ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: “…και να αυτοκτονήσουν τώρα δεν μπορούνε, θα εκτελέσουν θα λειώσουν πάνω στις διαταγές. Ο,ΤΙ ΚΛΕΨΑΤΕ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΣΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΟΛΑ ΠΙΣΩ”. ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ-ΕΝΤΟΛΗ-ΔΙΑΤΑΓΗ (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)

ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ , ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ , ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ 12.5.2016 SorrasT.V

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 50.33 ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟ 2.25.24

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ , ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ-ΕΝΤΟΛΗ-ΔΙΑΤΑΓΗ-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ                                                                                               

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ , ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΑΝΑΛΥΕΙ ΚΑΙ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΩΣ ΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ-ΕΝΤΟΛΗ-ΔΙΑΤΑΓΗ-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ , ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΡΥΜΜΕΝΕΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!                                                                                            

……….

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΑ ΚΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

Αρτέμης Σώρρας: Καλησπέρα αγαπητοί συνέλληνες και πάλι, μαζί με τον Βασίλη τον Θεοδωρόπουλο τον Γενικό γραμματέα του φορέα Ελλήνων Συνέλευσις. Συνεχίζουμε την εκπομπή μας και είμαστε αναγκασμένοι αγαπητοί συνέλληνες από εμάς τους ίδιους να εξηγήσουμε και να μεταβιβάσουμε σε όλον τον Ελληνικό λαό σε όλα τα γραφεία μας στα προεδρία. Όλος ο φάκελος από το εξώδικο και με όλα τα αποδεικτικά που είναι μέσα που είναι δουλειά πάρα πολλών ετών πάρα πολλών ανθρώπων που δεν τους έχετε γνωρίσει αλλά που υπάρχουν, βοηθούν όλον αυτόν τον αγώνα παγκόσμια με τεράστιες γνωριμίες, δυσκολίες άμα το θέλετε να προσπεράσουμε χιλιάδες κύματα και να φτάσουμε σε αυτό το σημείο σήμερα για να μπορείτε εσείς να έχετε στα χέρια σας την Διαταγή της κρατικής εξουσίας.  

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ

Δεσμευόμαστε σαν Ελλήνων Συνέλευσις και σαν Σώρρας ότι θα μεταβιβάσουμε το δικαίωμα της κρατικής αυτής εξουσίας όπως ακριβώς την έχουμε και την έχω σε τουλάχιστον 10 ή 20 οργανισμούς στην Ελλάδα με στρατηγική στην αρχή να είναι σε όλη την Ελλάδα. Αργότερα ενώ πρέπει να είναι πολύ καλά τα γραφεία δομημένα, να έχουνε πολύ καλούς μηχανισμούς, μέλη, να είναι τα άτομα αυτά που θα εκπροσωπήσουν αυτήν την υπογραφή πάρα πολύ σοβαρά. Δεχόμαστε ήδη, να ξεκινήσετε να κάνετε αιτήσεις στην Κεντρική ποιος θα ήθελε να πάρει αυτήν την τεράστια ευθύνη και δυναμική αλλά και την εξουσία να δίνει διαταγές σε όλους τους φορείς όσον αφορά το ξεχρέωμα όλων των ανθρώπων για όλα τα ταμεία, όλη την δυναμική και την δύναμη στα χέρια του.

Ήρθε η ώρα να δώσετε εσείς τις διαταγές πρέπει να τις δώσετε εσείς τις διαταγές οι Έλληνες, ο Ελληνικός λαός, οι οργανωμένοι φορείς που είστε όλα τα γραφεία, γιατί είστε οργανισμοί όλα τα γραφεία στην Ελλάδα και πρέπει να καταλάβετε καλά και ακριβώς και το εξώδικο αλλά και όλο το πληρεξούσιο το τι ακριβώς λέει. Πρέπει να ξέρετε τι δύναμη έχετε στα χέρια σας, μέχρι που είναι, για να μην λέτε ούτε παραπάνω αλλά ούτε λιγότερα, ακριβώς ότι έχετε.

ΜΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΜΕ ΚΑΙΡΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ

Βασίλης Θεοδωρόπουλος: Ήθελα να πω στο σημείο αυτό ότι εδώ φαίνεται μία στρατηγική τεράστια, η οποία στρατηγική δεν είναι μόνο στα εργαλεία τα οποία έχεις φέρει και είναι για μας όλους, είναι και το πώς εφαρμόζεται από δω και πέρα εναντίων του καθεστώτος αυτή η στρατηγική με τόσο καίριες κινήσεις όπως είναι τα εξώδικα που κάνουμε ατομικά σαν Έλληνες πολίτες αλλά πως μέσα από την διαδικασία της ενημέρωσης των δημάρχων φτάσαμε σε ένα σημείο σήμερα αυτή η εξουσιοδότηση η οποία εδόθει από αυτούς τους φορείς δημοσίου δικαίου πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί, πως μπορούμε να πάρουμε μέσω του πληρεξούσιου που έχεις στα χέρια σου αυτήν την δύναμη να διατάξουμε, να δώσουμε εντολή. Είναι μία στρατηγική η οποία συνεχίζεται και πηγαίνει προς την κορύφωσή της. Δεν έγινε κανένας αγώνας άδικα. Ενημερώσαμε τους δημάρχους, δώσαμε μία τεράστια πληροφόρηση σε όλους τους συνέλληνές μας, αλλά βλέπουμε και από την διαδικασία αυτή ότι υπήρξε μία εξέλιξη η οποία σήμερα είναι τόσο χρηστική στα χέρια μας που φέρνουμε το καθεστώς τελείως σε αδράνεια.

ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ  Αρτέμης Σώρρας: Θα πω την λέξη ότι θα το εκτελέσεις το καθεστώς με την δύναμη της Ελληνικής εξουσίας. Και κανείς δεν ήξερε μέχρι χτες ότι το Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου είναι κράτος και αυτοτελές όπως είναι ο Δήμος. Ουσιαστικά μπορείς από ένα κράτος όπου είναι η πηγή εξουσίας της Δημοκρατίας να ξανά φτιάξεις πάλι το κράτος και όποιος έχει κάτσει απέναντι, και όποιος κάτσει απέναντι σ’ αυτή την δύναμη του λαού που πραγματικά έχει και την εξουσία του κράτους στα χέρια του μπορεί μόνο να εξαφανιστεί και να τον διώξεις. Μπορούν αύριο να δημιουργηθούν τόσο μεγάλες εστίες που το καθεστώς ούτε καν έχει φανταστεί, αυτό το καθεστώς που εσείς βλέπετε αλλά και ένα άλλο καθεστώς που είναι το καθεστώς του καθεστώτος και διατάζει. Αύριο λοιπόν μπορεί να γίνει πάρα πολύ μεγάλο πρόβλημα στον πλανήτη.  

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ , ΤΟ ΑΩ , ΤΗΝ FEDERAL , ΤΟ ITC

Πρέπει να ξέρετε ότι για να μαζευτεί αυτός ο φάκελος, εκτός που σήμερα δεν έχουμε  τα σχετικά και γι’ αυτό θα έρθει σε άλλη εκπομπή να το κάνει η Γεωργοσοπούλου και η Βίκυ και να αναλύσει όλα τα έγγραφα, έχει γίνει πάρα πολύ μεγάλος κόπος και αγώνας για να μαζευτούν όλες αυτές οι υπογραφές και τα πρωτόκολλα. Δεν είναι εύκολο να πάρεις πρωτόκολλα από τον Λευκό Οίκο, δεν είναι δυνατόν να πιστεύεις να πάρεις πρωτόκολλο από την Federal και για ποιο λόγο, ή πρωτόκολλο από το ITC ή από το ΑΩ και να υπογράφεις και με απάντηση τι ακριβώς θα κάνει. Είναι πολύ σοβαρές υπογραφές στον πλανήτη. Εσείς τώρα αρχίζετε οι Έλληνες και οι άνθρωποι εν γένει να βλέπετε έναν καινούργιο πλανήτη ο οποίος λειτουργεί μέσα στον δικό μας πλανήτη είναι κάτι άγνωστο για σας και γι’ αυτό και ακούτε να λένε «δεν είναι δυνατόν» και «δεν είναι δυνατόν» και «δεν γίνονται αυτά» όμως υπάρχει ένας πλανήτης ο οποίος είναι παράλληλος τον οποίο δεν τον βλέπετε και σήμερα αρχίζει να φαίνεται και να εμφανίζεται και να πρέπει να τον κατακτήσετε και να πάρετε όλον αυτόν τον πλούτο γιατί εκεί κρυβόταν όλος ο πλούτος. Το ζήτημα είναι ότι τεράστιοι και άξιοι συνεργάτες έχουν κάνει έναν τεράστιο αγώνα.

ΕΙΧΑ ΗΔΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΓΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ

Τα έγγραφα για να υπογραφούν από τον Δήμο δηλώνω ότι ήταν πάνω από 9 μήνες που φτιάχνονταν. Κανένας άλλος εκτός από εμένα την Βίκυ και μερικούς άλλους συνεργάτες που δεν θέλω να τους αναφέρω χτιζόταν όλο το πλαίσιο το πώς θα κινηθεί και πως θα μπουν μέσα όλα αυτά τα θέματα για να χτιστεί το πληρεξούσιο του Δήμου αλλά και πρόβες που κάναμε για να δούμε το νομικό πλαίσιο των Δήμων που ακριβώς σκουντουφλάει και τι τρύπα υπάρχει για να την κλείσουμε. Κάναμε τουλάχιστον 3 με 4 δοκιμές σε Δήμους που δεν υπογράψαν τελικά. Τελικά μπορώ να πω ότι είχα υπογράψει ήδη με τον Δήμο, είχα ήδη υπογραφή κρατική από Δήμο και μετά βγήκε στην επιφάνεια όλο το θέμα για να αρχίσουν οι Δήμοι να καταλαβαίνουν πάνω από 220. Άξιοι συνεργάτες μας πολεμιστές μας έκαναν χιλιάδες χιλιόμετρα, ώρες συζητήσεων να γεμίσουνε εγκάθετα κεφάλια, γελοία κεφάλια, δόλια συμβούλια, πάρα πολλοί στην Ελλάδα, να εισπράξουμε ό,τι ήταν να εισπράξουμε, αυτό όμως πλέον είναι μία παρακαταθήκη του λαού να βλέπει τι έχει γίνει πως έχει γίνει, και μετά να υπογράψω με άλλους 3 Δήμους.

Δηλαδή ξεκινάμε να καθίσουμε στο τραπέζι με 4 άσσους, καθόμαστε να συζητήσουμε με καρέ. Αν θυμάστε κάποτε είπα σε μία εκπομπή, την τράπουλα που παίζετε ζώα στην Ευρώπη και λίγο ψιλοπαγκόσμια, γιατί όταν ήτανε τα ζώα αυτά παντού στον κόσμο είχανε πάντα κόντρες μαζί τους, την είχατε σημαδεμένη, τώρα θα την μοιράσω εγώ. Εγώ δεν την σημαδεύω γιατί ξέρω καλά χαρτιά και γκανιότα θα κάνουμε εμείς, πιστέψτε το, γκανιότα θα κάνουμε εμείς και θα μοιράζουμε εμείς φύλλα λοιπόν. Τέλος οι στημένες τράπουλες, τέλος τα στημένα παιχνίδια. Από δω και πέρα πρέπει να μάθετε ακριβώς τι θα γίνει και τι θα κάνετε.

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΤΙΒΑΡΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΡΙΑ ΒΗΜΑΤΑ

Θα πρέπει να είστε σοβαροί. Για να διατάξεις θα πρέπει να μπορείς και εσείς ήρθε η ώρα να μπορέσετε και να ηγηθείτε και να διατάξετε και θα πρέπει να είστε στιβαροί με βαριά βήματα να σας ακολουθήσουν όλοι και να δούμε τελικά και σε όλη την Ελλάδα με το δικαίωμα του φυσικού προσώπου όποιος θέλει έρχεται ή μου τον προτείνετε να του δώσω την εξουσία να αρχίσει να την ασκεί, όποιος την αρνηθεί, κατευθείαν κακουργηματικές μηνύσεις και την έσχατη των ποινών ό,τι ακριβώς λέει το σύνταγμα. Λειώστε τον όποιος αρνηθεί την κρατική εξουσία. Τέλος το παιχνίδι.

ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΑΠΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΛΠΗ

Βασίλη Θεοδωρόπουλε έχουμε μεγάλη υποχρέωση να διαβάσουμε εμείς με το στόμα μας να ακούσουν όλοι από εμάς τι ακριβώς λέμε, τι ακριβώς κάνουμε και πως θα το κάνουμε. Και τώρα φαίνεται η στρατηγική που κάποιοι είπανε «ε, δεν έγινε και με τους Δήμους τίποτα» βγάζετε συμπεράσματα χωρίς να ξέρετε ούτε τι σας γίνεται ούτε που πάει, κανείς δεν έχει δει το βάθος ούτε το ύψος ούτε καμία απόσταση κοιτάει κοντόφθαλμα γύρω γύρω.

Τώρα λοιπόν ήρθε η ώρα να μάθετε και να πράξετε. Έχετε θυμώσει με αυτούς, ε; Έχετε θυμώσει με τους τραπεζίτες; Θα έχετε το δικαίωμα να τους βάλετε φυλακή τώρα όποτε γουστάρετε, να τους κυνηγήσετε όσο θέλετε. Με τους εφοριακούς λειώστε τους, όποιος αρνηθεί λειώστε τους και ό,τι λέει ο νόμος έτσι; Λειώστε τους με την έννοια του νομικού πλαισίου, μην κατηγορηθούμε ότι θα τους λειώσουμε. Είμαστε τόσο δυνατοί.

Δεν γίνεται να έχεις την εξουσία και να βλέπεις απέναντι έναν υπαλληλάκο ο οποίος σήμερα είναι αυτός και αύριο ένας άλλος ή ένας εκλεγμένος. Ο λαός δεν χρειάζεται να εκλεγεί απλά υπάρχει, το Έθνος, γι’ αυτό αν θυμάστε εγώ μιλάω για Εθνοσυνέλευση. Όλο αυτό που έχει συμβεί και στις επόμενες μέρες που θα βγαίνουν όλα αυτά τα στοιχεία, κύριοι Εθνοσυνέλευση το Έθνος το ίδιο χωρίς κάλπη με ταυτότητα και στοιχεία θα ψηφίσει το μέλλον του και την ίδια του την δημοκρατία. Τα πρωτόκολλα θα τα εγκαθιδρύσει η Εθνοσυνέλευση όχι ένα σύστημα και ένα σύνταγμα δεκαϊκό το οποίο είναι εναρμονισμένο κατά το δοκούν με τους ανθέλληνες και με τους πάτρονές μας. Βασίλη Θεοδωρόπουλε ξεκίνα να διαβάσεις ακριβώς τις δυνάμεις και τις δυνατότητες του Ελληνικού λαού που πρέπει να συμπλεύσει με τις διαταγές αυτές.

ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΤΟΛΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ

Βασίλης Θεοδωρόπουλος: Ξεκινάω με το εξώδικο του Αρτέμη ΣώρραΕΝΤΟΛΗ ΔΙΑΤΑΓΗ 1ΕΝΤΟΛΗ ΔΙΑΤΑΓΗ 2

Ο ΦΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ

Αρτέμης Σώρρας: Αυτό Βασίλη να ξανά θυμηθούνε κάποιοι είναι το ποσό που έβγαλε η Εφορία κατόπιν ελέγχου του επόπτη των οικονομικών του κεφαλαίου Α, που σημαίνει ότι η Εφορία το έχει βγάλει τόσο και λέει αργότερα ότι ίσως προκύψουν και ποιο πολλά από το ενεργητικό. Αυτό το ποσό είναι μόνο από το παθητικό έτσι όπως είχαν γίνει οι συνθήκες και οι βεβαιώσεις και από την Αμερική αλλά και από άλλα πανεπιστήμια αλλά και από άλλα οικονομικά ιδρύματα. Δηλαδή η Εφορία έβγαλε αυτό τον φόρο και είναι σφραγισμένος και βεβαιωμένος, φυσικά με τα σχετικά που θα τα αναφέρεις για να δούμε σε τι αναφέρεται το κάθε σχετικό.

Βασίλης Θεοδωρόπουλος: Λοιπόν, και λέει μετά ότι και οι 8 μετοχές έχουν συνολικό φόρο 27 δις

ΤΟΝ ΦΟΡΟ 27 ΔΙΣ ΤΟΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΚΑΙ Η ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Αρτέμης Σώρρας: Η Εφορία και το υπουργείο οικονομικών το δηλώνει αυτό. Φυσικά το δηλώνει και η Βουλή των Ελλήνων σε κοινοβουλευτικό έλεγχο. Δηλαδή ο υπουργός οικονομικών κατόπιν κοινοβουλευτικού ελέγχου δηλώνει και πιστοποιεί την αξία και ότι από αυτήν την αξία υπάρχει αυτός ο φόρος. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο ανώτατο όργανο του κράτους πιστοποίησης από την Βουλή. Από την ώρα που σου το λέει η Βουλή τελειώσαμε.

Βασίλης Θεοδωρόπουλος: Που σημαίνει ότι το υπουργείο οικονομικών πιστοποιεί την αξία, η Βουλή πιστοποιεί την αξία και το υπουργείο οικονομικών βάζει τον φόρο που αναλογεί.

Αρτέμης Σώρρας: Και στα δικαστήρια υπάρχει απόφαση η οποία βεβαιώνει και κλειδώνει ότι είναι χρεωστικό ομόλογο ότι δεν έχει γίνει η εκκαθάριση ότι έχω τα ίδια δικαιώματα με την Εθνική και ότι είμαι ο μοναδικός αδιαφιλονίκητος νομέας και κάτοχος, αυτά με απόφαση δικαστηρίου, για να μην λένε οι παπαγάλοι. Τους παπαγάλους αφήστε τους, εδώ μιλάμε για θεσμούς. Και τώρα που είσαι και θεσμός να δούμε ποιος θα σου μιλήσει και όλες αυτές τις γελοιότητες που βγάζουνε.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ

Βασίλης Θεοδωρόπουλος: Λοιπόν προχωράμε,unnamed

Αρτέμης Σώρρας: Άρα λοιπόν τώρα ενημερώνουμε όλους αυτούς τους θεσμούς άλλη μία με όλα τα σχετικά για να το θυμούντε, όχι εμείς, να καταλαβαίνει ο Ελληνικός λαός, να καταλαβαίνει ο κόσμος πως πρέπει γρήγορα να συστρατευθεί κάτω από τεράστιες δυνάμεις και δικαιώματα και βεβαίως να θυμηθούνε και οι κυβερνώντες οι εκάστοτε γιατί είμαστε από πάρα πολύ παλιά, από την κυβέρνηση του Παπανδρέου αν θυμάστε, άρα να θυμούντε όλοι οι θεσμοί και τις αποφάσεις μας και τα δικαιώματά μας αλλά και οι θεσμοί του εξωτερικού.

ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝΕ ΤΗΝ ΕΚΧΩΡΗΣΗ

Βασίλης Θεοδωρόπουλος:13250283_1112713665455563_46388705_n

Αρτέμης Σώρρας: Εδώ να θυμίσω ότι ο νόμος είναι πολύ ξεκάθαρος, εάν δεν πληρώσεις σου δίνει δικαίωμα ο νόμος το σύνταγμά μας το ελληνικό, να σου κατασχέσουνε τμήμα της μετοχής το Σ.Δ.Ο.Ε. ή η Εφορία ή να με αφήσουν να τους κάνω εκχώρηση.

Δηλώνω στην κάμερα και στον Ελληνικό Λαό ότι έχω κάνει προσφορά ακόμα και να πληρώσω για να δεχτούνε την εκχώρηση. Φυσικά αυτό είναι ένα μεγάλο σπαθί στο κτήνος μέσα στην καρδιά του κατευθείαν. Εάν αυτό επιτραπεί ποτέ να καταλάβετε ότι μπορώ να κόψω οποιαδήποτε κρατικά ομόλογα θέλω και όπου θέλω και όπου γουστάρω στον πλανήτη σε όλα τα συστήματα σε όλα τα χρηματιστήρια σε όλες τις τράπεζες.!!!!!!!!!!!!!!!!

Βασίλης Θεοδωρόπουλος: Δεν κατάλαβα, δηλαδή να τους χρηματοδοτήσεις να πράξουν αυτό που οφείλουν;

Αρτέμης Σώρρας: Ναι, ναι έχω κάνει και αυτό με πολύ μεγάλο ποσό και φυσικά δεν γίνεται γιατί είναι πάρα πολύ μεγάλο το μαχαίρι που σφάζει το κτήνος.

ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΛΕΝΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥΣ

Βασίλης Θεοδωρόπουλος:13220067_1112713745455555_1140445639_n

Αρτέμης Σώρρας: Ας αρχίσουν να τις λένε ακριβώς έτσι τις λέξεις γιατί αυτή είναι η αλήθεια και αυτός είναι ο ρόλος τους. Της Κυρίαρχης Ελληνικής Δημοκρατίας και όχι της Δημοκρατίας που είναι εταιρεία στο Βερολίνο, ούτε την δημοκρατία που σήμερα το υπουργείο οικονομικών έχει εξαφανίσει και την στρογγυλή σφραγίδα που μας είπαν πριν οι δικαστικοί επιμελητές.

ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ Η ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

Βασίλης Θεοδωρόπουλος:13219736_1112713375455592_2091999942_n

Αρτέμης Σώρρας: Εδώ πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν υπέγραψα απλά με τον Δήμαρχο. Το Συμβούλιο του Δήμου με την ολομέλεια του έκανε την εξουσιοδότηση και μου λένε, νάτο είναι εκεί η απόφαση. Έχουμε την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και εξουσιοδοτεί τον Δήμαρχο να υπογράψει μαζί μου. Άρα μιλάμε με πλήρες δικαίωμα του Συντάγματος με όλη την διαφάνεια και η απόφαση αυτή του Συμβουλίου βγήκε στο Διαύγεια. Το Διαύγεια είναι το ηλεκτρονικό σύστημα του Υπουργείου Εσωτερικών. Ενημερώθηκαν άπαντες φορείς γιατί δημοκρατία είναι ο Δήμος είναι Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου. Το κράτος είναι ο Δήμος δεν είναι η κυβέρνηση όπως το έχω ξανά πει. Η κυβέρνηση και οι κυβερνώντες είναι εκλεγμένοι εκπρόσωποι του λαού, του κράτους, δηλαδή του νομικού προσώπου δημοσίου δικαίου. Εκπροσωπούν νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου και οι ίδιοι δεν είναι. Άρα εδώ πήραμε την δυνατότητα του πραγματικού κράτους, την πηγή της εξουσίας  ναι αλλά το πήραμε από την ολομέλεια. Ψήφισε η ολομέλεια και έδωσε το δικαίωμα στον Δήμαρχο να υπογράψει μαζί μου. Και πάρα κάτω στο πληρεξούσιο του Δήμου που πρέπει να διαβαστεί σήμερα θα δούμε και τι μας υπογράφει ο Δήμαρχος γιατί σε όλο το πληρεξούσιο μιλάει ο Δήμαρχος και δεν μιλάω εγώ, άρα είναι αυτό που σου δίνει ο Δήμαρχος.

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

Βασίλης Θεοδωρόπουλος:13219567_1112713658788897_1816369767_n13228000_1112713512122245_1528970370_n

Αρτέμης Σώρρας: Αυτό που κάνουμε τώρα δεν έχει εξαιρεθεί από την αρμοδιότητά του αλλά ωστόσο έχουνε φτωχοποιήσει τους Δήμους άρα ο Δήμος γίνεται ένας ζητιάνος από την κεντρική εξουσία δηλαδή η ίδια η εξουσία δεν μπορεί να λειτουργήσει μόνη της που δεν μπορεί κανείς να την σταματήσει παρά κάθεται σε εκλεγμένους σε ένα τσούρμο εκλεγμένων να του δώσει λεφτά οπότε πάει μέχρι το Federal μέχρι την κυβέρνηση να ζητήσουν λεφτά, ποιος; ο Δήμος. Αφού η πραγματική Δημοκρατία είναι στον Δήμο πάνε στους εκπροσώπους να ζητήσουν χρήματα μα που να τα βρούνε; Αφού εσύ είσαι ο Δήμος. Όλα τα δικαιώματα τα έχει το κράτος και τα παγκόσμια ταμεία αλλά και τα πάντα όπως και σήμερα το κράτος είναι οι Δήμοι δηλαδή οι πολίτες η βάση της λαϊκής κυριαρχίας, αυτοί δεν χρωστάνε σήμερα; Τα παιδιά τα εκλεγμένα χρωστάνε; Αυτά πρέπει να τα καταλάβει καλά ο Έλληνας και γρήγορα.

ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝΤΑΙ Ή ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ

Βασίλης Θεοδωρόπουλος:13235755_1112713532122243_162736367_n

Αρτέμης Σώρρας: Τον ξαναδιαβάζεις αυτόν τον νόμο; Γιατί μάλλον δεν το έχουν καταλάβει οι κυβερνώντες αλλά ούτε και οι Δήμοι. Γιατί, πιστεύεις ότι οι Δήμοι ξέρουν τα δικαιώματά τους; Γιατί, οι κυβερνώντες γνωρίζουνε; Επειδή μπήκε βουλευτής χτες, έφυγε από το χωριό και έγινε βουλευτής έμαθε το σύνταγμα; Βρε το μνημόνιο δεν διαβάσανε.

ΤΟΥΣ ΔΙΝΩ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ

Βασίλης Θεοδωρόπουλος:13236016_1112713652122231_2072838209_n13250362_1112713958788867_1811436683_n

Αρτέμης Σώρρας: Είμαι ξεκάθαρος Βασίλη, τους δίνω όλα τα δικαιώματα να εισπράξουν όπως θέλουνε, όπου θέλουνε και να πάρουν και τα χρήματα και τα 27 δις.

ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ

Βασίλης Θεοδωρόπουλος:13219914_1112713748788888_617912037_n

Φύγαμε από το εντολή και πάμε στο Διαταγή τώρα.

Αρτέμης Σώρρας: Άμα έχουμε δικαίωμα δίνουμε διαταγές, άμα δεν έχουμε καθόμαστε και δεν μιλάμε. Τόσο καιρό μιλάγανε; Οκ, τώρα μπορούμε; Μπορούμε. Αποδεικνύουμε ότι μπορούμε; Ναι, έχουμε δικαίωμα να δίνουμε διαταγές; Το έχουμε, που το έχουμε; Ορίστε κύριε αυτό μου δίνει το δικαίωμα βάσει του Συντάγματος βάσει του Φ.Ε.Κ. και βάσει του πληρεξουσίου κατόπιν όλης της ολομέλειας του Δήμου. Άρα εφόσον έχω το δικαίωμα να δίνω εντολή την δίνω και αν δεν την εκτελέσεις τότε θα κάνεις και μαζί μου και με τον Νόμο.

ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩ

Βασίλης Θεοδωρόπουλος: Διαταγή λοιπόν.13233485_1112713882122208_471068702_n

Αρτέμης Σώρρας: Αυτό είναι μία διαταγή ρητή, εντέλω. Αργότερα θα δούμε στο πληρεξούσιο αν έχω την διαταγή να δώσω για τους αδερφούς μου, για μένα και για τον οποιονδήποτε. Εάν την έχω και μου την δίνει δεν πρέπει να εκτελέσουν;

Άρα υπάρχει περίπτωση να γράφω κάτι και να μην ισχύει; Όσοι με ξέρουν τώρα όλα αυτά τα χρόνια έχω πει κάτι που δεν το έχω αποδείξει;

Εκτός από κάτι παπαγάλους οι οποίοι είναι κρυμμένοι πίσω από κρυφά προφίλ και σε υπόγεια. Και προκαλώ όλους, οποιοσδήποτε θέλει είμαστε εμφανείς σε 200 σημεία στην Ελλάδα και σε γραφεία επίσημα να βγάλει τα μούτρα του και να έρθει οποιοσδήποτε να με συναντήσει να μου κλείσει δημόσια ραντεβού όπου θέλει, οποιαδήποτε ιδιότητα κι αν έχει.

Τι είναι ιεράρχης; Πολιτικός; Πράκτορας; Όποιος και να είναι δέχομαι οποιαδήποτε ερώτηση να έρθει και να μου πει στα μούτρα μου ότι ακριβώς θέλει να μου πει. Αν έχει κότσια να μου πει και να με βρίσει κιόλας.

Κανένας δεν έχει κότσια και προκαλώ τους πάντες να έρθετε μπροστά να μου πείτε και με τα στοιχεία σας και ό,τι ακριβώς έχετε. Εγώ ότι έχω πει το έχω αποδείξει, αν δεν είναι αποδεδειγμένο δεν το λέω.

ΟΠΟΥ ΣΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΩ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ

Γελοίοι άνθρωποι κρυμμένοι στα υπόγεια μασονοποιημένοι, δογματισμένα ανθρωπάκια, μη άνθρωποι γεμάτα βοθρολήμματα μιλάνε και λένε, τους λέω ΚΡΥΒΕΣΤΕ και γράφετε σκουπίδια δεν έχετε τα κότσια να με αντιμετωπίσετε κανένας σας.

Προκαλώ διανοητές, προκαλώ τους πάντες, προκαλώ τους πολιτικούς, προκαλώ οποιονδήποτε, που είναι απέναντι σε μια τέτοια κίνηση με τόσο εμπεριστατωμένα στοιχεία ή μην ξανά μιλήσετε ή προλαβαίνετε να έρθετε μαζί μου. Όπου σας συναντήσω αργότερα δεν θα έχουμε καλά ξεμπερδέματα μαζί.

Ήταν μία δήλωση από κάποιους γελοίους παπαγάλους υπάνθρωπους κρυμμένοι, που ντρέπονται όχι για το όνομά τους που είναι ψεύτικο, αλλά πάντα να μιλάνε χωρίς κανένα στοιχείο. Τους προκαλώ δημόσια, εγώ βγαίνω δημόσια παντού έχω κάνει χιλιάδες εμφανίσεις σε τηλεοράσεις σε πλατείες να με ρωτήσει ο οποιοσδήποτε, δεν τολμάνε να ρωτήσουνε.

Προκαλώ όλα τα κόμματα να στείλουν τον εκπρόσωπό τους αν και στην αρχή όλα τα κόμματα περάσανε από ένα γραφείο ενός δικηγόρου και αφήσανε τα ίχνη τους. Τότε συμφωνούσαν και λέγανε ότι έχουμε δίκιο και ναι βεβαίως να το ψάξουμε.

Ρε αφήστε τις γελοιότητες, άντε σηκωθείτε εκεί πέρα. Τι υπηρετείτε; Αν όχι τον Ελληνικό λαό, προλαβαίνετε να φύγετε από την Ελλάδα, αυτό έχω να δηλώσω.

Συνέχισε Βασίλη. Βέβαια όσο διαβάζεις θυμάμαι και άλλα που έχουν γίνει.

ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΒΓΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΡΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ

Βασίλης Θεοδωρόπουλος: Εδώ έχω τις επιδόσεις που έχουν γίνει σε όλους, στο Υπουργείο Οικονομικών, στον Εισαγγελέα, κ.τ.λ., είναι δυνατόν να προκαλείς τον εαυτό σου τόσο πολύ; Και να εκτίθεσαι τόσο πολύ χωρίς να ξέρεις τι κάνεις; Και δεν μιλάει κανένας από αυτούς που είναι φορείς που είναι πραγματικά αυτοί που πρέπει να μιλήσουν; Και βγαίνουν κάτι να μην τους χαρακτηρίσω εγώ τους χαρακτηρίζεις μόνος σου.

Αρτέμης Σώρρας: Ξέρεις γιατί κρύβονται; Αν βγουν πρέπει να πάρουν θέση και η θέση που θα πάρουν πρέπει να είναι αποδεδειγμένη. Μια θέση είναι «έχετε δίκιο έτσι είναι εντάξει πρέπει να κάνουμε το σωστό, κατεβαίνουν τα χρήματα, ξεχρεώνουμε την Ελλάδα» εάν αυτό γίνει θα τους σκοτώσει ο κόσμος, θα τους κάνει πούδρα. Καλά ρε εσείς δεν ήσασταν εκεί τόσο καιρό τόσα χρόνια; Αν τώρα γίνεται, γιατί αυτό που γίνεται τώρα δεν το κάνατε πριν 5 χρόνια πριν 10 πριν το μνημόνιο; Και γιατί βρε παλιόπαιδα χρειάστηκε 3 μνημόνια και πάμε για 4ο; ποιος ο λόγος;

ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΥ

Λοιπόν ακούστε ή ο Σώρρας είναι απατεώνας ή εσείς, δεν είναι όλοι!!!!!!!!!! Αν ο Σώρρας δεν είναι είστε εσείς, διαλέξτε. Για να το διαλέξετε πρέπει να κάτσουμε απέναντι. Εγώ δέχομαι να κάτσω με όλους αυτούς απέναντι. Μα τους φωνάζω ελάτε να μου πείτε ότι δεν έχω δίκιο αφού εσείς τα υπογράφετε δηλαδή θα έρθει τώρα ο υπουργός οικονομικών ο οποίος υπέγραψε φέτος και πάλι αυτά τα παγκόσμια ταμεία, θα έρθει κάποιος κρατικός υπάλληλος να σου πει;. Κανένας δεν πρόκειται να έρθει γιατί λίγο μυαλό έχει στο κεφάλι του, γιατί άμα το κάνει θα σφαγεί.  

ΠΗΡΑΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΣΑΤΕ ΣΤΟ Δ.Ν.Τ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΞΑΝΑΔΩΣΟΥΝ ΜΕ ΔΑΝΕΙΟ;;;;;

Μα στις 28 Δεκέμβρη με Φ.Ε.Κ. που δεν ήμουνα εγώ στην Βουλή αυτοί καθόσαντε, αυτή η κυβέρνηση, μα το Φ.Ε.Κ. το βλέπει όλη η Βουλή, το Φ.Ε.Κ. το υπογράφει όλη η Βουλή το ξέρει, εάν η αντιπολίτευση διαφωνεί φωνάζει «επ τι κάνετε εκεί; Δεν είναι σωστό αυτό, διαφωνώ κοινοβουλευτικό έλεγχο» σωστά; Στην ίδια Βουλή στις 28 Δεκέμβρη 2015 εισπράξανε 2,9 δις από τα ταμεία που αυτήν την στιγμή ξεχρεώνουν οι Έλληνες και είναι δικά μας μόνο, και πήρανε χρήματα 2,9 και τα δώσανε στο Δ.Ν.Τ., αυτά θα τα δείρω τα παιδιά στο Δ.Ν.Τ. είναι υπαλληλάκια μου.

Αυτά τα ζωντοβολάκια τα ψηφίζουμε για να είναι στο συμβούλιο. Στις μέρες των Ελλήνων που θα είναι εκεί που πρέπει, βρε θα δεινοπαθήσουνε τα ζώα, και δώσανε την έγκριση.

Στις 10 Φεβρουαρίου 2016 μετά τα Χριστούγεννα ξανά πήρανε άλλα 3 δις. Βρε παιδιά εγώ σας έδειξα 2 Φ.Ε.Κ., με αποδείξεις και τα λένε τραβήχτηκα δικαιώματα. Πήρατε χρήματα από τα δικά μου ταμεία και τα δώσατε στο Δ.Ν.Τ. γιατί; Για να μου τα ξανά δώσουν με δάνειο; Και δη τα 2, πόσα βρε παιδιά δεν έχω βρει; Ελάτε βρε να πάρετε την Ελλάδα θα βρω όλα τα Φ.Ε.Κ. είναι εκεί θα τα κάνω σούμα είμαι καλός στα μαθηματικά μα και στην λύση των μαθηματικών. Δεν μπορείτε να ηδονιστείτε να έχουμε όλα αυτά τα στοιχεία στα χέρια μας;

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΦΑΞΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ

Γιατί τώρα η μεγάλη η διαδικασία που θα τους σφάξει όλους παγκοσμίως ποια είναι; Δεν του λες δεν πληρώνω, δεν είναι το χρέος καλό, δεν το έκανες καλά, ε μωρέ υπογράψατε μέσα στην Βουλή παράνομο μνημόνιο, κάθεσαι και λες λοιπόν, άρχοντας, όλα καλά τα κάνατε βρε παιδί μου, αφού είστε εκεί πάνω και τα μαγειρεύετε μαζί καλά τα κάνατε θα τα φάμε όλοι μαζί όμως, καλά τα κάνατε, να πληρώσουμε παιδιά, να πληρώσουμε και βάλτε και παρά πάνω. Όσο παρά πάνω βάλεις τόσο πολύ το κυνήγι θα είναι άγριο. Βάλε, βάλε μετά κλαίνε. Και θα κάνουμε ταμείο μετά αφού θα βάλουνε, και αφού τα βάλουνε όλα και νομίζουνε ότι το έχουνε το μαγαζί τα ζώα, είδες άμα είσαι ζώο; Και όταν έρθει αυτός που δεν μπορείς να τον αντιμετωπίσεις γιατί είσαι ζώο ρε πάντα θα φαίνεται τι κάνεις και τι είσαι τώρα λοιπόν θα κάνουμε ταμείο αφού πληρώσουμε. Πλήρωσε να πάρεις την χώρα, ξεχρέωσέ τους και έλα να δούμε. Πλήρωσε τους δανειστές και αν οι δανειστές πρέπει να πάρουν ή να μην πάρουν θα το βρούμε μετά βρε παιδί μου, όταν θα είσαι απάνω. Τώρα θα κάνω ταμείο και θα φωνάζω;

Βασίλης Θεοδωρόπουλος: Είδες σύμπνοια που έχουν τα κόμματα όμως όταν πρόκειται να εξυπηρετήσουν τους τραπεζίτες;

Αρτέμης Σώρρας: Όλα μαζί και δεν μίλησε κανένας ακόμα και στα Φ.Ε.Κ. που πήρανε χρήματα. Εσείς δεν είδατε που πήγανε; Αφού η Βουλή το ψήφισε. Δεν βλέπετε τα Φ.Ε.Κ. που ψηφίζονται;

ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ Ο ΚΥΡΙΟΣ 600 ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ 600 ΚΑΚΩΣ ΜΕ ΚΟΙΤΑΤΕ

Βασίλης Θεοδωρόπουλος:13245821_1112714082122188_2122015141_n13233234_1112714095455520_278139021_n

Αρτέμης Σώρρας: Εδώ θέλω να προσέξουμε κάτι, αν θα δείτε την απόφαση, τα 600 δις δολάρια δεν είναι πια του Σώρρα, είναι ξεκάθαρο αυτό, ανήκουν σε όλους τους Έλληνες και στην Κυρίαρχη Ελληνική Δημοκρατία, είναι ξεκάθαρο, αυτό λέει και η απόφαση. Άρα όταν βλέπουν Σώρρα με 600 δεν ξέρω γιατί με βλέπουν εμένα με 600.

Κύριοι δεν είμαι ο κύριος 600 εσείς είστε οι κύριοι 600 και για να γίνει αυτό αποδεκτό πρέπει να γίνετε όλοι μια μονάδα. Να η Ελλήνων Συνέλευση. Δεν είμαι εγώ ο κύριος 600 κακώς με κοιτάτε. Δικά σας είναι πια δεν μπορώ να τα ξανά πάρω πίσω και βεβαίως δεν θα τα πάρω ποτέ μέχρι να μαζευτείτε όλοι να τα πάρετε και να διώξετε τον δυνάστη το καταλαβαίνετε;  

Είναι ξεκάθαρο και προκύπτει από όλα τα έγγραφα και έχω ενημερώσει όλους τους θεσμούς πως ακριβώς έχει γίνει. Ήταν μεγάλο σκαλοπάτι που πολλοί δεν το έχετε καταλάβει ακόμα. Δεν έφερα 600, τα κατέθεσα στην Κυρίαρχη Ελληνική Δημοκρατία και έκατσα και γέλαγα.

Δηλαδή τους έριξα βενζίνη και λούστηκαν και τους έχω δώσει τώρα τα σπίρτα και τα κοιτάνε, δεν ανάβει κανένας κανένα σπίρτο, γιατί; Τα συμπεράσματα δικά σας, αυτό έγινε.  

ΤΟ FMS ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΜΕΡΙΚΗΣ

Βασίλης Θεοδωρόπουλος:13231025_1112713865455543_2016924819_n

Αρτέμης Σώρρας: Εδώ μιλάει για FMS. Το FMS είναι μία υπηρεσία τεράστια του υπουργείου οικονομικών της Αμερικής. Αν πας στο υπουργείο οικονομικών να ψάξεις την περιουσία μου δεν θα την βρεις. Στο FMS που κάνει κουμάντο μόνο ο πρόεδρος ο υπουργός οικονομικών και όλες οι υπηρεσίες εκεί θα την βρεις.

Τώρα κάτι ζώα νομίζουν ότι το υπουργείο οικονομικών της Αμερικής είναι για πλάκα «Ναι; Έλα, έλα, φου, φου φου, υπουργείο οικονομικών εκεί; ΝΑΙ, έλα ρε συ ο Μάνθος είμαι..» είναι γελοία πράγματα και μάλιστα να βγαίνουν σε εφημερίδες Ελληνικές.

Βέβαια δεν είναι καμία σοβαρή εφημερίδα αυτή που έγραψε ό,τι έγραψε και κανένα κανάλι έτσι όπως διαφαίνεται. Στην πορεία την δικιά μας και στην Ελλήνων Πολιτεία δεόντως θα το δούμε και με τους νόμους τους Ελληνικούς, γιατί έχουμε δικαίωμα.

Τώρα θα δείτε στα κανάλια, στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ως κρατική εντολή να διατάξουμε ο,τιδήποτε στην συχνότητά μας για να μάθει ο Ελληνικός λαός εάν δεν το κάνουν θα έχουν πολύ μεγάλο θέμα. Κανάλια, συχνότητες από εδώ και πέρα θα έχουν όλοι θέμα κι ας το καταλάβουν καλά.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Βασίλης Θεοδωρόπουλος:13233404_1112713982122198_323658091_n

Αρτέμης Σώρρας: Είναι κατανοητό; Το ζητάς και κατεβαίνει, δεν υπάρχει κάτι άλλο, είμαστε στο Department 7, είμαστε στην ανώτατη ασφάλεια.

Ο ΠΟΝΟΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΛΕΩ «ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΤΟ ΑΔΙΚΟ»

Βασίλης Θεοδωρόπουλος:13231273_1112714028788860_1398330991_n13236002_1112713855455544_2132453403_n

Αρτέμης Σώρρας: Είναι ξεκάθαρη η απόφαση; Και ποιος από αυτούς μιλάει; Από δω και πέρα λοιπόν σταματάμε να λέμε ο,τιδήποτε. Και δεν επιτρέπω σε κανέναν να λέει ο,τιδήποτε πέραν του δικαίου. Ο πόνος ο μεγάλος στην Γη δεν είναι ο καρκίνος. Είδες κανέναν καρκινοπαθή να πονάει; Δεν τον νοιάζει, πάει θα κάνει χημειοθεραπείες θα πεθάνει, δεν τον πειράζει. Η φτώχεια; Η πείνα; Δεν πειράζει κανέναν.

Το άδικο είναι αυτό που καίει τους πάντες, να εισπράττουν κάθε μέρα το άδικο. Δεν το αντέχει ο κόσμος το άδικο. Είναι θέμα δικαίου και άδικου όπως το έχω πει. Πρέπει να ξανά πάρουμε το δίκιο μας και τα δικά μας πίσω. Δεν γίνεται άλλο άδικο.

ΣΑΣ ΛΕΩ ΜΕ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΨΕΙ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ

Βασίλης Θεοδωρόπουλος:ΕΝΤΟΛΗ ΔΙΑΤΑΓΗ 913233408_1112713458788917_1958382477_n

Αρτέμης Σώρρας: Αν καταλαβαίνουμε δεν θα πω αν έπρεπε, δηλαδή κανονικά γιατί το Βατικανό να υπογράφει ότι όλα είναι σωστά; Όλοι που ακούμε εποπτεύουν και συνυπογράφουν ότι αυτά είναι τα ταμεία και οι λογαριασμοί. Σας λέω εγώ με βεβαιότητα, μετά λόγου γνώσεως, ότι όλοι αυτοί είναι και κλέφτες μαζί. Από αυτά που βλέπετε σου έχουν κλέψει τρισεκατομμύρια.

Ταμείο θα γίνει, η ώρα του ταμείου είναι τώρα και θα γίνουν πολλά είτε το καταλαβαίνετε είτε δεν το καταλαβαίνετε, αυτά που βλέπετε και αυτά που δεν βλέπετε.

Είναι κλέφτες όλοι αυτοί οι οργανισμοί, σε κλέβουν. Εγώ έχω και που έχουν πάει τα κλεμμένα και τι τα έχουν κάνει. Όμως υπάρχει μεγαλύτερος λογαριασμός όλοι αυτοί οι θεσμοί οι τεράστιοι οι παγκόσμιοι 25 παγκόσμιοι δικαστές όλα αυτά τα ιδρύματα που διαβάσατε καλώς ή κακώς. Το κλαμπ των 300, άντε ρε εγώ δεν σας βλέπω το φτιάξατε μόνοι σας το μαγαζί και υπογράφουν και αυτοί οι παπάρες οκ, άντε μέχρι εκεί.

Ελάτε να δούμε τι υπογράψατε, για να δούμε τα κάνατε καλά; Γιατί εγώ είμαι μέτοχος και αυτά όλα τα όργανα υπογράφουνε ότι είναι καλά, με διαβεβαιώνουν και έρχονται στην χώρα μου και υπογράφει λοιπόν η χώρα μου τα παγκόσμια ταμεία, ο πρόεδρος και λέει και αυτός «και εγώ μωρέ θα υπογράψω όλα καλά», γιατί έλεγξες; Και λέει και ο υπουργός οικονομικών «να υπογράψω και εγώ», εσύ έλεγξες; Όσοι δεν ελέγξατε και υπογράψατε κύριοι ζήτω που καήκατε όπου κι αν είστε όποιοι κι αν είστε, κι αν είστε μικροί δεν με νοιάζει κι αν σου είπανε πάλι δεν με νοιάζει, με μισθό το έκανες δεν ξέρω όποιος και να είσαι όπου και να είσαι που είσαι σε οργανισμό θα το ψάξουμε εμείς τώρα. Γι’ αυτό χρειάζεσαι την Ελλήνων Πολιτεία, δεν θες να μάθεις πόσα κλέβει το Βατικανό τα παπαδαριά εκεί μέσα; όλα αυτά τα ανώμαλα μορφώματα δεν θες να μάθεις; Οι 300, από πού είστε 300; Παραπάνω δεν είστε; Λιγότεροι είστε; Είστε η γραμμή. Λοιπόν τώρα θα τα βρούμε.  

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ

Βρε Έθνος, έλα να μαζευτείς να το γελάσουμε όλοι μαζί, να δεις ο πλανήτης πως θα κάτσει στα γόνατα και αυτά τα ζώα που τα βλέπεις τα ανθρωπάκια, πως θα κάτσουν στα γόνατα από μία μικρή χώρα που την λένε Ελλάδα, αλλά από εδώ είναι ο πλανήτης και ξεκίνησε και θα τελειώσει γι’ αυτό και οι άκρες του κύκλου είναι στην Ελλάδα, έλα να στο δείξω. Γιατί; Γιατί μπορώ. Όλα αυτά τα ζωντανά που εσύ νομίζεις ότι είναι βασιλιάδες και πρίγκιπες θα τρέμουν σαν τα ψάρια και ήδη τρέμουν, πάμε.

ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ 29 ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ 30 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΦΕΣ

Βασίλης Θεοδωρόπουλος:13227953_1112713595455570_1326631284_n

Αρτέμης Σώρρας: Σου μιλάω τώρα μόνο για το Bretton Woods που είναι τώρα κοντά και είναι και ενδιάμεσα. Ναι βέβαια σου έχω γράψει κάπου 29 συμφωνίες, σιγά μην κάτσεις να τις διαβάσεις, δηλαδή είσαι 29 κοινοπραξίες, σου λέω ότι είναι άλλες 30 κρυφές με trust, δεν ξέρεις τι είναι αυτό, δεν πειράζει ξέρουμε εμείς, οπότε έχεις 29 κοινοπραξίες τώρα, έχεις να κάνεις 29 ελέγχους, «ρε παιδιά εδώ είχαμε μία εταιρεία μαζί, τι έχει γίνει;», και σου βγάζω μόνο εκείνη και από εκείνη σου δίνω μόνο έναν λογαριασμό να μην τρομάξεις, ε τον πιο μικρό που βρήκα ήταν 117 τρις, τι να σου δείξω τους άλλους να το βάλεις στα πόδια;

Εδώ μιλάμε τώρα για ανθρώπους που είναι στο σύστημα, να βλέπεις τραπεζίτη και να λέει «δεν το πιστεύω», τι είσαι εσύ παιδί μου; Τραπεζίτης, βρε άι να χαθείς που είσαι τραπεζίτης, υπάλληλος είσαι και κάνεις ό,τι σου λένε. Τι είσαι εσύ; Οικονομολόγος, και βάζεις τα γέλια, άιντε να χαθείς και εσύ συστημικέ, κανείς δεν ξέρει τίποτα, κι αυτά; Εκείνοι που ξέρουν όμως δεν μιλάνε, γιατί εκείνοι είναι καθαρά συστημικοί, εκείνοι είναι στο σύστημα. Άρα υπάρχει μία παράλληλη λεωφόρος μέσα στις τράπεζες και δεν μιλάει κανένας γιατί δεν ξέρουν, από όλη την τράπεζα ξέρει ένας, δύο και αυτοί δεν μιλάνε καθόλου, αυτοί ανήκουνε στον άλλο πλανήτη και νομίζουνε ότι δεν ζούνε μαζί μας.

Τώρα λοιπόν εμείς θα ενώσουμε τον έναν πλανήτη με τον άλλο. Ουσιαστικά μπορούμε να το λέμε μάκρο-κρυφό-οικονομία και τώρα θα τα κατεβάσουμε όλα κάτω και θα κάνουμε ένα ταμείο όλοι μαζί.  

Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ

Και πως θα το διαχειριστούμε; Εμείς με τα πρωτόκολλά μας που μπορούμε να το διαχειριστούμε αυτοί δεν μπορούν να το διαχειριστούν γιατί κλέβουν και σκοτώνονται μεταξύ τους.

Η Ελλήνων Πολιτεία είναι έτοιμη να διαχειριστεί τον πλούτο. Στην φτώχεια τι να διαχειριστούμε; Είναι ένα ούζο με 6 ελιές και είμαστε τρεις και θα φάει ο κάθε ένας από 2 γιατί αλλιώς θα φάει σφαλιάρες αν φάει την ελιά του άλλου, σωστά; Άρα η φτώχεια είναι μελετημένη και δεδομένη. Στον πλούτο όμως για πεταξέ τους 1 δις πάνω στο τραπέζι και πες τους «παιδιά μοιράστε τα» και κλείσε και τα φώτα και φύγε. Εάν το κάνεις είναι καλό να φωνάξεις ασθενοφόρα. Άρα δεν διαχειρίζεσαι τον πλούτο, γιατί είναι η απληστία, είναι ο φθόνος, είναι όλες αυτές οι ωραίες ασθένειες που έχουνε οι αποστάτες και μας έχουνε κεράσει και έχουνε εμφυτευτεί μέσα μας. Άρα την φτώχεια καλά την διαχειρίζεστε, εμείς την ζούμε και την διαχειριζόμαστε, τώρα θα διαχειριστούμε τον πλούτο και την εξουσία και είναι πολύ πιο δύσκολο.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥΣ

Βασίλης Θεοδωρόπουλος:ΕΝΤΟΛΗ1-ΔΙΑΤΑΓΗ-10

και εδώ υπάρχουνε οι λογαριασμοί δημοσιευμένοιΕΝΤΟΛΗ ΔΙΑΤΑΓΗ 1113230988_1112713738788889_1497666037_n

Αρτέμης Σώρρας: Εδώ έχει σημασία να πούμε κάτι, ας υποθέσουμε ότι ένας Έλληνας παίρνει μία κληρονομιά από μία θεία του που δεν την ήξερε, πάμπλουτη από ένα άλλο μέρος του κόσμου και τον παίρνουν τηλέφωνο και του λένε «αδερφέ έχεις μία μεγάλη περιουσία», δεν θα πάει στον συμβολαιογράφο να την διαβάσει; Υπάρχει περίπτωση να μην την καταλάβει; Δεν πρέπει να πάει να υπογράψει ότι την αποδέχεται; Τώρα γιατί δεν υπογράφει που είναι όλα δικά του; Είναι μία τεράστια κληρονομιά που είναι δικιά του, πρέπει να έρθουν όλοι οι Έλληνες να υπογράψουν την κληρονομιά τους, γιατί δεν το κάνουν; Και αν υποθέσουμε ότι είχες 10 αδέρφια, και τα 10 έπρεπε να πάνε στον συμβολαιογράφο και να πούνε και τα 10 είμαστε και εξ αδιαιρέτου παίρνουμε την περιουσία της θείας, σπίτια, ακίνητα, μετρητά ή οποιαδήποτε περιουσία, δεν θα πας;

Βασίλης Θεοδωρόπουλος: Και άντε μέχρι τώρα δεν γνώριζαν την κληρονομιά, τώρα;

Αρτέμης Σώρρας: Τώρα το ξέρουν, τώρα έλα να υπογράψεις να την πάρεις

Βασίλης Θεοδωρόπουλος: Δεν υπάρχει δικαιολογία

Αρτέμης Σώρρας: Αυτό να καταλάβουμε, να πάμε λίγο να το καταλάβουμε, αυτή η κληρονομιά είναι δικιά σας και πιστοποιείται από παντού, ελάτε να την πάρετε.

Βασίλης Θεοδωρόπουλος: Εμ, πως αλλιώς να γίνει;

Αρτέμης Σώρρας: Έλα μου ντε; Να τους την πάμε στο σπίτι με καρότσι; Γιατί εγχείρηση εγκεφάλου δεν γίνεται.

Βασίλης Θεοδωρόπουλος: μία απλή αποδοχή, πάμε να την πάρουμε.

Αρτέμης Σώρρας: Μέσα από τα γραφεία, τα δικά σου τα γραφεία.

ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΤΕΛΕΙΟ ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΔΙΚΑΙΟ ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ

Βασίλης Θεοδωρόπουλος:13219557_1112713978788865_543052810_n13219915_1112713675455562_780341522_n

Αρτέμης Σώρρας: Πόσο πιο τέλειο πόσο πιο δίκαιο; πόσο πιο δικό σου;

Η ΤΡΑΠΕΖΑ CONSOLIDATED CREDIT BANK LIMITED ΕΧΕΙ ΚΩΔΙΚΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ FEDERAL ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ

Βασίλης Θεοδωρόπουλος:13231138_1112713965455533_1439683390_n

Αρτέμης Σώρρας: Δηλαδή ήδη γνωρίζει ο πλανήτης και οι παγκόσμιοι θεσμοί, ακόμα και ο Λευκός Οίκος και όλα αυτά τα συστήματα, και έχει σημασία εδώ που λέει «CONSOLIDATED CREDIT BANK LIMITED» ξέρετε ποια είναι αυτή; Εκτός από την Federal Reserve υπάρχει μία τράπεζα που δεν την ξέρετε και λέγεται CONSOLIDATED CREDIT BANK LIMITED, αυτήν δεν την ξέρει κανένας ε; ξέρετε ποια είναι αυτή η τράπεζα;

Αυτή λοιπόν η τραπεζούλα δουλεύει όπως δουλεύει η Ανατολή μέσα στην Εθνική με κωδικό, είναι η τράπεζα μέσα στην Federal Reserve που αυτήν την κάνει κουμάντο ο OITC και έχει το management  των παγκόσμιων ταμείων. Βεβαίως έχουμε στήσει τον οργανισμό εκλεγμένος από τον Ο.Η.Ε. αλλά παροπλισμένος δε, πήραμε και τον ΡΕΙ ΣΙ ΝΤΑΜ βάλαμε και έναν κοπρίτη Εβραίο τον Ντέιβιντ Σέιλ που έχω μιλήσει και μαζί του και αν χρειαστεί θα βγάλω και καμιά κασέτα που τον έχω μαγνητοφωνήσει και εκεί θα φρίξετε όλοι μαζί αλλά δεν είναι η ώρα, τώρα θα φρίξετε με άλλα πράγματα, οπότε και τα Ηνωμένα Έθνη.

Ας καταλάβετε ότι υπάρχει τράπεζα μέσα στην Federal, την ιδιωτική Federal, που κάνει κουμάντο τα παγκόσμια ταμεία, δεμένο το μαγαζί, κλειδωμένο. Ελάτε να τα ξέρουμε όλα, ξέρουμε ακριβώς πως δουλεύει και ξέρουμε τι να κάνουμε, το μόνο που μένει είναι να καταλάβετε εσείς. Άρα αυτοί οι θεσμοί όλοι και οι κρυφοί που εσείς δεν τους ξέρετε, έχουν ενημερωθεί για την κρατική εξουσία και για όλα τα ποσά που είναι να έρθουν και δεν μιλάει κανένας, που σημαίνει σε αποδέχομαι, τι να σου πούνε ότι δεν δέχομαι;

ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΕΞΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙΣ

Βασίλης Θεοδωρόπουλος:13233399_1112714032122193_1428952720_n13233424_1112713795455550_1398308780_n

Αρτέμης Σώρρας:  Και μέχρι τώρα τι γίνεται; Έχουμε αποδεικτικά που θα πρέπει να τα καταλάβετε; Ή ο γιαλός είναι στραβός ή εμείς στραβά αρμενίζουμε αδέρφια μου, δεν γίνεται. Για να έχω τώρα όλους αυτούς τους μηχανισμούς τους τεράστιους, που δεν μπορείς ούτε από έξω να πατήσεις και να έχουμε ήδη πρωτόκολλα και να έχουμε ήδη απαντήσεις και από τους οργανισμούς έγκρισης, τα οποία θα τα δείτε αύριο με την Βίκυ Χαραλάμπους, την Νάνσυ Γεωργοσοπούλου και την Μαρίνα και οποιοσδήποτε άλλος πρέπει, θα σας τα δείξουν όλα και τις αποδοχές που έχουμε. Θα έπρεπε να είμαστε τώρα ούτε καν να υπάρχουμε και να μιλάμε μαζί. Γι’ αυτό απαγορεύεται σε όλους τους παπαγάλους και σε όλα τα ζώα να ξαναμιλήσουν, παρά μόνο με στοιχεία ή να έρθουν να συστρατευθούν για το καλό όλων μας και για την Ελλήνων Πολιτεία.

Βασίλης Θεοδωρόπουλος:ΕΝΤΟΛΗ ΔΙΑΤΑΓΗ 14ΕΝΤΟΛΗ ΔΙΑΤΑΓΗ 15ΕΝΤΟΛΗ ΔΙΑΤΑΓΗ 1613250566_1112714342122162_705916615_n

ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΓΩ ΩΣ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΙΜΟΙ13231197_1112714068788856_1913838513_n

Αρτέμης Σώρρας: Αυτό το κομμάτι είναι ξεκάθαρο, ότι μπορώ να δώσω πληρεξούσιο, ακριβώς την ίδια δύναμη και δυναμική με τα ίδια δικαιώματα, όπως μου υπογράφει εμένα και έχω την κρατική εξουσία, σε φυσικό πρόσωπο, σε άλλο οργανισμό Ε.ΣΥ. και το έχω σκοπό. Μακάρι να ήτανε άξια και να είναι άξια όλα μας τα γραφεία και να μεταβιβάσω την εξουσία αυτή σε όλα τα γραφεία και βεβαίως όσα πιο πολλά γίνουν, κάποια στιγμή αυτό θα γίνει, όλα θα έχουν την ίδια εξουσία, θα είμαστε μη αντιμετωπίσιμοι. Είναι ένα μεγάλο τσουνάμι που μπορούμε να παρασύρουμε τα πάντα. Όλα μας τα γραφεία οι οργανισμοί μπορούν αύριο το πρωί να έχουν την ίδια εξουσία που έχω εγώ ως κρατική εντολή.

ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ

Και βεβαίως να πω και αυτό, κανένας δεν ξέρει σε πόσους έχω υπογράψει και έχουν ήδη εξουσία και δεν το ξέρει κανένας, και κάποια στιγμή μπορεί να εμφανιστούν από το πουθενά περισσότεροι από ένας, έτσι θα τοποθετηθώ, και να πούνε «καλημέρα παιδιά, διαταγή», θα τρελαθούνε σε τόσες πολλές διαταγές που θα λαλήσουν τελείως, να λαλήσουνε και να μην ξέρουνε που να πάνε και να πνιγούνε δεν θα μπορούνε θα είναι διαταγή «μην πνιγείς κάνε αυτό», και να αυτοκτονήσουν τώρα δεν μπορούνε, θα εκτελέσουν θα λειώσουν πάνω στις διαταγές.

Διαταγές δεν θέλατε; Ελληνικέ λαέ θα σου δώσω εγώ να κάνεις, θα τους διατάζετε εσείς, θα τους λαλήσετε στην διαταγή και στην κρατική διαταγή, τώρα θα μάθετε τι σημαίνει κρατική διαταγή, αλλά και ευθύνη για την διαταγή που δίνεις.

ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΩ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΥ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΑΞΙΟΠΟΙΝΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ

Βασίλης Θεοδωρόπουλος:13219727_1112714305455499_1346437384_n13236210_1112714692122127_1861545923_n

Αρτέμης Σώρρας: Εδώ έχει μεγάλη σημασία να το δούμε. Εδώ μιλάω εγώ, εάν αύριο δώσω σε 200 οργανισμούς ή σε 1000 ανθρώπους την ίδια δυνατότητα, όπου θα πηγαίνουν και δίνουν διαταγή και δεν την εκτελούνε βάσει του πληρεξουσίου αυτού, τότε λοιπόν είναι τόσα τα κακουργήματα είναι τόσο τεράστιες οι αξιόποινες πράξεις που είναι πάρα πολύ σκληρά. Δεν θα ήθελα ποτέ να είμαι στην θέση του Έφορα…

Σήμερα όλος αυτός ο ευάλωτος πληθυσμός θα μοιάζει με γυναικόπαιδα κακοποιημένα περίπου σαν το ISIS, θα τα ζήσουμε. Σήμερα λοιπόν δεν θα ήθελα ποτέ να ήμουν τραπεζίτης…

Πόσοι θέλουν να συναντηθούνε με τον τραπεζίτη σε σουϊτα μόνοι τους; Όλοι οι Έλληνες σωστά; Θα έχουν το δικαίωμα τώρα του τραπεζίτη να του πούνε «εκτέλεσε», και σε 5 μέρες αν δεν εκτελέσει θα έχει μεγάλο πρόβλημα και δεν θα έχει από έναν, θα έχει περισσότερους από έναν, πόσοι θα είναι; Όσοι θέλουμε, χαρτιά είναι για εμάς για σας νομίζετε ότι είναι η εξουσία. Εμείς θα μοιράσουμε την εξουσία σε τόσους πολλούς που δεν θα μπορείτε να τους μετρήσετε. Όλοι αυτοί και όλοι οι συνέλληνες που έχουμε ο,τιδήποτε προηγούμενο με τραπεζίτη, με έφορα, με ταμείο (με το ΤΕΒΕ, με το ΙΚΑ).

Άρα λοιπόν με τα ταμεία, αυτά τα ταμεία που πάει ο επιμελητής και νομίζεις ότι μπαίνουν σε κανά ιδιωτικό μαγαζί, ΚΥΡΙΟΙ θα έχω το δικαίωμα να σας δώσω τέτοια εξουσία να πάτε να τους λειώσετε στις μηνύσεις τόσο κακουργηματικές και τόσοι πολλοί που θα είστε που θα το ευχαριστηθείτε. Για πρώτη φορά θα τους κυνηγήσετε τόσο πολύ. Όλο αυτό το καθεστώς δεν μπορεί να επιβιώσει μπροστά σας. Πάρτε τα μέτρα σας, ενωθείτε και θα δείτε την δύναμη και την δυναμική που έχετε.    

ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!!! ΤΩΡΑ ΔΙΑΤΑΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ !!!!!

Βασίλης Θεοδωρόπουλος:13235830_1112714665455463_2000688862_n13250502_1112714652122131_581968516_n

Αρτέμης Σώρρας: Μέχρι τώρα διατάζαν αυτοί και εκτελούσες εσύ, τώρα ήρθε η ώρα να διατάζεις εσύ και θα υπακούουν αυτοί. Όταν εσύ δεν υπάκουες συνέλληνα φυλακή δεν ήσουνα; Μην παρκάρεις, μην κάνεις, μη αυτό, δεν πλήρωσες στην ώρα σου; Τόκος υπερημερίας πολύς ε;

Ναι, τώρα διατάζουμε εμείς και εκτελείτε εσείς!!! Το ίδιο πρόβλημα που είχαμε εμείς, τώρα θα το έχετε εσείς, μόνο που είναι κακουργηματικά, είναι πολλαπλάσιο γιατί τα κάνατε τα εγκλήματα προς όλους μας.

Ας καταλάβουν οι Έλληνες, ΤΩΡΑ ΔΙΑΤΑΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝΕ ΑΥΤΟΙ. Δεν εκτελέσουνε; Έχουνε πρόβλημα το ίδιο που είχες και εσύ όταν δεν εκτέλεσες τον νόμο και την διαταγή του νόμου, τίποτα παραπάνω και λιγότερο, αλλάζουμε λίγο θύτης με θύμα τώρα.

Η ΠΟΙΝΗ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΣΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ

Βασίλης Θεοδωρόπουλος:13231199_1112714392122157_156674447_n

Αρτέμης Σώρρας: Και να θυμίσω σε κάποιους ότι, η εσχάτη προδοσία η τιμωρία είναι θάνατος. Και ας προσέξουνε από σήμερα και μετά αρκετοί, γιατί ο νόμος-θάνατος είναι ήδη στο Σύνταγμα. Μέρες μετράμε, μήνες μετράμε, λίγο πιο πάνω λίγο πιο κάτω οι ίδιοι νόμοι είναι εκεί καρφωμένοι και θα παραμείνουν εκεί μέχρι το τέλος.

Ας προσέξουνε οι Έφοροι, ας προσέξουν οι μηχανισμοί, οι τραπεζίτες, τα ταμεία, όλοι ας προσέξουν, όλη η διοίκηση ας προσέξει. Είναι εκεί και οι μέρες κοντεύουν και οι δικιές μας και οι δικιές τους να συναντηθούν επάνω και εκεί θα γίνουν όλα.

ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΑΞΟΥΝ ΣΕ 5 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ

Να προσέξουνε όλοι, είναι περίεργο το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας. Είναι η εποχή που το κάνουν όλοι συνεχόμενα και είναι διαρκείας και το κάνουν συνέχεια, δεν σταματάνε κάπου. Είναι καιρός λοιπόν, με αυτήν την δήλωση αν δεν πράξουν σε 5 μέρες το πρώτο αδίκημα είναι κατευθείαν εσχάτη προδοσία.

Έλα εδώ γιατί δεν το έκανες; Δεν το κάνεις για να ξεχρεώσει ο κόσμος; Πεθαίνει αυτοκτονεί ο κόσμος και δεν το κάνεις; Και είναι και τα δικά σου; !!!!!!!!! δεν σε καταλαβαίνω.

Εάν δεν το σπάσουν γρήγορα οι μηχανισμοί, οι μηχανισμοί που θα κάτσουνε μπροστά σε αυτό το τεράστιο εγχείρημα διαταγών, θα έχουν πολύ μεγάλο πρόβλημα και σε αυτές τις ημέρες αλλά και στις επόμενες ημέρες.  

ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Βασίλης Θεοδωρόπουλος:13250287_1112714728788790_661253295_n

Αρτέμης Σώρρας: Ακριβώς, με τις πιο μεγάλες αποδείξεις και επικυρώσεις.

Βασίλης Θεοδωρόπουλος: Τελείωσαν οι αυτόχειρες.

Αρτέμης Σώρρας: Τελειώσαμε παιδιά. Σας λέω, να προσέξουν όλοι από εδώ και πέρα που θα είναι. Απέναντί μας στον Έλληνα και στην Ελληνικότητα έχουνε κάνει τεράστια εγκλήματα και γενοκτονίας αλλά και εσχάτης προδοσίας.

Να προσέξουν όλοι οι μηχανισμοί και γι’ αυτές τις μέρες αλλά και για τις δικές μας που έρχονται,  να προσέξουν να έρθουν γρήγορα και να συντελέσουν στο τεράστιο έργο της απελευθέρωσης. Εάν δεν έρθουν τώρα μετά δεν προλαβαίνουν, θα έχουν ήδη τελέσει όλα αυτά τα αδικήματα.

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΨΕΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΟΛΗ ΠΙΣΩ

Βασίλης Θεοδωρόπουλος:13220149_1112715092122087_38258391_n13219803_1112714725455457_1919416303_n13219858_1112714655455464_930637574_n

Αρτέμης Σώρρας: Έχουμε πάρα πολλά στοιχεία και δηλώνω και στην κάμερα επίσημα την εξαφάνιση ατόμου. Έχουμε στοιχεία από συνέλληνες, που εξαφάνισαν δεν θα πω το όνομα της τράπεζας, αλλά μίας μεγάλης τράπεζας με διαπλεκόμενων παγκοσμίων μιασμάτων σε αυτήν την τράπεζα, και κάποιοι μπορεί να κατάλαβαν ποια λέω, που σκότωσαν τον άνθρωπο, δεν φαίνεται όμως ο φόνος και πήραν όλες τις θυρίδες και τα χρήματα. Κάποτε ήταν πάνω από 100 δις το 1975, άπειρο χρυσό άπειρες μετοχές.

Ξέρουμε πολλές τέτοιες περιπτώσεις. Λάθος να νομίζουν κάποιοι ότι πέρασαν χρόνια και δεν θα θυμόμαστε. Γνωρίζουμε τι έχει γίνει μέσα στα χρόνια, όλα θα βγούνε στο φως. Ακόμα και να έχουν πεθάνει αυτοί που έχουν πεθάνει οι κληρονόμοι τους δεν θα χαρούν τίποτα από αυτά και θα πάνε πάλι πίσω.

Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΔΙΚΑΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

Το δίκαιο θα λάμψει. Το χειρότερο πράγμα που μπορεί να έχει ο άνθρωπος αυτήν την στιγμή στην ΓΗ είναι η έλλειψη του δικαίου, το ξανά λέω για 3η φορά σε αυτήν την εκπομπή. Ό,τι έχετε κάνει ζώα, ό,τι έχετε κλέψει πολιτικά ζώα, ανθέλληνες, υβρίδια, τόσες εγκληματικές ενέργειες που έχετε κάνει στους Έλληνές μου και εν γένει στους ανθρώπους, είναι η ώρα που θα τις πληρώσετε όλες.

Ξέρουμε ακριβώς τι έχετε κάνει και συνεχίζετε με μεγάλο θράσος και με άπειρη ένοχη σιωπή να εξακολουθείτε να κάνετε εγκλήματα κατά των ανθρώπων μου, των Ελλήνων μου, του λαού μου και του Έθνους μου. Θα σταματήσει αυτό εφόσον οι Έλληνες το θέλουν.

Καλώ όλους τους Έλληνες ξανά, να έχουν πάντα το τι ακριβώς λέμε, να ξέρουν, να μάθουν όλα τα στοιχεία, τα δικαιώματά τους, την δύναμή τους, τον πλούτο τους, πως θα ενωθούνε.

Είναι χαραγμένη όλη η Λεωφόρος είναι γραμμένα τα πάντα τα καταστατικά, τα πρωτόκολλα, η διακήρυξη, ο φορέας, η λειτουργία, η ένωσή σου, σχεδόν μπορείς να φανταστείς και να δεις το μέλλον πόσο τεράστιο και μεγάλο είναι, δεν το θες; Έλα να το πάρεις!!! Είναι όλο δικό σου, οι μηχανισμοί έχουν στηθεί. Το θέλεις!!! έλα πάρτο!!! Ενώσου.

ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΠΑΡΑΔΩΣΑΤΕ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ;;

Βασίλης Θεοδωρόπουλος:13233407_1112715068788756_631912550_n

Αρτέμης Σώρρας: Βασίλη καταλαβαίνεις τι λέει; Να μου κάνει απώλεια της Εθνικής μου Κυριαρχίας; Για ποιο θέμα; Την Κυριαρχία μου η οποία είναι πλανητική; Και δηλώνω υπεύθυνα ότι είμαι το μοναδικό Έθνος στον πλανήτη και εκεί υπογράφονται όλοι οι λογαριασμοί; Ποιο είναι αυτό το ζωντανούλι που θα μου πει εμένα ότι παρέδωσε την Εθνική Κυριαρχία; Ποιος; Υπάρχει Έλληνας να κάνει κάτι τέτοιο; !!!!! Υπάρχει κάποιος που το θέλει; Ποιος είναι ο λόγος; Εγώ δεν είμαι η Κυριαρχία; Μα σε όλο τον πλανήτη είμαι!!! Μα είμαι Κυρίαρχος!!! Αυτά τα ζώα δεν είναι και οι Έλληνές μου που δεν καταλαβαίνουν ότι είναι κυρίαρχοι και νομίζουν ότι είναι ανθρωπάκια να δουλεύουν 3 δουλειές…

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ

Απαγορεύεται Έλληνας να δουλεύει, η δουλειά είναι δουλεία. Ο Έλληνας μπορεί να εργάζεται όπου γουστάρει και μπορεί και έχει το ταλέντο. Δουλειά δουλεύουν οι δούλοι και οι άνθρωποι δεν είναι δούλοι και δη οι Έλληνες. Αυτή είναι η πολιτεία που θα φτιάξουμε. Δεν υπάρχει δουλειά για τον Έλληνα. Εργάζεται ο Έλληνας, έχει εργασία γουστάρει αυτό που κάνει, δημιουργεί.

Ο,ΤΙ ΚΛΕΨΑΤΕ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΣΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΟΛΑ ΠΙΣΩ

Βασίλης Θεοδωρόπουλος:13246089_1112716925455237_1689169741_n13236275_1112716945455235_2144786938_n

θα πληρώσουνε κιόλας με ό,τι έχουν…

Αρτέμης Σώρρας: Βέβαια, αν δεν έχουν και δεν φτάνουν έχουνε πρόβλημα, θα δουλεύουν αυτά και τα εγγόνια τους μέχρι να φέρουνε ότι πήρανε. Φάγατε και ήπιατε και ήταν και ακριβό ε; έχετε πρόβλημα, ας κάνετε λίγο οικονομία.

ΕΧΕΙΣ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ;;;;;

Βασίλης Θεοδωρόπουλος:13249554_1112718278788435_1864319116_nΕΝΤΟΛΗ ΔΙΑΤΑΓΗ 23

Έχεις δώσει την εντολή, τι άλλο να δώσεις;

Αρτέμης Σώρρας: Τίποτα άλλο. Να κάνουμε ένα διάλειμμα 15 λεπτών και θα διαβαστεί το πληρεξούσιο για να ξέρουν οι Έλληνες ποια θα είναι η διαταγή και ποια ακριβώς δικαιώματα τους δίνει το Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου, το αυτοτελές, που δεν του μιλάει κανένας εφόσον είναι μέσα στην διαδικασία του και ποιοι αύριο, ποιοι συνέλληνες φυσικά πρόσωπα ή οργανισμοί, τι δικαίωμα διαταγής και τι δικαίωμα διαταγής μπορούν να δώσουν.

……………….

ΤΕΛΟΣ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗΣ 2.25.24

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΔΡΟΣΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ https://www.facebook.com/vicky.drosou1

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ: Πλάτων Πισατίδης

ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

Αφήστε μια απάντηση