Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ, Γ.Γ. ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ Ε.ΣΥ.: ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΑΣ, ΑΣ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ… ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΑΞΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ… (YELLOW RADIO 92,8 fm 25/4/2900 απομαγνητοφώνηση ομάδα ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)

ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

ΘΕΟΔΟΡΟΠΟΥΛΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ YELLOW RADIO 92,8 fm  ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 25-4-2016

Δημοσιογράφος: « ….. με υψηλό αίσθημα ΛΟΓΙΚΗΣ, ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΙΑΣ.

Είναι υποχρέωση και ανάγκη να εκτεθούν κατά τον δυνατόν περισσότεροι Έλληνες σε έναν πραγματικό στίβο, για να φανούν όλες οι πραγματικές Αξίες και δυνατότητες τους, πράγμα που μέχρι σήμερα ήταν απαγορευμένο και αδύνατον από το κομματικό και δογματικό κατεστημένο και από την Οικογενειοκρατία, να υλοποιηθεί.

Μέχρι σήμερα, για να ανέλθεις στο πολιτικό στίβο, θα έπρεπε να σε εγκρίνουν στοές, κόμματα, δόγματα, αρχηγοί και να είσαι σύμφωνος με το Ανθελληνικό τους πρόγραμμα. Στην ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ όλα αυτά αλλάζουν.

Κάθε Έλληνας που έχει το σθένος των λόγων, το πάθος, το μεράκι της πολιτικής και νιώθει έτοιμος και ικανός ότι μπορεί να προσφέρει στο Κοινό της ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ με ΛΟΓΙΚΗ, ΑΝΔΡΕΙΑ, ΦΙΛΟΤΙΜΙΑ, ΙΣΟΤΗΤΑ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, του δίνεται αυτή η δυνατότητα.

Τώρα είναι η μεγάλη ευκαιρία να αποδείξεις σε όλους τους Έλληνες, αλλά και στον ίδιο τους τον εαυτό, τις ικανότητες σου μέσα στο στίβο της πολιτικής και σε έναν Ελλάνιο συναγωνισμό, Νόησης, Λογικής και ικανότητων, ώστε οι Άξιοι και οι Άριστοι να πάρουν αξιοκρατικά την θέση που τους ανήκει.

Δίνεται αυτή λοιπόν η δυνατότητα και καλούνται όλοι οι Έλληνες που έχουν την επιθυμία της προσφοράς στα κοινά να δείξουν τις μεγάλες τους δυνατότητες, καθώς και πόσο θέλουν και επιθυμούν την απελευθέρωση της Ελλάδας. Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ είναι ήδη πραγματικό γεγονός, μετά από χιλιάδες χρόνια να ενωθεί όλος ο Ελληνισμός και να εγκαθιδρύσει την ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ με ΑΞΙΕΣ και ΑΡΧΕΣ».

Διάβασα το κείμενο που έχει στείλει η Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, κυρία Βίκυ Χαραλάμπους.

Έχω την χαρά και τιμή να φιλοξενήσω από την άλλη άκρη της γραμμής, από την Αθήνα, τον Γενικό Γραμματέα του Πολιτικού Φορέα «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ», τον κύριο Βασίλη Θεοδωρόπουλο, να τον καλημερίσουμε και να τον βάλουμε στην κουβέντα μας…

ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ… ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ !

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Καλημέρα σε όλους!

Δημοσιογράφος: Να είσαστε πάντα καλά και σας εύχομαι και καλή δύναμη. Θέλω να μας πείτε δυό λόγια, για τον πρόσφατο Πολιτικό Φορέα, ιδρύθηκε πριν λίγους μήνες, τι κάνετε, πώς οργανώνεστε, γιατί πραγματικά λείπουν οι Αξίες από τα κόμματα, γιατί αυτά τα κόμματα τα οποία λειτουργούν στην Ελλάδα είναι ενός αρχηγού. Είναι μόνο αυτός που αποφασίζει ποιος θα πάει, που θα πάει και αν θα τον κάνει Υπουργό, Βουλευτή κτλ.

Σε εσάς βλέπω μια διαφορετική φιλοσοφία, θέλετε να αξιοποιήσετε τους Άξιους και τις Αξίες. Παρακαλώ, ο λόγος σε εσάς..

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Καταρχήν, ο ορισμός Κόμμα δεν μπορεί να είναι Αξιακός, δεν μπορεί να συνάδει καμία Αξία με την έννοια και την πρακτική ενός Κόμματος.

Γιατί «Κόμμα» σημαίνει κομμάτι, που βρίσκεται μέσα στην Κοινωνία μας και την κομματιάζει. Γι’ αυτό υπάρχουν τόσα πολλά κόμματα και τόσα πολλά κομματιάσματα της Κοινωνίας μας. Είναι μια μέθοδος Επικυριαρχίας, είναι μια μέθοδος αποτροπής της Ένωσης, η οποία είναι αναγκαίο στοιχείο μιας Πολιτείας.

Όλοι οι Πολίτες σκέφτονται για το καλό τους, προγραμματίζουν για το καλό τους και υπογράφουν για την ζωή τους και για το μέλλον τους. Έχουν λοιπόν όλη την δύναμη, όταν είναι όλοι μαζί ως Κοινωνία, ως Πολιτεία να επιλέξουν αυτό που είναι σωστό για αυτούς.

Τα Κόμματα, έτσι όπως λειτουργούν, απλά διχάζουν και κομματιάζουν την Πολιτεία κι αντί να κυριαρχεί ο λαός, αντί να κυριαρχούν οι πολίτες, κυριαρχούν πάνω στους πολίτες, μέσα από το σύστημα που έχουν καθιερώσει. Δηλαδή, το «διαίρει και βασίλευε» είναι στην πράξη 100%.

Η ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΜΑΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΤΙΚΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥ… ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ.

Έτσι λοιπόν, εμείς δεν θέλουμε με τίποτα να μπούμε στο κομματικό παιχνίδι. Άλλωστε, η Διακήρυξη μας είναι μια πολύ καταγγελτική Διακήρυξη, κατά του Κομματισμού, γιατί όπως γράφουμε και μέσα, όλα τα δεινά που υπέστη το Έθνος μας, το Κράτος μας οφείλονται μόνο και μόνο στην Κομματοκρατία.

Να θυμηθούμε την Μικρασιατική καταστροφή, η διαίρεση που είχαν οι πολίτες στην χώρα μας, βάσει της κομματικής τους προτίμησης;

Να θυμηθούμε τον Εμφύλιο πόλεμο, είναι δυνατόν να σκοτωθούν αδέρφια μεταξύ τους μόνο και μόνο για μια διαφορετική τοποθέτηση σε μια ανύπαρκτη ιδεολογία;

Βλέπουμε λοιπόν ότι όλα αυτά τα κόμματα είναι οχήματα διαίρεσης και καταπίεσης του λαού μας και γι’αυτό τα αποκηρύξαμε στην Διακήρυξη μας!

Όλο αυτό το οποίο έχει εγκατασταθεί στην χώρα μας και βλέπουμε πόσο περίτεχνα δημιουργείται και εξελίσσεται.

Βλέπουμε τα κόμματα, ενώ παρουσιάζονται διαφορετικά ιδεολογήματα, στην πράξη εφαρμόζουν ένα σχέδιο στην ακρίβεια. Βλέπουμε, διαχρονικά, παρά τις εξαγγελίες που κάνουν, προτού έρθουν στην Κυβέρνηση, μόλις έρθουν στην εξουσία, βλέπουμε ότι ακολουθούν επακριβώς, αυξάνοντας την πρακτική του προηγούμενου κόμματος.

Αυτό σημαίνει ότι όλα τα κόμματα λειτουργούν κάτω από εντολές, κάτω από επικυριαρχία βαδίζουν το Έθνος μας στην πλήρη καταστροφή.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

Δημοσιογράφος: Να ρωτήσω κάτι: μέχρι τώρα οι ψηφοφόροι έχουν φάει πολύ παραμύθι κι έχετε πολύ δίκιο σε αυτό. Άλλα λένε προεκλογικά, άλλα κάνουν μετά! Το πολιτικό σύστημα πλέον δεν εμπνέει στον ψηφοφόρο. Εσείς, αυτά που λέτε, θα τα κάνετε και μετά τις εκλογές

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Εάν δούμε την ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ και δούμε την Δομή των Κομμάτων, θα βγάλουμε από μόνοι την απάντηση σε αυτό το ερώτημα.

Το κόμμα ιδρύεται από κάποιον που είναι ο Κομματάρχης. Παίρνει λοιπόν μια παρέα, πηγαίνουν στον Άρειο Πάγο, κάνουν μια Διακήρυξη και τίθεται ανάμεσα στα υπάρχοντα κόμματα, στις υπάρχουσες διαιρέσεις, μια ακόμα διαίρεση μέσα σε αυτό το παζλ.

Αυτό το συγκεκριμένο θέμα μπορούμε να το αναλύσουμε ακόμα περισσότερο και να δούμε πώς εκλέγονται οι βουλευτές των κομμάτων. Δίνουν τους υποψήφιους βουλευτές από μόνοι τους προς κάθε περιοχή, διορίζοντας τους.

Σκεφτείτε λοιπόν ότι στην περιοχή την δική σας, ενώ ξέρετε ενδεχομένως ποιοι είναι οι άξιοι και οι καλύτεροι εκπρόσωποι σας, δεν μπορείτε να τους επιλέξετε, γιατί πρέπει να επιλέξετε οπωσδήποτε αυτούς που προτείνονται από τα κόμματα.

Αυτό σημαίνει ότι η επιλογή σας δεν αφορά την δική σας προοπτική, αλλά την προοπτική του κάθε κόμματος, έτσι όπως την έχει οργανώσει κι έχει προγραμματίσει.

Είναι αδιανόητο, ο εκπρόσωπος των πολιτών, ο εκπρόσωπος των δημοτών να ορίζεται από τα κόμματα, γιατί οι διορισμοί από τα κόμματα προωθούν κομματικά συμφέροντα κι όχι κοινωνικά, των πολιτών που τους επιλέγουν!

Δημοσιογράφος: Έχετε απόλυτο δίκιο σε αυτό πάντως, γιατί γίνονται διορισμοί από τα κόμματα, οι οποίοι ουσιαστικά είναι αυτοί που είναι αρεστοί στον εκάστοτε αρχηγό.

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Κι ελέγχονται 100% από τον κομματάρχη κι ο κομματάρχης έχει το δικαίωμα να παύσει και να βάλει όποιονδήποτε άλλον στην θέση του. Το μόνο που υπάρχει είναι ένα σαθρό σύστημα, που το μόνο που κάνει είναι να εξυπηρετεί το πολιτικό κατεστημένο κι όχι τον Έλληνα πολίτη.

Η τεράστια πρώτη διαφορά του Φορέα από το Κόμμα είναι ότι οι ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ και εκτός απο το ΕΚΛΕΓΕΙΝ το οποίο πρέπει να είναι αποκλειστικό δικαίωμα των δημοτών και το ΕΚΛΕΓΕΣΘΑΙ ακόμα, σήμερα βλέπουμε ότι είναι καθορισμένο κάτω από ορισμένες προδιαγραφές, πιστοποιητικά νομιμοφροσύνης στο Κόμμα.

Εάν δεν είσαι αρεστός σε αυτούς τους οποίους το δημιουργούν, αν δεν είσαι αρεστός στο σύστημα, αν δεν είσαι προσκυνημένος, αν δεν είσαι διαχειρίσιμος και αν δεν έχουν κάτι να σε κρατάνε για να εξυπηρετείς τα συμφέροντα τους, δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να πάρεις μια θέση.

Αυτό σημαίνει ότι προωθούνται αυτοί που είναι διαχειρίσιμοι, αυτοί που είναι ελεγχόμενοι και αυτοί που δεν θα παράξουν ποτέ το καλό του πολίτη, αλλά το καλό του πολιτικού κατεστημένου.

ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΑΦΑΝΙΣΜΟ…

Δημοσιογράφος: Κύριε Γενικέ, αυτό το βιώσαμε με τον τελευταίο πρωθυπουργό, όπου οι αρεστοί πλέον δεν ήταν αρεστοί, αφού και στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στην ΤΡΟΙΚΑ δεν ήθελαν την Κωνσταντοπούλου, ούτε τον Λαφαζάνη, ο ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε σε εκλογές και το εκλογικό σώμα συμφώνησε με αυτούς.

Θα μου πείτε τώρα, ότι οι μισοί δεν πήγαν να ψηφίσουν! Πήγαν -δεν πήγαν όμως οι άξιοι που προτίμησαν να μην κάτσουν στις καρέκλες για να τσιμπολογούν τον μισθό τους, αλλά να κάνουν μια επανάσταση, δεν τους ψήφισε ο λαός.

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ναι, υπάρχουν ενδείξεις συμπεριφοράς που αποδεικνύουν τα λεγόμενα μας, αν και αυτοί, οι οποίοι θεωρούνται ότι άφησαν τις θέσεις τους και προτίμησαν να μην είναι στον πολιτικό στίβο για δική τους ιδεολογία, αν δούμε την πραγματικότητα, θα δούμε ότι κι αυτοί κατευθύνονται από τα ίδια κέντρα επικυριαρχίας, αλλά απλώς δημιουργούν δίπολα και αντιθέσεις για να καλύπτουν όλες τις διαθέσεις των πολιτών. Αν δούμε όμως πώς έχουν ενεργήσει κι αυτοί, θα καταλάβουμε.

Θα σας πω κάτι απλό: και ο Βαρουφάκης και η Κωνσταντοπούλου ήξεραν πολύ καλά ότι υπάρχουν κατατεθειμμένα κεφάλαια υπέρ των Ελλήνων, οπότε μπορούσαν κάλλιστα να έχουν κάνει επερώτηση στην Βουλή και να έχουν δημοσιεύσει όλα αυτά τα θέματα για να γίνουν γνωστά σε όλους τους Έλληνες πολίτες γιατί είναι υπαρκτά και αληθινά. Δείτε όμως, δεν έπραξαν τίποτα από όλα αυτά.

Δημοσιογράφος: Νομίζω ότι αυτό το θέμα θα μπορούσαν να το τελειώσουν μέσα σε μια βδομάδα και κάθε κατεργάρης να πάει στον πάγκο του. Αν ο Σώρρας λέει ψέμματα, να τον στείλουν στον πάγκο του, γιατί διαφορετικά, αφήνουν έναν ολόκληρο λαό στην μοίρα του, ενώ υπάρχουν σύμφωνα με τα λεγόμενα σας και σύμφωνα με αυτά που έχουμε δει μέχρι τώρα και σύμφωνα με Αποφάσεις ότι αυτά τα λεφτά υπάρχουν κατατεθειμμένα. Για ποιον λόγο λοιπόν δεν το κάνουν αυτό, κύριε Γενικέ;

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Γιατί εξυπηρετούν ξένα κέντρα επικυριαρχίας που θέλουν τον Έλληνα στην χειρότερη κατάσταση που μπορεί να βρεθεί μέχρι τον τέλειο αφανισμό. Βλέπουμε ότι υπάρχει ένα κατεστημένο, το οποίο, αν δούμε λογικά το περιβάλλον μας, δεν έχει κανένα δικαιολογητικό μέσο για να δικαιολογήσει την θέση του που απαξιώνει συνέχεια τον Έλληνα. Είναι τρομερό αυτό που συμβαίνει!

Είναι ένα σχέδιο το οποίο εξυπηρετείται των Παγκόσμιων Επικυριάρχων, των τραπεζιτών, που ουσιαστικά μέσα από το υπηρετικό τους προσωπικό, τους πολιτικούς δημιουργούν όλοι αυτή την κατάσταση, ουσιαστικά μας πάνε για αφανισμό. Είναι ξεκάθαρο αυτό το πράγμα.

Δημοσιογράφος: Είναι αλήθεια αυτό που λέτε.

ΕΝΑ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ –Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ- ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΜΕ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΚΑΙ  ΜΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ !!!

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ! Κι ας κάνουμε ορισμένα συγκριτικά σημεία. Μας λένε για ένα χρέος! Αν ανοίξουμε το ιντερνετ και πάμε στο «εξωτερικό χρέος», θα δούμε ότι το πιο λίγο χρέος στην Ευρωπαϊκή Ένωση, το έχει η Ελλάδα!

Κι όμως η Ελλάδα έχει ομόλογα-σκουπίδια, ενώ οι άλλοι έχουν ΑΑΑ γιατί έτσι θέλουν οι θυγατρικές των Τραπεζών, αυτές οι οποίες καθορίζουν υποτίθεται την φερεγγυότητα των κρατών. Από την άλλη μεριά, είναι αποδεδειγμένα όλα αυτά, τα οποία έχουμε, με τον πιο ισχυρό τρόπο.

Έχουμε τις Μετοχές της Ανατολής που έχει βγάλει Απόφαση η Ελληνική Βουλή, πολύ δυνατό αποδεικτικό στοιχείο. Υπάρχει Απόφαση της Ελληνικής Βουλής όσον αφορά το τίμημα της Μετοχής, την αξία της. Δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν.

Έχουμε Απόφαση Δικαστηρίου που μιλάει για τα 600 δισεκατομμύρια, αλλά εγώ θέλω να προχωρήσουμε λίγο περισσότερο την σκέψη σχετικά με αυτό.

Σκεφτείτε ότι εσείς έχετε έναν λογαριασμό όψεως και μπορείτε από αυτόν να εκδόσετε επιταγές. Έρχεται ένας ο οποίος λέει ότι έχει μια πλαστή επιταγή και αναφερόμενος σε εσάς, λέει ότι του έχετε εκδόσει μια επιταγή με κάποιο ποσό. Ο πρώτος ο οποίος θα αντιδρούσε θα ήσασταν εσείς, ο οποίος είσαστε ο κάτοχος του λογαριασμού και κάποιος σε εκθέτει, γιατί λέει ότι χρωστάς με μια πλαστή επιταγή!

Είναι δυνατόν να υπάρχει ένα κράτος, όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες και να βγαίνει ένα φυσικό πρόσωπο που να λέει ότι «η Αμερική μου χρωστάει αποδεδειγμένα, βάσει αμετάκλητου Πληρεξούσιου» και να βλέπετε την παντοδύναμη Αμερική, με το FBI, τo NSA και με όλες τις παντοδύναμες υπηρεσίες της, να μην μιλάει καθόλου; Και να μιλάνε κάποιοι δημοσιογραφίσκοι, οι οποίοι δεν θέλουν και εξυπηρετούν το πολιτικό κατεστημένο και να λένε ότι όλα αυτά δεν είναι υπαρκτά και είναι πλαστά;

Μια ολόκληρη Αμερική, η οποία εκτίθεται με αυτό που λέει ο Αρτέμης Σώρρας, δεν μιλάει καθόλου με όλες τις υπηρεσίες της και την δύναμη που έχει!

Καταλαβαίνετε λοιπόν, για να το κάνει αυτό ο Αρτέμης Σώρρας είχε την έγκριση της Αμερικής, γιατί τα χρήματα που χρωστάει η Αμερική, πρέπει να πάνε εκεί που είναι αποδεκτός ο προορισμός τους.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ…

Δημοσιογράφος: Δεχτήκατε μια επίθεση από τον συνάδελφο τον Νίκο Χατζηνικολάου, άδικη κατ’εμέ, γιατί δεν μπορεί να κατηγορεί κάτι που δεν το γνωρίζει. Άμα ήθελε να μάθει την αλήθεια, θα έπρεπε να καλέσει και τον Αρτέμη Σώρρα για να πει τι γνωρίζει κτλ.

Τώρα, να κατηγορεί μια κατάσταση που δεν γνωρίζει, σε μια εκπομπή του που ένας θεατής είχε υποβάλλει ερωτήματα, νομίζω ότι θα πρέπει να στείλετε ένα εξώδικο για να σας καλέσει εκεί και να παρουσιάσετε τα στοιχεία που έχετε.

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Το  να λέμε ότι δεν γνωρίζει, είναι ένα ελαφρυντικό στοιχείο που δεν γίνεται δεκτό. Η γνώμη μου είναι ότι γνωρίζει και πάρα πολύ καλά, αλλά ξέρετε, όλες οι προδοσίες έχουν γίνει για κάποιο λόγο και ένας τεράστιος λόγος είναι το ΙΔΙΟΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝ και μπροστά στο ίδιον συμφέρον πρέπει να καταπατήσουμε το Υπαρκτόν και το Αληθινόν! Έτσι λοιπόν ο καθένας, ανεξαρτήτως σε ποια θέση βρίσκεται, παίρνει αυτή την στιγμή την θέση του ενάντια του Ελληνισμού. Ξέρει πολύ καλά ο κύριος Χατζηνικολάου όλα αυτά που λέμε. Έχει την ευφυία να καταλάβει…

Δημοσιογράφος: Ναι, αλλά κατηγορεί ευθέως. Μπορεί να ξέρει, αλλά κατηγορεί. Δεν πρέπει να του κάνετε μια μήνυση για δυσφήμιση;

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Μπορούμε να κάνουμε πολλά! Το θέμα είναι ότι εάν μπλέξουμε με μηνύσεις και αν καταναλώσουμε την ενέργεια μας σε αυτό, εμείς το βασικό που θέλουμε να περάσουμε και να κάνουμε είναι μια Ενημέρωση και μια αφύπνιση και ο καθένας να λάβει την θέση του έναντι του Ελληνισμού.

Δημοσιογράφος: Το κακό είναι ότι η ενημέρωση έρχεται από αυτούς. Εμείς είμαστε ένα ραδιόφωνο εδώ στην Μακεδονία, δεν είμαστε πανελλαδικό για να μας ακούν σε όλη την επικράτεια και η ενημέρωση έρχεται από αυτούς! Αυτό είναι το θέμα!

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Να είσαστε σίγουρος ότι η ενημέρωση υπάρχει. Υπάρχουν πάρα πολλοί ενεργοί Έλληνες κι έχουμε κάνει πάνω από 4000 εκδηλώσεις δημόσιες…

Δημοσιογράφος: Αλήθεια είναι αυτό! Αναπτύσσεστε ραγδαία!

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Έχουμε την Αφύπνιση των πολιτών, οι οποίοι καταλαβαίνουν την θέση τους και από την άλλη την μεριά, να ξέρετε, ότι όλοι μας παρακολουθούν.

Είναι η ώρα που θα πάρουν θέση όλοι οι Έλληνες, γιατί ουσιαστικά αυτό που τίθεται μπροστά τους είναι μια εικόνα που δείχνει ένα πολιτικό κατεστημένο που όλο μαζί, χωρίς την παραμικρή εξαίρεση, εξυπηρετεί ξένα κέντρα επικυριαρχίας κατά του Έλληνα, που σημαίνει ότι είναι το αντίπαλο μέρος κατά της κοινωνίας.

Βλέπετε, ότι το κράτος, μια αόρατη δύναμη, είναι αυτή η οποία στρέφεται κατά των πολιτών και χρησιμοποιεί όλους τους μηχανισμούς για να μπορεί να δυναστεύει τον Έλληνα πολίτη.

Από την άλλη την μεριά, υπάρχει αυτή η αντίθεση.

Υπάρχει ένας Φορέας που λέει: «ΕΛΛΗΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΟΥΤΟ. ΕΛΛΗΝΑ! ΕΣΥ ΔΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ! ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΛΑ ΕΔΩ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ! ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ!».

Κι αυτό γίνεται όλο και πιο έντονα αισθητό, όσο περνάει ο καιρός! Γίνεται πιο έντονα ορατό και όλοι καταλαβαίνουν ότι υπάρχει ένα δίπολο που στον έναν πόλο είναι η καταστροφή και ο άλλος δεν είναι μόνο η σωτηρία, αλλά να φτάσουμε την Ελλάδα ακριβώς εκεί που πρέπει να είναι!

Η Ελλάδα έχει τεράστιο πλούτο, έχει τεράστια κληρονομιά και τα πάντα στον πλανήτη ξεκίνησαν από εμάς! Πως είναι δυνατόν να έχουμε παράξει τόσο πολιτισμό και πώς είναι δυνατόν να έχουμε παράξει τέτοιες τεχνολογίες, τέτοια τέχνη, η οποία είναι η βάση στον πλανήτη μας και να μην έχουμε και τον πλούτο δικό μας; Γιατί όλα αυτά πάνε μαζί!

Αν καταλάβουμε λοιπόν το ποιοι είμαστε, αν καταλάβουμε τι δύναμη έχουμε κι αν καταλάβουμε, το κυριότερο, ότι πρέπει να σταματήσουμε να εξουσιοδοτούμε αυτούς που μας καταδυναστεύουν, τότε έχουμε πάρει την ζωή μας στα χέρια μας! Κι έχουμε δημιουργήσει τις συνθήκες, οι οποίες είναι για να ζούμε εμείς και οι επόμενες γενιές κάτω από Αξίες και Αρχές.

Αυτό έχουμε υποχρέωση να το κάνουμε, γιατί είμαστε οι σύγχρονοι Έλληνες, αυτής της περιόδου που κουβαλάμε την τεράστια κληρονομιά του Έθνους μας και είμαστε υπόλογοι για τις επόμενες γενιές.

Δημοσιογράφος: Να ρωτήσω, τους νέους πώς θα μπορέσετε να τους ευαισθητοποιήσετε, γιατί από ό,τι παρατηρήσαμε, δεν πήγαν να ψηφίσουν στις εκλογές, προφανώς δυσαρεστημένοι που τους πρόδωσε ο Τσίπρας και με τις ψευτιές του και για όλα αυτά. Εσείς πώς θα τους ευαισθητοποιήσετε, γιατί οι επαναστάσεις γίνεται από τους νέους και οι νέοι σήμερα είναι αραγμένοι στην φραπεδιά και στο φρέντο εσπρέσο.

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Οι νέοι περιμένουν να δουν…

Δημοσιογράφος: Τι περιμένουν; Αν δεν ευαισθητοποιηθούν αυτοί να προχωρήσουν μπροστά, ποιος θα τραβήξει μπροστά;

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Περιμένουν από αυτούς που έφεραν αυτή την κατάσταση να αναλάβουν τις ευθύνες που έχουν πάνω τους. Ξέρετε, οι νέοι είναι πιο αποστασιοποιημένοι και έχουν απαξιώσει τελείως όλο το πολιτικό κατεστημένο.

Δημοσιογράφος: Αν δεν νοιαστούν αυτοί για το μέλλον τους, οι παππούδες θα φωνάζουν πρώτα; Βεβαίως, αυτή είναι η πραγματικότητα, γιατί τα έχουν φορτώσει όλα στον κόκορα! Αλλά αυτοί δεν πρέπει να φτιάξουν μια κοινωνία όμως; Ας έρθουν κοντά σας σε κάθε γραφείο που έχετε, να τραβήξουν μπροστά, να βγουν οι άξιοι, να μπουν μέσα στο Κοινοβούλιο, να αλλάξει το Σύνταγμα…απλά είναι τα πράγματα!

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Εμείς καλούμε όλους τους Έλληνες και πρωταρχική μας επιθυμία είναι οι νέοι να καταλάβουν και να ενταχθούν μέσα στον Φορέα μας, γιατί πραγματικά, οι θεματοφύλακες του Ελληνισμού είναι οι νέοι μας. Από την άλλη μεριά, η γνωστοποίηση και η ενημέρωση που κάνουμε απευθύνεται σε όλους.

Καλούνται οι νέοι να καταλάβουν ότι το βάρος της ευθύνης θα μεταβιβαστεί σε αυτούς, αλλά πρώτα πρέπει εμείς που έχουμε φέρει την κατάσταση εδώ, να κάνουμε το αυτονόητο. Πέφτουμε σε μια εικονική πραγματικότητα, γιατί νομίζουμε ότι εμείς ψηφίζουμε κι εφόσον εμείς ψηφίζουμε, έχουμε και το πάνω χέρι σε αυτή την διαδικασία.

Δεν έχουμε καταλάβει ότι αυτό είναι ένα τέχνασμα για να μεταφέρουμε συνέχεια την Ελεύθερη Βούληση μας, να μεταφέρουμε συνέχεια την δυνατότητα να δίνουμε σε αυτούς την εξουσία να μας καταδυναστεύουν! Πρέπει να καταλάβουμε ότι αυτή την στιγμή πρέπει να πάρουμε την θέση υπέρ του Ελληνισμού κι ό,τι κάνουμε να το κάνουμε για το καλό μας.  Να είμαστε σίγουροι ότι οι νέοι μας ακολουθούν! Οι νέοι μας προσέχουν. Έχουμε ένα μεγάλο μερίδιο…

Δημοσιογράφος: Μην είσαστε σίγουρος για αυτό! Οι νέοι δεν συμμετέχουν πουθενά! Ένα μικρό ποσοστό συμμετέχει και στα πανεπιστήμια, τα παραδοσιακά κόμματα ΚΚΕ και ΝΔ, έχουν ακόμα τα τραπεζάκια και προσπαθούν να μαζέψουν…δεν άλλαξε τίποτα! Δεν νομίζω ότι οι νέοι συμμετέχουν στα δρώμενα…

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Οι νέοι μόλις δουν το Αληθινό και το πραγματικό να είσαστε σίγουρος ότι είναι αυτό που ζητάνε και αυτό που θα καταλάβουν!

Όλο το κατεστημένο ζει μέσα σε μια Εικονική πραγματικότητα και βλέπετε πώς προσεγγίζουν τους νέους, για να έχουν καλύτερη επαφή με τους καθηγητές, για να περνάνε τα μαθήματα καλύτερα, για να έχουν προσβασιμότητα σε πολλά μέσα από τον κομματισμό και αυτή την αλληλοεξάρτηση…Είναι ένα διαβρωμένο σύστημα.

Δημοσιογράφος: Δεν έχουν μόνο αυτά! Πάνε και γράφονται και στην Ν.Δ και στην συνέχεια, πάνε σε ένα μπουζουξίδικο 4 άτομα και λένε ότι είναι μέλη της Ν.Δ. και το μπουκάλι το ουίσκι, αντί να το πληρώσουν 100 ευρώ, το πληρώνουν 50!

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ… 

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ! ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ !

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι δεν μιλάμε για κανένα Αξιακό Σύστημα, δεν μιλάμε για τις Αρχές του Ελληνισμού.

Είναι γεγονός ότι όσο πιο πολύ γίνονται αντιληπτές οι Αξίες μας και ο Άξονας, που λέμε ότι θα έχει η Πολιτεία μας, τόσο πιο πολύ θα καταλαβαίνει ο κόσμος ότι δεν υπάρχει άλλη οδός και αυτός είναι ο Μονόδρομος του Φορέα μας που λέγεται «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ».

Δημοσιογράφος: Η αλήθεια είναι ότι η Εθνική Περηφάνεια έχει μείνει ορφανή και υπάρχουν πατριώτες και δεξιοί και κεντρώοι και αριστεροί. Μακάρι να τους συγκεντρώσετε και να έρθουν κοντά σας! Δεν είναι μόνο τα λεφτά που επιτέλους η Ελλάδα θα κάνει ένα νέο ξεκίνημα, είναι ότι οι Έλληνες θα μαζευτούν για να κυβερνήσουν τον τόπο. Είναι απλά τα πράγματα!

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Είναι απλά τα πράγματα, αλλά κι από την άλλη την μεριά, αυτό το οποίο εμείς κάνουμε σήμερα, είναι να θέτουμε τους όρους και τις έννοιες που είναι εδώ και χιλιάδες χρόνια ολοκληρωμένες από την Γραμματεία μας και από την πρακτική μας.

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

Δημοσιογράφος: Δεν υπήρξε, γιατί υπήρξαν συμφέροντα που οι βουλευτές και τα κόμματα τα έχουν χειραγωγημένα χρόνια τώρα!

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Αυτό όμως που προσπαθούμε πιο πολύ να δώσουμε να καταλάβουν οι Συνέλληνες μας είναι ότι η αιτία αυτού του γεγονότος είμαστε εμείς οι ίδιοι, γιατί εμείς οι ίδιοι τους δίνουμε την δυνατότητα, μέσα από την πρακτική που μας έχουν καθορίσει, μέσα από την κομματοκρατία και μέσα από την διαίρεση, είτε κομματική είναι αυτή, είτε δογματική.

Προσπαθούμε να δώσουμε στους ανθρώπους να καταλάβουν ότι υπάρχει ένας Μονόδρομος που απαιτεί τους Έλληνες να ενωθούν, αφήνοντας κάθε ιδεολόγημα στην άκρη, για το καλό της Πολιτείας μας, που σημαίνει για το καλό των Πολιτών, που σημαίνει για το καλό των Γενεών. Είναι πραγματικά ένας Μονόδρομος που θα φέρει τον Ελληνισμό εκεί που θα πρέπει να είναι!

Όταν ξεκινάμε να κάνουμε ένα καινούργιο σχέδιο για να εγκαθιδρύσουμε την Πολιτεία μας, υπάρχουν πρακτικά θέματα τα οποία θα έπρεπε να τα έχουμε λύσει. Ένα από τα πρακτικά θέματα το οποίο θα πρέπει να είναι ήδη λυμένο, ξεκινώντας να κάνουμε μια δημιουργία, είναι να δούμε αν μπορούμε, αν έχουμε τον τρόπο, αν έχουμε τον πλούτο κι αν έχουμε το υπόβαθρο για να μπορέσουμε να ιδρύσουμε όλα αυτά που λέμε! Και αποδεικνύουμε ότι τουλάχιστον αυτόν τον πλούτο τον έχουμε!

Έχουμε δηλαδή τα χρήματα για να κάνουμε όλα αυτά που λέμε στην χώρα μας! Έχουμε εγκεκριμένα από το Παγκόσμιο Ταμείο Κληρονομικών Κεφαλαίων ήδη 2,3 τρισεκατομμύρια για να μπορέσουμε να κάνουμε την Ελλάδα πραγματικά ένα απέραντο εργοτάξιο και να την κάνουμε πρότυπο Κράτους και πρότυπο Πολιτείας, που θα είναι παραδεχτό από όλον τον πλανήτη. Αυτά τα χρήματα υπάρχουν! Αν είχαμε Έλληνες που μας κυβερνάμε, θα μπορούσαν πάρα πολύ εύκολα να κατεβάσουν αυτά τα χρήματα για να μπορέσουμε να θέσουμε σε τροχιά ανάπτυξης της χώρας και να φύγει αυτή η φτωχοποίηση, όλο αυτό το πράγμα που υπάρχει που είναι τελείως έξω απο τον σκοπό της Δημιουργίας μας ως Άνθρωποι!

Βλέπετε λοιπόν ότι τα χρήματα υπάρχουν, υπάρχει η στρατηγική, υπάρχει το μέσον που λέγεται ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ! Τα πάντα είναι έτοιμα και περιμένουν εμάς να πάρουμε την θέση που πρέπει να λάβουμε για να γίνουν όλα αυτά πραγματικότητα.

Αυτό καλούμε τους Έλληνες να κάνουν! ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΝΕΙΡΑ! ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΛΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΞΗ.

ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΑΞΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ… ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΑΣ, ΑΣ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ…

Δημοσιογράφος: Πώς έχουν την εντύπωση κάποιοι αρνητικοί που θέλουν να έρθουν δίπλα σας να τσιμπολογήσουν κανά δολάριο και ρωτούν συχνά τι θα πάρουν! Αυτό μάθανε και αυτή είναι η φιλοσοφία του ψηφοφόρου: «τι θα πάρουμε; Τι θα κάνουμε;». Δεν είναι όλα σε αυτή την ζωή «τι θα πάρουμε», αλλά «τι θα δώσουμε». Πρώτα πρέπει να οργανώσουμε το Κράτος και μετά να πάρουμε!

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Είναι γεγονός ότι έχουν μάθει να σκέφτονται με έναν συγκεκριμένο τρόπο, γιατί έτσι τους έχει οδηγήσει το κατεστημένο.

Από την άλλη μεριά, όλοι πρέπει να καταλάβουμε, ότι για να κάνουμε ό,τιδήποτε από αυτά που θέλουμε, είναι να πάρουμε τους Θεσμούς στα χέρια μας, να πάρουμε την διακυβέρνηση της χώρας μας, για να κάνουμε θεσμικά αυτά που μπορούμε να κάνουμε και δεν τα κάνει το πολιτικό κατεστημένο. Όταν λοιπόν πάρουμε την Ελλάδα στα χέρια μας, θα κάνουμε αυτό που πρέπει και το βασικότερο, που θα ξεκινήσουμε, είναι να αναψηλαφίσουμε και να πάμε λίγο στο παρελθόν μας για να δούμε ποιοι είμαστε ως Έλληνες.

Δημοσιογράφος: Αυτό θα γίνει στην συνέχεια, αφού πρώτα διώξουμε τους τοκογλύφους, γιατί όσο είναι οι τοκογλύφοι στην Ελλάδα και αρπάζουν την περιουσία των Ελλήνων, νομίζω ότι αυτά δεν μπορούν να συζητηθούν, αγαπητέ Γραμματέα…

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Πέρα από την Ιδρυτική μας Διακήρυξη και το Καταστατικό μας, έχουμε εκδόσει και τις ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ. Είναι καλό, όλοι που θέλουν να μάθουν τι έχουμε σκοπό να κάνουμε, να πάνε στα γραφεία μας και να πάρουν τις Προγραμματικές Δηλώσεις και να διαβάσουν ακριβώς τι θέλουμε να κάνουμε.

Ένα από τα πρώτα θέματα τα οποία θα λυθούν τις πρώτες μέρες της δική μας Πολιτείας είναι να κάνουμε ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ, ένα πραγματικά ΕΛΛΗΝΙΚΟ…

Δημοσιογράφος: Αυτό το είπε και ο Τσίπρας ότι θα το κάνει, αλλά δεν έκανε τίποτα!

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Μα και ο Τσίπρας αγαπητέ μου, εξυπηρετεί ξένα συμφέροντα επικυριαρχίας και ουσιαστικά είναι ένας δούλος των τραπεζιτών δικτατόρων και είναι ένας εγκάθετος που τον έχουν βάλει στην πολιτική σκηνή για να μπορέσει να περάσει το σχέδιο αυτών που θέλουν να επικυριαρχούν. Είναι μια μαριονέτα ενός συστήματος και ο Τσίπρας και όλοι οι πολιτικοί οι οποίοι υπάρχουν στην πολιτική σκηνή σήμερα.

ΟΛΑ ΟΣΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΥΛΟΠΟΙΟΥΜΕ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΗ-ΕΝΤΟΛΗ-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΠΡΟΣ Δ.Ο.Υ. , ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ…

Δημοσιογράφος: Πείτε μας τώρα για τις διαδικασίες για να κλείσουμε με αυτό! Ποιες διαδικασίες θα ακολουθήσετε και ποιος είναι ο προσωρινός Πρόεδρος;

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Εγώ θέλω να πω ότι αυτά που λέμε τα κάνουμε πραγματικότητα από σήμερα. Και από σήμερα μπορούν όλοι οι Έλληνες πραγματικά να ωφεληθούν από αυτά τα οποία έχουν κληρονομικά και κληρονομικό δικαίωμα να τα έχουν!

Μπορούν να απαλλαγούν από τα χρέη τους, γιατί ενεργοποιούμε ένα μέρος από τα Κληρονομικά μας Κεφάλαια και αυτά που είναι κατατεθειμμένα υπέρ των Ελλήνων Πολιτών.

Λέμε ότι σταματάμε να πληρώνουμε ένα παράλογο κι άδικο φορολογικό σύστημα, το οποίο το μόνο που θέλει είναι να μας απορροφά την ενέργεια και να μας κάνει όλο και περισσότερο αδρανείς και μακριά από την δράση που πρέπει να έχουμε. Πραγματικά μας θέλει πτωχευμένους και τελείως απαξιωμένους.

ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΟΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΞΩΔΙΚΟ-ΕΝΤΟΛΗΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗΣ: «ΚΥΡΙΟΙ, ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ».

Οπότε, αυτά τα Κεφάλαια τα οποία εμείς λέμε ότι θα χρησιμοποιηθούν στην Πολιτεία μας, ΗΔΗ τα χρησιμοποιούμε από σήμερα.

Καλούμε όλους τους Έλληνες να περάσουν από τα γραφεία μας και να κάνουν ένα ΕΞΩΔΙΚΟ-ΕΝΤΟΛΗ-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ προς τις Δ.Ο.Υ, στα ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ και στις ΤΡΑΠΕΖΕΣ ότι αν θέλουν χρήματα, να πάνε εκεί και να εισπράξουν!

ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΟΠΛΑ ΜΑΣ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΑΡΚΤΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΙΑΣ ΕΙΚΟΝΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ !

Ξέρετε, επειδή αυτά είναι Αληθινά και Υπαρκτά και είναι συνημμένες όλες οι Αποδείξεις μέσα σε αυτό το Εξώδικο, πρέπει μετά να μας πουν, γιατί μας έβαλαν στα Μνημόνια, γιατί μας έβαλαν στις Δανειακές Συμβάσεις και γιατί είναι υπεύθυνοι της Γενοκτονίας που γίνεται σήμερα, γιατί πάρα πολλοί Έλληνες έχουν φτάσει σε σημείο αυτοχειρίας κι έχουν φέρει τον Ελληνικό Λαό σε αυτή την κατάντια, ενώ πραγματικά είχαμε Κεφάλαια και δεν έπρεπε ποτέ να φτάσουμε σε αυτό το σημείο. Σημαίνει ότι είναι συνένοχοι μιας ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ και μιας ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ που επιτελείται σήμερα. Εάν λοιπόν καταλάβουμε τι δύναμη έχουμε, μπορούμε να σταματήσουμε από τώρα αυτό το πολιτικό κατεστημένο που μας σκοτώνει και να πάρουμε την Ελλάδα στα χέρια μας!

Δημοσιογράφος: Καλείτε λοιπόν τους Συνέλληνες, να πάνε στα γραφεία των ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ, στα κατά Τόπους γραφεία, έχει και στην Νάουσα και στην Βέροια και στην Κρύα Βρύση, όπως και στην Θεσσαλονίκη υπάρχουν αρκετά, όπως και στην Περαία. Έχετε και πάρα πολύ καλούς συνεργάτες…

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Βέβαια, Ενημερωμένοι Έλληνες είναι αυτοί που σήμερα κάνουν μάχες.

Είναι στην δράση Ενημέρωσης και βέβαια, είναι ενεργοποιημένοι και ξέρουν πολύ καλά το Πραγματικό και το Αληθινό.

Εμείς έχουμε όπλα το Πραγματικό και το Αληθινό εναντίον μιας Εικονικής Πραγματικότητας που έχει δημιουργηθεί από το πολιτικό κατεστημένο χρόνια τώρα. Θέλουμε να το σπάσουμε αυτό και επειδή έχουμε την δύναμη, θα το σπάσουμε!

Πέρα από τις Εξουσιοδοτήσεις αυτές, καλούμε τους Έλληνες να ενταχθούν στον Φορέα μας για να μπορέσουμε όλοι μαζί να διεκδικήσουμε την Ελλάδα και να την πάρουμε στα χέρια μας. να πάνε στα γραφεία μας, να καταλάβουν τι ακριβώς γίνεται, το τι πρόκειται να γίνει και να πάρουν την θέση που πρέπει να πάρουν. Όχι μόνο στο «ΕΚΛΕΓΕΙΝ», γιατί όταν φτάσουν στο δίλημμα τι πρέπει να ψηφίσουν, θα καταλάβουν ότι ο Φορέας ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ είναι μονόδρομος για να φύγουμε από την κρίση, αλλά έχουν και την δυνατότητα, εφόσον θέλουν να προσφέρουν στα Κοινά, να μπουν και στο «ΕΚΛΕΓΕΣΘΑΙ», να γίνουν υποψήφιοι, αυτοί οι οποίοι θα προταθούν από τους συνδημότες για να τους εκπροσωπήσουν.

Καλούμε δηλαδή κι αυτούς που θέλουν να έχουν μια πολιτική σταδιοδρομία και πολιτική καριέρα με την ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, να έρθουν στα γραφεία μας, να εκθέσουν την επιθυμία τους και να προχωρήσουν να κάνουν αυτό που θέλουν, εφόσον είναι στον Άξονα των Αξιών και των Αρχών μας.

Δημοσιογράφος: Αφού τους πληρώνετε και τα χρέη, γιατί να μην έρθουν; Είναι απλά τα πράγματα! Όταν ο άλλος χρωστάει 100.000 και του κάνετε ένα εξώδικο που κοστίζει πολύ λίγα, 20,30 ή 50 ευρώ για να στείλετε την Εντολή στο Δημόσιο Ταμείο ή στο ΙΚΑ για να πάρουν τα λεφτά, δεν τους πληρώνετε τα χρέη;

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Αγαπητέ μου ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΧΡΕΗ ! ΤΑ ΧΡΕΗ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΟΥΝ !

Δημοσιογράφος: Τους δίνετε όμως λύση!

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Εμείς απλά τους λέμε την διαδικασία και αυτοί, αν θέλουν, προχωρούν! Ενημερώνονται από εμάς!

Δημοσιογράφος: Αγαπητοί ακροατές του Μακεδονικού Ραδιοφώνου, ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος είναι ο Γενικός Γραμματέας της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. Είχαμε συνδεθεί με την Αθήνα…

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Καλή συνέχεια να έχετε…

……………………………………

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: Έλενα Αλεξίου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Πλάτων Πισατίδης

ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΜΑΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.»

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

Αφήστε μια απάντηση