ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ. ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ “ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ” ΤΩΝ Rothschild & Χ.Ο.ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ Α.Ε. , ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ FUNDS ΜΕ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ(ΡΟΥΦΗΓΜΑΤΟΣ) ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ !

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ "Ε.ΣΥ." ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ. Χωρίς κατηγορία

13487547_10154318908717792_941573622_n1Αλφειός: ΕΔΩ ΠΑΝΩ ΒΛΕΠΕΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ !!!

ΚΟΙΝΩΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΟΜΙΛΟΥΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙ ΑΡΠΑΓΕΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΛΕΓΟΝΤΑΙ… ΛΩΠΟ-ΔΥΤΕΣ (Λώπος=τσέπη και Δύτης-βουτηχτής) ΗΤΟΙ… “τσεποβουτηχτάδες” = ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ !!!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ! ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ ΕΧΟΥΝ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!! (ΛΙΣΤΑ) ΚΙ ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΨΟΦΑ ΚΑΙ ΜΗ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΛΗΣΤΕΙΑ !!! IFC ΤΗΣ WORLD BANK ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ !

13516277_1236971746342386_2718319311614398611_nΙ. Παπαδοπούλου: ‘Γιατί δεν φεύγουμε από την Ελλάδα’13511062_1236971799675714_3395881238148656890_n

13450917_1236972356342325_7351004609584932854_n

Γεωργία Βαγενά ΓΙΑΤΙ ΜΑΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙ ΠΟΔΙΕΣ ! ΓΙ ΑΥΤΟ “ΠΡΟΚΟΨΑΤΕ” ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΑΛΗΡΙΣΑΝΕ !!!
ΑΥΤΟΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΗ ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ! Η ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ “ΤΩΝ ΜΠΙΣΚΟΤΩΝ” ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ALPHA BANK !
O ΔΕ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΤΑ ΑΡΠΑΖΕΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΜΑΓΚΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ !!!!
ΒΑΖΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΤΙ ΑΝ ΨΑΞΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΑΣ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ Κ.Ι.Σ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΦΟΡΟ !!!
ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ !!!!

………..

Αλφειός: ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΠΟΥ ΒΟΥΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ , ΟΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΩΝ ΡΟΘΤΣΑΪΛΝΤ + ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ Α.Ε. , Η… “ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ της ΕΛΛΑΔΟΣ” , “National Bank of Greece” > NBGΕΤΑΙΡΕΙΕΣ-ΜΕ-ΠΡΟΣΒΑΣΗ-ΣΤΑ-ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ-551

………………..

… ΜΕ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ !!! Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΥ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΨΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ της ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΙ ΕΧΕΙ ΑΠΛΩΣΕΙ ΤΑ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΤΗΣ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ … ΣΑΝ ΤΗΝ ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ !!! 

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ 11

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ 21

… ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ;;; ΟΛΟΙ ΡΟΥΦΑΝΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ ΕΜΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ , ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ-ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ , ΣΑΣ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΟΙΤΑΤΕ ΣΑΝ ΧΑΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΝΑ ΜΕΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΗ ΛΑΙΜΗΤΟΜΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΣΑΣ , ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

…………………………………….

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ρότσιλντ – Εθνική Τράπεζα και «Ελληνικό» Κράτος.

«ΕΘΝΙΚΗ», Eurobank, «FUND-ΚΟΡΑΚΙ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ», ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΕΫΜΑΝ!!!

ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΕΫΜΑΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΑ 89 ΔΙΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕLΑ

Διέγραψε την Εθνική Τράπεζα το NYSE. «Αφύσικα» η αξία των μετοχών της Εθνικής στη Νέα Υόρκη μειώθηκε κατά 91% από την αρχή του έτους.

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ! ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΕΤΕ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΥΜΑ ΤΟ ΠΕΠΛΟ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΡΦΕΑΣ

Η «ΕΘΝΙΚΗ» ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΕΝΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΙΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας αγόρασε τον μεγαλύτερο ουρανοξύστη της Κωνσταντινούπολης

Πωλούνται από την «χριστιανική ΕΚΚΛΗΣΙΑ Α.Ε.» και τους Εβραίους Rothschild ιδιοκτήτες της «ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ» και της «Τράπεζας της Ελλάδος» που κατέχουν και τις άλλες τράπεζες στην Ελλάδα…

ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΚΟΠΕΥΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ, ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ, ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ Κ.Ι.Σ., ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ; ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΜΕΣΗ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!

Η Χελώνα, η «Εθνική τράπεζα» και οι χελώνες

ΦΕΚ 376/2015 (ΕΠΙ ΤΣΙΠΡΑ). ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛ. ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΓΙΑ 1.900.000.000 € ΔΑΝΕΙΟ ΤΗΣ «ΕΘΝΙΚΗΣ» ΤΟΥ ΡΟΘΤΣΑΪΛΝΤ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ Α.Ε. ΚΙ ΕΣΥ ΨΟΦΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ !

Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ Α.Ε. ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΕ «ΞΑΝΑΠΡΟΣΦΕΡΕΙ» ΤΗΝ «ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ» ! ΠΟΙΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΟΙΟΝ ;;;

ΠΟΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΑΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ; ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ! Τ.Χ.Σ. ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΩΝ Rothschild ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

7 ΦΟΡΕΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ!

«ΤΡΑΠΕΖΑ της ΕΛΛΑΔΟΣ» Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ-ΥΠΕΡΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΗΣ «ΕΘΝΙΚΗΣ»

ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ : ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ !!!

ΤΡΑΠΕΖΑ της ΕΛΛΑΔΟΣ. Η ΥΠΕΡΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΩΝ ROTHSCHILD & ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ Α.Ε. ΠΟΥ ΛΗΣΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΩ ΦΕΚ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΩΝ…

ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΣΠΙΤΙΩΝ «ΛΗΣΤΑΡΧΕΙΟΝ-ΥΠΕΡΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΡΑΠΕΖΑ της ΕΛΛΑΔΟΣ» ! Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟ ΤΟΥ «ΚΡΑΤΟΥΣ» !! ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΙ ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.» ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ !!!

………………………….

ΙΔΡΥΣΗ ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ (ΤΡΑΠΕΖΑ) ΚΑΙ ΕΞΑΓΟΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ, ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»

………………………….

Αφήστε μια απάντηση