ΛΕΒΕΝΤΗΣ: “καλές δουλειές στα γραφεία κηδειών” !!! ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΕΙΕΤΑΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΖΟΜΠΙ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟ ΑΠΟΚΑΪΔΙ ΛΕΙΨΑΝΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΑΠΑΛΙΦΑΔΙ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

leventis-funeral«Καλές δουλειές» στα γραφεία τελετών ευχήθηκε ο Λεβέντης

Η επίσκεψη του προέδρου της Ενωσης Κεντρώων στη Funeral Expo αλλά και η ενημέρωση για τα νέα προϊόντα

Σε έναν χώρο όπου μάλλον ουδείς περίμενε ένα πολιτικό πρόσωπο βρέθηκε το Σάββατο ο Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος περιηγήθηκε σε δεκάδες… φέρετρα, οστεοφυλάκια, τεφροδόχους και μαρμάρινα μνήματα στη HELEXPO στο Μαρούσι! Αφωνοι οι επαγγελματίες του κλάδου και οι επισκέπτες έβλεπαν τον πρόεδρο της Ενωσης Κεντρώων να κάνει τη βόλτα του στα περίπτερα της Funeral Expo και να εύχεται «καλές δουλειές» (!) στους υπευθύνους γραφείων τελετών και τους κατασκευαστές εξοπλισμού κοιμητηρίων. Για αρκετή ώρα στάθηκε στο περίπτερο του Μανώλη Δασκαλάκη (φωτογραφήθηκε άλλωστε μαζί του με φόντο τα φέρετρα) και ζήτησε να ενημερωθεί για τα νέα προϊόντα της εταιρίας του, που ειδικεύεται μεταξύ άλλων στις εσωτερικές επενδύσεις φερέτρων.

……………………..

Artemis Sorras ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΕΙΕΤΑΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΖΟΜΠΙ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟ ΑΠΟΚΑΪΔΙ ΛΕΙΨΑΝΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΗΘΕΛΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ Η ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΕ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΚΑΘΑΡΙΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΟΥΤΕ 0.0000005 % ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΤΟ ΑΠΑΛΙΦΑΔΙ ΟΧΙ 5% ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΙ ΤΗΣ ΣΙΓΚΙΟΥΛΑΡ ΠΟΣΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΤΕΙΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ???????????

ΕΝΩΣΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

………………………

Αφήστε μια απάντηση