένο μηχανισμό ελέγχου , τα μέλη των διοικητικών τους συμβουλίων καλύπτονται από πλήρη ασυλία , διορίζονται με αδιαφανή κριτήρια κι αυτές οι Αρχές καθορίζουν την Υγεία , την Παιδεία μας , την φορολογική πολιτική του Κράτους , την φοροδοτική ικανότητα ενός εκάστου εξ’ ημών , το πόσο ακόμη θα παραμείνουμε στα μνημόνια , το αν θα μας επιβληθούν νέα μνημόνια κι ούτω καθ’ εξής .

-)( -)(- -)(-

Έλληνες άνθρωποι , αδέλφια μου :
ότι ζούμε σήμερα στην Ελλάδα δεν είναι παρά ένα σχέδιο γενοκτονίας του λαού μας κι εκποίησης της δημόσιας περιουσίας μας . Αδέλφια μου , αν δεν αντιδράσουμε άμεσα δεν θα υπάρξει αύριο ούτε για εμάς , ούτε για τους απογόνους μας .

-)(- -)(- -)(-

Έλληνες άνθρωποι , αδέλφια μου :
Έχουμε χρέος στην ίδια την ύπαρξή μας , στους προγόνους και τους απογόνους μας να αντισταθούμε . Να ορθώσουμε ανάστημα με ευθικρισία απέναντι στον πόλεμο κατά της λογικής και της ύπαρξής μας που βιώνουμε σήμερα . Έχουμε πόλεμο . Κι ο πόλεμος αυτός δεν θα σταματήσει από τους ανθέλληνες , υπανθρώπους στους οποίους εκχωρήσαμε την διαχείρηση της εξουσίας και της ουσίας μας , αν δεν στοιχηθούμε όλοι μαζί ως Έθνος Κυρίαρχο επί των πατρώων μας κληρονομικών δικαιωμάτων , επί της ίδιας της ανθρώπινης ύπαρξης , της οποίας ο Έλλην άνθρωπος είναι το πρότυπον και ο αρχέγονος γόνος . Έχουμε χρέος ως άνθρωποι , Έλληνες στην καταγωγή , το πνεύμα και την ψυχή να επαναφέρουμε την ανθρώπινη ουσία , με αρχές και αξίες ξανά στον πλανήτη , που μας δώθηκε ως κατοικία .

-)(- -)(- -)(-

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ .
ΧΑΙΡΕΤΑΙ , ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΣΜΟ-ΕΛΛΗΝΕΣ
ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ , ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ .
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ . ΤΩΡΑ Ή ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ !!!!!!!!!
__________________________________________________\
__________________________________________________

………………………………………

ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ:

ΝΟΜΟΣ 4389/2016 Ο ΦΟΡΟΛΗΣΤΗΣ-ΦΑΝΤΑΣΜΑ… ΕΝΑ ΣΚΙΑΧΤΡΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ !!! ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΟΡΙΣΤΙΚΟΥ ΞΕΧΡΕΩΜΑΤΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ !!!

Αφήστε μια απάντηση