ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΜΗΝ ΔΙΕΡΩΤΑΣΕ ΠΩΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΩΣ ΕΔΩ !!!… ΕΣΥ ΤΟ ΕΠΕΤΡΕΨΕΣ.

ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

12985514_468021570070679_2736881695714391573_n

Vasilis Theodoropoulos ΜΗΝ ΔΙΕΡΩΤΑΣΕ ΠΩΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΩΣ ΕΔΩ!!!… ΕΣΥ ΤΟ ΕΠΕΤΡΕΨΕΣ.

ΜΗΝ ΛΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ.!!!!…… ΣΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΝ

ΜΗΝ ΛΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ.!!!…… ΑΡΝΗΣΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΩΣ ΝΟΗΜΟΝ ΟΝ.

ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΥΠΕΡΒΟΥΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΜΨΟΥΝ. ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΦΟΥ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΕΠΕΤΡΕΨΕΣ ΠΡΟΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΣΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΣΕ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ. ΑΝ ΣΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΝΩΣΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΙΣ ΟΧΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΤΕ ΣΥΝΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΣΥ. ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΣΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΜΟ. ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ( ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ ) ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΙΑ.
ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ(Ρωμαίους 11/ια΄ 25,26). ΄΄……….. ότι τύφλωση έγινε στον Ισραήλ κατά μέρος, έως ότου μπει ο πλήρης αριθμός τών εθνών΄΄.
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΙΣΕΙ Ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΔΙΚΑΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
“Θα έρθει από Σιών ο προειπωμένος, και θα μεταστρέψει την άσέβεια τού Ιακώβ”
ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΤΗ «ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ» ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟ ΙΣΡΑΗΛ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ (ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ) ΠΟΥ ΕΣΥ ΤΟ ΕΠΕΤΡΕΨΕΣ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΣΤΟ ΠΕΡΙΤΥΛΙΞΑΝ ΜΕ ΔΟΓΜΑΤΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ. ΕΠΕΤΡΕΨΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΤΟ ΘΕΙΚΟ ΣΟΥ ΓΕΝΟΣ ΝΑ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΣΑΙ ΑΠΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΥΒΡΙΔΙΑΚΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ. ΑΦΗΣΕΣ ΝΑ ΣΕ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ. ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΙΣ ΥΒΡΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΣΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΟΜΟΜΗΤΡΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΣΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ. Η ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΛΑΒΕΙΣ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ. ΚΑΝΕ ΤΟ ΤΩΡΑ Η ΑΝΟΧΗ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ. ΕΝΩΣΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΟΥ ΠΕΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΟΧΙ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ.

Αφήστε μια απάντηση