ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ TV ΣΕΡΡΕΣ: «ΑΦΟΥ ΜΕ ΡΩΤΑΤΕ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ… ΣΑΣ ΛΕΩ ! ΤΑ ΕΚΛΕΨΑ ! …ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ !» 26/5/2900 απομαγνητοφώνηση ομάδα ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

ΣΩΡΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ TV ΣΕΡΡΕΣ 26-5-2016

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΑΣ.. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΗΜΑ !

ΕΛΕΝΗ ΜΩΡΑΪΤΗ: Συνεχίζουμε και καλησπερίζουμε εδώ στις Σέρρες τον κύριο Αρτέμη Σώρρα, Πρόεδρο του Πολιτικού Φορέα ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. Κύριε Σώρρα καλωσήρθατε!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Καλώς σας βρήκα! Μεγάλη μου Τιμή!

Ε. ΜΩΡΑΪΤΗ: Έχουμε ομιλία σήμερα στην πλατεία Ελευθερίας, εδώ στις Σέρρες!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Ναι, βεβαίως και είναι μεγάλη ευκαιρία για τον Νομό Σερρών. Αν και άξιοι συνεργάτες μας και παλικάρια, πολεμιστές μας στον Νομό Σερρών έχουν δείξει πάρα πολύ μεγάλη εικόνα και δυναμισμό.

Ίδρυσαν 4 γραφεία που είναι σήμερα ανοιχτά και άλλα 5 που κατασκευάζονται, ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ!

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΑΣ ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΗΜΑ…

Ε. ΜΩΡΑΪΤΗ: Καλά κάνετε και το ξεκαθαρίζετε αυτό, γιατί στην σημερινή εποχή τα έχουμε όλα σε σύγχυση! Είναι Φορέας μου λέτε!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Το Κόμμα είναι Κομμάτι που εκπροσωπεί μια ομάδα ή συγκεκριμένα συμφέροντα. Ο Φορέας είναι του Ελληνικού Έθνους! Και αυτό γιατί! Γιατί δημιουργήθηκαν 110 γραφεία Πολιτών, το κάθε γραφείο σε κάθε Δήμο, είναι ΑΥΤΟΝΟΜΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ σε κάθε Καποδιστριακό Δήμο και μου έδωσαν ΔΙΑΤΑΓΗ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΗ, οι Πρόεδροι και τα Προεδρεία των ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΗΜΩΝ να τους ανοίξω τον Φορέα του Ελληνικού Έθνους.

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ.

Γιατί μην ξεχνάμε ότι είναι και 20 Γραφεία στο Εξωτερικό, έχουμε στην Γερμανία, στην Νυρεμβέργη, στην Στουτγκάρδη, στο Βέλγιο, στο Παρίσι, στην Αυστραλία, στην Αμερική, στην Ιταλία και συνεχίζουμε.

«ΕΓΩ ΗΡΘΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΩ ΑΥΤΟ ΤΟ «ΑΓΟΡΕΣ»..

Ε. ΜΩΡΑΪΤΗ: Όσοι έχουν στα χέρια τους προσκλήσεις, μπορούν  να δουν και τις διευθύνσεις των άλλων γραφείων σας.

Να σας πω κάτι; Οι περισσότεροι είμαστε θυμωμένοι με εσάς!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Εγώ είμαι θυμωμένος με εμένα!

Ε. ΜΩΡΑΪΤΗ: Εσείς είσαστε θυμωμένος με εσάς, θα το διαχειριστείτε μόνος σας, εμείς που είμαστε θυμωμένοι με εσάς, δεν μπορούμε να το διαχειριστούμε μόνοι μας και θέλουμε απαντήσεις.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Να βοηθήσω!

Ε. ΜΩΡΑΪΤΗ: Εσείς λοιπόν μέρα-νύχτα, βγαίνετε και λέτε ότι υπάρχει ένα ποσό που είσαστε έτοιμος να διαθέσετε στην Ελλάδα και αν κάνω λάθος να με διορθώσετε…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Σας διορθώνω! Δεν είμαι έτοιμος να το διαθέσω. Πριν έρθω στην Ελλάδα είχε κατατεθεί σε ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΗΔΕΜΟΝΕΥΟΜΕΝΟ Της ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Άρα, εγώ δεν έχω κανένα ποσό αυτή την στιγμή. Είναι στο όνομα της Κυρίαρχης Ελληνικής Δημοκρατίας, δηλαδή όλου του Κυρίαρχου Ελληνικού Λαού. Αυτό σημαίνει ότι είναι στον Λογαριασμό του Κάθε Έλληνα!

Ε. ΜΩΡΑΪΤΗ: Για εξηγείστε μου λίγο αυτό, γιατί δεν το καταλαβαίνω! Σημαίνει ότι υπάρχει κάποιος λογαριασμός σε κάποια τράπεζα…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Στην Montreal Bank!

Ε. ΜΩΡΑΪΤΗ: Στο όνομα ποιού;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Στο όνομα της ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Έτσι είναι ακριβώς ο λογαριασμός. Ο λογαριασμός είναι ακριβώς αυτός! Της Κυρίαρχης Ελληνικής Δημοκρατίας, που οι Έλληνες αυτή την στιγμή εκπροσωπούνται από το εκλεγμένο Σώμα της εκάστοτε κυβέρνησης.

Ε. ΜΩΡΑΪΤΗ: Δηλαδή,  ποιος εποπτεύει αυτόν τον λογαριασμό, για να είμαστε ξεκάθαροι και να ξέρουμε;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Η Montreal και εγώ! Καταρχήν, να ξέρετε ότι από εκεί δεν μπορώ να τα πάρω πίσω. Δεν έχει να μετανιώσω, ή να κάνω.

Αυτό άλλωστε λέει και η Δικαστική Απόφαση, γιατί για αυτό το ποσό, δεν υπάρχει θέλω ή δεν θέλω! Υπήρξε δικαστική απόφαση το 2013 και το λέει ξεκάθαρα ότι «εγώ, ο δεύτερος κατηγορούμενος δεσμεύει ποσόν κεφάλαιο 600 δισεκατομμύρια δολάρια στο όνομα της Κυρίαρχης Ελληνικής Δημοκρατίας, τα οποία τα έχει βάλει στην Κυρίαρχη Ελληνική Δημοκρατία, στο όνομα του Ελληνικού Λαού». Δηλαδή, η Απόφαση το λέει ξεκάθαρα και είναι από το 2013.

Ε. ΜΩΡΑΪΤΗ: Η Απόφαση είναι ξεκάθαρη και σήμέρα έχουμε 2016 κι αυτό μετράει. Εποπτεύεται από την Τράπεζα και από εσάς.

Έρχομαι λοιπόν εγώ η αφελής και σας λέω: «Επειδή αύριο μπορεί να μην ζούμε πια και η θηλειά έχει παρασφίξει στον λαιμό μας και άντε να μην είμαι, εγώ, αλλά να είναι κάποιος συνταξιούχος…μου λέτε γιατί δεν ξοφλάμε το χρέος μας;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Μα, αυτό το ποσό κυρία Μωραΐτη αυτό εξυπηρετούσε.

Ξέρετε, ό,τι και να λέμε: «δεν χρωστάμε και είναι παράνομοι οι νόμοι και δεν ψηφίσατε καλώς…», το αντιλαμβανόμαστε, το καταλαβαίνω κι εγώ και έτσι είναι! Συμφωνώ και συμφωνώ από την πρώτη στιγμή που έχω έρθει στην Ελλάδα, από την μία, δεν χρωστάμε 600 δισεκατομμύρια!

Από την άλλη, έχω πει ότι δεν είναι πάνω από 50, βάσει δικών μου ελέγχων. Αλλά, ό,τι είναι να πληρωθεί και ό,τι είναι να γίνει, να γίνει!

Από την άλλη, η Ελλάδα μας δεν κάνει 600 δισεκατομμύρια. Δεν μπορείς να αγοράσεις μια χώρα  και με πλασματικό χρέος.

Και θα σας πω τούτο: βάσει αντικειμενικών αξιών, θα δείτε ότι ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΠΟΤΕ ΨΕΜΜΑΤΑ, ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΟΙ. Αν βάλετε βάσει των αντικειμενικών αξιών, μια γωνία στο Κολωνάκι και δέκα γωνίες κάθετες και δέκα παράλληλες και συναθροίσεις τα τετραγωνικά, τότε θα δεις ότι εκεί μέσα υπάρχουν 1,5 τρις.

Ποιος είναι λοιπόν αυτός που θα πάρει την χώρα μου για 600 δισεκατομμύρια;

Ε. ΜΩΡΑΪΤΗ: Αν τρελάθηκε το αφεντικό και τα πουλάει τσάμπα;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ!

Ε. ΜΩΡΑΪΤΗ: Δεν μας βλέπω να είμαστε αφεντικό, αλλά εκεί που θέλω να καταλήξω είναι…δεν είπαμε 600 δις; Γιατί δεν βγαίνουν μπροστά για να ξεχρεώσουμε…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Δεν σε αφήνει η Κυβέρνηση. Ξέρετε, μπήκαν στο τρίτο μνημόνιο, ενώ είχαν τα 600 δις στην διάθεση του Ελληνικού Έθνους με τους διαχειριστές, όπως λέει και το Σύνταγμα μας. Εγώ δεν φτιάχνω Νόμους.

Φαντάζεστε να ήμουν παράνομος και να έλεγα μπούρδες και αερολογίες και να μην με είχαν σταυρώσει με όσα καρφιά τους έχουν απομείνει;

Δεν γίνεται! Άρα, κινούμαι μέσα σε ένα πλαίσιο Νόμου, καλώς ή κακώς, σε ένα Σύνταγμα που αυτοί το έχουν κάνει όπως θέλουν και με τα μέτρα τους παλεύω!

Ε. ΜΩΡΑΪΤΗ: Μήπως βάζετε προϋποθέσεις;

Α.ΣΩΡΡΑΣ: Τις έβγαλα! Είχα βάλει τουλάχιστον να γίνει ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ! Εντάξει ρε παιδιά, δίνουμε 600 δις να μην δούμε τι έγινε;

Δίνουμε 600 δισεκατομμύρια δολάρια και να μην δούμε τι έχει γίνει; Αυτά τα 600 δις, υποτίθεται ότι ήρθαν στην χώρα μας, δήθεν από τις αγορές και τους ξένους. Εγώ άλλωστε βγήκα με το όνομα μου. Θέλετε να ξέρετε είμαι ο καλύτερος να χειρίζομαι Οργανισμούς και Εταιρείες. Άλλωστε το απέδειξα. Έχω χιλιάδες Οργανισμούς και χιλιάδες off-shore. Αλλά και τα ομόλογα τα οποία τα διαχειρίζομαι επ’ονόματι μου, είναι ήδη σε μια εταιρεία στην Αγγλία και σε άλλη μια στις Σεϋχέλες!

Άρα, είμαι ο καλύτερος να διαχειρίζομαι μέσω εταιρειών και να έρθω με μια ρώσικη εταιρεία ή με μια κινέζικη, είτε από την Γκουάλα Λουπούρ και να με προσκυνάτε, ότι ήρθε ο μεγάλος Κινέζος!

Ήρθα με το όνομα μου, για να σπάσω αυτό το «Αγορές»! Τι «αγορές»; «Αγορές» δε υπάρχουν! Πίσω από εκεί υπάρχει ένας μέτοχος, ένα αφεντικό που κάνει κουμάντο, γιατί οι εταιρείες δεν δουλεύουν μόνες τους.

Αυτό το πράγμα μας πάει πίσω και για αυτό έβαλα το όνομα μου.

Αλλιώς, ήξερα να κινηθώ πάρα πολύ καλά από funds, μέχρι ό,τι θέλω! Αλλά δεν είναι έτσι τα πράγματα!

ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ, ΑΣ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ…

ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΩ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΕΛΕΓΧΟ;

Ε. ΜΩΡΑΪΤΗ: Τότε γιατί δεν τα παίρνουν τα χρήματα; Τι σας λένε; Γιατί αυτό που ζητάτε εσείς είναι να γίνει ένας λογιστικός έλεγχος!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Δεν θα πω ότι «δεν παίρνουν» τα χρήματα! Τα χρήματα τα έχει πάρει η Κυρίαρχη Ελληνική Δημοκρατία. Η εκλεγμένη κάθε φορά, η εκάστοτε κυβέρνηση δεν εκτελεί την διαδικασία, γιατί θέλω να θυμηθείτε ότι είμαι από την κυβέρνηση του Παπανδρέου, μετά επί Σαμαρά και τώρα, επί Τσίπρα. Τρεις κυβερνήσεις δεν εκτελούν και αν τα πάρουν θα πρέπει να κάνουν λογιστικό έλεγχο και εκεί θα μαθευτεί ένα μεγάλο Μυστικό, ότι δεν τα στα έδωσαν! Γιατί αγαπητή μου, αν στα δίνουν τα 600 δις, θα πρέπει να έρθουν από την Τράπεζα της Ελλάδος που πάλι δικιά τους είναι! Εάν έχουν έρθει, πού στο καλό έχουν πάει; Αν έχουν πάει κάπου, να μας τα δείξουν!

Ε. ΜΩΡΑΪΤΗ: Έχουν έρθει;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Όχι βέβαια! Αυτό ήρθα να σας πω! Μα δεν γίνεται να μην έχω κανένα Δημόσιο Έργο στην Ελλάδα! Γιατί ό,τι γίνεται εδώ, δεν είναι δικό μου. Είναι δύο-τρία εργάκια! Το αεροδρόμιο δεν είναι δικό μου, είναι των Γερμανών! Άντε ρε! Έχετε και λεφτά εσείς, ενώ ο Έλληνας δεν έχει τίποτα; Όλοι οι Εθνικοί οδοί δεν είναι δικοί μου, τίποτα δεν είναι δικό μου, αλλά χρωστάω και 600 δις;

Για καθείστε ρε παιδιά! Άμα μπήκαν να σας τα δώσουμε! Εάν μπήκαν και τα δώσατε, κάπου έχουν πάει και θα τα βρούμε. Είναι μια απλή πρακτική Λογική! Άρα, εγώ πρέπει να κάνω έναν λογιστικό έλεγχο και ταμειακά, αν το θέλετε!

Ε. ΜΩΡΑΪΤΗ: Ναι, έτσι ακούγεται πολύ απλό! Ένας λογιστικός έλεγχος, γιατί να μην γίνει;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Να σας πω και κάτι; ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ  ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟ. ΛΕΕΙ, ΛΕΕΙ, ΛΕΕΙ! ΕΓΩ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΩ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΕΛΕΓΧΟ;

Ε. ΜΩΡΑΪΤΗ: Τι υποψιάζεστε;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Την μεγαλύτερη αλητεία και την μεγαλύτερη συμμορία παγκοσμίως. Αυτό που συμβαίνει στην χώρα μας δεν συμβαίνει μόνο εδώ. Απλά γίνεται ένα πείραμα για να σπάσει η Ελλάδα, γιατί η Ελλάδα είναι το κάστρο, είναι το Έθνος.

Και όπως θα δείτε αργότερα, αφού έτρεξαν τα 600 δισεκατομμύρια δολάρια και βγήκαν όλοι να προσβάλλουν, καλά έκαναν! Βγαίνει ένα ακόμα αντικείμενο πολύ πιο μεγάλο που είναι του Ελληνικού Λαού, τα Παγκόσμια Ταμεία.

Τα Παγκόσμια Ταμεία είναι τρισεκατομμύρια. Φαίνονται ότι τα 600 δισεκατομμύρια τα δικά μου είναι μόνο πρωϊνές τυρόπιτες της μιας ώρας!

Άρα, βλέπετε τρισεκατομμύρια να τα υπογράφει, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας,  ο Υπουργός των Οικονομικών, τα υπογράφει ο ΟΗΕ, τα υπογράφουν άλλοι 27 Θεσμοί…

ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ…

Ε. ΜΩΡΑΪΤΗ: Δηλαδή, είναι όλοι στο κόλπο;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Ακριβώς! Αν δεν είναι όλοι στο κόλπο, δεν μπορεί να συμβεί αυτό! Η Αντιπολίτευση είναι όλοι μαζί! Τα κόμματα, τα δόγματα..

Ε. ΜΩΡΑΪΤΗ: Δεν ακούγεται λίγο περίεργο αυτό που λέμε τώρα;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Όχι! Έχουν γίνει χίλια δύο πράγματα…

Ε. ΜΩΡΑΪΤΗ: Μα, δεν υπάρχει κανένας φιλότιμος που να πει «μπάστα μέχρι εδώ»;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Καταρχήν, δεν μπορεί να υπάρξει εκεί μέσα ο φιλότιμος, διότι καθορίζεται ποιος θα πάει εκεί και τι θα κάνει. Ακόμα και στις κυβερνήσεις που έχουν Υπηρεσιακή Κυβέρνηση είναι πάντα ένα παιδί του δοσίλογου που θα έχουν αυτοί κατασκευάσει. Θα υπάρχει λάθος πουθενά σε αυτό το σύστημα. Δεν χάνει!

Αν θα γίνει, θα γίνει η ανατροπή από το ίδιο τον λαό που θα κατανοήσει και θα καταλάβει τι έχει γίνει…

Ε. ΜΩΡΑΪΤΗ: Φαίνεται ότι δεν καταλαβαίνουμε εμείς….

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Δεν θα έλεγα ότι δεν καταλαβαίνετε. Αλλά μας έχουν διαίρεσει τόσο πολύ, είτε με τα δόγματα, είτε με τις ομάδες.. Αν έχουμε το ίδιο δόγμα, δεν θα έχουμε την ίδια ομάδα, δεν θα έχουμε το ίδιο χόμπι…Μας έχουν διαιρέσει με χιλιάδες πράγματα και εγώ θα συμφωνήσω με το γεγονός ότι όλο αυτό είναι τόσο μεγάλο που δεν μπορείς να το χωνέψεις. Αυτό που είπατε και εσείς: «Δεν υπάρχει ένας;».

Αλλά υπήρξαν φωνές στο παρελθόν, αλλά και σήμερα υπάρχουν φωνές, αλλά εκεί μέσα που είναι, δεν εισακούονται!

Αν ένας δικαστής κάνει μια παρέμβαση, θα το διώξουν! Θα τον στείλουν στα κουφονήσια.

Ε. ΜΩΡΑΪΤΗ: Και θα σας ρωτούσα γιατί δεν στρέφεστε στην Ελληνική Δικαιοσύνη;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Στην Ελληνική Δικαιοσύνη έχω στραφεί και έχω δικαιωθεί. Δεν έχω παράπονα από την Δικαιοσύνη, αν το θέλετε..

Ε. ΜΩΡΑΪΤΗ: Εσείς έχετε δικαιωθεί, αλλά αν πάτε ως πολίτης, όπως έχει το δικαίωμα ο καθένας μας και πείτε: «εγώ ως πολίτης, ζητάω από αυτό το κράτος που το πληρώνω με φόρους κτλ. να γίνει λογιστικός έλεγχος.»

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Κύρια Μωραΐτη, ξέρετε πως ό,τι κίνηση κάνω, για να είμαι στην βάσει του Νόμου, επειδή κυνηγιέμαι πολύ από πολλά συστήματα και υπάρχει τεράστια υπονόμευση προς το πρόσωπο και στις κινήσεις μου, ο,τιδήποτε κάνω λοιπόν, ενημερώνω ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ, ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ….

Ε. ΜΩΡΑΪΤΗ: Ναι, αλλά δεν επεμβαίνουν μόνοι τους, γιατί δεν το ξεκινάτε εσείς λοιπόν; Να πείτε: «γειά σας, είμαι ο Αρτέμης Σώρρας, θέλω λογιστικό έλεγχο!»

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Το λέτε, λες και μπορώ να το κάνω! Θέλω πραγματικά να τους σπάσω το κεφάλι και να τους βάλω όλους φυλακή, αλλά θα το κάνω με έναν τρόπο στρατηγικά. Τώρα να μου λες, τράβα κάνε λογιστικό έλεγχο; Εγώ θα κάνω λογιστικό έλεγχο; Πώς θα κάνω; Ακόμα και η Δικαιοσύνη λέει «δεν μπορούμε να ακουμπήσουμε κανέναν της Βουλής γιατί αυτοί καθορίζουν τα πράγματα». Δηλαδή, οι φάκελοι μας μεταβιβάζονται στην Βουλή και η Βουλή είναι το «Μεγάλο Μαγαζί» που κάνει ό,τι θέλει!

Ε. ΜΩΡΑΪΤΗ: Δηλαδή, πάνε και δεν ξαναγυρίζουν ποτέ…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Καταρχάς, έχουν ασυλία, άρα αυτό πρέπει να σπάει. Η Τράπεζα της Ελλάδος είναι ιδιωτική και δεν είναι Ελληνική, όλες οι Τράπεζες έχουν μέσα την CIA, η οποία ελέγχει το τι γίνεται, στην Δικαιοσύνη, όταν αλλάζει μια Κυβέρνηση, αλλάζουν οι κεφαλές.. Ο Εισαγγελέας έχει Προϊστάμενη Αρχή, που σημαίνει δεν μπορεί να πάει πουθενά.

Ε. ΜΩΡΑΪΤΗ: Δηλαδή, δεν είναι Ανεξάρτητη Αρχή, μου λέτε…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Όχι, δεν είναι! Αν ήταν, δεν θα ήταν έτσι τα πράγματα.

Ε. ΜΩΡΑΪΤΗ: Όχι, γιατί τώρα σπάτε τα κόκκαλα κάποιον, γιατί εμείς πιστεύουμε ότι η Δικαιοσύνη είναι τυφλή και ανεξάρτητη…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Ε, καλά τώρα, εντάξει! Άμα ήταν τυφλή και Ανεξάρτητη δεν θα ζούσαμε αυτό. Οι μισοί και παραπάνω δικαστές, θέλουν να σταυρώσουν αυτά τα παιδιά στην Βουλή. Δεν περνάει καμία δικογραφία.

Εγώ πραγματικά έχω κάνει Μήνυση στους 302. Έχω κάνει μήνυση προτού μου κάνουν μήνυση και βγάλω την αθωωτική μου απόφαση. Αυτή η Μήνυση θα δικαστεί στις ημέρες της ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ. Δεν θα δικαστεί ποτέ στις ημέρες τους. Και ποιος θα τους πειράξει, εφόσον έχουν ασυλία και μπορούν αύριο το πρωί αλλάζει τον Εισαγγελέα και τον Πρόεδρο του Άρειου Πάγου;

Ε. ΜΩΡΑΪΤΗ: Εντάξει, δεν είναι και τόσο απλά!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Είναι τόσο απλά! Αν είσαι εκεί πάνω, είναι τόσο απλά! Γιατί; Οι τηλεοράσεις όσον αφορά τα κανάλια; Οι συχνότητες είναι του Ελληνικού Λαού.

Υπάρχει κάποιος λόγος, ή λέω κάτι παράνομο; Αν λέω κάτι παράνομο στο κανάλι σας και δεν προσκομίσω τα στοιχεία, να με κλείσετε φυλακή, να έρθει κι ο εισαγγελέας.

Εγώ λοιπόν δηλώνω λοιπόν από τα ΦΕΚ της κυβέρνησης ότι στις 28-12-2015 και στις 10 Φεβρουαρίου, έβγαλε ΦΕΚ ο Υπουργός και ο Υφυπουργός Οικονομικών την πρώτη φορά 3 δις και την δεύτερη, 1, 9 δις και τα έδωσε στο ΔΝΤ. Γιατί τα έδωσαν στο ΔΝΤ; Το ΔΝΤ είναι υπάλληλοι μας, οι οποίοι βγαίνουν πλειοψηφικά από τους εκπροσώπους των χωρών που είναι στην Κοινοπραξία και βγαίνει το ΔΝΤ να μου πει τι θα κάνω;

Ε. ΜΩΡΑΪΤΗ: Είμαστε και λίγο αφερέγγυοι, εδώ που τα λέμε, δεν είναι να μας έχει και κανείς εμπιστοσύνη…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Εμείς; Σας παρακαλώ! Αυτό δεν το δέχομαι!

Ε. ΜΩΡΑΪΤΗ: Γιατί άλλα ψηφίζουμε, άλλα πράττουμε και άλλα λέμε!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Όχι εμείς σαν λαός! Η Κυβέρνηση λοιπόν λέει ό,τι να’ναι και μετά κάνει ό,τι να’ναι!

Ε. ΜΩΡΑΪΤΗ: Εμείς τους στέλνουμε εκεί όμως! Με ψήφο πήγαν αυτοί…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Όχι, δεν είναι έτσι! Δεν πήραν ψήφο! Ψήφος του Ελληνικού Λαού με 70% και 80% αποχή, δεν είναι ψήφος! Ψήφος με την Singular να βγάζει τους ψήφους και να ρυθμίζει τα ποσοστά, δεν είναι ψήφος. Και σε 48 ώρες να καίγονται οι ψήφοι; Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα!

Ε. ΜΩΡΑΪΤΗ: Δεν πήγαμε να ψηφίσουμε;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Πήγαμε; Όχι δεν πήγε κανένας!

Ε. ΜΩΡΑΪΤΗ: Οι άλλοι που δεν πήγαν, δεν πήγαν γιατί …

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Οπότε, τι λέει ο Νόμος; Ο Νόμος λέει συγκεκριμένα ότι αν η Αποχή είναι πάνω από το 50% φεύγουν όλοι από την Βουλή..

Ε. ΜΩΡΑΪΤΗ: Πάνω από 50% αποχή, μπορεί να είναι και αντισυνταγματικές οι εκλογές…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Όχι αντισυνταγματικές! Αν είναι πάνω από 50% η αποχή, εξαφανίζονται όλοι οι βουλευτές, όλα τα πρόσωπα που βλέπεις και μπαίνουν καινούργια! Αλλά αφού τα έχουν κανονισμένα τώρα, πού να βρουν καινούργιους; Είναι πληρωμένα τα παιδιά! Θα βρουν καινούργιους;

Εντωμεταξύ, αν σπάσει κάπου, είναι σαν το μπαλόνι αυτό. Είναι σαν τις επιταγές! Έχεις πληρώσει ένα εκατομμύριο επιταγές, αν δεν πληρώσεις μία, τελείωσες! Άρα, πρέπει αυτή την ιστορία και αυτή την πλέμπα, την οποία πλεόν θα την σπάσει ο ίδιος ο λαός. Δεν είναι τυχαίο που ασχολούμαι με τον λαό.

ΕΞΩΔΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ!

Ε. ΜΩΡΑΪΤΗ: Το κρατάω αυτό, ότι ο λαός θα κάνει, ό,τι είναι να κάνει.

Ρωτάει μια τηλεθεάτρια: «Αφού ο κύριος Σώρρας εποπτεύει έναν λογαριασμό. Γιατί δεν μας πιάνει έναν-έναν για να πληρώσουμε τα χρέη μας, εμείς ως Έλληνες, στις τράπεζες που μας βάζουν κι αυτές θηλειές στον λαιμό για να μπορέσουμε να μιλάμε με θάρρος και όχι κάτω από εκφοβισμό;».

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Να πω σε αυτή την τηλεθεάτρια και όσους μας ακούνε ότι εδώ και λίγο καιρό έχει συνταχθεί μια ΕΝΤΟΛΗ-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΟΛΩΝ ΣΟΥ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ. Γι’αυτό θέλουμε τα γραφεία μας καλά δομημένα και πιέζουμε τους ανθρώπους μας και είναι σχεδόν υπάλληλοι. Οι δικοί μας άνθρωποι δεν πληρώνονται από εμάς. Τα γραφεία μας σε όλη την Επικράτεια, δεν είναι δικά μου! Είναι των πολιτών! Είναι του κόσμου!

Ε. ΜΩΡΑΪΤΗ: Δηλαδή, από τις συνδρομές των μελών κινούνται!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Με δικά τους λεφτά! Εγώ δεν έχω πληρώσει τίποτα, άσχετα αν μπορεί να βοηθήσω κάποιο γραφείο, κάποια στιγμή, αν κολλήσει κάπου. ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ!

Αυτός ο πόλεμος, αυτή η ανατροπή θα γίνει μόνο με Ελληνικές ψυχές και με πραγματική Αυτογνωσία. Δεν είναι να σε βάλουμε για δουλειά! Έλα να πάρεις την χώρα σου, να πάρεις τον τεράστιο πλούτο.

Άρα, έχουν συσσωρευτεί αυτά τα δύο πακέτα, το ένα τα 600 δις και το άλλο είναι ο Παγκόσμιος Πλούτος των Καταπιστευματικών λογαριασμών του Ελληνικού Έθνους που είμαστε όλοι οι εξ’αδιαιρέτου Κυρίαρχοι και Δικαιούχοι.

Έτσι λοιπόν γίνεται με εξώδικη διαδικασία, μια ΕΝΤΟΛΗ –ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ. Έρχεστε λοιπόν στα γραφεία μας…

Ε. ΜΩΡΑΪΤΗ: Έρχομαι λοιπόν εγώ και χρωστάω τράπεζες…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Χρωστάς ΤΕΒΕ, χρωστάς ΙΚΑ, Τράπεζες και Εφορία, βεβαίως. Στην Εφορία είναι πολύ σημαντικό να υπογράφεται η Αποπληρωμή Εντολής, γιατί εκτός από το χρέος που είναι στο ΑΦΜ σου, αυτό που σκλάβωσε την χώρα μας ήταν όταν αυτά τα καλόπαιδα πούλησαν το Δημόσιο χρέος. Ουσιαστικά, το Δημόσιο είμαστε εμείς. Φαίνεται σαν οντότητα, αλλά ουσιαστικά απαρτίζεται από όλους τους πολίτες, άρα, το Δημόσιο είναι δικό μου. Όταν μου χρωστάει το Δημόσιο είναι σαν να χρωστάω στον εαυτό μου. Όταν εγώ χρωστάω στο Δημόσιο είναι σαν να μου χρωστάω.

Ε. ΜΩΡΑΪΤΗ: Είναι δηλαδή ένας κύκλος!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Όταν λοιπόν πήραν το Δημόσιο Χρέος και το πούλησαν έξω, υποτίθεται το πούλησαν, πήραν έναν δανεισμό… ακόμα και αν κάποιος λοιπόν δεν χρωστάει στην Εφορία φράγκο, είναι στο κεφάλι του το  Εξωτερικό χρέος των 47.000 που είναι σήμερα κι αύριο μπορεί να αλλάξει…

Δηλαδή, το εξωτερικό χρέος της χώρας είναι αυτό που μας παίρνουν την χώρα και έχουν έρθει όλα αυτά τα καλόπαιδα μέσα κι όχι το ιδιωτικό χρέος.

Αυτή την Εντολή-Εξουσιοδότηση που βλέπετε είναι μόνο 15 σελίδες περίπου, αλλά υπάρχουν και 337 σελίδες «Σχετικά». Τα «Σχετικά» είναι οι αποδείξεις και τα αποδεικτικά στοιχεία τα οποία συνοδεύουν την Εντολή.

Ο πολίτης με αυτήν την Εξουσιοδότηση δέχεται ότι είναι Έλληνας Κυρίαρχος Ιθαγενής. Έχει μέρισμα στον πλούτο και στα 600 δις και στα Παγκόσμια Ταμεία και σαν Κυρίαρχος Έλληνας Αυτόχθονας Ιθαγενής δίνει Εντολή-Εξουσιοδότησης για ό,τι χρωστάει στον Έφορα και στο Υπουργείο Οικονομικών –γιατί το κοινοποιεί στον Έφορα της Εφορίας του και στον Υπουργό Οικονομικών, όπου έχουν πάει πολλές νταλίκες από αυτά και Συνέλληνες, πρέπει όλοι να το υπογράψουμε, γιατί είναι το πραγματικό ξεχρέωμα.

Με αυτό λοιπόν, υπογράφεις ότι είσαι Έλληνας Κυρίαρχος και αναγνωρίζεις τον πλούτο. Εδώ, στο Εξώδικο, έχει και τις Τράπεζες και με τους Τραπεζικούς λογαριασμούς και των 600 δις και αυτών των κεφαλαίων που είναι εδώ στην Ελλάδα.

Δίνεις λοιπόν την ΕΝΤΟΛΗ-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗΣ να αποπληρώσεις το χρέος του ΑΦΜ σου, αν είναι εν προκειμένω στην Εφορία και το οποιοδήποτε χρέος κατά κεφαλήν σου εξωτερικό και εσωτερικό, ακόμα και αυτό που θα δημιουργηθεί!

Έχει πολύ μεγάλη σημασία και αν θέλετε, μπορώ να βάλω κάποιον να το διαβάσει στην οθόνη σας, τι σας λέμε: «ΕΛΑΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΞΟΦΛΗΣΕΤΕ! ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ…»

Ε. ΜΩΡΑΪΤΗ: Θα ξοφλήσω;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Βεβαίως!

Ε. ΜΩΡΑΪΤΗ: ¨Ερχομαι εγώ λοιπόν στο γραφείο σας και γράφω τα στοιχεία μου, το υπογράφω στο τέλος και λέω: «χρωστάω στην Εφορία των Σερρών 1000 ευρώ, στην Τράπεζα άλλα 1000 ευρώ..», δηλαδή τα προσθέτω…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Θα κάνεις διαφορετικές ΕΝΤΟΛΕΣ-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ στον κάθε Οργανισμό που χρωστάς! Άμα χρωστάς στο ΤΕΒΕ θα πας εκεί. Αν χρωστάς στο ΙΚΑ, θα πας στο ΙΚΑ μαζί με τις 337 σελίδες που είναι τα «ΣΧΕΤΙΚΑ» και εκεί αποδεικνύονται τα συμφραζόμενα του Εξωδίκου.

Ε. ΜΩΡΑΪΤΗ: Εγώ δίνω τώρα την Εξουσιοδότηση στην Εφορία να πάει από αυτόν τον λογαριασμό να εισπράξει το χρέος μου!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Σωστά! Γιατί σήμερα μπαίνει στον δικό σου λογαριασμό και εισπράττει.

Ε. ΜΩΡΑΪΤΗ: Πάει λοιπόν η Εφορία στον λογαριασμό αυτό για να εισπράξει;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Μα, δεν έχει τίποτα άλλο να κάνει! Αν δεν εισπράξει, κάνει ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ. Δηλαδή, πάει στον δικό σου λογαριασμό, αλλά δεν πάει στον άλλον που είναι πάλι δικό σου;

Ε. ΜΩΡΑΪΤΗ: Εδώ είναι πρακτικά τα θέματα. Εάν, εγώ δεν πληρώσω την Εφορία μου, κινδυνεύω με έναν πλειστηριασμό να χάσω το μόνο σπίτι που έχω!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!

Ε. ΜΩΡΑΪΤΗ: Εγώ τους εξουσιοδοτώ, αλλά η Εφορία δεν πάει! Αλλά εγώ πάλι κινδυνεύω να χάσω το κεραμιδάκι μου…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: ΟΧΙ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙΣ ΤΟ ΚΕΡΑΜΙΔΑΚΙ ΣΟΥ. ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ!

Εμείς έχουμε κερδίσει και στην Ελλάδα και δικαστήρια και αθωώσεις έχουμε πάρα πολλές, γιατί η Εφορία είναι ποινικό πάνω από 150.000 ευρώ και δεν συζητάμε να σε ακουμπήσει η Εφορία. Αυτό που χρειάζεται είναι να το κάνουμε όλοι μαζί.

Να πω κι αυτό στο φακό σας. Έχουμε πολλά περιστατικά και στα Κεντρικά που έρχονται ότι υπάρχει κλιμάκιο της Εφορίας που πηγαίνει στα σπίτια στον φορολογούμενο, του κάνει συμφωνία: «έλα εδώ ρε παιδί μου, χρωστάς 100. Εντάξει, θα στα διαγράψουμε, αλλά θα υπογράψεις έγγραφο «Σιωπής», δηλαδή, «δεν θα μιλήσεις, γιατί θα χρωστάς πάλι αυτά και θα σου κάνουμε και μήνυση». Έχουν όλοι πέσει σε μια διαδικασία «έλα να σου ξοφλήσουμε τα χρέη, αλλά να μην μιλάς!». Αυτό για εμάς είναι μια μεγάλη προδοσία….

Ε. ΜΩΡΑΪΤΗ: Αν αυτό γίνεται, για να σας πω την αλήθεια….

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Είναι γεγονός. Είναι δεδομένο ότι θα γίνει!

Ε. ΜΩΡΑΪΤΗ: Είναι μεγάλο πανηγύρι που θα ξεκινήσει. «Σου σβήνω τα χρέη, αλλά να μην μιλάς», ο άλλος, απο ανάγκη δεν μιλάει για να του σβηστούν τα χρέη του, αλλά θα χαθούν πολλά χρήματα, που ίσως να κληθώ να το πληρώσω εγώ που δεν ξέρω, που δεν με πλησίασαν, που δεν μου είπαν «ράψε το, για να σου πληρώσω τα χρέη..».

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Το χειρότερο είναι ότι όλη η πίεση είναι «ΕΙΣΠΡΑΞΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ!». Έχει σημασία να καταλάβετε αυτό το τεράστιο θέμα…

Ε. ΜΩΡΑΪΤΗ: Εγώ το κάνω αυτό και ξοφλάω; Το ΤΕΒΕ μου, το ΙΚΑ μου, την Εφορία και στις Τράπεζες;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Μα, βεβαίως! Και δεν μπορεί να σου κάνει τίποτα! Γιατί δεν μπορεί όμως να σου κάνει;

Ε. ΜΩΡΑΪΤΗ: Αυτό είναι δωρεάν;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Πληρώνεις μόνο τις φωτοτυπίες. Είναι 337 σελίδες και τις χρεώνεστε 0,05 λεπτά και τον επιμελητή που είναι 40 ευρώ περίπου. Αν δεν θέλετε να δείτε τα μούτρα του έφορα, στέλνετε επιμελητή. Αλλιώς, παραδίδετε στην Εφορία μόνη σας, παίρνετε Πρωτόκολλο και μας το δίνετε. Το αντίγραφο το στέλνετε στα κεντρικά, για να ξέρουμε γιατί υπάρχει μια διαδικασία που έχουμε. Μετά, στέλνεται και φάκελος στο Υπουργείο Οικονομικών. Ο Υπουργός σου ενημερώνεται επίσημα!

Ε. ΜΩΡΑΪΤΗ: Ενημερώνεται ότι «εγώ ως Μωραΐτη τα πήγα εκεί και εκεί και δεν σου χρωστάω τίποτα, πάρτα!».

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Ακριβώς, όμως εκεί έχει βρεθεί μια δικλείδα και κάθε δέκα άνθρωποι κάνετε ένα ομαδικό εξώδικο, οπότε σας έρχεται 4 ευρώ το άτομο, που σημαίνει ότι έχετε ένα κόστος Υπουργού και τράπεζας 45 ευρώ περίπου…

Ε. ΜΩΡΑΪΤΗ: Δηλαδή, βγαίνει γύρω στα 100 ευρώ όλη η διαδικασία;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Είναι πολύ λιγότερα, 16,80 οι φωτοτυπίες. Στο γραφείο δεν σου παίρνουν λεφτά. Είναι Μη Κερδοσκοπική, είναι για την Ελλάδα σου! Δηλαδή, τις φωτοτυπίες και 4 ευρώ για το Υπουργείο, ανάλογα το πού καταθέτεις με  Δικαστικό Επιμελητή.

Ε. ΜΩΡΑΪΤΗ: Δηλαδή, εγώ έτσι ξοφλάω και βρίσκω τον ύπνο μου;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Δεν το συζητάω! Αυτό γίνεται σε όλη την Ελλάδα. Καταρχήν, είναι χιλιάδες που στέλνουμε!

Ε. ΜΩΡΑΪΤΗ: Πόσες έχετε στείλει μέχρι σήμερα;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Πρέπει να είναι γύρω στις 100.000.

Ε. ΜΩΡΑΪΤΗ: Είναι λίγες σε σχέση με τα εκατομμύρια των πολιτών.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Ναι, αλλά τώρα μιλάω για τις Εφορίες. Οι Τράπεζες, τα Ταμεία είναι άλλη ιστορία. Έχω κρατήσει επίτηδες λίγο πίσω τις Τράπεζες.

«ΕΧΩ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΡΡΕΕΙ ΑΠΟ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ… ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ-ΑΝΕΓΚΛΗΤΟ, ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΟ ΜΕ ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΙΑ ΙΣΧΥ…»

Πρέπει να σας πω ότι έχω ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ στα χέρια μου. Δηλαδή, έχω το δικαίωμα να δώσω Κρατική Εντολή. Αυτό απορρέει από την συμφωνία που έχω κάνει με τους Δήμους.

Σήμερα, δεν έχω όλα τα χαρτιά μαζί μου, αλλά δεσμευόμαστε όλοι οι άνθρωποι εδώ του γραφείου να σας στείλουν όλα τα έγγραφα και να καθίσετε σε μια εκπομπή, γιατί έχει πολύ μεγάλη σημασία.

Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΟΥ !

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ.

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ «ΚΡΑΤΕΙΝ ΤΩ ΔΗΜΩ» ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟ-ΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΗΓΑΖΕΙ Η ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

Εμένα λοιπόν μου έχει υπογράψει ο Δήμος, δηλαδή 5 Δήμοι, ΑΝΕΚΛΗΤΟ, ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΟ ΜΕ ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΙΑ ΙΣΧΥ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΩ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΚΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΑΜΕΙΟ, ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ, ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΣΤΟΝ ΟΗΕ, ΠΑΝΤΟΥ!

Έχετε πολύ μεγάλη αξία να διαβάσετε το πληρεξούσιο. Όλο αυτό το κάνω με δικές μου εγγυήσεις, δεν τις βάζει ο Δήμος! Ο Δήμος δεν βάζει ούτε ένα ευρώ, ούτε ένα μέτρο γης…

Ε. ΜΩΡΑΪΤΗ: Δηλαδή, δεν παθαίνει και τίποτα…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Όχι βέβαια! Αν διαβάσετε το Πληρεξούσιο θα καταλάβετε. Δεν υπάρχει τίποτα κρυφό για μένα.

Ε. ΜΩΡΑΪΤΗ: Λέει τηλεθεατής: «Γιατί δεν πάτε μόνος σας στο ΔΝΤ και σε αυτά τα μεγάλα κράτη και να πείτε: γειά σας, είμαι ο Αρτέμης Σώρρας, Έλληνας, πόσο σας χρωστάει η Ελλάδα;». Τώρα, σας τα λέω πολύ απλά…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Εντάξει αν ήταν έτσι τόσο απλά, τότε να πάμε όλοι μαζί! Να πάμε βόλτα! Σε αυτούς τους Οργανισμούς που λέτε έχουμε πάει, για αυτό σας λέω να δείτε τα Σχετικά, γιατί αν τα δείτε όλες αυτές οι ερωτήσεις είναι περιττές.

Θα δείτε ότι για τον Δήμο έχουμε το Πρωτόκολλο του Λευκού Οίκου, από τον ITC, από τον Ομπάμα, στον Πούτιν, έχουμε ενημερώσει την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, την Federal Reserve…

Ε. ΜΩΡΑΪΤΗ: Εντάξει, την ενημερώσατε…παρακάτω;

«ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ, ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΠΑΘΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ…»

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Όχι, δεν την ενημέρωσα! Δεν είναι Ενημέρωση, αλλά η Κρατική Διαταγή που υπάρχει μια διαδικασία.

Αφήστε να δείτε τα Σχετικά, που για να μαζευτούν αυτά, θέλει έναν στρατό ανθρώπων και ενεργειών για να φτάσεις μέχρι εκεί, αλλά και Δικαιωμάτων, άμα το θέλετε. Εκεί θα δείτε και Επιβεβαιώσεις για την όλη διαδικασία και πώς γίνεται με την Παγκόσμια Κοινότητα.

Το Σκαλοπάτι όμως που λέγεται «κυβερνητικό σχήμα» και ότι η χώρα σας εκπροσωπείται από εκεί, όπως το έχουν στήσει, δεν ξεπερνιέται εύκολα. Εγώ δεν εκπροσωπώ κοινωνία. Εγώ δεν είμαι εκλεγμένος!

Ε. ΜΩΡΑΪΤΗ: Εσείς δεν είσαστε εκλεγμένος, αλλά ουσιαστικά έχετε ένα ποσό και λέτε ότι είμαστε όλοι ίσοι, επομένως, έχετε το δικαίωμα να πάτε στον κάθε Οργανισμό που δεν ξέρω τι θέλει…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Το δικαίωμα μου σταματάει εκεί που οι Οργανισμοί με σταματούν και μου λένε: «Αγαπητέ φέρε μας τον λαό, άντε φύγε από εδώ, δεν είσαι εκλεγμένος!»

Ε. ΜΩΡΑΪΤΗ: Και πώς θα γίνει αυτό; Να κουβαληθούμε 10.000.000 άνθρωποι;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Είδες λοιπόν; ΜΟΝΟ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ, ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΠΑΘΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ!

«ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΩ 50 ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…»

Εγώ ήδη αυτή την στιγμή, για να καταλάβετε και την δυναμική, άμα το θέλετε

ΘΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΩ –για να μην κάτσω εγώ και λέω ότι έχω την Δύναμη, θα την μεταβιβάσω- ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΜΟΥ, ΠΟΥ ΔΙΝΩ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ, όπως ακριβώς το ακούτε! Ναι! Δηλαδή, πάς στον Άρειο Πάγο και λες: «Ο Θεσμός είναι αυτός! Να είσαστε έτοιμοι γιατί θα γίνει αυτό!».

ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΓΗ Ο ΝΟΜΟΣ ΕΠΙΣΥΡΕΙ 5 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ, ΤΟ ΛΕΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.

Και θα δείτε τώρα, είμαι αναγκασμένος και θα το κάνω και για αυτές τις απορίες που έχετε, τώρα θα τις δείτε!

ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΩ 50 ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΟΥΣ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΥΣ ΜΕ ΙΣΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ –ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ- ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΜΑΣ.

Ένα Γραφείο μας και το λέω επίσημα από την τηλεόραση σας θα είναι στις Σέρρες με Εκπροσώπους δύο άτομα που θα φέρουν και τις 2 Υπογραφές και θα προκύπτει η Διαδικασία και θα πάνε να δώσουν Εντολή.

ΟΠΟΤΕ, ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΩΣ ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΣΥΛΟ, ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΕΦΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ: «ΞΕΧΡΕΩΝΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΦΜ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ! ΤΩΡΑ ! ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΜΕΡΕΣ !

ΤΗΝ ΕΚΤΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙΣ 5 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΕ !

ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ !

Το ίδιο θα κάνετε κυρία Μωραΐτη, όλοι σας στην Τράπεζα, στο ΤΕΒΕ, στο ΙΚΑ, σε αυτούς που δεν τα παίρνουν και τους λες: «Ή παίρνεις τα λεφτά, τα οποία είναι στην ΕΝΤΟΛΗ ΒΑΣΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.. ΤΩΡΑ! Και ας μην το κάνει! Δεν το έκανες; Ό,τι λέει ο Νόμος! Και θα δούμε τώρα, αν δεν θα το κάνει!

Ε. ΜΩΡΑΪΤΗ: Γιατί δεν το κάνατε καιρό τώρα αυτό;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Δεν μπορούσε να γίνει, όποτε θέλει ο καθένας! Δεν μπορώ να κάνω ό,τι γουστάρει ο καθένας. Υπάρχει ένα σχέδιο και μια τροπολογία.

Εγώ, για να έρθω να υπογράψω με το Δήμο, ετοίμαζα έγγραφα 9 μήνες και έδινα σε Δήμους, ώστε να φτιαχτούν τα χαρτιά έτσι πώς χρειαζόταν. Το σύστημα είναι γεμάτο τρύπες! Υπάρχει ένα δεκαδικό σύστημα πολυνομίας, για να μην μπορείς ποτέ να βρεις άκρη. Άρα, εγώ έδινα σε Δήμους εγκάθετους, για να μου δώσουν πού θα βρουν τρύπες για να τις κλείσω. Έχει στρατηγοποιηθεί ένα τεράστιο σύστημα για να φτάσουμε μέχρι εδώ!

Ε. ΜΩΡΑΪΤΗ: Έχετε όμως υπογράψει με 5 Δήμους! Ποιοι είναι αυτοί;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Ο πρώτος που μπορώ να πω και κάνω χρήση αυτή την στιγμή είναι ο Δήμος Τροιζηνίας. Δεν μπορώ να σας πω τους άλλους! Πολλοί θέλουν να μάθουν!

Ε. ΜΩΡΑΊΤΗ: Γιατί;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Γιατί να τους πω τους ανθρώπους; Καταρχήν, όσοι υπέγραψαν, δεν ξαναβγήκαν! Δεν σας κάνει εντύπωση;

Ε. ΜΩΡΑΪΤΗ: Όχι, δεν μου κάνει εντύπωση. Εντάξει, πείτε ότι δεν ήταν καλός και δεν ξαναβγήκε Δήμαρχος!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Ε, καλά τώρα! Πείτε το ένα, πείτε το άλλο, δεν γίνεται τώρα να είναι όλα εξ’απαλών ονύχων!

Ε. ΜΩΡΑΪΤΗ: Δεν μένουμε σε αυτό, αλλά εσείς τώρα έχετε την υπογραφή ενός Δημάρχου, δηλαδή υπάρχει συνέχεια. Αυτή η υπογραφή, φαντάζομαι, δεν ακυρώνεται!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Ποτέ, είναι με ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΙΑ ΙΣΧΥ! Το λέει μέσα!

Ε. ΜΩΡΑΪΤΗ: Το λέει μέσα! Δηλαδή, δεν μπορεί με μια απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Όχι! Είναι ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΚΑΙ ΑΝΕΓΚΛΗΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΙΑ ΙΣΧΥ για αυτό σας λέω, να δείτε το Πληρεξούσιο και να το κρίνετε.

«ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΚΛΕΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ…»

Ε. ΜΩΡΑΪΤΗ: Άρα, μου προσφέρετε εμένα εναλλακτική λύση και στον κάθε τηλεθεατή που μας βλέπει αυτή την στιγμή και στον κάθε άνθρωπο.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Βέβαια κι όχι μόνο!

Σου προσφέρω τρείς λύσεις, την μία να ξεχρεώσεις, την άλλη να δείξεις ότι είσαι Κυρίαρχο Έθνος και η εξουσία πηγάζει από σένα και να το δείξεις σε όλους, αλλά και τρίτον να φτάσεις στο  σημείο να δίνεις Διαταγές.

Έλα λοιπόν να το κάνεις! Θα νιώσεις την πίεση, θα καταλάβεις τι χρειάζεται και θα δεις πιο γρήγορα θα πάρεις το Έθνος στα χέρια σου χωρίς να καθυστερείς και να λες τι ένα και το άλλο.

Έλα και θα σου δώσω εγώ το δικαίωμα να κάνεις και Διαταγή που μπορείς να την κάνεις.

Εγώ ήδη το έκανα, στην κρατική μηχανή, όπως όφειλα! Καθείστε να το δούμε! Υπάρχει μια στρατηγική. Άλλωστε, υπάρχει ένα σχέδιο σαν το σκάκι. Μια κίνηση αυτοί, μια κίνηση εγώ. Τώρα να κάνω εγώ τέσσερεις κινήσεις και αυτοί μία, δεν γίνεται! Αφήστε να τους δούμε, να δούμε και εμείς. Υπάρχει μια τεράστια διαδικασία και δυναμική.

Ε. ΜΩΡΑΪΤΗ: Δηλαδή, έχουμε εναλλακτική, αυτό μου λέτε!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Πολλές! ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΚΛΕΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ! ΚΑΝΕΝΑΣ! ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΜΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΣ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ!

ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΚΟΠΟ, ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΕΣ! ΘΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΑΡΑΠΑΤΗΣΑΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΣΑΜΕ! ΚΑΘΕΙΣΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!

Ούτε τυχαίο είναι που γίνονται όλα αυτά, ούτε τυχαίο είναι που έχουν καθυστερήσει οι παγκόσμιες κυβερνήσεις, οι παγκόσμιες θρησκείες…

Ε. ΜΩΡΑΪΤΗ: Πάντως έτσι, όπως μου μιλάτε, φαίνεται ότι πλησιάζετε προς το τέλος. Θέλω να πω δηλαδή ότι και στα ερωτήματα των τηλεθεατών, λέτε: «βεβαίως, σας έχω την εναλλακτική, ελάτε να εξοφλήσετε και να βρείτε τον ύπνο σας!» και για τον άλλον τηλεθεατή, που είπε γιατί δεν πάτε να τα εξοφλήσετε μόνο σας, λέτε ότι «εγώ έχω κάνει την διαδικασία, βρίσκω πολλά εμπόδια, αλλά έχω προχωρήσει το θέμα…»

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Είναι χιλιάδες οι νόμοι που ψάχνεις να βρεις κάτι, αλλά τα σκαλοπάτια μέχρι να φτάσεις εκεί είναι ….αυτό το βλέπεις μόνο, όταν έχεις ένα πρόβλημα και φτάσεις σε ένα σημείο, πρέπει δηλαδή να σου τύχει κάτι για να γνωρίσεις καλά αυτή την μηχανή.

Προχθές, έτυχε κάτι σε μια συνελληνίδα μας! Έχει μια θεία που παίρνει 700 ευρώ σύνταξη και ψάχνει να την βάλει κάπου ιδιωτικά. Δεν υπάρχει πρόνοια, δεν υπάρχει τίποτα και στο νοσοκομείο της λένε: «δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Όσο ζήσει, έζησε!». Πού να την βάλει; Και ψάχνει να βρει κάπου να την βάλει, τουλάχιστον ανθρώπινα στο μέτρο του δυνατού δηλαδή. Ό,τι υπάρχει ανθρώπινο στην Αθήνα, όπως και εδώ στις γειτονιές σας ήταν 1200 ευρώ συν τα φάρμακα, άρα αυτή θα καταλήξει στον δρόμο.

Δεν φτάνει που είναι η γιαγιά με εγκεφαλικό, δεν έχει τι να απογίνει.

Η πρόνοια είναι ανύπαρκτη, πληρώνεις εσύ τα φάρμακα, για αυτές τις περιπτώσεις δεν αναλαμβάνει το ΕΟΠΠΥ τα φάρμακα, οπότε, το κόστος φτάνει στα 400 ευρώ το μήνα, συν τα 1200, άρα 1600 για να πεθάνεις!

Ούτε αξιοπρεπώς! Κι όταν έρθει η ώρα να πεθάνεις, χώρος δεν υπάρχει!

Όχι, όχι, είναι μικρή η γη! Πρέπει να βγαίνει γρήγορα, γιατί έχουμε πρόβλημα χώρου.

Είναι γελοιότητες όλα αυτά, αλλά θα πρέπει να το ζήσεις για να το δεις. Θα δεις καταστάσεις που δεν ζουν άνθρωποι, αλλά είναι κάποια πτώματα που περιμένουν να σαπίσουν.

Αυτοί είναι οι άνθρωποι μας, οι γηραιότεροι πολέμησαν, πρόσφεραν για να είμαστε εμείς σήμερα εδώ. Τώρα δεν τους φτάνει η σύνταξη ούτε να πεθάνουν! Κι αυτοί που παίρνουν 300 και 400 ευρώ, τι κάνουν;

«ΕΓΩ ΚΕΡΔΙΖΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΓΙΑΤΙ Η ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΑΓΓΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ….»

Ε. ΜΩΡΑΪΤΗ: Κύριε Σώρρα, εσείς τι κερδίζετε με όλα αυτά;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Όλη την Ελλάδα! Τον πλανήτη! Άλλωστε, αν δείτε, η γεωστρατηγική και η γεωπολιτική μου δεν αγγίζει την Ελλάδα τόσο πολύ, αλλά πολύ πιο πολύ το παγκόσμιο καθεστώς και κατεστημένο, άλλωστε αυτή είναι και η Αποστολή μου.

Ε. ΜΩΡΑΪΤΗ: Δεν το καταλάβα, μήπως μπορείτε να μου το εξηγήσετε λίγο;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Το ό,τι κάνω, δεν είναι θέμα «ελάτε παιδιά να πολιτευτούμε στην Ελλάδα». Ο στόχος μας δεν είναι ούτε να πολιτευτώ στην Ελλάδα. Στόχος μου είναι να πάρω τηνΕλλάδα και στόχος μας για εμάς είναι μια μεγάλη Εθνοσυνέλευση που θα καταργήσει όλα αυτά με την μία, γιατί αν κάτσεις να διορθώσεις ένα τέτοιο σύστημα που έκαναν 2500 χρόνια τώρα…

Ε. ΜΩΡΑΪΤΗ: Άρα, διεκδικείτε Εθνοσυνέλευση …

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Όχι, διεκδικώ εκλογές, αλλά λέω, ΤΟ ΑΠΩΤΕΡΟ, ΤΟ ΔΙΣΚΟΠΟΤΗΡΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΌΛΟΥ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

Ε. ΜΩΡΑΪΤΗ: Άρα, εσείς στοχεύετε εκεί ως κέρδος…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Ουσιαστικά, δεν θα το λέτε «κέρδος» με την έννοια την χαζάρικη «λεφτά, λεφτά, λεφτά!». Όταν έχεις μια χώρα, έχεις τα πάντα! Τι λεφτά; Τι να βγάλεις; Άλλωστε υπάρχει τόσο φτώχεια εδώ πέρα, γενικά στον πλανήτη. Εσείς φαντάζεστε ότι υπάρχουν πλούσιοι άνθρωποι. Δηλώνω στο κανάλι σας ότι είναι όλοι πάμπτωχοι! Είναι όλοι χρεωμένοι και αν εσείς νομίζετε ότι υπάρχουν πλούσιοι, πείτε μου έναν! όποιο όνομα και να μου πείτε, θα σας αποδείξω ότι είναι δανειζόμενος 4-6 δις και όταν του τα ζητήσεις, δεν υπάρχει σάλιο.

«ΑΦΟΥ ΜΕ ΡΩΤΑΤΕ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ… ΣΑΣ ΛΕΩ ! ΤΑ ΕΚΛΕΨΑ !»

Ε. ΜΩΡΑΪΤΗ: Και κάτι τελευταίο! Που τα βρήκατε τα λεφτά;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Τώρα αυτά είναι παιδιάστικα…

Ε. ΜΩΡΑΪΤΗ: Ερώτημα τηλεθεατή είναι…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Δεν είναι ερώτημα! Έχω απαντήσει για αυτή την ερώτηση πολύ! Απο εδώ και πέρα θα απαντήσω έτσι: ΤΑ ΕΚΛΕΨΑ!

Ε. ΜΩΡΑΪΤΗ: Τι θα πει τα κλέψατε δηλαδή;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Τα έκλεψα! Αφού με ρωτάτε πού τα βρήκα, ενώ υπάρχουν αποφάσεις και τα πάντα; Τα έκλεψα! Αλλά δεν με κυνηγάει κανείς!

Ε. ΜΩΡΑΪΤΗ: Εντάξει, δεν είναι αποδεκτή αυτή η απάντηση!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Κοιτάξτε, κυρία Μωραΐτη! Αν αρχίσουμε τώρα που τα βρήκα…Καταρχήν, για να μην προσβάλλω κάποιον, υπάρχουν χιλιάδες εκπομπές.

Κάποια στιγμή στην Κρήτη λέει ένας άνθρωπος «πού τα βρήκε ο Σώρρας τα λεφτά;» και του απαντώ: «Όποιος ρωτάει που τα βρήκα είναι ζώο» και το ίδιο λέω και σήμερα. Βρίσκεις έναν τενεκέ, βρίσκεις ένα πορτοφόλι.

Τα 2, 8 τρισεκατομμύρια είναι συμβόλαιο με το Αμερικάνικο Δημόσιο και έχω αποτανθεί και η Δικαστική απόφαση λέει και πού τα βρήκα και τι έκανα. Τώρα, να καθίσουμε να συζητήσουμε πού τα βρήκα; Σας λέω όμως, επειδή είμαι όλων των απαντήσεων …

Ε. ΜΩΡΑΪΤΗ: Αυτό μπορεί να θεωρηθεί αποφυγή, όταν δεν δίνεται συγκεκριμένη απάντηση…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Μα, σας λέω: Τα έκλεψα! Στην τηλεόραση το λέω:

ΚΥΡΙΟΙ ΤΑ ΕΚΛΕΨΑ! ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΕΤΕ; ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΟΤΙ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΜΟΥ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΕΤΕ. ΒΓΕΙΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΤΟ, ΕΓΩ ΤΑ ΕΚΛΕΨΑ !

Ε. ΜΩΡΑΪΤΗ: Δεν πάει έτσι!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Πώς πάει; Όπως θέλετε; Κυρία Μωραΐτη, έχετε καταλάβει ότι είμαι τόσο ευθύς που λέω…δεν βγαίνει κανένας κλέφτης στην τηλεόραση να πει ότι τα έκλεψε! Εγώ το λέω! Τα έκλεψα! Βγείτε να μου κάνετε μήνυση….

Ε. ΜΩΡΑΪΤΗ: Εσείς, γιατί δεν λέτε πραγματικά, εκτός αν τα κλέψατε, πού τα βρήκατε;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Μα, σας λέω! Τα έκλεψα!

Ε. ΜΩΡΑΪΤΗ: Από ποιον;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Από κάποιον που βρήκα στον δρόμο! Είχε λίγα πάνω του και τα έκλεψα! Κάντε μου μήνυση ότι τα έκλεψα και ελάτε να μου πείτε ότι δεν θέλετε «κλεμμένα λεφτά». Εγώ από εδώ και πέρα, δηλώνω σήμερα εδώ στις Σέρρες, επί την ευκαιρία, βαρέθηκα να απαντάω σε αυτή την ερώτηση, τα έκλεψα!

Ε. ΜΩΡΑΪΤΗ: Μα, είναι εύλογο το ερώτημα κύριε Σώρρα. Δηλαδή, κάποιος που σας ακούει τώρα, εύλογα ρωτάει.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Να ρωτήσει εμένα; Έχεις δίκιο! Κύριε τηλεθεατή τα λεφτά είναι κλεμμένα. Κοίτα τι θα κάνεις! Τράβα στους εισαγγελείς, τράβα στην INTERPOL, τα λεφτά είναι κλεμμένα και πες μου ότι δεν τα θέλεις! Δήλωσε το μου!

Ε. ΜΩΡΑΪΤΗ: Δηλαδή τώρα, συγνώμη, τώρα μου το πήγατε περίεργα…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Α, πρέπει να το πηγαίνουμε, όπως θέλετε δηλαδή. «Κύριε Σώρρα, πού τα βρήκατε τα λεφτά;». Αρχίζω εγώ: «ξέρετε, κάνω αυτό…»

Ε. ΜΩΡΑΪΤΗ: Κλέψατε κάποια χρήματα κι έρχεστε εδώ και μου ζητάτε…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Ναι, ναι και σας δίνω τα κλεμμένα!

Ε. ΜΩΡΑΪΤΗ: Μου ζητάτε δηλαδή να γίνω συνένοχος σας και να αποδεκτώ….

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Εσύ δεν γίνεσαι συνένοχος! Ωραία! Επειδή δεν θέλετε τα κλεμμένα,  μην γίνετε συνένοχοι! Θα σας δηλώνει ο Σώρρας από τις Σέρρες:

«ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ! ΕΝΤΑΞΕΙ! ΤΕΛΟΣ ! ΜΕ ΕΠΙΑΣΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ !» Πάμε παρακάτω! Παιδιά, άμα θέλετε κλεμμένα λεφτά είναι εδώ! Μα, δεν ντρεπόμαστε λίγο τώρα;

Ε. ΜΩΡΑΪΤΗ: Ρωτάω από ποιον και μου λέτε από κάποιον που βρήκατε στον δρόμο!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Μα, τώρα ανάκριση; Υπάρχουν οι Υπηρεσίες!

Ε. ΜΩΡΑΪΤΗ: Όχι ανάκριση! Συζήτηση! Η Ανάκριση γίνεται στα δικαστήρια!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Ε, τότε τι να πούμε; Θέλεις το όνομα του; Έναν Εβραίο έκλεψα!

Ε. ΜΩΡΑΪΤΗ: Γιατί, οι Εβραίοι τα έχουν;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Ωραία! Δεν σου αρέσει! Έναν γύφτο έκλεψα! Δεν σου αρέσει! Μίλα! Πάμε! Τι άλλο θέλεις; Να σου πω μια γιαγιούλα; Δεν κλέβω γιαγιούλες!

Ε. ΜΩΡΑΪΤΗ: Δεν έχω παρά να το δεχτώ!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Ε, δέξου το για να τελειώνουμε να περάσουμε παρακάτω.

Ε. ΜΩΡΑΪΤΗ: Κλείνοντας, τι περιμένει να ακούσει ο κόσμος σήμερα στην ομιλία σας;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Τώρα, αν πούμε στην τηλεόραση τι περιμένει να ακούσει, δεν θα έρθει στην ομιλία!

Ε. ΜΩΡΑΪΤΗ: Όμως να μην έχουμε κάποιους τίτλους; Πάω δηλαδή να δω τον Αρτέμη Σώρρα αν είναι όμορφος; Πάω να μου εξηγήσει πώς μπορώ να σωθώ; Πάω να μου εξηγήσει αν έχω κλέφτες πολιτικούς;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Καλά, συγνώμη! Τι είπατε τώρα! Υπάρχουν κλέφτες πολιτικοί; Εγώ δηλώνω ότι έκλεψα τα λεφτά και τα φέρνω στον κόσμο κι ο κόσμος δεν τα δέχεται! Υπάρχουν κλέφτες πολιτικοί; Μα, σας παρακαλώ…

Ε. ΜΩΡΑΪΤΗ: Μπορεί! Γιατί ανάμεσα τους να μην υπάρχουν και τέτοιοι; Όπως υπάρχουν και δημοσιογράφοι που τα παίρνουν….

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Υπάρχουν και κλέφτες; Και τι κάνει η Δικαιοσύνη κυρία Μωραΐτη;  Απαντήστε μου τι κάνει η Δικαιοσύνη;

Ε. ΜΩΡΑΪΤΗ: Τι να πρωτοκάνει και η Δικαιοσύνη δηλαδή;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Α, έχει πολύ δουλειά η Δικαιοσύνη με τους καλούς ανθρώπους;

Ε. ΜΩΡΑΪΤΗ: Αν είμαι εγώ κλέφτρα, μπορεί η Δικαιοσύνη να με κυνηγάει από πίσω και να αποδείξει ότι κλέβω;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Μα, γίνονται αυτά τα πράγματα;

Ε. ΜΩΡΑΪΤΗ: Τι γίνεται αν εγώ είμαι πολύ έξυπνη και το καλύπτω πολύ έξυπνα;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Μα, όλοι έξυπνοι είναι; Δεν υπάρχει ένας βλάκας; Είναι όλοι έξυπνοι και τα καλύπτουν; Μου κάνει εντύπωση τόση εξυπνάδα!

«Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ! ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΟΛΑ !..»

Ε. ΜΩΡΑΪΤΗ: Το κεντρικό μήνυμα της ομιλίας σας ποιο είναι;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Η Απελευθέρωση των Ελλήνων! Να πάρουν τον πλούτο τους, να διαχειριστούν οι ίδιοι την χώρα! Η πολιτική ανήκει στους πολίτες, δεν ανήκει σε κάποιους άλλους που την δίνουν οι πολίτες. Να πάρουν το Κράτος στα χέρια τους, που είναι η δύναμη τους, γιατί αυτό σημαίνει. Κράτος σημαίνει το «νικάω κατά κράτος», δηλαδή με την δική μου Δύναμη.

Σήμερα λοιπόν ο πολίτης θα πάρει την χώρα στα χέρια του.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !

Μέχρι εδώ όλα! Όλα τα άλλα, θα τα βρούμε στην ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, η οποία έχει Πρωτόκολλα, έχει Αξίες, έχει Αρχές και Πολιτειακούς Νόμους. Είναι όλα εγκεκριμένα και καταγεγραμμένα.

Μα, φαντάζεστε και κάτι άλλο;

Στον Άρειο πάγο, όταν κατέθεσα για τον Φορέα, είναι ο μόνος Φορέας που κατέθεσα Διακήρυξη που οι άλλοι δεν έχουν, Καταστατική λειτουργία, δηλαδή πώς λειτουργεί και πού βρήκε τον πλούτο και πώς θα φτιάξει την επόμενη μέρα, τα οποία είναι όλα σφραγισμένα στον Άρειο Πάγο.

Λέτε να πήρε τα χαρτιά ο Άρειος Πάγος και να μην τα έλεγξε και να πει: «τράβα, με αυτόν τον πλούτο να κάνεις εκλογές και να πάρεις την χώρα;»

Ε. ΜΩΡΑΪΤΗ: Εσείς είπατε ότι δεν είσαστε πολιτικό κόμμα!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Είμαστε Πολιτικός Φορέας! Είμαστε εγκεκριμένοι από τον Σεπτέμβριο του 2015.

Ε. ΜΩΡΑΪΤΗ: Δηλαδή, σε κάποια στιγμή να διεκδικήσετε την ψήφο των πολιτών;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Όχι «κάποια στιγμή»! ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ! Η ΧΩΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ ΜΕ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ!

Ε. ΜΩΡΑΪΤΗ: Θέλετε να μπείτε μέσα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, έτσι όπως είναι;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Όχι! Διεκδικώ να το πάρω ΟΛΟ ΜΑΖΙ! Να μπω μέσα, δεν θέλω! Τι να κάνω μέσα; Είμαι εγώ παιδί να μπω εκεί μέσα και να χωράω, να κάτσω να κάνω ξύλινα, κοκκάλινα…

ΘΕΛΩ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ! ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΩ ΟΛΟ, ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ! ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΕΞΩ! ΟΛΟ!

Ε. ΜΩΡΑΪΤΗ: Ευχαριστώ πολύ! Η ομιλία είναι στην Πλατεία Ελευθερίας στις 8.30μμ.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Κι εγώ σας ευχαριστώ!

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: Έλενα Αλεξίου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Πλάτων Πισατίδης

ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

Αφήστε μια απάντηση