ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΟΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ. ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Η ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΛΑΣΜΑ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΩΡΑ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ

 Σκυθόπολις: Το κρεουργείον των Έλληνων προγόνων μας !

Artemis Sorras ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 2016 ΕΚΦΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΖΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΕΤΣΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΠΕΒΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΑΛΙ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ, ΦΕΡΝΕΙ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΟΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ. Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Η ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΛΑΣΜΑ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΩΡΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΕΝΑΣ ΠΙΣΤΟΣ ΕΝΑΣ ΟΠΑΔΟΣ, ΕΝΟΣ ΕΚ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΔΟΓΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΓΑΙΑ, ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ.

Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙ Η ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΝΑ ΔΟΓΜΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ.

Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟ DNA ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΚΑΘΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΧΑΡΤΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΥΤΕ ΦΕΥΓΕΙ ΟΥΤΕ ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ Η ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΛΑΣΜΑΤΩΝ ΔΟΓΜΑΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΛΛΟ ΒΡΩΜΙΚΟ DNA ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΒΑΣΑΝΙΖΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ.

ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΒΕΒΥΛΩΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΝΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΚΛΕΨΑΝ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΣΚΛΑΒΩΣΑΝ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕ ΒΙΑ ΑΙΜΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΜΕΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΕΤΩΝ ΒΙΑΣΜΟΥ ΜΕ ΣΠΑΘΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ, ΜΑΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΑΖΑΡΩΝ, ΝΑ ΔΟΞΑΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΑΤΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΟΙ ΤΩΝ ΖΩΩΩΝΝΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΟΥΡΑΝΙΑ ΘΕΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑ [ ΟΛΑ ΤΑ ΠΙΟ ΛΑΜΠΕΡΑ ΦΩΤΕΙΝΑ ] ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΜΑΣ.

ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΤΥΦΛΗ ΠΙΣΤΗ ΜΕ ΣΠΑΘΙ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΨΕΥΔΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΑΝ ΕΠΑΝΩ ΣΟΥ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΦΥΤΕΥΟΝΤΑΣ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΝΟΧΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΗΘΗ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.

ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΝΑΕΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΒΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ. ΑΡΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑ ΘΥΜΩΝΕΙ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΟΥ.

ΚΑΙ ΕΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥΣ. ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ, ΑΣ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ.

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

Αφήστε μια απάντηση