«2012 ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ «ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ». (Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ – Α. ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ TRM TV 13/5/2900 α’ μέρος) απομαγνητοφώνηση ομάδα ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

BIKY NANSY

ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ – ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ 13-5-2016 Α’ ΜΕΡΟΣ ( μέχρι 1.57.00 )

«2012 ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ «ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ»

> ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ( ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ )

> ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ ( ΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΜΚΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΧΑΛΚΙΔΟΣ 2 )

ΜΙΛΟΥΝ ΕΦ’ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ

Θεόφιλος Παπαδόπουλος (δημοσιογράφος): Καλό μεσημέρι κυρίες και κύριοι!

Ήταν Σεπτέμβριος του 2012, όταν ένα γεγονός έμελλε να αλλάξει πολλά και ως προς την χώρα μας και γενικά, την μέχρι τότε καθεστηκύια πολιτική ζωή και αντίληψη.

Το γεγονός άκουγε στο όνομα «ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ» και πιο συγκεκριμένα «600 δισεκατομμύρια δολάρια» που είχαν κατατεθεί από την πλευρά του κύριου Αρτέμη Σώρρα, στο όνομα της Κυρίαρχης Ελληνικής Δημοκρατίας. Ένα ποσό, το οποίο θα κάλυπτε εξ’ολοκλήρου όλες τις ανάγκες της χώρας, ανάγκες οι οποίες ήρθαν μέσα από συγκεκριμένες πολιτικές διαχρονικά, κυρίως μετά την μεταπολίτευση.

Όπως βλέπετε, η χώρα μας ζει σήμερα, εν έτει 2016, ίσως την πιο καταστροφική της πορεία. Η μεταπολίτευση άφησε αποτυπωμένα όλα τα αρνητικά της, αλλά και η μετέπειτα πολιτική ζωή κι αυτή δεν λέει να αλλάξει και να διαβεί άλλον δρόμο, αυτόν της Απελευθέρωσης της χώρας μας.

Σήμερα, λοιπόν, ενώ βιώνουμε τα αποτελέσματα του τρίτου Μνημονίου στην χώρα μας, στο μυαλό πολλών Ελλήνων βρίσκεται το ερώτημα:

«Τι έγινε εκείνη η πρόταση που κατατέθηκε συγκεκριμένα στις 28 Σεπτεμβρίου του 2012 από τον κύριο Αρτέμη Σώρρα, τα 600 δισεκατομμύρια δολάρια, τα οποία θα μπορούσαν να καλύψουν όλες τις ανάγκες της χώρας μας και να ήταν σήμερα απελευθερωμένη από τα πάντα και να ήταν σε μια άλλη τροχιά, μια αναπτυξιακή τροχιά  και πάνω από όλα των πολιτών, του λαού αυτής της χώρας, που ακούει στο όνομα Ελληνικός λαός;».

Αυτά όμως θα τα κουβεντιάσουμε όλα σήμερα με δύο κυρίες, οι οποίες πραγματικά μας τιμούν με την παρουσία τους. Βρισκόμαστε ήδη στην Αθήνα και οι δυο κυρίες έχουν, η κάθε μια από την πλευρά της και μια υπευθυνότητα στον Φορέα, στον οποίο ακούει το όνομα ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

Μαζί μας είναι η κυρία ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ».

Καλό μεσημέρι κυρία Χαραλάμπους, ευχαριστούμε πολύ που μας δεχτήκατε, μας τιμάτε με την παρουσία σας και ελπίζουμε να έχουμε μια πολύ ουσιαστική κουβέντα, η οποία θα αποκαλύψει τα πάντα για το τι συμβαίνει από την ημέρα της 28ης Σεπτεμβρίου του 2012 και τι θα συμβεί και συμβαίνει στις ημέρες μας.

Επίσης, μαζί μας είναι και η κυρία ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ ΧΑΛΚΙΔΟΣ.

Καλό μεσημέρι και σας ευχαριστούμε που μας τιμάτε και εσείς και ελπίζω βέβαια να μας δώσετε πολλές πτυχές που σήμερα αποσιωπούνται και αφορούν το Νομικό κομμάτι, το οποίο είναι ως ένα βαθμό, το κομμάτι που φοβίζει περισσότερο τους Έλληνες πολίτες.

Α. ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ: Γι’ αυτό είμαι και σήμερα εδώ! «ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ: ‘Η ΘΑ ΠΑΡΕΜΕΝΕ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ‘Η ΘΑ ΑΡΧΙΖΑ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ…»

Θ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Να ξεκινήσουμε λοιπόν κυρία Χαραλάμπους από εσάς. Καταρχήν θα ήθελα να  μου πείτε πώς εμπλακήκατε στην προσπάθεια αυτή από το 2012 με την υπόθεση των 600 δισεκατομμύριων δολαρίων της κατάθεσης-προσφοράς του κυρίου Αρτέμη Σώρρα, τι σας έκανε εσάς προσωπικά να συμμετέχετε σε αυτή την πορεία, σε αυτή την διαδικασία, που κατά καιρούς σας έχω ακούσει να τονίζετε με έμφαση, ότι είναι μια Απελευθερωτική διαδικασία του συνόλου του Ελληνισμού.

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Είναι μια ερώτηση, την οποία έχω δεχτεί πολλές φορές! Η Ελλάδα φαινόταν από πολύ νωρίτερα, ήδη από το 2007, ότι προωθούμαστε για μια Ολική καταστροφή.

Οι Τράπεζες είχαν πλέον απορροφήσει όλη σχεδόν την περιουσία των Ελλήνων, με τις προσημειώσεις που γίνονται παράλληλα για την δέσμευση πολλών δανείων που είχαν δοθεί. Το ίδιο και για τις επιχειρήσεις.

Φαινόταν πολύ καθαρά ότι η Οικονομία της Ελλάδος και της Κύπρου που δεν φαίνεται, γιατί θεωρούν ότι είναι καλυμμένοι ακόμα, αλλά η Κύπρος είναι σαν Ηφαίστειο, το οποίο θα εκραγεί κι αυτό με την σειρά του, σιγά-σιγά.

Φαινόταν πολύ καθαρά ότι ήμασταν στην πορεία προς τον γκρεμό.

Ήδη από το 2009 βλέπαμε ήδη επιχειρηματίες να τρώνε από τα σκουπίδια και ο Έλληνας να έχει φτιάξει σε αυτή την κατάντια. Μετά από όλους αυτούς τους αγώνες και τις χρόνιες δεσμεύσεις που είχαμε περάσει τα προηγούμενα χρόνια, βλέποντας ότι δεν θα μπορούσαμε να περάσουμε από αυτό το δύσκολο εξωτερικό δανεισμό, ο οποίος εξελισσόταν με γοργούς ρυθμούς, η δική μου αντιμετώπιση ήταν ότι έπρεπε να αποφασίσω: ή να παρέμενα και εγώ, να με πάρει το ποτάμι, όπως λέμε, και να το αντιμετωπίσω στην πορεία, ως επιχειρηματίας και ως επιστήμονας και  να δούμε να καταστραφούν όλα όσα έχουμε κτίσει, ή θα ξεκινούσα σε μια πορεία να πούμε την Αλήθεια!  

Θ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Το είπατε πολύ καλά! Δεν το χτυπήσατε όπως περίμενα εγώ από την πλευρά μου. Περίμενα να ακούσω ότι, ή θα παραμένατε μέρος του συστήματος, ή θα πηγαίνατε στην αντιπέρα όχθη, την οποία επιλέξατε σήμερα και αγωνίζεστε μέσα από αυτήν.

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Ναι και έτσι επιδίωξα εγώ να βρω τον Αρτέμη Σώρρα. Γνώριζα ότι είχε έναν φάκελο πολύ συγκεκριμένο με τις Μετοχές της Τράπεζας Ανατολής, πολύ νωρίτερα, πριν εμφανιστεί βέβαια.

Είχα κάνει και εγώ την δική μου την πορεία, μελετώντας πολλά χρόνια πριν, το τι έχει συμβεί με τις τράπεζες, το χρονικό, πώς εξελίχθηκε ο δανεισμός στην Ελλάδα κι όλες τις εγκληματικές ενέργειες που είχαν συμβεί μέσα στην χώρα, που είναι συνυφασμένες με τα πολιτικά δρώμενα κάθε φορά.

Έτσι αποφάσισα ότι υπάρχουν τόσα πολλά ψέμματα που ο κάθε Έλληνας πρέπει να σηκωθεί, να πάρει τα ηνία της χώρας του στα χέρια του και να πράξει το Αυτονόητο! Να πει την Αλήθεια.

«Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΑΔΙΑΦΙΛΟΝΙΚΗΤΟ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ…»

Θ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Ωραία! Αυτό είναι στις προτεραιότητες σας.

Τώρα εμφανίζεται ξαφνικά το 2012 ο κύριος Αρτέμης Σώρρας και εμφανίζεται πραγματικά με έναν εκκωφαντικό θόρυβο, θα έλεγα, όπου καταθέτει στο όνομα της Ελληνικής Κυρίαρχης Δημοκρατίας 600 δισεκατομμύρια δολάρια για να μπορέσει η χώρα να ανταποκριθεί στις άμεσες ανάγκες της. Δηλαδή να μην είναι δέσμια των συγκεκριμένων κέντρων τα οποία είναι εξωτερικά και εξωελλαδικά και τα οποία μας κρατούν στην χειρότερη ομηρία που έζησε ποτέ ο Ελληνισμός, ακόμα και από το 1821 και εντεύθεν. Ο κύριος Σώρρας πώς προκύπτει σε αυτή την διαδρομή;

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Ο κύριος Σώρρας για να είναι εκείνη την δεδομένη στιγμή, μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου μνημονίου, έτοιμος με τέτοιο φάκελο για να μπορεί να καταθέσει νόμιμα στην Ελληνική Δημοκρατία και να παραδώσει τέτοια πρόταση Χρηματοδότησης, πάει να πει ότι δεν ξύπνησε εν μία νυχτί για να φέρει αυτά τα οικονομικά εργαλεία στην Ελλάδα…

Θ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Όχι βέβαια, θα παρακολουθούσε διακριτικά..

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Όχι μόνο αυτό, αλλά έχει περάσει μια μεγάλη πορεία, που και ο ίδιος τα λέει όλα αυτά, που ετοιμάστηκε όλη η διαδικασία για να μπορέσει να σταθεί σωστά, να υπάρχουν οι νόμιμες αποδείξεις, πριν ακόμα ξεκινήσει και να κατατεθούν όλα εμπρόθεσμα, ώστε να φτάνει κανείς τους χρόνους, πριν την επόμενη κίνηση που έχουν ενορχηστρώσει, όπως πολύ καλά είπατε.

Άρα, ο Αρτέμης Σώρρας έχει ένα ΑΔΙΑΦΙΛΟΝΙΚΗΤΟ και ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ, το οποίο συνοδεύεται με όλα τα νομικά έγγραφα που πρέπει να έχει και τις επικυρώσεις.

Ο ίδιος είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος είναι πολύ καλά εκπαιδευμένος για να μπορέσει να αντέξει αυτή την επίθεση, την οποία έχει δεχτεί και δέχεται ακόμα και βλέπετε, ότι έχει μείνει σταθερός κι όχι μόνο σταθερός, αλλά συνεχώς δυναμώνει και συσπειρώνει και συγκεντρώνει τον κόσμο δίπλα του, για να μπορέσει όντως να πολεμηθεί αυτή η γάγγραινα που έχει εξελιχθεί στην χώρα.

Έχει δώσει τον αγώνα του με πλήρη διαφάνεια.

Έχει έρθει ως φυσικό πρόσωπο και όχι ως εταιρεία, που μέχρι σήμερα, αυτό έχουμε συνηθίσει να γίνεται, να υπάρχουν πάντοτε εταιρείες, με πολλούς μετόχους από πίσω, δαιδαλώδεις διαδικασίες, στις οποίες, κανείς δεν βγάζει άκρη, ποιος είναι τελικώς εκείνος που συμβάλλεται με το δημόσιο.

Ήρθε σαν φυσικό πρόσωπο, αυτό έχει μεγάλη σημασία και δεσμεύτηκε με την δική του υπογραφή, το οποίο σημαίνει πως ό,τι υπογράψει, όποιες λέξεις δεσμεύουν αυτή την σύμβαση, το δεσμεύει με την ζωή του.

Θ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Τώρα μου διευκρινίστηκε αυτό το κομμάτι, γιατί σας παρουσίασα ως Διευθύνων Σύμβουλος του Πολιτικού Φορέα ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, άρα ο όρος «Διευθύνων Σύμβουλος» χρησιμοποιείται σε εταιρικά σχήματα, σε Εταιρείες.

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Ναι, εμείς διαλέξαμε, αντί τα δεδομένα που έχουμε συνηθίσει, δηλαδή να υπάρχει πάντα αυτή η «Πυραμιδωτή εξέλιξη» σε ό,τιδηποτε γίνεται στην Ελλάδα, έχουμε στοχεύσει και δομήσει μια τελείως διαφορετική προσέγγιση, που πραγματικά είναι  η Δημοκρατία κι όχι αυτή η φαυλοκρατία και αυτή η κομματοκρατία που έχουμε αντιμετωπίσει στην Ελλάδα από την θεωρητική απελευθέρωση της Ελλάδας από το 1821 και μετά, γιατί πάντοτε είχαμε ξενόφερτους Πρωθυπουργούς, οι οποίοι έρχονται ως ευεργέτες, αλλά έρχονται πάντα τοποθετημένοι από ξένα κέντρα εξουσίας.

Πλην του μόνου Πρωθυπουργού που πέρασε από αυτή την χώρα, που ήταν ο Ιωάννης Καποδίστριας, αλλά κι αυτόν τον έχουν εκτοπίσει, τον έχουν σκοτώσει κι η Ελλάδα δεν τελείωσε ποτέ αυτή την μεγάλη ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, η οποία ήταν στοχευμένη για να μπορέσει πραγματικά να ξεκινήσει μια Δημοκρατία, όπως πρέπει, στην βάση της.

Θ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Διαπιστώνω ότι οικοδομείτε μεγάλο μέρος, στο σύνολο του, θα πω εγώ και διορθώστε με, ότι όλες οι πολιτικές πηγάζουν από την πολύ καλή γνώση της Ελληνικής ιστορίας, του Ελληνικού Πολιτισμού και αυτός αποτελεί το Κυρίαρχο όπλο που έχετε στα χέρια σας για αυτόν τον αγώνα της απελευθέρωσης της χώρας, στον οποίο επιδίδεστε καθημερινά.

Το ερώτημα που προκύπτει είναι ότι ο κύριος Σώρρας έχει αμφισβητηθεί πάρα πολύ. Λοιδωρήθηκε πάρα πολύ. Μερικοί τον χαρακτήρισαν ότι είναι ένας απατεώνας, ο οποίος εμφανίστηκε και θέλει να παραπλανήσει τον Ελληνικό λαό.

Εξ’ ού και η Μηνυτήρια Αναφορά που είχε κατατεθεί από τον νυν Αντιπρόεδρο της Ν. Δημοκρατίας τον Άδωνη Γεωργιάδη,  ο οποίος έκανε λόγο για «ψευδείς ειδήσεις» με απώτερο στόχο, να καταλύσει το πολίτευμα.  

Σε όλα αυτά, η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ δικαιώθηκε και η Ελληνική Δικαιοσύνη, σας δικαίωσε! Μετά τι κάνατε;

Περάσατε στην επίθεση, ή απλά συνεχίσατε τις πολιτικές σας, που είχατε θέσει εξ’ αρχής από την γέννηση σας και απαξιώσατε τον κάθε Γεωργιάδη που εμφανίστηκε μπροστά σας.

«ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΙΩΠΑ… ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΣΙΩΠΗΡΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ-ΑΠΟΔΟΧΗ…»

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Καταρχάς, πρέπει να βασίζουμε οποιαδήποτε κίνηση κάνουμε στην Λογική. Έχουν πει αρκετοί ότι ο κύριος Σώρρας είναι απατεώνας, ότι είμαστε εγκληματίες κι ό,τι φανταστείτε, ακούμε!

Θ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Να διευκρινήσω ότι δεν είσαστε αυτά, απλά αυτά ακούστηκαν!

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Εννοείται! Όμως πρέπει πάντοτε να βρίσκουμε τα σωστά δεδομένα, ώστε να έχουμε μια πλήρη λογική εξήγηση σε ο,τιδήποτε συμβαίνει, έστω και αν γνωρίζουμε, ή αν δεν γνωρίζουμε το σύνολο της ιστορίας.

Θα δει κανείς ότι ξεκινήσαμε από το 2012 αυτόν τον πόλεμο, μέχρι σήμερα και όχι μόνο η όλη διαδικασία δεν έπεσε, αλλά επικυρώνεται. Αυτός είναι ο παγκόσμιος νόμος και η κυρία Γεωργοσσοπούλου θα μας τα επικυρώσει όλα αυτά από την νομική πλευρά.

Καταθέσαμε στην Ελληνική Κυβέρνηση μια πρόταση που άπτεται τέτοιας εμβέλειας και τέτοιου Εθνικού θέματος, όπως έχει κατατεθεί για την Αποπληρωμή του χρέους και βλέπουμε ότι υπάρχει μια κυβέρνηση που να μην απαντάει, να της γίνεται ΜΗΝΥΣΗ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΠΙΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΑΣΗΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ και να μην εκδικάζεται και να την καλύπτουν κάτω από την ομερτά, αν θέλετε, της Βουλευτικής ασυλίας και βλέπουμε ότι έχουμε ένα πολεμικό κατεστημένο που να παραβιάζει κάθε έννοια δημοκρατικής αντιμετώπισης.

Έχουμε όλες τις επικυρώσεις και δεν έχουν απαντήσει ποτέ. Αυτό και μόνο δεν μπορεί να συνεπάγεται σε τίποτα άλλο από ΣΙΩΠΗΡΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ, ΑΠΟΔΟΧΗ και απλώς δεν έρχονται να εκτελέσουν τις πράξεις, γιατί θα φανεί το κακοστημένο δικό τους εγχείρημα, σχέδιο το οποίο έχουν δημιουργήσει τόσα χρόνια στην Ελλάδα.

«ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ, ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ…»

Θ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Εδώ αναδεικνύετε κι άλλα ζητήματα, εκτός από τα πολιτικά ζητήματα που έχουν ανακύψει και συνεχίζουν να υφίσταται, το ότι δεν υπάρχει μια σοβαρή και σωστή δημοκρατία και πολιτική λειτουργία, μεταφερόμαστε και σε έναν άλλο χώρο, αυτόν της Δικαιοσύνης, που ενώ θα έπρεπε να λειτουργεί, δεν το κάνει. Τι ακριβώς συμβαίνει; Ωμή παρέμβαση στην Δικαιοσύνη σε αυτό το κομμάτι; Ας μας το απαντήσει η κυρία Γεωργοσοπούλου.

Α. ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ: Έχω την εντύπωση ότι εν πολλοίς, συμβαίνουν όλα όσα είπατε προηγουμένως. Δηλαδή, η συγκεκριμένη αντιμετώπιση αυτής της ξεκάθαρης οικονομικής προσφοράς στην πατρίδα μας, ενώ έτυχε κάθε δημοσιότητας, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό με βάση τους κανόνες που ισχύουν Διεθνώς, τον Εμπορικό Κώδικα, ουδέποτε μέχρι σήμερα έτυχαν καμίας αντιμετώπισης από την Ελληνική Κυβέρνηση, ουδέποτε υπήρξε καμία αμφισβήτηση είτε από τους Θεσμικούς Παράγοντες της Ελληνικής Δημοκρατίας, ούτε βέβαια από την Αμερικάνικη Κυβέρνηση, από την οποία και προκύπτει το συμβόλαιο που έχει ο Αρτέμης Σώρρας με το Αμερικάνικο Δημόσιο.

Όλα αυτά, η πλήρης σιωπή που υπάρχει γύρω απο τα χρηματοοικονομικά εργαλεία, τα οποία προσέφερε στην Ελληνική Δημοκρατία, ο Αρτέμης Σώρρας καταδεικνύουν τόσο την καθαρότητα και την δημοκρατικότητα του Ελληνικού πολιτικού καθεστώτος, όσο και για μένα ξεκάθαρα ότι πίσω από το πολιτικό σύστημα αυτή την στιγμή, πίσω από την Ελληνική κυβέρνηση υπάρχει ένα αφανές σύστημα, που μάλλον έχει σχέση με το Διεθνές Τραπεζικό κατεστημένο, για να το πούμε ξεκάθαρα.

Αυτό το σύστημα που κρύβεται πίσω από την Ελληνική κυβέρνηση, δεν αφήνει μέχρι σήμερα να αξιοποιηθεί η ξεκάθαρη προσφορά του Αρτέμη Σώρρα προς την Ελληνική Κυρίαρχη Δημοκρατία.

Θ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Κυρία Γεωργοσοπούλου, από την πλευρά σας, μας είπατε ότι όλα αυτά υφίστανται!

Σήμερα δυστυχώς, έχει περάσει στον Ελληνικό λαό, στην Ελληνική κοινωνία αυτή η αμφισβήτηση η οποία συντηρείται πολύ καλά και δεν θα διαφωνήσω, ότι σε αυτή παίζει μεγάλο ρόλο το πώς λειτουργεί το κατεστημένο, η Ελληνική κυβέρνηση, διαχρονικά οι Ελληνικές κυβερνήσεις, ο ρόλος των συναδέλφων μου, ο ρόλος από τα ΜΜΕ, ο οποίος δεν είναι και πολύ ευανάγνωστος και τολμώ να το πω αυτό, γιατί ζω σε μια περιφέρεια, μου αρέσει ο τόπος μου, τον αγαπάω και θέλω να αναγωνιστώ για αυτόν, για ένα καλύτερο αύριο.

Σήμερα εσείς από την πλευρά σας, πώς ενδυναμώνετε ακόμα περισσότερο, αυτό που σας αμφισβητούν, την ύπαρξη αυτού του οικονομικού ποσού, αυτού του οικονομικού μεγέθους, το καταλαβαίνετε και εσείς η ίδια και δηλώνετε κατηγορηματικά και τους προκαλείτε με κάποιες ενέργειες ότι επιτέλους, πρέπει να δοθεί μια απάντηση από την Ελληνική Πολιτεία.

«ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΕΣ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ UCC1 ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ…»

Α. ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ: Μα, όπως σας είπα προηγουμένως, πλέον έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες νομικές διεργασίες, τόσο προς την Ελληνική Κυβέρνηση, όσο και προς τους Αρμόδιους Θεσμικούς Φορείς της Αμερικανικής Κυβέρνησης, του Υπουργείου Οικονομικών, του Υπουργείου Μεταφορών.

Έχουν σταλεί όλες οι επιστολές, οι οποίες με βάση τον Εμπορικό Κώδικα έπρεπε να έχουν γίνει, προκειμένου να δοθεί ο απαραίτητος χρόνος, ώστε η Αμερικάνικη κυβέρνηση να θέσει οποιεσδήποτε αμφισβητήσεις απέναντι στις Διεθνείς Συναλλαγματικές κι αυτό δεν έχει γίνει ποτέ.

Το ίδιο δεν έχει γίνει βεβαίως και από την Ελληνική κυβέρνηση.

Τα εργαλεία τα οποία έχει προσφέρει ο Αρτέμης Σώρρας περιγράφονται ως ΙΒΟΕ που σημαίνει International Bill of Exchange, σε απλά ελληνικά, πρόκειται για Διεθνείς Συναλλαγματικές, οι οποίες ουσιαστικά αποτελούν χρήμα, ρευστό, όπως μάλιστα περιγράφεται στον Ενιαίο Εμπορικό Κώδικα. Αυτός ο Κώδικας, να τονίσουμε ότι είναι και Υπεράνω των Πολιτειακών Νόμων την Ηνωμένων Πολιτειών. Είναι δηλαδή κάτι σαν Σύνταγμα σε σχέση και με τον Εμπορικό Νόμο. Οι Διεθνείς Συναλλαγματικές αποτελούν ζεστό χρήμα.

Στην προκειμένη περίπτωση μάλιστα, αυτό που πρέπει να γίνει ξεκάθαρο είναι ότι αναφορικά με τον Εμπορικό Κώδικα, Τίτλοι που δεν αναγνωρίζονται από την Αμερικάνικη Κυβέρνηση επιστρέφονται στον αποστολέα και απορρίπτονται.

Αυτό, όσα χρόνια είναι αναρτημένες οι Διεθνείς Συναλλαγματικές στην οθόνη του UCC1 που αυτή είναι επίσημη οθόνη των δεσμεύσεων του Αμερικανικού Δημοσίου σε τρίτους, δεν έχει γίνει ποτέ.

Μέχρι σήμερα λοιπόν τα συγκεκριμένα Χρεόγραφα, οι συγκεκριμένες Συναλλαγματικές συνεχίζουν και παραμένουν αναρτημένες στην οθόνη του UCC1 και περιμένοντας απλά, την εκταμίευση, η οποία αποδέσμευση και εκταμίευση δεν έχει γίνει ποτέ μέχρι σήμερα.

Θ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Και ξέρετε και κάποιον λόγο γιατί δεν γίνεται; Γιατί δεν γίνεται τώρα να το αποδέχομαι σιωπηλά, γιατί υπάρχει μια σιωπηλή παραδοχή και αποδοχή για την ύπαρξη αυτού του ποσού που τεκμηριώσατε πολύ καλά, είναι φανερό. Γιατί δεν γίνεται αυτή η εκταμίευση; Γιατί δεν γίνεται αυτό;

Α. ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ: Ξεκάθαρα νομίζω ότι σας ανέφερα προηγουμένως ότι εδώ φαίνεται το Δημοκρατικό έλλειμμα. Φαίνεται το Δημοκρατικό έλλειμμα, τόσο της Ελληνικής Κυβέρνησης, όσο και όλο το καθεστώς της Τραπεζοκρατίας, γιατί να το κρύψουμε;

Πρέπει να το μάθει επιτέλους ο κόσμος, ότι πίσω από το Δημοκρατικό έλλειμμα που υπάρχει σήμερα στην πατρίδα μας, κρύβεται το Δημοκρατικό κατεστημένο, το οποίο δεν αφήνει τους νόμιμα, ή νομότυπα εκλεγμένους πολιτικούς να πράξουν, όπως θα έπρεπε να πράξουν σε μια τέτοια περίπτωση. Δηλαδή, υπέρ των συμφερόντων του Έθνους, το οποίο εκπροσωπούν.

Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 67650/13

Θ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Σωστά! Κυρία Χαραλάμπους ο λόγος σε εσάς. Είχαμε και μια προσφυγή στην Δικαιοσύνη από τον Άδωνη τον Γεωργιάδη, που εκεί ήρθε η πλήρη δικαίωση από το Κακουργοδικείο των Αθηνών προς τον κύριο Αρτέμη Σώρρα. Εσείς δεν συνεχίσατε κάτι με τον κύριο Γεωργιάδη…

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Όχι, αντιθέτως! Την ίδια στιγμή, αφού αθωώθηκε ο Αρτέμης Σώρρας και θα ήθελα να διαβάσουμε στην Δικαστική Απόφαση της Ελληνικής Δικαιοσύνης, το κομβικό σημείο. Είναι πολύ καλό να ακουστεί!

Η απόφαση 67650/13 ήταν πεντακάθαρη, πράγμα που αποδεικνύεται από τα πολύ συγκεκριμένα λόγια που λένε το εξής: «το ποσό αυτό έχει ενσωματωθεί σε 6 Διεθνή Γραμμάτια του αμερικανικού δημοσίου ονομαστικής αξίας εκάστου 100 δισεκατομμυρίων λήξεως του μήνα Αυγούστου εν έτει 2014, τα οποία έχουν κατατεθεί στον λογαριασμό Καταπιστεύματος και φυλάσσονται προς πίστωση και χορηγία της Ελληνικής Δημοκρατίας…».

Αυτό είναι ένα ακόμα σημαντικό σημείο. Ακούσαμε πολλούς να λένε ότι τηλεφωνούν στην τράπεζα του Μόντρεαλ, η οποία τους απήντησε και καλά. Πρέπει να μπαίνουμε στην λογική!

Είναι δυνατόν, ο οποιοσδήποτε τρίτος μη σχετικός με την πράξη, ο οποίος δεν έχει μία συμφωνία μεταξύ του δικαιούχου και του αποδέκτη, να μπορεί να πάρει τηλέφωνο την τράπεζα και να ζητήσει πληροφορίες από e-mail και η τράπεζα να απαντήσει με e-mail;

Θ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Όχι βέβαια!

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Αυτά είναι όμως αυτά που κυκλοφορούν και θα πρέπει ο καθένας να τα καταλαβαίνει αυτά που ακούει, να προσέχει τις λεπτομέρειες και να σταματήσει να ακούει τις ανοησίες που οι δικοί σας οι δημοσιογράφοι με πληθώρα δίνουν στην δημοσιότητα, χωρίς να σκέφτονται εκείνη την στιγμή ότι προσβάλλουν και μια περιουσία που δεν είναι δικιά τους, δεύτερον δεν δέχονται να πάρουν τις ευθύνες, έναντι των πράξεων τους, οι οποίες στοχεύουν σε μια περιουσία και σε έναν λαό, από τον οποίο, στο τέλος της ημέρας δεν ζητήθηκε τίποτα από τον Αρτέμη Σώρρα, για να δώσει εκείνος αυτές τις περιουσίες. Αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Εκείνος έχει καταθέσει χωρίς να ζητά ο,τιδήποτε από εμάς, κατέθεσε ο ίδιος από δική του περιουσία, αποκλειστικά δικιά του στην Ελληνική Δημοκρατία χωρίς να ζητάει κανένα μα κανένα αντάλλαγμα!

Θ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Όπως προείπε και η κυρία Γεωργοσοπούλου, εφόσον αναρτώνται στις οθόνες του UCC1 στον πίνακα που πιστοποιεί την ύπαρξη όλων αυτών των Συναλλαγματικών, σημαίνει ότι είναι αυτό που υφίσταται και υπάρχει η απόδειξη εκεί.

«ΠΡΟΚΑΛΩ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΜΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ…»

Α. ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ: Θα ήθελα να κάνω μια παρέμβαση σε σχέση με την υπ’αριθμό 67650/13. Ακούω τα τελευταία χρόνια και στις επαφές που έχω με τους συναδέλφους μου, αλλά και δημοσίως να γίνεται λόγος ότι η αναγνώριση αυτών των τίτλων είναι αποτέλεσμα μιας ποινικής απόφασης, ενός ποινικού δικαστηρίου και δεν είναι προϊόν μια αναγνωριστικής αγωγής.

Εδώ θα μου επιτρέψετε να πω την Νομική μου άποψη και προκαλώ το οποιονδήποτε συνάδελφο να με αμφισβητήσει δημοσίως που είναι η εξής:

Στο Σκεπτικό της υπ’αρίθμου 67650/13 Δικαστική απόφαση, η σύνθεση του δικαστηρίου διαλαμβάνει και αυτό που θα σας πω τώρα. Λέει λοιπόν σε κάποιο σημείο το εξής: «αποδείχθηκε ότι ο Αρτέμης Σώρρας είναι νόμιμος κάτοχος και διαχειριστής 6 ομολόγων του αμερικανικού δημοσίου, αξίας 100 δισεκατομμυριών έκαστον, τα οποία έχουν κατατεθεί από τις 28-9-2012 σε λογαριασμό Θεματοφυλακής και φυλάσσονται υπέρ της Κυρίαρχης Ελληνικής Δημοκρατίας».

Θα σας πω λοιπόν ότι αυτό το Ποινικό Δικαστήριο απαρτίζεται από δικαστές οι οποίοι ανεβαίνουν σε όλα τα ακροατήρια και στις «αναγνωριστικές δίκες αστικής φύσεως».

Ο Δικαστής λοιπόν που διαλαμβάνει μετά απόλυτης βεβαιότητας την λέξη «αποδείχθηκε» και όλα όσα σας είπα προηγουμένως στην συγκεκριμένη απόφαση, γνωρίζει πολύ καλά τι λέει, γιατί έχει κι ο ίδιος ευθύνη. Δηλαδή, δεν μπορεί σε μια Δικαστική απόφαση να διαλαμβάνεται ότι «αποδείχθηκε», όταν προηγουμένως δεν έχει αποδειχθεί.

Επομένως, ας αφήσουμε τους τύπους και ας μπούμε στην ουσία.

Η ουσία είναι ότι έχει αποδειχθεί με  μία Απόφαση που μάλιστα έχει καταστεί ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ η ύπαρξη των 600 δισεκατομμυρίων, συν το γεγονός ότι τα 600 δισεκατομμύρια αυτά, ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΔΩΘΕΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ», που η Κυρίαρχη Ελληνική Δημοκρατία είναι ο Ελληνικός Λαός.

Θ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Είσαστε ξεκάθαρη, πολύ κατατοπιστική. Εγώ προσωπικά έχω αφαιρέσει από το μυαλό μου την όποια αμφισβήτηση υπήρχε σε μένα και λόγω της ιδιότητας μας σε αυτό το κομμάτι.

Τώρα, μου το ξεκαθαρίσατε μια και καλά. Δυστυχώς, έχουμε τις «δημιουργικές ασάφειες» οι οποίες παραμονεύουν μέσα στην ελληνική πραγματικότητα.

Α. ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ: Κανείς, αγαπητέ μας συνομιλητή, δεν λέει ότι αυτή η απόφαση έχει καταστεί ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ!

Η ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ. Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΕΙ ΚΡΙΝΕΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ. ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΟΝΤΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΜΕΡΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΔΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ.

«ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΩΣ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΑΣΚΗΣΕ ΑΥΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ…»

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Έχει σημασία όμως εδώ, να προσθέσουμε και πρέπει να το πούμε αυτό, για όσους γνωρίζουν. Τι συνέβηκε στην συνέχεια, αφού τελείωσε η δίκη. Πείτε και για το θέμα, τι ζήτησε ο εισαγγελέας για τον κύριο Γεωργιάδη;

Α. ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ: Συνεπεία της Αθωωτικής απόφασης υπέρ του κατηγορουμένου, δύο τινά θα μπορούσαν να είχαν συμβεί: πρώτον θα δικαιούτω  ο αδίκως μηνυόμενος Αρτέμης Σώρρας να ασκήσει ποινική δίωξη εναντίον του Γεωργιάδη, του σημερινού αντιπροέδρου της Ν. Δημοκρατίας.

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Ο οποίος τότε έγινε Υπουργός Υγείας!

Θ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Το θέμα είναι ότι είναι Θεσμικός και αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Α. ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ: Το άλλο που θα μπορούσε να ασκηθεί ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΩΣ από το Δικαστήριο, ποινική δίωξη εναντίον του ψευδώς μηνύοντος τον Αρτέμη Σώρρα.

Ο Αρτέμης Σώρρας δεν επέλεξε λοιπόν την διαδρομή της άσκησης ποινικής δίωξης εναντίον του Άδωνη Γεωργιάδη, γιατί, όπως πολύ σωστά αναφέρθηκε προηγουμένως από την κυρία Χαραλάμπους, είχε ήδη ασκηθεί η Μήνυση για Εσχάτη Προδοσία, στην οποία συμπεριλαμβανόταν  και ο Άδωνης Γεωργιάδης.

Όμως ήρθε ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΩΣ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΣΚΗΣΕ ΑΥΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ.

Εφιστώ στους ακροατές μας και τους τηλεθεατές μας την προσοχή να ψάξουν στο You Tube το βιντεάκι των 5 λεπτών, στο οποίο ο Άδωνης Γεωργιάδης στις 5-8-2015 προσπαθεί να πείσει τους υπόλοιπους βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου για ποιον λόγο, αφού ειναι αθώος, δεν θέλει οι υπόλοιποι βουλευτές να άρουν την βουλευτική ασυλία και να βρεθεί απέναντι από τον Αρτέμη Σώρρα και να αποδείξει ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης κι αυτός, ότι είναι αθώος για την ψευδή καταμήνυση η οποία του ασκήθηκε από την Εισαγγελεία Πλημμελειοδικών Αθηνών.

«ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ;»

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ –ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΒΙΕΝΝΗΣ- Η «ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ» ΤΟΥ 1821 – ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ BRETTON WOODS»

Θ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Κυρία Χαραλάμπους, δεδομένου ότι η χώρα μας από τότε μέχρι σήμερα έχουν περάσει 4 χρόνια, η χώρα ζει το τρίτο μνημόνιο, η ομηρία και η εξάρτηση ολοένα και αυξάνεται, για πολλούς γίνεται μια συστηματική εκποίηση των πάντων στην χώρα.

Ζούμε ουσιαστικά στην εποχή των μνημονίων και αν δεχτούμε ότι οι Έλληνες πολιτικοί –γιατί εσείς είσαστε και στην πλευρά του πολιτικού σκέλους, ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ- λειτουργούν με μεγάλη ελαφρότητα και βλέπετε τις δηλώσεις του τότε Υπουργού κυρίου Χρυσοχοΐδη που λέει «υπέγραψα, αλλά δεν το διάβασα και δεν ήξερα τι έλεγε..», καταλαβαίνουμε που οδηγούμαστε.

Σήμερα, θα ήθελα να μας πείτε, πώς προσεγγίζετε εσείς την ύπαρξη  αυτών των τριών μνημονίων. Υπάρχει Συνταγματικότητα; Υπάρχει νομικό προηγούμενο το οποίο να πιστοποιεί ότι πρέπει να πορευόμαστε και να ζούμε με νέα μνημόνια; Και τι μπορούμε να κάνουμε στην αντιπέρα όχθη, στην άλλη πλευρά;

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Καταρχάς, πρέπει κανείς να πάει λίγο πιο πίσω. Γιατί δημιουργήθηκε αυτό το χρέος; Υπάρχει αυτό το χρέος που βαραίνει την χώρα και αναγκαστήκαμε να ζούμε κάτω από ένα ΔΝΤ και μια ΤΡΟΙΚΑ οι οποίοι επιβάλλουν και καλά την οικονομική εξυγείανση του δικού τους σχεδίου αναπροσαρμογών και περιορισμού του δημοσίου τομέα; Έχουν όντως ουσία σε όλα αυτά που έχουν γίνει;

Έχουν στήσει μια στρατηγική στην Ελλάδα που εδώ και 6 χρόνια έχουν αποδειχτεί ότι είναι τελείως καταστρεπτική και δεν φέρνει τα αποτελέσματα που είχαν υποσχεθεί.

Άρα, κανείς θα πρέπει να πάει να δει πρώτα πώς δημιουργήθηκε αυτό το χρέος για να φτάσουμε στα σημερινά δεδομένα. Ποιοι ήταν οι ενορχηστρωτές της όλης διαδικασίας,  αν η Ελλάδα πήρε όλα αυτά τα χρήματα πράγματι που φαίνεται να έχουμε οφειλές έναντι τρίτων και  αν στην ουσία υπήρχε όντως αυτό το χρέος με νόμιμο τρόπο.

Θ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Σήμερα κοστολογείται γύρω στα 276 δισεκατομμύρια…

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Ό,τι θέλουν, λένε!

Θ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Σίγουρα λένε ό,τι θέλουν! Πώς φτάσαμε εκεί, έχετε κάνει μια  μικρή αναφορά, αλλά σας ακούμε όμως…

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Πρέπει κανείς να πάει ακόμα και στις Συμβάσεις τις οποίες έχουν υπογράψει και σε αυτά που τα βλέπουμε να συμβαίνουν μπροστά στα μάτια μας, με την δήμευση της Ελληνικής γης και  αντιμετωπίζουμε καταστάσεις, οι οποίες είναι πρωτοφανέστατες και δεν γνωρίζουμε, πώς να απεμπλακούμε από όλα αυτά που μας έχουν επιβληθεί και στον ανθρώπινο παράγοντα, αλλά και στον πολιτικό και πολιτιστικό παράγοντα.

Αλλάζει η χώρα, ο πολιτισμός εξαφανίζεται, υπάρχει γενοκτονία.

Όλα αυτά αν πάμε λίγο πίσω ιστορικά, και τρέξει κανείς ακόμα και στην Συνθήκη που είχε υπογραφεί και από το 1816 προ της Απελευθέρωσης και καλά της Ελλάδος, ήταν η Συνθήκη της Βιέννης.

Σε αυτή την Συνθήκη ότι υπάρχει σήμερα για την Παγκοσμιοποίηση είχαν υπογραφεί από τότε. Υπάρχει μια Συνθήκη στην οποία συζήτησαν πώς θα υπάρχει η Πανθρησκεία, πώς θα υπάρχει ο Οικουμενισμός, πώς θα μπορεί να διοικείται ο λαός παγκοσμίως κάτω από μια Διακυβέρνηση, την οποία θα ελέγχει η ελίτ, πώς το έθνος να γίνει κράτος και μετά ομοσπονδία, εταιρεία, στοχευμένα κάτω από τα χέρια των δανειστών. Όλα αυτά είχαν συζητηθεί στην Συνθήκη της Βιέννης.

Μετά έρχεται η Απελευθέρωση της Ελλάδος, την οποία και αυτοί έγινε βάσει συμφωνίας, παρόλο που υπήρξαν οι πόλεμοι και όλες οι διαδικασίες, που ο Έλληνας προσπάθησε με ό,τι είχε για να απελευθερωθεί από τον τούρκικο ζυγό, αλλά την ίδια στιγμή βλέπουμε ότι τους ήρωες, τους θάψαμε ξανά και τους ονομάσαμε προδότες, πέθαναν στην φτώχεια, ενώ τους πραγματικούς προδότες,, τους βάλαμε να είναι οι πολιτικοί μας και να παίρνουν τις θέσεις- κλειδιά.

Βλέπουμε λοιπόν να εξελίσσεται στην χώρα μια ΑΛΛΟΓΕΝΗΣ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ η οποία έρχεται βασισμένη πάντοτε στα σχέδια των δανειστών μας.

Αυτό φαίνεται εξάλλου από την Απελευθέρωση. Τα πρώτα δάνεια ήρθαν 3 χρόνια μετά, τα οποία και πάλι από τους ίδιους δανειστές που έχουμε και σήμερα, την οικογένεια Ρόθτσαϊλντ, τότε ήταν Ρικάρντο.

Αν θυμάστε, ήταν τα δύο Απελευθερωτικά Δάνεια, τα οποία, στην ουσία, ποτέ δεν είχαν φτάσει στην χώρα.

Είχαμε πάρει δάνειο 2,8 εκατομμύρια δραχμές σε χρυσό, ούτε το 20% έφτασε στην Ελλάδα και  αυτό το 20% το διαχειρίστηκαν εκείνοι, αγοράζοντας φρεγάτες που δεν έφτασαν ποτέ στην Ελλάδα, με πλοία που βούλιαξαν, πριν φτάσουν στην Ελλάδα κτλ.

Πάλι μιλάμε για τα ίδια δεδομένα, σαν να βλέπουμε μια ιστορία που εξελίσσεται σήμερα, η ίδια με τότε.

«ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΥΦΗΛΙΟΣ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΥΦΗΛΙΟΣ…»

Θ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Γιατί αυτό το σχέδιο που έχει σατανικά χαρακτηριστικά είναι σε εξέλιξη από τότε; Τόσο πολύ τους φταίει πια η χώρα μας, αυτή η μικρή κουκίδα που είναι σε ένα σημείο μικρό του χάρτη; Τόσο πολύ ισχυρή και δυναμική είναι που τους χαλάει πολλά πράγματα και πολλούς σχεδιασμούς τους;

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ:  Η Ελλάδα, αν κοιτάξουμε πόσα χρόνια πριν, υπήρχε και με ποιο ιστορικό και απο θέμα περιουσιών και από θέμα τεχνολογίας, γνώσεων, πολιτισμού, γλώσσας έχει δομήσει τις επιστήμες και πραγματικά, μπορεί να πει κανείς ότι ολόκληρη η Υφήλιος βασίζεται πάνω στην Ελλάδα. Πραγματικά, η Ελλάδα είναι η Υφήλιος και αν δεν έχει δύναμη και οι δανειστές μας, που δεν είναι ένα απλό θέμα για να το αναπτύξουμε τώρα, είναι μέρος ενός σχεδίου από τον καιρό ακόμα του θανάτου του Μ. Αλεξάνδρο και μετά. Από τότε, έχουμε στοχευμένα τι θα συμβεί στην Ελλάδα κι από τότε ξεκίνησε η διαδικασία της αλλαγής διακυβέρνησης της Ελλάδος και το τι συνέβαινε στην Ελλάδα και σε όλη την Υφήλιο, γιατί όπως ξέρετε, η Ελλάδα είναι παντού.

Για να περάσουμε στο οικονομικό θέμα, βλέπουμε ακόμα και μετά την θεωρητική μας Απελευθέρωση, ο πρώτος Πρωθυπουργός Έλληνας ήταν ο Ιωάννης Καποδίστριας και τον σκότωσαν.

Ο μόνος Έλληνας Κυβερνήτης, ο οποίος διοίκησε την Ελλάδα. Από τότε, έχουμε μόνο αλλογενείς.

Αν δείτε, όλες τις κυβερνήσεις, σε όποιες θέσεις -κλειδιά κοιτάξετε, δεν υπάρχει ούτε ένας Έλληνας, ακόμα και μέχρι σήμερα. Αυτό δεν είναι κάτι που δεν αποδεικνύεται. Η Ελλάδα είναι κάτω από εβραϊκή κυβέρνηση, τουλάχιστον μετά την Απελευθέρωση και αυτό αποδεικνύεται!

Θ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Εσείς, από την πλευρά σας, επιδιώξατε να προκαλέσετε μέσα σε ένα πλαίσιο που ορίζει ο Νόμος τους πολιτικούς χώρους, οι οποίοι έχουν αντίθετη άποψη, ή έχουν μια εχθρική συμπεριφορά προς τα εσάς, να ανοίξει ο διάλογος για να ξεκαθαριστεί το θέμα; Να βγούμε σε ένα τραπέζι, να κάνουμε μια κουβέντα, όπως είπε και η κυρία Γεωργοσσοπούλου «εγώ προκαλώ τον οποιονδήποτε να μου απαντήσει όσον αφορά την δικαστική απόφαση».

«Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΙΟΤΡΟΠΩΣ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΟΣ…»

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Μα έτσι κι αλλιώς, αυτό φαίνεται από την εξέλιξη των γεγονότων. Ο Αρτέμης Σώρρας έχει καταθέσει και πριν γίνει η Μήνυση Εσχάτης Προδοσίας, Κακουργηματικής Απιστίας και Παράβασης Καθήκοντος, είχε ενημερώσει με πάρα πολλά εξώδικα, πρώτα ότι υπήρχε η πρόταση, γιατί κι αυτό το αμφισβήτησαν στην αρχή, το ότι δεν απαντήθηκε ποτέ, στάλθηκαν κι άλλα εξώδικα, το ότι έγινε η μήνυση και τελικώς λιμνάζει στα αρχεία της δικαιοσύνης και κανείς δεν τολμά να αγγίξει τους φακέλους και να φτάσει στην ουσία. Έχουμε το θέμα της ασυλίας. Υπήρξαν διάφορες προσεγγίσεις, αλλά οι αποδείξεις είναι απτές.

Δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς πλέον, όσο και να προσπαθούν, ο φάκελος του Αρτέμη Σώρρα είναι παντοιοτρόπως επικυρωμένος.

Πέραν αυτού που είπε η κυρία Γεωργοσοπούλου προηγουμένως, θέλω να πω κάτι πολύ σημαντικό, το οποίο ενδεχομένως ο κόσμος να μην το γνωρίζει.

Η ΠΡΩΤΗ ΚΙΝΗΣΗ…

Πριν έρθει ο Αρτέμης Σώρρας και καταθέσει τις προτάσεις στην Ελληνική Κυρίαρχη Δημοκρατία, δηλαδή σε όλους εμάς, το πρώτο πράγμα που είχε γίνει, ήταν να ενημερωθεί ο οφειλέτης, δηλαδή το Αμερικάνικο Δημόσιο για την πρόθεση του, πρώτα-πρώτα ότι θα ξανατιτλοποιείτο ο φάκελος των χρεογράφων που είχε στα χέρια του και ξαναεκδόθηκαν όλα το 2012. Ενημερώθηκε η Αμερική ότι εκδίδονται αυτοί οι τίτλοι με αυτούς τους κωδικούς έναντι της οφειλής τους στην εταιρεία που ο Αρτέμης Σώρρας αντιπροσωπεύει με ένα Πλήρες Πληρεξούσιο, ακόμα και με μεταθανάτιο ισχύ, δηλαδή ένα Ανέγκλητο Πληρεξούσιο και ενημερώνει τους πάντες ότι αυτός ως ο νέος Πληρεξούσιος με αυτά τα δικαιώματα και την μόνη υπογραφή που αυτός μόνο μπορεί να υπογράψει έναντι οποιουδήποτε τίτλου, προτίθεται να προβεί σε χρηματοδοτήσεις κρατών και για αυτό τον λόγο, τους ζητούσε να θέσουν οποιαδήποτε ένσταση είχαν, γιατί αυτός θα προχωρήσει.

Αυτό έγινε στις 12-9-2012.

Αυτή είναι η πρώτη κίνηση που έκανε ο Αρτέμης Σώρρας. Έδωσε περίπου ένα μήνα στο να απαντηθεί και να ειπωθεί η οποιαδήποτε ένσταση θα μπορούσε να έχει ο οποιοσδήποτε οφειλέτης.

Θ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Είχαμε κάποια ένσταση;

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Όχι!

Θ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Άρα, την αποδέκτηκαν!

Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΙΝΗΣΗ…

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Ναι και αυτή ήταν η πρώτη κίνηση. Στις 3-10-2012 στάλθηκε μια καινούργια επιστολή κι όλα αυτά με Πρωτόκολλα Παράδοσης κτλ και δικηγορική επικύρωση και με όλα τα σχετικά, που δεν αμφισβητούνται. Στάλθηκε λοιπόν μια νέα επιστολή η οποία έλεγε: «αφού δεν έχετε φέρει ένσταση στην τιτλοποίηση του χρέους, σας ενημερώνω ότι προτίθεμαι να προβώ σε χρηματοδότηση της Ελλάδος με 6 τεμάχια των 100 δισεκατομμυρίων και 1 τεμάχιο των 48,9 δισεκατομμυρίων για την Κύπρο, τα οποία και πάλι προτίθεμαι να καταθέσω κάτω από κηδεμόνα σε τράπεζες του εξωτερικού –και ονομάζει επτά τράπεζες- και οι οποίες θα κλειδωθούν έναντι της χρηματοδότησης αυτής. Αν και εφ’ όσον έχετε οποιοδήποτε θέμα και να φέρετε ένσταση για την χρηματοδότηση της Ελλάδος, παρακαλώ όπως μας ενημερώσετε εντός ευλόγου χρονικού διαστήματος».

Η ΤΡΙΤΗ ΚΙΝΗΣΗ…

Περνάει το διάστημα το οποίο ήταν μέχρι τις 28-10-2012 όπου κατατίθενται μια νέα επιστολή η οποία λέει: «Επειδή δεν έχετε φέρει καμία ένσταση είτε για την τιτλοποίηση, είτε για την πρόθεση που είχα για την χρηματοδότηση της Ελλάδας και της Κύπρου, σας ανακοινώνω τώρα ότι έχει ανοιχτεί ο λογαριασμός κάτω από τον Κηδεμόνα, ότι τοποθετήθηκαν τα 600 δισεκατομμύρια υπέρ της Ελλάδος και τα 48,9 δισεκατομμύρια για την Κύπρο αντίστοιχα και εφ’ όσον έχετε την οποιαδήποτε ένσταση, σας αφήνω ένα χρονικό διάστημα, διαφορετικά τεκμαίρεται και επικυρώνεται ότι η Ελλάδα και η Κύπρος είναι οι «καλή τη πίστη» εκδοχείς –δηλαδή ότι παραλαμβάνουν τα πάντα και δεν χρειάζεται να κάνουν άλλους ελέγχους, γιατί έτσι είναι και η Ελληνική νομοθεσία.

Θ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Έχουμε καμία αντίδραση για αυτό;

Η ΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΚΑΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ UCC1»

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Καμία αντίδραση και για αυτό υπάρχει και η Νομική επικύρωση του δικηγορικού γραφείου που ανέλαβε να κάνει όλον αυτόν τον συντονισμό.

Μάλιστα, στην Κύπρο που είχαμε στείλει τον φάκελο, επικυρώθηκε με την τελευταία επιστολή που έλεγε ότι: «εγώ ως Νομικός Σύμβουλος επικυρώνω ότι έχει γίνει νόμιμη διαδικασία, δεν υπάρχει αμφισβήτηση και τεκμαίρεται ότι η Ελλάδα και η Κύπρος μπορούν να προχωρήσουν στην χρηματοδότηση τους χωρίς κανένα πρόβλημα και δεν μπορεί να παρέμβει κανένας πλέον».

Θ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Μάλιστα, δηλαδή τρία σημαντικά στάδια με ένα αποτέλεσμα, το οποίο δυστυχώς δεν το έχουμε δει ακόμα.

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Έτσι είναι! Μετά από αυτό, έχουμε κι ένα άλλο σημείο αναφοράς που το έχει αναφέρει και η κυρία Γεωργοσοπούλου.

Είναι η οθόνη του UCC1  που είναι οι οθόνες, όπου υπάρχει η Εμπορική πλατφόρμα στην Αμερική και οποιαδήποτε εμπορική πράξη σημειώνεται έναντι των ιδιωτών ή έναντι των ιδιωτών και του δημοσίου, πρέπει να αναρτηθεί σε αυτή την πλατφόρμα για να παρακολουθείται η διακπεραίωση αυτής της εμπορικής πράξης.

Όταν όμως πρόκειται για πράξη μεταξύ Δημοσίου και Ιδιώτη, που είναι σε αυτή την περίπτωση που έχουμε εμείς στα χέρια μας, δεν υπάρχει τρόπος να αναρτηθεί σε αυτήν την Οθόνη που είναι κάτω από το Αμερικάνικο U.S.Treasury, δηλαδή το Τμήμα Οικονομικών της Αμερικής και  να μην είναι Αληθής αυτή η απαίτηση που υπάρχει έναντι του Αμερικανικού Δημοσίου και η Federal Reserve που είναι η Ομοσπονδιακή Τράπεζα της Αμερικής που εποπτεύει αυτή την πλατφόρμα, να μην τα ακυρώσει.

Όπως είπε και η κυρία Γεωργοσοπούλου προηγουμένως ότι, εάν και εφ’ όσον δεν ακυρωθούν ή το αμερικανικό δημόσιο δεν αρνηθεί την ύπαρξη και φαίνονται αναρτημένα σε αυτή την οθόνη, τεκμαίρεται ότι είναι υπαρκτά και χωρίς αμφισβήτηση.

Θ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Μέχρι σήμερα υπάρχουν κυρία Γεωργοσοπούλου;

Α. ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ: Βεβαίως και περιμένουν την εκταμίευση αναρτημένα στην οθόνη του UCC1.

Θ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Τελικά όμως εδώ, στο εσωτερικό, ο ελλαδικός χώρος, οι ελλαδικοί πολιτικοί, οι άμεσοι πρωταγωνιστές οι οποίοι ποικίλουν ανά χρονικές περιόδους, κωφεύουν.

«ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ -ΦΙΑΣΚΟ ΤΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΓΓΡΑΦΟ»

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Έχω να πω και κάτι άλλο πάνω σε αυτό. Είχε γίνει ένα ρεπορτάζ για τον Αρτέμη Σώρρα από τον Τριανταφυλλόπουλο, τον δημοσιογράφο, ο οποίος αρχικώς είχε βγάλει το θέμα της Τράπεζας Ανατολής. Έκανε και ένα ρεπορτάζ για να αναδειχτεί η πραγματικότητα όλων αυτών των δεδομένων για τα 600 δισεκατομμύρια.

Ήταν μια εκπομπή που είχε να κάνει με 3 ώρες συζήτηση στον Λυκαβηττό και εγώ είμαι μάρτυρας σε όλο αυτό, γιατί κάθισα 2 μέρες για να συλλέξω όλα αυτά τα στοιχεία που έπρεπε να συνοδεύουν όλη αυτή την συζήτηση και να μιλήσουμε με εμπεριστατωμένα στοιχεία και να αποδειχτεί, επί της οθόνης, η πληρότητα όλων των δεδομένων, η ισχύ και η πραγματική επικύρωση που έχει γίνει από την Αμερική και από την Ελληνική Δικαιοσύνη.

Θ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Δηλαδή, όλα αυτά που έχετε αναφέρει.

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Όλα αυτά με όλα τα στοιχεία για να αποδειχτούν μέσω της οθόνης. Βλέπουμε λοιπόν ότι ο Τριανταφυλλόπουλος ότι βγάζει ένα μικρό μονταρισμένο πλάνο, που χλευάζει τον Αρτέμη Σώρρα και εμφανίζεται στην οθόνη, κάποιος άλλος ερευνητής και καλά, ο οποίος ξεκινά να αποδείξει ότι ο ίδιος και η ομάδα του έχουν κάνει έρευνες.

Είναι από τους βασικούς ανθρώπους που έχουν στοχεύσει και λοιδωρούν τον Αρτέμη Σώρρα και δεν καταλαβαίνει κανείς γιατί το κάνουν! Μπορούμε να φανταστούμε, αλλά όχι να κατανοήσουμε.

Αυτοί έρχονται και φέρνουν μια έρευνα και καλά, ότι οι ίδιοι έφτιαξαν ένα αίτημα προς το αμερικάνικο δημόσιο και αιτήθηκαν για να τους απαντήσει το αμερικάνικο δημόσιο, αν είναι αληθή αυτά τα στοιχεία και αν υπάρχει όντως ισχύς σε αυτά τα χρεόγραφα. Και μάλιστα τους απαντάει το Αμερικάνικο δημόσιο, μπροστά στην οθόνη, τηλεφωνούν στο αμερικάνικο δημόσιο επί της οθόνης και παίρνουν το Υπουργείο Οικονομικών…

Θ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Νομίζω ότι είναι αστείο και κακώς ασχοληθήκατε..

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Ναι, μπορεί να είναι ανοησίες, αλλά με αυτές τις ανοησίες έχουν δομήσει τον φάκελο, με τον οποίον, ακόμα και η κυβέρνηση, όταν φτάσαμε και στο δικαστήριο, αυτή ήταν η έρευνα που κατέθεσαν ο Άδωνης Γεωργιάδης, τα δικά τους στοιχεία, τα οποία ήταν κάλπικα και ανοησίες και ήταν επόμενο να μην βγει άλλη απόφαση.

Αλλά πέραν αυτού, έχει συμβεί το εξής και το οποίο να το δείξουμε στην οθόνη, γιατί πρέπει να ξέρει ο κόσμος.

Αυτά τα πράγματα δεν συμβαίνουν, γιατί ένας καλοθελητής ερευνητής παίρνει στα χέρια του κάτι και ξεκινά να ψάχνει. Είναι καθοδηγούμενα και θα σας πω γιατί.

Όταν κατατέθηκε στην Κύπρο ο φάκελος με τα 48,9 δισεκατομμύρια και ξεκινήσαμε όλον αυτόν τον λαβύρινθο με την Κυπριακή κυβέρνηση, που ήταν ένα πολύ δύσκολο οκτάμηνο με επαφές με το Προεδρείο, τον ίδιο τον Πρόεδρο και το Υπουργείο Οικονομικών, ξαφνικά, μέσα στο φάκελο της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου, βρέθηκε ένα έγγραφο, το οποίο είχε φτάσει μέσω της Ελληνικής Πρεσβείας από εδώ.

Ακούγονται όλα σαν συνωμοσιολογίες, αλλά εγώ ήμουν μάρτυρας και έχω όλα τα στοιχεία και τις αποδείξεις, τις οποίες κι έχω καταθέσει και με πρωτόκολλα στην Κυπριακή Κυβέρνηση, για να μπορέσει να ακυρωθεί κιόλας.

Θ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Αν σας ζητηθεί από την πλευρά μας, κάποια στιγμή να δημοσιοποιηθούν όλα αυτά τα στοιχεία, θα είσαστε σε θέση να μας τα δώσετε;

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Βεβαίως! Υπάρχει λοιπόν ο φάκελος αυτός μέσα στην Τράπεζα του Κύπρου. Είχαμε φτάσει 3 φορές στο να υλοποιηθεί η πράξη και να κατέβουν τα χρήματα στην Κύπρο και να κατατεθούν σε ένα λογαριασμό στην Τράπεζα της Κύπρου. Τρεις φορές το ακύρωσε η ίδια η Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου με προφάσεις ότι έλειπε ο Τραπεζίτης, ή κάτι του έλειπε ή κάτι εξαφανίστηκε!

Εγώ είμαι μάρτυρας σε όλα αυτά και τα έχω πρωτοκολλήσει με Κυβερνητικά Πρωτόκολλα για ό,τι έχει συμβεί.

Για να καταλάβετε πόσο σκευωρία υπάρχει γύρω από αυτό το θέμα.

Φτάνει λοιπόν από την Πρεσβεία, όπως βέβαια επικαλέστηκε η Τράπεζα Κύπρου, ένας τίτλος του Αρτέμη Σώρρα, όπως επικαλέστηκαν, όπου ζήτησαν γνωμάτευση της Πρεσβείας της Αμερικής, αν αυτός ο τίτλος είναι αληθινός.

Όμως, αυτός ο τίτλος είναι ο οποίος ο κύριος Άδωνης Γεωργιάδης- και βλέπουμε πώς εμπλέκεται και πάλι αυτός ο καλοθελητής υπουργός μας- ο οποίος όταν είχε πάει στον Γιώργο Παπαδάκη, δικηγόρο του Αρτέμη Σώρρα, είχε λάβει έναν τίτλο, τον είχε υπογράψει κιόλας «τίτλο εχεμύθειας», ότι αυτός ο τίτλος δεν είναι να κυκλοφορήσει, αλλά είναι ένα δείγμα για να γνωρίζει αυτός περί τίνος πρόκειται κι αυτός ο τίτλος είναι ακυρωμένος και δεν είναι να κυκλοφορήσει πουθενά, γιατί αυτοί οι τίτλοι είναι ανύπαρκτοι. Είπαμε ότι το 2012 ο Αρτέμης Σώρρας ήρθε να καταθέσει την πρόταση του, οι τίτλοι ξαναεκδόθηκαν. Άρα, οι παλιοί τίτλοι ακυρώθηκαν και ξαναεκδόθηκαν με νέα δεδομένα.

Αυτοί κρατούν έναν τίτλο του 2009. Εγώ το έχω σημειώσει με κόκκινο κι έτσι το κατέθεσα πλεόν στην Κύπρο που γράφει με κόκκινα γράμματα FAKE που σημαίνει ΑΚΥΡΟΝ, ΚΙΒΔΗΛΟΝ, ΨΕΥΤΙΚΟ.

Παίρνουν λοιπόν αυτόν τον τίτλο του 2009 και τον βάζουν στο φάκελο της Κύπρου για να δείξουν στους βουλευτές ότι τα χρεόγραφα του Αρτέμη Σώρρα δεν είναι πραγματικά. Όμως, έτσι στήνουν μια αληθοφάνεια πάνω σε ένα έγγραφο που στην ουσία, δεν υπήρχε.

Τι κάνουν λοιπόν; Χρησιμοποιούν τίτλο από την Αμερικάνικη Πρεσβεία που λέει ότι επικυρωμένα είναι «Κάλπικο», αλλά δεν λένε ότι είναι το ακυρωμένο και ότι βγήκαν μετέπειτα, άλλοι τίτλοι οι οποίοι είναι πραγματικοί, αλλά το δείχνουν στους βουλευτές και ποιος να καταλάβει ότι αυτός ο τίτλος έχει διαφορά με τον άλλον, τον πραγματικό; Εκ των πραγμάτων, δεν μπορούν να το πιάσουν…

Θ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Όχι, το καταλαβαίνουν πολύ καλά! Ξέρετε γιατί; Γιατί είπατε κι εσείς κυρία Γεωργοσοπούλου ότι αυτοί οι τίτλοι είναι αναρτημένοι στις οθόνες του UCC1 δια του Υπουργείου Οικονομικών που ελέγχει αυτά τα πράγματα, άρα γνώριζαν, το έβλεπαν και αυτό δεν υφίσταται! Άρα, συνειδητά έγινε η συνωμοσία!

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Συνειδητότατα! Είναι σκοπός για τον ανήξερο, για τον λαό που δεν μπορείς να του πεις ότι αυτά είναι κάλπικα.

Έτσι ξεκίνησαμε, αλλά όταν το είδαμε να κυκλοφορεί αυτός ο τίτλος του 2009, κάνουμε εμείς μια επιστολή, καταθέτουμε αμέσως ότι υπάρχει αυτό και κυκλοφορεί στον φάκελο και να βγει από τον φάκελο της Κυβέρνησης. Κάνουμε πρωτόκολλο, μετά το κάλυψαν, δεν υπήρχε και μετά, έπεσε και κάτι άλλο πάλι.

Αυτό τώρα είναι αυτό που έστειλε ο κύριος δημοσιογράφος στην Αμερική για να πάρει έκθεση επί αυτού ότι είναι κάλπικο. Τι είναι αυτό; Τώρα, θα βγει για πρώτη φορά στην δημοσιότητα.

Θ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Ας το διαβάσουμε. Είναι δείγμα άκυρου τίτλου, παραποιημένο έγγραφο με σβησμένους αριθμούς.

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Να σας δείξω εδώ. Σε αυτό το σημείο με ένα μπλάνκο πολύ προσεκτικά έχουν σβήσει κάποιους αριθμούς. Όταν υπάρχει ένα παραποιημένο έγγραφο και το στείλεις σε οποιαδήποτε υπηρεσία, είναι υποχρεωμένοι να σου απαντήσουν ότι αυτό είναι άκυρο.

Έτσι κι έκαναν! Οπότε, αυτός ο φάκελος, τον οποίο έχει αυτός ο δημοσιογράφος, τον οποίο έδωσε στην εκπομπή του Τριανταφυλλόπουλου, είναι αυτός ο φάκελος που παρουσιάστηκε και στην δικαιοσύνη και φυσικά, η δικαιοσύνη αποφάνθηκε, γιατί εμείς δείξαμε τα πραγματικά, είναι το παραποιημένο έγγραφο από την κατάθεση που έχει γίνει στην Κύπρο.

Οπότε, σβήνουν τα τρία νουμεράκια, το στέλνουν στην Αμερική και καλά, έρχεται πίσω μια έκθεση που είναι επί αυτού του αρχείου και παρουσιάζεται η όλη διαδικασία πάνω σε ένα Κάλπικο έγγραφο, την στιγμή που παρενέβη κάποιος σε οποιοδήποτε σημείο του τίτλου. Έτσι, κτίζεται μια ωραία έκθεση πάνω σε ένα έγγραφο το οποίο είναι ψεύτικο.

Να μου πείτε, γιατί όλες αυτές οι συνωμοσιολογίες; Κι αυτό ήταν μέσα στο φάκελο, όταν φτάσαμε τον φάκελο της Τράπεζας της Κύπρου, αυτό το έγγραφο, το είχαν και το έδειχναν ως έγγραφο.

Θ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Εγώ νιώθω συγκλονισμένος. Δεν περίμενα ποτέ να έχουμε μια συνωμοσία, μια εχθρότητα η οποία πορεύεται εναντίον μιας χώρας που ζει την μεγαλύτερη καταστροφή μετά την μεταπολίτευση.

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Πραγματικά, όλες αυτές τις πληροφορίες που σας δίνω, είναι να γελάει κανείς, όταν τις ακούει. Στην ουσία όμως, δεν είναι τόσο για γέλια, αλλά για κλάμματα, γιατί αυτό ήταν μέσα στον φάκελο της Κυπριακής Κυβέρνησης και μου το έδειξε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και μου είπε: «Βίκυ, έρχεσαι και μας λες κάθε μέρα για αυτή την υπόθεση», γιατί περνούσαμε πολλές ώρες μιλώντας για αυτό το θέμα και μου λέει «αυτό είναι εκείνο που μας φέρατε και είναι κάλπικο». Όταν το βλέπω εγώ αυτό του λέω: «Ποιος το πείραξε αυτό; Και γιατί να συζητάμε μέσα σε μια Κυβέρνηση με τέτοια δεδομένα με κάλπικο έγγραφο;». Εκεί καταλάβαμε ότι υπήρχε αυτό το έγγραφο και το κυκλοφόρησαν στην Βουλή, στην Τράπεζα της Κύπρου και στο Προεδρείο.

«ΤΟ UCC1 ΕΙΝΑΙ Η ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙ ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.. ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΛΕΓΞΕΙ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟ ΚΩΔΙΚΟ…»

Θ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ: Κυρία Γεωργοσοπούλου, τι σημαίνει αυτό όσον αφορά το νομικό κομμάτι;

Α. ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ: Αν δεν με ρωτούσατε, θα έκανα παρέμβαση, γιατί πραγματικά τα όσα μας κατέδειξε προηγουμένως η κυρία Χαραλάμπους, είναι η απόλυτη απόδειξη της συνέργειας του πολιτικού καθεστώτος με εξωθεσμικούς και εν πολλοίς, σκοτεινούς παράγοντες.

Δεν είναι δυνατόν, επίσημη κυβέρνηση να αφήνει να μπαίνουν τέτοια έγγραφα, που γνωρίζει εκ των προτέρων ότι είναι νοθευμένα και πλαστά μέσα σε επίσημους φακέλους που έχουν παρουσιαστεί και αφορούν την σωτηρία και στην απελευθέρωση στην προκειμένη περίπτωση του Κυπριακού Λαού.

Άρα, λοιπόν, αυτό και μόνο του αποτελεί την απόλυτη απόδειξη της συνέργειας του πολιτικού κατεστημένου με εξωθεσμικούς παράγοντες.

Το ποιοι είναι αυτοί θα αποκαλυφθεί, ευχόμαστε όλοι, πάρα πολύ γρήγορα.

Θ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Επανέρχομαι κυρία Χαραλάμπους σε αυτό που είπατε πριν και το κράτησα και μου έδωσε απαντήσεις και η κυρία Γεωργοσσοπούλου σε πολλές απορίες που είχα μέχρι σήμερα, την γνωστή εμπορική πλατφόρμα που σήμερα έμαθα ότι υπάρχει στην Αμερική, την UCC1. Αυτή είναι η πλατφόρμα στην οποία πιστοποιείται χωρίς καμία αμφισβήτηση η ύπαρξη όλων αυτών που προαναφέρθηκαν όσον αφορά τα 600 δισεκατομμύρια δολάρια.

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Το Υπουργείο Οικονομικών και οι Κεντρικές Τράπεζες όλων των χωρών έχουν πρόσβαση, ειδικό κωδικό που μπορούν να ελέγξουν ό,τι υπάρχει αναρτημένο σε αυτή την οθόνη του UCC.

Υπάρχει και για το κοινό και εσείς αν θέλετε μπορείτε να μπείτε στην οθόνη του UCC, θα φτάσετε στο πρώτο επίπεδο, όπου σας δίνεται το δικαίωμα να δείτε αν όντως υπάρχει μια εμπορική σχέση μεταξύ κάποιων, άρα υπάρχει ένα κατατεθειμμένο έγγραφο που αφορά την εμπορική πράξη.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση του Αρτέμη Σώρρα, στο πρώτο επίπεδο θα δεις την ύπαρξη του φακέλου βάσει του πρώτου κωδικού, όμως για να μπεις στα ενδότερα και να δεις τι υπάρχει σήμερα σε ισχύ, πρέπει να έχεις την άδεια του δικαιούχου ή το να είσαι κυβέρνηση και να έχει κατατεθεί η πρόταση, οπότε μπορείς να μπεις για έλεγχο, πράγμα το οποίο γίνεται με πάρα πολύ εύκολο τρόπο.

Το Υπουργείο Οικονομικών μπορεί με κωδικό να μπει μέσα και εισέρχεται στο ειδικό σημείο αναφοράς όπου είναι ο συγκεκριμένος κωδικός και το ποσό και η ισχύ.

Άρα, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την ύπαρξη, τον νομιμότητα, την εγκυρότητα, την ισχύ των Διεθνών Συναλλαγματικών του Αρτέμη Σώρρα τα οποία έχουν κατατεθεί στον όνομα της Κυρίαρχης Ελληνικής Δημοκρατίας.

Η ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΑΠΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ…

Θ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Αν θελήσει να μπεί η κυβέρνηση σήμερα, για να κάνει αποδεκτό αυτό το ποσό, τι πρέπει να κάνει και πόσο καιρό θα πάρει αυτό; Θα γίνει άμεσα;

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Είναι πάρα πολύ απλό. Μια απλή σύμβαση πρώτου βαθμού με τον Αρτέμη Σώρρα για να συμφωνηθούν οι όροι της όλης διαδικασίας και ο Αρτέμης Σώρρας έχει καταθέσει την πρόταση με 0% επιτόκιο σε 100 χρόνια αποπληρωμής, άρα μπορείτε να φανταστείτε τι κέρδος είναι αυτό για την οικονομία της χώρας μας για να γλυτώσουμε τα 26 δισεκατομμύρια χρεολυσίων που πρέπει να πληρώνουμε ετησίως, συν το γεγονός ότι έχουμε χρεώσει και δεσμεύσει την χώρα μας υπέρ των δανειστών. Με αυτή την πρόταση, ελευθερώνονται τα πάντα, ξεκινάει μια πραγματική αειφόρος ανάπτυξη, η οποία βασίζεται στην πραγματική Δημοκρατία. Αυτό γίνεται με πάρα πολύ απλό τρόπο, αφού υπάρξει συμφωνία μεταξύ των δύο μερών, έρχονται οι ανάλογοι Φορείς, οι κηδεμόνες στην ουσία, που ένας φυλάει να μην υπάρχουν βάρη επί της κατατεθειμμένης περιουσίας κι ο άλλος είναι για να υπάρξει ασφαλής μεταφορά, να γίνει η μετακίνηση από το ασφαλές μέρος όπου τώρα βρίσκονται προς την Ελλάδα.

Η ΑΝΑΓΚΗ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ «ΚΗΔΕΜΟΝΑ» ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΩΣ ΔΙΚΛΕΙΔΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ – ΟΙ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ

Έχω να πω ακόμα ένα σημαντικό σημείο αναφοράς. Όταν κλειδώθηκε ο φάκελος αυτός του Αρτέμη Σώρρα στον Κηδεμόνα που βρίσκεται σε τράπεζα  του Καναδά, την ώρα που κλειδωνόταν αυτός ο φάκελος…

Θ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Ο Κηδεμόνας, για να καταλάβω, είναι η Ελληνική Δημοκρατία;

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ:  Όχι, ο «Κηδεμόνας» είναι κάτι σαν τον συμβολαιογράφο, που ασφαλίζει την περιουσία. Είναι η ασφαλιστική δικλείδα εκείνη, με την οποία δεν μπορεί κανείς να παρέμβει σε αυτούς τους τίτλους, μέχρι να υπάρξει η Σύμβαση, για να ελευθερωθεί από τον πρώτο που είναι ο Δικαιούχος, στον δεύτερο, ο οποίος είναι ο Αποδέκτης.

Για να γίνει αυτό, έχει κλειδωθεί με τέτοιον τρόπο, ώστε να μην μπορεί να παρέμβει κανένας.

Γιατί, μέσα στο τραπεζικό κατεστημένο υπάρχουν πράγματα που συμβαίνουν και δεν μπορεί να τα ξέρει ο απλός πολίτης. Υπάρχουν οι χρηματο-οικονομικοί τίτλοι που μπορεί να είναι είτε ομόλογα, είτε αποθετήρια, ή ο,τιδήποτε. Οι τράπεζες, με ένα πολύ παράξενο σύστημα, που είναι πάνω από τα ευρέως γνωστά συστήματα που μπορούμε κι εμείς και ο απλός τραπεζίτης να ελέγξει, έχουν άλλα συστήματα που είναι οι Εμπορικές Πλατφόρμες των Τραπεζών!

Εκεί, χωρίς να το γνωρίζεις καν, οι τίτλοι σου όταν κατατεθούν ως απόθεμα στην Τράπεζα, ξαφνικά γίνονται ιδιοκτησία της Τράπεζας, με μια απλή απόδειξη ότι τα κατέθεσες, και ξεκινάνε να έχουν παράλληλες δεσμεύσεις και παράλληλους δικούς τους τίτλους, όπου μεταφέρονται οι τίτλοι μεταξύ των τραπεζών και έτσι να φτιάχνονται οι αξίες των τραπεζών και να αυξάνεται η αξία τους, ή να μειώνεται, ανάλογα με το τι θέλουν να κάνουν.

Αυτός όμως ο κύκλος των τραπεζών ανήκει, επί το πλείστον, στην οικογένεια Ρόθτσαϊλντ και τους δικούς τους κύκλους και οι οποίοι είναι και δανειστές μας!

Βλέπουμε ότι αυτοί που κάνουν τον έλεγχο των τραπεζο-οικονομικών εργαλείων και των κρατικών εργαλείων ακόμα, είναι εταιρείες Ρόθτσαϊλντ. Οι εταιρείες που δανείζουν είναι Ρόθτσαϊλντ, οι Φορείς οι οποίοι ενεχυριάζουν είναι οι εταιρείες Ρόθτσαϊλντ, οι εταιρείες οι οποίες μετακινούν από τράπεζα σε τράπεζα μέσω του λεγόμενου swift πάλι είναι της οικογένειας Ρόθτσαϊλντ. Άρα, όλο αυτό έχει κλειδώσει με τέτοιο τρόπο, αφήνω δε ότι και τα κράτη είναι ελεγχόμενα από τις εταιρείες Ρόθτσαϊλντ, βάζω δε ότι οι κεντρικές και οι εμπορικές τράπεζες των χωρών ανήκουν στις εταιρείες Ρόθτσαϊλντ.

Άρα, έχουμε ότι αυτός που μας ελέγχει, είναι αυτός που χρηματοδοτεί και είναι αυτός που ελέγχει την τράπεζα και είναι ο ίδιος μέτοχος. Άρα, υπάρχει ένας παράξενος κύκλος που δεν είναι τίποτα άλλο από μια εγκληματική συμμορία.

Θ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Και με πολύ παράξενη σχέση, βγαίνει από αυτό!

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Με πολύ παράξενη σχέση!

Την ίδια στιγμή πτωχεύουν κράτη, πτωχεύουν ολόκληρους λαούς, μετατρέπουν το Έθνος, σε κράτος για να έχει διοίκηση και να το ελέγχουν και μετά το κράτος, το κάνουν ομοσπονδία, δηλαδή ιδιωτικών συμφερόντων εταιρεία. Δημιουργείται όλο αυτό και ο πολίτης δεν ξέρει τίποτα.

Έχω να πω σχετικά με αυτό ότι το σημαντικό γίγνεσθαι μέσα στις τράπεζες, δημιουργεί δεδομένα που ο πολίτης δεν τα ξέρει.

Για αυτό και ο Αρτέμης Σώρρας πολύ σωστά «κλείδωσε» όλα αυτά κάτω από κηδεμόνες, οπότε κανένας δεν μπορεί, ούτε ακόμα και η ίδια η τράπεζα δεν μπορεί να ενεχυριάσει την αξία υπέρ της, χωρίς να το γνωρίζει ο ίδιος ο δικαιούχος!

Θ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Δηλαδή, αυτά τα χρήματα, τα 600 δις είναι σε Υψηλό ποσοστό Ασφάλειας, κλειδωμένα, με συγκεκριμένους κηδεμόνες.

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Για αυτό και η Τράπεζα δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση αυτή. Γιατί, αν τα βάζαμε σε Τράπεζα σημαίνει ότι είναι κατά την αποκλειστική της ευχέρεια και αν αποφάσιζε η τράπεζα να σου κάνει ζημιά, μπορεί να σου κάνει.

Αυτό φάνηκε και με τα capital control και ό,τι αυτά συνεπάγονται, που σημαίνει ότι δεν έχεις κανέναν έλεγχο για ό,τι υπάρχει κατατεθειμμένο στις τράπεζες.

«ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ- Ο ΕΤΗΣΙΟΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ 48 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ»

Θ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Ωραία! Αυτή είναι η εικόνα για τα 600 δις. Έχω μπροστά μου μια προσπάθεια σας, η οποία ξεκίνησε για να ανοίξετε ένα δίαυλο συνεργασίας με τον χώρο της Αυτοδιοίκησης, σε πρώτο βαθμό με τους Δήμους στην χώρα. Εκεί ακούστηκαν πολλά. Συγκεκριμένα, ακούστηκε για ένα ποσό 2,3 τρισεκατομμυρίων τα οποία μπορούσαν να αξιοποιηθούν από τους Φορείς που θέλουν προβούν σε αυτή την διαδικασία για να προχωρήσουν σε Αναπτυξιακές παρεμβάσεις, όσον αφορά το έργο της Αυτοδιοίκησης την οποία εκπροσωπούν.

Στην ευρύτερη περιοχή της δυτικής Μακεδονίας, τέτοιοι δήμοι ήταν ο Δήμος Σερβίων Βελβεντού και ο Δήμος Κοζάνης. Τι έχουμε πάνω σε αυτό το κομμάτι; Πού βρισκόμαστε; Προχώρησε πανελλαδικά, ή έμεινε στάσιμο.

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Κι αυτό είναι ένα άλλο τεράστιο κομμάτι το οποίο κανένας δεν γνώρισε και εμφανίστηκε ο Αρτέμης Σώρρας  για να το φέρει στην δημοσιότητα.

Αυτό είναι τα ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ και των Κρατών. Γιατί έχουμε ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ.

Υπάρχουν κατατεθειμμένα Κεφάλαια σε όλες τις Τράπεζες στην Υφήλιο, στις εμπορικές και κεντρικές που αναλογούν στο κάθε κράτος ξεχωριστά.

Στην Ελλάδα, στις 10 Εμπορικές τράπεζες και στην Τράπεζα Ελλάδος, με Ισολογισμό του 2007 που είναι υπογεγραμμένο από την εκάστοτε χώρα, από τον Πρόεδρο Δημοκρατίας, από τον Υπουργό Οικονομικών και τον Πρέσβη της χώρας στα Ηνωμένα Έθνη και το 2007 ήταν αντίστοιχα, ο Παπούλιας, ο Αλογοσκούφης και ο Βασιλάκης, μαζί με άλλους 48 Διεθνείς Φορείς, όπως είναι η CIA, INTERPOL, το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, το Διεθνές Δικαστήριο, τον ΟΗΕ και πολλούς άλλους. Ακόμα και το Βατικανό.

Αυτοί οι Φορείς υπογράφουν μαζί με τους 300 «γαλαζοαίματους» του πλανήτη, που αποτελούν το «Κοινοβούλιο» του πλανήτη, που μέχρι σήμερα, για να δούμε τι ψέμματα ζούμε, εκεί για την Ελλάδα είναι ο Κωνσταντίνος.

Όλοι αυτοί οι Φορείς σφραγίζουν και πιστοποιούν τους Ισολογισμούς ετησίως και στην χώρα μας, υπήρχαν κατατεθειμμένα –γιατί σήμερα έχει αυξηθεί το ποσό από το 2007- 115,5 τρισεκατομμύρια ευρώ.

Αυτά βρίσκονται σε οθόνες που είναι πάνω από τους πρώτες οθόνες που βλέπει το τραπεζικό κατεστημένο. Είναι οι γκρίζες και οι μαύρες οθόνες  που είναι όλη αυτή η πλατφόρμα των Παγκόσμιων Κληρονομικών Κεφαλαίων του Έθνους, που η κάθε χώρα έχει τα δικά της και κάθε έτος εκδίδεται πάλι Ισολογισμός, όπως αυτόν εδώ.

Έχουμε και τους υπόλοιπους ισολογισμούς, απλώς αυτός κυκλοφόρησε για συγκεκριμένους λόγους. Υπάρχουν όμως όλοι. Το ποσό αυτό τοκίζεται με 4% ετησίως.

Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ BRETTON WOODS – ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΠΟΥ ΛΗΣΤΕΥΟΝΤΑΙ…

Είναι από μια Συμφωνία η οποία επήλθε το 1944 σαν τελική μορφή διακυβέρνησης του Παγκόσμιου Πλούτου, στην Συνθήκη του BRETTON WOODS στην Αμερική!

Εκεί, όλα τα κράτη, μετά τον Παγκόσμιο Πόλεμο μαζεύτηκαν για να ισοσκελίσουν τις οικονομικές δυσπραγίες όλων των χωρών και αποφάσισαν να εκχωρήσουν αυτά τα κεφάλαια στην δικαιοδοσία της Federal Reserve για να αρχίσει να εκδίδει το Παγκόσμιο Νόμισμα, το δολάριο, που δεν θα ήταν αμερικάνικο νόμισμα, αλλά παγκόσμιο.

Έτσι δέσμευσαν τα Παγκόσμια Ταμεία υπέρ της έκδοσης του δολαρίου.

Έτσι και σήμερα, αν πάτε να κοιτάξετε στο διαδίκτυο και βάλετε «ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΡΕΟΣ», τι σημαίνει αυτό;

Όταν ισοσκελίσουμε όλα τα χρέη όλων των χωρών και όλα αυτά μεταξύ τους και τα εντός τραπεζών και όλων των ιδιωτικών φορέων, έπρεπε κανονικά ο πλανήτης να μηδενίζει κάπου, γιατί στην ουσία, δεν έχεις να λάβεις χρήματα από κάπου, όπου δεν γνωρίζεις την ύπαρξη τους.

Όμως, αν κοιτάξεις όμως ημερησίως μέχρι σήμερα, κατά λεπτόν αυξάνεται κατά 14-17 τρισεκατομμύρια δολάρια ημερησίως το εξωτερικό δημόσιο χρέος. Αρα, η επόμενη ερώτηση θα ήταν «προς ποια κατεύθυνση υπάρχει αυτό το εξωτερικό χρέος; Είναι κάπου εκτός της γης;». Αυτό δεν υπάρχει!

Έχουν εισβάλλει στα Παγκόσμια Ταμεία, τα οποία δεν είναι μέσα στους Ισολογισμούς των κρατών με την έννοια που εμείς γνωρίζουμε, αλλά στα ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ και τα οποία επικυρώνονται μέσω τις διάφορες Συνθήκες, αρχόμενης από το 1815 με την Συνθήκη της Βιέννης που είπαμε πριν, μετά συνέχισαν με πολλές άλλες Συνθήκες και φτάσαμε, μετά τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο, το 1944 με την Συνθήκη του Bretton Woods. Αλλά, υπήρξαν κι άλλες μετέπειτα, όπως η  Green Hilton!

Έτσι έχουμε φτάσει με τα σημερινά δεδομένα να υπάρχει ακόμα δεσμευμένη η περιουσία του λαού υπέρ της Federal Reserve, η οποία και πάλι ως δια μαγείας ανήκει στους Ρόθτσαϊλντ, οι οποίοι δανειοδοτούν τον πλανήτη, για να ιδρύσουν το αμερικάνικο δολάριο.

Όμως αυτά τα Κεφάλαια, θα έπρεπε να τα χρησιμοποιούν τα Κράτη, όταν είχαν ανάγκη. Δηλαδή, όταν εμείς χρειαζόμασταν δάνειο, θα έπρεπε να αιτηθούμε ως κράτος με τις μελέτες ανάγκης, τους κωδικούς μας που αποδεικνύουν τα δικαιώματα μας, την ύπαρξη των χρημάτων στους ισολογισμούς στους οποίους έχουμε και να έχει υπογράψει υπέρ της πράξης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με τον Υπουργό των Οικονομικών και με ελεγκτή την Τράπεζα της Ελλάδος. Μπορούσαμε να λάβουμε χρήματα για 50 χρόνια δανειοδότησης, ενεχυριάζοντας κάποια περιουσία του Ελληνικού Δημοσίου, είτε χρυσό, είτε συμβόλαια που θα έφερναν σίγουρο αποτέλεσμα για 50 χρόνια, ώστε να εξασφαλιστεί η επιστροφή αυτών των χρημάτων, γιατί ονομάζονται «Κληρονομικά Κεφάλαια».

Θ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Είπατε ότι «μπορούσαν», αλλά γιατί δεν το κάνουν;

«ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΓΙΝΕΙ ΕΡΓΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ…»

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Θα σας πω. Σε διάφορες χρονικές περιόδους είχαν γίνει εκταμιεύσεις από τα κεφάλαια αυτά. Όμως, αντί να γίνει από το κράτος και η περιουσία όπως έπρεπε να μείνει στον λαό και ο λαός να τα διαχειριστεί προς όφελος του και πάλι, μέσω πολλών διαδικασιών που φέρνουν τα αποτελέσματα τυχαίως είναι υπέρ του Ρόθτσαϊλντ.

Έχει γίνει ο σιδηρόδρομος, έχουν γίνει τα ναυπηγεία του Σκαραμαγκά, έχουν επενδυθεί τεράστια κεφάλαια χρησιμοποιώντας αξίες που ήταν η Μετοχή της Ανατολής από την μία πλευρά –η οποία είναι και ένα άλλο τεράστιο κεφάλαιο που δεν θα προλάβουμε να δούμε σήμερα- και χρησιμοποιώντας κεφάλαια και από τα Παγκόσμια Ταμεία έκαναν έργα στην Ελλάδα, αλλά αντί να είναι προς όφελος των Ελλήνων, έχουν καταλήξει στα χέρια των δανειστών.

Αυτό συμβαίνει γιατί αντί να λαμβάνουμε εμείς τα χρήματα, τα λαμβάνουν οι δανειστές και μας τα δίνουν πίσω μέσω δανείων.

«ΠΩΣ ΛΑΒΑΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ… ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ 2,3 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ»

Θ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Στο θέμα των Δήμων, τι έχει γίνει ακριβώς; Υπήρξαν κάποιοι Δήμοι που έδειξαν ενδιαφέρον;

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Για να ξεκινήσουμε αυτή την διαδικασία στα Παγκόσμια Κεφάλαια και να μπορέσουμε να λάβουμε αυτή την χρηματοδότηση με 0% επιτόκιο, κάναμε περίπου 500 ταξίδια για να μετρήσουμε όλες τις ανάγκες της Ελλάδος από το 2007 μέχρι το 2012.

Καταμετρήσαμε κάθε ανάγκη σε όποια επίπεδα μπορείτε να φανταστείτε, για μια κάθετη ανάπτυξη στον αγροτικό τομέα, την κτηνοτροφία, τον ορυκτό πλούτο, τις συγκοινωνίες, την ενέργεια, την πολεοδομία, έτσι ώστε, αν είχαμε τα χρήματα –έτσι είχαμε ξεκινήσει- τι θα θέλαμε να κάνουμε για να γίνει μια κάθετη  ανάπτυξη, έτσι ώστε να μην χρειαστούμε άλλα δάνεια ξανά.

Έχουν δομηθεί λοιπόν τέτοιες μελέτες στους 325 Δήμους στην Ελλάδα και 36 για την Κύπρο. Ο κάθε Δήμος γίνεται αυτόνομος, ανεξάρτητος Δήμος, εννοώντας στην οικονομική του επάρκεια, έτσι ώστε να έχει τα πάντα, χωρίς να χρειάζεται οι πολίτες να προσφεύγουν σε δανεισμούς για να επιβιώσουν και το κράτος να προσφέρει στον πολίτη αυτά που πρέπει για να υπάρξει ανάπτυξη και ευημερεία.

Θ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Αυτές οι μελέτες έχουν γίνει με την σύμφωνη γνώμη των Δήμων ή τις κάνατε μόνοι σας;

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Όχι! Τις κάναμε εμείς μόνοι μας, με την δική μας ομάδα….

Θ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Είχατε την εξειδικευμένη γνώση των περιοχών που κάνατε τις μελέτες;

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Έχουμε όλους τους επιστήμονες που χρειάζονται. Κι αυτό αποδεικνύεται κιόλας. Είναι επιστήμονες, οι οποίοι έχουμε φτιάξει αυτές τις μελέτες, αφιλοκερδώς για να ετοιμαστούμε για την επόμενη μας φάση που ήταν αυτό που θα σας πω τώρα με τους Δήμους.

Έτσι ξεκινήσαμε μαζί με τις περιουσίες του Αρτέμη Σώρρα τον φάκελο, ο οποίος κατατέθηκε υπέρ αυτής της πράξης.  

Το αίτημα έγινε το 2013 και 2014 σε όλους τους Παγκόσμιους Φορείς, όσοι είναι εμπλεκόμενοι για να εποπτεύσουν την διαδικασία.

Για να γίνει αυτό όμως, θα έπρεπε το κράτος, η ίδια η κοινωνία των Ελλήνων να δώσει την Εντολή, σε αυτόν που έχει την περιουσία –που αν είχε το κράτος, θα μπορούσε να πάρει και από μόνο του, αλλά στην περίπτωση της Ελλάδος, έχουμε απωλέσει όλη την περιουσία και δεν έχουμε πια καμία ιδιοκτησία στην Ελλάδα, ως κράτος- χρησιμοποιήσαμε την περιουσία του Αρτέμη Σώρρα, ώστε να μπορεί να υπάρξει η αναλογούσα ασφάλεια και να μπορέσει να εγκριθούμε αυτό το μεγάλο έργο, την ανάπτυξη της Ελλάδος από την αρχή.

Στο σύνολο είναι 49.000 έργα, η κάθε περιοχή, για παράδειγμα, η δική σας περιοχή στην Κοζάνη, της αναλογούν 6,9 δισεκατομμύρια ευρώ η δαπάνη που είχαμε προβλέψει για τον Δήμο τον δικό σας, με όλα τα έργα που θα γίνουν.

Θ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Έχει προτεραιότητες μέσα και άξονες;

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Τα πάντα! Και είναι κατατεθειμμένη η μελέτη, η οποία είναι μια συνοπτική μελέτη…

Θ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Αυτό είναι εις γνώσιν της Δημοτικής Αρχής.

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Βεβαίως! Είχε κατατεθεί σε κάθε Δήμο της Ελλάδος, όπως έγινε και στην Κοζάνη, έγινε και στις άλλες περιοχές.

Έγινε παρουσίαση στον Δήμαρχο και στο Δημοτικό Συμβούλιο από τους ίδιους τους πολίτες, χρησιμοποιώντας τις μελέτες που είχαν ήδη γίνει, γνωστοποιώντας τους τις πιθανότητες, βάσει των ισολογισμών του 2007 κι όλες άλλες Συνθήκες που έχουμε προσαρτήσει για να μπορέσει να επικυρωθεί αυτή η πράξη.

Αιτηθήκαμε σε όλη την Ελλάδα να λάβει μια απόφαση το Δημοτικό Συμβούλιο, όχι για να δεσμευτεί ο Δήμος με δικά του βάρη, αλλά με τέτοιον τρόπο, που απλώς χρειαζόταν μια Εντολή από τον Δήμαρχο, η οποία μπορούσε να δοθεί μετά την αποδοχή του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο Δήμαρχος θα έδινε την Εντολή στον Αρτέμη Σώρρα να ΔΟΜΗΣΕΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ για ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ.

Το να  «δομήσει χρηματοδότηση» σημαίνει να κάνεις ο,τιδήποτε χρειάζεται με βάρος δικό σου, δηλαδή στον Αρτέμη Σώρρα ανέθεσαν να κάνει τις μελέτες, να βάλει τις περιουσίες, δηλαδή με 0 έξοδα του Δήμου, να δομηθεί χρηματοδότηση, ώστε να υλοποιηθούν αυτά τα έργα στον Δήμο.

Και έλεγε και η απόφαση που έπρεπε να λάβει ότι «αν και εφόσον τα χρήματα βρίσκονται κατατεθειμμένα σε λογαριασμό υπέρ της Ελληνικής Δημοκρατίας στον εκάστοτε Δήμο, τότε και μόνο τότε, θα έρθετε με συγκεκριμένες προτάσεις για να υλοποιηθούν βάσει της Ελληνικής Νομοθεσίας, τα έργα».

Άρα, τι λέγαμε: «δώστε μας την Εντολή», γιατί χρειαζόταν η Εντολή του κράτους για να μπορέσεις να κάνεις αυτή την διαδικασία προς τα Παγκόσμια Ταμεία. Θα δεσμευτεί η περιουσία του Αρτέμη Σώρρα, θα δεσμευτούν οι μελέτες που έχουμε ήδη κάνει και από κοινού, όλο αυτό (κράτος-ιδιωτική περιουσία –μέλετες) δημιουργεί τις Συνθήκες αυτές, σαν να ήταν η Ελληνική Δημοκρατία.

Αρκετοί από τους δημάρχους, ενώ πήραν απόφαση τα δημοτικά συμβούλια (όπως έγινε στην περιοχή σας), το άφηναν παρακάτω και δεν έγινε.

Κάποιοι όμως Δήμαρχοι ευτυχώς έχουν προχωρήσει στο αίτημα αυτό, δεν δώσαμε στην δημοσιότητα τα ονόματά τους για να τους προστατεύσουμε, γιατί γνωρίζουμε τι γίνεται με αυτά τα θέματα, όμως έχει κωδικοποιηθεί η κάθε αίτηση κι όταν έρθει η ώρα θα κοινοποιηθούν κι αυτά.

Κατατέθηκε λοιπόν το αίτημα και πήγαμε στο εξωτερικό και ξεκινήσαμε από τον Παγκόσμιο Ελεγκτή. Δώσαμε αρκετό χρόνο για να ελέγξουν τους φακέλους και να δουν αν η Ελλάδα πληρεί τις προϋποθέσεις.

Περάσαμε τον πρώτον έλεγχο και μετά πήγαμε στην Παγκόσμια Τράπεζα, κτυπήσαμε την πόρτα, καταθέσαμε με παρουσία δικηγόρου ως μάρτυρα για να υπάρχει ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ.

Κατατέθηκε ο φάκελος με όλα τα νομιμοποιητικά για να υπάρξουν ενστάσεις. Εκεί πηγαίνεις μόνο για ενστάσεις, δεν έχουν να κάνουν κάτι άλλο. Ο Ελεγκτής αποφασίζει.

Τελείωσαμε και από εκεί. πήγαμε και στην Federal Reserve. O ITC, ο οποίος είναι κι αυτός ένας Παγκόσμιος Φορέας σχετικός με τον έλεγχο, ήρθε στην Ελλάδα. Τελειώσαμε τους ελέγχους.

Κάναμε έναν χρόνο και κάτι για να κλείσουμε τον κύκλο των ελέγχων και να αφήσουμε τους χρόνους που απαιτούνται.

Αφού τελειώσαμε τον Ιούλιο του 2015, ήρθε ο Αρτέμης Σώρρας με τον φάκελο του, που δεν υπήρχε καμία ένσταση και καταθέτει στην Κυβέρνηση Τσίπρα και στον Βαρουφάκη ένα εξώδικο που τους λέει: «εγώ ως εντολοδόχος της εντολής των δημαρχείων στην Ελλάδα και κατ’εντολή του λαού, έχω δομήσει την χρηματοδότηση των έργων στην Ελλάδα, έχουν εγκριθεί τα 2,3 τρισεκατομμύρια για Ελλάδα, Κύπρο και απανταχού Ελληνισμό και σας καλούμε να εποπτεύσετε και να συντονίσετε την εκταμίευση των χρημάτων, κατ’εντολή σας σε ποια τράπεζα θα μπουν τα χρήματα…»

Ζητήσαμε δηλαδή μόνο να εποπτεύσουν και να συντονίσουν την διαδικασία της εκταμίευσης και σε ποια τράπεζα θα γίνει, γιατί στην χώρα δεν μπορείς να φέρεις τα 2,3 τρις… τα χρήματα βρίσκονται στην χώρα, το θέμα είναι να φύγουν από τον έναν λογαριασμό και να μπουν σε έναν ειδικό λογαριασμό.

«Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΩΠΗ ΚΑΙ Η ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.»

Θ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Ποια ήταν η αντίδραση;

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Καμία απολύτως! ΚΑΜΙΑ! Και θέλω να ρωτήσω την κυρία Γεωργοσοπούλου τι λέει ο Νόμος; Τι λέει το Σύνταγμα για το θέμα των αιτημάτων οποιουδήποτε λαού, όταν υπάρχει ένα τέτοιο θέμα, όπως αυτό;

Θ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Και να υπερθεματίσω σε αυτό το κομμάτι που είπε η κυρία Χαραλάμπους. Αυτό το μεταφέρατε και μεταφέρατε αυτή την διαδικασία σε αυτό που ζούμε το τελευταίο διάστημα μέσα από την διαδικασία των εντολών και των εξωδίκων που κάνουν οι πολίτες στις Τράπεζες και στην Εφορία;

Α. ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ: Η στάση της Κυβέρνησης είναι δεδομένη και είναι η ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΩΠΗ.  Η επίσημη Πολιτεία δεν έχει διαψεύσει μέχρι σήμερα την ύπαρξη αυτών των προτάσεων. Αντιθέτως πάλι, δεν έχει κάνει καμία πράξη προκειμένου να υλοποιηθούν αυτές οι προτάσεις.

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Ενώ συνεχίζει να μας χρεώνει και να δανειζόμαστε από τους δανειστές.

Α. ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ: Όσον αφορά την διαδικασία των Δήμων, όπως είπε και η κυρία Χαραλάμπους, ενώ είχαν κατατεθεί στους Δήμους όλα τα έγγραφα που αποδείκνυαν ότι υπάρχει ήδη έτοιμη η χρηματοδότηση υπέρ των Δήμων, ενώ επιλήφθηκαν της όλης διαδικασίας τα νομικά συμβούλια, οι νομικές υπηρεσίες των Δήμων, στο μόνο που κόλλησε η όλη διαδικασία ήταν η πολιτική βούληση των εκλεγμένων Δημάρχων να εκτελέσουν την συγκεκριμένη διαδικασία ΔΟΜΗΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ.

Εδώ λοιπόν ήταν που εμείς, προκειμένου να προωθήσουμε την όλη διαδικασία Δόμησης Χρηματοδότησης, αλλά κι όχι μόνο, δημιουργήσαμε τις Μην Κερδοσκοπικές Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις με την επωνυμία ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.

Θ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Δηλαδή, έχουν χαρακτηριστικά Μ.Κ.Ο. ;

Α. ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ: Λειτουργούν με την μορφή της Αστικής Εταιρείας. Είναι Ένωση προσώπων, Αστική Εταιρεία, Μη κερδοσκοπικός Οργανισμός με αποκλειστικούς σκοπούς, καταρχήν την αξιοποίηση των χρηματο-οικονομικών εργαλείων του Αρτέμη Σώρρα ανά Δήμο.

Επίσης την δια νομίμων μέσων προώθηση του λογιστικού ελέγχου στην χώρα, προκειμένου να φανεί πόσο εντέλει είναι το πραγματικό δημόσιο χρέος το οποίο βαρύνει την χώρα και κάθε έναν εξ ημών.

ΟΙ ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ ΕΧΟΥΝ ΑΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 15-3-2015

Θ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Αυτός ήταν κι ένας από τους όρους για τα 600 δισεκατομμύρια δολάρια, αν δεν κάνω λάθος.

Α. ΓΕΩΡΓΑΣΟΠΟΥΛΟΥ: Σαφώς! Ο πρώτος όρος που είχε τεθεί από τον Αρτέμη Σώρρα, ο δεύτερο όρος αφορούσε την διερεύνηση πολιτικών ευθυνών όλων των προσώπων που είχαν αναλάβει πολιτική θέση από το 1974 και μετά όμως και οι δύο αυτοί οι όροι έχουν αρθεί από τις 15-3-2015.

Θ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Αυτό έγινε στην λογική της ευελιξίας;

Α. ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ: Αυτό ακριβώς έγινε από την πλευρά την δική μας μέσω του Αρτέμη Σώρρα, προκειμένου να διαφανεί, εάν αυτοί οι δύο όροι ήταν το πρόβλημα που καθυστερούσε την υλοποίηση της χρηματοδότησης και της αξιοποίησης των χρηματο-οικονομικών εργαλείων, αλλά και προκειμένου να καταδειχθεί και η καλή θέληση της δικής μας πλευράς ότι πλέον:

«Άν αυτό ήταν αυτό που σας δυσκόλευε, κύριοι της Κυβέρνησης, εμείς σήμερα άρουμε κάθε τέτοιο πρόσκομμα και ιδού τα χρήματα και μπορεί άμεσα να τα εκταμιεύσετε!»

«Η ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ-ΕΝΤΟΛΗ –ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ.. ΕΝΑ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ  ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΕΛΛΗΝΑ ΑΥΤΟΧΘΟΝΑ ΙΘΑΓΕΝΗ… -Η ΑΠΟΔΟΧΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΜΑΣ…»

Θ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Σωστά! Και εσείς σήμερα προχωρήσατε ακόμα περισσότερο και ανοίξατε, θα έλεγα, ένα μεγάλο «γήπεδο», αυτό που καλείτε τους πολίτες να μπουν σε μια διαδικασία με την μορφή των ΕΞΩΔΙΚΩΝ-ΕΝΤΟΛΩΝ για να αποπληρώσουν το δικό τους χρέος.

Βάζω ένα ερωτηματικό, κατά πόσο νόμιμο είναι αυτό το χρέος ή όχι, δεδομένου ότι έχουμε σειρά Ανακεφαλοποιήσεων του τραπεζικού συστήματος, των δικών μας τραπεζών. Γιατί, όταν ανακεφαλοποιείς, βάζοντας στις πλάτες σου για να δανειστείς, σημαίνει ότι μπαίνεις σε μια άλλη διαδικασία και με εκβιασμούς από την κυβερνητική εξουσία προς τους πολίτες ότι θα χάσουν τα σπίτια τους, θα χάσουν τα περιουσιακά τους στοιχεία και όχι μόνο. Τι γίνεται σχετικά με αυτό;

Α. ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ: Πράγματι λοιπόν, βλέποντας την απουσία κάθε πολιτικής βούλησης των προηγούμενων αλλά και της σημερινής κυβέρνησης προκειμένου να αξιοποιηθούν προς όφελος της Ελληνικής Κυρίαρχης Δημοκρατίας τα χρηματο-οικονομικά εργαλεία για τον απεγκλωβισμό της Ελλάδος και ημών από την μέγγενη των μνημονίων, αναγκαστήκαμε να φτιάξουμε αυτή την Νομική φόρμα που έχει την μορφή ΕΞΩΔΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ-ΕΝΤΟΛΗΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗΣ προκειμένου ως εργαλείο από το κάθε Έλληνα Αυτόχθονα Ιθαγενή, από τον κάθε Έλληνα πολίτη να μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο προς τους προϊσταμένους των Δ.Ο.Υ. όσο και προς τους προϊσταμένους των Ασφαλιστικών μας Ταμείων για να αποπληρωθεί κάθε ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΗ ΟΦΕΙΛΗ που έχει μπει στο Α.Φ.Μ μας, όπως επίσης και κάθε οφειλή η οποία βαρύνει το Μητρώο ενός εκάστου εξ’ ημών, που είμαστε ασφαλισμένοι στους Ασφαλιστικούς Φορείς του Δημοσίου.

Το πόσο βέβαια  παραμένουν ακόμη Δημόσιοι Φορείς, οι Δ.Ο.Υ. και τα Ασφαλιστικά Ταμεία, θα το δούμε λίγο αργότερα. Θα το πω και αυτό, αλλά τώρα ας δώσουμε βάση το πώς λειτουργούν αυτές οι Εξώδικες Εντολές.

Αυτό που έχουμε ακούσει μέχρι σήμερα λοιπόν να φημολογείται σε σχέση με τις ΕΞΩΔΙΚΕΣ-ΕΝΤΟΛΕΣ είναι: «Μα είναι δυνατόν με ένα εξώδικο να αποπληρώσετε τις οφειλές σας;»

Εμείς δεν είπαμε ποτέ ότι το συγκεκριμένο Εξώδικο είναι δικόγραφο. Δεν είπαμε ποτέ ότι το συγκεκριμένο Εξώδικο είναι απόφαση ή ότι υποκαθιστά μια Δικαστική Απόφαση.

Το συγκεκριμένο Εξώδικο όμως είναι ένα μοναδικό εργαλείο που δεν έχει δοθεί ποτέ προηγουμένως σε κανέναν άλλον πολίτη οποιουδήποτε κράτους να μπορέσει να το χρησιμοποιήσει. Ο Έλληνας Αυτόχθονας Ιθαγενής έρχεται απέναντι στο καθεστώς και κάνει κάτι πολύ σαφές γνωστό στο καθεστώς: «ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΩΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΔΩΣΑΜΕ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΞΟΦΛΗΣΕΤΕ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΒΕΒΑΙΩΘΕΙ ΣΤΑ ΑΦΜ ΚΑΙ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΒΑΡΥΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΜΑΣ ΩΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ».

Με αυτό τον τρόπο λοιπόν σε σχέση με τα 600 δισεκατομμύρια, ουσιαστικά ο καθένας από εμας αποδέχεται την δωρεά των 600 δις που έχουν κλειδώσει από τις 28-9-2012 και λέμε στο καθεστώς: «εγώ γνωρίζω ότι έχω καταστεί πλουσιότερος κατά αυτό το περιουσιακό στοιχείο και σας Εντέλλω να αποπληρωθείτε ο,τι δήποτε με βαρύνει» και ως προς το δεύτερο περιουσιακό στοιχείο, των 2,3 τρισεκατομμυρίων τα οποία είναι τμήμα του Κληρονομικού Πλούτου των 115 τρισεκατομμυρίων με βάσει τα στοιχεία του 2007, ήταν κατατεθειμμένα υπέρ των Ελλήνων πολιτών ως Κληρονικά Κεφάλαια στις εμπορικές τράπεζες. Δίνουμε λοιπόν την ΕΝΤΟΛΗ  να εκταμιευτούν και από αυτόν τον λογαριασμό τα χρήματα προκειμένου να εξοφλήσει ο καθένας μας τις οφειλές του, αλλά λειτουργεί αυτό ουσιαστικά ως ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ.

Δηλαδή, αυτά τα ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ, ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ του εκάστου εξ’ημών και με τα ΕΞΩΔΙΚΟ αυτό που καταθέτουμε στους προϊσταμένους των Δ.Ο.Υ και των Ασφαλιστικών Ταμείων, ουσιαστικά κάνουμε Αποδοχή της Κληρονομιάς αυτών των Κεφαλαίων.

«ΟΙ ΠΡΟΧΕΙΡΕΣ ΚΑΙ ΑΣΑΦΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ…»

Θ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Ναι, μέχρι τώρα έχω τύχει να είμαι μάρτυρας απαντήσεων που έχουν δοθεί σε αυτήν την διαδικασία, διαπιστώνω ότι υπάρχει μια προχειρότητα στις απαντήσεις, οι οποίες δίνονται. Υπάρχει θέμα απάντηση που έχει ένα κατεβατό, από το οποίο κράτησα την τελευταία ενότητα που εκεί τονίζεται  «όσον αφορά τις φορολογικές σας υποχρεώσεις …» γράφει η Προϊσταμένη της κάποιας Δ.Ο.Υ. ή ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων, χωρίς να έχουμε ονόματα από κάτω. Αυτά είναι που κοινοποιούνται σαν απαντήσεις.

Κινείται στην δική σας σφαίρα, δηλαδή ουσιαστικά σαν να σε προτρέπει και να σου λέει: «εσύ που μπήκες σε αυτή την διαδικασία, εσύ θα αποφασίσεις πώς θα φερθείς αύριο μεθαύριο απέναντι στην Δ.Ο.Υ. και στις οφειλές που έχεις».

Τι είναι αυτό; Είναι μια ασάφεια αυτό!

Α. ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ: Όλες οι απαντήσεις που έχουν δοθεί σε πολίτες που έχουν καταθέσει τις ΕΞΩΔΙΚΕΣ-ΕΝΤΟΛΕΣ και από τις Δ.Ο.Υ και από τους Ασφαλιστικούς Φορείς επί της ουσίας, δεν αγγίζουν την βασιμότητα, την ύπαρξη και επι της ουσίας των δύο περιουσιακών στοιχείων.

Οι περισσότερες απαντήσεις έχουν να κάνουν ότι ο συγκεκριμένος τρόπος εξόφλησης που εμείς προτείνουμε μέσω των Εξωδίκων Εντολών δεν προβλέπεται βάσει της κείμενης Ελληνικής Νομοθεσίας. Βεβαίως αυτό είναι επί της ουσίας ένας τρόπος για να αποφύγει το καθεστώς να εκτελέσει την Εντολή μας!

«ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ… ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ…»

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Υπάρχουν δύο σημαντικά πράγματα. Λέμε από την μία «ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ» και «ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ» όσον αφορά τις Τράπεζες.

«Βεβαιωμένες οφειλές» είναι ό,τιδήποτε δεν αίρεται. Πρέπει να υπάρχει νομιμότητα σε όλη την διαδικασία της Βεβαίωσης και δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανένας την βεβαιότητα αυτής της οφειλής.

Θα πρέπει να αποδείξουν εκείνοι ότι αυτές οι οφειλές είναι βεβαιωμένες νόμιμα.

Στις «Εκκαθαρισμένες οφειλές» των Τραπεζών δε, είναι ένα άλλο κεφάλαιο που καμία Τράπεζα μέχρι σήμερα δεν έχει εκκαθαρίσει καμία οφειλή για έναν οφειλέτη.

Αυτό είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο για να αγγίξει κάποιος προσεκτικά κι έρχεται μέσω του ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΕΞΩΔΙΚΟΥ που αφορά τις Τράπεζες και το οποίο δεν είναι μόνο η Εντολή, αλλά αφορά ένα Δεύτερο Εξώδικο που ακολουθεί το πρώτο και αποδεικνύει με απτά παραδείγματα τις παρανομίες που έχουν εκτελεστεί εις βάρος μας από τις Τράπεζες και την Κυβέρνηση να συνωμολογεί και να συναυτουργεί.

Όπως επίσης και το Τ.Χ.Σ, όπου μέσα στο Τ.Χ.Σ, όπως καλά γνωρίζουμε, είναι επόπτες και η Τράπεζα της Ελλάδος και η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το Δ.Ν.Τ. και η Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά και η Ελληνική  Κυβέρνηση.

Το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας είναι ο μεσάζοντας για να απορροφήσει τις τράπεζες και να τις χρηματοδοτήσει και να τις ανακεφαλοποιήσει με χρήματα του δημοσίου.

Εκεί μέσα όμως βρίσκονται και οι 5, δηλαδή γνωρίζουν όλοι και είναι συναυτουργοί σε αυτή την εγκληματική ενέργεια που έχει γίνει στην Ελλάδα.

Θέλω όμως να προσθέσω στο προηγούμενο θέμα ότι οι ΕΞΩΔΙΚΕΣ-ΕΝΤΟΛΕΣ που δίνουμε, στην ουσία, δεν απαντήθηκαν από κανέναν! Μέχρι σήμερα, απαντούν σε θέματα άσχετα με την Εντολή!

«ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ… ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ»

Θ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Οι πολίτες πόσο διασφαλισμένοι είναι, εφόσον επιλέγουν αυτή την διαδικασία;

Α. ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ: Θα έλεγα ότι είναι απολύτως διασφαλισμένοι. Καταρχήν, εκ της αιτίας, ότι με αυτό το Εξώδικο, δεν ζητούμε διακανονισμό με την Διοίκηση, ούτε ζητούμε άφεση των χρεών μας, αντιθέτως ζητάμε την αποπληρωμή κάθε βεβαιωμένης οφειλής που μας βαρύνει και κάθε χρέους, το οποίο αποδεικνύεται από δύο ατράνταχτα περιουσιακά στοιχεία, γιατί και τα δύο περιουσιακά στοιχεία βασίζονται σε ατράνταχτα δικαστικά τεκμήρια.

Τα 600 δισεκατομμύρια προκύπτουν από μια ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ, ποιο είναι το ύψος τους, πώς έχουν κλειδωθεί και υπέρ ποίων έχουν κλειδωθεί. Και το δεύτερο περιουσιακό στοιχείο του Κληρονομικού μας Πλούτου προκύπτει από δημόσια έγγραφα.

Θ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Εγώ το καταλαβαίνω. Όμως ο πολίτης, για παράδειγμα, που μπαίνει σε αυτή την διαδικασία, αύριο-μεθαύριο θα χρειαστεί να πάρει μια φορολογική ενημερότητα. Δεδομένου ότι ακόμα δεν έχει απαντηθεί, η Δ.Ο.Υ. δεν έχει μπει στην ουσία του πράγματος, ο πολίτης μπορεί να μην την πάρει. Τι πρέπει να κάνει;

Α. ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ: Όσο τα δικαστήρια συνεχίζουν να παραμένουν κλειστά, η Διοίκηση μπορεί να συνεχίζει τις όποιες διαδικασίες εις βάρος μας.

Θ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Άρα, θα προσφύγουμε στην Δικαιοσύνη.

Α. ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ: Είναι σαφές ότι με το που θα ανοίξουν τα Δικαστήρια, θα γίνουν όλες αυτές οι ενέργειες που αυτή την στιγμή, δεν μπορούμε να κάνουμε.

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Είναι όμως σημαντικό επίσης, είπατε προηγουμένως για την φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα. Μην ξεχνάτε όμως ότι κι αυτή είναι ένα παράνομο εργαλείο που έχει φτιάξει το καθεστώς εναντίον του πολίτη και ο πολίτης δεν θα πρέπει να δέχεται αυτά τα πράγματα. Πρέπει να γνωρίζει τα δικαιώματα του. Γι’αυτό ζητάμε από τον κάθε πολίτη να ενημερωθεί σωστά για τις Υποχρεώσεις και τα Δικαιώματα του.

Ακόμα και η ασφαλιστική ενημερότητα είναι ένα μέτρο που έχει φτιάξει η Ιδιωτική Εταιρεία Δ.Ο.Υ. για να εγκλωβίσει όλο και περισσότερο τον Έλληνα μέσα από διαδικασίες που δεν είναι σύννομες και οι οποίες εκ των πραγμάτων, βαρύνουν τον κάθε Έλληνα και τον εγκλωβίζουν σε όλη αυτή την διαδικασία…

Θ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Πολύ σωστό αυτό που λέτε, αλλά αν μπούμε στον δαίδαλο της γραφειοκρατίας θα δείτε ότι ορισμένες φορές η φορολογική ενημερότητα αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για να ξεκινήσει κανείς συγκεκριμένα πράγματα, την επαγγελματική του δράση…

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Με αυτό τον τρόπο απειλούν τους πάντες. Όμως έχουμε αποδείξει και έχει φανεί από τις ΕΝΤΟΛΕΣ και δεν είναι μεγάλο το διάστημα που έχουν μπει σε λειτουργία, αλλά έχουμε δει ήδη πολίτες γνωρίζουν τα δικαιώματα τους να ξέρουν πώς θα σταθούν έναντι της εκάστοτε υπηρεσίας, είτε Δημόσιο, είτε Ασφαλιστικά Ταμεία ή και Τράπεζες και να απαιτούν το δίκαιο του και να το κερδίζουν!

Ακόμα και το θέμα και να του μπλοκάρουν λεφτά σε λογαριασμούς, πράγμα το οποίο είναι κι αυτό παρανομία, ακόμα και αυτό το κατάφεραν να τα απελευθερώσουν, γνωρίζοντας τα δικαιώματά τους.

Άρα, ο πολίτης πρέπει να πάει επανδρωμένος με γνώση. Αν δεν γνωρίζει και πάει εκεί, σας κάνουν ό,τι θέλουν. Πρέπει να γνωρίζεις τα δικαιώματά σου γιατί η Εντολή αφορά Εντολή Αποπληρωμής με ρευστό χρήμα στην Τράπεζα, όπως επιτάσσει η Ελληνική Νομοθεσία.

Άρα, το ότι αυτοί δεν εισέπραξαν και δεν σου απαντούν κιόλας, εσύ δεν έχεις ευθύνη σε όλα αυτά. Άρα, πρέπει να γνωρίζεις, πώς θα τοποθετηθείς. Υπάρχουν και τα αυτόφορα, υπάρχουν ο τρόπος για να δείξεις την νομιμότητα κι αυτοί να έρθουν να σου αποδείξουν τα αντίθετα από αυτά που λες.

Άρα, ο πολίτης πρέπει να πάει επανδρωμένος με γνώση. Και θα δείτε, ότι τα πράγματα δεν είναι απλά προς την εκάστοτε υπηρεσία, η οποία ναι μεν μπορεί να τρομοκρατήσει στα γραπτά, αλλά στην ουσία δεν μπορεί να επιβάλλει τέτοιες λύσεις, οι οποίες είναι παράνομες, γιατί θα χρειαστεί να το δικάσουν, εάν το προκαλέσουν και δεν θα μπορούν να το δικάσουν υπέρ τους, άρα δεν θα φτάσουν ποτέ στα δικαστήρια.

Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΤΣΕΛΗ ΕΝΑ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΚΕΦΑΛΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ…»

Θ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Κυρία Γεωργοσοπούλου υπάρχει κι ένα άλλο κομβικό ζήτημα κι αν θέλετε, είνα η προσωπική μου ανησυχία. Είναι για τον περίφημο Νόμο Κατσέλη, ο οποίος δομήθηκε επί της Πρωθυπουργίας του Γιώργου Παπανδρέου, ο οποίος Νόμος Κατσέλη παρουσιάζεται από το πολιτικό σύστημα ότι είναι το ανάχωμα το οποίο θα διασφαλίσει την πρώτη κατοικία και παράλληλα έχουμε και την λειτουργία των «Κόκκινων δανείων».

Αυτό θέλω να το συσχετίσω λίγο και θέλω την άποψη σας εδώ, τι συμβαίνει και πώς μπορούμε να συνδέσουμε όλα αυτά τα πράγματα με τις ανακεφαλοποιήσεις, τέσσερις στον αριθμό, αν δεν κάνω λάθος, οι οποίες ουσιαστικά μας καθιστούν εμάς Κυρίαρχους, ότι εμείς είμαστε αυτοί που έχουμε υπό κατοχή μας τις τράπεζες, που τους δίνουμε χρήματα για να διαχειριστούν την κατάσταση.

Α. ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ: Νομίζω ότι ήδη δώσατε την απάντηση μέσα από το ερώτημα σας. Δυστυχώς ο Νόμος Κατσέλη δεν είναι παρά ένα εργαλείο αυτού του ανθελληνικού, προδοτικού και τραπεζοκινούμενου καθεστώτος, προκειμένου να εγκλωβιστούν οι πολίτες με δική τους συναίνεση σε μια αδιέξοδη διαδικασία.

Πράγματι, αν σήμερα δεν είχαν γίνει όλες αυτές οι παράνομες Ανακεφαλοποιήσεις των Ιδιωτικών τραπεζών με τα χρήματα του δημοσίου, θα έλεγε κανείς ότι ο Νόμος Κατσέλη θα μπορούσε πραγματικά στην ουσία να έχει ως αποκλειστικό σκοπό τον απεγκλωβισμό των πολιτών από τα δάνεια, μέσω του κουρέματος και την διάσωση της πρώτης του κατοικίας.

Όμως πρέπει να γνωρίζουν όλοι, κι όσοι δεν το γνωρίζουν πρέπει να δουν τα στοιχεία, γιατί αυτά είναι δημόσια έγγραφα και προκύπτουν από ΦΕΚ ότι από το 2008 ως το 2012 έχουν γίνει πολλαπλές ανακεφαλοποιήσεις, δηλαδή, πολλαπλές διευκολύνσεις της ρευστότητας των τραπεζών, των ιδιωτικών Ανωνύμων Εταιρειών με χρήματα του Ελληνικού Δημοσίου, δηλαδή με χρήματα ημών, των φορολογουμένων.

Και ενώ δυνάμει του Νόμου 3723/2008 στο άρθρο 5 προβλεπόταν ότι τα χρήματα της πρώτης ανακεφαλοποίησης, αλλά κι όσων επακολούθησαν, θα έπρεπε να είχαν δοθεί σε ενίσχυση της ρευστότητας των τραπεζών, αλλά και της Ελληνικής επιχειρηματικότητας και του σβησίματος των Κόκκινων δανείων, ουδέποτε δεν εφαρμόστηκε αυτός ο Νόμος και οι Τράπεζες, ενώ ρευστοποιήθηκαν μέσω των χρημάτων του Ελληνικού Δημοσίου, ποτέ δεν έριξαν αυτά τα χρήματα στην Ελληνική Οικονομία, ποτέ δεν ενίσχυσαν την Ελληνική επιχειρηματικότητα και δεν έσβησαν τυπικά αυτά τα δάνεια. Επί της ουσίας, βεβαίως, όλα μας τα δάνεια έχουν πληρωθεί και οι τράπεζες αυτό το γνωρίζουν.

Έχουν εισπράξει 233 δισεκατομμύρια συν τα 50 δις του Τ.Χ.Σ. Πιθανόν η κυρία Χαραλάμπους θα προσθέσει κι άλλα κεφάλαια που μέσω άλλων τρόπων, οι τράπεζες έχουν εισπράξει εις βάρος όλων ημών των Ελλήνων πολιτών και αντί όλα αυτά τα κεφάλαια να έχουν έρθει στην βοήθεια των ιδιωτών, αλλά και των επιχειρήσεων, υπάρχουν έγγραφα όπου αποδεικνύουν ότι αυτά έχουν κατατεθεί στα νησιά Κέυμαν, ότι έχουν γίνει επενδύσεις από τραπεζικούς οργανισμούς, θυγατρικούς των δικών μας τραπεζών σε άλλες χώρες κι ενώ πραγματικά θα έπρεπε μετά τις ανακεφαλοποιήσεις, οι τράπεζες, αν μη τι άλλο, από Ιδιωτικές Ανώνυμες Τραπεζικές Εταιρείες, αφού ρευστοποιήθηκαν από τα χρήματα του Ελληνικού Δημοσίου, να έχουν καταστεί δημόσιες, αντ’ αυτού δεν έχουμε σήμερα τράπεζες υπό τον έλεγχο του Δημοσίου, αλλά έχουμε τράπεζες οι οποίες ως ιδιοκτήτες ξένα funds, ξένους ιδιοκτήτες και αυτό έγινε δυνατόν μέσω του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας ( Τ.Χ.Σ. )

Θ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Αυτόματα δημιουργείται το ερώτημα: Καλά μας τα λέτε όλα αυτά. Αλλά σήμερα ζούμε ένα καθεστώς τρομοκράτησης το οποίο ακούσει στο όνομα «να πουληθούν τα κόκκινα δάνεια, να πουληθούν τα δάνεια που διαχειρίζονται οι πολίτες, να μπούμε στην διαδικασία των πλειστηριασμών και της πρώτης κατοικίας, να δούμε πού είναι τα φιλέτα και ποια πρέπει να δοθούν στα ξένα fund..». Αυτή η τρομοκρατία η οποία έχει τεχνικά δομηθεί, η οποία σύμφωνα με τα λεγόμενα σας είναι παράνομη, γιατί ο Έλληνας πολίτης χρωστάει όλα αυτά που έχουν πληρωθεί, δεν πρέπει να απαντηθεί; Δεν πρέπει η Ελληνική Δικαιοσύνη να παρέμβει και να δώσει ένα τέλος; Κι αν έπρεπε να το κάνει, γιατί δεν το κάνει; Κι εδώ έρχεστε εσείς! Έρχεται η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ να απαντήσει σε αυτό.

Α. ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ: Εδώ πραγματικά, διαπιστώνουμε ακόμα μια φορά ότι η Δικαστική Εξουσία δεν ενεργεί ως Ανεξάρτητη Αρχή εκ του Συντάγματος.

Δεν ενεργεί βάσει του θεσμικού της ρόλου, ο οποίος είναι η μη εφαρμογή των παράνομων και αντισυνταγματικών νόμων και για ακόμη φορά διαπιστώνεται ότι η Ελληνική Δικαιοσύνη λειτουργεί ουσιαστικά ως υπηρέτης ή ως υπάλληλος των δανειστών.

Πραγματικά είναι σαφές ότι ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΤΣΕΛΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΑΤΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΑΚΕΦΑΛΟΠΟΙΗΣΕΩΝ.

Επίσης, εκτός αυτού, είναι με μαθηματική ακρίβεια πλέον βέβαιο ότι, αν ο πολίτης καταφέρει κάποια στιγμή να αποκτήσει μια δικαστική απόφαση η οποία θα προβλέπει κούρεμα κάποιου ποσού του δανείου ή μπορεί να προβλέπει επίσης την διάσωση της πρώτης του κατοικίας, με μαθηματική βεβαιότητα, εφόσον δεν προβλέπεται διέξοδος από αυτή την στενωπό των δανείων, με βάσει το καθεστωτικό καθεστώς, αύριο ο πολίτης θα χάσει και το σπίτι του και την ευεργετική αυτή απόφαση που θεωρεί ότι μπήκε.

Θ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Από εκεί και πέρα, του προτείνετε εσείς σήμερα να μην ακολουθήσει αυτή την διαδικασία,  αυτόν τον Νόμο Κατσέλη, την διαδικασία που του προτείνει το κατεστημένο, αλλά να έρθει στην διαδικασία που προτείνει η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ για να διασφαλιστεί  και να μην κινδυνέψει από τίποτα.

Α. ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ: Εγώ, με απόλυτη επίγνωση των όσων λέω, ναι, πραγματικά προτείνω σε κάθε έναν Έλληνα πολίτη να μην καταθέτει για την ένταξη του στον Νόμο Κατσέλη και να μην υπογράφει καμία ρύθμιση με την Τράπεζα.

ΜΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΩΝ ΤΟΥΣ…

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Ούτε συμβάσεις και ρυθμίσεις. Είναι σημαντικό!

Α. ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ: Καμία σύμβαση, καμία ρύθμιση, όπως είπε και η κυρία Χαραλάμπους δεν είναι παρά μια νέα Σύμβαση, η οποία λειτουργεί και ως ΑΠΟΔΟΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΩΝ που έχουν γίνει εις βάρος μας. σήμερα λοιπόν το μόνο που ο Έλληνας πολίτης μπορεί να κάνει για να βγει από αυτή την στενωπό, είναι να καταθέσει την ΕΞΩΔΙΚΗ-ΕΝΤΟΛΗ προς τις Τράπεζες και να ζητήσει δια αυτής να αποπληρωθεί όποια ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΗ ΤΟΥ ΟΦΕΙΛΗ.

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Είναι τεράστιο αυτό το κεφάλαιο και όσα και να πούμε είναι λίγα. Η Ελλάδα έδωσε στις ανακεφαλοποιήσεις, από το 2008-2014, γύρω 300 δισεκατομμύρια ευρώ, ρευστό χρήμα που έχει δοθεί στις Ιδιωτικές Εταιρείες τράπεζες.

Παράλληλα έχει δοθεί εγγύηση 178 δισεκατομμυρίων στο ELA, που θεωρητικά είναι ένας βραχυπρόθεσμος μηχανισμός που επιβαρύνθηκε η χώρα μας, δίνοντας 178 δισεκατομμύρια στις τράπεζες ως εγγύηση, συν τα 300 δισεκατομμύρια.

Σημαίνει ότι στην Ελλάδα έχει μειωθεί και η πιστοληπτική της ικανότητα, έχει αυξηθεί το ρίσκο της, άρα σημαίνει ότι αυξάνει το επιτόκιο που επιβάλλει ο ξένος δανειστής, πέφτει η αξιολόγηση της και αναγκάζεται να έχει τον μέσο εγγυητή που έρχεται το ΔΝΤ να παίξει αυτόν τον ρόλο.

Πέραν αυτού, υπάρχουν και άλλα πολλά που έχουν συμβεί ερήμην όλων ημών κατά την διάρκεια αυτών των τεσσάρων χρόνων.

Ήρθε το 2013 επίσης, το τραπεζικό κατεστημένο να εκδόσει δικά του ομόλογα, που ονομάζονται «ΟΜΟΛΟΓΑ-ΦΑΝΤΑΣΜΑ», 41 δισεκατομμυρίων ευρώ, τα οποία έγιναν από τα χρήματα που τους δόθηκαν από το Δημόσιο, πήγαν στην Κεντρική Τράπεζα της Ευρώπης που είναι ένας εσωτερικός κύκλος συναλλαγών για να πάρουν άλλα 41 δισεκατομμύρια, δηλαδή, δύο φορές εγγυήσεις του δημοσίου, δηλαδή ρίσκο προς εμάς και επίσης υπάρχει κι ο Μετακυλιόμενος Φόρος και εδώ κοροϊδεύουν τους μετόχους τους, κοροϊδεύουν και το κράτος, γιατί υπάρχει φόρος ο οποίος είναι 5 δισεκατομμύρια μέχρι το 2014, αλλά τώρα βγαίνει πολύ μεγαλύτερος.

Είναι ο φόρος που πρέπει να πληρώνουν στο δημόσιο που είναι 0,6% που υποχρεούνται για όλα τα δάνεια που είναι τα ομολογιακά και υπάρχει αυτό που το έχουν κατατεθειμμένο να φαίνεται ως κεφάλαιο, αλλά δεν είναι κεφάλαιο που σημαίνει ζημιά και προς τους μετόχους και την ίδια στιγμή και προς το κράτος.

Άρα στο σύνολο αυτό, βγαίνει ένα ποσό γύρω στα 528 δισεκατομμυρίων ευρώ. Αυτό είναι ένα τεράστιο ποσό από την στιγμή που οι τράπεζες, αν κοιτάξουν τα κόκκινα δάνεια και τα θαλασσοδάνεια και από επιχειρήσεις είναι γύρω στα 95 δισεκατομμύρια. Που είναι τα υπόλοιπα μέχρι τα 528 δισεκατομμύρια; Πρέπει κανείς να καθίσει να δει πραγματικά με μαθηματικές εξισώσεις και με όλες αυτές τις δικές τους παρεμβάσεις, καταλήξαμε…

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ…

Θ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Μοιάζει λίγο με αυτό το Παγκόσμιο Χρέος που αυξάνει καθημερινά κατά 14 τρισεκατομμύρια, αλλά δεν ξέρουμε σε ποιον τελικά…

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Υπάρχει λοιπόν ένα εγκληματικό υπόβαθρο το οποίο είναι εις βάρος μας. Το ότι πτώχευσε η χώρα και κατασχέθηκε όλη η χώρα. Θα το δουμε και στον πίνακα τον οποίο να δείξετε και στην οθόνη σας, πώς εξελίχθηκε το χρέος από το 1961 μέχρι το 2014 και θα δείτε ότι το χρέος είναι πάντα ανοδικό.

Κάποια στιγμή το 2009 που ήμασταν στο 113% έναντι του ΑΕΠ (Ακαθάριστου Εγχώριου Προϊόντος), που ήρθαν να μας σώσουν, επειδή είμαστε το «κακό παιδί» της Ευρώπης. Κι όταν η Γερμανία ήταν στο 113%, όταν εμείς ήμασταν στο 117%, άρα, σχεδόν όπως η Γερμανία, με την Δανία τότε να ήταν στο 333%, δηλαδή, τρείς φορές χειρότερα από την Ελλάδα. Η Αγγλία ήταν στο 830%, η Ιταλία στο 430%, μιλάω για το εξωτερικό χρέος έναντι του Εγχώριου Ακαθάριστου Προϊόντος, αλλά τους έφταιξε η Ελλάδα που ήταν 117% το 2009.

Άρα, ξεκινάμε να μπαίνουμε σε ένα δημοσιονομικό μηχανισμό που θα προωθούσε την εξυγείανση των δημοσιονομικών ελλειμμάτων που στην ουσία, αν δείτε το μεγάλο μυστικό ήταν ότι το δημόσιο και το ιδιωτικό χρέος για την Ελλάδα ήταν 50-50%. Δηλαδή, τράπεζες (τα νοικοκυριά και οι επιχειρήσεις) και το δημόσιο χρέος ήταν ισορροπία. Στα άλλα κράτη, η Γερμανία είχε 30% το δημόσιο χρέος και 70% το ιδιωτικό.

Αλλά τι προσπαθούν να μας κάνουν και έτσι κάνουν; Προσπαθούν το δημόσιο χρέος να περάσει στους ιδιώτες για να είναι εφ’όρου ζωής «τίτλος χρέους», η ζωή μας.

Για αυτό θα δείτε ότι μέσα στην διαδικασία των μνημονίων έχουν βγάλει Νόμο να εκδίδεται ΑΦΜ στο νεογνό. Ενώ, θα έπρεπε να ήταν από την ώρα που αποκτά εισοδήματα, ξεκινά από την ώρα που γεννιέται και να είναι ΤΙΤΛΟΣ ΧΡΕΟΥΣ στα χρηματιστήρια του εξωτερικού υπέρ των δανειστών οι ζώες μας.

Θ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Είναι νόμιμη αυτή η διαδικασία; Δηλαδή, να έχουμε έναν μηχανισμό που να ακούει στο όνομα Διεθνές Νομισματικό Ταμείο να μας επιβάλλει στα κυριολεξία τα μνημόνια που είναι τρία στον αριθμό με ενδιάμεσα όλα αυτά τα μεσοπρόθεσμα, τα οποία αποδομούν όλα αυτά που είπατε εσείς; Είναι νόμιμο αυτό ή είναι μια παρανομία την οποία υιοθετούν και δέχονται κάποιοι;

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Αν δεν είναι βάσει της Λογικής, μπορεί να είναι νόμιμο; Στην ουσία, κάνουν νόμους για να νομιμοποιήσουν την παρανομία. Δυστυχώς όμως δεν έχουμε κρατικούς μηχανισμούς τέτοιους, ούτε και Δικαιοσύνη έχουμε για να σταθεί έναντι των αποφάσεων.

Βέβαια, λαμβάνονται αποφάσεις από άτομα που δεν είναι εξειδικευμένα, δεν έχουν διαβάσει ποτέ ο,τιδήποτε μπαίνει στην Βουλή για να θεσμοθετηθεί. Άρα μιλάμε για πολιτικούς που δεν καταλαβαίνουν το τι υπογράφουν.

Θέλω να θυμηθείτε πολύ καλά, ένα μεγάλο μας θέμα που είναι οι λαθρομετανάστες.

Θ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Αυτό το κράτησα για το τέλος.

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Όμως, μέσα στο χρονικό που συνδέεται το ένα με το άλλο, αν θυμηθείτε το 2005 όταν η Μπενάκη παράδιδε την Προεδρία στον Παπούλια, αφού είχε ορκιστεί ότι θα υπερασπιστεί την Δημοκρατία με την ίδια του την ζωή, αν χρειαστεί, έρχεται την ίδια  στιγμή και λέει ότι τα σύνορα της χώρας θα υποστούν αλλαγές από εξουσίες μην γνωστές στον άνθρωπο…

Θ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Δεν είπε μόνο αυτό. Είπε ότι «απωλέσαμε την Εθνική Κυριαρχία».

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Είπε επίσης και για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα θα προστατεύονται  και θα παραβιάζονται… Πώς το λες αυτό το πράγμα; Είσαι μάντης; Τι πας και λες του λαού την ώρα που εσύ παραδίδεις την προεδρία στον Πρόεδρο να εκπροσωπήσει αυτόν τον λαό και να υπερασπιστεί τα δικαιώματα του υπέρ οποιοδήποτε τρίτου;

…………………….

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: Έλενα Αλεξίου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Πλάτων Πισατίδης

ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

Αφήστε μια απάντηση