ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: “ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΥ ΜΟΥ… 10 Ε.ΣΥ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ” !!! ΑΥΡΙΟ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΙΑΤΑΞΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ. ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ… ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΚΟΥΣΑ… ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ;” !!! (βίντεο)

Α.ΣΩΡΡΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ "Ε.ΣΥ." ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΙΑΤΑΖΩΝ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ 11/5/2900(2016)

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: “ΕΔΩΣΑ ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΑΤΑΓΗ , ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΝΤΟΛΗ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΗΣ , ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΝ ΤΑ 27.000.000.000 ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΩ ΕΓΩ. ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΜΙΛΑΩ ΣΗΜΕΡΑ ΧΡΩΣΤΑΩ 27δις ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΠΟΥ ΔΩΡΙΣΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ; ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΕΨΕΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ; ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ , ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ;

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ… : ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΔΗΛΩΝΩ , ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΥ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΕ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ , ΣΕ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ , ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟ ΚΡΙΝΩ ΕΓΩ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ , ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΩ.

ΔΗΛΩΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΟΤΙ , ΔΕΚΑ ( 10 ) Ε.ΣΥ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ !!! ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ !!! 

ΔΟΜΗΜΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ , ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΙΝΟΥΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΗΜΕΡΕΣ , ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ , ΘΑ ΕΧΟΥΝΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ , ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ , ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ; ΑΥΡΙΟ ΞΕΦΤΥΛΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ !!! 

ΑΥΡΙΟ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΙΑΤΑΞΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ. ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ. …ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΚΟΥΣΑ… ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ; …ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΔΑ ΔΟΜΗΜΕΝΟΥΣ ΟΜΩΣ !!! … ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΠΑΝΤΟΥ !!! ΚΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ , ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ‘ΜΑΣΤΕ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ !!! ΣΩΣΤΑ;;;

ΚΥΡΙΟΙ, ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ , ΟΛΕΣ ΟΙ Ε.ΣΥ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 180 ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΟΡΚΙΣΜΕΝΑ. ΕΧΩ ΠΕΙ, ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΕΡΙΖΙ ΤΟΥ , ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ ΚΛΑΜΠ , ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Ε.ΣΥ. ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ , ΑΛΛΑ ΑΟΡΚΙΣΤΟ. ΠΟΛΕΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ , ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΡΙΣΕΙ , ΕΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ , ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ , ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ , ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΜΑΣ , ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

ΩΣΤΟΣΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΟΣ.  …” ( απομαγνητοφώνηση αποσπάσματος: Πλάτων Πισατίδης )

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ «ΜΠΑΜ» ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ !!!

Αφήστε μια απάντηση