ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗ Η ΤΡΟΙΚΑ ! ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΟ Υπ.Οικ. ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ !!! «Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ» 12/5/2900(2016) SorrasT.V (α’μέρος, απομαγνητοφώνηση ομάδα ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)

ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ , ΛΑΤΣΗ , ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ «Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ» 12-5-2016 SorrasT.V

Η ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ-ΕΝΤΟΛΗ-ΔΙΑΤΑΓΗ-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΩΣ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

1ο ΜΕΡΟΣ

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ , ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΕΠΙΜΕΛΗΤΕΣ , ΜΑΡΙΝΑ ΛΑΤΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ , ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΙΣ ΚΡΥΦΕΣ ΠΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΕΝΔΟΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ !

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Συνέλληνες μου καλησπέρα! Συνέλληνες μου ξέρετε ότι είναι αρκετός ο καιρός του πολέμου που έχουμε, του αγώνα, το αντάρτικο συνεχίζεται, οι πληροφορίες πρέπει να μεταφέρονται γρήγορα και στα γραφεία μας, τα οποία είναι οι Βάσεις σε κάθε Δημοτική περιφέρεια. Η Ενημέρωση πρέπει να είναι πάρα πολύ γρήγορη και πρέπει να υπάρχει ένας πολύ μεγάλος συντονισμός σε όλους τους πολίτες στον αγώνα της ενημέρωσης που κάνουμε σε όλη την Ελλάδα και απανταχού της Γαίας!

Θα μάθατε και θα είδατε στο διαδίκτυο, όσοι μπορέσατε να το δείτε ή να το διαβασέτε, το καινούργιο ΕΞΩΔΙΚΟ πήγε σε όλους τους Θεσμούς, στις Αρχές, στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στον Πρωθυπουργό της χώρας, στον Κεντρικό Τραπεζίτη.

ΑΦΑΝΤΟ ΤΟ Δ.Ν.Τ. ! ΚΡΥΒΕΤΑΙ Η ΤΡΟΪΚΑ !

Εδώ, είναι μια μεγάλη ιστορία που ψάχνουμε το Δ.Ν.Τ. και την ΤΡΟΙΚΑ, που αυτή διοικεί αυτή την στιγμή την χώρα μας με το μνημόνιο. Βέβαια, εδώ είναι ένα μεγάλο κομμάτι που θεωρώ ότι έχει φοβηθεί και έχει φύγει από την χώρα, ή κρύβεται στην χώρα. Αυτό θα το βρούμε στις επόμενες μέρες. Πάντως, πρέπει να τους βρούμε, είναι δεδομένο ότι πρέπει να τους βρούμε.

Μαζί μου έχω τους συνεργαζόμενους με την ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ με τα εξώδικα που στέλνουν κι όπου μπορούν οι άνθρωποι κι έχουν χρόνο για να εξυπηρετήσουν αυτό το έργο μας, την κυρία Μαρίνα Λάτση και τον κύριο Γιάννη Παπαθανασίου.

Τους έχω μαζί μου για να δούμε όλα τα τεκμήρια και πώς έχει γίνει όλη η εξέλιξη.

Είναι πρωτόγνωρα πολλά πράγματα που κάνουμε, αυτά που στέλνουμε, αυτά που γράφουμε, αλλά και τα δικαιώματα και τον πλούτο που έχουμε που όχι μόνο έχει αποκαλυφθεί, αλλά και το πώς θα τον διαχειριστούμε και με ποια δικαιώματα και Νόμους, Εθνικούς και Διεθνείς μπορούμε να τον πάρουμε και πώς ακριβώς θα γίνει!

Θα ήθελα την βοήθεια των έγκριτων Δικαστικών Επιμελητών, που έχουν πάρα πολλά χρόνια στην αγορά με τεράστια εμπειρία. Θα επικαλεστώ την εμπειρία τους και θα πρέπει να μας αποκαλύψουν κάποια πράγματα και να μας πιστοποιήσουν άλλα τόσα! Είναι οι πρωταγωνιστές των εξωδίκων και ιδιαίτερα των δικών μου, στο τεράστιο αγώνα που κάνουμε.

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ Τ.Χ.Σ.

Μ. ΛΑΤΣΗ: Εγώ είμαι από την αρχή και από τα πρώτα Εξώδικα που έχουν επιδοθεί στους Θεσμούς, πριν από δύο χρόνια, όταν άρχισε η επίθεση από πλευράς Αρτέμη Σώρρα, πριν ακόμα αρχίσει η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. Τα πρώτα-πρώτα εξώδικα πήγαν στις Κυβερνήσεις, επί κυβερνήσεως Σαμαρά, σε όλους τους Θεσμούς και στην συνέχεια στο Τ.Χ.Σ. που έγινε μια τεράστια προσφορά από πλευράς Αρτέμη Σώρρα, προκειμένου η χώρα και οι τράπεζες να μην παραδοθούν στο Τ.Χ.Σ.

Υποτίθεται ότι το Τ.Χ.Σ. είναι ελληνικό, στην ουσία όμως είναι η πόρτα που ανοίγει, προκειμένου να κατακρεουργηθούν οι τράπεζες, γιατί αν ήθελαν να σωθούν, θα μπορούσαν να σωθούν. Δεν έπρεπε όμως να σωθούν, γιατί μέσα σε αυτές φυλάσσονται όλες οι περιουσίες των Ελλήνων.

Ως Δικαστική Επιμελήτρια, έχω να πω ότι ψήφισαν το τελευταία μνημόνιο, το οποίο ήρθε σαν ταφόπλακα πάνω στους Έλληνες και πάνω στους Έλληνες ιδιοκτήτες ακινήτων. Την Εθνική περιουσία, παρόλο που δεν την δικαιούνται αυτοί που κυβερνούν σαν υπάλληλοι δικοί μας, την εκχώρησαν με πλάγιους, όλως παράνομους τρόπους και ήρθε η ώρα να πάρουν και την περιουσία του Έλληνα. Εκεί όμως σκαρφίστηκαν διάφορα, άλλαξαν όλη την Δικονομία εν ριπή οφθαλμού. Όλοι οι κυβερνώντες και μη γελιέστε και η Κωνσταντοπούλου ήταν μαζί τους, γιατί κι αυτή άνοιξε την Βουλή, κι αυτή στηρίζει τον Αλέξη Τσίπρα μέχρι να περάσουν όλα τα μνημόνια.

Και φτάνουμε τώρα, που έρχεται το Υπερόπλο του Αρτεμη Σώρρα, που μπορεί με αυτό, σε ένα λεπτό, να ελευθερωθεί η Ελλάδα, θα είναι η απαρχή της Απελευθέρωσης όλου του πλανήτη κι όλος ο πλανήτης θα πρέπει να ανήκει στους Ανθρώπους κι όχι σε αυτούς που κυβερνούν.

Από εκεί και πέρα, να φτάσουμε στο σημερινό και θα συνεχίσουμε μετά.

ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΜΑΣ

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Θέλω να κάνω μια σκέψη, όπως κάνουν όλοι! Δηλαδή, έχουμε διαπιστώσει και έχουμε αποδείξεις πια ότι στοχευμένα και εγκάθετα, σκοτώνουν την χώρα μας με τα μνημόνια, σκοτώνουν και αφανίζουν τον Έλληνα. Τόσα χρόνια λοιπόν αυτό δείχνουμε σε όλους!

Υπάρχει μια μεγάλη διαπίστωση και θα ήθελα να τοποθετηθεί, όποιος μπορεί ότι δεν είναι έτσι!

Κάνουμε μια διαπίστωση λοιπόν από όλα τα κόμματα στην Βουλή, γιατί, κακά τα ψέμματα, εμείς ενημερώσαμε όλα τα κόμματα. Αυτοί είναι οι κραταιοί, ενημερώσαμε όλους τους Αρχηγούς των Κομμάτων, ενημερώσαμε την Βουλή, ενημερώσαμε τους πάντες! Πήραν θέση όσον αφορά τα Ταμεία και τα λεφτά; Εμείς δεν αναζητήσαμε ποτέ την εξουσία τους ή την θέση τους! Ούτε την ψήφο του λαού!

Και σήμερα ακόμα, με έναν Εθνικό Φορέα, τον ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ αναζητάω τον Έλληνα που θα ψηφιστεί και που θα ψηφίσει, που θα διοικήσει και θα ηγεθεί! Σωστά; Έτσι ακριβώς έγινε!

Άρα, δεν ζητάει κανείς τίποτα!

ΖΗΤΑΜΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ! ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΛΕΩΦΟΡΟ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΗΝ, ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΤΗΝ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ, ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΡΑΞΤΕ! Γιατί η Πολιτική και η χώρα είναι δική μας και πρέπει να ξαναέρθει στα χέρια των Ελλήνων, όμως πραγματικά είναι η Δημοκρατία και ως εφαρμογή και ως πρακτική.

Κάνουμε λοιπόν μια μεγάλη διαπίστωση ότι αυτό συμβαίνει! Όμως, μέσα σε αυτή την διαδικασία, έχουμε μια ΤΡΟΙΚΑ η οποία λέει τι να κάνει η Κυβέρνηση και στέλνει τα μηνύματα των δανειστών.

Μ. ΛΑΤΣΗ: Στην ουσία, κυβερνάει!

ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗ Η ΤΡΟΙΚΑ ! ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΟ Υπ.Οικ. ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ !!!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Στην ουσία, κυβερνάει! Είναι δυνατόν, να μην ξέρουμε που κατοικοεδρεύει αν θελήσει ένας πολίτης, ή ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ, όπως εμείς, ή όπως μια μεγάλη Οργάνωση και Οργανισμός, όπως είναι η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ;

Μ. ΛΑΤΣΗ: Εγώ την ΤΡΟΙΚΑ θα την έλεγα παρακρατική, η οποία καλύπτεται από το κράτος και ο κύριος Παπαθανασίου, θα σας πει το ιστορικό της ΤΡΟΙΚΑ, επί Σαμαρά, όταν άρχισε ως Κυβέρνηση και ακόμα είχαν την μάσκα του Έλληνα επάνω τους. Τώρα, την έχουν βγάλει και λένε καθαρά ποιοι είναι. Να σας πει, πώς κατάφερε να κοινοποιήσει προς την ΤΡΟΙΚΑ την πρώτη φορά, την δεύτερη φορά και πώς τώρα, έχουν γίνει άφαντοι!

Γ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ: Εγώ έχω κοινοποιήσει άλλες δύο φορές προς την ΤΡΟΙΚΑ, η οποία διατηρούσαν γραφεία στο Υπουργείο Οικονομικών. Είχαν μάλιστα ειδικό εξουσιοδοτημένο υπάλληλο από το Υπουργείο Οικονομικών, για να παραλαμβάνει τις επιδόσεις, πράγμα που γινόταν με μεγάλη ευκολία και χωρίς κανένα πρόβλημα.

Αυτή την φορά όμως, προχθές συγκεκριμένα που προσπάθησα να επιδόσω στους υπάλληλους της ΤΡΟΙΚΑ, ήταν αδύνατον! Πήγα στο Υπουργείο Οικονομικών, εκεί που εδρεύει ο κύριος Τσακαλώτος, δεν μπόρεσα να επιδόσω, γιατί κανείς δεν ήξερε πού ήταν, πού έχουν γραφείο, ούτε που εδρεύουν! Αυτό που θέλω να σημειώσω είναι ότι οι υπάλληλοι κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια για να με βοηθήσουν, να βρουν πού εδρεύει η ΤΡΟΙΚΑ για να μπορέσω να επιδόσω, αλλά ούτε αυτοί κατάφεραν τίποτα. Μετά, πήγα στο Υπουργείο Οικονομικών, στην Καραγιώργη Σερβίας 10 που στο παρελθόν, διατηρούσαν γραφείο και ειδικό υπάλληλο που παρελάμβανε, αλλά αυτή την φορά, δήλωσαν όλοι άγνοια.

Αυτό που θέλω να σημειώσω είναι ότι επειδή έχω πάει αρκετές φορές στο Υπουργείο Οικονομικών και συγκεκριμένα πριν 1μισι μήνα, τους είχα συναντήσει στην είσοδο, τους τρεις εκπροσώπους και μου έκανε εντύπωση, ότι έτρεχαν να μπουν μέσα σαν κυνηγημένοι, δεν χρησιμοποίησαν το ασανσέρ, ενώ ο θυρωρός τους κρατούσε την πόρτα για να μπουν μέσα και να ανέβουν πάνω, αλλά τρέχοντας, ανέβηκαν τα σκαλιά, σαν να τους κυνηγούσε κάποιος, ή σαν να φοβόντουσαν ότι θα εγκλωβιστούν μέσα στο ασανσέρ.

Παρόλα αυτά, δεν κατόρθωσα να μάθω πού πήγαν! Σε ποιον όροφο έχουν γραφείο, αν έχουν ή αν δεν έχουν. Όταν επιχείρησα να επιδόσω, δεν τους ήξερε κανένας, όλοι δήλωσαν άγνοια!

Εν συνεχεία, στο γραφείο του κύριου Πρωθυπουργού που πήγα να επιδόσω, ρώτησα κι εκεί, που μπορούσα να βρω τους εκπροσώπους της ΤΡΟΙΚΑ..

ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΣΜΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ !

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Είναι γελοίο να ψάχνεις, αυτούς που δεσμεύουν την χώρα σου! Μπορείτε να μου πείτε κάτι; Είναι δυνατόν, υπάρχει μια Οντότητα, η οποία έρχεται ως εκπρόσωποι των δανειστών. Είναι δυνατόν να μου βάζει τι πρέπει  να εκλέξω και να ψηφιστεί Νόμος στην βουλή και με ποια μνημόνια και με ποιους φόρους και να μην μπορώ να τους βρω.

Κάποιοι είπαν ότι η ΤΡΟΙΚΑ είναι απλά παιδιά που δουλεύουν!

ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ! ΣΕ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΠΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ, ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ, ΕΙΤΕ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ Η ΟΧΙ, ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΟΥΜΕ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ!!! Και δεν με ενδιαφέρει αν είναι υπάλληλος, ή όχι! Να μην έκανε αυτή την δουλειά. Είναι δυνατόν να μιλάμε, ότι ο δήμιος κάνει την δουλειά του δημίου για να ταΐσει τα παιδιά του;

Ας αφήσουμε λοιπόν αυτές τις γλύκες όσον αφορά αυτό. Πρέπει να λυθεί και η ΤΡΟΙΚΑ να βρεθεί. Είναι υπεύθυνοι για την χώρα και για αυτό που τραβάμε! ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ.

Είναι δυνατόν το γραφείο του Πρωθυπουργού να μην ξέρει που θα βρούμε την ΤΡΟΙΚΑ; Κι αν κάνει κάτι πολύ άσχημο, ένα ποινικό κολάσιμα αδίκημα που θα τους βρούμε; Μήπως τελικά δεν έχουμε ΤΡΟΙΚΑ και είναι ένα μεγάλο Μάτριξ, ένα καινούργιο Χόλλυγουντ μέσα στην χώρα μας;

Πού είναι λοιπόν η ΤΡΟΙΚΑ; Βεβαίως είναι παράνομοι, βεβαίως είναι ανύπαρκτοι, βεβαίως γίνεται μεγάλη πλάκα με τα κανάλια…

ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ , ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΚΙ ΟΜΩΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ !!! ΕΜΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΚΙΖΟΥΝ !!!

Μ. ΛΑΤΣΗ: Όμως πληρώνονται!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Από ποιον;

Μ. ΛΑΤΣΗ: Από εμάς! Το ξέρω εγώ! Πληρώνονται από εμάς και συγκεκριμένα από τον Προκόπη Παυλόπουλο, από την Προεδρία της Δημοκρατίας.

Έχω σημαντική πληροφορία και θα προσπαθήσουμε να βρούμε το έγγραφο που πληρώνονται, τον τόπο που μένουν, πού σιτίζονται, πού κοιμούνται! Είμαστε πολύ κοντά, αλλά ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΔΥΛΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Ανήκουστο! ΕΜΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΚΙΖΟΥΝ!

Μ. ΛΑΤΣΗ: Εμείς πληρώνουμε αυτούς που μας εκτελούν!

Αν μπορείτε, συνέλληνες μου να το ανεχθείτε κι άλλο αυτό, εγώ δεν μπορώ να το ανεχτώ. Πρέπει να ενωθούμε! Δεν έχουμε άλλο δρόμο. Αυτοί κυβερνούν και κυβερνούν χωρίς να τους βλέπουμε! Είναι σκιώδεις!

ΤΡΑΓΙΚΟ !!! ΤΟ Υπ.Οικ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!! 

Σήμερα, διαπιστώθηκε κάτι τραγικό! Δεν έχω προλάβει να το φέρω, όμως αύριο θα το δώσω στο διαδίκτυο, γιατί σήμερα κοινοποιήσαμε στον Υπουργό των Οικονομικών και ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ! ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ! Το καταλαβαίνετε αυτό; Καταλαβαίνετε πού έχουμε φτάσει.

Γ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ: Υπέγραφε κάποιος πάρεδρος με την υπογραφή του και μια τετράγωνη σφραγιδούλα που έλεγε «Αρμόδιος για παραλαβή».

Ενώ πρώτα, πριν 5-6 μήνες, υπήρχε η στρογγυλή σφραγίδα του κράτους, του Υπουργείου Οικονομικών. Τώρα, από ό,τι διαπίστωσα, δεν υπάρχει στρογγυλή σφραγίδα!

ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Οι καταγγελίες είναι πάρα πολύ μεγάλες συνέλληνες για να καταλάβετε ότι είναι μια παράλληλη γελοιότητα στην οποία κάνουν ό,τι θέλουν, κάνουν εκλογές μόνοι τους, μόνοι τους ανακατεύουν τα ποσοστά, πλάκα γίνεται μέσα σε αυτή την χώρα. Κοιτάξτε τι γίνεται σε αυτή την πλάκα, με μια ΤΡΟΙΚΑ ανύπαρκτη, που αυτοί κάνουν κουμάντο και αυτοί κρύβονται! Πληρώνουμε όμως εμείς! Τους πληρώνει, όπως μου λένε, η Προεδρία της Κυβέρνησης. Εδώ πρέπει να προσέξουμε πάρα πολύ και να καταλάβουμε τι συμβαίνει και τι ακριβώς έχει γίνει.

Η αλήθεια είναι ότι αγαπητοί μου, εσείς έχετε μεγάλη εμπειρία. Βλέπετε ότι πετάνε τον κόσμο στον δρόμο, δηλαδή, υπάρχει ένας νόμος που όταν χρωστάει πρέπει να του κάνουν έξωση ή πλειστηριασμό το σπίτι.

ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΖΟΓΟ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ !!! 

Μ. ΛΑΤΣΗ: Πρέπει, αλλά έχουν φροντίσει να μην υπάρχει διαφάνεια. Έχουν φροντίσει ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ Ο ΟΦΕΙΛΕΤΗΣ! Αν είναι ποτέ δυνατόν!

Με το καινούργιο μνημόνιο, που άλλαξαν όλη την Δικονομία μέσα σε μια νύχτα, άλλαξαν την εκτελεστική διαδικασία, που και οι ίδιοι που την άλλαξαν, δεν μπορούν να καταλάβουν, πώς θα μπορέσουν να την εφαρμόσουν!

Με δύο λόγια θα σας πω και θα συνεχίσει ο κύριος Παπαθανασίου, ότι έχουν φροντίσει να κατάσχει ο Δικαστικός Επιμελητής το σπίτι του οφειλέτη, αλλά την μέρα που κάνει την κατάσχεση, θα πρέπει να γράφει ποια μέρα θα τον επισκεφτεί με φωτογράφους για να φωτογραφήσει το σπίτι του ανθρώπου, να το δουν εκτιμητές, για να βγάλουν την αξία.

Αυτό σημαίνει ότι όλη η διαδικασία πλέον θα γίνεται διαδικτυακά και θα μπορεί να πλειοδοτεί εις βάρος του κουφαριού του Έλληνα πολίτη, από όποιο σημείο του πλανήτη βρίσκεται, θα μπορεί να ποντάρει στον πλειστηριασμό. Όπως γίνεται booking που βλέπουμε τα δωμάτια του ξενοδοχείου, πώς γίνεται στα άλογα, αν έχετε καταλάβει, οι Έλληνες και η χώρα μας είμαστε άλογα και ποντάρουν επάνω μας!

Σηκωθείτε ρε παιδιά. Δεν μπορούμε να το ανεχτούμε άλλο αυτό. Δεν μπορεί να βγαίνει η περιουσία μου, δεν μπορεί! Και να έρχεται ο άλλος να πλειοδοτεί από την Ισπανία, από την Ιταλία, από το υπερπέραν και να βρίσκεται κάτοχος ενός σπιτιού αξίας ενός εκατομμυρίου που αλλάζουν οι τιμές πλέον και κάνουν εκείνοι όπως θέλουν! Ανεβάζουν τις τιμές ώστε να ανεβαίνει ο ΕΝΦΙΑ, κατεβάζουν όμως τις Αξίες για να αγοράζουν οι πελάτες τους από το εξωτερικό!

Πείτε κύριε Παπαθανασίου, πώς ακριβώς έχει αυτό και πώς δεν θα λαμβάνεται ειδοποίηση, ο οφειλέτης ότι το σπίτι του βγαίνει στο πλειστηριασμό, αλλά θα πρέπει με κωδικό να μπαίνει στο διαδίκτυο!!

Δηλαδή, το σπίτι μου θα βγαίνει σε πλειστηριασμό και αν εγώ δεν έχω τον κωδικό, δεν θα μπορώ να κάνω ούτε ανακοπή. Θα γίνεται ηλεκτρονική επίδοση!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Αυτό είναι τελείως τρελό! Αυτό είναι ένα Μάτριξ! Όλο αυτό είναι ένας εγκέφαλος, τόσο γελοίος και τόσο αποστατικός για να σου πάρει το σπίτι χωρίς δικαστική απόφαση, χωρίς τίποτα. Παιδιά, δεν γίνονται αυτά, και δη, στην Ελλάδα! Για αυτό εξηγώ, όπως έχω πει, ούτε εκλεγμένοι δεν είναι! Είναι με κάποια ανύπαρκτα ποσοστά, με μια SINGULAR που είναι δικιά τους και πρέπει να σκεφτούμε σοβαρά τι συμβαίνει! Για αυτό πρέπει να ενωθούμε όλοι οι Έλληνες, να καταλάβουμε και τι γίνεται και ένα μεγάλο μήνυμα σε όλους, σε όλα αυτά τα ανθελληνικά, όχι μόνο Νόμους, αλλά και παιδιά που καπηλεύονται την χώρα μας και είναι παιδιά των υπογείων, των στοών και δεν έχουν καμία σχέση για το συμφέρον του Ελληνικού λαού.

Από την μια μεριά, μου λένε ότι δεν υπάρχει η στρογγυλή σφραγίδα του κράτους, λες και το Υπουργείο Οικονομικών είναι ένα παραμάγαζο, που βεβαίως είδατε και το βίντεο του Βαρουφάκη που δεν έχει καμία σχέση ο Υπουργός Οικονομικών με τα έσοδα τωνν Εφοριών.

Μ. ΛΑΤΣΗ: Δεν μπορεί να έχει!

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΑΤΟΣ ! ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ !

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Μιλάμε με Ιδιωτικές Εφορίες, άρα δεν έχουμε κράτος. Είναι διαλυμένο και είναι παντού μια Λερναία Ύδρα που ρουφάει και ξεζουμίζει όλο μου το κράτος, όλη μου την πνευματικότητα, ό,τι έχω και δεν έχω.

Τα Αρχαία μου και τους Αρχαίους μου Τόπους τους σκάβουν σιωνόπαιδα από την Αμερική. Στο Κ.Ι.Σ. κατοικοεδρεύουν όλοι οι αρχαιολόγοι.

Έχουμε πολύ μεγάλο θέμα κύριοι. Όλοι οι επιστήμονες, οι καθηγητές και οι δήθεν διανοητές όλοι εγκρίνουν κονδύλια από τα εβραϊκά λόμπι, άρα δεν έχει μείνει τίποτα Ελληνικό.

Το Κ.Ι.Σ. είναι αφορολόγητο στην Ελλάδα, το οποίο κατοικοεδρεύει μόνιμα στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, όπου και το Τμήμα δογμάτων το έχει το Κ.Ι.Σ, δηλαδή, τα εβραιόπαιδα. Γνωρίζουμε και αν δεν το γνωρίζετε να το μάθετε, όλα τα δόγματα είναι εβραιογενή και με προπάτορες όλους αυτούς τους παλιάτσους εβραίους –κι έτσι θα τους λέω εγώ, γιατί αυτό είναι και αυτό το δηλώνουν και μόνοι τους. Μέχρι εδώ παιδιά! Εδώ είναι Ελλάδα και πρέπει να το καταλάβετε γρήγορα!

Οι διαπιστώσεις είναι πάρα πολύ μεγάλες, αλλά μεγάλα είναι και τα βήματα που κάνουμε! Πρέπει να στέκεστε στα πόδια σας, με βαριά βήματα για να καταλάβετε όλοι!

Άρα, λοιπόν, από την εμπειρία σας, θέλω να μου πείτε: είδατε έναν φάκελο και έχετε δικαίωμα στα έγγραφα, που τα έγγραφα μας τα βλέπουν όλοι! Τα βλέπει και το Αντίπαλο Δέος και οι δικοί μας, τα βλέπουν οι δικηγόροι, οι δικαστές, οι τραπεζίτες, κάποιοι λοιπόν αντιλαμβάνονται είτε λιγότερο, είτε περισσότερο! Δεν έχει καμία σημασία! Εσείς πήρατε έναν φάκελο, ο οποίος έχει μέσα τα πάντα, έχει μέσα στις πιστοποιήσεις, έχει τις αποδείξεις, με δικαίωματα πραγματικά, με Διαταγή πραγματική που μπορούμε να την δώσουμε, με εντολή που μπορούμε να την δώσουμε, με ποσά τα οποία είναι αποδεδειγμένα από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, από τις Κυβερνήσεις κι από όλους και Διεθνώς!

Άρα, λοιπόν, θέλω μια περίληψη της εμπειρίας σας κι από όλη σας την ζωή, αν ποτέ έχετε δει έναν τέτοιο φάκελο κι αν αυτός ο φάκελος έχει τέτοια στοιχεία τα οποία ανήκουν πραγματικά στους Έλληνες και μπορεί αύριο το πρωί να στηθεί και να είναι όλη η ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ γεμάτη από τους Έλληνες και να υπάρχει ένα παράλληλο σύστημα, το δικό τους, το οποίο είναι ανύπαρκτο και θα πρέπει να το αποδείξουμε και μια τεράστια Λεωφόρος, δική μας, που θα πλήξει και την δική τους, αλλά κι ό,τι έχει γίνει.

ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΧΕΙ ΑΠΛΑ ΜΟΥΤΖΟΥΡΕΣ!!

Με ρωτάνε κάποιοι άνθρωποι: «κύριε Σώρρα, τα αεροδρόμια που τα έχουν υπογράψει;», τους απαντάω: «ρε παιδιά, μουτζούρες είναι! Κάποια παραπληγικά παιδιά υπέγραψαν!». «Ναι», λένε «αλλά έχει ΦΕΚ» «ΦΕΚ είναι κύριοι. Μεθαύριο, με μια Ελληνική κυβέρνηση όλα αυτά τα ΦΕΚ θα τα στείλεις εκεί που ανήκουν! Πιο μακρυά κιόλας! Μαζευτείτε να καταλάβετε τώρα! Βγάζει ο καθένας ΦΕΚ για να με αφανίσει και συζητάμε ότι αυτό το ΦΕΚ είναι με την σφραγίδα και την υπογραφή του Ελληνικού λαού;

Μ. ΛΑΤΣΗ: Με Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου, οι οποίες εφαρμόζονται μόνο σε μια χώρα, όταν τελεί υπό κατάληψη! Σε άλλες περιπτώσεις, νομοθετεί η Βουλή! ΟΙ Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου δεν είναι νομοθετημένες από την Βουλή, γιατί η Βουλή είναι ανύπαρκτη και δεν έχει πλέον αυτή την αρμοδιότητα!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Δεν θα μπορούσε η Βουλή να αντιδράσει; Δεν θα μπορούσε η αντιπολίτευση να αντιδράσει;

Μ. ΛΑΤΣΗ: Θα μπορούσε, αλλά αν είναι όλοι μαζί δεν μπορεί κανείς να αντιδράσει!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Άρα, έχουμε διαπίστωση ότι είναι όλοι μαζί και είναι όλοι μαζί απέναντι των Ελλήνων;

Μ. ΛΑΤΣΗ: Αυτό δεν είναι ανάγκη να το πω εγώ, το βλέπουν οι Έλληνες κάθε μέρα. Σε κάθε βήμα τους, βλέπουν ότι είναι ο Έλληνας κι αυτοί απέναντι τους.

Και ας πάμε σε αυτό που γιορτάσαμε το Πάσχα. Αν ανοίξεις την τηλεόραση, θα δεις μέσα τον Αβραάμ, τον Ισαάκ, τον Ιακώβ και όλους αυτούς. Και ρωτάω ρε παιδιά: εγώ, ας πούμε, που δεν είμαι χριστιανή, γιατί δεν το επέλεξα, είμαι όμως Ελληνίδα πολίτης. Τι δουλειά έχω εγώ με όλα αυτά; Τι δουλειά έχω εγώ με τα αρνιά που σφάζονται και τι δουλειά έχω εγώ να λέω «Πάσχα» και να λέω «καλό πάσχα»;

Από εκεί και πέρα δείχνει ότι και η θρησκεία μου είναι εβραϊσμός. Εμείς είμαστε Έλληνες. Εμείς δεν είμαστε Εβραίοι! Εγώ το λέω ευθέως και εντίμως ότι δεν το δέχομαι. Από εκεί και πέρα, αυτό που πρέπει είναι να αποδείξουμε την Ελληνικότητα μας. Είναι να αποδείξουμε ότι υπάρχουμε εμείς και εμείς πρέπει τελικά να πάρουμε αυτή την χώρα στα χέρια μας! Αυτό το Έθνος! Εμείς θα πρέπει να το κάνουμε αυτό! Δεν πρέπει να το κάνει κάποιος άλλος!

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ! Μέχρι τώρα ψηφίζαμε και λέγαμε ότι θα το κάνει ο Σαμαράς, θα μας το κάνει ο ένας κι ο άλλος! Αυτοί είναι όλοι μαζί! Εμείς θα πρέπει να σταθούμε απέναντι. Αυτοί ψηφίζουν Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου! Εμείς θα κάνουμε Βουλή!

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! Είμαστε υποχρεωμένοι! Δίνουμε Όρκο, στα παιδιά μας, στα εγγόνια μας! Δεν μπορεί εκείνοι να φροντίζουν για εμάς! Κάποια στιγμή θα πρέπει εμείς να επιλέξουμε, αν θα πρέπει να μείνουμε σκλάβοι, αν θα πρέπει να μείνουμε δούλοι που δεν πάει άλλο! Πώς μπορείτε ρε αδέρφια και σκύβετε; Πώς μπορείτε να πληρώνετε το σπίτι στο οποίο μένετε; Πώς μπορείτε να πληρώνετε το φαγητό σας με 23%;

Ο ΦΠΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΣ. ΚΑΘΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΘΝΙΚΟ ΑΕΠ ΓΙΑ ΝΑ ΖΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΧΑΖΑΡΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Εδώ θα συμπληρώσω κι ας εξηγήσουμε σε όλους!

ΤΟ 23% ΦΠΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΟΣ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ! ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΡΟΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΤΟΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΗΣ ΕΟΚ.

Μ. ΛΑΤΣΗ: Είναι κεφαλικός φόρος!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Όχι είναι ειδικά για τα Γραφεία της Ευρώπης. Πληρώνουν όλες οι χώρες της Ευρώπης το ΦΠΑ για να πηγαίνει για χαρτί, για μελάνια κι ό,τι έξοδα έχουν! Ουσιαστικά, φτιάξαμε ένα κτήνος καθαρά εβραιοχαζάρικο, γιατί μόνο έτσι είναι, γιατί η Ευρώπη έγινε με μια διαδικασία Εβραίων…

Μ. ΛΑΤΣΗ: Φτιάξαμε τον δήμιο μας!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Προσέξτε λοιπόν! Κάθε 4 χρόνια πληρώνουμε έναν Εθνικό ΑΕΠ, όσο τζίρο κάναμε, γιατί ο ΑΕΠ είναι επί του τζίρου το ΦΠΑ στα γραφεία της Ενωμένης Ευρώπης! Άρα, έχουμε 20 χρόνια ΦΠΑ; Με 20 χρόνια ΦΠΑ έχουμε δώσει 5 φορές τον Εθνικό μας πλούτο σε κάτι γραφεία, τα οποία, νομίζουν ότι είναι η Ευρώπη! Εμείς είμαστε μια Κοινοπραξία που λεγόμαστε ΕΟΚ και σε αυτή την κοινοπραξία η Ελλάδα είναι πρωτοκλασάτο στέλεχος! Δεν πρέπει κάποιος να ελέγξει κάποια μέρα τι γίνεται εκεί; Τι έξοδα έχουν, πού πάνε αυτά τα χρήματα; Κανένας;

Μ. ΛΑΤΣΗ: Αφού μας έχουν πουλήσει όλοι!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ, από BRETTON WOODS, από ΤΡΙΜΕΡΗ, τα πάντα γιατί είναι μέσα στις Κοινοπραξίες! Στην ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΤΟΧΟΙ, ΘΑ ΕΛΕΓΞΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑΤΊ ΕΙΣΑΙ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ.

Δηλαδή, αύριο το πρωί φανταστείτε ότι έχουμε μια Κοινοπραξία μαζί 10 άτομα και βάλαμε όλοι από 100.000, που σημαίνει 1.000.000 και γίνονται κάποιες δουλειές και μπίζνες, επί του κεφαλαίου! Αυτό λοιπόν το Κοινοπρακτικό έχουν δικαίωμα να ελέγχουν οι πάντες και να παίρνουν τα λογιστικά, τι γίνεται. Εμείς τι πήραμε;

Μ. ΛΑΤΣΗ: Δεν πήραμε ποτέ τίποτα μέχρις ώρας!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Άρα λοιπόν χρειαζόμαστε επειγόντως οι Έλληνες την χώρα στα χέρια τους, για χιλιάδες διαπιστώσεις που σήμερα δεν είναι δυνατόν να τις κάνουμε! Η μεγάλη διαπίστωση είναι ότι, κύριοι Επιμελητές, ο τρόπος που αντιμετώπισαν τα πράγματα όσον αφορά την ΔΙΑΤΑΓΗ και τον ΠΛΟΥΤΟ των ΕΛΛΗΝΩΝ, γιατί ουσιαστικά πας όλον τον πλούτο των Ελλήνων, με έναν τέλειο εμπεριστατωμένο φάκελο…

Ο ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΟΣ ΝΟΜΙΜΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ-ΔΙΑΤΑΓΗΣ

Μ. ΛΑΤΣΗ: Εμπεριστατωμένα πλέον και με λεπτομέρεια, αυτός ο φάκελος είναι ένα χρονικό, τον οποίο πήρα στα χέρια μου κι έκλαψα, ανατρίχιασα, γιατί δείχνει από την αρχή, από τις Μετοχές της Τράπεζας Ανατολής, από Απόφαση που υπάρχει του Πρωτοδικείου που λέει ότι η Τράπεζα της Ανατολής δεν απορροφήθηκε ποτέ από την Εθνική Τράπεζα –πώς θα μπορούσε άλλωστε, ένας γίγαντας να απορροφηθεί από έναν νάνο; Δεν γινόταν ποτέ! Δεν έγινε ποτέ Λογιστικός Έλεγχος!

Έτσι λοιπόν κοινοποιήσαμε στους θεσμούς το ιστορικό, το χρονικό από τις Μετοχές της Ανατολής, τι έχουν αποφέρει% μετά, και τι παράγωγα έχουμε από το 1933 μέχρι σήμερα . Η Τράπεζα της Ανατολής υπάρχει, είναι εδώ στην Αθήνα, εδρεύει εδώ στην Αθήνα.

Από εκεί και πέρα, συνεχίζει με τα 600 δισεκατομμύρια δολάρια. Διαβάστε προσεκτικά τον φάκελο που έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο ένα προς ένα όλα τα έγγραφα για να δείτε, που βρέθηκαν τα 600 δις, που κατατέθηκαν τα 600 δις, ποιοι ενημερώθηκαν, ποιες κυβερνήσεις έχουν ειδοποιηθεί. Από μένα, συγκεκριμένα, ήταν η Κυβέρνηση του Σαμαρά. Στην συνέχεια, όταν ήταν Αντιπολίτευση ο κύριος Τσίπρας έλεγε: «δεν μπορώ, γιατι έχω την θηλειά στον λαιμό μου…»

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Α, έτσι είπε ο Τσίπρας;

Μ. ΛΑΤΣΗ: Η Γραμματέας του, η οποία κοιτούσε το χαρτί ανάποδα!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Κι όταν έγινε κυβέρνηση, έφυγε η θηλειά!

Μ. ΛΑΤΣΗ: Όταν έγινε Κυβέρνηση τα ξέχασε όλα! Δεν είναι ανάγκη να τα πω εγώ! Ο κύριος αυτός εκτίθεται και δεν έχει κανένα πρόβλημα! Και δεν έχει κανένα πρόβλημα, γιατί ποτέ δεν ήταν Έλληνας! Εμείς δεν το ξέραμε! Εμείς, χωρίς να το καταλάβουμε, νομίζαμε ότι ο καθένας θα έρθει να σώσει εμάς! Όχι, συνέλληνες μου! ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ! Δεν είμαστε όλοι Έλληνες! Μην περιμένουμε λοιπόν από αυτούς που συναντάμε να πιστέψουν την αλήθεια. Όσοι λένε ότι δεν ξέρουν την Αλήθεια, υπαινίσσονται ότι δεν ξέρουν την Αλήθεια! Γιατί στον Έλληνα, συνέλληνες μου, Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΒΡΑΖΕΙ! Με μία λέξη, πυροκροτείται! Μην κουράζεστε! Ο Έλληνας θα ενωθεί με τον Έλληνα! Είτε το θέλουν, είτε δεν το θέλουν! Είτε αργά, είτε γρήγορα. Τώρα όμως έχουμε όλα τα όπλα! Είναι ένα προς ένα ανεβασμένα στο διαδίκτυο!

Το πρώτο Συμβόλαιο που έγινε με τον Δήμαρχο Τροιζηνίας, με κάθε λεπτομέρεια, ο οποίος έχει κάνει ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, έχει περάσει από το Διοικητικό Συμβούλιο και είναι ΑΝΕΓΚΛΗΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΙΟ και θα το δείτε στην συνέχεια μεταφρασμένο.

Στην συνέχεια θα δείτε και τα Πρωτόκολλα, πού παραδόθηκε και σε ποιούς παραδόθηκε! Παρήλθαν τα χρονικά διαστήματα χωρίς να έχει γίνει καμία ενέργεια από την FEDERAL RESERVE και από τους άλλους Παγκόσμιους Φορείς. Θα τα δείτε ένα προς ένα! Δείτε λίγο προσοχή στην λεπτομέρεια!

Όσοι λένε ότι λέμε «αερολογίες», θα δείτε ότι τίποτα δεν είναι στον αέρα! Αέρας και σκοτεινός είναι αυτοί που σας κυβερνάνε! Είναι αυτοί που έχουν παραδώσει τα Ιερά σας, τα Όσια σας, την Πατρίδα σας, τα Υπουργεία σας και να βγαίνουν να λένε ότι εμείς έχουμε κυβέρνηση! Όχι, δεν έχουμε κυβέρνηση! Δεν έχουμε Υπουργό. Έχουμε κάποιους που υπαινίσσονται ότι είναι Κυβέρνηση. Καιρός να ενωθούμε!

Από εκεί και πέρα, θα δείτε κάθε έγγραφο και θα δείτε και την ΑΩ που είναι ο διαχειριστής. Εγώ δεν είμαι τόσο καλή στα οικονομικά, γιατί δεν έχω αυτή την εμπειρία, αλλά με όλα τα άλλα την έχω και έχω την Αλήθεια του Λόγου μου, η οποία φαίνεται μέσα μου!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Άρα λοιπόν, αυτό που μου λέτε είναι ότι είναι ένας νόμιμος φάκελος και βρισκόμαστε μπροστά στο ότι ο κάθε Έλληνας για πρώτη φορά έχει τον Νόμιμο Πλούτο στα χέρια του και πρέπει να κάνει χρήση, ακόμα και με μια υπογραφή! ΔΗΛΩΣΕ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ-ΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ !

ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ !

Μεγάλη μου Τιμή βέβαια, για την Μαρίνα Λάτση και τον κύριο Γιάννη Παπαθανασίου! Πραγματικά αντιλαμβάνονται όλοι, πώς αυτοί οι άνθρωποι που είναι πρωταγωνιστές της διαδικασίας, έχουν μια τεράστια εμπειρία από παράνομες πράξεις, από παράνομα μνημόνια, από πλειστηριασμούς, από πέταμα στο δρόμο, βλέποντας τεράστια κονδύλια να τρέχουν γύρω τους και ανακαλύπτοντας και διαβάζοντας όλον τον φάκελο, έχουν την εμπειρία, πολύ μεγαλύτερη από εσάς για να δούνε τι είναι Αληθινό και τι ακριβώς δεν είναι! Με αποτέλεσμα, σήμερα, γίνεται μια ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΥΧΗΣ, ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΜΕ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ.

Εγώ προσωπικά καλώ όλους! Είτε είναι δικηγόροι, είτε δικαστές, εν ενεργεία ή μη, ή σε σύνταξη, οικονομολόγους, οποιουσδήποτε, να πάρει οποιοδήποτε τηλέφωνο, να λυθούν όλες τους οι απορίες, μέχρι και οι εγκάθετοι, αλλά σε ποιον λόγο να είναι εγκάθετοι με εμάς; Ίσως είναι πλανεμένοι.

Από αύριο, όποιος θέλει να μπει σε μια διαδικασία Ανάλυσης των στοιχείων, είτε να του τα παραδώσουμε, είτε να γίνει ραντεβού σε εμάς. Έχουμε πάρα πολλά γραφεία τώρα, έχουμε 28 γραφεία στην Αθήνα, 200 στην Ελλάδα! Είναι μια τεράστια Λεωφόρος, με τεράστιες ψυχές και δυνάμεις μέσα στα γραφεία, πραγματικά είναι μοναδική φορά που έχουμε τόσες πολεμικές ψυχές που θέλουν το ίδιο πράγμα. Σας ζητάμε μόνο να ενωθείτε όλοι μαζί και γρήγορα, γιατί θα έρθουν άσχημα πράγματα στην Ελλάδα.

Πρέπει να αναλάβετε τα δικαιώματα σας και τις Διαταγές,

ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ ΑΝΕΤΑ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΥ ΜΟΥ ΝΑ ΔΩΣΩ ΣΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ Η ΜΗ, ΤΡΑΠΕΖΑ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ, ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ, ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΕΙΤΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ !

ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ !!!

Μ. ΛΑΤΣΗ: ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΗ-ΔΙΑΤΑΓΗ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ.  Επειδή λοιπόν κάποιοι με ρωτούσαν πώς θα εισπράξουν οι Τράπεζες και μερικές από αυτές απάντησαν ότι πραγματικά τα χρήματα υπάρχουν- ΟΣΟΙ ΚΑΝΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ, ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΑΘΕΙ ΑΝΤΙ ΗΜΩΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ !

Όταν ο Δήμαρχος της Τροιζηνίας έκανε Πληρεξούσιο στον Αρτέμη Σώρρα σημαίνει ότι τον κατέστησε Φορέα στην Θέση του Ανέγκλητα!

Όταν λοιπόν, ο κάθε πολίτης από εσάς κοινοποιεί Πληρεξούσιο και Εντολή προς τον κάθε έφορο και διευθυντή Εφορίας, σημαίνει ότι τον βάζει αντ’αυτού να εμπεριέλθει στα δικαιώματα που ο ίδιος έχει!

Όταν λοιπόν υπάρχει μια Περιουσία την οποία κατέχει και μέσα σε αυτόν τον φάκελο, επιτέλους, θα σας λυθούν οι απορίες, πώς τα κατέχει, που τά βρήκε, πού τα κατέθεσε και ποιος μπορεί να τα πάρει. Κοινοποιείς και στον ίδιο τον Αρτέμη Σώρρα και σου δίνει το δικαίωμα να μπεις και εσύ μέσα σε αυτό το κομμάτι της περιουσίας του και Ο ΕΦΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΑΝΤΛΗΣΕΙ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ !

Από εκεί και πέρα, ας πάψουν οι κύριοι Έφοροι να κωφεύουν, ας πάψει ο κύριος Υπουργός των Οικονομικών, Ο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ, να λέει ότι είναι Αναρμόδιος!

Ρωτάω εγώ, ως απλή πολίτης: ΑΝ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΝΑΡΜΟΔΙΟΣ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΠΟΣΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΧΡΩΣΤΑΩ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ, ΕΙΤΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ, ΕΙΤΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΙΤΟΥ, ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΑΚΡΟ ΤΟΥ ΣΚΟΙΝΙΟΥ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΘΗΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΑΚΡΗ ΝΑ ΜΗΝ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΛΕΕΙ, ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ.

Από εκεί και πέρα, Συνέλληνες μου, συμπληρώστε και στείλτε στο Υπουργείο Οικονομικών την Εντολή! Όταν οι Εντολές μαζευτούν και θα είναι όλος ο Ελληνικός λαός, γιατί λέμε Κυρίαρχος Ελληνικός Λαός και ο Λαός αποτελείται από μονάδες και αν δεν είναι ΟΛΟΝ που είναι ο Λαός, δεν πρόκειται να κάνουμε τίποτα! Αυτή είναι η Συνένωση, με απλά και καθαρά λόγια!

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΘΑ ΜΗΝΥΘΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΞΙΟΠΟΙΝΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ-ΔΙΑΤΑΓΗ !!!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Ευχαριστούμε πάρα πολύ Μαρίνα! Γιάννη Παπαθανασίου, το έργο είναι να ψάξουμε να βρούμε τα παιδιά της ΤΡΟΙΚΑ. Πραγματικά, πιστεύω ότι όλοι οι Έλληνες θα ήθελαν να συναντήσουν όλα αυτά τα παιδιά και να έχουν ραντεβού μαζί τους. Επίσης κι εγώ! Πρέπει να δοθούν τα μεγάλα μηνύματα για να τελειώσει όλη αυτή η κοροϊδία!

Είναι αδύνατον να κάνεις κλήση στον Άρειο Πάγο ή σε μεγάλους Φορείς και να ζητάς που είναι η ΤΡΟΙΚΑ.

Υπήρχε περίπτωση να είναι ένα έγγραφο από αυτά που δίνετε, να μην είναι αληθινό ή κατά περίπτωση, μέσα στο έγγραφο να μην δηλώνεται η Αλήθεια; Και σήμερα φτάσαμε στο σημείο να δίνω εγώ ΔΙΑΤΑΓΗ, γιατί ΜΠΟΡΩ και γιατί είμαι ΦΟΡΕΑΣ. Ας το καταλάβουμε όλοι και θα το αναλύσουμε και μετά με τον Βασίλη Θεοδωρόπουλο που θα αναλύσουμε και την ΕΞΩΔΙΚΟ-ΕΝΤΟΛΗ-ΔΙΑΤΑΓΗ αλλά και το ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ του ΔΗΜΟΥ.

Θα μιλήσουμε για πάρα πολλά πράγματα.

Αλλά, είναι δυνατόν να είσαι Φορέας, να δίνεις ΕΝΤΟΛΗ, να είσαι το Πρώτο Κράτος, ΓΙΑΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ! Την ώρα που έρχεται το ίδιο το ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ που είναι ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ, όπως λέει και το ΦΕΚ, το οποίο είναι της Βουλής και δίνω ΕΝΤΟΛΗ για ό,τι υπογράφω μέσα «να πάρετε τα χρήματα, να ξεχρεώστε, να κάνετε αυτά κι αυτά…» ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΞΙΟΠΟΙΝΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ !

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ !!!

Μ. ΛΑΤΣΗ: ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΟΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙ «ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΕ», ΟΜΩΣ ΑΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΗΚΕ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ, ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΟ ΕΡΕΥΝΗΣΟΥΝ ΣΕ ΒΑΘΟΣ!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Πράγμα που σημαίνει: ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΚΥΝΗΓΑΝ ΜΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ! ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ! ΤΩΡΑ ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ! ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ!

ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΚΥΝΗΓΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΘΑ ΑΠΟΦΑΝΘΟΥΝ! ΠΡΑΓΜΑΤΙ, Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ!

Μ. ΛΑΤΣΗ: Η Εισαγγελεία, το λέω, είναι πράγματι δική μας, δηλαδή των Ανθρώπων και ο Εισαγγελέας είναι η Πολιτεία! Ο Εισαγγελέας ναι, ο δικαστής  παίζει! Ο Εισαγγελέας λέει: «εμείς είμαστε για τα Ποινικά», δηλαδή είναι Ποινικό Αδίκημα όταν ΕΝΤΕΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΟ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ !

Άρα, η επόμενη κίνηση είναι να μηνυθούν εκείνοι οι οποίοι δεν εισπράττουν. Μέσα σε αυτούς που δεν εισπράττουν, είναι οι μικροί, οι Έφοροι, είναι και οι Τραπεζίτες! Όμως η Δικαιοσύνη δεν μυρίζει τα χέρια της, όσον αφορά την Εισαγγελεία που είναι Διωκτική Αρχή. Όταν λοιπόν θα φτάσει στα χέρια τους, σίγουρα θα κινηθεί η διαδικασία. Αν αφορά πρόσωπα που κρύβονται μέσα στην Βουλή, δυστυχώς η εντολή από τον Εισαγγελέα θα πάει στην Βουλή και η Βουλή θα το βάλει στο συρτάρι, όπως έχει κάνει και με την Μήνυση που έχει κάνει ο Αρτέμης Σώρρας!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Εδώ θέλω να συμπληρώσω. Εμείς δεν κάνουμε αυτές τις μηνύσεις για να δικάσουμε τώρα. κοντεύουν οι μέρες, τα βήματα έχουν γίνει πιο γρήγορα. Οι ανάσες μας συναντιώνται στο σβέρκο του καθένα εναλλάξ, που σημαίνει κάποια στιγμή, είμαστε πολύ κοντά στις ημέρες των Ελλήνων.

Όλες αυτές οι μηνύσεις, στις ημέρες των Ελλήνων…θέλω να έχετε λίγο φαντασία και οι συνέλληνες μας, αλλά και οι αντίπαλοι που σήμερα αντιπαλεύονται και είναι ανθέλληνες, κατά των Ελλήνων! ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ !

Μ. ΛΑΤΣΗ: Το σημειωτόν, πρέπει να γίνει τροχάδην, Συνέλληνες μου! Το σημειωτόν τέλος! Το βάδην τέλος! Τροχάδην τώρα, αυτοί μπροστά και εμείς πίσω! Όποιος θα αντέξει και θα αντέξουμε εμείς, γιατί εμείς έχουμε την Αλήθεια μέσα μας, έχουμε την Αλήθεια με έγγραφα και πάνω από όλα είμαστε Έλληνες! Αυτοί που δεν τρέχουν μαζί μας, πάει να πει ότι δεν είναι Έλληνες! Το «πλανεμένοι» δεν το δέχομαι, γαιτί όταν είσαι Έλληνας δεν μπορεί παρά να διεκδικήσεις αυτά που έχεις! Την πατρίδα μου, την Ελλάδα μου, την διεκδικώ μέχρι το τέλος!

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ: “Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΘΩΩΣΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΛΗΘΕΙΑ” !!!

Γ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ: Εδώ θέλω να κάνω μια παρέμβαση μιας και μίλησε η συνάδελφος για Αλήθεια. Να καταθέσω την εμπειρία μου από τις επιδόσεις των εγγράφων, μιας και έχω επιδόσει πολλά έγγραφα δικά σας. Βέβαια, υπήρχε μια δυσπιστία στην αρχή και ομολογώ και εκ μέρους μου.

Αλλά, στην συνέχεια είδα ότι ακόμα και οι δικηγόροι και στα Υπουργεία που έχω πάει και στις Τράπεζες μέσα, Διευθυντές, ενώ έπαιρναν το έγγραφο με κάποια δυσπιστία, αλλά από την στιγμή που άρχιζαν να το ξεφυλλίζουν, άλλαζε η συμπεριφορά τους! Και με απορία μου έλεγαν: «Είναι δυνατόν; Και εμείς τι κάνουμε; Κοιμόμαστε;»

Μια Διευθύντρια από μια Τράπεζα Εθνικής, δάκρυσε! Μου λέει: «τι μου έκανες σήμερα; Με κατέστρεψες! Κοιμόμουν! Δεν θα μπορώ να κοιμηθώ το βράδυ! Γίνονται αυτά τα πράγματα και η Κυβέρνηση κωφεύει;».

Παντού! Είναι φοβερό! Όταν άνοιγαν το έγγραφο και το έβλεπαν, ενώ ήταν όλοι δύσπιστοι, όπως κι εγώ στην αρχή ήμουν δύσπιστος, όταν όμως το έπαιρναν στα χέρια τους δικηγόροι, συμβολαιογράφοι, στα Υπουργεία μέσα, ακόμα και μέσα στην Εισαγγελεία, ακόμα και μέσα στον Άρειο Πάγο, κάποια στιγμή, έλεγα σε ορισμένους: «βρε παιδιά, μήπως είναι ψέμματα αυτά που λέει εδώ ο κύριος Σώρρας και κοροϊδεύει τον κόσμο; Και αν είναι ψέμματα γιατί δεν το βάζετε μέσα;» Και μάλιστα, την προηγούμενη φορά, αυτό είπα στον κύριο Εισαγγελέα:«Κύριε Εισαγγελέα, αν αυτά είναι ψέμματα και κοροϊδεύει μια ολόκληρη Ελλάδα και τους πουλάει ελπίδα, γιατί δεν τον πιάνεται να τον βάλετε μέσα;» Και απαντάει ο Εισαγγελέας: «Πώς να το κάνω; Αφού είναι όλα Αλήθεια!». Ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου! «Μίλησε η Δικαιοσύνη και τον αθώωσε! Αφού τον έχει αθωώσει, πώς να τον πάμε μέσα;»

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Είναι αλήθεια:! Δεν έχω παράπονο από την Δικαιοσύνη!

Μ. ΛΑΤΣΗ: Υπάρχει Δικαιοσύνη!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Όσο μπορεί να είναι! Βεβαια, να σας πω κάτι, έτσι όπως έχουν κάνει την Δικαιοσύνη και τον Νόμο που δεν μπορεί να λειτουργήσει ούτε ο Δικαστής, ούτε ο Εισαγγελέας. Θα πω ότι είναι «φυτευμένα» άτομα σε πολύ συγκεκριμένες θέσεις. Όμως είναι η ώρα κι αυτοί να καταλάβουν ότι πρέπει να φύγουν από το μαύρο, σκοτεινό στρατόπεδο με φθηνά μεροκάματα και γελοιότητες και να έρθουν στην Ελλάδα, στην Ανέλιξη της Πολιτείας! Δεν γίνεται! Δεν μπορούμε να παραδώσουμε, δεν είναι δυνατόν για πενιχρά χρήματα να προδίδεις έναν λαό! Δεν είναι δυνατόν να προδίδεις τον Άνθρωπο, τους συναδέλφους σου, τον συνάνθρωπο σου, να πεθαίνουν άνθρωποι, να χάνουν τα σπίτια τους και να αυτοκτονούν! Για ποιο λόγο;

Τελικά μου λες ότι δεν μπορείς να κάνεις κάτι γιατί έχεις δύο παιδιά και θα σε πάει ο δικαστής στα Ιωάννινα;

Μ. ΛΑΤΣΗ: Δεν είναι έτσι Αρτέμη! Η Δικαιοσύνη έχει Έλληνες και μη-Έλληνες! Τους βλέπεις τους Έλληνες, εκεί που πας, ανάβουν! Και τέτοιος είναι ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου! Υπάρχουν όμως και οι άλλοι που παραμένουν αδρανείς. Δεν μπορεί λοιπόν να είσαι Έλληνας και να παραμένεις αδρανής.

Άρα, έχουμε την Δικαιοσύνη που ανήκει στους Έλληνες και την Δικαιοσύνη που ανήκει στους άλλους. Λυπάμαι για την Δικαιοσύνη, που έχει αφήσει την Δικαιοσύνη των Ελλήνων να έχει περιέλθει στους άλλους! Λυπάμαι πάρα πολύ!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Όταν κοιμάται η Εκτελεστική εξουσία με την Νομοθετική Εξουσία, εκεί είναι πρόβλημα!

Μ. ΛΑΤΣΗ: Τα ζώα κοιμούνται με τα ζώα και οι Άνθρωποι με τους Ανθρώπους!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Εκεί είναι ένα μπέρδεμα τώρα!

ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ! 

Γ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ: Νομίζω ότι ο κόσμος, ειδικά αυτοί που έχουν τα δάνεια και κινδυνεύει το σπίτι τους αυτή την στιγμή να βγει σε πλειστηριασμό, πρέπει να ξυπνήσουν και να συνενωθούν. Είναι αδύνατον με τις νέες διατάξεις, χωρίς να λάβεις γνώση, να βγαίνει το σπίτι σου σε πλειστηριασμό και να το χάνεις!

Δηλαδή, τι πρέπει να είσαι; Γνώστης του ιντερνετ και να μπαίνεις μέσα και να ψάχνεις το κάθε site, πότε θα βγει το σπίτι σου στον πλειστηριασμό; Και με ποια τιμή; Με τις καινούργιες διατάξεις που θα ορίσει την τιμή η Εμπορική; Ποια Εμπορική; Στην πιο χαμηλή τιμή; Κι αν δεν βγει στον πλειστηριασμό την πρώτη φορά, την δεύτερη θα βγαίνει στο μισό της τιμής του; δηλαδή, τίποτα;

Μ. ΛΑΤΣΗ: Και θα το παίρνει ο επισπεύδων, δηλαδή η Τράπεζα! Χωρίς να πλειοδοτεί την δεύτερη φορά!

Γ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ: Μετά από 15 μέρες θα βγαίνει το σπίτι στην μισή τιμή! Αυτό το πράγμα είναι ανήκουστο! Και άλλα πολλά!

Μ. ΛΑΤΣΗ: Κι άλλα πολλά, φοβερά, ανήκουστα και ανατριχιαστικά! Παρόλα αυτά, υπάρχει η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ! ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ !

Γ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ: Και όπως βλέπετε, αντιδρούν και οι δικηγορικοί σύλλογοι με την αλλαγή της Δικονομίας, και οι συμβολαιογράφοι και οι επιμελητές και ο κόσμος!

ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ !

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Ποιο είναι το κάλεσμα που θα μπορούσατε να κάνετε και σε δικηγόρους, δικαστές, άνθρωποι δικοί μας. Έχουμε γνωστούς παντού! Όλοι έχουν πάρει δάνεια! Έχουμε περιπτώσεις δικαστών που πηδάνε από τα μπαλκόνια, όπως και στην Πάτρα έχουμε δύο δικαστές που αυτοκτόνησαν και παιδιά. Έχουμε όλοι πρόβλημα! Ποιο είναι το μήνυμα σε ένα τεράστιο κλάδο που θέλουν και αυτοί βοήθεια;

Πρέπει να ξέρουν ότι έχουν έναν λαό μπροστά τους και πίσω τους! Θα τους στηρίξει ο λαός. Όποιος στηρίξει τον λαό και τον Έλληνα θα τον στηρίξει. Οι άλλοι απλά δεν υπάρχουν! Ειναι λίγοι, είναι μικρόβια, είναι μιάσματα! Αυτή την στιγμή, πρέπει να αλλάξουν στρατόπεδο και να πάνε με τον Έλληνα! Να πάνε με το δικαίωμα, τα χρήματα, τον πλούτο και την επόμενη μέρα της Κυβέρνησης είναι των Ελλήνων! Θέλετε, δεν θέλετε, αυτό είναι! Δεν υπάρχει άλλος δόλος!

Είναι μόνο η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Η ΟΠΟΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ! Η ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !  ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ! ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟ ΚΥΝΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ! Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΘΑ ΛΙΩΣΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΘΕΤΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ !

Αγαπητοί μου τι πρόκληση και τι πρόσκληση θα κάνατε σε ανθρώπους του χώρου σας; Καλέστε τους όλους! Και κάποια στιγμή, αφού σας βλέπουν και στην οθόνη, υπάρχει και η Νάνσυ Γεωργοσσοπούλου και άλλοι πολλοί δικηγόροι και πάρα πολύ καλά παιδιά και πολεμιστές και ψυχές ελληνικές! Ή είσαι ή δεν είσαι Έλληνας! Τι θα πει δεν καταλαβαίνεις; Κοιμάσαι; Τι κοιμάσαι; Χαστούκια σου έχει δώσει η ζωή και σου τα δίνουμε κι εμείς με τις πληροφορίες! Ε, πότε θα ξυπνήσεις; Νεκρός ή ζωντανός είσαι;

Το κάλεσμα πρέπει να είναι μεγάλο! Πραγματικά, περιμένω από όλη αυτή την πολιτεία! Έχουμε 50.000 δικηγόρους στην Ελλάδα; Μπορεί και παραπάνω! Έχουμε δικαστικούς επιμελητές κτλ. Είναι ένας στρατός από μόνοι τους σε ένα αγώνα δικαίου κατά της παρανομίας και δεν μπορεί να κλείνουν τα μάτια!

Είναι πολύ σημαντικό να καταλάβετε ότι σήμερα όλοι αυτοί μιλάνε για την φτώχεια μας και το χρέος μας! Εγώ μπορώ να πω ένα πράγμα!

ΟΛΗ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ! ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ! ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΜΕ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ! ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ! ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑΜΕΙΟ !

ΤΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΟΛΟΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ !

Σας έφερα έναν λογαριασμό και δεν υπάρχει ένας! Είναι πολλοί οι λογαριασμοί και επιτρέψτε μου να ξέρω, διότι όλους τους μεγάλους Οργανισμούς τους ξέρω προσωπικά και αυτούς που έχουν τα μεγάλα δικαιώματα. Μπορώ να αποκαλύψω και κάποια στιγμή έχω βγάλει φωτογραφίες με πολύ μεγάλα πρόσωπα του Συστήματος.

Μ. ΛΑΤΣΗ: Ο φάκελος τους τα λέει όλα! Από εδώ και πέρα θα ξέρετε και εσείς, γιατί τίποτα δεν είναι κρυπτόν πλέον! Είναι όλα φανερά και θα τα δείτε!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Αυτός ο στρατός, αγαπητοί μου, πρέπει να έρθει μαζί μας, με την Ελλάδα. Να διοικήσει ο ίδιος και με Αξίες και Αρχές να πάρει τον πλούτο του. Αυτό έχω να πω! Το κάλεσμα είναι μεγάλο! Είναι η πρώτη φορά που βγαίνω με τους Δικαστικούς Επιμελητές. Είναι τιμή μου! είναι πολύ καλά παλικάρια! Είναι πολύ μεγάλη μου Τιμή. Έτσι μπορούμε μόνο να κερδίσουμε την Απελευθέρωση μας και να εγκαθιδρύσουμε την ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, την πραγματική Δημοκρατία.

Μ. ΛΑΤΣΗ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΤΟΥΣ.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Αγωνιστικούς Χαιρετισμούς!

………

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: Έλενα Αλεξίου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Πλάτων Πισατίδης

ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

…………………..

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: «…και να αυτοκτονήσουν τώρα δεν μπορούνε, θα εκτελέσουν θα λειώσουν πάνω στις διαταγές. Ο,ΤΙ ΚΛΕΨΑΤΕ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΣΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΟΛΑ ΠΙΣΩ». ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ-ΕΝΤΟΛΗ-ΔΙΑΤΑΓΗ (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)

…………………..

Αφήστε μια απάντηση