ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΑΣΗ, ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΝΙΚΗ ΚΑΙ Η ΔΟΞΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

13173721_761747647294410_3463801255061484391_nViky Charalambous ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΓΝΟΗΣΑΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ.

ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ, ΞΕΚΙΝΗΣΑΤΕ ΝΑ ΛΟΙΔΟΡΕΙΤΕ ΑΜΑΥΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΣΩΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ.

ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΕ ΚΑΙ ΕΙΔΑΤΕ ΤΟΝ ΕΝΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΜΕΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο ΈΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΘΩΝΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΟΒΟΥΛΙΑ

ΞΕΚΙΝΗΣΑΤΕ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ΑΦΟΥ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΖΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΕΤΕ…
ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΕΠΑΥΣΑΝ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΜΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑΤΕ.. ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΕΥΟΥΜΕ, ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΔΥΝΑΤΟΙ ΚΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΕΙΘΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΤΟΥΣ ΟΥΣΙΑ, ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ.. ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ.
ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΕΞΑΛΛΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ.

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ, ΕΣΕΙΣ ΕΜΑΣ ΒΟΗΘΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΒΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ… ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ.. ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΣΑΣ “ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ” ΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΖΕΤΕ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ…

ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΕΤΕ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ, ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΥΡΟΦΟΡΗΜΕΝΟ ΑΠΡΟΣΩΠΟ, ΠΟΥ ΜΕΤΑΛΛΑΣΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΚΑΙ ΠΕΙΘΕΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ.

ΑΣ ΠΕΙΘΟΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΠΕΙΘΟΝΤΑΙ.
ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΡΟΧΩΡΑΝΕ..

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΑΣΗ, ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΝΙΚΗ ΚΑΙ Η ΔΟΞΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΤΩΘΕΙ Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΡΓΟΝΑΥΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ.

ΘΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΔΙΠΛΑ, ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΜΑΝΔΥΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΕΡΟΠΛΩΝ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΠΑΝΔΡΩΘΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΣΠΑΘΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ, ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ ΜΝΗΜΕΣ, ΘΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ, ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΚΤΗΝΗ.

ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΑΦΟΥΓΚΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.
ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΙΣ ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΗΧΗΣΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΑΡΟΥΣΑ.

ΜΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙΣ.
Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Τ’ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΟΥ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΚΑΛΟΥΝ ΝΑ ΛΑΒΕΙΣ ΘΕΣΗ.
ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΣΤΕΚΕΣΑΙ. ΚΑΙ ΠΡΑΞΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ.

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥ,
ΣΥΝΤΟΝΙΣΟΥ,
ΥΠΕΡΕΧΕΙΣ..

Αφήστε μια απάντηση