“Σε πούλησαν για 99 χρόνια” … ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ !!! Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ . ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΠΟΥ ΓΗΣ !!!

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ "Ε.ΣΥ." ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

ELLADA-KLAIOYSA

Αθανασία Γεωργοσοπούλου Αδέλφια μου , Έλληνες …
Κάνω έκκληση στην λογική και την ευθυκρισία σας .
Αντιληφθείτε ότι αυτό που συμβαίνει σήμερα στην Ελλάδα δεν συνάδει ούτε με την ουσία του νόμου , ούτε με την αλήθεια, ούτε με το δίκαιο , ούτε με την αρετή.
Αντιληφθείτε , ότι δημιούργησαν ένα ψεύτικο χρέος , με ψεύτικα στοιχεία για να μπορούν να νομιμοποιηθούν στην εκποίηση της Πατρίδας και την γενοκτονία του ελληνικού λαού .
Αντιληφθείτε ότι , όσοι βρίσκονται μέσα στην Βουλή είναι όλοι πιόνια του διεθνούς τραπεζικού κατεστημένου , σε αποστολή εξόντωσής μας .
Αν σήμερα δεν ενωθούμε για να διεκδικήσουμε το δίκαιο , δεν θα υπάρξει άυριο για τα παιδιά μας , ή το αύριο που θα υπάρξει θα είναι αυτό των σκλάβων , χωρίς ελεύθερη βούληση και δικαιώματα , που δεν θα γνωρίζουν κιόλας τι είναι η ελευθερία για να την διεκδικήσουν …
Βγείτε αδέλφια μου απ’ τις ιδεοληψίες κι αντιληφθείτε ότι κόμματα , δόγματα , χρώματα δημιουργήθηκαν απ’ τους αντι-ανθρώπους με μόνο σκοπό να σε χωρίζουν απ’ τους συνανθρώπους σου και να εγκλωβίσουν την σκέψη σου , σε συγκεκριμένα ιδεοληπτικά κουτάκια , προκειμένου να την ελέγξουν .
Αδελφέ μου , άνθρωπε , Έλληνα Πολίτη .
Στην δική μας γενιά έλαχε ο κλήρος να πολεμήσουμε το θεριό της αντινόησης , το κτήνος του φόβου . Στην δική μας γενιά έλαχε ο κλήρος να παλέψουμε για τις Ελλάνιες Αρχές και Αξίες , που υπηρετούν τον άνθρωπο και τον θεικό προορισμό του .
Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ .
ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΠΟΥ ΓΗΣ !!!!!
( Το παρόν , μόνον για όσους γνωρίζουν και καταλαβαίνουν !!!!!!!!! )

……………………………….

Σε πούλησαν για 99 χρόνια

http://www.capital.gr/story/3127110

Του Άγη Βερούτη 

Το ΤΑΙΠΕΔ είχε διάρκεια ζωής 4 χρόνια και με το δεύτερο μνημόνιο επεκτάθηκε άλλα 4, σύνολο 8.

Σύμφωνα με το πολυνομοσχέδιο του 4ου μνημονίου θα δημιουργηθεί ένα Υπερταμείο διάρκειας 99 ετών που θα συλλέξει στο σύνολό τους τις ιδιοκτησίες του ελληνικού δημοσίου, δηλαδή του ελληνικού λαού. Αυτό θα περιέχει αρχικά 4 υποταμεία: 1) του ΤΧΣ [με τα €6 δισ. των μετοχών των ελληνικών τραπεζών, 2) του ΤΑΙΠΕΔ, 3) των ΔΕΚΟ (ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ κλπ) και 4) της ΕΤΑΔ που κατέχει όλα τα ακίνητα του ελληνικού κράτους.

Σκοπός του ταμείου αυτού θα είναι η πώληση της κρατικής περιουσίας των Ελλήνων, με σκοπό την αποπληρωμή μέρους του χρέους της χώρας με τα μισά εκ των εσόδων της εκποίησης, ενώ το άλλο μισό θα το διαχειρίζεται το ελληνικό κράτος μέσω του υπουργείου Οικονομικών για επενδύσεις ή άλλους σκοπούς που θα καθοριστούν στο μέλλον.

Το εγχείρημα αποπληρωμής κρατικού χρέους με τα προϊόντα της πώλησης της ελληνικής δημόσιας περιουσίας είναι φυσικά ό,τι πιο αντιαναπτυξιακό έχει σκεφτεί ο ανθρώπινος νους. Κρατικό χρέος έχει αποπληρωθεί μόνο σε δυο περιπτώσεις. Στη Ρουμανία του Τσαουσέσκου και στη Βόρεια Κορέα. Αυτό θα προσπαθήσει να κάνει το Υπερταμείο.

Υποθέτει δηλαδή πως η Ελλάδα δεν θα μπορεί να ανακυκλώνει το δημόσιο χρέος της στις διεθνείς αγορές για τα επόμενα 99 χρόνια, ούτε να το συρρικνώνει αυξάνοντας το ΑΕΠ με την ανάπτυξη ταχύτερα από την τοκοφορία του και ως εκ τούτου θα αποπληρώνει τους τόκους ξεπουλώντας περιουσιακά στοιχεία.

Αντί δηλαδή να χτίζονται σχολεία ή λιμάνια ή οδικές αρτηρίες ή βιβλιοθήκες από τα έσοδα των αποκρατικοποιήσεων της ελληνικής δημόσιας περιουσίας, δηλαδή επενδύσεις που βελτιώνουν τις συνθήκες ζωής των Ελλήνων, υποθέτουν πως η Ελλάδα δεν θα έχει ανάπτυξη και θα πληρώνει τους τόκους με μετρητά!

Με μπαγιόκο από τα διεθνή ενεχυροδανειστήρια των εθνών.

Το χειρότερο είναι πως εκτός από το διοικητικό συμβούλιο θα έχει και ένα εποπτικό συμβούλιο που θα εγκρίνει ή θα απορρίπτει όλες τις αποφάσεις. Το εποπτικό συμβούλιο θα έχει τρία απλά μέλη που θα προτείνει η ελληνική κυβέρνηση και θα είναι της αποδοχής της τρόικας, ενώ δυο άλλα μέλη θα ορίζονται από το ESM και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή χωρίς την ανάγκη σύμφωνης γνώμης της χώρας.

Για έγκριση όλων των αποφάσεων θα απαιτούνται 4/5 του εποπτικού συμβουλίου, δηλαδή ενός εκ των δυο διορισμένων ξένων.

Δεν έχω δει ποτέ μου πιο απαισιόδοξη και πιο αποικιοκρατική και δουλοπαροικιακή συμφωνία. Δεν έχω ξανανιώσει πιο ταπεινωμένος ως Έλληνας.

Δεν πιστεύω τα μάτια μου.

Θα μας πουλήσουν για 99 χρόνια, και μετά θα θέλουν να μας πείσουν ότι θα ωφεληθούμε κιόλας ως λαός!

Αυταπάτες…

………………………………………..

Αλφειός: ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ … ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ !! ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΓΕΡΑ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΑ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ !! ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑΪΖΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ !! ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΚΟΝΤΟΖΥΓΩΝΕΙ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ. … ΣΑΣ ΤΟ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΖΩΑΑΑΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΛΙΚΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ WHO IS WHO

… ΚΑΙ ΠΕΤΑΣ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΟΥ … “Με μπαγιόκο από τα διεθνή ενεχυροδανειστήρια των εθνών.” … ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΝΩ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ … ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΟΥΚΛΩΝΕΙΣ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΣΟΥ ΟΤΙ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΩΣ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ !!! ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΝΟΙ ΧΡΥΣΟΣ, ΑΣΗΜΙ, ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΠΛΑΤΙΝΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ! ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΣΤΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ…

… ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΚΟΥΡΑΣΟΥΜΕ , ΣΟΥ ΛΕΜΕ ΛΟΙΠΟΝ , ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ , ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΤΟΥ 2012 ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ 600δις ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΕ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟΚΤΗΣΑΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΟΣΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΤΩΝ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ , ΠΛΕΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΘΕΣΗ ΙΣΧΥΟΣ !!! Η ΕΛΛΑΔΑ ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ… WORLD BANK , IMF , EBRD , ΤΗΝ ΚΑΛΟΥΝ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ NEW DEVELOPMENT BANK ΤΩΝ BRICS ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΤΩΧΟΙ ! ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ !

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ! ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ ΕΧΟΥΝ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!! (ΛΙΣΤΑ) ΚΙ ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΨΟΦΑ ΚΑΙ ΜΗ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΛΗΣΤΕΙΑ !!! IFC ΤΗΣ WORLD BANK ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ !

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ. ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ «ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ» ΤΩΝ Rothschild & Χ.Ο.ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ Α.Ε. , ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ FUNDS ΜΕ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ(ΡΟΥΦΗΓΜΑΤΟΣ) ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ !

ΡΟΗ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ! ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΑΣ !!!

… ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΟΥ , ΟΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΗΜΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΗΔΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΞΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΕΣ ΡΟΠΑΛΙΕΣ ΣΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΠΟΥ ΨΟΦΑΕΙ !!!

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΑ 600δις ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΑΣ! Η ΚΑΘΑΡΟΓΡΑΜΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 67650/13 ΣΤΟ ΦΩΣ! ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ;

50 δις Ο ΣΟΪΜΠΛΕ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, 50 δις ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΟΥ Τ.Χ.Σ. , 100 δις Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΓΙΑ ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΟΥ Τ.Χ.Σ. ΚΑΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ! ΚΙ ΕΣΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΠΡΟΤΙΜΑΣ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ Ε;

ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ Η ΜΗΝΥΤΗΡΙΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ Τ.Χ.Σ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑ !

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΟΙ Ε.ΣΥ. ΑΝΑΔΟΧΟΙ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ! Ε.ΣΥ. Ο ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ !

! ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 325 ΔΗΜΟΥΣ

Η «Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ» – ΕΤΑΙΡΕΙΑ ή ΤΑΜΕΙΟ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ Ε Λ Λ Η Ν Ω Ν

ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΥΣ: ΤΣΙΠΡΑ, ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΜΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΥΣ: ΟΜΠΑΜΑ, ΠΟΥΤΙΝ, CIA, ΔΝΤ, ΤΡΟΪΚΑ, ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ, ΠΡΟΕΔΡΟ ΒΟΥΛΗΣ 27/3/2899(2015) !

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ!!! ΕΞΩΔΙΚΟ -ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΩΣ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: «…και να αυτοκτονήσουν τώρα δεν μπορούνε, θα εκτελέσουν θα λειώσουν πάνω στις διαταγές. Ο,ΤΙ ΚΛΕΨΑΤΕ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΣΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΟΛΑ ΠΙΣΩ». ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ-ΕΝΤΟΛΗ-ΔΙΑΤΑΓΗ (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ: ΝΟΙΚΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΚΙ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ πέναλτυ ΤΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ !!!!

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΘΕ ΟΦΕΙΛΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ-ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΔΟΥ, ΠΩΣ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚ/ΚΩΝ & ΔΑΝΕΙΩΝ, & ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΙ & ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΕΣ ΑΞΙΕΣ… & ΑΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΝΤΕΛΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ, ΟΠΟΤΕ ΟΝΤΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ

ΝΟΜΟΣ 4389/2016 Ο ΦΟΡΟΛΗΣΤΗΣ-ΦΑΝΤΑΣΜΑ… ΕΝΑ ΣΚΙΑΧΤΡΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ !!! ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΟΡΙΣΤΙΚΟΥ ΞΕΧΡΕΩΜΑΤΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ !!!

ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Η ΜΑΝΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΛΥΜΠΑΕΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ. ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ, ΝΑ ΣΕ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΒΟΥΒΟΙ ΣΑΝ «ΧΑΝΟΙ» ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ, ΣΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΕΝΩ ΟΙ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ Ν’ ΑΣΕΛΓΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑ ΦΥΣΕΙ ΟΡΕΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΣΚΙΖΟΥΝ ΤΗ ΣΑΡΚΑ ΣΟΥ;

ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: «Εάν μας κατηγορείτε ότι εργαστήκαμε αφιλοκερδώς να φτιάξουμε το Όραμα μιας Ενωμένης και εύρωστης Ελλάδας… τότε ΝΑΙ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΕΝΟΧΟΙ ΚΑΙ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ»

…………

ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Η ΔΙΕΥΘ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΚΑΙ Ο Γ. Γ. ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΝΙΖΟΥΝ, ΑΝΑΛΥΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΕΞΗΓΟΥΝ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΩΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ. sorrasT V 13/6/2900

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΣΚΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.»

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 20000 ΕΥΡΩ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ1

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

………. !!!!!!!!!!!! ΠΩ ΠΩ !!! ΤΟΥ ΒΑΛΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ Ο ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ !!! Ε ΜΑ !!! ΑΦΟΥ ΑΦΗΣΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ !!! ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΟΤΙ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΟΛΑ , ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ , ΔΗΛΩΣΕ ΤΑΠΕΙΝΩΜΕΝΟΣ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΣΙΩΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ-ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ! ΑΠΟ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΨΟΦΑΕΙ !!!

…………………..

Αφήστε μια απάντηση