Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΝ Θανάση Γκόρδη – CENTERTV (ΚΑΒΑΛΑ 24/5/2899(2015) ! (βίντεο)

Α.ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΙ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ. ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟ CENTER ΚΑΒΑΛΑΣ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Η Τράπεζα της Ανατολής είναι ένα πολύπλοκο σύστημα το οποίο αγγίζει την υπερβατικότητακαι θα μείνω μέχρι εδώ. Είναι πριν την Φέντεραλ , ανοίγει μια τράπεζα , ας βλέπετε εσείς ότι αυτή η διαδικασία έχει εξελιχθεί και με το πως τρέχουν οι μετοχές και με το ότι την ανοίγει η κεντρική τράπεζα της Γερμανίας με την Εθνική , υπάρχει κι ένα άλλο πριν καταστατικό , σας λέω όμως με βεβαιότητα και με όλα τα στοιχεία που έχω , είναι πολύ πιο μεγάλα τα πράγματα.

Η Τράπεζα της Ανατολής είναι σε όλον τον πλανήτη , δεν έκλεισε ποτέ και δεν μπορεί να κλείσει…

…………………………

Αθανασία Γεωργοσοπούλου Ναι είμαι κι εγώ από εκείνους τους Έλληνες Πολίτες , που χάριν της Απελευθέρωσης της Πατρίδος ερευνώ κάθε πιθανότητα , μακρυά από κόμματα , δόγματα , χρώματα που επί τόσους αιώνες μόνο σφαγές , διχασμούς και χρέη μας έχουν φορτώσει ….. Κι εδώ δεν μιλάμε μόνο για πιθανότητες , αλλά για αμάχητα δικαστικά τεκμήρια…

Αν κάνω λάθος , αν διασπείρω ψευδείς ειδήσεις , παρακαλώ την Ελληνική Δικαιοσύνη να πράξει τα δέοντα εκ του θεσμικού της ρόλου…. Ένα χρόνο τώρα , ως δικηγόρος συντάσσομαι με τις Ελλήνων Συνελεύσεις και τους σκοπούς των καταστατικών τους… Και η Δικαιοσύνη κωφεύει….. Το Κράτος κωφεύει κι αντιθέτως το χρέος βαθαίνει , το επίπεδο της ζωής ημών των Ελλήνων μειώνεται σε επίπεδο αφανισμού και γενοκτονίας του Έθνους μας ….
Αλλά ναι . δεν έχουμε παράπονο …. Έχουμε συχνά εκλογές σ’ αυτόν τον τόπο , ως Δημοκρατική Χώρα που είμεθα…..
Έλληνες , ξυπνείστε…. Μας σκοτώνουν !!!!!!!!!!!!!!

…………………………………………

Αφήστε μια απάντηση