ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: “ΟΤΑΝ ΗΡΘΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ… ΓΙΑ 6η ΦΟΡΑ ΘΑ ΠΤΩΧΕΥΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ…”. ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΓΚΟΡΔΗ CENTERTV 25-5-2899(2015) (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)

ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟ CENTER ΚΑΒΑΛΑΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΓΚΟΡΔΗ CENTERTV 25-5-2899(2015)

ΟΤΑΝ ΗΡΘΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ… ΓΙΑ 6η ΦΟΡΑ ΘΑ ΠΤΩΧΕΥΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ… ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ..

Θ. ΓΚΟΡΔΗΣ: Κυρίες και Κύριοι καλησπέρα σας! Ζούμε μέσα σε μια τέτοια εποχή, κατά την οποία, η χώρα μας περνάει πολύ δύσκολα οικονομικά.  

Το ζούμε τα τελευταία χρόνια και ειδικά τους τελευταίους μήνες πολύ περισσότερο, μέσα σε αυτή την αβεβαιότητα της επικείμενης ή όχι χρεωκοπίας, της επικείμενης ή όχι εξόδου από το ευρώ, της επικείμενης, ή όχι πολυπόθητης ανάπτυξης, ή έστω σταδιακής ανάκαμψης για τον τόπο.

Σήμερα έχω την χαρά και την τιμή να φιλοξενώ έναν άνθρωπο ο οποίος έχει προτείνει συγκεκριμένες λύσεις. Άλλοι δεν έχουν πειστεί, άλλοι έχουν πειστεί και κάποιοι δεν γνωρίζουν καν τις προτάσεις του με βάσει των οποίων η χώρα μας μπορεί να βγει από την κρίση μέσα σε μια έξοδο που θα περιέχει και Ανάπτυξη κι όχι μόνο Αποπληρωμής του Χρέους!

Ο Άνθρωπος αυτός είναι ο Αρτέμης Σώρρας! Κύριε Σώρρα καλώς ήρθατε στην Καβάλα!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Καλώς σας βρήκα!

Θ. ΓΚΟΡΔΗΣ: Έχετε και μια εκδήλωση σήμερα όπου θα απευθυνθείτε στην Τοπική Κοινωνία. Το έχετε κάνει και σε άλλους Νομούς! Άλλωστε, υπάρχει κι ένα δίκτυο από υποστηρικτές σας σε κάθε Νομό και σε κάθε μεγάλο Δήμο. Σε ορισμένους Δήμους, στις περασμένες εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, είχατε κατεβάσει και παρατάξεις και είχατε πάρει αρκετές ψήφους από τις τοπικές κοινωνίες.

Θα ήθελα να ξεκινήσουμε, κάνοντας ένα μικρό ιστορικό, αναδρομή για το πώς ξεκίνησε η δική σας παρέμβαση στα θέματα της Εθνικής Οικονομίας, στα θέματα της επικείμενης ή όχι χρεωκοπίας της Ελλάδας. Τι παρεμβάσεις έχετε κάνει και τι ανταπόκριση βρήκαν αυτές ή όχι, γιατί όσο ξέρω μέχρι τώρα, δεν έχουν βρει ανταπόκριση από την υπεύθυνη πολιτική ηγεσία.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΠΑΔΟΥΣ , ΟΥΤΕ ΚΙΝΗΜΑ , ΟΥΤΕ ΚΟΜΜΑ !!!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Θα τοποθετηθώ ως εξής:

Καταρχάς, δεν έχω υποστηρικτές! Δεν έχω ούτε οπαδούς. Δεν έχω ούτε Κίνημα, ούτε κόμμα!

Ξέρετε, την πρώτη φορά που εμφανίστηκα πήγα στους κραταιούς! Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι από πολλά χρόνια κοιτάμε από πάρα πολύ κοντά την Ελλάδα, ιδιαίτερα εγώ, αλλά γενικά κι όλη την Οικονομία!

Ξέρουμε ιστορικά δρώμενα που δεν έχουν αναφερθεί. Ξέρουμε ακριβώς τι έχει γίνει στην χώρα μας, πώς έχει γίνει, πώς έχει χειραγωγηθεί το Σύνταγμα και τα Δικαιώματα του Ανθρώπου και ξέρουμε και τον τρόπο που κινούνται «ομάδες συγκεκριμένων ανθρώπων» εκτελεστών, συγκεκριμένων ανθρώπων που είναι για να εκτελέσουν μια συγκεκριμένη διαδικασία εντολών και μόνο- «μαριονέτες» τους έχω πει-.

Κάποια στιγμή, η Ελλάδα κινδύνεψε πάρα πολύ. Θα ήταν η 6η φορά που θα πτώχευαν την χώρα μου! Το έχουν κάνει ήδη 5 φορές με επιτυχία!

Κι εδώ, αν θυμάστε, έβαλα κι έναν γρίφο να μας λύσουν, τουλάχιστον οι Οικονομολόγοι. «Οικονομολόγος» είναι αυτός που Νομεί τα του Οίκου του! Άρα για να είσαι Οικονομολόγο,ς θα πρέπει να έχεις το χρήμα και τον Οίκο. Αλλά, αν δεν έχεις Οίκο και δεν έχεις χρήμα, Οικονομολόγος δεν υπάρχει!

Από εκεί και πέρα λοιπόν, είδαμε τι έχει γίνει και τι ακριβώς έχουν κάνει τόσα χρόνια, πώς στοχεύουν και ροκανίζουν τόσα χρόνια και υπονομεύουν την χώρα μου και δη το Ελληνικό Έθνος και στην κατάλληλη στιγμή έκανα μια μεγάλη παρέμβαση.

Είχαμε μαζέψει όλο το ιστορικό, όλα τα στοιχεία και περιμέναμε πότε θα επιτεθούν, γιατί πρέπει να ξέρετε, ότι ο πόλεμος αυτός δεν είναι δικός μου, ούτε των Ελλήνων! Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ!

Εγώ, μαζί με τους Έλληνες, δίνω μάχες και δεν πρέπει να χάσω καμία. Και δεν θα χάσω καμία! Ο πόλεμος είναι καθαρά δικός τους!

Έγινε μια τεράστια διαδικασία σε όλον τον πλανήτη! Βέβαια, αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα, συμβαίνει και σε όλες τις χώρες του πλανήτη.

Εγώ προσωπικά, δεν ξέρω καμία χώρα, στην οποία δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο και υπάρχουν και χειρότερα από αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα.

Άρα, δεν νομίζω να υπάρχει Αμερική και «τι καλή που είναι η Αμερική και τι εύρωστο μέρος…». Δεν είναι έτσι!

Στην Αμερική κοιμούνται κάτω από τις γέφυρες και η Αμερική πτωχεύει τις Πολιτείες της. Δηλαδή, αν πάτε στο Ντητρόιτ έχει πινακίδα απέξω που λέει ότι «η αστυνομία δουλεύει μόνο μια ώρα την ημέρα, γιατί έχει πτωχεύσει η Πόλη και μπαίνετε με δική σας ευθύνη». Αυτό γίνεται και σε άλλες πόλεις, όπως η Καλιφόρνια είναι κι αυτή πτωχευμένη, το Μπίρμπιχαμ! Έχω κάνει και πρόταση στο Μπίρμπιχαμ!

Θέλω να πω ότι αυτό το θέμα είναι σε όλον τον πλανήτη, δηλαδή Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ Η ΚΡΙΣΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΙΑ, ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ, ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΠΑΕΙ..ΠΟΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ;

Τελικά, γνωρίσαμε Οικονομία χωρίς νούμερα, χωρίς αλήθειες, υπονόμευση χωρών, κρατών. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΛΩΜΕΝΗ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ ΚΡΑΤΗ, ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ!

Έτσι είχαν στοχεύσει πολύ έντεχνα να πτωχεύσουν την Ελλάδα μας το 2012.

Πριν όμως από αυτό, όμως είχα κάνει την εμφάνιση μου με τις Μετοχές της Ανατολής, για το τεράστιο αυτό θέμα και θα είμαι λίγο λακωνικός.

Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΠΟΤΕ !

Θ. ΓΚΟΡΔΗΣ: Πείτε μας λοιπόν τι ακριβώς συμβαίνει με αυτό το θέμα, τις Μετοχές της Ανατολής;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ είναι ένα πολύπλοκο σύστημα το οποίο αγγίζει την υπερβατικότητα και θα μείνω εδώ.

Η Τράπεζα της Ανατολής είναι πριν από την Federal. Ας βλέπετε εσείς ότι αυτή η διαδικασία έχει εξελιχθεί και πώς τρέχουν οι Μετοχές και ότι ανοίγει η Κεντρική Τράπεζα της Γερμανίας με την Εθνική. Υπάρχει κι ένα άλλο  πριν Καταστατικό, σας λέω όμως με βεβαιότητα και με τα στοιχεία που έχω ότι είναι πολύ πιο μεγάλα τα πράγματα.

Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ είναι σε όλον τον πλανήτη. Δεν έκλεισε ποτέ και δεν μπορεί να κλείσει. Έχει τελείως άλλη δομή στον πλανήτη. Δεν μπορεί να κλείσει ποτέ αυτή η Τράπεζα.

Εδώ, υπάρχει μια τεράστια Εθνική Προδοσία κι εκεί είναι ένα μεγάλο κομμάτι. Οι Αποστάτες είναι καθαρά Διογενείς, δηλαδή οι Αποστάτες είναι δικοί μας Προδότες.

Θ. ΓΚΟΡΔΗΣ: Αυτή η τράπεζα που εδρεύει Κύριε Σώρρα;

Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Σήμερα εδρεύει στην Ελλάδα. Πάντα ήταν στην Ελλάδα. Σήμερα είναι μέσα στην Εθνική και δουλεύει κρυφά με κωδικούς, όπως έχω ξαναπεί και σε άλλη μου εκπομπή. Δεν έχει κλείσει ποτέ.

Άλλωστε μην ξεχνάτε ότι για τις Μετοχές της Ανατολής, έγινε ένας τεράστιος ΦΟΝΟΣ, είναι τεράστια η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ.

Έχουμε 4.000.000 νεκρούς! Πήραν όλον τον πλούτο και τον πλούτο της Ελλάδας, γιατί Ελλάδα ήταν η Σμύρνη, το Λεβάντες, Ελλάδα ήταν όλη η Τουρκία.

Άλλωστε το έχω ξαναπεί: δεν υπάρχει Τουρκία! Αυτό το «Έθνος» έχει μια ιστορία 120 ετών! Δεν έχει παραπάνω. Και η γλώσσα τους, άμα το θέλετε, οι Τούρκοι δεν μιλούσαν τούρκικα. Δεν υπήρχε τουρκική γλώσσα.

Τα πράγματα είναι τραγικά και η Τουρκία είναι ακριβώς μια εταιρεία. Δεν είναι Έθνος, δεν είναι Κράτος. Στα γεωγραφικά τεμάχια της Τουρκίας είναι Έλληνες, Σύριοι, Αρμένιοι και Κούρδοι.  

Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ήταν το ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΙΟΥ. Φυσικά υπήρχε με πάρα πολλά καταστήματα. Υπάρχει και μια θυγατρική Τράπεζα που είναι η Deutsche Orient Bank που σημαίνει ότι είναι μαζί με τους Γερμανούς Ασκαναζίμ.

Σίγουρα, μπορεί εσείς και κάποιοι τηλεθεατές να μην καταλαβαίνουν τι λέω, αλλά υπάρχουν κι άλλοι τηλεθεατές που καταλαβαίνουν πολύ καλά τι λέω! Έτσι λοιπόν σε μια τέτοια διαδικασία, βλέπουμε ότι αυτή η Τράπεζα είναι μόνο σε χρυσά φράγκα με Εγγύηση της Γαλλικής Τράπεζας της τότε Γαλλίας, όπου η Κεντρική Τράπεζα της Γαλλίας ήταν του Ρόθτσιλντ.

Αλλά και η Εθνική Τράπεζα το 1841 ξεκινάει με την Εβραϊκή Ασκαναζίμ Οικογένεια Ρόθτσιλντ. Έτσι και να νομίζουν οι Έλληνες ότι απελευθερώθηκαν το 1821, δεν είναι έτσι! Ουσιαστικά σκλαβώθηκαν στην Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΑΤΟΛΗΣ είναι καθαρά ΕΛΛΗΝΙΚΗ και κανείς δεν μπορεί να πει ότι δεν είναι! Κλέβουν τις διοικήσεις και καπηλεύονται την Τράπεζα και αυτόν τον τεράστιο πλούτο που ήταν για την ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ, σφάζουν τον κόσμο, παίρνουν τις Μετοχές, καπηλεύονται την Τράπεζα. Την έχουν ανοιχτή και δεν έγινε ποτέ εκκαθάριση!

Αυτό έβγαλε και η Δικαστική Απόφαση η οποία είναι εις βάρος της Εθνικής Τράπεζας.  Δεν υπάρχει καν Εθνική!

Θ. ΓΚΟΡΔΗΣ: Δηλαδή, αυτή είναι στην ουσία η Εθνική Τράπεζα;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΘΝΙΚΗ !

Θ. ΓΚΟΡΔΗΣ: Αλλά Νομικό Πρόσωπο δεν υπάρχει που να λέει «ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΑΤΟΛΗΣ».

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Όχι, μην ακουμπάτε εκεί! Σας λέω: είναι με τους ειδικούς κωδικούς μέσα στην Εθνική.

Θ. ΓΚΟΡΔΗΣ: Άρα λοιπόν υφίσταται και ως ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ! Απλά βρίσκεται στο παρασκήνιο!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Έτσι! Φυσικά και υφίσταται!

Θ. ΓΚΟΡΔΗΣ: Δηλαδή, η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΒΙΤΡΙΝΑ;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Τίποτα, δεν υπάρχει! Είναι σκουπίδια! Ο,ΤΙ ΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ! Αλλά όχι μόνο αυτό! Η Deutsche Bank δεν υπάρχει, η BUNDESBANK δεν υπάρχει! Από πίσω είναι η ΑΝΑΤΟΛΗ. Ούτε η Federal υπάρχει και αυτά μπορώ να τα αποδείξω. Είναι τα στοιχεία!

Η ΤΡΑΠΕΖΑ της ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ “ΟΡΦΕΑΣ”

Έχω όλα αυτά τα στοιχεία! Σας λέω ότι η Τράπεζα Ανατολής εργάζεται σήμερα με τον κωδικό «ΟΡΦΕΑΣ». Έχει αλλάξει άλλα επτά ονόματα κάθε δεκαετία από τότε που άνοιξε. Είναι όλα τα στοιχεία και πιστέψτε με, θα φτάσει όλο αυτό μέχρι το τέλος. Αλλά ας μην πάω μέχρι εκεί.

Ας πάω στις ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ, τις δικές μου, της οικογένειας μου, οι οποίες είναι και από ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ και μου δίνει το δικαίωμα ότι είμαι ο ΑΔΙΑΦΙΛΟΝΙΚΗΤΟΣ ΝΟΜΕΑΣ ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ…

Θ. ΓΚΟΡΔΗΣ: Πώς βρέθηκαν στα χέρια σας;

ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΟΥ !

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Ήταν στην οικογένεια μου, από την οικογένεια της γιαγιάς, οι οποίες είναι με ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ και ΣΑΦΩΣ και αυτό αποδείχθηκε και στο δικαστήριο.

Θ. ΓΚΟΡΔΗΣ: Και σε τι χρηματικό ποσό αντιστοιχούν αυτές;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Για αυτές, έγινε αποτίμηση ότι μόνο το αποθεματικό που είναι μέσα στον λογαριασμό της Εθνικής…. της Ανατολής, δηλαδή, γιατί η Εθνική δεν έδωσε λεφτά για την Τράπεζα Ανατολής. Έγινε συγχώνευση. Η Εθνική, την ώρα που γίνεται η Συγχώνευση έχει 10.000.000 δραχμές, δηλαδή τίποτα, και η Τράπεζα Ανατολής έχει 780.000.000 φράγκα μόνο παθητικό και ενεργητικό. Το καταλαβαίνετε; Είναι τεράστιος ο πλούτος, όταν η Τράπεζα της Αγγλίας την ίδια εποχή κάνει αύξηση με 176.000 λίρες. Σας πάω να δείτε τα μεγέθη.

Τώρα, όλα αυτά που βλέπετε είναι ένα τεράστιο Μάτριξ που ταλανίζει και το Έθνος το δικό μας, αλλά κι όλα τα άλλα. Ουσιαστικά, ζεις σε ένα τεράστιο ψέμμα Μάτριξ, δογματισμένων καταστάσεων τις οποίες στις έχουν οριοθετήσει και κλείνουν την συζήτηση μέσα σε ένα όριο, το οποίο δεν σε αφήνουν να βγεις έξω.

Το Κεντρικό Υπουργείο λοιπόν της Αθήνας, το Υπουργείο Οικονομικών, με τις καταθέσεις, τις γνωματεύσεις και τις αποδείξεις που είχαμε, γιατί έχω όλα τα έγγραφα, αποδεικνύεται η εφορία, με το αποθεματικό που είναι μέσα τοκισμένο με 5,5% τον χρόνο, ή 7,5% -θα σας γελάσω γι’ αυτό αυτό- βγάζει την κάθε Μετοχή 680 δισεκατομμύρια.

Θ. ΓΚΟΡΔΗΣ: Και πόσες στον αριθμό είναι αυτές οι Μετοχές;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Εγώ έχω 40 που πήγα στο δικαστήριο.  

Θ. ΓΚΟΡΔΗΣ: Και η κάθε μια είναι 680 δισεκατομμύρια. Αυτές οι Μετοχές είναι κατατεθειμμένες κάπου; Στην Τράπεζα του Καναδά;

ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ 2 ΜΕΤΟΧΕΣ. ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΑ !!!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Ναι! Ακούστε! Στην Τράπεζα του Καναδά είναι μόνο δύο. Οι άλλες είναι στα δικά μου χρηματοκιβώτια.

Η ιστορία είναι η εξής: Εγώ κατέθεσα 4 μετοχές σε έναν Οργανισμό και 4 σε έναν άλλον. Οι Οργανισμοί αυτοί είναι ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ που έχω ιδρύσει εγώ, οι λεγόμενες E.N.D. που είναι για την πληρωμή του εξωτερικού, δημοσίου και ιδιωτικού χρέους της χώρας, των πολιτών.

Αυτό μπαίνει στην Εφορία μου και από εκεί προκύπτει ένας φόρος 0,5%. Η εφορία τον κάνει δεκτόν και μου βάζει στο ΑΦΜ μου 27 δισεκατομμύρια φόρο. Αυτό είναι με έγγραφα της Εφορίας και με πρωτόκολλα και με διαταγή του Υπουργείου Οικονομικών να εισπράξουν τον φόρο από μένα.

Θ. ΓΚΟΡΔΗΣ: Δηλαδή, αρνήθηκαν αρκετοί ότι εσείς έχετε αυτά τα χρήματα, αλλά σας έχουν φορολογήσει για αυτά;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Ναι, βέβαια και σας λέω ότι υπάρχουν όλα τα χαρτιά…

Θ. ΓΚΟΡΔΗΣ: Ναι και το λέω ότι είναι αντιφατικό για αυτούς.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Μα, όλα είναι έτσι! 

Θ. ΓΚΟΡΔΗΣ: Από την μια αρνούνται ότι εσείς έχετε αυτά τα χρήματα και από την άλλη σας φορολογεί για αυτά;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Δεν είναι ακριβώς έτσι! Το κράτος μιλάει πολύ σοβαρά με μένα. Οι Φορείς δεν μπορούν να αρνηθούν και να πουν τίποτα, ούτε οι κραταιοί.

Θ. ΓΚΟΡΔΗΣ: Πώς μιλάει το κράτος, γιατί εμείς οι πολίτες έχουμε την εντύπωση ότι δεν σας δίνει σημασία. Πρώην υπουργοί όπως ο Άδωνης ο Γεωργιάδης να κάνει μήνυση…

Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Θα με συγχωρέσετε, αλλά μην συνεχίζετε. Οι δημοσιογράφοι ευθύνεστε για αυτό. Όλοι οι δημοσιογράφοι ….

Θ. ΓΚΟΡΔΗΣ: Δεν είναι όλοι οι δημοσιογράφοι ίδιοι!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Εγώ λέω όλοι! Τώρα, αν δεν είναι και κάποιοι μέσα σε αυτούς… όπου εγώ έχω ακουμπήσει, εκτός από δημοσιογράφους που έδωσα συνεντεύξεις μου, δεν έπαιξαν σωστά το θέμα, δεν έκαναν ρεπορτάζ, δεν ήθελαν! Σαφώς, θα πρέπει να ξέρετε ότι τα μεγάλα κανάλια και τα ΜΜΕ δεν είναι των Ελλήνων, ενώ οι συχνότητες είναι των Ελλήνων!

Θ. ΓΚΟΡΔΗΣ: Τα μεγάλα κανάλια είναι γνωστό αυτό και σίγουρο, κακώς βέβαια!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Και τα μικρά κανάλια! Πολλά από αυτά είναι εγκάθετα, είτε πεινάνε, είτε χρωστάνε…

Θ. ΓΚΟΡΔΗΣ: Είναι λάθος αυτό, γιατί όλοι σε αυτή την χώρα, λέμε ότι έχουμε Δημοκρατία και έχουν δικαίωμα να πουν την άποψη τους, ειδικά όταν έχουν να πουν κάτι σημαντικό!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Δεν υπάρχει Δημοκρατία! Η Δημοκρατία δεν ήρθε ποτέ στην Ελλάδα, ούτε στην Αρχαία Αθήνα. Υπάρχει μια τεράστια διαφοροποίηση και εκεί υπάρχει πάλι ένα μεγάλο Μάτριξ. Η Δημοκρατία δεν είναι ούτε δεξιά, ούτε αριστερή…

Θ. ΓΚΟΡΔΗΣ: Εσείς με ποιούς μιλάτε, όταν λέτε ότι μιλάτε με το κράτος;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Μα, τα χαρτιά μιλάνε! Σας λέω ότι έχω έγγραφο από το Υπουργείο των Οικονομικών. Πες μου εσύ με ποιον μιλάω;

Θ. ΓΚΟΡΔΗΣ: Το οποίο αποδέχεται ότι έχετε εσείς αυτά τα χρήματα…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Έχω και απόφαση Δικαστηρίου. Πες μου εσύ με ποιον μιλάω;

Θ. ΓΚΟΡΔΗΣ: Είναι λογικό αυτό που λέτε! Υπάρχει Δικαστική απόφαση που αποδέχεται ότι υπάρχουν αυτά τα χρήματα..

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Άμα υπάρχει Δικαστική απόφαση, τότε με ποιον να συζητήσω; Με έναν υπάλληλο; Άρα, το Υπουργείο μου δίνει να μου πάρει τον φόρο, η εφορία μου καταχωρεί τον φόρο στο ΑΦΜ μου και πρέπει να πληρώσω αυτά, άρα με ποιον μιλάω;

Κάνω μήνυση στο ΣΔΟΕ να εισπράξει τον φόρο. Άρα, με ποιον μιλάω; Και ποιος μου απαντάει;

Και μου απαντάει το ΣΔΟΕ: «Ναι, κύριε Σώρρα, το συζητάμε…» και πάνε δύο χρόνια από τότε.

Το πιο ισχυρό χαρτί για μένα αυτή την στιγμή είναι η Βουλή. Το Ανώτατο Όργανο του Κράτους. Για αυτό και σας λέω ότι δεν μας ενδιαφέρει ο κάθε παπαγάλος που είναι από το χιλιάρικο μέχρι το δεκαχίλιαρο. Παπαγάλος είναι και θα λέει. Είναι σαν ένα juke-box που απλά του βάζεις λεφτά και λέει την μουσική που κάποιος την έχει γράψει.

Αυτό είναι σήμερα η δημοσιογραφία. Λυπάμαι, ντρέπομαι! Στις ημέρες των ΕΛΛΗΝΩΝ δεν πιστεύω ότι θα μείνει κανείς ατιμώρητος από αυτούς τους δημοσιογράφους! Θεωρώ ότι είναι υπεύθυνοι για πολλούς θανάτους των Ελλήνων!

Στην κάμερα σας λέω: ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΩΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ! Και κάποιοι συνεχίζουν αυτή την στάση τους την δολοφονική!

Θ. ΓΚΟΡΔΗΣ: Πάντως, πέρα από τις ευθύνες που υπάρχουν, γιατί το σύστημα έχει και τους δικούς του δημοσιογράφους, οι περισσότερες ευθύνες είναι της πολιτικής ηγεσίας. Έτσι δεν είναι;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Φυσικά, δεν το συζητάμε αυτό! Δεν είνα θέμα αν είναι η ευθύνη μεγάλη ή μικρή. Θέλεις η μαμμή, θέλεις ο γιατρός, το παιδί πέθανε! Εγώ κοιτάω το αποτέλεσμα. Βοήθησες λοιπόν να πεθάνει. Αν έσπρωξες λίγο ή πολύ, δεν καταλαβαίνω τι μου λες! Εγώ μιλάω για τους δημοσιογράφους τον τρόπο που κάνουν αυτό που κάνουν! Οι δολοφονίες είναι καθαρά των δημοσιογράφων, άσχετα αν η πολιτική ζωή δεν έχει διαφορά. Τα ίδια παιδιά είναι.

Θ. ΓΚΟΡΔΗΣ: Εγώ θέλω να πω ότι όλοι οι δημοσιογράφοι δεν είναι το ίδιο για να πάμε παρακάτω.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Θα σας πω: θα συμφωνήσω ότι όλοι οι δημοσιογράφοι δεν είναι το ίδιο. Και θα συμφωνήσω στο γεγονός ότι κάποιοι δημοσιογράφοι είναι τόσο σκαλωμένοι που δουλεύουν στο κανάλι, άρα αποφασίζει το κανάλι κι όχι ο δημοσιογράφος.

Θ. ΓΚΟΡΔΗΣ: Ας πάμε τώρα στο κομμάτι της Ανατολής, πώς εσείς προσφερθήκατε και που συναντήσατε εμπόδια;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Όχι, ας μην πάμε σε αυτό. Πουθενά δεν συνάντησα εμπόδια.

Θ. ΓΚΟΡΔΗΣ: Τότε γιατί δεν έχει προχωρήσει το θέμα;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Γιατί δεν έχει προχωρήσει το θέμα; Εσείς το λέτε αυτό! Εσείς βάζετε λόγια στο στόμα μου! Βεβαίως έχει προχωρήσει!

Θ. ΓΚΟΡΔΗΣ: Εγώ λέω όσον αφορά, αν το δέχεται επίσημα η Πολιτεία, η Κυβέρνηση, να το κοινοποιήσει…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Αφήστε να εξελιχθεί η συζήτηση και θα το καταλάβετε. Το Ανώτατο Όργανο του Κράτους είναι η Βουλή. Συμφωνείτε σε αυτό;

Θ. ΓΚΟΡΔΗΣ: Βεβαίως!

ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Η Βουλή, λοιπόν έχει αποδεχτεί τις Μετοχές και την Αξία τους. Υπάρχει ένα έγγραφο αυτή την στιγμή που είναι στο διαδίκτυο και εσείς να κάνετε ένα ρεπορτάζ για αυτό!

Η Βουλή των Ελλήνων έκανε Κοινοβουλευτικό έλεγχο για μένα και για τις Μετοχές μου και απαντάει ο Υπουργός Οικονομικών στον Κοινοβουλευτικό Έλεγχο και λέει: «Βεβαίως, οι Μετοχές είναι του κύριου Σώρρα, βεβαίως οι μετοχές του έχουν 670 δις Αξία –όσα είναι- και βεβαίως πρέπει να φέρει τον φόρο..». Πόσο πιο απλά να είναι τα πράγματα; ΑΡΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ !

Θ. ΓΚΟΡΔΗΣ: Εσείς με αυτά τα χρήματα θελήσατε να πληρώσετε το χρέος της Ελλάδας;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Όχι, δεν είναι χρήματα. Αυτό που σας λέω είναι για την Αξία της Μετοχής, η διαδικασία. Αστα τα λεφτά!

Θ. ΓΚΟΡΔΗΣ: Αν σας ρωτήσει κάποιος Έλληνας απλός που δεν τα κατέχει αυτά τα θέματα: «γιατί δεν έχει προχωρήσει αυτή η διαδικασία;» κι όταν το λέει δεν θέλει να εκθέσει εσάς…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Μα, έχει προχωρήσει σας λέω!

Θ. ΓΚΟΡΔΗΣ: Τότε, γιατί δεν έχει ξεπληρωθεί το χρέος των Ελλήνων για να είμαστε ελεύθεροι, από το χρέος τουλάχιστον, γιατί μόνο το χρέος δεν φτάνει για να απελευθερωθούμε, αν αποπληρωθεί!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Μα, το θέμα δεν είναι οικονομικό! Μα, δεν θα πληρωθεί ποτέ το χρέος. ΠΡΕΠΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ! Και δεν είναι μόνο αυτές οι Μετοχές, οι οποίες είναι του Ελληνικού λαού, είναι και οι Μετοχές τόσων αγνοουμένων και σκοτωμένων, που είναι ίδιες με τις δικές μου και δεν θα γίνει ποτέ κάτι τέτοιο!

Θ. ΓΚΟΡΔΗΣ: Άρα, θέλετε να πείτε ότι η Πολιτική Ηγεσία ενώ αποδέχεται τα δικά σας έγγραφα, δεν θέλει να προχωρήσει επί της ουσίας και να πάρει αυτά τα χρήματα και να αποπληρώσει το χρέος της χώρας.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Για να συμβεί αυτό, πρέπει να έχω Πολιτική Ηγεσία. Αυτό θέλω να ξεκαθαρίσω! ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ! Να το ξαναπώ; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ! Πού έχεις Πολιτική Ηγεσία; Στην Ελλάδα; Με ποια αντιπολίτευση; Τι ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ; Δεν ήταν αντιπολίτευση και επί Παπανδρέου και επί Σαμαρά και τώρα είναι Κυβέρνηση; Δεν έχει ενημερωθεί νομίζεις και για την Ανατολή και για τα 600 δις και για τα Παγκόσμια Ταμεία τώρα στις ημέρες μας; Τι έκανε σαν Αντιπολίτευση;

Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΕΘΝΟΣ, ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ… Η “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” ΕΙΝΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ..

Θ. ΓΚΟΡΔΗΣ: Θα θέλατε να μου πείτε για τα 600 δισεκατομμύρια;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Εκεί θα προχωρήσω! Άρα, για να γίνει κάτι τέτοιο, η Πολιτική Ηγεσία δεν υπάρχει σαν Ηγεσία. Ούτε σαν Πολιτική υπάρχει! ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΕΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΑΛΛΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. Αν κάνουμε μια ανάλυση στον τρόπο που βγαίνουν, θα δούμε τελείως διαφορετικά πράγματα.

Φτάνουμε όμως σε ένα σημείο που μπαίνει η διαδικασία ότι η Ελλάδα πτωχεύει πραγματικά. Είχα τις πληροφορίες και όλους τους μηχανισμούς πώς θα έκαναν την πτώχευση στην Ελλάδα και την ΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ !

Για αυτό ήρθα το 2012, καταθέτοντας στην Κυρίαρχη Ελληνική Δημοκρατία κι όχι σε έναν λογαριασμό, όπως κάνουν οι φιλάνθρωποι μασόνοι. Δεν γίνεται έτσι! Έγινε στο ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΕΘΝΟΣ, ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ  ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ κι όχι δικό μου, ούτε των ΕΛΛΗΝΩΝ, ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗ η οποία εκπροσωπείται με την Βουλή της και τους πολιτικούς της. Αυτοί έπρεπε να ακουμπήσουν. Ναι, αλλά στις ημέρες μας, αν θέλετε, αποδείξαμε ότι η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ είναι ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ. Άρα, τελικά για ποια Δημοκρατία μου λέτε και ποια κυβέρνηση;

Θ. ΓΚΟΡΔΗΣ: Γιατί το λέτε αυτό; Δηλαδή είναι υποταγμένη στην Γερμανική Κυβέρνηση και στην Γερμανική τράπεζα ;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Εγώ σας λέω με ΕΠΙΣΗΜΗ ΝΟΜΙΚΗ ΜΟΡΦΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ. Βγάλαμε προ ημερών, όλη την διαδικασία στον αέρα. Και προσέξτε τώρα: μιλάμε για ένα Βερολίνο που είναι μια πόλη, αλλά και για μια Γερμανία που δεν είναι Έθνος, δεν είναι Κράτος! Είναι Εταιρεία και όλη η Γερμανία ανήκει στην KFW! Άρα, μιλάμε με Εταιρεία;

Θ. ΓΚΟΡΔΗΣ: Και εμείς είμαστε η θυγατρική της;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Είδες; Το αρχαιότερο Έθνος του πλανήτη; Ποιος έφτιαξε αυτή την Εταιρεία που εκπροσωπεί την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ με εταιρική μορφή στο Βερολίνο; Αν είναι δυνατόν! Το ήξερες; Ήσουν υποχρεωμένος να το ξέρεις; Όχι! Έχεις τους πολιτικούς σου; Και τι έκαναν;

Πάμε να το δούμε λοιπόν όλο μαζί; Ξέρεις και κάτι άλλο; Γνωρίζεις ότι το γερμανικό διαβατήριο γράφει «Υπάλληλος», δεν γράφει Εθνικότητα, δεν γράφει τύπος; Γράφει Υπάλληλος! Αυτά τα στοιχεία είναι ήδη στην κάμερα κι ό,τι ζητήσετε από αυτά είναι ήδη στην διάθεση σας μέσα στις σελίδες μου. Να κάνετε ρεπορτάζ για το γερμανικό διαβατήριο.

Ξέρετε ότι η Γερμανία είναι από τους Ασκαναζίμ, είναι μπάτε σκύλοι αλέστε, είναι ακριβώς όπως η Αμερική. Δεν υπάρχει Έθνος, αλλά ένα κράτος που τους μαζεύει όλους, αν εξαιρέσουμε τους Βαυαρούς. Όλοι οι άλλοι τι είναι; Ανεμομαζώματα! Άρα, δεν έχει εθνική ταυτότητα, δεν έχει Ιθαγένεια. Δεν υπάρχει Ιθαγένεια «γερμανός», δεν υπάρχει ιθαγένεια «βέλγος». Δεν υπάρχει ιθαγένεια «Τούρκος»!.

Θ ΓΚΟΡΔΗΣ: Ασκαναζίμ εννοείται τους Εβραίους;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Όχι, λέω τους Χαζάρους, οι οποίοι κάποια στιγμή δήλωσαν ότι «εμείς είμαστε Εβραίοι!».

Θ. ΓΚΟΡΔΗΣ: Χωρίς όμως να είναι στην ουσία!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Ναι, χωρίς να είναι στην ουσία! Ακριβώς! Κι αυτό θα το δείτε, αν αναζητήσετε από τους ανθρώπους μου που είναι πάντα στην διάθεση σας, την δημιουργία του Κ.Ι.Σ. στην Ελλάδα, δηλαδή το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο, το 1890 το ανοίγει ο Κάρολος Ροθτσάιλντ, -εντελώς τυχαία ε;- με 150-200 άτομα κι ήταν τότε μια κοινότητα, αλλά υπογράφει ως Πρόεδρος Ασκεναζίμ κι όχι Εβραίος! Για προσέξτε το!

Και εντελώς πάλι «τυχαία» αυτή η κοινοτητούλα των ανθρώπων που ήταν πονεμένοι, σήμερα ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ; Ήταν βέβαια από τότε! Για σκεφτείτε το! Κάτι παίζει στην χώρα μας!

Θ. ΓΚΟΡΔΗΣ: Αυτό είναι γεγονός! Το Κ.Ι.Σ. είναι Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου εδώ και δεκαετίες, όχι σήμερα!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Όχι δεκαετίες, 100 χρόνια. Δηλαδή, μιλάμε ότι μέσα στο Κράτος μου έχω άλλο Κράτος; Ε, τότε κάποιο πρόβλημα υπάρχει!

ΤΑ 600δις 

Θ. ΓΚΟΡΔΗΣ: Να πάμε όμως στα 600 δισεκατομμύρια δολάρια;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Τα 600 δις μπήκαν εν όψει της διαδικασίας ότι θα πτώχευαν την χώρα μας. Άρα, στο νομικό κομμάτι θα την πτώχευε κάποιος που είχε ένα ομόλογο από πολύ παλιά επί Α. Παπανδρέου και θα το έφερναν τώρα για να μην πληρωθεί, δηλαδή ότι η χώρα δεν μπορούσε να το πληρώσει. Φυσικά, η χώρα μπορούσε να το πληρώσει και στις ημέρες μας αποδεικνύεται αυτό, ότι τελικά έχουμε λεφτά!

Θ. ΓΚΟΡΔΗΣ: Μιλάτε για τον Μάιο του 2010 ότι θα έληγε κάποιο ομόλογο ή κάτι άλλο;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Το 2012.

Θ. ΓΚΟΡΔΗΣ: Γιατί, είχαμε απειληθεί με χρεωκοπία από τον Μάιο του 2010! Στις 10 Μαΐου έληγε ένα ομόλογο και στις 5 Μαΐου μπήκαμε στο μνημόνιο.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Εντέχνως βέβαια! Από την άλλη, σήμερα στις ημέρες μας, μετά από τόσο χρεωκόπημα και τόσα λεφτά που δεν έχουμε, τελικά, από τότε που εμφανίστηκα και με τον τρόπο που κλείδωσα τα πράγματα, πληρώνονται τα ομόλογα, πληρώνονται οι μισθοί, δεν έχει μείνει τίποτα απλήρωτο και τελικά, προχθές αγαπητέ δημοσιογράφε, βλέπουμε την κυβέρνηση να βρίσκει 750 εκατομμύρια ευρώ σε ένα παρατημένο λογαριασμό;

Θ. ΓΚΟΡΔΗΣ: Σε ένα μυστικό κωδικό από την Τράπεζα της Ελλάδος…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Δεν γίνεται αυτό! Όταν είσαι άφραγκος, δεν έχεις κάπου κρυμμένο…βοήθησε ο Στουρνάρας; Πόσο τυχαίο; Τι θέλω να πω: δεν γίνεται να μην έχεις ευρώ στην τσέπη σου, αλλά τελικά να σου έχει ξεφύγει ένας λογαριασμός 1.000.000.

Θ. ΓΚΟΡΔΗΣ: Αυτά τα 600 δις από την πλευρά σας είναι κάπου κατατεθειμμένα και περιμένουν;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Όχι τώρα! είναι πολύ καιρό κατατεθειμμένα, από το 2012. είναι κατατεθειμμένα στην MONTREAL BANK σε μορφή ομολόγου, εξωτερικού χρέους της Αμερικής, το οποίο είναι ΑΜΕΣΑ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΙΜΟ σύμφωνα με το αμερικάνικο καθεστώς και όλη την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΕΘΝΗ ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ!

Το ζήτημα είναι και για αυτό τους έκανα και μήνυση όταν κατέθεσα τα 600 δις., γιατί τα εμφανίζω 8 μέρες πριν το 3ο μνημόνιο. Είχαν μπει δύο μνημόνια και εγώ έρχομαι 8 μέρες πριν το 3ο.

Θ. ΓΚΟΡΔΗΣ: Και πάλι είχατε μηδενική ανταπόκριση!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Δεν είπα αυτό! Γιατί είχα μηδενική; Είδατε τι παραφιλολογία υπάρχει;

Θ. ΓΚΟΡΔΗΣ: Γιατί δεν δόθηκε λύση πρακτικά τουλάχιστον;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Αυτό είναι άλλη ιστορία!

Θ. ΓΚΟΡΔΗΣ: Γιατί προφανώς κάποιοι άλλοι πρέπει να απολογηθούν!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Θα το κάνουν ήδη! Εγώ δεν θα απαντήσω, γιατί δεν δίνουν λύση οι πολιτικοί. Να δούμε όμως την ανταπόκριση. Αν δώσω την απάντηση στον πολίτη, τότε του την δίνω εγώ! Άσε τα ερωτήματα να τα βρει ο πολίτης!

Εμένα, όμως, μου απαντά ο Υπουργός Οικονομικών, ο Στουρνάρας, εγγράφως! Το έγγραφο είναι ανεβασμένο στο διαδίκτυο, γιατί εκεί μπορώ και βγαίνω, εφόσον τα κανάλια δεν ανήκουν σε μένα.

Λέει λοιπόν ότι βλέπει τα ομόλογα μου  κι έχει βάλει τρεις μου υπηρεσίες, να πάρουν τα ομόλογα και να μπουμε στην διαδικασία ρευστοποίησης και να τα πάρουμε ως Ελλάδα. Οι υπηρεσίες ήταν το Γενικο Λογιστήριο του κράτος, ο Οργανισμός Διαχείρισης Δημοσίου χρέους και η Τράπεζα Ελλάδος. Οπότε, ο Υπουργός μου απαντάει!

Θ. ΓΚΟΡΔΗΣ: Άρα, αφού δεν έγινε, αφού σας είπε ότι θα γίνει, έχουν ευθύνη!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Κι όχι μόνο! Επειδή έχουν ευθύνη, εγώ ο Σώρρας, έκανα μετά από 10 μέρες Μήνυση Κακουργηματικού τύπου  στους 302! Δηλαδή, στους 300 της Βουλής, στον Στουρνάρα και στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας!

Θ. ΓΚΟΡΔΗΣ: Κι ενώ ο Υπουργός των Οικονομικών, της προηγούμενης κυβέρνησης, ο κύριος Στουρνάρας σας είπε αυτό εγγράφως…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Και ο Πρόεδρος της Βουλής μου απαντάει επίσημα κι όλα αυτά τα έγγραφα είναι στην διάθεση σας για να δείτε…

Θ. ΓΚΟΡΔΗΣ: Ενώ ένας άλλος Υπουργός, ο Άδωνης ο Γεωργιάδης σας έκανε μήνυση ότι κοροιδεύετε τον κόσμο με απλά λόγια…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Νομίζω ότι για αυτή την πράξη του, θα πρέπει να του κάνουμε άγαλμα! Ήταν μια στρατηγική κίνηση να αποδειχτούν τόσα …

Θ. ΓΚΟΡΔΗΣ: Το λέτε γιατί αθωωθήκατε στο δικαστήριο;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Όχι, το λέω γιατί έχω ήδη κάνει την Μήνυση στους 302, άρα τους λέω ότι είναι απατεώνες, προδότες και η Μήνυση είναι για Παράβαση καθήκοντος και Κακουργηματική Απιστία του πρώτου και του δευτέρου, άρα είναι μια τεράστια μήνυση που τους την κάνω, γιατί δεν πήραν τα 600 δις και έβαλαν την χώρα μου στο 3ο μνημόνιο.

ΦΥΣΙΚΑ ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ Η ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΡΑΤΗ, άμα το θέλετε και μην ξεχνάτε ότι το ίδιο έγινε με την Κύπρο, στην Κυπριακή Δημοκρατία και με κοντράρανε πάρα πολύ άσχημα με την Λαγκάρντ στην Κύπρο!

Έγινε τεράστια μάχη και μιλάμε για μια Κύπρος, η οποία με καλεί το Προεδρικό Μέγαρο.

Θ. ΓΚΟΡΔΗΣ: Όταν λέτε για την Κύπρο, μαζί με τα 600 δις, δώσατε και στην Κύπρο 49,9 δις.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Ακριβώς, τα οποία μπαίνουν στο Διεθνές Σύστημα και επειδή οι κεφαλαιαγορές και όλα αυτά τα ποσά είναι τόσο μεγάλα και μιλάμε για κράτη πια, μιλάμε για Αμερική, αλλά και για τα δικά μας κράτη, γιατί εμείς είμαστε κράτος, η Αμερική είναι πτωχευμένη από το 1934 έχω πει επίσημα και έχω βγάλει όλες τις αποδείξεις και τα στοιχεία.

Αν καταλαβαίνετε εγώ εκτελώ μια διαδικασία  η οποία γίνεται με πολύ θρησκευτική ευλάβεια και πολύ σοβαρή και δεν μπορώ να ξεφύγω καθόλου. Για να καταλάβετε, η MONTREAL BANK και οι μηχανισμοί μου στείλαμε στο BLOOMBERG, που είναι ένας τεράστιος μηχανισμός και δεν είναι δικός μου και σε άλλες τράπεζες και έπρεπε να τις ενημερώσουμε για αυτό που θα συμβεί και για το άνοιγμα των λογαριασμών και αυτό που κάνουμε στην τράπεζα στον λογαριασμό της Ελλάδας και της Κύπρου, οπότε ό,τι έχουν κατά νου όσον αφορά με τα ομόλογα τους και αν κάποιος θέλει να πτωχεύσει την χώρα, μην το κάνει, γιατί η χώρα έχει λογαριασμό.

Θ. ΓΚΟΡΔΗΣ: Άρα δηλαδή, η απειλούμενη Χρεωκοπία και αυτές τις ημέρες, στην ουσία δεν υφίσταται!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Όχι βέβαια! Μα, σας το εξηγώ!

«ΠΡΟΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ»

Θ. ΓΚΟΡΔΗΣ: Άρα η Ελλάδα δεν μπορεί να χρεωκοπήσει!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Όχι, το έχω πει! Το 2012 είπα: «ΠΡΟΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ».

Θ. ΓΚΟΡΔΗΣ: Μπορείτε να μας το εξηγήσετε εν συντομία αυτό;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Είναι πολύ απλό! Για παράδειγμα, αν εσείς μου δώσετε ένα γραμμάτειο, 50.000 και έρθει η ημερομηνία και δεν μου το πληρώσετε, εγώ έχω δικαίωμα να πάω στο Πρωτοδικείο και να σου κάνω ΑΙΤΗΣΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΑΦΜ σου. Εσύ από την ώρα που πτωχεύεις, μπαίνεις στο ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ και δεν μπορείς να αγοράσεις, δεν μπορείς να κινηθείς, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα! Έρχεσαι εσύ όμως και μου λες: «Όπα, δεν είναι σωστό αυτό που μου κάνεις, γιατί δεν σου χρωστάω τόσα…» και λες ο,τιδήποτε.. νόμιμο ή παράνομο, σε αυτό που κάνω εγώ.

Εγώ σου κάνω αίτηση και εσύ την αντικρούεις! Αν σου χρωστάω ή δεν σου χρωστάω, θα πάμε στα δικαστήρια, γιατί εκεί θα αποδείξεις ότι «εγώ δεν χρωστάω του κύριου Σώρρα  50.000».

“ΑΓΟΡΕΣ” ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ “ΑΓΟΡΕΣ” ;; ΕΓΩ ΕΧΩ ΟΝΟΜΑ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ;;;

Ακριβώς έτσι δουλεύουν και οι χώρες. Οι χώρες είναι μια Νομική μορφή, ειδικά στο οικονομικό κομμάτι που σημαίνει ότι η Ελλάδα έχει κάποια ομόλογα και οφείλει να τα πληρώσει στην ώρα τους. Αυτό το ομόλογο το έχει ένας Εβραίος εντελώς τυχαία, αυτοί τα έχουν! Δεν σας κάνει εντύπωση; Όταν λένε «αγορές» τι πάει να πει «αγορές»; Αγοράσατε ποτέ εσείς στην Ελλάδα γερμανικό ή αμερικάνικο ομόλογο; Δεν γίνεται! Άρα, θέλετε να πείτε ότι οι Γερμανοί ήρθαν στην Ελλάδα και παίρνουν ελληνικά ομόλογα; Δεν υπάρχει αυτό! Άρα, ποιος είναι οι «Αγορές»;

Για αυτό θα δεις ότι εγώ, για πρώτη φορά στην ιστορία του πλανήτη θα έλεγα, βγήκα με το όνομα μου και με ένα τεράστιο «πόθεν έσχες»  και λέω: «ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΑΥΤΑ! ΕΣΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ;»

Τι σημαίνει «Αγορές»; Τώρα να μου δείξετε ποιοι είσαστε και τι ακριβώς θέλετε στην χώρα μου! Και πώς έχετε τα ομόλογα μου, και τι πληρώσατε για ομόλογα μου και τι μου δώσατε; Και αν μας έδωσαν ποτέ 600 δις, τι τα κάναμε;»

Θ. ΓΚΟΡΔΗΣ: Άρα, για να συνοψίσουμε, γιατί δεν μπορεί η Ελλάδα να χρεωκοπήσει;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Δεν μπορεί διότι, όταν θα γίνει η Αίτηση Πτώχευσης και προκαλώ να παρουσιαστεί ένας με ένα ομόλογο…

Θ. ΓΚΟΡΔΗΣ: Για να το καταλάβει και ο κόσμος. Έρχονται τώρα τα ομόλογα, που Ιούλιο, Ιούλιο, Αύγουστο έχουμε πάνω από 20 δισεκατομμύρια ομόλογα και στο ΔΝΤ και στους υπόλοιπους δανειστές και δεν πληρώνουμε ένα από αυτά, όπως για παράδειγμα, προχθές δεν πληρώναμε τα 750 εκατομμύρια, που βρήκε ο Στουρνάρας…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Έχει δικαίωμα να σου κάνει Αίτηση Πτώχευσης. Έλα μου ντε όμως ότι εγώ θέλω να σου κάνει μία κι όταν σου κάνει, επειδή ο λογαριασμός της Ελλάδος, της Ελληνικής Δημοκρατίας έχει μέσα τα 600 δισεκατομμύρια…

Θ. ΓΚΟΡΔΗΣ: Άρα, θα αναζητήσουν αν υπάρχουν χρήματα…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Δεν θα αναζητήσουν αυτοί! Αυτοί είναι παλιάνθρωποι τώρα, σιγά μην αναζητήσουν! Αυτοί δεν θα βρούν τίποτα. Είναι καραγκιόζηδες! Δεν θέλουν να δουν! Να σε σκίσουν θέλουν με αφανισμό!

Κανονικά, αν είχες λογαριασμό με 100.000 θα πήγαινα στον λογαριασμό σου να σου κάνω κατάσχεση! Γιατί να σε πτωχεύσω; Ή αν σου κάνω πτώχευση, θα έρθεις και θα μου πεις, «ορίστε κύριε έχω 100.000 πάρτα!»

Στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως ΣΕ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΣΕ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ, γιατί στην διάρκεια της κουβέντας μας, θα δείτε ότι έχουμε χρήματα κι όλο αυτό που γίνεται είναι μια μεγάλη πλάκα! Αλλά κανένας δεν κάνει πλάκα με τις ζωές των Ελλήνων και των Εθνών και δη, του Έθνος των Ελλήνων. ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΑΤΕ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ! Γι αυτό τα λέω ζώα!

Θ. ΓΚΟΡΔΗΣ: Γιατί θέλουν να αφανίσουν τους Έλληνες;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Άλλη ερώτηση είναι αυτή! Μήν μπλέξουμε τις ερωτήσεις. Καθείστε για να καταλάβετε! Άρα, σήμερα είναι τα 600 δις στην Ελληνική Δημοκρατία που σημαίνει ότι αν έρθει ένα ομόλογο 50 δις και κάνει Αίτηση Πτώχευσης, γιατί οι κυβερνώντες θα πουν: «δεν έχουμε!», αυτόματα θα κατατεθεί μια Αίτηση Πτώχευσης στον Άρειο Πάγο και στην Κεντρική Τράπεζα της Ελλάδας! Εκεί παρουσιάζομαι εγώ με τον λογαριασμό και λέω: «γιατί κάνετε αίτηση πτώχευσης; Ορίστε! Από αυτόν τον λογαριασμό, πάρτε τα χρήματα!!».

Εκεί όμως μπαίνει μια μεγάλη ιστορία. ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟ! Και επειδή δεν πρόκειται ποτέ να δω έναν άνθρωπο, γιατί δεν υπάρχει χρέος για την Ελλάδα, παρά μόνο κλέβουν την Ελλάδα μου, δεν θα έρθει κανένας να σε πτωχεύσει.

Θ. ΓΚΟΡΔΗΣ: Εννοείται ότι το χρέος είναι επαχθές το περισσότερο ή και κάτι άλλο; Ανύπαρκτο;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Είναι πολύ μεγαλύτερο! Είναι και ανύπαρκτο!! Διότι εμείς με τις μετρήσεις που έχουμε κάνει, όπως ελέγξαμε, γιατί δεν στέκομαι εδώ τυχαία απέναντι από ένα καθεστώς που το κλωτσάω! Είμαι ένας άνθρωπος με έναν πολύ μεγάλο μηχανισμό που σπρώχνω όλο το καθεστώς και όχι μόνο το ελληνικό, αλλά και το παγκόσμιο! Δεν βλέπω αντίπαλους στην Ελλάδα. Εγώ δεν αντιπαλεύτηκα κανένα πολιτικό καθεστώς ή κανένα κόμμα! Ουσιαστικά, ο πραγματικός μου εχθρός είναι κρυμμένος και θα στον δείξω ποιος είναι. Τα υπόλοιπα παιδιά είναι μαριονέτες, αν δεν ήταν αυτός, θα ήταν κάποιος άλλος! Δεν υπάρχουν για μένα!

Είναι πολύ μεγαλύτερο το θέμα, είναι πίσω από το παρασκήνιο και πολύ πιο πάνω από αυτό που βλέπετε εσείς που λέγεται «Κυβερνήσεις».

Άρα, καταλαβαίνετε τι είναι τα 600 δις; Και ξέρετε ποιο είναι το πιο σημαντικό; Αφού μου κάνουν μήνυση στο όνομα μου με τα 600 δις για Ψευδείς ειδήσεις, Κατάλυση Πολιτεύματος και Ανησυχία Λαού.

Θ. ΓΚΟΡΔΗΣ: Αυτό ήταν στην Μήνυση του Γεωργιάδη προς εσάς.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Αφήστε τον Γεωργιάδη, γιατί αυτός δεν έχει κάτι προσωπικό! Αυτό το παιδί, γιατί «παιδί» θα το πω, που ενδεχομένως να έχει και κάποια προβλήματα, δεν τον ξέρω τον άνθρωπο προσωπικά. Αυτός εκτελούσε μια συγκεκριμένη κυβερνητική αποστολή και αυτό ήταν και το εισιτήριο του για να γίνει και Υπουργός Υγείας.

Θ. ΓΚΟΡΔΗΣ: Άρα το καθεστώς σας κατηγόρησε ότι θέλετε να καταργήσετε το σύνταγμα;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Για Κατάλυση Πολιτεύματος σας λέω! Αυτές είναι οι κατηγορίες και επειδή διέσπειρα Ψευδείς Ειδήσεις για τα 600 δις.

Θ. ΓΚΟΡΔΗΣ: Εσείς όμως αθωωθήκατε στο δικαστήριο!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Αυτό είναι ένα μεγάλο κομμάτι τώρα. Αθωώνεσαι σε τέτοιες υποθέσεις, όταν δεν υπάρχει κάτι άλλο και είναι τόσο ξεκάθαρα και αληθινά τα πράγματα. Άρα, αφού ο Σώρρας λέει την Αλήθεια, κάποιοι είναι απατεώνες και λένε ψέμματα κι εγώ έκανα Μήνυση του 302, πριν από την Μήνυση που μου έκανε ο Γεωργιάδης.

Άρα, εγώ στρατηγικά και πολιτικά από το καθεστώς, εγώ έπρεπε να δικαστώ και για μια μέρα έστω, γιατί για να εκπέσει η Μήνυση των 302! Βέβαια, δεν μπορεί να υπάρξει κάτι τέτοιο, γιατί ήρθαν κι οι Τραπεζίτες και ήρθε και το confirmation από την Τράπεζα.

Εδώ είναι σημαντικό να διαβάσετε την Δικαστική Απόφαση και να κάνετε ρεπορτάζ για αυτήν. Ουσιαστικά, υπάρχουν τα 600 δις και αποδεικνύεται έτσι κι έτσι με επιβέβαιωση από την Τράπεζα ότι τα λεφτά είναι εκεί πάντα για το Ελληνικό Δημόσιο και για την Κυρίαρχη Ελληνική Δημοκρατία και έρχονται από τον κύριο Σώρρα να μην φύγουν ποτέ!

Άρα, αποδεικνύουν πολύ συγκεκριμένα πράγματα. Έτσι αθωώνεται ο Σώρρας, αλλά αφού ο Σώρρας είναι αθώος εκείνος, κάποιος λέει ψέμματα και είναι ψεύτης! Ποιος είναι αυτός; Οι Άλλοι! Γιατί δεν το αποδέχεστε; Το έχουν αποδεκτεί όλοι οι πολιτικοί σου; Εσύ γιατί δεν το αποδέχεσαι και ρωτάς ακόμα κύριε Συνέλληνα;

Άρα, αυτό που βλέπεις είναι ένας τεράστιος Υδροχόος που βλέπεις τα πράγματα με το όνομα τους και είναι όλα στον αέρα και στο φως! Το ζήτημα δεν είναι να καταδικάσω κάποιον πολιτικό. Το ζήτημα είναι να πάρω την ζωή στα χέρια μου! Να πάρω την Πολιτεία μου, να πάρω τον Πολιτισμό μου, την Οντότητα μου, αυτό που φτιάχτηκα, για να ξέρω ποιος είμαι εγώ και τι θέλω εγώ! Τι είμαι εγώ; Να περιμένω κάθε 4 χρόνια να ψηφίσω κάποιον;

Τ.Χ.Σ (ΤΑΜΕΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ) ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ 100 ΔΙΣ !

Θ. ΓΚΟΡΔΗΣ: Είπαμε για την Τράπεζα Ανατολής, είπαμε για τα 600 δισεκατομμύρια, αναφέρθηκε και ένα ποσό των 100 δισεκατομμυρίων και μάλιστ στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, το οποίο είναι το Ταμείο που πήρε τα χρήματα που δανείστηκε ο Έλληνικός λαός, ο Έλληνας φορολογούμενος για να ανακεφαλοποιηθούν οι τράπεζες και κάνατε και εκεί μια παρέμβαση.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Όχι δεν είναι έτσι! Είναι ακόμα χειρότερα αγαπητέ! Το Τ.Χ.Σ. είναι των Επικυρίαρχων. Ιδιωτική εταιρεία μέσα στην Τράπεζα της Ελλάδος! Τι σου λέει αυτό; Δεν μπορεί κανείς να τους δει, δεν μπορεί κανείς να κάνει κάτι.

Όμως, έκατσαν δέκα φωστήρες και  πάμπολλοι προδότες αξιωματούχοι και έβγαλαν ότι όλες μας οι Τράπεζες αξίζουν  50 δισεκατομμύρια.

Πώς γίνεται να αξίζουν 50 δις οι τράπεζες, όταν μόνο εγώ ο Έλληνας τους έχω χρηματοδοτήσει 400 δις στις τράπεζες; Γίνεται αυτό;

Θ. ΓΚΟΡΔΗΣ: Και μάλιστα χρησιμοποίησαν τα 39 δις και περίσσεψαν και 11 δις τα οποία τα στείλαμε τώρα πίσω…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Πρέπει να καταλάβετε ότι εδώ γίνεται μια πολύ μεγάλη πλάκα σε μια οικονομία χωρίς νούμερα…

Θ. ΓΚΟΡΔΗΣ: Εσείς τι παρέμβαση κάνατε; Προσπαθήσατε να αγοράσετε το Ταμείο;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Πριν από αυτό, έχει έρθει η Εθνική Τράπεζα-αυτό το μαγαζί που μέχρι το τέλος θα δούμε ακριβώς τι έχει γίνει- και ζητάει ανακεφαλοποίηση για κεφαλική επάρκεια. Αφού ψάχνει 5-6 μήνες- 1 χρόνο και δεν έβρισκαν τίποτα, είχαν μπει και οι παπάδες στην μέση. Εγώ θυμάμαι να ακούω τον Άνθιμο να λέει: «Να σώσουμε την Εθνική ΜΑΣ!» Την δικιά μας; Αφού δεν είναι δικιά μας ρε παιδιά! Πότε ήταν δικιά μας; Ποτέ δεν ήταν δικιά μας!

Αλλά, δεν πειράζει! Έλεγε ακόμα να βάλουμε κι ένα μισθό.

Βγαίνω ακριβώς στις 30 Μαΐου και με κατατεθειμμένα χρήματα και σε καναδέζικη τράπεζα καταθέτω 1.200.000.000 (δις) και το δίνω στην Εθνική. Από την ώρα που της το δίνω –ό,τι λέω τώρα, έχω τα χαρτιά να τα πάρετε στα χέρια σας και να κάνεις ρεπορτάζ χιλιάδες εκπομπές για να καταλάβει όλος ο κόσμος. Πρέπει να καταλάβει. Δεν υπάρχει άλλος χρόνος!

Δίνω λοιπόν 1,2 δις στην Εθνική και αμέσως μετά βρήκε τα κεφάλαια και δεν δέχτηκε να πάρει.

Δίνω και 100 δις στο Τ.Χ.Σ γιατί, ενώ υπάρχει Νόμος ότι δεν θα πουλήσει κάτω από 1 ευρώ την Μετοχή κάνει έκπτωση σε δύο εβραϊκά λόμπι και κατεβάζει 37% τις μετοχές των Ελληνικών τραπεζών.

Τότε επεμβαίνω στην μέση και λέω: «Εφόσον υπάρχει Νόμος Βουλής να μην κατέβει η τιμή της μετοχής κάτω από το 1 Ευρώ και εσείς κατεβάζετε με 37% έκπτωση και πουλάτε, σας κάνω επίσημη προσφορά το διπλάσιο της Μετοχής!!»

Δηλαδή, αντί για 50 δις, δίνω 100 δις για όλες τις τράπεζες ή για οποιοδήποτε ποσοστό μου δώσουν από τις τράπεζες.

Η εξέλιξη ήταν να παραιτηθούν 30 Εισαγγελείς από τον Άρειο Πάγο και τους έκανα Μηνυτήρια Αναφορά στον Εισαγγελέα. Τους έκανα πρόταση να αγοράσω στο διπλάσιο και ό,τι ποσοστό θέλουν αυτοί.  Έτσι, μπήκαμε στην διαδικασία, γιατί δεν τα πήραν φυσικά και ασφαλίστηκαν για 50.000.000 ευρώ, αν κάποιος τους κάνει μήνυση!! Τελικά, έφυγε η έδρα από εδώ και πήγε στις Βρυξέλλες. Αυτό έγινε μετά την κατάθεση των 100 δις.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ… Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΟΛΑ !

Θ. ΓΚΟΡΔΗΣ: Κύριε Σώρρα, επειδή ο χρόνος περνάει, θα ήθελα να λέγαμε και για τα Καταπιστεύματα από τα οποία δικαιούται και η Ελλάδα ένα μέρος χρημάτων;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: ΟΧΙ, ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ! ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΟΛΑ ΤΗΣ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ! Είναι πάρα πολλά και δεν θα ήθελα να μπω σε νούμερα. Θα τρελάνουμε τον κόσμο. Η Ελλάδα έχει πολύ παλιά Καταπιστεύματα! Σαφώς, έχω όλα τα στοιχεία! Μόνο τα αποτελέσματα, τα παράγωγα, μόνο σε έναν λογαριασμό είναι 750 τρις δολάρια.

Έχει και άλλα πολλά καταπιστεύματα. Έχει λογαριασμούς σε πολλά Trust, όπου υπάρχει βασιλική οικογένεια, ανιψιός, γιαγιά, ακόμα και σκύλος βασιλικής οικογένειας, υπάρχουν λογαριασμοί καταπιστεύματος! Μιλάμε ότι τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά!

Θ. ΓΚΟΡΔΗΣ: Δηλαδή, μιλάμε για χιλιάδες φορές μεγαλύτερα ποσά από το χρέος μας!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Μα, ποιο χρέος μας; Δεν υπάρχει! Αγαπητέ μου τα μαθηματικά δεν κάνουν λάθος και οι ψεύτες δεν ξέρουν μαθηματικά.

Θ. ΓΚΟΡΔΗΣ: Πώς δημιουργήθηκαν αυτά τα Καταπιστεύματα; Τι είναι αυτό το Καταπίστευμα και γιατί η χώρα μας έχει δικαιώματα σε αυτό;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Η Νεότερη συμφωνία της Τριμερούς Επιτροπής που έχει γίνει στον πλανήτη είναι η Bretton Woods

Θ. ΓΚΟΡΔΗΣ: Τι εννοείτε ακριβώς «Τριμερής»;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Η Τριμερής είναι μια Επιτροπή που συστήνεται σε όλον τον κόσμο, σε όλα τα κράτη και δουλεύει σαν τον πλανήτη. Δηλαδή, κοιτάει να έχει ο πλανήτης ένα Παγκόσμιο Οικονομικό Σύστημα.

Η προηγούμενη από το 1945, ήταν το 1921 και υπήρχαν πολλές και παλιότερα.

Στην τελευταία μπήκαμε στην ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ! Δηλαδή, τα χρηματιστήρια είναι των Ανθρώπων και δεν είναι τα μαγαζιά κάποιων εκεί μέσα και το χρηματιστήριο ήταν ένα κομμάτι του συστήματος.

Θα το πω όσο πιο απλά μπορώ, γιατί, όσο το εξειδικεύω, είναι πολύ μεγάλο για να το καταλάβετε, αλλά είναι και απλό:

Μαζεύτηκαν 45 χώρες και λένε ότι «θα κάνουμε Κοινό Ταμείο για να εκτελέσουμε μια Κοινή Συμφωνία. Τώρα έχουμε 250 χώρες. Αυτές οι χώρες λοιπόν μπήκαν σε μια διαδικασία να υπογράψου, βάζοντας στο Ταμείο κι άλλα χρήματα, εκτός από τα προηγούμενες τις συμφωνίες και τα καταπιστεύματα που είχαμε…

ΧΩΡΙΣ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΘΝΟΣ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!

Θ. ΓΚΟΡΔΗΣ: Και μέσα σε αυτές ήταν και η Ελλάδα;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Πάντα η Ελλάδα! ΧΩΡΙΣ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΑΝΗΤΗΣ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΘΝΟΣ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!! Δεν υπάρχει άλλο Έθνος καταγεγραμμένο! Χωρίς τον Έλληνα δεν γίνεται Ο.Η.Ε. Χωρίς την Ελλάδα, δεν γίνεται Βασιλεία! Οι Βασιλιάδες είναι δικοί σου! Είναι τυχαία που σε όλον τον πλανήτη, οι βασιλείς είναι Έλληνες;

Θ. ΓΚΟΡΔΗΣ: Καλά, δεν είναι όλοι Έλληνες. Εδώ και οι Βασιλείς στην Ελλάδα δεν ήταν Έλληνες κάποια στιγμή! Ήταν Δανοί, για παράδειγμα, οι Γλυξμπουργκ!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Μετά, άλλαξαν τον Νόμο και έπρεπε να έχει δίπλα του Ελληνικό αίμα! Τώρα αν ελέγξουμε σε DNA τον Γλύξμπουργκ θα δούμε ότι μπορεί να μην έχει Ελληνικό DNA.

Είναι μεγάλο θέμα, ενώ ο Νόμος λέει ότι γαλαζοαίματοι είναι μόνο οι Έλληνες! Για να σου φύγει η απορία και να καταλάβεις που είπες ότι δεν υπάρχουν μόνο Έλληνες βασιλιάδες.

Βασιλιάδες είναι μόνο Έλληνες. Εσύ έδινες βασιλιάδες, στην Γιουγκοσλαβία, στην Κροατία, οι Τσάροι ήταν μόνο Έλληνες! Για σκέψουν λοιπόν! Κάποιοι ξέρουν τι λέω!

Αν δεν ήταν Έλληνας ο Τσάρος, δεν γινόταν Τσάρος. Αν δεν ήταν Έλληνας ο Καίσαρας, δεν γινόταν Καίσαρας. Και η Γερμανία είχε «Κάιζερ». Ο Κάιζερ, με τον Καίσαρα και τον Τσάρο είναι το ίδιο πράγμα.

Η Γερμανία έχασε το δικαίωμα να έχει Κάιζερ που πρέπει να είναι πάντα Έλληνας και τελικά έχει Καγκελάριο, γιατί δεν είναι καν κράτος και ο Καγκελάριος είναι από την Ανατολική Γερμανία. Γιατί; Άκου να μάθεις γιατί: Γιατί όταν η Γερμανία έπεσε, παραδόθηκε ο στρατός, αλλά δεν παραδόθηκε η Κυβέρνηση. Η Κυβέρνηση της Γερμανίας είναι εξόριστη στην Ανατολική Γερμανία κι έτσι βγάζει Καγκελάριο. Ως και σήμερα είναι με Εταιρική Μορφή και χρησιμοποιεί Καγκελάριο ως Διοίκηση. Δεν έχει σύνταγμα!

Η Βασίλισσα της Αγγλίας είναι Ελληνίδα; Είναι Γερμανίδα. Απαγορεύεται Βασίλισσα, είναι όμως γιατί έχει παντρευτεί τον Φίλιππο, τον Έλληνα.

Ακόμα και στην Ισπανία. Έχει σημασία αυτό που λέω, γιατί οι Βασιλικές Οικογένειες τρέχουν το Καταπίστευμα! Πρέπει να είναι Έλληνας από πίσω και για αυτό και ο Χουάν Κάρλος έχει γυναίκα την Σοφία την Ελληνίδα, αλλιώς βασιλιάς δεν είναι! Είναι Ρήγας! Και η βασίλισσα της Αγγλίας είναι Ρήγισσα.

Δεν είναι τυχαίο που οι Βασιλιάδες τρέχουν τα Καταπιστεύματα και οι Εκκλησίες με αυτόνομες θέσεις! Ναι, όμως τρέχουν τα δικά σου λεφτά! Τι δουλειά έχουν αυτοί με τα δικά σου λεφτά;

ΠΑΝΑΡΧΑΙΑ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΤΑ ΝΕΩΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ…

Θ. ΓΚΟΡΔΗΣ: Η Ελλάδα, λοιπόν, πώς έχει φτάσει να διεκδικεί ένα τεράστιο ποσό από το Καταπίστευμα. Έχει βάλει κάτι αντίστοιχο;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Χρόνια! Από τότε που κτίσαμε τον πλανήτη!

Τα Καταπιστεύματα των Ελλήνων είναι πάρα πολύ παλιά και για να καταλάβεις, τα νεότερα είναι από τον Μέγα Αλέξανδρο και μετά.

Γι αυτό βγάλαμε ένα Καταπίστευμα που χρηματοδοτεί η Ελλάδα την Κίνα με το ΥUΝNAN AGREEΜENT. Καταλαβαίνεις; ΥUΝNAN για να ξέρεις είναι οι Έλληνες…

Θ. ΓΚΟΡΔΗΣ: Ναι, από τους Ίωνες! Έτσι μας λένε οι Τούρκοι και πολλοί ασιάτες.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Αυτό σημαίνει τώρα ότι δίνουμε λεφτά στην Κίνα και τα δίνει άλλος αντί εμού που μας εκπροσωπεί και υπάρχει ένα ωραίο μπέρδεμα τώρα, το οποίο θα ξεκαθαρίσουμε στον πλανήτη.

Θ. ΓΚΟΡΔΗΣ: Κύριε Σώρρα, αυτό το Παγκόσμιο Καταπίστευμα τι Νομική μορφή έχει και που υπάγεται; Στον ΟΗΕ ή κάπου αλλού, γιατί ζούμε σε μια κοινωνία, σε μια Παγκοσμιότητα, η οποία διέπεται από κάποιους Νομικούς κανόνες και κάποια Νομικά Πρόσωπα και όλες οι διεκδικήσεις βασίζονται σε Νομικούς Κανόνες. Για αυτό σας ρωτάω…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Σε κράτη! Μαζεύτηκαν 45 κράτη που έφτιαξαν μια Συμφωνία κι όταν 45 κράτη φτιάχνουν μια Συμφωνία, αυτός είναι Θεσμός!

Η Συμφωνία που έκαναν ήταν ότι όλα τα προϊόντα της κατανάλωσης που χρησιμοποιεί μια κοινωνία κι ό,τι άλλο, όπως η ενέργεια κτλ. τις τιμές θα τις κανονίζει η Παγκόσμια Τράπεζα  και η Federal Reserve.

Άρα, Federal Reserve και Παγκόσμια Τράπεζα κάνουν εμπόριο. Δεν έχουν χρήματα! Αυτό σημαίνει πως ό,τι κινείται, ό,τι παράγεται, ό,τι εξορύσσεται, ναυπηγεία, πετρέλαια, τα πάντα θα κανονίζεται μια τιμή από την Παγκόσμια Τράπεζα και από την Federal Reserve ως εκτελεστική εξουσία, η οποία τιμή θα τρέχει στα χρηματιστήρια κι όλοι εμείς που είμαστε στις 45 χώρες θα αγοράζουμε υποχρεωτικά από αυτές τις τιμές.

Έτσι θα διευθύνουμε και θα κατευθύνουμε την Παγκόσμια Οικονομία!

Οι τράπεζες μας θα είναι αλληλένδετες με το Παγκόσμιο Σύστημα, την Παγκόσμια Τράπεζα και με την Federal Reserve και για αυτό και οι κεντρικές μας τράπεζες είναι όλες συνδεδεμένες.

Οπότε, αυτό θα μας αναγκάζει να ψωνίζουμε μεν σε εκείνες τις τιμές, αλλά τα κέρδη που προκύπτουν, θα υπάρχουν υπερκέρδη και έτσι έγινε μια Υπεραγορά. Δηλαδή, αύριο το πρωί αγοράζεις τα πετρέλαια και τα διοικεί μόνο το Παγκόσμιο Σύστημα. Πόσο κάνουν; Μηδέν! Μόνο που τα βγάζεις! Το ότι πουλιέται 150 δολάρια το βαρέλι, υπάρχει κέρδος για τις χώρες.

Το 25%-30% το κρατάνε διάφορες Εταιρείες και προμήθειες, και το υπόλοιπο μοιράζεται στις χώρες που είναι Μέτοχοι στην Συμφωνία!

Θ. ΓΚΟΡΔΗΣ: Αυτή η ανάλυση που κάνατε αυτή την στιγμή πώς συνδέεται με το Καταπίστευμα;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Αυτό είναι το Καταπίστευμα! Ό,τι κίνηση γίνεται στον πλανήτη, από τις Παγκόσμιες Συμφωνίες η Ελλάδα παίρνει κάθε δευτερόλεπτο, κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε μήνα, όλα αυτά τα κέρδη.

Να καταλάβεις ότι αγοράζουν μπροστά παραγωγές για δέκα χρόνια! Ό,τι σιτάρια βγουν, ό,τι μέταλλα κινούνται, δεν μπορείς να αγοράσεις τίποτα στον πλανήτη! Δεν μπορείς εσύ να αγοράσεις χαλκό και να πας να φέρεις 50.000 τόνους! Είναι αγορασμένα ήδη από τις Τράπεζες.

Είναι συνδεδεμένες όλες οι τράπεζες για αυτό τους ανήκουν όλα κι εκεί συνδέονται και οι Οικονομίες των χωρών.

Το ΔΝΤ, θέλω να καταλάβεις, ότι είναι Υπάλληλος σου! Το ΔΝΤ το ιδρύουμε εμείς και το βάζουμε για να διοικήσει και να τηρήσει την συμφωνία που τα Κράτη με ΦΕΚ την έχουν βγάλει! Το ίδιο ΦΕΚ που έχει η Ελλάδα, έχουν όλες οι χώρες!

Θ. ΓΚΟΡΔΗΣ: Και ποια είναι τα προαπαιτούμενα για να πάρουμε αυτό που μας αναλογεί από το Καταπίστευμα;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Τώρα αυτή είναι μια πολύ ωραία ερώτηση! Είναι σαν να μου λες: «Έχουμε κέρδη! Πώς θα τα πάρουμε;».

Ακούστε λοιπόν: ο Νόμος που όλοι βγάλαμε αυτή την Συμφωνία είναι ότι ενώ θα κάνουμε κέρδη και θα μοιράζονται στις χώρες, το ΔΝΤ και άλλοι Οργανισμοί θα διοικούν, γιατί έχουμε κάνει κι άλλους Οργανισμούς, όπως είναι η Διαχείριση στο ITC, πολύ εξειδικευμένα συστήματα, ΑΩ και άλλα, που τρέχουν γύρω από αυτή την πλεκτάνη.

Ως Ελλάδα έχουμε πάρει πολλές φορές και στο διαδίκτυο είναι και τα έργα από την Παγκόσμια Τράπεζα δρόμοι κτλ. πάντα όμως πρέπει, δηλαδή να βάζουμε εγγύηση με δεδομένο ότι αυτός είναι ένας Κουμπαράς του Πλανήτη και των Προγόνων μας. Είναι δικός μας, αλλά και για τους απογόνους μας και δεν έχει κανείς δικαίωμα που ζει τώρα, να μην τα επιστρέψει.

Αυτό σημαίνει πως ό,τι ζητήσεις, θα τα πάρεις άτοκα γιατί είναι δικά σου χρήματα και για να τα πάρεις, θα πρέπει να βάλεις εγγυήσεις 120%, ώστε να τα πληρώσεις πίσω και οι απόγονοι σου να μην έχουν πρόβλημα και να μην πτωχεύσει η χώρα.

Θ. ΓΚΟΡΔΗΣ: Εσείς το κάνατε αυτό, δηλαδή την εγγύηση του 120% για αυτό και είναι αντλήσιμα αυτά τα χρήματα;

Α. ΣΩΡΡΑΣ:  Κάτσε να εξηγήσουμε πώς γίνεται λοιπόν! Πρέπει λοιπόν να βάλεις εγγυήσεις. Οι εγγυήσεις που μπορείς να βάλεις, δεν είναι ό,τι θέλεις! Είναι πολύ συγκεκριμένες, πέρα από μια κρατική συμφωνία, αλλά και τι τρέχει χρηματιστηριακά.

Μπορείς να βάλεις ή ΑΑΑ ομόλογα ή ομόλογα χρυσού! Σωστά, εγώ έχω τις κατάλληλες εγγυήσεις για να βάλω, έχω ήδη προτείνει και ήδη καταθέσει εγγύηση που έχει γίνει αποδεκτή! Όμως αυτά τα χρήματα είναι του Ελληνικού Λαού! Δεν είναι του Σώρρα! Εγώ βάζω τις εγγυήσεις.

Η διαχείριση που θα τρέξει είναι σε μια τεράστια ανάπτυξη σε όλη την Ελλάδα, για αυτό πήγα στους Δήμους!

Κι εγώ έχω 5 υπογραφές με Δήμους! Δηλαδή, έχω υπογράψει με 5 Δήμους την δυνατότητα που μου δίνει το δικαίωμα ο Δήμος να είμαι, ΟΧΙ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ, ΑΛΛΑ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΕ ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΙΑ ΙΣΧΥ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ να πάω σε όλους αυτούς τους Θεσμούς, τους απαραίτητους!

Θ. ΓΚΟΡΔΗΣ: Ποιοι είναι αυτοί οι Δήμοι που έχετε συμφωνήσει μαζί τους;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Υπάρχουν 5 Δήμοι και 1 Δόγμα. Τους Δήμους, τους κρατάω κάπως κρυφούς, γιατί θα τους φάνε ζωντανούς, γιατί σαφώς θα πρέπει να ξέρετε ότι εγώ και οι άνθρωποι μου έχουμε δει πάνω από 250 Δήμους!

Θ. ΓΚΟΡΔΗΣ: Πάντως, ο Δήμος Καβάλας δεν είναι μέσα σε αυτούς, υποθέτω..

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Όχι, δεν έχω υπογράψει με τον Δήμο Καβάλας! Πολύ θα ήθελα!

Και θα ήθελα τώρα να έρθουν 50,60, 100 Δήμοι μαζί. Εγώ άλλωστε τους λέω: «Είναι δικά σας χρήματα!». Ο Δήμος δεν εγγυάται τίποτα, δεν βάζει ούτε ένα μέτρο, ακόμα κι αν δεν πάνε καλά! Είναι σαν να τους λέω: «Ελάτε να χάσω τα λεφτά μου! Ελάτε να χάσω τις Εγγυήσεις μου!». Έχουμε βάλει 57.000 έργα κι έχουν αγωνιστεί και έχουν εργαστεί πάρα πολλές ώρες…

Θ. ΓΚΟΡΔΗΣ: Αυτές οι εγγυήσεις έχουν και κάποιο επιτόκιο, γιατί σας έχουν κατηγορήσει κάποιοι για αυτό το πράγμα..

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Όχι! Δεν μπορεί να με κατηγορήσει κανείς! Απλά λέει το στόμα τους! Είναι άτοκα, γιατί είναι δικά σου χρήματα, όχι γιατί υπάρχουν κάποιοι καλοί άνθρωποι.

Καταρχήν, για να πάρεις αυτά τα χρήματα, θα πρέπει να τα καλύψεις με ΜΕΛΕΤΕΣ! Δεν μπορείς να πάρεις χρήματα και απλά να τα έχεις στην Τράπεζα σου! Θα πρέπει να τα κατεβάσεις με ΕΡΓΑ.

Θ. ΓΚΟΡΔΗΣ: Άρα, επι του πρακτέου, για να αντληθούν τα χρήματα χρειάζεται μέσω κάποιου Δημόσιου Φορέα…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Κράτος μπορεί μόνο ή Φορέας ο οποίος είναι Αυτόνομος Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου. Δηλαδή, το Κ.Ι.Σ. κατεβάζει χρήματα από τα Καταπιστεύματα, για να ξέρεις! Οι Μασόνοι κατεβάζουν! Η Εκκλησία της Ελλάδος κατεβάζει! Το Πατριαρχείο κατεβάζει…

Θ. ΓΚΟΡΔΗΣ: Οι Δήμοι όμως και η Εκκλησία σας αρνήθηκε…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Η Εκκλησία δεν αρνήθηκε, αφού κατεβάζει μόνη της και φτιάχνει μοναστήρια και μετόχια για να εξυπηρετεί πράκτορες και αλλότριες μυστικές υπηρεσίες. Δεν το συζητάω αυτό!

Θ. ΓΚΟΡΔΗΣ: Αυτό είναι βαρύ που λέτε!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Αυτό είναι Αλήθεια όμως, δεν είναι βαρύ! Αυτό είναι πολύ ελαφρύ. Τα βαριά δεν έχουν βγει ακόμα!

Θ. ΓΚΟΡΔΗΣ: Αυτό που είπατε, μπορείτε να το αποδείξετε;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Βεβαίως! Η Εκκλησία έχει μόνο πρακτορικό κομμάτι, δογματισμένο. Μα, το δόγμα είναι κομματισμένο σήμερα. Δεν σας κάνει εντύπωση που όλες οι Εκκλησίες είναι στο πολιτικό κομμάτι και στην Αμερική και στην Ελλάδα; Δεν ακούσατε ότι ο άλλος είπε ότι είδε τον Θεό που του μίλησε να πάει να κτυπήσει το Ιράκ; Είναι καθαρά δογματισμένα όλα τα πράγματα! Δεν είδατε την Μασονία τι κάνει;

Θ ΓΚΟΡΔΗΣ: Ας μην συγκρίνουμε τους τζιχαντιστές με την Εκκλησία της Ελλάδας…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Μιλάω για Αμερική και εσύ μου λες για Τζιχαντιστές; Ο Μπους το είπε: «Μου είπε ο Θεός να πάω να κτυπήσω το Ιράκ! Είδα όνειρο και μου είπε να το κτυπήσω ο Θεός!». Άντε γεια! Για Τζιχαντιστές μιλάμε ακόμα; Είδαμε εδώ την Εκκλησία την δική μας, που είναι και Εκκλησία Πάσης Ελλάδος που μπορεί να κατεβάζει χρήματα και κατεβάζει! Υπάρχουν Μονές που είναι αυτόνομες και κατεβάζουν!  Και συζητάμε τώρα ότι έχει κάτι Μετόχια…Ξέρεις τι είναι τα Μετόχια; Κάστρα! Φρούρια! Τεράστιες κατασκευές πανάκριβες κι όλα αυτά για να προσεύχονται στον Θεο;

Άσε με να ξέρω λίγο παραπάνω…

Θ. ΓΚΟΡΔΗΣ: Αυτά η Εκκλησία λέει ότι είναι από Χρυσόβουλα του Βυζαντίου κτλ.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Ποιο Βυζάντιο μωρέ τώρα;

Θ. ΓΚΟΡΔΗΣ: Αν αρνηθούν οι κρατικοί Φορείς, υπάρχει άλλη εναλλακτική, γιατί κάποια στιγμή ακούσαμε ότι συγκεντρώνετε και υπογραφές και υπάρχει ένας τεράστιος Αριθμός Υπογραφών, ώστε να παρακαμφθεί η άρνηση των κρατικών φορέων; Έχει κολλήσει η υπόθεση εκεί πέρα, ότι αρνούνται οι κρατικοί φορείς, σας αρνούνται οι Δήμοι, σας αρνείται η Εκκλησία…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Μόνο εναλλακτικές; Αλλά, γιατί λες «κόλλησε»; Ήταν κολλημένο τόσες χιλιάδες χρόνια. Κόλλησε τώρα; Κολλημένα είναι τα μυαλά, οι πολιτικές είναι στα κάγκελα, χρεωμένες είναι όλες, ο πλανήτης έχει πάει στο διάολο…

Θ. ΓΚΟΡΔΗΣ: Τώρα όμως φαίνεται περισσότερο, γιατί ζούμε μέρες οικονομικής κρίσης και απειλούμενης χρεωκοπίας…για αυτό σας το λέω.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Ναι! Δεν το έχουμε ξαναζήσει; Πόσες φορές το έχουμε ξαναζήσει;

Θ. ΓΚΟΡΔΗΣ: Μα, τι κάνουμε, αν συνεχίσουν να αρνούνται οι κρατικοί φορείς;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Μα, θα συνεχίσουν!

Θ. ΓΚΟΡΔΗΣ: Εσείς μαζεύετε υπογραφές;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Δεν ξέρω τι λες! Κάνε μου μια ερώτηση! Μην μου βάζεις λόγια στο στόμα μου! Κάνε μου ό,τι ερώτηση θέλεις, να απαντήσω εγώ!

Θ. ΓΚΟΡΔΗΣ: Σας ρωτώ λοιπόν: έχετε έρθει σε διαδικασία συλλογής υπογραφών;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Από παλιά! Από τότε που εμφανίστηκα έβγαλα το ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ!

Θ. ΓΚΟΡΔΗΣ: Με ποιον σκοπό, για να παρακαμφθεί η άρνηση των κρατικών φορέων;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Όχι! Πάντα θα έχουν την ίδια στάση!

Θ. ΓΚΟΡΔΗΣ: Άρα, ποιος ο λόγος που συγκεντρώνετε υπογραφές και πόσες έχετε συγκεντρώσει μέχρι τώρα;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Αυτοί δεν θα κάτσουν ποτέ και δεν θα δεχτούν τίποτα ποτέ! Εάν ποτέ δεχτούν ότι υπάρχουν τόσα χρήματα σε τόσα ταμεία και τόσα δισεκατομμύρια, δεν ξέρω τι θα μπορούσες να τους κάνεις!

Μπορείς να καταλάβεις τώρα ότι θα σου πουν στα μούτρα σου ότι «καλώς σκοτώσαμε τόσον κόσμο; Καλώς έγιναν οι αυτοκτονίες, αλλά τελικά, εντάξει όλα καλά και σας το εμφανίζουμε;».

Καταλαβαίνετε ότι είναι σε πολύ δύσκολη θέση και για τα 600 δις και για τα Καταπιστεύματα και για όλα;

Θ. ΓΚΟΡΔΗΣ: Και οι υπογραφές πώς συνδέονται;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Να απαντήσω; Γιατί θα σε πάω στο άλλο θέμα και δεν θα καταλάβεις!

Ναι, είναι πολλές υπογραφές και ναι, μεγάλος ο αριθμός. Άλλη ερώτηση!

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ

Θ. ΓΚΟΡΔΗΣ: Και ο σκοπός της συλλογής τους;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Να πάμε σε μια διαδικασία των ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ το οποίο θα επιτευχθεί στις επόμενες μέρες! Βλέπεις; Πάω να σου εξηγήσω, αλλά έτσι δεν θα καταλάβεις! Εννοώ ότι δεν θα καταλάβει ο τηλεθεατής!

Θ. ΓΚΟΡΔΗΣ: Όχι, θα καταλάβει!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Θα καταλάβει; Οκ!

Θ. ΓΚΟΡΔΗΣ: Και ό,τι χρήζει διευκρίνησης, θα το ρωτάω εγώ! Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ έχει σχέση μόνο με την άρση του καταπιστεύματος ή και μια γενικότερη…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Καμία σχέση, δεν ξέρω τι μου λες! Υπάρχει ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ με ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ και με μια πολυ συγκεκριμένη διαδικασία.

Θ. ΓΚΟΡΔΗΣ: Ο τελικός της σκοπός ποιος είναι;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Η Άσκηση εξουσίας Κυριαρχίας των Ελλήνων που είναι η πραγματική τους δυνατότητα.

Θ. ΓΚΟΡΔΗΣ: Άρα, κάποια στιγμή θα θέλατε να έχετε την ευθύνη της διακυβέρνησης αυτής της χώρας.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Εσύ το λες αυτό! Εγώ δεν είπα αυτό! Εγώ δεν είπα για μένα τίποτα. Εσύ το λες! Άρα, δεν είναι το ζήτημα αυτό!

Θ. ΓΚΟΡΔΗΣ: Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ θα ήθελε να διοικήσει αυτή την χώρα…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Δεν θα ήθελε! ΠΡΕΠΕΙ! ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΤΗΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ Η ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ!

Θ. ΓΚΟΡΔΗΣ: Πώς θα επιτευχθεί αυτό; Χωρίς να περάσετε μέσα από τις διαδικασίες των εκλογών;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Ό,τι λέει ο Νόμος και το Σύνταγμα!

Θ. ΓΚΟΡΔΗΣ: Μπορείτε να μας εξειδικεύσετε τις διαδικασίες πάνω σε αυτό;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Όποια είναι η διαδικασία αυτή!

Θ. ΓΚΟΡΔΗΣ: Άρα, κάποια στιγμή η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ μπορεί να μετουσιωθεί και να εξελιχθεί σε κόμμα για να διεκδικήσει μέσα από τις εκλογές…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Όχι, δεν μπορεί ποτέ να γίνει Κόμμα μια ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ!

Θ. ΓΚΟΡΔΗΣ: Άρα, πώς θα μπορούσε να συνδυαστεί η τήρηση του Συντάγματος και η ανάληψη της διακυβέρνησης

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Ό,τι ακριβώς λέει ο Νόμος, ό,τι ακριβώς λέει το Σύνταγμα! Κόμμα δεν θα γίνει! Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! Κατάλαβες τώρα τι σου λέω; Γιατί με πας εκεί και δεν με αφήνεις να σου εξηγήσω; Άντε κατάλαβε τώρα!

Θ. ΓΚΟΡΔΗΣ: Όχι, αν θέλετε να εξηγήσετε κάτι, παρακαλώ!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Δεν είναι Κόμμα! Ο Έλληνας δεν είναι Κόμμα, είναι Έθνος! Πώς είναι Κόμμα;

Θ. ΓΚΟΡΔΗΣ: Όχι, η διαδικασία διεκδίκησης εξουσίας είναι συγκεκριμένη βάσει του Συντάγματος!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Πολύ ωραία! Ό,τι λέει το Σύνταγμα!

Θ. ΓΚΟΡΔΗΣ: Άρα, αφού εσείς λέτε ότι η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ πρέπει να κυβερνήσει αυτή την χώρα, σημαίνει ότι πρέπει να ακολουθήσει της πεπατημένη των συνταγματικών επιταγών!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Όχι την «πεπατημένη»! Τους Νόμους! Άσε την πεπατημένη! Πεπατημένη είναι αυτό που κάνουν οι άλλοι! Τους Νόμους!

Θ. ΓΚΟΡΔΗΣ: Ακριβώς, θα πρέπει να τηρήσει τους Νόμους και τον Σύνταγμα.

Η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ξέρεις τι είναι;

Η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑ! Ξέρεις πώς γίνεται; Χωρίς κάλπη! Η Κάλπη είναι Κάλπικη! «Είσαι ο…και λέγεσαι…» με ονοματεπώνυμο, πηγαίνεις, δίνεις την ταυτότητα σου, σου τραβάνε και μια γραμμή ότι ήρθες και πηγαίνεις μέσα στο παραβάν και κρύβεσαι, κρύβεις την ψήφο και από εκεί και πέρα δεν μετράς εσύ!

Άρα, σου μετράνε οι ίδιοι που σε κλέβουν τον ψήφο; Και ποιος μου λέει Αλήθεια;

Η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ! Μαζεύεις το 51% του πληθυσμού της Ελλάδας και καταργείς ό,τι θέλεις, ό,τι σε πειράζει, ό,τι σε ενοχλεί και θεσμοθετείς ό,τι γουστάρεις, ό,τι θέλεις και όπως θέλεις!

Θ. ΓΚΟΡΔΗΣ: Αυτό το 51% θα είναι καταγεγραμμένο σε συνελεύσεις σε κάθε Νομό, ή σε υπογραφές…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Τώρα γιατί μιλάς προσωπικά; Εγώ σου λέω τι είναι η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.

Θ. ΓΚΟΡΔΗΣ: Το 51% θέλω να μάθω…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Εγώ σου εξήγησα τι είναι η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ! Ξέρεις τι είναι η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ; Ξέρεις ποιο είναι το Νομικό Πλαίσιο; Σου είπα ότι η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ είναι αυτό, δεν μπορώ να συζητήσω λες και έχω το 51%. Άμα κάνω αυτό το σενάριο, θα είμαι αδαής!

Θ. ΓΚΟΡΔΗΣ: Πότε θα έχετε το 51%;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Όταν έρθει το 51%, λέγεται ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ. Το 51% του εκλογικού σώματος του Ελληνικού λαού. Μιλάμε για το ενεργό μέρος που μπορεί να υπογράψει και συμμετέχει σε μια Εθνοσυνέλευση, όπως ο Νόμος ορίζει ότι ο 18 χρονος μπορεί να υπογράφει μέχρι κάποιος που είναι ζωντανός και δεν έχει πεθάνει ακόμα.

Όποτε, λοιπόν μαζευτεί το 51% μπορεί να αλλάξει το Σύνταγμα του, μπορεί να πετάξει την γάγγραινα, τους καρκίνους από πάνω του και να κάνει την Ελλάδα του, όπως θέλει.

Η Μία λύση είναι η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.

Τώρα, για μια εκλογική διαδικασία, δεν χρειάζεται να είναι Κόμμα. Αυτή είναι η «πεπατημένη» των κομμάτων. Γιατί να είναι κόμμα η Εθνοσυνέλευση; Σημαίνει ότι είναι όλοι οι Έλληνες μαζί! Η πραγματική Δημοκρατία έχει όλους τους Έλληνες μαζι! Θέλεις να μάθεις, αν θα πολιτευτώ εγώ; Δεν μπορώ να πολιτευτώ εγώ! Δεν μπορώ να πολιτευτώ όπως είναι αυτό σήμερα. Αυτό που κάνω σήμερα είναι Πολιτική και αυτό που πάω να περάσω είναι…

Θ. ΓΚΟΡΔΗΣ: Με την Αριστοτελική Έννοια του Όρου…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Με την Ουσιαστική!

Θ. ΓΚΟΡΔΗΣ: Πάντως δεν κάνετε Κομματική Πολιτική.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Τώρα συμφωνούμε! Αλλά, ας συμφωνήσουμε σε αυτό ότι αυτό που γίνεται σήμερα, δεν είναι Πολιτική! ΕΊΝΑΙ ΦΕΟΥΔΑΡΧΙΚΗ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ με αφεντικά στοχευμένους εγκάθετους σε Παγκοσμιοποίηση, Παγκόσμια Θρησκεία.

Κάποτε, ο Ορθόδοξος ιερωμένος Βούλγαρος όρκιζε και ευλογούσε τον στρατό των Βουλγάρων στον ίδιο Θεό και στην Ελλάδα, πάλι κάποιος άλλος ιερωμένος ευλογούσε τους Έλληνες στρατιώτες στον ίδιο Θεό και πήγαιναν μαζί να σκοτωθούν. Είναι και οι δύο ευλογημένοι και τους βάζει ο ίδιος Θεός να σκοτωθούν; Πώς το καταλαβαίνεις;

Στην Γερμανία, πάλι καθολικός ιερέας όρκιζε τους Γερμανούς και τους ευλογούσε να πάνε όλα καλά και να σκοτώσουν πολλούς Έλληνες, Γάλλους… στον ίδιο Θεό, έχουν ορκιστεί όλοι αυτοί και πολεμούν κάτω από τον ίδιο Θεό με τις ευχές του ίδιου Θεού; Για καθείστε ρε παιδιά να το δούμε λίγο πιο βαθειά.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΒΑΛΑΣ… ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ… ΚΑΙ Η ΧΑΝΟΥΚΑ !

Θ. ΓΚΟΡΔΗΣ: Θα ήθελα να πάμε λίγο στον Δήμο Καβάλας αν δεν έχετε αντίρρηση. Έχετε και την παράταξη εδώ, η οποία είναι δραστήρια την Ε4 Καβάλας και απευθυνθήκατε και στον Δήμο Καβάλας, αλλά κι εκεί βρήκατε αρνήσεις για να γίνει ο Δήμος Καβάλας ενδιάμεσος και να πάρει κονδύλια 14 δισεκατομμυρίων ευρώ, αν δεν κάνω λάθος, για να τα αξιοποιήσει κυρίως σε υποδομές. Θέλετε να μας πείτε για αυτό κάτι;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Τα είπατε όλα εσείς! Ναι, έχει πάρει το Πρόγραμμα, έχει πάρει την πρόταση, δεν θα εγγυηθεί τίποτα, δεν θα χρωστάει τίποτα, δεν έχει έρθει ακόμα να υπογράψει, αλλά συζητάει σήμερα και η Δήμαρχος σας έχει προβλήματα, την οποία την στήριξα στην Καβάλα, με το πού θα βάλει το Μνημείο των Εβραίων πεσόντων του ολοκαυτώματος και έχουν έρθει ένα τσούρμο Μασόνοι και άλλο ένα καράβι Εβραίων και πιέζουν την Δήμαρχο σας να φτιάξει σε δημόσια θέα, σε πλατεία, ένα εβραϊκό, συμβολικό μνημείο με όλα τους τα σήματα και σύμβολα σε κοινή θέα.

Θ. ΓΚΟΡΔΗΣ: Το σύμβολο υπήρξε και σημείο αντιπαράθεσης αυτές τις ημέρες, αν το άστρο το Δαβίδ..

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Δεν είναι θέμα το άστρο του Δαβίδ. Τώρα τσοπάνης και να έχει κι άστρο..θα σου έλεγα τι έχει! Ακούστε λοιπόν για να πούμε τα πράγματα όπως είναι! Έχω πάρει ήδη μια θέση πολύ συγκεκριμένη και σήμερα στην ομιλία θα βάλω και μερικά πράγματα τα οποία είναι αλήθεια και κοιτάτε να καταλάβετε καλά, γιατι η Αληθεια είναι αυτή!

Αυτό το κράτος είναι Ελλάδα, το Έθνος είναι Ελλάδα, εδώ είναι Ελλάδα! Άρα, από την ώρα που λένε οι «Έλληνες Εβραίοι», δεν υπάρχουν Έλληνες – Εβραίοι! Ή Έλληνες θα είναι ή Εβραίοι!

Τώρα, αν οι Εβραίοι θέλουν να κάνουν ένα τέτοιο μνημείο στην Ελλάδα, ας γίνει για όλους τους Έλληνες που δεν έχουν μνημείο για τους Γερμανούς, γιατί  εμείς έχουμε 650.000 εκτελεσμένους Έλληνες συν τον στρατό μας.

Εκτός από αυτό όμως, αυτή η διαδικασία διαιρεί την κοινωνία με ένα εβραϊκό μνημείο σε κοινή θέα και αυτοί να λέγονται «’Ελληνες-Εβραίοι».

Από την άλλη, αυτό το είδος που είναι οι Εβραίοι, όλα τους τα βιβλία και τα δευτερονόμια μιλάνε ότι πρέπει να εκτελούνται και να σκοτώνονται οι Έλληνες. Ακόμα κι ότι, αν σκοτώσεις Έλληνα, δεν είναι φόνος! Αλίμονο αν αυτοί οι άνθρωποι, να λέγονται άνθρωποι και θα πρέπει να μας το εξηγήσουν και να πάρουν μια πολύ σοβαρή θέση.

Δεύτερον, έχουν μια πολύ μεγάλη γιορτή, την Χανούκα! Την ξέρετε;

Θ. ΓΚΟΡΔΗΣ: Ακουστά!

Η ΧΑΝΟΥΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΣΦΑΓΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Η Χανούκα είναι 2.500 ετών και είναι οι Έλληνες του Στρατηγού του Μ. Αλεξάνδρου που σφάχτηκαν. Άρα, η σφαγή των Ελλήνων γιορτάζεται ως και σήμερα και την χειροκροτούν την σφαγή των Ελλήνων.

Ένα τέτοιο «έθνος» έρχεται στην Ελλάδα για να μου βάλει εμένα μνημείο; Και απο την άλλη, ένα άλλο μεγάλο κομμάτι και πρέπει να το δούμε είναι γιατί να μιλάμε για τον ολοκαύτωμα το δικό τους, που το διαφημίζουν γύρω-γύρω, όταν εγώ έχω ένα άλλο ολοκαύτωμα από Εβραίο δικό τους, τον Ατατούρκ, τον ξάδερφο του Βενιζέλου, όπου αυτή την στιγμή στην Τουρκία, θα έλεγα στην Ελλάδα του 1922, που ο Εβραίος Ατατούρκ γενοκτόνησε 4.000.000 Έλληνες; Και αυτοί του έδωσαν και Νόμπελ Ειρήνης!

Ας δούμε λοιπόν την δική μου γενοκτονία και το δικό μου ολοκαύτωμα και όχι να συζητάμε για το δικό τους και σε Ελληνικές πλατείες, αυτό είναι θράσος και ρατσισμός κατά των Ελλήνων και δη, μέσα σε αυτό το Έθνος που λέγεται Ελλάδα. Είναι θρασύτατο αυτό που κάνουν και να πιέζουν ακόμα και την Δήμαρχο, άσχετα αν η Δήμαρχος συμφωνεί ή διαφωνεί, ή πιέζεται ή δεν πιέζεται για το δικό μου σενάριο, το οποίο είναι για όλη αυτή την διαδικασία που της έχω προσφέρει.

Θ. ΓΚΟΡΔΗΣ: Σε σας, γιατί είπε «όχι»;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Μα, δεν θα μπορούσε να πει και «ναι». Δεν θα απαντάω για κανέναν, γιατί θα αναγκαστώ να πω άσχημες λέξεις, όπως προδότης, εγκάθετος, σκελετωμένος….

Θ. ΓΚΟΡΔΗΣ: Ναι, όμως ποια αιτιολογία ανέφερε…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Δεν υπάρχει! Καμία αιτιολογία! ΕΝΟΧΗ ΣΙΩΠΗ! Και δεν είναι η μόνη! Πρέπει να ξέρετε ότι με τον τρόπο που εκλέγονται οι Δήμαρχοι, είναι καθαρά κομματικοί και καθεστωτικοί.

Αυτοί που φαίνονται ανεξάρτητοι, δεν είναι ανεξάρτητοι! Είναι πολύ εγκάθετοι και σκελετωμένοι για να διοικούν μια Δημαρχεία. Άρα, ο Δήμαρχος δεν ανήκει σε εσάς, αλλά σε καθεστωτικές μαριονέτες που κινούν τα νήματα και να κάνουν την δουλειά τους, είτε στα Δημοτολογία, είτε όπως αυτό με το μνημείο και χιλιάδες άλλα πράγματα που είναι διαπλεκόμενα συμφέροντα στην χώρα την δικιά μου.

Πραγματικά, ένας Δήμαρχος που θα έβγαινε από τους πολίτες, αυτή την πρόταση θα την δεχόταν! Δεν κάνει τίποτα κακό, θα την υπέγραφε, γίνει δεν γίνει! Άρα, για να μην το κάνει, αντιλαμβάνεστε τι ακριβώς έχει συμβεί και πόσο σκαλωμένοι, εγκάθετοι άνθρωποι είναι γύρω μας.

Αφού ακόμα και σήμερα την πιέζουν πάρα πολύ. Έμαθα ότι αύριο θα κάνουν οι Εβραίοι διαδήλωση… είναι δυνατόν;

Φυσικά, δεν έχει στοιχεία να τους πει, ιστορικά και αποδείξιμα. Αυτά που σας λέω τώρα είναι αποδείξιμα, θα βοηθήσουν πάρα πολύ σε όλη αυτή την διαδικασία, το ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι, τι θέλουν και γιατί πιέζουν τόσο πολύ!

Και αν προχωρήσουμε, θα δούμε και μια Κεντρική σκηνή στην Αθήνα. Γιατί δεν παίρνει θέση; Τελικά, δεν έχω διοίκηση; Δεν έχω τίποτα; Για σκεφτείτε!

Θ. ΓΚΟΡΔΗΣ: Και μια τελευταία ερώτηση, αν μπορούμε σύντομα, γιατί ολοκληρώσαμε σχεδόν την εκπομπή, είχατε πει και στην αρχή της συζήτησης μας ότι «οι Έλληνες είναι υπό διωγμό». Μπορείτε να μας το εξηγήσετε αυτό;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Μα είναι! Και δεν είναι τώρα, αλλά από πολύ παλιά! Έτσι ήταν πάντα!  Για σκεφτείτε! Ας πάμε λίγο στην νεότερη Ιστορία. Έχουμε ένα Βυζάντιο το οποίο ήταν με Ελληνικά πρότυπα, τα Καταπιστεύματα και τα λεφτά του Βυζαντίου ήταν μόνο Ελληνικά, τελικά, ό,τι ναό έφτιαξαν επί Βυζαντίου ο χριστιανισμός, δηλαδή το 400 περίπου, γιατί πιο πριν δεν υπήρχε. Στον Βυζάντιο λοιπόν και για 1500 χρόνια, όπου έλεγες ότι είσαι Έλληνας, σε έσφαζαν!

Ακόμα και στην χώρα μας, μετά το Βυζάντιο, μετά  από το 1453, πρέπει να ξέρετε ότι μας αλλοίωσαν την γλώσσα, μας αλλοίωσαν τα πάντα, όπου υπήρχε Ναός τον διέλυσαν και τον έσπασαν.

Φυσικά, όπου σκάψεις στον πλανήτη, δεν θα βρεις παράγκες! Θα βρεις μόνο Ανάκτορα, Ναούς, Τεχνολογίες δικές μας, γιατί έχεις τον Πολιτισμό, έχεις την Γλώσσα, έχεις την Γεωμετρία, τα Μαθηματικά,την Μουσική, έχεις τα πάντα! Έχεις την Αστρονομία, την Αστρολογία, δικά σου είναι όλα!

Για αυτό είσαι υπό διωγμόν και αν δεν πέσει η Ελλάδα και δεν κατακτήσουν την Ελλάδα, δεν μπορούν να κάνουν ούτε Παγκόσμια Κυβέρνηση, ούτε Παγκόσμια Θρησκεία!

Θ. ΓΚΟΡΔΗΣ: Σήμερα, ποιοι είναι οι εχθροί της Ελλάδας; Αυτοί που ήταν διαχρονικά ή έχουν προστεθεί και κάποιοι άλλοι;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Υπάρχει πολύ μεγάλος μηχανισμός. Ουσιαστικά, σήμερα, μπορούμε να πούμε ότι ακόμα και Συνέλληνες μας είναι εχθροί της Ελλάδος. Έτσι όπως έχει κλαπεί και έχουν κρύψει την γνώση κι έχουν υπονομεύσει την χώρα και μέσα στην χώρα μου κάνουν ό,τι θέλουν.. είναι μεγάλη συζήτηση. Θα αγγίξω κι άλλες χορδές και δεν θέλω να ακουμπήσω αυτή την στιγμή.

Θα έρθει όμως η ώρα! Πάντως, εγώ μπορώ να σας καταθέσω κάτι. Ας αρχίσουμε να μιλάμε για ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ των ΕΛΛΗΝΩΝ και για το ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

Όλοι μιλάνε για «Αρχές Δημοκρατίας», αλλά κανείς δεν όρισε κανείς την «Αρχή». Όλοι μιλάνε για «Αξιακά συστήματα», αλλά δεν τα όρισε κανείς, δηλαδή δεν ξέρουμε ποιοι είμαστε και που πάμε.

Δεν θα πω ότι είναι ρατσιστικό, γιατί όλοι κάνουν ρατσισμό στον Έλληνα αυτή την στιγμή. Και κοίταξε τον τρόπο που διαχειρίζεται τα πράγματα η νέα σου Κυβέρνηση! Είναι τελείως ρατσιστικός. Έχουμε περίπου τα 20.000.000 αλλοδαπούς, αλλογενείς θα έλεγα, στους οποίους δίνεται Ιθαγένεια…

Θ. ΓΚΟΡΔΗΣ: Όχι 20.000.000, αλλά 2.000.000.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Όχι, κάνεις λάθος αγαπητέ! Είμαι πολύ καλά ενημερωμένος και είναι 20.000.000.

Θ. ΓΚΟΡΔΗΣ: Μέσα στην Ελλάδα;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Ναι, μέσα στην Ελλάδα!

Θ. ΓΚΟΡΔΗΣ: Μα, η Ελλάδα έχει 11.000.000 πληθυσμό!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Έτσι λες εσύ, δεν ξέρεις πόσο έχει και δεν θα μάθεις και ποτέ!

Θ. ΓΚΟΡΔΗΣ: Εγώ εμπιστεύομαι την Στατιστική Εταιρεία, όταν κάνει απογραφή.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Γι’ αυτό πηγαίνουμε στον διάολο, γιατί εμπιστεύεστε την Στατιστική Υπηρεσία. Η Στατιστική Υπηρεσία σου έβγαλε τα νούμερα για να μπεις στο Μνημόνιο.

Θ. ΓΚΟΡΔΗΣ: Δηλαδή, αν έχουμε 20.000.000 αλλοδαπούς, πόσοι είναι οι Έλληνες;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Τώρα, ανάλογα ποιον λες Έλληνα! Με τους Εβραίους μαζί;

Θ. ΓΚΟΡΔΗΣ: Αυτοί που έχουν Ελληνική Συνείδηση.

ΤΩΡΑ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Α! Θα το δούμε! Γι’ αυτό μαζεύουμε τώρα τους Ελληνόψυχους και θα διαχειριστούμε τα πάντα. Πάντως, δεν είναι πάρα πολλοί, οι άλλοι είναι πιο πολλοί. Σαφώς όμως ο Έλληνας μπορεί να δώσει ένα πολύ μεγάλο δείγμα αυτή την στιγμή και να μπει στις Ε.ΣΥ. του.

Είναι πρώτη φορά που οι Ε.ΣΥ είναι δικά του γραφεία, των Ελλήνων. Εκεί μπορεί να τρέξει μια Δημοκρατική διαδικασία, πραγματικά ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ, ΧΩΡΙΣ ΔΟΓΜΑ και να διοικήσει στην πραγματική Δημοκρατία με τα Πρωτόκολλα του, τα Αξιακά του και με τα δικά του χρήματα, ώστε να χρηματοδοτήσει ο ίδιος την Δημοκρατία του και εμείς είμαστε πάντα εδώ και με τις εγγυήσεις, αλλά και με όσους  μηχανισμούς διαθέτουμε μέχρι να τελειώσει αυτή η μάχη του Ελληνισμού!

Θ. ΓΚΟΡΔΗΣ: Κύριε Σώρρα θα σας ευχαριστήσω για αυτή την ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συζήτηση που είχαμε και θα σας ευχηθώ και καλή δύναμη για όλο αυτό το φάσμα που έχετε να ασχοληθείτε με την ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, και με τις END και με την Ε4, καλή επιτυχία σε ό,τι και να κάνετε!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Αγωνιστικούς χαιρετισμούς! Θέλω όλοι οι Έλληνες να μαζευτούν και να σκεφτούν ότι είναι πρώτα Έλληνες και μετά δογματίστηκαν, χρωματίστηκαν και δογματίστηκαν.

Τώρα είναι θέμα Ελλάδας και Ελληνισμού. Αυτός κινδυνεύει. Δεν κινδυνεύουν ούτε οι θρησκείες, ούτε δόγμα, ούτε οι οικονομίες. Όλα τα άλλα είναι λυμένα. Μόνο η Ένωση μας φτάνει, για να δώσει το προβάδισμα για την Εγκαθίδρυση του Ελληνισμού.

………………………….

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: Έλενα Αλεξίου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Πλάτων Πισατίδης

ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

……………………………………….

Αλφειός: ΉΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ Ο ΑΛΦΕΙΟΣ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΕΥΓΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ !!! ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΙΤΑΝΕΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣ !!! ΤΡΙΣ ΕΥΓΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥΣ !!!

Αφήστε μια απάντηση