ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Η ΜΑΝΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΛΥΜΠΑΕΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ. ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ, ΝΑ ΣΕ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΒΟΥΒΟΙ ΣΑΝ “ΧΑΝΟΙ” ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ, ΣΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΕΝΩ ΟΙ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ Ν’ ΑΣΕΛΓΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑ ΦΥΣΕΙ ΟΡΕΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΣΚΙΖΟΥΝ ΤΗ ΣΑΡΚΑ ΣΟΥ;

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

201606200800490807-1200x800

Viky Charalambous Η ΜΑΝΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΛΥΜΠΑΕΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ.
ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ Τ ΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΟΙ – ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, ΣΤΡΙΒΟΥΝ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΠΛΗΓΗ, ΣΤΑΘΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ, ΝΑ ΣΕ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΒΟΥΒΟΙ ΣΑΝ “ΧΑΝΟΙ” ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ, ΣΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΕΝΩ ΟΙ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ Ν’ ΑΣΕΛΓΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑ ΦΥΣΕΙ ΟΡΕΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΣΚΙΖΟΥΝ ΤΗ ΣΑΡΚΑ ΣΟΥ;

ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΜΑΝΑ ΜΟΥ, ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΜΕΤΟΧΑ;;;
ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΟΙΤΑΝΕ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΖΟΥΝ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΑΛΛΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ, ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΑΒΟΥΛΟΙ ΧΩΡΙΣ Ν’ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ, ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΒΥΘΙΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΤΕΡΜΟΝΗ ΛΗΘΗ – ΜΕΘΗ ΚΑΙ ΚΟΥΒΑΛΟΥΝ ΑΙΩΝΩΝ ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ, ΠΑΡΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΑΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΜΝΗΜΕΣ.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΣΑΜΕ ΑΡΑΓΕ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΜΑΣ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΣΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ, ΠΑΡΑΛΟΓΗΣ ΨΕΥΔΟ-ΕΙΚΟΝΙΚΟ-ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΟΧΟ, ΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ, ΝΑ ΒΕΒΗΛΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ, ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ;

ΜΑΣ ΕΦΟΔΙΑΣΑΤΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΓΟΝΟΙ, ΜΕ ΣΦΥΡΗΛΑΤΗΜΕΝΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΟΦΙΑ, ΜΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΑΤΕ ΩΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΓΕΝΕΣΗΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΣΑΤΕ ΔΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΕΞΕΛΙΚΤΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ, ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΥΜΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΣΕ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΗ ΣΥΝΕΧΗ ΡΟΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ, ΩΣ ΠΗΓΑΙΑ ΤΕΚΝΑ ΤΗΣ ΑΕΝΑΗΣ ΖΕΥΞΗΣ, ΤΟΥ ΠΥΡΙΝΟΥ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

ΦΤΙΑΧΤΗΚΑΜΕ ΙΣΟΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΙΔΙΟΙ, ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ.
ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΖΩΑ ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΝΟΗΣΗΣ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΙ ΩΣ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΣΕ ΠΛΗΡΩΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ, ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ.

ΠΩΣ ΤΑ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ,

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΠΕΠΛΑ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΚΙΑΖΟΥΝ ΤΗ ΘΕΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΟΡΟΥΣ, ΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ, ΤΟΥ ΠΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ. ΤΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ. ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΓΕΝΙΑ.

ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ.

ΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΠΕΠΛΑ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΛΟΥΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΩΣ Η ΧΡΥΣΗ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ – ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ!

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΚΡΟΙ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΣΗΜΑΝΤΟΙ.
ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ, ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ! ΑΠΛΑ ΒΥΘΙΣΤΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΛΗΘΑΡΓΟ,,

ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΓΑΝΤΕΣ.
ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΔΙΠΛΩΘΟΥΜΕ…
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ.
ΕΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ.

ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤ’ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ !

ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ
ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΕΙΣ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ.
ΠΕΤΑΞΕΤΕ ΔΟΓΜΑΤΑ, ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑ.

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕ ΤΟΝ ΝΟΥ, ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ, ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΥΜΕ ΩΣ ΕΝΑ ΣΩΜΑ, ΒΑΣΕΙ ΔΟΜΗΜΕΝΩΝ ΑΡΧΕΓΟΝΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΕΜΕΛΙΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ.

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ.

Η ΜΑΝΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΦΩΝΑΖΕΙ.
ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΩΝΑΖΟΥΝ.

ΑΦΟΥΓΡΑΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ

ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΑΡΓΕΙΣ;

ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΣΥ,
ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΙΣ ΤΗΝ Ε.ΣΥ.
ΤΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ !

Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ.

Artemis Sorras ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΧΡΟΝΟΣ ΚΟΙΤΑ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ?????????

ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΕΘΝΟΣ

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

………………………………………………………………………………….

Ο κατάλογος της τραγωδίας στο νομό Λάρισας*

Γράφει ο Blogger

Απ’ την Ελασσόνα ως το Στόμιο, και από τα Φάρσαλα ως τον κάτω Όλυμπο. Από την Ροδιά, στην Μελίβοια και την Βελίκα…! Και από το Στρίτνζιο, στο Τσάγεζι, τα Μεσάγγαλα, τον Αγιόκαμπο, στο Ομορφοχώρι, στην Νίκαια, τον  Πλατύκαμπο ακόμη και μέσα στην Λάρισα κάποιες εκτάσεις …

Αλλά και ευρύτερα σε όλη την Ελλάδα από την Πάργα ως το Διδυμότειχο κι απ’ τις Πρέσπες ως την νότια Κρήτη, λιβάδια και δάση, κάμποι και βουνά, παραλίες και λιμάνια, αρχαιολογικοί χώροι, ιαματικές πηγές, πάρκα και θέατρα, κάστρα, εκκλησίες, μνημεία και οι ακρογιαλιές μας .

Αυτά είναι τα 3.175 ακίνητα του Δημοσίου προς πώληση για τα επόμενα 99 χρόνια και κάθε ώρα που περνά βρίσκουν κι άλλα και τα προσθέτουν. Θα αντέξουμε λέει η ΣΥΡΙΖΑΙΑ βουλευτίνα γιατί αντέξαμε 400 χρόνια τούρκικη σκλαβιά και  γι’ αυτό εκτιμά πως δεν μας τρομάζουν τα 99 της ευρωπαϊκής στα οποία συμφώνησε.

Αυτός ο «κατάλογος» θα μπορούσε να ήταν μια συλλογή από καρτ ποστάλ, ή μια δαντέλα πλεγμένη από βραβευμένες παράλιες και διαδρομές στον Κίσσαβο και στον Όλυμπο, ή «ένα βιβλίο Ιστορίας» που δεν εκδόθηκε ακόμη όπως είπε κάποιος συνοδοιπόρος στην αγωνία για αυτόν τον τόπο. Κι όμως όλα αυτά τα πουλάνε. Πουλάνε το κάλος που ενυπάρχει παντού, την φυσική ρωμαλεότητα του τοπίου και το στερεωτικό υλικό όλων αυτών που είναι οι αναμνήσεις μας. .

Πουλάμε στους ξένους τους αρμούς του τόπου μας και την δυνατότητά του να υπάρξει με αξιοπρέπεια και ελευθερία αύριο. Μας εξευτελίζουν ως στερέωμα των θέσεων, των προτάσεων και των «τρόπων» που μας απαρτίζουν.

Τα πουλάνε για τους χειρότερους λόγους, τους πιο ντροπιαστικούς λόγους που μπορείς να φανταστείς…

Τα πουλάνε για να βρουν το πλεονάσματα και να πληρώσουν τους φόρους υποτέλειας-παραμονής στο ευρώ. Τα πουλάνε και σπαταλούν την περιουσία των παππούδων και των παιδιών μας ατιμάζοντας τους πρώτους και υπονομεύοντας -ανεύθυνα ως συνήθως- τις επόμενες γενιές.

Ο καθένας μας μπορεί να αναγνωρίσει τον εαυτό του σε κάποιο στοιχείο αυτού του καταλόγου της τραγωδίας. Μια παλιά εικόνα, ένα καλοκαιρινό πάρτι, μια βραδιά με φίλους στην Βελίκα,  κάποιες βουτιές σε παραλία, μια σιωπηρή ιστορία, μια εκδρομή ένα διήμερο. Τα παιδικά μας χρόνια, πουλάνε την μνήμη και τις αναμνήσεις. Πουλάνε την Πατρίδα αποφασισμένοι να ξεχαστεί και να σβήσει  δια παντώς ο ελληνισμός μέσα στην ευρωπαϊκότητα.

Ο κατάλογος των ακινήτων που βγαίνουν στο σφυρί από τους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ στο νομό μας είναι ο παρακάτω:

  • Αμπελώνας Λάρισας, θέση: ΑΓΚΗΝΙ έκταση 40.000 τμ
  • Αμπελώνας Λάρισας, θέση: Βρυότοπος έκταση 500.000 τμ
  • Μεγάλο Ελευθεροχώρι, έκταση 1.600.000 τμ
  • Τύρναβος Λάρισας, θέση: ΑΡΠΑΚΙ, έκταση 40.118 τμ
  • Τύρναβος Λάρισας θέση: ΝΕΡΟΚΡΑΤΙ (Ή ΑΛΜΥΡΕΣ), έκταση 10.850 τμ
  • Πλατύκαμπος Λάρισας, έκταση 42.375 τμ
  • Νίκαια Λάρισας, έκταση 28.300 τμ
  • Αγιά Λάρισας, θέση: ΣΤΟΥΜΠΙΝΑ ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ, έκταση 7.900 τμ
  • Αγιά Λάρισας, θέση: ΒΑΛΤΟΣ έκταση 000 τμ
  • Ομορφοχώρι Λάρισας, θέση: ΔΕΚΑΟΧΤΑΡΙΑ, έκταση 17.875 τμ
  • Στόμιο Λάρισας, θέση: ΣΤΡΙΝΤΖΟΣ, έκταση 87.500 τμ
  • Κάτω Όλυμπος Λάρισας, θέση: ΜΕΣΑΓΓΑΛΑ, έκταση 58.280 τμ
  • Μελιβοία Λάρισας, θέση: ΜΑΥΡΟΓΙΑ, έκταση000 τμ
  • Μελιβοία Λάρισας, θέση ΒΕΛΙΚΑ, έκταση 97.686.29 τμ
  • Πολυδάμαντας Λάρισας, θέση: ΚΟΥΣΛΟΥ-ΚΛΑΡΑΚ, έκταση 2.025.845 τμ
  • Πολυδάμαντας Λάρισας, θέση ΠΟΛΥΔΑΜΕΙΟΥ, έκταση 1278429 τμ
  • Ποταμιά Λάρισας, θέση: ΧΑΡΤΖΙΑ, έκταση 9770000 τμ
  • Περιοχή Λάρισας δήμος Λαρισαιων ΠΟΛΗ 15283.52 τμ

Όλος ο κατάλογος με τα 3.175  Ακίνητα προς πιθανή αξιοποίηση βρίσκεται στην σελίδα: https://www1.gsis.gr/taxisnet2/ggdp/estatesSelectedInfo.htm

papaioannou43@gmail.com

ΕΝΤΥΠΗ LARISSANET

……………………………………………….

 

Αφήστε μια απάντηση