ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: “ΠΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΣΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑ;” ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΛΑΜΠΡΟ ΓΙΩΤΗ 4/7/2899(2015) (α’ μέρος απομαγνητοφώνηση ομάδα ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)

ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΝ ΛΑΜΠΡΟ ΓΙΩΤΗ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΝ ΛΑΜΠΡΟ ΓΙΩΤΗ ΣΤΙΣ 4/7/2015

α’ μέρος

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

Λάμπρος Γιώτης: Είναι χαρά και τιμή μου που είστε εδώ γιατί βασανίζεται ο Ελληνικός λαός, η πατρίδα μας, ο ελληνισμός, και πρέπει να μιλήσουμε Αρτέμη επί παντός. Έτσι να ξεκινήσω σ’ ευχαριστώ που είσαι κοντά μας, γιατί τόσα χρόνια η γνώση είναι κρυμμένη και όχι μόνο, και μας την κρύβουνε, τι σκοπιμότητες υπάρχουνε; Να ξεκινήσουμε από εκεί.

Αρτέμης Σώρρας: Έχεις δίκιο, καταρχάς να πω και εγώ ότι είναι δικιά μου τιμή να κάνω συνέντευξη μαζί σου. Γνωρίζω λίγα πράγματα από την ζωή σου και τον αγώνα και τις επιτυχίες που είχες στην ζωή σου.

Λάμπρος Γιώτης: Αμοιβαίο σ’ ευχαριστώ

Αρτέμης Σώρρας: Ευελπιστώ σε μία πραγματική δημοσιογραφία, που η δημοσιογραφία είναι να αποτυπώσεις την αλήθεια και να μεταβιβάσεις την πληροφορία με γνώμονα ότι ανήκει η αλήθεια σε όλους τους ανθρώπους και θα πρέπει να μεταβιβάζεται. Αυτό άλλωστε είναι και στον αιώνα μας η πληροφορία αλλά να είναι σωστή. Όμως ξέρετε και το νιώθετε όλοι πόσο παραπληροφόρηση ΜΑΤΡΙΧ υπάρχει, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε όλο τον κόσμο, στην επιστήμη, στα θεωρήματα, στα μαθηματικά, παντού. Έχουμε λοιπόν ένα ΜΑΤΡΙΧ τεράστιο που κυνηγάει όλο τον κόσμο.

Λάμπρος Γιώτης: Ένα στημένο παιχνίδι

Η ΚΡΥΜΜΕΝΗ ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΥ

Αρτέμης Σώρρας: Ακριβώς, Θα τοποθετηθώ έτσι όπως είπες κρυμμένη γνώση έτσι όπως είπες αγαπητέ φίλε Λάμπρο, η γνώση είναι κρυμμένη από πάρα πολλά χρόνια. Η παραχάραξη της πραγματικής ιστορίας για να μην μάθεις ποτέ ποιος είσαι, αλλά και ποια λάθη, και από ποια τεράστια τεχνολογία προέρχεσαι, είναι ο Μεσαίωνας. Το Μεσαίωνα τον ζήσαμε τώρα τελευταία, δηλαδή μετά από τον Μέγα Αλέξανδρο. Από τον Πτολεμαίο και μετά. Δηλαδή μπαίνουμε στον Μεσαίωνα των ανθρώπων από τον Πτολεμαίο και μετά. Εκτός από την κρυμμένη σου γνώση το χειρότερο είναι ότι έχουμε μόνο το 2% έξω και αυτό έχει αλλοιωθεί.

Έχει σημασία να καταλάβουμε ότι υπάρχουνε πολλά αληθινά κομμάτια αλλά σε μία αλήθεια όταν βάλεις ένα 5 %, 10% ψέμα αλλοιώνεις όλη την αλήθεια και μιλάς για κάτι άλλο. Όταν όμως αυτό συναντηθεί με την πραγματική αλήθεια αυτά θα σβήσουν. Το ψέμα απλά εξαφανίζεται όταν εμφανιστεί η πραγματική αλήθεια. Είναι πολύ στοχευμένα τα πράγματα, πάρα πολλά χρόνια και τα έχουμε δει και ο τρόπος που διεξάγεται ειδικά στην Ελλάδα με την τεράστια δημιουργία των Ελλήνων και των Ελλάνιων, την οποία όπου και να σκάψεις θα την βρεις. Μας έχουνε πάρει μία γνώση τεράστια, την οποία την έχουμε πάρει μαζί μας. Ξέρουμε πώς να χτίσουμε, ξέρουμε πώς να το φτιάξουμε. Θα πω ότι δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι όλα τα άστρα έχουν Ελληνικά ονόματα και δεν έχουν ούτε εβραϊκά, ούτε θρησκευτικά, ούτε χριστιανικά.

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΓΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ

Λάμπρος Γιώτης: και όλες οι αποστολές Αρτέμη ήταν με ελληνικά ονόματα, αποστολές στο διάστημα εννοώ. Μηδεμιάς εξαιρουμένης. Όσες δεν είχαν Ελληνικά ονόματα δυστυχώς ή ευτυχώς πέσανε.

Αρτέμης Σώρρας: Θα τοποθετηθώ, είχαν όλες ελληνικά ονόματα και ναι πέσανε. Τελευταία έπεσε ένα διαστημόπλοιο το οποίο είχε επάνω ζωγραφισμένο έναν δράκο και δεν πρόλαβε να βγει καλά καλά από την ατμόσφαιρα και ανατινάχτηκε. Έχω πει ότι δεν υπάρχει τύχη για μένα. Αν υπήρχε τύχη θα κουτουλάγανε οι πλανήτες. Άρα υπάρχει ακρίβεια και εκεί πατάνε όλα. Τώρα βέβαια αν θεωρήσουμε ότι η N.A.S.A. ,υποτίθεται και όλα αυτά τα κέντρα τα οποία δεν είναι των ανθρώπων, δεν εξυπηρετούν κανέναν άνθρωπο, είναι σε ένα τεράστιο πόλεμο με τον άνθρωπο. Και θα τοποθετηθώ ότι όλες οι αναφορές το πώς έχουν κάνει και το πώς έχουν τοποθετήσει τον άνθρωπο ο άνθρωπος είναι καθαρά ο Έλληνας, ο πρώτος Έλληνας. Δεν υπάρχει άλλος άνθρωπος στην ΓΗ αποδεδειγμένα, και αν μας αφήσουνε να αποδείξουμε και δεν μας κρύψουνε όλα αυτά που βρίσκουν. Καταρχάς να ξέρετε ότι στην αρχαιολογία μας είναι πολλοί εβραίοι, δυστυχώς και λυπάμαι πολύ.

ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ

Και ξέρετε δεν είναι το Εβραίοι. Και εδώ πρέπει να αναλύσουμε ένα κομμάτι. Ο Εβραίος έτσι όπως έχει τοποθετηθεί στην ιστορία με τα δικά του βιβλία, και όχι με την δικιά μου γραμματεία, όπως είναι το Ταλμούδ η Τορά και όλες του οι κινήσεις μπλεγμένος σε ένα σιωνισμό, που εδώ είναι ένα μεγάλο κομμάτι που μπαίνουνε οι Μασώνοι, τα κλαμπ, οι λέσχες, και όλοι μπαίνουν σε μία ομπρέλα. Και τελευταία να γίνεται μία ομπρέλα όλο μαζί το σύστημα αλλά όλο απέναντι στον Έλληνα.

Λάμπρος Γιώτης: Εις βάρος του Ελληνισμού.

Αρτέμης Σώρρας: Ακριβώς έτσι, και χτυπούν τον Ελληνισμό με όλα τους τα βιβλία. Δεν είναι άδικο να μάθει ο κόσμος ότι όλα τα βιβλία των εβραίων καταδιώκουν και δολοφονούν τον Έλληνα. Έτσι τουλάχιστον γράφεται. Με σεβασμό αν νιώθουν αυτοί οι εβραίοι άνθρωποι θα πρέπει αύριο το πρωί να πετάξουν όλα τους αυτά τα βιβλία, να πετάξουν όλη την θεοκρατία τους η οποία είναι εκπορνευμένη αν θέλεις, δηλαδή αν είναι δυνατόν να μιλάμε για ανθρώπους, να μιλάμε για πλανήτη, να λέμε ότι αυτός ο πλανήτης είναι Ελλάνιος, να έχει παντού Ελληνικά ονόματα, είναι φτιαγμένος από Ελλάνιους θεούς, έτσι άλλωστε έχει αποδειχθεί και το αποδέχονται όλοι στον πλανήτη αυτό επιστήμονες, θεοκράτορες, δεν υπάρχει κάποιος για να πει το αντίθετο και αυτό διαφαίνεται στην ελληνική γλώσσα αλλά και παντού.

Να τοποθετηθώ για τους Εβραίους και θα σας πω αυτό. Άρα λοιπόν όλα τους τα βιβλία λένε ότι όταν δολοφονήσεις Έλληνα δεν είναι φόνος. Μόνο αυτό πως ακούγεται; Και θα έπρεπε σήμερα να είναι πρώτο θέμα στον Ο.Η.Ε. για οτιδήποτε υπάρχει που ακουμπάει ο εβραίος με το θεοκρατικό του κράτος και δεν έχουνε καμία κοινωνία. Άλλωστε αυτό το έχουμε αποδείξει, δεν έχουνε κοινωνία. Ακόμα και το Ισραήλ είναι ένα θεοκρατικό κράτος. Σας παρακαλώ, “το σπέρμα του Έλληνα είναι σπέρμα κτήνους” !!!! αυτά δεν τα λέω εγώ, τα λέει το δευτερονόμιο. Έχουμε όλα τα δευτερονόμια, και παρακαλώ οι συνεργάτες μου να τα γράψουνε να τα φέρουνε αυτά, τα δευτερονόμια πρώτα από όλα τους τα βιβλία που δηλώνουν «ο θεός σας» να μας τον αποδείξουν πρώτα αν υπάρχει τελικά θεός και ποιος είναι, «θα σας δώσει γη που δεν την έχετε δουλέψει» από πού θα την πάρεις; «αμπέλια που δεν είναι δικά σας, γυναίκες που δεν είναι δικές σας και πλούτη που δεν είναι δικά σας» δηλαδή εμμέσως τι μας λέει, ότι θα κλέψουμε τα πάντα και ότι θα σας βοηθήσω να κλέψετε και τους άλλους ανθρώπους; Υπάρχει περίπτωση αυτοί οι άνθρωποι να είναι μέσα σε κοινωνία ανθρώπων του 2015 και να μιλάμε για πολιτισμό ότι αυτό κι αν σημαίνει; Άρα καταλαβαίνετε ότι είναι θέμα καθαρά ανθρώπου Έλληνα ή μη ανθρώπου. Εδώ τίθεται ένα πολύ μεγάλο θέμα.

Λάμπρος Γιώτης: Και γι’ αυτό ίσως μας πολεμάνε δεν είναι τυχαίο

Αρτέμης Σώρρας: Μα ποιον πολεμάνε τελικά; Πολεμάνε όλους τους ανθρώπους και ποιο πολύ πολεμάνε τους Έλληνες. Δηλαδή εδώ το λένε στα βιβλία τους, δεν είναι δυνατόν. Φανταστείτε λοιπόν το σύνταγμα το δικό μας, αν ήταν θεοκρατικό, γιατί εδώ θα εξηγήσουμε πάρα πολλά πράγματα ότι τελικά και το δικό σου το σύνταγμα είναι θεοκρατικό.

Λάμπρος Γιώτης: Θα μιλήσουμε πιο κάτω για το σύνταγμα

ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ

Αρτέμης Σώρρας: Φανταστείτε λοιπόν αύριο να λέει το σύνταγμα μας ή τα θεοκρατικά μας βιβλία ότι όπου βρίσκεται εβραίος σκοτώστε τον. Το ξέρετε ότι υπάρχει στο «Ταλμούδ» και στα «Δευτερονόμιά» τους ότι αν σκοτώσει ένας εβραίος Έλληνα δεν είναι φόνος; Μα σας παρακαλώ πολύ. Μα αυτό θα έπρεπε τώρα όλες οι Ελληνικές κυβερνήσεις αν ήταν ποτέ Ελληνικές κι αν κάποιος αν το θέλετε νιώθει Έλληνας αυτήν την στιγμή να είναι διπλωματικό επεισόδιο στον Ο.Η.Ε., στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε όλο τον πλανήτη για να καταλάβουμε ποιος είναι αυτός που εχθρεύεται ανθρώπους και Έλληνες και πως θέλει να ζήσει μαζί μας, είτε να είναι στην γειτονιά μας είτε να είναι αναμεσά μας, έχει σημασία λοιπόν να το δούμε. Έχω πολλά περιστατικά να σας πω και πάρα πολλές αλήθειες τις οποίες θα τις αφήσω να τις δείτε εγγράφως από τα δικά τους «Δευτερονόμια» άρα μαζί μας αν ζούνε εβραίοι, που εμείς είμαστε πάντα, δεν θα πω την λέξη φιλόξενος λαός θα πω ένας λαός ο οποίος έχει κατανοήσει και σε πολλές περιπτώσεις έχει γνώθι του εαυτού του, ποιος είναι, γιατί εμείς είχαμε τα πάντα, αυτοί δηλώνουν άλλωστε στην θρησκεία τους στα δικά τους βιβλία που την λένε «Παλαιά Διαθήκη» που δεν την γράψανε οι ίδιοι, δηλώνουν ευθαρσώς ότι δεν υπήρχε «Παλαιά Διαθήκη» αλλά αναφέρουν την «Παλαιά Διαθήκη» του Αβραάμ να την βγάλουμε στον άνθρακα 14 να δείτε ότι δεν υπάρχει.

Δηλώνω με τις πληροφορίες που έχω και θα το αποδείξω ότι ο Πτολεμαίος ο Έλληνας στρατηγός του Μεγάλου Αλεξάνδρου όταν πήγε στην Τρύπα τους και δεν τον σκότωσαν αυτόν, γιατί σκότωσαν όλους σχεδόν τους στρατηγούς του Μεγάλου Αλεξάνδρου, κάλεσε τους Εβδομήκοντα σοφούς για να γράψει στον πλανήτη τι ακριβώς έχει συμβεί έως και τον Μέγα Αλέξανδρο. Από τους Εβδομήκοντα και έπειτα γράφουν ένα ιστορικό το οποίο αρχίζει και μιλάει και για τους Μακκαβαίους μέσα δύο φορές. Οι Μακκαβαίοι είναι το πιο σκληρό τάγμα των Εβραίων. Σαφώς θα σας πω ότι αυτοί οι βοσκοί λέγονται Εβραίοι, ήτανε κάπου που είχανε λουφάξει στις τρύπες τους επί Μεγάλου Αλεξάνδρου, βέβαια έχουνε θράσος γιατί μιλώντας με έναν γνωστό μου Ιλλουμινάτι κάποια στιγμή είχε το θράσος να μου πει ότι υπάρχει μία ζωγραφιά φτηνή που ο Μέγας Αλέξανδρος γονάτισε σε ραβίνο. Αν είναι δυνατόν τώρα σε ανύπαρκτους ραβίνους άπλυτους γεμάτους σπυριά ανωμαλίες και ασθένειες να γονατίσει ο μέγιστος των Ελλήνων. Αυτό είναι πολύ υποτιμητικό. Χιλιάδες γελοίες ζωγραφιές υπάρχουν.

ΗΦΑΙΣΤΙΩΝΑΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Θα πω ότι η Ελληνική κυβέρνηση, φυσικά γιατί δεν είναι Ελληνική, δεν μίλησε για την ταινία στο Χόλυγουντ των Εβραίων και το Εβραϊκό Χόλυγουντ. Εδώ θα προσέξουμε πολλά στον πλανήτη και έρχονται ώρες που θα τις δείτε όλοι πως είναι.

Λάμπρος Γιώτης: Μας είπανε τον Μεγάλο Στρατηλάτη γκέι.

Αρτέμης Σώρρας: Σας παρακαλώ τώρα !!! και που με τον Ηφαιστίωνα που όταν σκοτώθηκε ο Ηφαιστίωνας που ήταν η δίδυμη φλόγα του πολεμιστή σχεδόν καταρρακώθηκε ο Αλέξανδρος. Αν είναι δυνατόν τώρα. Αν έχουν αποδείξεις τα ζώα, γι’ αυτό θα εξηγήσω την λέξη ζώο, ζώο είναι οτιδήποτε θηλαστικό ή έμβιο ον το οποίο δεν έχει λογική σε αντίθεση με τον άνθρωπο που έχει λογική. Άμα αυτοί θέλουν να λέγονται άνθρωποι που δεν είναι τους λέω ότι αυτοί είναι ζώα. Αν έχουν μία τέτοια απόδειξη και στοιχείο εγώ ο Έλληνας απόγονος του Μεγάλου Αλεξάνδρου θα γονατίσω και σε αυτό το στοιχείο που θα φέρουν, έως τότε !!!!!!!! απαγορεύεται να μιλάνε και όσοι μίλησαν θα πληρώσουν ακριβά αυτήν την γελοία προσβολή τους, οι υπάνθρωποι.

Λάμπρος Γιώτης: Εδώ μας κρύβουν την γνώση Αρτέμη

Αρτέμης Σώρρας: Και την αλλοιώνουν, αγαπητέ.

Λάμπρος Γιώτης: και έχουν τους λόγους τους

Η ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ

Αρτέμης Σώρρας: Ξέρετε ο Μεσαίωνας όπως είπα, υπάρχουνε γίγαντες δεν μας εξήγησε όμως κανένας αυτές οι κατασκευές μορφώματα τύπου καθηγητών και μορφωμένων τύπου Χάρβαρντ που είναι Εβραϊκών Σαϊεντολογικών πανεπιστημίων και άλλων θεωρήσεων δεν μας επέτρεψαν εμάς τους Έλληνες να ακουμπήσουμε τίποτα. Πραγματικά αν πάρουμε την δικιά μας γραμματεία, δεν είναι δυνατόν τώρα όλα τα πανεπιστήμια η Αμερικάνικη αρχαιολογία, και δεν υπάρχει Αμερικάνικη αρχαιολογία υπάρχει Σιωνιστική αρχαιολογία, οι άνθρωποι οι Αμερικάνοι είναι μια χαρά άνθρωποι και θα γίνει τεράστια επανάσταση στην Αμερική, θα τους πάρουν με τις πέτρες τα γελοία ανθρωπίδια αυτά, τους το λέω δηλαδή σε όλο τον πλανήτη, είναι εντελώς γελοίοι, δεν υπάρχει νόηση καθόλου.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΟΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ D.N.A. ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΚΑΡΦΩΣΕΙ ΟΣΟ ΣΠΑΘΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ

Έρχεται τεράστια νόηση η οποία είναι πάντα στο D.N.A. των Ελλήνων και δεν μπορεί κανείς να την ξεκαρφώσει όσο και σπαθί να βάλεις, υπάρχουν τεράστιοι μηχανισμοί. Δηλώνουν και βλέπεις μας παίρνουν τα πάντα ότι υπάρχει, είτε μυστικό όπλο είτε υπερτεχνολογία Ελλάνιων θεών και ανθρώπων, δεν έχουν διαφορά μεγάλη άλλωστε Θεοί και άνθρωποι Ελλήνων, άλλωστε οι κατασκευές μας είναι οι Θεοί των Ελλήνων και φυσικά οι Θεοί των Ελλήνων είναι κατασκευασμένοι από έναν Δημιουργό, ούτε από Γιαχβέ ούτε από κάθε προφήτη που έχει έρθει ούτε από αυτόκλητους αγίους ούτε από αυτά τα χαμίνια τα αμόρφωτα που δεν ξέρουν ούτε να επιδεινωθούν οι ίδιοι δηλαδή ουσιαστικά διαλύονται μέσα από την δικιά τους γραφή νόηση ανύπαρκτης την οποία δεν έχουν κανένα στοιχείο ορθού και ύπαρξης. Βλέπουμε λοιπόν ότι μας κρύβουν τους γίγαντες και εδώ είναι ένα μεγάλο κομμάτι να το θέσουμε. Μα, μας έχουνε διαλύσει όλες τις ημερομηνίες κρατώντας πάντα τα θεσμικά κομμάτια είτε του Δημόκριτου είτε των μεγάλων κέντρων που μπορούμε να αξιολογήσουμε πότε είναι κάθε αρχαίο τις πυραμίδες αλλοιωμένες, τα πάντα αλλοιωμένα.

ΟΙ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΙΣ ΒΡΩΜΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΣ

Έτσι δηλώνω ευθαρσώς και αυτήν την στιγμή δημόσια όπως μιλάω και τους προκαλώ, και στις μέρες των Ελλήνων η αλήθεια θα κόψει το κεφάλι τους και θα το πετάξει πολύ μακριά η αλήθεια διότι βρίσκουν τους γίγαντές μας, τους Έλληνες γίγαντες γιατί αν κάνουμε ένα D.N.A. σε ένα γίγαντα θα δούμε ότι είναι Ελληνικό D.N.A., δεν είναι ούτε Εβραϊκό ούτε Ρώσικο μα δεν υπάρχει έθνος των Ρώσων έθνος των Εβραίων.

Οι Εβραίοι δηλώνω όταν δεν υπήρχε κανένα άλλο έθνος, εσείς είστε οι Εθνικοί αν δεν το ξέρετε και στην Γραφή σε λένε Εθνικό σε λένε και παιδί του Κύνα, δεν δηλώνουν αυτοί έθνος, εσένα λένε έθνος και πολύ καλά κάνουν γιατί εσύ είσαι έθνος δηλαδή ουσιαστικά μέσα από την γραφή τους είσαι έθνος δηλαδή προσδιορίζουν εσένα ως έθνος, όχι τον εαυτό τους, εσένα σε λένε εθνικό γιατί εσύ είσαι έθνος. Αν λοιπόν αναλύσουμε και δούμε τους γίγαντες τους δικούς μας και μας τα δώσουνε και θα επιβεβαιώσουμε ότι έχουμε γίγαντες κάπου το 20.000 π.χ. μέχρι το 5, παίρνουν όμως αυτοί και εκεί υπάρχει μια τεράστια αναλήθεια. Έρχεται λοιπόν και μου βάζουν το Μυκηναϊκό πολιτισμό στο 4.000 έτσι μου το πάνε κοντά στις βρωμογραφές τους στα βρωμοψέματά τους τα γελοία ανθρωπάκια. Έρχονται και μου βάζουν την Κνωσό και το Μίνωα στο 1800 π.χ., πόσο γελοίοι είναι. Αφού ο Μίνωας είναι 30.000 ετών και πάνω, αλλά τώρα να πιστέψεις έναν βρωμιάρη ο οποίος γεννιέται με το ψέμα; Και αυτό μέσα στις γραφές που μοιράζει ψέμα για να κοροϊδεύει κάποιον;

Έτσι έρχονται όλα κοντά στις βρωμογραφές τους με καμία απόδειξη που και οι δικές τους οι γραφές και τις «Παλαιάς» αν το θέλετε ξεκινάνε από τον Πτολεμαίο, που πήραν το απόσταγμα του Πτολεμαίου φτιάξανε την «Παλαιά Διαθήκη» και την «Καινή». Και είναι η «Παλαιά» και η «Καινή» μέσα και την φτιάχνουν επί Βυζαντίου επί Κωνσταντίνου, πότε την φτιάξανε την «Καινή»; Ας μας δώσουνε μία «Καινή Διαθήκη» να την χημήσουμε να δούμε αν είναι 3.000 ετών αν έχει έρθει από τον πλανήτη του Χριστού, ποιος είναι ο πλανήτης του Χριστού; Δεν ξέρουμε; Δεν πειράζει, εδώ να δούμε ποιος την έγραψε βρε παιδί μου και να δούμε πότε γράφτηκε και σε ποια γλώσσα και σε ποια γραφή. Έχουμε λοιπόν τώρα έναν Μίνωα ο οποίος είναι στο 30.000 π.χ. τεράστιο, έχουμε ένα θέμα το οποίο είναι παντοκράτορας. Έχουμε Μινωϊκά στην Γερμανία, στην Ιρλανδία, παντού σε όλη την Ευρώπη. Έχουμε Κέλτες παντού, δηλαδή Έλληνες, έχουμε την αυτοκρατορία των Κελτών και έχω και μία Τροία και δεν μας λέει κανείς πότε είναι η Τροία την οποία μας την βάζουν στο 1100. Μα καλά πόσο γελοίοι είστε, ενώ η Τροία είναι από το 13.000 έως το 14.000.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ ΤΟ 10.500

Η Ατλαντίδα είναι μετά αργότερα στο 10.500. Μα γιατί την λέμε Ατλαντίδα βρε παιδί μου αφού είναι η Ποσειδωνία. Δηλαδή οι βρωμεροί Άτλαντες που πολεμούσαμε μαζί τους άνθρωποι και κατασκευές, και εδώ κολλάει αυτό που θα σου πω εγώ το οποίο μπορώ να το αποδείξω, την λες Ατλαντίδα γιατί την πήραν οι Άτλαντες τόσα χρόνια δεν την λες Ποσειδωνία που ήταν η δικιά μας πόλη; Η δικιά μας ήπειρος; Όταν την πήραν οι Άτλαντες και οι δικοί μα στους λιώσανε και την βυθήσανε την λέτε Ατλαντίδα; Η χώρα των Ατλάντων; Αυτοί γίνανε βουνά ξεχάστε τους, βουνά. Όμως έχεις έναν γίγαντα. Όλη την ιστορία αν διαβάσετε θα δείτε ότι δεν έχουμε γυναίκες γίγαντες. Οπότε έχουμε ένα είδος το οποίο υπάρχει για 17.000 χρόνια, είναι τεράστια η αυτοκρατορία των γιγάντων οι οποίοι δεν έχουν γυναίκες για να γονιμοποιηθούνε. Πως παράγονται αυτοί; Λένε τα ζώα, ακούστε είναι πολύ σημαντικό να καταλάβουμε γιατί είναι ζώα, γιατί η τεχνοτροπία τους είναι τέτοια που τα θηλαστικά μπορούν να μοιάζουν με ανθρώπους. Άνθρωπος όμως δεν μπορείς να γίνεις, πρέπει να έχεις αξιακό, πρέπει να έχεις την νόηση πρέπει να έχεις την υπερνόηση ή τις ευαισθησίες που γεννιέσαι με αυτές.

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΕΔΩ

Μιλάνε για εξωγήινους, τι εξωγήινοι βρε ζώα εδώ γεννήθηκαν οι άνθρωποι, εδώ, είναι άνθρωποι, όμως εκεί είναι μια τεχνολογία του Διός. Διότι ξέρουμε ότι ο γιος του Μίνωα, ο Μίνωας είναι γιος του Διός έχει μία παντοκρατορία παντού, υπάρχουν όμως πράγματα που είναι πίσω από εκεί και δεν θα ήθελα να φτάσω γιατί πηγαίνουμε πάρα πολύ μακριά που μιλάμε για μία γνώση που την έχουν κρύψει αλλά και την έχουν αλλοιώσει με τις λέξεις. Έχουμε έναν Μίνωα ο οποίος δεν τελεί μία πολύ συγκεκριμένη θεϊκή διαδικασία για τον πλανήτη γιατί είναι με πολύ συγκεκριμένο σχέδιο γι’ αυτό και σήμερα μιλάω για ένα σχέδιο θείο ανθρώπων και Θεών. Έτσι φτάνουμε σε μία μεγάλη διαδικασία. Έχουμε την Σαντορίνη, έχουμε τον Φαέθωνα, κάποιοι ξέρουνε τι λέω κάποιοι δεν ξέρουν τι λέω, εκεί λοιπόν μπαίνει σε μια νοοτροπία που ο γιος του Διός παράκουσε ενδεχομένως κάποιες εντολές. Εκεί έχουμε ένα μεγάλο δώρο του Μίνωα.

ΤΟΝ ΔΙΣΚΟ ΤΗΣ ΦΑΙΣΤΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ

Μόνο ο Μίνωας πήρε το δώρο τον δίσκο της Φαιστού. Τώρα κανένας δεν ξέρει τι λέει ο δίσκος της Φαιστού και ότι και να σου πούνε είναι μία ανακρίβεια. Δεν γίνεται ένα μωρό να διαβάσει διατριβή αστροφυσικής, έτσι είναι ένας καθηγητής σήμερα όταν διαβάζει τον δίσκο της Φαιστού το οποίο είναι ένα κωδικοποιημένο μήνυμα που μπορεί να είναι απλό αλλά είναι και πολύπλοκο, έτσι λοιπόν αν δεν είναι για σένα απλά το κοιτάς.

Λάμπρος Γιώτης: Σε ποια γραφή;

Η ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ

Αρτέμης Σώρρας: Στην δικιά μας πάντα, αλλά είναι κωδικοποιημένη η γραφή μας, κανείς δεν θα το διαβάσει. Θα το διαβάσει μόνο αυτός που μπορεί ή αυτός που ξέρει. Ξέρετε υπάρχουν βιβλία σε αυτόν τον κόσμο, τα οποία προσωπικά τα έχω δει, τα οποία είναι γραμμένα με αιθερική γραφή, η αιθερική γραφή είναι κάτι διαφορετικό. Κανένας δεν μπορεί να τα αγγίξει παρά μόνο αυτός που μπορεί να τα διαβάσει, τέτοια βιβλία δεν μπορούνε να τα ακουμπήσουνε αυτά τα παιδιά. Υπάρχουνε πράγματα που τα παιδιά τα άλλα δεν μπορούνε να ακουμπήσουνε πουθενά, τίποτα δικό μου που δεν πρέπει να το ακουμπήσουν. Άρα δεν κινδυνεύει από τίποτα ο Ελληνισμός και ο Έλληνας, απλά πρέπει να καταλάβει. Θα φτάσω σε ένα μεγάλο σημείο για να δείτε την αλλοίωση της ιστορίας. Τελειώνει ο Μίνωας, φτάνουμε στην Τροία. Γιατί βρε παιδιά την λέτε Τροία; Διαβάζαμε την Τροία και διαβάζαμε τους Τρώες. Ακούστε κύριοι είστε γελοίοι εσείς που μας μαθαίνατε και εμείς που παριστάναμε τους ανόητους αλλά εμείς δεν φταίμε. Την ευθύνη την έχετε εσείς και θα πληρώσετε όλοι όσοι έχετε μεταδώσει όλες αυτές τις γελοιότητες γιατί προσβάλατε θεούς, ήρωες, πολεμιστές αλλά και πλανέψατε τους ανθρώπους. Είστε τόσο καταραμένοι και έρχονται πολύ μεγάλες ώρες για όλους σας.

ΤΡΩΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ Η ΠΟΛΗ ΛΕΓΟΤΑΝ ΙΛΙΟ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΖΟΥΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ

Γιατί την λέτε Τροία; Γιατί ήταν οι Τρώες, μα οι Τρώες είναι αυτοί τα σκουλήκια που τρώνε. Εκεί η πόλη λεγόταν Ίλιο και ήτανε Έλληνες. Εγώ θα θέσω και ένα θέμα ότι ο Πρίαμος ήταν από την Θήβα. Όμως ο πόλεμος ο Τρωϊκός, Τρωϊκός γιατί αντίπαλοί μας ήταν οι Τρώες, μα οι Τρώες είναι αυτοί που δεν είναι δικοί μας, είναι σκουλήκια είναι άλλα όντα τα οποία δεν είμαστε εμείς. Οι Έλληνες της πόλης του Ιλίου με τους Έλληνες από όλη την Ελλάδα πήγανε να πολεμήσουνε μαζί όχι απέναντι. Άρα δεν επιτέθηκαν οι Έλληνες και η Ελλάδα σε μία Τροία, που δεν την λέτε και καλά. Δεν υπάρχει Τροία, μετά είναι η Τροία όταν τα ζώα, αυτά τα τέρατα, αυτά μάλλον τα μη ανθρώπινα όντα έβγαιναν από την τρύπα από τον ναό του Απόλλωνα, που εκεί υπάρχει ένας μεγάλος προδότης ο οποίος είναι Έλληνας. Δυστυχώς ο προδότης είναι πάντα Έλληνας. Άρα γιατί την λέτε Τρώα, δεν είναι Τρώα, δεν είναι Τρώες, πολεμήσανε μαζί.

ΕΧΟΥΝ ΚΡΥΨΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΦΡΑΣΕΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΝΟΗΣΗΣ

Ξέρεις την Ιλιάδα την διαβάζεις, αλλά ποια Ιλιάδα; Την έχουμε την Ιλιάδα στα χέρια μας βρε παιδιά; Που είναι η πρωτότυπη Ιλιάδα να την αποδώσω εγώ όπως πρέπει; Γιατί μου την έχουν μεταφράσει και δη στα Βυζαντινά; Αφού η γραφή σου η Ελληνική ξέρεις καλά, αν πας στο μαντείο των Δελφών θα δεις, ότι είναι όλη στα κεφαλαία και χωρίς διαστήματα. Α, ποιοι είναι οι κανόνες της Ελληνικής γραφής; Να μας δώσουν τους αρχαίους κανόνες γραφής. Σήμερα λοιπόν έχεις τον Αριστοτέλη, τον οποίο έχουνε μεταφράσει και παραφράσει, άρα τι διαβάζεις Αριστοτέλη; Άρα τα κομμάτια που έπρεπε να φύγουνε έχουνε φύγει. Σαφώς δεν μπορούν να τον εξαφανίσουν τον Αριστοτέλη όμως έχουν εξαφανίσει τεράστιους Έλληνες που το όνομά τους δεν θα το μάθεις ποτέ. Έχεις χιλιάδες, έχεις μία βιομηχανία νόησης και υπερνόησης από Εμπεδοκλή και από χιλιάδες άλλα ονόματα τα οποία δεν φαίνονται, είναι κρυμμένα. Θεοποιούν τον Πυθαγόρα καλά κάνουν μέχρι εκεί, είναι όμως και άλλοι τεράστιοι, άρα τους βολεύει κάποια πράγματα να αλλάζουν. Έχουν φτάσει να παραφράζουν τα πάντα, δεν φτάνει που μου την κρύβεις μου την παραφράζεις; Γιατί δεν μου δίνει από τα πρωτότυπα του Αριστοτέλη; Από πού τις βγάλατε τις μεταφράσεις του Αριστοτέλη; Γιατί δεν μας δίνετε τα πρωτότυπα να τα δούμε; Να τα δούμε και εμείς βρε παιδί μου, έχουμε δικούς μας επιστήμονες Έλληνες.

Λάμπρος Γιώτης: Τα πρωτότυπα τα έχουμε;

Αρτέμης Σώρρας: Βέβαια, από πού τα βγάλανε; Ναι αλλά όταν έχεις το πρωτότυπο μου κόβεις κείμενα τα οποία δεν θέλεις να φανούνε και μου παραφράζεις και τα πάντα.

Λάμπρος Γιώτης: Άρα μου δίνεις αυτό που σε συμφέρει, αυτό που σε εξυπηρετεί.

Αρτέμης Σώρρας: Ναι, στοχευμένα μεν δεν μου αλλοιώνεις τα πάντα, μου το δίνεις

Λάμπρος Γιώτης: Κατευθυνόμενη γνώση

Αρτέμης Σώρρας: Α, μπράβο, χωρίς να μου το αποδομείς αλλά δεν μου δίνεις την διάσταση για να πάρω τα στοιχεία.

ΠΑΡΑΞΤΕ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΝΟΗΣΗ

Τον Ηράκλειτο τον είπατε σκοτεινό, δεν πειράζει εγώ δεν θα κάνω να κάνω τον δικηγόρο σε κανέναν φιλόσοφο, άλλωστε έχω πει ότι κακώς οι καθηγητές και κάποιοι άνθρωποι παπαγαλίζουν τα κηρύγματα, διδάγματα ή διδαχές άμα το θέλετε των αρχαίων Ελλήνων φιλοσόφων. Πάντα διδάσκεστε από εκεί αλλά ζείτε το 2015 παράξτε νόηση δικιά σας, γνώση, τοποθετηθείτε, πάρτε ότι θέλετε, μην τους παίρνετε ως ευαγγέλιο, και τοποθετηθείτε αν έχετε την νόηση σε δικά σας συμπεράσματα και πράξτε σύμφωνα με αυτά τα συμπεράσματα. Άρα λοιπόν μου έχουν αλλοιώσει τα πάντα. Εδώ βλέπουμε λοιπόν ότι ο γίγαντας είναι Ελληνικό D.N.A. και μπορώ να το αποδείξω αλλά γίνεται με εντολή μιας τεράστιας θεϊκής οντότητας. Γιατί όμως έχουμε τον γίγαντα ο οποίος είναι 6 μέτρα, 7 μέτρα, 17 μέτρα, έχουμε βρει και 35 μέτρα γίγαντες. Άποψη μου την οποία την στηρίζω, οι γίγαντες είναι με εντολή για να πολεμήσουν άνθρωποι και γίγαντες μαζί με τους Άτλαντες που είχαμε το μεγάλο πρόβλημα, για σκεφτείτε το.

ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΤΛΑΝΤΕΣ ΞΕΡΕΤΕ;

Ζητήστε σας παρακαλώ από έναν φιλόσοφο, από έναν διανοητή σημερινό ο οποίος να μην έχει την εξάρτηση από το ίντερνετ που λέει μόνο ότι τον συμφέρει, να μας εξηγήσει τι είναι ο Άτλαντας, να μας πει το μέγεθος του Άτλαντα, να μας πει από τι υλικά είναι ο Άτλαντας, τι σημαίνει Άτλαντας, και πως ήταν ο Άτλαντας, να μας πει τις διαστάσεις του, να μας πει τι έκανε, πως ήτανε, τι ήτανε, να μας εξηγήσει, ξέρουνε; Α, δεν ξέρετε; Τότε τι συζητάμε; Εμείς ξέρουμε για τους γίγαντες άρα εμείς μπορούμε να αποδείξουμε ότι αυτοί είναι γέννες συγκεκριμένες από συγκεκριμένους ανθρώπους. Άρα τότε, εσύ μπορούσες να γεννήσεις δύο παιδιά ανθρώπους φυσιολογικούς και δύο γίγαντες πάντα άντρες, και κάποια στιγμή όταν τελείωσε ο πόλεμος και νικήσαμε τους Άτλαντες, ποιοι; Οι Έλληνες, σωστά; Που ήταν οι Εβραίοι τότε; Που ήταν οι Γερμανοί τότε; Που ήταν οι Σουηδοί; Οι Ιταλοί; Οι Αμερικάνοι; Υπήρχανε; Οι Κινέζοι που ήταν;

ΔΕΙΞΤΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΘΕΙΚΗ ΣΑΣ ΥΠΑΡΞΗ

Κοιτάξτε να δείξετε σεβασμό στο ποιοι είστε εσείς και ποιοι είναι οι άλλοι. Μην αφήνετε αυτά τα ζώα τα αμόρφωτα, τους βοσκούς να ασελγούν πάνω σε τέτοια νόηση και σε τέτοιες θεϊκές υπάρξεις γιατί θα τιμωρηθούν και αυτοί και εσείς.

Λάμπρος Γιώτης: Να περάσουμε λιγάκι σε αυτό, στέκομαι ιδιαίτερα γιατί όμορφα αυτά τα οποία συζητάμε στην έκφραση εθνικό; Έχουμε σήμερα εθνική κυβέρνηση; Υπάρχει τίποτα το εθνικό σ’ αυτήν την χώρα;

ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΟ ΕΘΝΟΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΟ ΣΤΟΝ Ο.Η.Ε. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ

Αρτέμης Σώρρας: Αν θέλεις να μιλήσουμε για έθνος αγαπητέ Λάμπρο, μόνο η Ελλάδα είναι έθνος. Το αρχαιότερο τοποθετημένο στον Ο.Η.Ε. ότι οι Έλληνες είναι έθνος, έχουνε καταγωγή στον πλανήτη από την αρχή του πλανήτη. Μιλάνε τα σημεία σου παντού, θα χρονολογήσουμε κανονικά, θα μιλήσουμε για πυραμίδες δικές μας και ας μας απαντήσουν οι Αιγύπτιοι για ποιες πυραμίδες Αιγυπτιακές μιλάνε, του Όσιρις της Ίσιρης ; Έλληνες ήτανε. Από πότε γίνανε οι Αιγύπτιοι και πότε γίνανε οι Αιγύπτιοι; Δηλαδή συγνώμη τώρα οι Κρήτες δεν είναι Έλληνες; Οι Πόντιοι είναι κάτι άλλο; Οι Κύπριοι είναι κάτι άλλο;

ΟΙ 182 ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΙΝΔΙΑΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Ξέρετε σε μια εκπομπή μας στον Ναυσίνοο που φτιάχνουμε βγάλαμε όλες τις επιστολές, 182 επιστολές, των Ινδιάνων της Βορείου Αμερικής σε κόλλες του Ουάσιγκτον, ξέρετε ήταν όλες γραμμένες στα Ελληνικά είναι στο μουσείο της Αμερικής το έχουμε δηλώσει. Αυτό να γραφτεί και να του δώσουμε το στοιχείο αυτό του Λάμπρου. Όλες στα Ελληνικά, πες μου έναν Ινδιάνο που δεν είναι στα Ελληνικά στην Αμερική. Άρα για ποια Αμερική ανακαλύψατε;

ΚΟΛΟΜΒΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΙΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΝΗ

Και την ανακαλύψατε για πολλοστή φορά εσείς που εμείς ήμασταν μόνιμα εκεί; Και την ανακαλύψατε με τον Κολόμβο, ο οποίος Κολόμβος εντελώς τυχαία ήτανε Χιώτης; Ο οποίος έχει και μουσείο στην Χίο; Δηλαδή ένας Χιώτης ξανά ανακάλυψε την Αμερική; Αλλά τελικά ήταν ο Κολόμβος, ο Χριστόφορος Κολόμβος ο οποίος τι ήτανε Αμερικάνος; Τι ήταν Ισπανός; Είναι σαν αυτό που έλεγα στον Γάλλο, λέω, «πες μου βρε παιδί μου ο Ναπολέων», ο οποίος είναι ο Εθνικός τους ήρωας στην Γαλλία, «ποιο είναι το πραγματικό του όνομα;» μου λέει, Βοναπάρτης, «μα Βοναπάρτης δεν υπάρχει, στην γαλλική γλώσσα σημαίνει καλός πατριώτης, το όνομά του ποιο είναι;» με κοίταγε ο Γάλλος, δεν ήθελε να ξέρω, «λέγε βρε το όνομά του και αφήστε τις ιστορίες τις γαλλικές» Καλομέρος Έλληνας είναι από την Μάνη, έχει και μουσείο στην Μάνη. Τι είναι ο Ναπολέων; Έλληνας, μάλιστα, και γιατί δεν το λέτε; Ντρέπεστε ε;

Λάμπρος Γιώτης: Αλλάζουν παντελώς την ιστορία

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΣΧΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Αρτέμης Σώρρας: α, τώρα στα χρόνια σου, δηλαδή 1600, 1700, σκέψου από παλιά τι έχουνε κάνει. Γιατί όταν ο Καραθεοδωρής και μια ομάδα οργανωμένων τεράστιων μυαλών, αλλά το σακάκι τους ήταν νεοτερισμού δεν ήταν του Χάρβαρντ, Ξέρεις το Μανχάταν πάλι Κινέζικα είναι όλα, τι μας λένε; Όταν έβγαλε το θεώρημα της σχετικότητας, ποιος ήταν ο Αϊνστάιν; Ξέρεις τι είναι; Ο Καραθεοδωρής ήταν Έλληνας ο άλλος ήταν αμόρφωτος το παιδί σε γραφείο με πατέντες δούλευε τουλάχιστον τα λένε και μόνοι τους. Ξέρεις κάποια στιγμή η ιστορία δεν μπορεί να σε αδικήσει, όμως η πληροφόρηση δεν θα πάει εκεί που πρέπει.

Λάμπρος Γιώτης: όμως δειλά, δειλά τα βγάζουν όμως, γιατί ζούμε σε μία ανωμαλία όπως είπαμε προηγουμένως.

Αρτέμης Σώρρας: Τελείωσε ο Μεσαίωνας και μπαίνουμε στον Υδροχόο τώρα και θα λιώσετε κερατάδες.

Λάμπρος Γιώτης: Εδώ είμαστε ζωντανοί να ακούσουμε.

ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ

Αρτέμης Σώρρας: Είμαστε στον Υδροχόο και όλα θα αποκαλυφθούν. Και ξέρετε τι έγινε; Ναι εμείς τιμωρηθήκαμε οι άνθρωποι γιατί προδώσαμε και στην Τροία και στον Μίνωα και ποιο πίσω. Οι Έλληνες μπορούσαν να προδώσουν και γι’ αυτό αυτήν την στιγμή έχω θυμώσει τόσο πολύ με την προδοσία. Μακάρι να μπορούσα να βγάλω έναν νόμο ο προδότης θα πηγαίνει σε εβραϊκά σκυλιά. Αν είναι δυνατόν να έχεις προδώσει όλο το γένος όλη την ανθρωπότητα, μόνο από προδοσίες Ελλήνων είμαστε μέχρι εκεί, δεν έχει σχέση αν οι άνθρωποι είναι γιοι Θεών, αλλά είμαστε μόνο από προδοσία και σήμερα ζούμε μία τεράστια τιμωρία. Όλα αυτά θα τελειώσουν πιστεύω. Είναι και ένα τεράστιο πείραμα του σύμπαντος οκ ανάποδοι αρνητικοί κάντε ότι θέλετε να δούμε μέχρι που θα φτάσετε τελεσιδικήστε σε όλα σας τα αδικήματα οδηγήστε να δούμε μέχρι που θέλετε να οδηγήσετε, κοίτα που σε οδηγούν, τι θέλουν να κάνουν;

Θες να μου δείξεις λίγο μέσα από το ρεπορτάζ σου τι θέλουν να κάνουν; Με θέλουν να γίνω καλύτερος άνθρωπος; Να γίνω ποιο όμορφος; Ποιο τίμιος; Ποιο πολιτισμένος; Μιλάτε για πολιτισμό, που είναι; Μιλάτε για ελευθερία, που είναι; Μιλάτε για αγάπη βρε ζώα και βιάζετε τον πλανήτη, νομιμοποιείτε την παιδεραστία, νομιμοποιείτε την ανωμαλία, νομιμοποιείτε την κλεψιά, το ψεύδος, όλα γύρω σας είναι ψεύτικα, δεν έχετε κανένα αξιακό, πέστε μου σε ποιο αξιακό μπαίνετε. Τι αξιακό έχει ένα δόγμα; Πέστε μου ένα δόγμα να μπω και εγώ γιατί είμαι αδογμάτιστος. Θέλω να μου βρείτε ένα δόγμα το καλύτερο το ποιο τίμιο το ποιο καλό που μπορεί τον άνθρωπο να τον θεώσει, πέστε μου ένα δόγμα και θα του ζητήσω δύο πράγματα, την ύπαρξη του Θεού του, την δικιά του ύπαρξη και το αξιακό του σύστημα, μόλις μου τα δώσει, όποιο δόγμα μου τα δώσει θα πάω μαζί του, ξέρετε κάποιο τέτοιο δόγμα; Όχι ε; αν ξέρετε να μου το πείτε.

ΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΤΟΥΣ

Δηλώνω δημόσια, όποιο δόγμα μου δείξει την ύπαρξη του Θεού του, το αξιακό του σύστημα, και αν αυτό που κάνει είναι διαταγή από κάποια θεϊκή οντότητα με απόδειξη αυτής εγώ θα πάω μαζί του, το δηλώνω δημόσια. Υπάρχει ένα τέτοιο δόγμα; Μα πώς να υπάρχει αφού ξεκινάει μόνο με το λεξικό ότι δόγμα είναι οποιαδήποτε θεμελιώδη αρχή που δεν αποδεικνύεται άρα το υπαρκτόν και το ορθόν πως θα μου τα αποδείξεις; Αφού δεν υπάρχει! Εάν αποδειχθεί το δόγμα δεν είναι δόγμα. Άρα γιατί υπάρχουν τόσα δόγματα και κλειδώνουν τους ανθρώπους; Στην αντινόηση της αλήθειας; Εξήγησε μου Λάμπρο. Θες να πάμε όμως και στο πολιτικό κομμάτι, γιατί εντελώς τυχαία τα κόμματα όλα βγαλμένα από τα δογματικά κομμάτια; Πέσε μου ένα κόμμα που δεν έχει βγει από το δογματικό κομμάτι.

Λάμπρος Γιώτης: Να το αναλύσουμε λιγάκι αυτό; Οι άνθρωποι των δογμάτων λοιπόν ε;

ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Αρτέμης Σώρρας: Ποιος είχε την δικαιοσύνη το 1040, το 1100, το 1200, το 1400; Η εκκλησία, δηλαδή τα δόγματα, ναι ή όχι;

Λάμπρος Γιώτης: Σωστά

Αρτέμης Σώρρας: Η ιερά εξέταση δεν είχε την δικαιοσύνη; Καλά τα θεοκρατικά τα δόγματα που δεν αποδεικνύονται έχουν την δικαιοσύνη και θες την δικαιοσύνη αληθινή; Επί Ναπολέοντα δεν κρεμάει από όλες τις ιερές συνόδους και τις ιερές εξετάσεις που είχε τσακίσει τον κόσμο; Όποιου παπά δεν του άρεσες σε έλεγε μάγο και σε έκαιγε στην πυρά. Έμπαινε σπίτι σου χωρίς ένταλμα και έκανε ότι ήθελε. Και τώρα το ίδιο κάνουνε. Αν πας στην Αφρική, αν πας στα Ιμαλάια, αν πας πιο κάτω στις Φιλιππίνες θα δεις την παράνοια σήμερα σκοτώνουν τον άνθρωπο και κάποιο είναι υπεύθυνοι γι’ αυτό. Και κάποιος πρέπει να το σταματήσει. Και δεν ξέρω τι μου λες αδερφέ όταν μου λες ότι είσαι Χριστιανός και εγώ δεν κάνω αυτό και εγώ είμαι Καθολικός, α δηλαδή ο Καθολικός είναι παλιάνθρωπος; Ο Μουσουλμάνος είναι πιο παλιάνθρωπος; Άρα δεν μπορώ να πειράξω τον άνθρωπο;

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΛΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ

Δεν σου κάνει εντύπωση που όλα τα δόγματα λένε αν δεν είσαι αυτό δεν είσαι άνθρωπος, δεν είσαι Έλληνας; Άρα εγώ δεν έχω έθνος; Μα εσείς τώρα ήρθατε, είστε φρέσκοι εγώ έχω έλευση από την αρχή του πλανήτη βρε παιδιά. Εσείς θα μου καταστρέψετε εμένα το D.N.A.; υπάρχει γονίδιο Χριστιανού; Υπάρχει γονίδιο Μασόνου; Υπάρχει γονίδιο Καθολικού; Ινδουιστή; Ένα είναι το γονίδιο το D.N.A. και πάμε στην καταγωγή. Άρα το δόγμα είναι μία άλλη ιστορία σαν τις ομάδες. Γιατί είναι κυρίαρχο για σένα; Μα όλες οι θρησκείες αγαπητέ Λάμπρο έχουν το εξής κατ’ εικόνα και ομοίωση, σωστά; Αν θες να δεις τον Θεό κοίτα τα μούτρα σου σε ένα πηγάδι, σ’ ένα ποτάμι, σ’ ένα καθρέφτη, εικόνα είσαι εσύ. Ομοίωση σημαίνει όμοιο. Το ότι η αθανασία δεν είναι μαζί σου είναι η τιμωρία σου αλλά είναι αλλού και γιατί ασχολείστε όλοι με τον Θεό λες και είναι κάπου αλλού σε άλλο πλανήτη; Ε, άστον να είναι, δεν είναι εδώ αν θέλει θα έρθει. Γιατί από την ώρα που γεννιέσαι μέχρι την ώρα που πεθαίνεις είσαι σε ένα δόγμα να σε λιανίζει μέχρι να πεθάνεις, άρα δεν ζεις, και όχι ένα πολλά. Ποιος τα έκανε όλα αυτά; Τι θέλει από εμένα;

Λάμπρος Γιώτης: Με ποιο σκοπό;

ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΘΕΟ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΤΕ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αρτέμης Σώρρας: Να με κάνει καλύτερο; Πέστε μου μία ιδεολογία η οποία δεν είναι δογματική, Χριστιανοδημοκράτες στην Αμερική οι Ρεπουμπλικάνοι α ωραία εμείς είμαστε Βαπτιστές λέει όχι αυτοί α ναι; Επιτρέπεται τώρα να βγαίνει ο Άνθιμος και να λέει αν θα ψηφίσεις ναι; Γιατί δεν ασχολείσαι με τον Θεό; Ξέρεις γιατί; Γιατί δεν υπάρχει κανένας Θεός να υπηρετήσεις Άνθιμε και όλα τα μαύρα παπαδαριά. Γιατί αν είχατε θα ασχολιόσασταν και θα δίνατε συμβουλές πραγματικές ανθρώπινες. Αλλά επειδή δεν έχετε τι να υπηρετήσετε ήρθατε στην πολιτική γιατί αυτά τα τσιράκια είναι πολιτικοί.

ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ

Είναι δυνατόν ο Αλέξης Τσίπρας ο Εβραίος, γνωρίζεις ότι είναι Εβραίος ο Αλέξης Τσίπρας;

Λάμπρος Γιώτης: Εικάζεται από το Σίπρας

Αρτέμης Σώρρας: Όχι δεν εικάζεται το Τσίπρα είναι παρατσούκλι. Οι Έλληνες έχουν πολλά παρατσούκλια.

Λάμπρος Γιώτης: Από το Ισπανικό, κάτι τέτοιο.

Αρτέμης Σώρρας: Είναι Τσεχοσλοβάκοι Εβραίοι. Βέβαια στην Αμερική έχουμε περίπου τις 600 οικογένειες Εβραϊκές.

Λάμπρος Γιώτης: Ο πατέρας του είναι από την Ναύπακτο ε;

Αρτέμης Σώρρας: Έλα μωρέ τώρα όπως ο Παπανδρέου είναι από το Καστέλι, εντάξει τώρα. όπως ο Μητσοτάκης που είναι από την Κρήτη που ο πατέρας του ήταν από την Μάνη κοίτα τα μέρη που πιάνουν ε; ο Παπούλιας είναι από τα Γιάννενα, άλλος Εβραίος αυτός. Όλοι αυτοί είναι Εβραίοι. Ο Μητσοτάκης είναι συγγενής με τον Βενιζέλο. Ο Βενιζέλος ο οποίος πιο Εβραίος πεθαίνεις, πιο Εβραίος από τον Βενιζέλο δεν είναι, είναι ξάδερφος του Ατατούρκ του μεγάλου σφάχτη του Ελληνισμού.

Λάμπρος Γιώτης: Είναι Θεσσαλονικιός έτσι;

Αρτέμης Σώρρας: Τι Θεσσαλονικιός, αφού τους φυτεύουνε. Έρχονται γύρω γύρω σαν τους τσιγγάνους.

Λάμπρος Γιώτης: Έτσι Αρτέμη διαβρώνουν και διαστρεβλώνουν την σύγχρονη Ελληνική ιστορία. Τα παιδιά μας μεγαλώνουν με αυτές τις παλιοφυλλάδες.

Ο ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΕ ΣΤΗΝ ΣΠΑΡΤΗ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΠΕΡΟΥ

Αρτέμης Σώρρας: Εμ, βλέπεις τώρα; Πας στην Βουλή σου τώρα την Ελληνική που εσύ γέννησες την δημοκρατία και αντί απ’ έξω να έχω τον Λυκούργο που τον έχουν και στο Αμερικάνικο Κογκρέσο, και ξέρεις κάτι; Ο Λυκούργος όταν έφτιαξε τους νόμους στην Σπάρτη λέει «δεν θα αλλάξετε τους νόμους μέχρι να γυρίσω πίσω» και χάθηκε. Ξέρεις που πήγε; Στο Περού. Πως πήγε στο Περού; Με φουσκωτή βάρκα; Ένα κρατούμενο αυτό. Εκεί τον έχουν, εμείς δεν τον έχουμε πουθενά; Παρά έξω από την Ελληνική μου Βουλή έχω τον Εβραίο που είναι ο μεγαλύτερος προδότης, και άλλοι είναι προδότες δηλαδή, δεν είναι ο μεγαλύτερος αλλά έχει πολλούς μεγάλους αλλά και ξάδερφος του Ατατούρκ. Προτείνανε τον Ατατούρκ για Νόμπελ Ειρήνης; Παιδιά έχουμε πολύ μεγάλο θέμα.

Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ

Και μετά την Πανεπιστημίου, στα χρόνια μου τώρα, σκέψου τι έχουνε κάνει, να την βγάλουνε Ελευθερίου Βενιζέλου; Δηλαδή νομίζεις ότι τον τιμάνε τον Σοφοκλή; Δεν ενδιαφέρονται, είναι γι’ αυτούς ένας αναλώσιμος άνθρωπος. Όμως πρέπει να βλέπεις πάντα έναν Εβραίο μπροστά σου γιατί δεν έχουν κάτι άλλο. Δεν γίνεται αγαπητέ μου σε αυτές τις φούσκες τώρα που βλέπουμε μπροστά μας. Πρέπει να σκεφτούμε Ελληνικά. Μετά την Θησέως, που πήραν τον Θησέα τον τεράστιο, σιγά μην ξέρουν τα ζώα ποιος ήταν ο Θησέας, και την κάναν και αυτήν Ελευθερίου Βενιζέλου.

Έχετε μεγάλο καημό παιδιά, φτηνοί, αυτός είναι ο Εβραϊσμός, ο εγωϊσμός. Ο εγωϊσμός τι είναι, να σπάσουμε το μεγάλο το δικό σου και να αφήσουμε αυτό το χαμίνι γιατί ως μοναδική λύση και δεν υπάρχει κάτι άλλο ως αληθινό και υπαρκτό, και το μεγάλο το τεράστιο πρέπει να χαθεί, πρέπει να φύγει. Οπότε έχεις αυτήν ηλιθιότητα να την κάνεις τι; Αυτός είναι ο εγωϊσμός. Ενώ ο συναγωνισμός για τον Έλληνα πρωτίστως είναι πηγή δύναμης. Γιατί τον συναγωνισμό αγαπητέ τον αντέχουμε; Έλα να δούμε πως εγώ θα το φτιάξω μεγαλύτερο και καλύτερο, έλα να δεις πως το κάνω πιο τεχνολογικό. Και όταν εγώ το κάνω εσύ θα γονατίσεις γιατί είναι καλύτερο, δεν γίνεται, άμα δεν νικήσεις απλά σου φέρνω το σχέδιο. Δεν σε σκοτώνω για να είμαι εγώ ο πρώτος ή ο δεύτερος, αυτό είναι ο Ελληνισμός.

Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΡΜΟΝΙΚΗ ΑΛΧΗΜΕΙΑ

Ο Ελληνισμός είναι μία τεράστια αλχημεία που κινείται ανάμεσα στο αρνητικό και στο θετικό χωρίς να σκοτώνει το ένα το άλλο. Είναι ένα κιονόκρανο το οποίο κινείται στην αρνητική του δύναμη στην θετική του δύναμη αλλά ο Ελληνισμός είναι μία αρμονία έτσι όπως δουλεύει το Σύμπαν. Το ζήτημα είναι ότι θα πρέπει να καταλάβουμε πολλά πράγματα και ο Ελληνισμός μπορεί να το κάνει αυτό. Ο Έλληνας μπορεί να το κάνει αρκεί να καταλάβουν όλοι οι Έλληνες τι συμβαίνει. Μην κοιτάτε τα πάντα γύρω σας που σας ενοχλούν τόσο πολύ είτε Εβραίοι, είτε Σιωνιστές λέγονται αυτοί δεν έχουν μέλλον, άλλωστε θα το βλέπαμε.

ΕΙΧΑΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ Η ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ

Ήρθε ο καιρός που αφέθηκαν ελεύθεροι, ξέρετε από την μία τιμωρήθηκαν οι άνθρωποι από τον Μέγα Αλέξανδρο και μετά αλλά και αυτοί που τους δόθηκε η ευκαιρία να δείξουν τον πραγματικό τους εαυτό. Όλη αυτή η πλατφόρμα που έχει τρέξει όλα αυτά που έχουνε κάνει και που έχουν γίνει νομίζουν κάποιοι ότι είναι η δύναμη ενώ είναι η πραγματική τους τιμωρία. Θα ακούσετε ένα παράξενο, είχαν το ελεύθερο να κάνουν ότι θέλουν, οκ είστε ελεύθεροι κάντε ότι θέλετε, άλλωστε οι άνθρωποι μετά από τότε ζούμε 60, 70, 80 χρόνια, πεθαίνουμε, αρρώστιες, αίμα πολύ. Ήρθε ο μεσαίωνας, σφάχτε κάντε οκ, τι μας κάνατε; Μας κάνατε να χάσουμε τον ανθρωπισμό μας, μας κάνατε να χάσουμε την λογική μας, την νόηση την κάνατε αντινόηση, την δικαιοσύνη την κάνατε αντιδικαιοσύνη. Δώσε μου τις αντιαξίες σε παρακαλώ πάρα πολύ.

ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ

Λάμπρος Γιώτης: Αρτέμη να σταθούμε λιγάκι γιατί τα παγκόσμια καταπιστεύματα μας τα κρύψανε;

Αρτέμης Σώρρας: Ε, είδες τώρα;

Λάμπρος Γιώτης: Να το ψάξουμε τώρα.

Αρτέμης Σώρρας: Το έχουμε ψάξει, ξέρετε είναι αυτό που σας είπα. Ελάτε να φτιάξετε έναν πλανήτη όπως τον θέλετε. Εκεί έτρεξαν πολλά πράγματα δικά τους με δικές μας γραμμές και φυσικά αυτό που είχαν ήταν πάντα στην βάση την δικιά μας ενώ η πλατφόρμα ήταν πάντα δικιά τους. Δεν μπορείς να ξεφύγεις από αυτήν την πλατφόρμα γιατί είναι σαν να ξεφεύγεις από την ίδια την γέννα. Άρα αν είσαι τόσο μάγκας πρέπει να φτιάξεις έναν άλλο πλανήτη, πρέπει να φτιάξεις δημιουργήματα άλλα που να αγγίζουν στην νομοτέλεια και να μου πεις τι έχεις φτιάξει άρα εδώ είναι αλλουνού το σπίτι έχει χαραγές έχει στάτους να ξεπερνάς αλλά πάντα βάζαν του ανθρώπους να το κάνουν, να το ξεπεράσουν, γι’ αυτό και τις προδοσίες τις έχουμε από τους ανθρώπους.

Δηλαδή και οι προδοσίες και στην Τροία και μετά και πριν πάντα πρέπει να εκτελέσει σε αυτήν διάσταση ο άνθρωπος και η ελεύθερη βούλησή του και εκεί είναι ένα τεράστιο συναίσθημα, τι είναι αυτό βρε κερατά; Αφού τα έχεις όλα δικά σου, τι είναι αυτό που προδίδεις την ίδια σου την γέννα; Αυτό είναι τρελό. Ακόμα αυτό συναίσθημα δεν έχει βρεθεί στο Σύμπαν, πως αυτοί οι τεράστιοι προδίδουν την γέννα και τον άνθρωπο, την ίδια τους την γέννα, την ίδια την δημιουργία ενώ πολέμησαν. Δηλαδή στην Τροία πολέμησαν τόσο πολύ όλοι και τελικά κάποιος δικός μας που δεν θέλω σήμερα να αποκαλύψω πρόδωσε.

ΣΤΗΝ ΙΛΙΑΔΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΔΥΣΣΕΙΑ Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ

Έχεις την Ιλιάδα που ασχολείται με την ύλη και πρωταγωνιστής είναι ο Αχιλλέας, ο τεράστιος Αχιλλέας που στην Ινδία μετά τον κάνουν Θεό, τον Θεό Κρίσνα, α μάλιστα εσάς περιμέναμε. Από την άλλη όμως έχεις τον Οδυσσέα ένα πρόσωπο ξέρεις ποια είναι η Οδύσσεια; Η δικιά σου ταλαιπωρία από τότε μέχρι σήμερα. Η δικιά του; δεν μπορούσε να ακουμπήσει την ΓΗ. Δεν σου κάνει εντύπωση ότι ο Οδυσσέας ακούμπαγε μόνο το νερό; Θάλασσα. Φυσικά πρέπει να ξέρετε ότι ο Οδυσσέας είναι γιος του Ποσειδώνα. Τον έλιωσε τον κυνήγησε γιατί έκανε αυτό που δεν έπρεπε να κάνει.

Λάμπρος Γιώτης: Η νοσταλγία της επιστροφής.

Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ ΓΗ ΚΑΙ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ ΝΕΡΟ

Αρτέμης Σώρρας: Όχι η νοσταλγία, τον κυνήγαγε να τον λιώσει, τον τιμώρησε. Και κάπου που τον βοηθάει δεν τον βοηθάει τον Οδυσσέα για να τον βοηθήσει, τον βοηθάει για να μην τον τεντώσει και να τον ταλαιπωρήσει ακόμα πιο πολύ. Είναι τιμωρία, η τιμωρία όλου του Έθνους και του γένους των Ελλήνων και των ανθρώπων, είναι αυτή η ταλαιπωρία έως και σήμερα γιατί εκεί στην Τροία υπήρξε μία μεγάλη προδοσία. Ενώ νικήσαμε έγινε τελευταία ώρα και στιγμή μία μεγάλη προδοσία και ο Οδυσσέας δεν μπορούσε να ακουμπήσει την ΓΗ, μόνο το νερό, σε αντίθεση με τον Αλέξανδρο ο οποίος δεν ακούμπησε το νερό, ακούμπησε την ΓΗ. Σκέψου το ο ένας είναι από την ξηρά ο άλλος είναι από το νερό γιατί; Και γράφτηκε ένα ολόκληρο βιβλίο και είναι για σένα. Είναι μια μεγάλη προδοσία που έγινε και το γένος είναι από τότε και από τον Αλέξανδρο και μετά ταλαιπωρείσαι πολύ. Έρχονται οι ώρες όμως και αυτά που έχουν κάνει, σου δόθηκε η ευκαιρία να κάνεις, οκ, κάνε.

ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΛΥΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΛΛΑΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΣΟΥ ΑΝΗΚΕΙ

Όλο αυτό που έχετε στρώσει που έχετε κάνει διαλύετε την ίδια την δημιουργία τώρα δεν είναι θέμα προσωπικό, δεν είναι θέμα Εβραίων, αυτοί βοσκοί ήταν πάντα, πίσω τους είναι τεράστιες δυνάμεις οι αντίθετες δυνάμεις οι αποστατικές δυνάμεις, αυτοί είναι βοσκοί και το είπανε άλλωστε. Θυμήσου, όταν λένε ότι ο Ιωσήφ στην Αίγυπτο κάλεσε τους δικούς του και τον ρώτησε ο Φαραώ «τι δουλειά κάνεις;» απάντησε «όπως και εμείς έτσι και οι πρόγονοι μας και οι απόγονοί μας ήμασταν είμαστε και θα είμαστε τσοπάνηδες», στο είπανε οι άνθρωποι. Τώρα πως βλέπεις τσοπάνηδες να νομίζεις ότι σε διοικούνε, ε δεν γίνεται. Άρα υπάρχει κάτι πολύ πιο μεγάλο από πίσω, γνωρίζουμε ποιοι είναι, ξέρουμε που ακριβώς πάει. Τελειώνουν όλα αυτά αρκεί να καταλάβει ο άνθρωπος ο Έλληνας τι ακριβώς μπορεί να γίνει. Και να κατανοήσει ότι αυτό το σπίτι είναι δικό του και δεν είναι μόνο η Ελλάδα, είναι ο πλανήτης. Μπορεί να ζήσει μέσα σε μία πολιτεία που πραγματικά αυτός θα την ξανά φτιάξει.

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ

Εγώ προσωπικά θα σας πω την άποψή μου, δεν μας έχουν κλέψει τίποτα είναι ζώα σπάνε, καταστρέφουν, κρύβουν. Πώς να κρύψεις κάτι από ένα υποσυνείδητο; Αφού στο υποσυνείδητο είναι χαραγμένα τα πάντα. Ότι έχει συμβεί ότι έχει γίνει μέχρι και σήμερα είναι καταγεγραμμένο. Ξέρεις πρέπει να καταλάβεις όλα αυτά τα ψέματα όλη αυτή η γελοιότητα που λες σε κάποιον και τον κοιτάς στα μάτια να δεις να είσαι γελοίος ενώ τον κοροϊδεύεις του μιλάς ευγενικά, ενώ με υπονομεύεις αλλά τελικά μου δείχνεις ότι είσαι μαζί μου, δεν μπορείς Λάμπρο και κανένας μας δεν μπορεί να κρυφτεί από το καταγραφικό του εαυτού του. Εσύ ξέρεις μέσα σου τι είσαι, ξέρεις ότι με έχεις κοροϊδέψει εκείνη την ώρα και θες να με σκοτώσεις να με αφανίσεις. Αλλά φαίνεται φαινομενικά στην πλασματική ζωή σου ότι αυτό θα τον φάνε τα σκουλήκια δεν έχει καμία αξία άρα αυτό που έχει αξία είναι κάτι μεγαλύτερο. Αυτές οι καταγραφές είναι στο υποσυνείδητο. Αυτές οι καταγραφές Λάμπρο είναι κλειδί, και η τεχνολογία σου είναι εκεί, και το πώς θα ξανά φτιάξω τα αγάλματά μου ξέρω εγώ, κι αν δεν έχουν εμφανιστεί ακόμα αυτοί και δεν τους βλέπετε είναι εδώ. Αυτοί που μπορούν να τινάξουν τον πλανήτη στον αέρα. Αυτοί που μπορούν αύριο το πρωί πίνοντας νερό να διαλυθούν τα πάντα. Οι τεχνολογίες είναι όλες εδώ.

ΟΠΟΙΑΝΟΥ ΤΟ ΑΙΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΡΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΟΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

Κάποια ανθρωπάκια που εξυπηρετούν μικρά συμφέροντα, ψευτολέσχες με κάτι αγορασμένες γελοίες Κινέζικες καρέκλες, φορώντας κάποιες ποδιές πάντα από την Ταϊβάν ή από την Μαλαισία νομίζοντας ότι έχουν κάποια δύναμη, δεν έχουν τίποτα. Τους λέω λοιπόν και χτυπάω το καμπανάκι προλαβαίνετε να μαζευτείτε, είναι κοντά η ώρα που σε οποιανού το αίμα δεν θα ρέει αλήθεια απλά δεν θα είναι συμβατός να μένει σε αυτόν τον πλανήτη σίγουρα δεν καταλαβαίνουν τι λέω έρχονται οι ώρες όμως που θα καταλάβουν, μάλλον θα λιώσουν γιατί ίσως είναι μέσα στο ΜΑΤΡΙΧ της πλάνης.

Η ΕΠΑΡΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΙΑ

Ξέρεις είναι σαν αυτόν που έχει έπαρση, ενώ έχει έπαρση και ναρκισσισμό αυτός νομίζει ότι είναι και ταπεινός και έχει τεράστια έπαρση. Ξέρεις ότι η έπαρση είναι τεράστια αρρώστια. Ο Σωκράτης έλεγε αν δείτε κάπου φωτιά και κάπου έπαρση αφήστε το να καίει θα το σβήσουμε μετά την έπαρση να σβήσουμε, για να καταλάβεις.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

Εάν είμαστε το μοναδικό, Εγώ θα πω θα τοποθετηθώ έτσι χωρίς να προσβάλω κανέναν, όλα αυτά θα τα δούμε στην διαδικασία, ότι είμαστε το μοναδικό πανάρχαιο Έθνος στον πλανήτη. Τώρα αν πραγματικά διαδικασίες Έθνους υπάρχουν και άλλα θα τα βρούμε στην πορεία. Εδώ έχει μεγάλη σημασία να καταλάβουμε την μεγάλη ιστορία που έχουμε. Τόσες χιλιάδες χρόνια που κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει την τεράστια ιστορία μας.

ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ

Εδώ έρχεται ένα σύνταγμα που είναι το πρώτο σύνταγμα της Ελλάδας της νεότερης βέβαια έτσι; Δεν μιλάμε τώρα για την δημοκρατία της Σπάρτης και μετά της Αθήνας και τόσα συντάγματα και τόσοι βασιλιάδες που έχουνε περάσει, θα πω ότι βασιλιάδες έχουμε μόνο Έλληνες οι άλλοι είναι κατασκευές, γιατί βασιλιάς ήταν ο Φίλιππος ο 1ος και εκλεγμένος. Έπειτα δεν έχουμε εκλεγμένους βασιλιάδες, έχουμε αυτόκλητους.

ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΡΙΤΗ ΓΙΟ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΒΥΖΑΝΤΑ

Όπως έχουμε αυτόκλητους ιεράρχες και αυτόκλητες αυτοκρατορίες και μπορούμε να μιλάμε για δύο εβδομάδες χωρίς να σταματάμε για να καταλάβουμε αυτήν την διαδικασία, μην πιάσουμε το αρχαίο Βυζάντιο που είναι δικό μας, το Βυζάντιο το πραγματικό είναι του 7ου αιώνα από τον Μεγαρίτη, από τα Μέγαρα, γιο του Απόλλωνα Βύζαντα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΦΤΙΑΧΤΗΚΑΝ ΜΕ ΧΡΗΣΜΟ

Και εκεί έχει μεγάλη σημασία να καταλάβουμε αγαπητέ Λάμπρο ότι όλες οι Ελληνικές πόλεις και ειδικά οι τεράστιες πόλεις έχουν γίνει με την Πυθία, δηλαδή έχουν γίνει από το Μαντείο των Δελφών, που σημαίνει ότι έχεις μια καθοδήγηση, δεν είσαι μόνος σου, έχεις ιερούς τόπους έχεις πύλες με την μήτρα του σύμπαντος και αν το θέλεις και με την μήτρα των Θεών σου έτσι θα το καταλάβετε. Δεν είναι τυχαίο που όλες οι πόλεις στην Ελλάδα είχανε χρησμό το που θα φτιαχτούν. Δεν έπρεπε να ξεφύγουν χιλιοστό γιατί οι άνθρωποι είναι κατασκευές πολύ συγκεκριμένες, η ΓΗ είναι πάλι μια κατασκευή που την γνωρίζουν κάποιοι άλλοι και όχι αυτά τα αυτόκλητα γαϊδούρια θα πω, όπως το λέω με μεγάλο σεβασμό στο γαϊδούρι.

ΔΡΩΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ

Άρα καταλαβαίνετε ότι είχαμε, καταρχάς οι άνθρωποι είχανε δρώμενα, ξέρετε τι είναι τα δρώμενα; Δρώμενο είναι ο τρόπος της ζωής σου και πως πρέπει να τοποθετείσαι. Άρα λοιπόν τα υλικά από τι είσαι φτιαγμένος και πως έπρεπε να τοποθετείσαι, το βιοτικό σου κομμάτι, πως ήταν η γέννησή σου, πως ήταν η βάπτισή σου.

ΟΝΟΜΑΤΟΔΟΣΙΑ

Οι βαπτίσεις ήταν πολύ συγκεκριμένες και οι ονοματοδοσίες συγκεκριμένες. Στον πλανήτη σήμερα είναι γελοία τα πράγματα, ντρέπομαι για τα ονόματα των ανθρώπων και εκεί θα ακουμπήσω, ντρέπομαι, φωνάζεις Γιάννη και γυρίζει η μισή Ελλάδα; Κωνσταντίνος, Σαμουήλ, Γιώργος, Νίκος, ντρέπομαι, στο Χόλυγουντ, που άνθρωποι κοιτάνε τηλεόραση ένα Εβραϊκό Χόλυγουντ και όλοι είναι Νώε, Ρεβέκκα, Ντέιβιντ και όλες αυτές τις σαχλαμάρες. Πραγματικά οι άνθρωποι κονσερβοποιήθηκαν, έγιναν σε συγκεκριμένες ταμπέλες και οικόπεδα, είναι ντροπή για τον άνθρωπο ενώ πραγματικά η ελευθερία του ονόματος και του ανθρώπου και εκεί θέλω να σταθώ, θέλω να χτυπήσετε μία σελίδα με Ελληνικά ονόματα και θέλω να πάτε να κάνετε μία ανάλυση τι σημαίνει το όνομα, γιατί και το όνομα έχει τεράστια τεχνολογία και κραδασμικότητα. Τώρα Γιάννης, Νίκος, Πέτρος, Λίτσα, μετά δεν τους αρέσουν τα ονόματα φτιάχνουν υποκατάστατα και γίνετε ένα αλλαλούμ χωρίς καμία νόηση λες και είμαστε σκύλοι, ΟΧΙ κύνες, σκυλιά, ζώα. Ενώ η πραγματική τεχνολογία των Ελλήνων όταν γεννιόταν το παιδί το οικογενειακό περιβάλλον του καθόταν ψυχολογούσε και ψυχογραφούσε το παιδί και του έδινε το όνομα που αντιπροσώπευε τον χαρακτήρα του και φυσικά δεν υπήρχαν επώνυμα. Όλα τα επώνυμα είναι παρατσούκλια των γελοίων βοσκών, ανόητων που ούτε ονόματα δεν μπορούν να βγάλουν, όλα. Η Ελλάδα είναι γεμάτη παρατσούκλια, φυσικά οι άνθρωποι τα βάζουν και σε μεγάλες ταμπέλες και δεν τρέπονται καθόλου νομίζοντας ότι αυτό είναι και τίποτα άλλο, τόσο πλάνη.

Λάμπρος Γιώτης: Το παιδί έπαιρνε το επώνυμο του πατέρα.

Αρτέμης Σώρρας: Όχι, δεν υπήρχε επώνυμο στην αρχαιότητα

Λάμπρος Γιώτης: ο Φίλιππος ;

Αρτέμης Σώρρας: ο Φίλιππος ο Β’ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ. Εσύ δηλαδή είσαι ο Λάμπρος ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ από την Λάρισα, τέλος δεν υπάρχει άλλος. Το ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ από την Λάρισα ή από το Άργος ή από την Σπάρτη δεν υπάρχει άλλος, σήμερα λοιπόν το επώνυμο τι δηλώνει; Και πάλι έχουμε σήμερα επώνυμα που όλα τα παρατσούκλια συνδέονται μεταξύ τους αλλά και πάλι μάνα και πατέρας και αριθμός ταυτότητας, έχουμε και αριθμούς βέβαια, δεν γίνεται λάθος. Το επώνυμο είναι πρόσθετο, στην Κρήτη έχουνε βάλει τα –άκης για να κοντύνουν όλοι, είστε πολύ χαμηλοί ξεπλυμένοι και εμείς είμαστε οι άλλοι. Έχει σημασία να δούμε όλα τα Ελληνικά ονόματα όπως είναι ο Λεωνίδας. Τώρα το Λεωνίδας δεν είναι ούτε χριστιανικό ούτε τίποτα, τώρα το Λεωνίδας είναι τεράστιο Ελληνικό και σημαίνει είδα τον Λέοντα.

ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ

Όπως η Ελένη, άσχετα αν ήταν η μάνα του Κωνσταντίνου μεγάλη τσατσόγρια και την λέω έτσι γιατί έχει πει τόσα τεράστια ψέμματα, ντρέπομαι που υπάρχουν βιβλία που διαβάζουν άνθρωποι για την Ελένη όπως όταν πήγε μετά από 400 χρόνια για να βρει τον σταυρό στην Ιερουσαλήμ, πρέπει να διαβάσετε για να θυμώσετε γι’ αυτό είμαι αγανακτισμένος με τα τόσα γελοία ψέματα, και σκουντούφλησε που ξέρεις;

Όπως προχωρούσε στην Ιερουσαλήμ ξέρεις που σκουντούφλησε; Πάνω στον τίμιο σταυρό το πιστεύεις αυτό; Δύο μαδέρια που τα καίγανε μετά από 20 νεκρούς η Ελένη η μάνα του Κωνσταντίνου μετά από 400 χρόνια, όπως τοποθετούν τουλάχιστον τα ημερολόγια οι «φίλοι» μας οι Εβραίοι, σκουντούφλησε επάνω στον σταυρό, δεν γίνεται πλάκα;

Έκτοτε υπάρχουν 7 καράβια με 100.000 τόνους το κάθε ένα και μοιράζουν το τίμιο ξύλο, πόσο μεγάλη κοροϊδία είναι; Θα πρέπει να σταματήσουμε λοιπόν, δηλαδή προσβάλλουν.

ΑΝ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΣΧΗΜΑ ΘΑ ΜΠΩ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ

Κοίταξε έχει σημασία να σου πω κάτι δεν έχει σημασία να προσβάλλουν εμένα ασχέτως ποιος θα είναι και τι εθνικότητας θα είναι αν στον δρόμο βρω κάποιον να τον ξεφτιλίζουν και να τον προσβάλλουν πολύ άσχημα θα μπω στην μέση γιατί νιώθω το ίδιο και την θέση μου εκεί γι’ αυτό έχει σημασία μετά θα δείτε ότι στην δικιά μας την Πολιτεία στην Πολιτεία των Ελλήνων υπάρχουν τρεις νόμοι που δεν μπορείς να τους ξεπεράσεις ποτέ γιατί πιστεύουμε σε μια πραγματική πολιτεία η οποία αυτή θα παράξει ανθρώπους είναι το εργοστάσια αν το θέλετε παραγωγής νόησης αξιών αρχών που θα παράξει τους πολίτες. Σήμερα ο πολίτης παράγεται.

Η ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΝΟΗΣΗΣ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ. ΤΑ ΓΚΕΪ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑ

Τα παιδιά μου όσο και αν θέλω να τα χειραγωγήσω αν το θέλετε κάτω από μία αξία ή ένα αξιακό σύστημα δεν μπορώ διότι έξω υπάρχουν τόσοι ερεθισμοί και βάλλεται από χιλιάδες πράγματα. Άρα οι κοινωνία είναι ένα ξέφραγο αμπέλι, θα πω ότι είναι ένα κοινόβιο, ένας κοινόβιος οίκος ανοχής, οπότε σήμερα έχουμε παιδιά τα οποία είναι στο ΓΚΈΙ μην ξέροντας τι είναι αυτό. Ήδη υπάρχει σχολείο στις Σκανδιναβικές χώρες, είναι γελοίο αυτό που λέω γιατί τους ανθρώπους εκεί τους θεωρούν πολιτισμένους και έχουμε αντινόηση τεράστια όπου το αγόρι με το κορίτσι, ο Γιάννης δεν λέει «ο Γιάννης» λέει σκέτο «Γιάννης» δηλαδή θα είσαι Γιάννης και αργότερα θα αποφασίσεις αν θα είσαι «ο Γιάννης» δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις, «Γιάννης» δεν λες «ο Γιάννης», το καταλαβαίνεις; Έχει δικαίωμα να παίζει με κουκλίτσες με φορεματάκια, έχει δικαίωμα το αγόρι να πάει με φόρεμα εάν και εφόσον του αρέσει άρα γαλουχίζουν την νέα τάξη πραγμάτων άφυλο.

Η ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΦΥΛΛΟΥ ΕΧΕΙ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΕΣΗ ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΟΛΛΩΝ ΑΔΑΜ

Τι σημαίνει άφυλο βρε παιδιά; Πως θα το κάνετε αυτό; Ή μήπως θα φτάσουμε στην βρωμερή Παλαιά Διαθήκη των γύφτων, ακούστε τι λέω των γύφτων, οι οποίοι κανένας δεν διαβάζει, και λέει μέσα λοιπόν στην Γένεση, ο Θεός ο δικός τους έφτιαξε τους Αδάμ, έφτιαξε πολλούς Αδάμ. Δηλώνει λοιπόν ευθαρσώς αυτό το βιβλίο ότι Αδάμ ήταν πολλοί ήταν ερμαφρόδιτοι αλλά αυτό δεν βόλευε. Θεός και δεν ξέρεις τι να φτιάξεις; Και τελικά αυτό δεν βόλευε τον άνθρωπο; Δεν το διαβάσατε ποτέ, δεν θα έμαθαν ποτέ ότι εδώ πέρα οι Εβραίοι λένε ότι ο Θεός ο δικός τους έφτιαξε πολλούς Αδάμ και είναι ερμαφρόδιτοι άρα το πουσταριό σήμερα έρχεται από την Παλαιά Διαθήκη να μας πει τι; Και ποιος προβάλει αυτό το τρίτο φύλλο αν όχι τα ιερατεία; Έχω κάτι νομίζετε με του γκέι;

Είναι πλανεμένοι, και είναι πλανεμένη όλη η ανθρωπότητα. Δηλαδή για την κτηνοβασία να μην μιλήσουμε επειδή είναι θηλαστικό; Σε λίγο θα παντρεύονται άλογο με γυναίκες και γαϊδούρια με τους Άραβες; Έχει σημασία να καταλάβουμε ότι μετά ο Θεός έκανε λάθος, σοβαρά μιλάτε; Και μετά κοίμισε τον Αδάμ του κόβει ένα κομμάτι και φτιάχνει την γυναίκα, μάλιστα, πολλά κάνεις Θεέ. Ο δικός μου δεν κάνει λάθη!!! Αλλά πάμε και κάπου αλλού, αφού φτιάχνει τον Αδάμ και την Εύα φτιάχνει δύο αγοράκια και μετά και μετά; Άντε μπλέξε τώρα με τους Εβραίους με το μυαλό που δεν υπάρχει. Αυτές οι απορίες είναι μόνο δικές μου; Και εκεί πέρα στερεώσατε έναν πλανήτη ολόκληρο και αρχίσατε και δίνατε Παλαιές και Καινές Διαθήκες σε όλο τον κόσμο και του κάνετε δώρα;

Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΗΚΤΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ

Ξέρεις γιατί σου τα είπα αυτά; Άκου λοιπόν έρχεται ένα σύνταγμα σε πολιτεία των Ελλήνων και μιλάμε για χριστιανική εκκλησία, ξέρετε πολύ καλά ότι η χριστιανική εκκλησία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το Εβραϊκό κομμάτι. Αυτά που σας είπα πριν λίγο ενώ τα τοποθετούσα στους Εβραίους στην ίδια εκκλησία που η μάνα μου και η μάνα σου πηγαίνει και είναι μόνιμα εκεί η οποία ανάβει και λαμπάδες σε πολλούς αγίους αυτόκλητους βέβαια αλλά και άγιους που τους κάναν οι άλλοι μεθοδευμένα, σφάχτες, γιατί έχουμε ένα τεράστιο αριθμό βιαστών και δολοφόνων της εκκλησίας που σκότωναν Έλληνες εθνικούς ή όχι; Δηλαδή θα σας δείξουμε αγίους ή τι έλεγε ο Θεοδόσιος νόμοι του Βυζαντίου θεοκρατικοί άνθρωποι, σφάχτε άνθρωπο και Έλληνα αν πει ότι είναι Έλληνας. Αν αυτό δεν συνάδει με το Ταλμούδ και τους Εβραίους πέστε μου τι διαφορετικό είναι; Και όλο αυτό το καθεστώς το Εβραϊκό έρχεται και υπηρετεί γιατί έρχεται η χριστιανική εκκλησία και λέει προπάτορές μας είναι Αβραάμ, Ισαάκ, Σάρα, μάρα και το πανηγύρι του Γιαχβέ, άρα ξεκινάει έτσι μία θρησκεία η οποία είναι μέσα στην πολιτεία μου.

ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ; ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ; ΚΑΙ ΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΤΟΝ “ΚΥΡΙΟ ΥΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ” ; ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ

Και λέει ότι η ορθόδοξη εκκλησία της Ελλάδος, αυτό θέλω να το δω λίγο το ορθόδοξος, πέστε μου σε ποιο καταστατικό ή σε ποιο έγγραφο γράφει ορθόδοξος, μόνο λέξεις, χρησιμοποιούνε το ορθόδοξο αλλά ποτέ δεν είναι καμία όλα τα καταστατικά λένε άλλα εκτός από ορθόδοξο, κεφαλή, η ορθόδοξη εκκλησία της Ελλάδος, αυτό είναι το άρθρο 2 του Συντάγματος που το φτιάχνουν 1000 Βαυαροί επί Όθωνα στους Έλληνες. Και δεν φτάνει που έρχεται ο Βαυαρός ο βάρβαρος άρα καταλαβαίνετε ότι όλα είναι στοχευμένα, μαριονέτες, “η ορθόδοξη εκκλησία της Ελλάδος κεφαλή γνωρίζουσα τον κύριο ημών Ιησού Χριστό” , α τον γνώριζε κιόλας. Πως το καταλαβαίνετε συνέλληνες; Πέστε μου, γνωρίζει η εκκλησία τον κύριο υμών Ιησού Χριστό; Πως τον γνωρίζεις; Εδώ χαρτί δεν έχεις δικό του, μια επιστολή δικιά του δεν έχεις πως τον γνώρισες; Αυτό είναι σύνταγμα βρε παιδιά τώρα των Ελλήνων μου, του καινούριου μου κράτους υποτίθεται; Ενώ βρίσκονται στον Καποδίστρια; Θα ζήσουμε ωραίες στιγμές.

Φ.Ε.Κ. 5 1844 ΑΡΘΡΟ 2 ΝΟΜΟΣ 4111

ΠΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΣΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑ;

Αρτέμης Σώρρας: τελειώσαμε, που είναι η κυριαρχία σου που είναι το έθνος σου τώρα; έρχεται η εκκλησία να σου πάρει τα κυριαρχικά δικαιώματα, πως γίνεται αυτό πρέπει να μου το πεις. Σκοτώνει ένα δόγμα το κράτος; Με όσα ελληνικά αντιλαμβάνεται ο κάθε ένας ξέρετε τι είναι αυτό; Κινήθηκε ένα δόγμα σε όλη την Κωνσταντινούπολη είχε μία οικουμενικότητα και έρχεται ένα δόγμα και σου παίρνει την κυριαρχία; Είσαι ελέω θεού; Ποιο έλεος ποιανού θεού; Αποδείξτε μου όλα αυτά και υπάρχει θεός να χρειάζεται σύνταγμα; Η πολιτεία μου που είναι; Το έθνος μου που είναι; Έρχονται εδώ και μου διαλύουν το έθνος; Αμόρφωτοι άνθρωποι ερχόμενοι από Κωνσταντινούπολη; Και ξέρουμε πολύ καλά ότι το Βυζάντιο ήταν ελληνικό μάλλον ήτανε με ελληνικά κεφάλαια και έπρεπε η σύγκλητος να έχει ελληνικό D.N.A. το ξέρετε; Ο βασιλιάς ήταν από πάνω και όχι ο αυτοκράτορας, ο αυτοκράτορας ήταν πίτουρας. Έχει σημασία μετά να δούμε τι ήταν ο αυτοκράτορας και τι ο πατριάρχης, έχουμε πολύ μεγάλο θέμα, θα πρέπει να κάνουμε μία εκπομπή μόνο γι’ αυτό, κοίτα όμως τα κυριαρχικά σου δικαιώματα τι έχει αλλάξει από τότε μέχρι σήμερα; Πιστεύετε λοιπόν ότι αυτή η κυριαρχία στα δικαστήρια παντού κυριαρχεί το δόγμα;

ΠΟΙΟΝ ΒΟΛΕΥΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΆΠΑ ΑΠΟ ΤΟ 1050 ΚΑΙ ΜΕΤΑ;

Άρα δεν αντιλαμβάνεστε ότι τα δόγματα και πάμε να δούμε τώρα εφόσον είναι συνδεδεμένη όλη η χριστιανική εκκλησία με τους Εβραίους και με προπάτορες των Εβραίων είναι καθαρά εβραϊκά δογματισμένη η εκκλησία; Και έρχεται να μου μιλήσει για ανατολικό κράτος; Που υπακούει και αυτή εκεί άρα εγώ μεταβιβάζομαι σε ανατολικό κράτος; Ποιο ανατολικό κράτος; Δεν βλέπετε ότι ο πάπας κυριαρχεί σε πάρα πολλά κόμματα και σε τεράστια γη η Αμερική η Αγγλία και πότε γίνεται ένας πάπας; Έχω πάπα από το 1050 πριν δεν είχαμε, ποιους βόλευε όλο αυτό;

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ α’ μέρους: Βασιλική Δρόσου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Πλάτων Πισατίδης

ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

 

Αφήστε μια απάντηση