ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ: ΝΟΙΚΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΚΙ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ πέναλτυ ΤΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ !!!!

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ "Ε.ΣΥ." ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

Ε.ΣΥ. ΚΟΖΑΝΗΣ

ΕΧΕΤΕ ΑΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΧΕΧΗ ;;;

ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΩΣΕΤΕ:
ΕΚΜΙΣΘΩΣΤΕ ΤΟ ΣΕ ΕΝΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΓΡΑΦΕΙΟ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.” ΜΕ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ ΕΝΟΙΚΙΟ Π.Χ. 10 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΟΛΟ… !!! 

Ο ΝΟΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΙΣ Μη Κερδοσκοπικές Οργανώσεις ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΑΚΙΝΗΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΒΟΗΘΟΥΝ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ.

ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΑΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
ΚΑΝΤΕ ΤΟ… !!! 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΡΑΦΕΙΟ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ-Ε.ΣΥ.”
ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 140 ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ… !!!

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΑΝ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΑΣ ΝΟΙΚΙΑΣΤΕ ΤΑ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ Η ΕΦΟΡΙΑ Ή Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ! (έκτακτες ανακοινώσεις 12/3/2900 απομαγνητοφώνηση ομάδα ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)

…………………

ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ 92,6 fm ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ΜΕΤΑ ΤΟ 51ο ΛΕΠΤΟ…

ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΕΙ(register) ΣΤΟΝ ΟΗΕ ! 

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: “… Εκείνο που θέλω να πω είναι ότι, ιδιαίτερα τώρα με τα πολλά προβλήματα, γιατί οι τράπεζες έχουν στοχεύσει να σας πάρουν τα ακίνητα. Είχα πει κάποια στιγμή σε μια μου εκπομπή: Έλληνες, δώστε τα ακίνητα στην ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

Ξέρετε, έχουμε κάπου 200 Οργανισμούς και αυξάνονται συνέχεια, ο αριθμός πρέπει να γίνει 900 Δήμοι περίπου , όσοι είναι οι Καποδιστριακοί.

Στους 900 Δήμους τους Καποδιστριακούς,.. έχω το δικαίωμα και μπορώ να το κάνω, με σιγουριά, να κάνω την ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ register(να εγγραφεί) στον ΟΗΕ.

Εάν γίνει η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ register(να εγγραφεί) στον ΟΗΕ , οι δυνατότητες και οι δυνάμεις της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ και για τα δικαιώματά της , αλλά και για όλα , θα είναι ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ! Κι έτσι θα είναι ΠΑΝΤΟΥ !

Μπορώ λοιπόν να πάρω ένα register απ’ τον ΟΗΕ , έχω την δύναμη και την δυνατότητα και το έχω κάνει και για άλλα πράγματα , αλλά θα πρέπει να καλύψω τους Καποδιστριακούς Δήμους. Με register στον ΟΗΕ , δεν υπάρχει δικαίωμα , αναγνώριση , ο,τιδήποτε… θα είναι όλα δικά μας ! Ό,τι είναι δικό μας το θέλουμε και θα είναι αναγνωρισμένο και θα το αναγνωρίσει και ο ΟΗΕ και όλος ο κόσμος.

Έχει τεράστιες δυνατότητες η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ , αρκεί οι Έλληνες να καταλάβουν που ακριβώς πηγαίνει και πόσο βάθος έχει. Ν’ ανοίξουν τα μάτια τους , να ανοίξουν τα μυαλά τους , να ενωθούνε , να μπούνε μέσα να δείξουν την τεράστια δυναμική. Ακόμα και τα ακινητά τους που έχουν πρόβλημα , εργοστάσια , ξενοδοχεία , σπίτια , μαγαζιά , ν’ ανοίξουν παντού γραφεία.

ΝΟΙΚΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΚΙ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ πέναλτυ ΤΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ !!!!

Όταν χρωστάει στην τράπεζα και το γράψει στην ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ για 10 ευρώ τον μήνα παραχώρηση είναι αυτό , σαν παραχώρηση γιατί 10 ευρώ τον μήνα δεν είναι ενοίκιο , αλλά θα του το πάρει όμως , το έχει ήδη χάσει ! Εάν το γράψει λοιπόν στην ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ η οποία είναι Οργανισμός ΕΘΝΙΚΟΣ άμα το θέλετε κι αν δείτε το καταστατικό της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ έχει ΕΘΝΙΚΟ χαρακτήρα και όλα ό,τι λέει μέσα είναι μόνο για ΕΛΛΑΔΑ και ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ και για το συμφέρον του Έλληνα και του Ανθρώπου και της ίδιας της Ύπαρξης , θα πρέπει ό,τι χρωστάει στην τράπεζα , όσα λεφτά χρωστάει στην τράπεζα και όσο κάνει το ακίνητο ,…

να μπει ένας ΟΡΟΣ που θα λέει ότι: ΑΝ ΜΕ ΔΙΩΞΕΙΣ , ΑΝ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ , ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ πέναλτυ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΥΤΑ. Νομικά δεν μπορώ στον αέρα να σας το πω και δεν πρέπει να το κάνω , αλλά κάνε ένα τέτοιο άνοιγμα , οπότε όταν ,… αν κι εφ’ όσον η τράπεζα στο πάρει… ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ !!!

Δημοσιογράφος: Επειδή ο χρόνος όμως τελείωσε… ενδιαφέρουσα η συζήτηση και η πρόταση που έχεις κάνει τώρα τελευταία , λυπάμαι που κλείνει η συζήτηση και θα ‘θελα έτσι τελειώνοντας , έναν επίλογο πολύ σύντομο.

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Ο επίλογος είναι: Οι Έλληνες ενωμένοι δεν θα πάρουν μόνο τον πλανήτη , δεν θα πάρουν μόνο τη χώρα τους , θα πάρουν ό,τι ακριβώς τους ανήκειο στον πλανήτη. Απ’ τα δικαιώματά τους , από τον πλούτο τους , από τη ζωή τους. Δεν μιλάμε για ξεχρέωμα πια ! Είναι μια τεράστια ανάπτυξη με τεράστια κεφάλαια που είναι δικά τους. Άρα λοιπόν είναι στα χέρια των Ελλήνων και δεν είναι στα χέρια του Σώρρα.

Το μήνυμα έχει δοθεί , όλα έχουν γραφτεί , έχουν γραφτεί τα πάντα , έχει γραφτεί το πως θα κινηθεί ο ΦΟΡΕΑΣ , το πως λειτουργεί , πως βγαίνουν οι ΝΟΜΟΙ , από που είναι τα χρήματα , πόσα είναι τα χρήματα και σήμερα είναι συνιδιοκτήτες όλοι στα χρήματα αυτά , στον πλούτο. Ο πλούτος για να διοικηθεί θέλει ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ και τα έχουμε , είναι 33 ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ.

Πρέπει λοιπόν να καταλάβουν οι Έλληνες ότι η ΕΝΩΣΗ ΤΟΥΣ είναι απαραίτητη , είναι μονόδρομος και θα πρέπει σήμερα , στις επόμενες μέρες , μήνες , γρήγορα να κινηθούν ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ , να βγάλουν τους εκπροσώπους τους , να έρθουν να εκπροσωπηθούν πολλοί άνθρωποι , να ανοίξουν τα δικά τους γραφεία σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της επικράτειας και πολύ γρήγορα να κινηθούν να πάρουν την κεντρική εξουσία , το κράτος. το δημόσιο , το δικό τους δημόσιο το δικό τους κράτος την δικιά τους δύναμη και να μην την αφήσουν σε κανέναν.

Είναι μεγάλη η διαδρομή , είμαστε πάρα πολύ δυνατοί σε όλη την Ελλάδα , είμαστε οι μόνοι που έχουμε τόσο πολύ δυναμική. Γεμίζουμε πλατείες , έχουμε τεράστιες συγκεντρώσεις , έχουμε μεγάλον αριθμό συνελλήνων που συμμετέχουν.

Θέλουμε πάρα πολλά στελέχη και κάνω τεράστιο το άνοιγμα σε όλους.

ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ ΔΟΓΜΑ ΧΡΩΜΑ , δεν μας ενδιαφέρει τι ήσουνα , δεν μας ενδιαφέρει που ανήκες.

ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΕΛΑ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗ ΖΩΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ.

Απομαγνητοφώνηση: Πλάτων Πισατίδης

ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

Αφήστε μια απάντηση