ΜΕΓΑΛΟΣ Ο ΠΟΝΟΣ ΕΕΕΕ … ΜΥΛΩΝΑΚΗ ;;; Γιατί βγαίνουν από τα ρούχα τους όταν λένε το όνομα του Αρτέμη Σώρρα ;;; Τι τους κάνει να χάνουν την ψυχραιμία τους ;;; Μάλλον τρίζουν καρέκλες !!!

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΜΕ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ "Ε.ΣΥ." ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

Ε.ΣΥ. ΠΡΟΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΘΑ ΒΕΛΑΞΕΤΕ

ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΝΑΚΑΡΟ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟ ΦΩΣ… ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΔΑΜΠΑΡΩΘΕΙ ΣΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΤΟΥΣ ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΓΑΥΓΙΖΟΥΝ !!! ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΝΗΣΤΙΚΑ ΚΙ ΑΠΟΤΙΣΤΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ ΘΑ ΨΟΦΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΨΑ !!! 

Ιωάννα Σούντα Γιατί βγαίνουν από τα ρούχα τους όταν λένε το όνομα του Αρτέμη Σώρρα ;;;;; Τι τους κάνει να χάνουν την ψυχραιμία τους ;;; Μάλλον τρίζουν καρέκλες !!!

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΘΕ ΟΦΕΙΛΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ.

ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΘΕ ΟΦΕΙΛΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ.

Αλφειός: ΜΥΛΩΝΑΚΗ… ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΦΟΒΟΥ ΚΑΙ ΖΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. ΤΙ ΛΕΕΙ Ο Π.Κ. Άρθρο 187

1. Όποιος δημόσια ή μέσω του διαδικτύου διαδίδει ή όποιος διασπείρει με οποιονδήποτε τρόπο ψευδείς ειδήσεις με αποτέλεσμα να προκαλέσει φόβο σε αόριστο αριθμό ανθρώπων ή σε ορισμένο κύκλο ή κατηγορία προσώπων, που αναγκάζονται έτσι να προβούν σε μη προγραμματισμένες πράξεις ή σε ματαίωσή τους, με κίνδυνο να προκληθεί ζημία στην οικονομία, στον τουρισμό ή στην αμυντική ικανότητα της χώρας ή να διαταραχθούν οι διεθνείς της σχέσεις,

τιμωρείται με φυλάκιση ως τρία έτη ή  χρηματική ποινή.

2. Όποιος από αμέλεια γίνεται υπαίτιος της πράξης της προηγούμενης παραγράφου τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι ενός έτους ή  χρηματική ποινή.

………………………..

ΣΕ ΞΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΥ ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ! ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΚΑΝΤΕ ΠΛΑΚΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΜΟΥ ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ. Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΜΩΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ

………………………..

Artemis Sorras ΜΕΧΡΙ ΧΤΕΣ ΣΙΩΠΗ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΟΣΟ ΜΑΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΣΟ ΜΑΣ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟΙ ΡΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΑ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΟΤΑΝ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΟΙ ΚΥΝΑΙΔΟΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΦΟΒΟΥΝΤΕ ΔΙΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΤΕ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΕ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΩΚΤΙΚΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΙΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ Ο ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΝΑ ΕΠΙΛΗΦΘΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Η ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΦΩΝΑΖΕ Η ΝΑ ΘΕΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΔΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ ?????? ΕΕΕΕΕΕ ??? ΤΟ ΕΚΑΝΕ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΘΩΩΘΗΚΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΑΛΙ ΝΥΧΘΗΜΕΡΟΝ ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΥΝ

Ο ΦΟΒΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΥΤΕ ΜΗΝΥΣΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΚΑΝΩ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΟΨΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΔΗΜΟΚΑΦΡΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΩΝ ΟΣΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΛΕΝΕ ΟΣΗ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΤΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΣΗΜΑΖΕΥΤΟ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΓΡΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΓΕΡΗ ΒΑΣΗ ΠΕΡΙΠΟΥ 200 ΑΥΤΟΝΟΜΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ Ε.ΣΥ. ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΟΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΤΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΡΙΖΟΥΝ Η ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ ΤΑ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ ΟΥΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΕΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

ΑΡΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΝΑ ΣΕ ΒΡΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΓΑΥΓΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΕΙΣ

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΦΑΙΡΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΟΝΩΘΕΙ ΚΑΙ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΑΠΟ ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΛΕΩΦΟΡΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΜΦΑΝΕΣ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΠΙΑ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΧΑΡΑΞΑΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΟΣΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ ΑΡΚΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΩΝΟΝΤΕ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΠΟ ΟΤΑΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΕΜΑΣ ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ ΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΝΑ ΕΠΑΙΞΕ ΑΛΗΘΙΝΑ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ?????????? ΠΟΤΕ ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ?????????? ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΙΟ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΙ ΠΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟΙ ΕΝΩΝΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ???????????

ΠΙΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΘΥΜΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΟΣΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ Η ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ

ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

………………………………

… ΜΕΓΑΛΟΣ Ο ΠΟΝΟΣ ΕΕΕΕ … ΜΥΛΩΝΑΚΗ ;;; ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ. ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ «ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ» ΤΩΝ Rothschild & Χ.Ο.ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ Α.Ε. , ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ FUNDS ΜΕ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ(ΡΟΥΦΗΓΜΑΤΟΣ) ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ !

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ! ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ ΕΧΟΥΝ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!! (ΛΙΣΤΑ) ΚΙ ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΨΟΦΑ ΚΑΙ ΜΗ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΛΗΣΤΕΙΑ !!! IFC ΤΗΣ WORLD BANK ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ !

ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΡΟΗ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ! ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΑΣ !!!

… ΜΥΛΩΝΑΚΗ !!! ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΤΑ 115,5 ΤΡΙΣ , ΑΛΛΑ ΤΡΕΜΕΙ Ο ΠΙΣΙΝΟΣ ΣΟΥ !!! ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑ ΡΙΠΑΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΞΩΔΙΚΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΩΝ !!!

ΟΙ ΒΑΡΕΙΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΕΚΣΤΟΜΙΣΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ-ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝΤΩΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΦΑΤΙΚΗΣ ΣΙΩΠΗΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΩΝ ΣΟΥ.

ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΤΡΑΦΕΙ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ.

13418623_1195504740459652_60566265503838702851_o

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ!!! ΕΞΩΔΙΚΟ -ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΩΣ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

………………………

… ΡΕ ΜΥΛΩΝΑΚΗ !!!!! ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΣΤΑΘΑΚΗ !!! 

ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΩΝ ΜΜΕ NEW RADIO 29/10/2899 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)

ΡΕ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ(ΣΚΟΥΠΙΔΙ), Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΕ ΔΙΩΚΕΙ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΓΙΑ ΨΕΥΔΗ ΚΑΤΑΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΨΕΥΔΗ ΑΝΩΜΟΤΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ !

ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Οι υπαίτιοι-κατηγορούμενοι των «Εγκλημάτων» που δρουν κατά της Ειρήνης και της Ασφάλειας του Ελληνισμού, του Έλληνα Πολίτη, μένουν ατιμώρητοι, επειδή το κράτος Δικαίου, Ισονομίας, Ισοπολιτείας και Ισοκρατίας, δεν υφίσταται.

Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΗΡΘΕ !!! ΚΑΙ ΣΕΙΡΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ ΚΑΙ ΚΑΤ’ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ : ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΟΥΣ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΤΧΣ !!

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΚΟΝΤΟΖΥΓΩΝΕΙ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ. … ΣΑΣ ΤΟ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΖΩΑΑΑΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΛΙΚΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ WHO IS WHO

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.»

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 20000 ΕΥΡΩ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ1

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Η ΜΑΝΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΛΥΜΠΑΕΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ. ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ, ΝΑ ΣΕ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΒΟΥΒΟΙ ΣΑΝ «ΧΑΝΟΙ» ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ, ΣΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΕΝΩ ΟΙ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ Ν’ ΑΣΕΛΓΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑ ΦΥΣΕΙ ΟΡΕΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΣΚΙΖΟΥΝ ΤΗ ΣΑΡΚΑ ΣΟΥ;

Αφήστε μια απάντηση