ΣΕ ΞΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΥ ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ! ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΚΑΝΤΕ ΠΛΑΚΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΜΟΥ ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ. Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΜΩΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ "Ε.ΣΥ." ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

1Στενός συγγενής του Τσακαλώτου ιδρυτής εταιρίας που θα πάρει τα κόκκινα δάνεια του κόσμου!

Ο πρόεδρος της εταιρεία QUALCO, η οποία αναμένεται να αναλάβει το “δύσκολο” έργο των πλειστηριασμών, τυγχάνει να είναι ξάδερφος… του Ευκλείδη Τσακαλώτου!
Πρόκειται για τον Ορέστη Τσακαλώτο, στενό συγγενή του υπουργού Οικονομικών, ο οποίος σύμφωνα με τις πληροφορίες θα αναλάβει το εν λόγω έργο…
Η εταιρεία λοιπόν QUALCO, της οποίας πρόεδρος είναι ο κ. Ορέστης Τσακαλώτος, απασχολείται με την διαχείριση των οφειλών προς τις τράπεζες και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο.
Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.com/2016/05/blog-post_822.html#ixzz4AG5Ym6Zy

…………….

Artemis Sorras ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΘΑ ΕΛΕΓΧΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΕΞΟΝΥΧΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ Η ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΚΑΝΤΕ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΜΟΥ ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΜΩΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ

Η ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

……………..

Αλφειός: ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ… Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΜΩΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ…

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΝΟΜΟ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΙ ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.» ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ !!!

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ !! ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ… ‘Η ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ: ΝΟΙΚΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΚΙ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ πέναλτυ ΤΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ !!!!

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΑΝ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΑΣ ΝΟΙΚΙΑΣΤΕ ΤΑ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ Η ΕΦΟΡΙΑ Ή Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ! (έκτακτες ανακοινώσεις 12/3/2900 απομαγνητοφώνηση ομάδα ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΘΕ ΟΦΕΙΛΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ.

ΙΔΡΥΣΗ ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ (ΤΡΑΠΕΖΑ) ΚΑΙ ΕΞΑΓΟΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ, ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»

20.000/άτομο χ 4μελή οικογένεια = 80.000 ευρώ !!! ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» !!! ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΘΟΣΑΣΤΕ ;;;

Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΗΡΘΕ !!! ΚΑΙ ΣΕΙΡΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ ΚΑΙ ΚΑΤ’ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ : ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΟΥΣ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΤΧΣ !!

Ή ΜΕΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΡΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΟΣ… 

Ε.ΣΥ. ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.»

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

ΛΕΩΦΟΡΟΣ-ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ-ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ-ΕΛΛΗΝΩΝ-ΙΘΑΓΕΝΩΝ12122

Αφήστε μια απάντηση