ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΧΡΩΣΤΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΑ…; ΣΩΣΤΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ… ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΡΘΕΙΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

ΘΕΟΔΩΡΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΛΕΣ…. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ E.ΣΥ.?? ΠΟΣΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ Ε??
ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕ ΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΑΝ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΑΧΡΗΣΤΟ…… ΙΣΩΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΠΩΣ ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΚΛΕΙΔΩΣΑΝΕ ΚΑΙ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ … ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ !!!
ΡΙΞΕ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΟΙ “ΔΙΚΟΙ” ΜΑΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΛΛΑ !!!!!!!!!
ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΧΡΩΣΤΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΑ…;;;; ΣΩΣΤΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ ΥΠΟΔΟΥΛΟΥΣ ΥΠΗΚΟΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ……
ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΡΘΕΙΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” 21ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ 160 ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ…. ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ….. Ε.ΣΥ.-ΠΡΕΒΕΖΑΣ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ1

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΟ ΕΠΙΣΗΜΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΧΡΩΣΤΑΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΣ ΕΦΟΡΙΑ ΙΚΑ ΤΕΒΕ ΟΓΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΣΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ !!!!!!!!!!! ΕΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΑ
ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΥΣ ΣΟΥ !!!! Η ΓΝΩΣΗ ΔΕΝ ΕΒΛΑΨΕ ΠΟΤΕ…. Η ΑΓΝΟΙΑ ΟΜΩΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ !!!!

……………………………………

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΘΕ ΟΦΕΙΛΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑ ΡΙΠΑΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΞΩΔΙΚΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΩΝ !!!

ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.

Αφήστε μια απάντηση