ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ… Ή ΟΛΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ. Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΕΤΕ ΚΑΤΩ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ. (ΡΑΔΙΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ 90,7 28/11/2899) απομαγνητοφώνηση ομάδα ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΛΕΩΝΙΔΑ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟ , ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ 90,7 28/11/2015 ( Με αφορμή τα εγκαίνια του γραφείου Ε.ΣΥ. (Ελλήνων Συνέλευσις) στη Σκάλα Λακωνίας )

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΕΙΠΑ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΣΩΣΙΜΟ, ΑΠΛΑ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΤΟΥΣ, ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.

ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ, ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ, ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΧΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ. ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ. ΤΗΝ ΞΕΣΚΙΖΟΥΝ ΑΠ` ΑΚΡΗ Σ` ΑΚΡΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΑΛΛΟΙΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΗΣ ΔΟΜΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΕΙΜΕΝΑ.

Η ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΙΝΑΙ: ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΙΕΡΟ ΚΕΙΜΕΝΟ, ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΦΡΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΡΑΣΟΦΟΡΟΥΣ, ΑΠΟ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ, ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΑΠΟ ΑΣΚΕΝΑΖΙ, ΑΠΟ ΧΑΖΑΡΟΥΣ, ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ. ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΜΕ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ, ΚΡΥΒΟΥΝΕ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΠΟΥ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ, ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΧΝΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΠΑΡΤΗ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ… ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΗ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΙΜΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΝ ΛΕΩΝΙΔΑ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΤΙΜΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΣΠΑΡΤΗ, ΚΑΙ ΤΙΜΑΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΙΑΣΑΝ.

ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΠΑΛΙΓΕΝΝΕΣΙΑΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑ. ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ… ΚΙ ΑΛΛΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΟΙΓΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟ ΔΗΜΟ ΕΔΩ ΣΤΗ ΣΚΑΛΑ, ΚΑΙ Η ΣΠΑΡΤΗ ΘΑ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ, ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΓΡΑΦΕΙΑ.

ΞΕΡΕΤΕ ΤΑ ΛΕΜΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΝΩ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟ ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΟΝΤΑΙ, ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ, ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΗΜΑΙΑ, ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΙΔΕΑ, ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ, ΧΩΡΙΣ ΔΟΓΜΑ, ΧΩΡΙΣ ΧΡΩΜΑ, ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ Η ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΩΣ ΙΔΑΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, ΜΕ ΑΞΙΕΣ, ΜΕ ΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΣΠΑΡΤΗ, ΘΑ ΑΝΑΒΙΩΣΟΥΝ ΠΙΑ ΤΩΡΑ.

ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ, ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΔΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ, Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ. ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΜΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΦΟΡΕΑΣ, ΠΟΥ Η ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΓΗ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ, ΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 89 ΓΡΑΦΕΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ 89 ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ, ΚΑΙ Ο ΚΡΑΤΕΙΝ ΤΩ ΔΗΜΩ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ.

ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΔΟΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΝΤΟΛΗ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΠΡΟΣ ΕΜΕΝΑ, ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΟΥ, ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΑ ΠΩ, ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ, ΔΙΑΛΥΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΕΛΥΣΑΝ, ΚΑΙ ΜΑΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΑΝ.

ΟΠΟΤΕ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΘΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ. ΚΑΙ ΩΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΩΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗ.

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ. ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΝ ΕΣΑΣ; ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ; ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΙ ΝΕΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ, ΠΟΥ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ “ΠΙΣΤΕΥΩ” ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, “ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ”, “ΤΟ ΞΕΡΩ”. ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΑΡΑ ΔΕΝ ΖΗΤΑΩ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΕ ΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΘΗΚΑ ΚΑΙ ΕΝΤΕΥΘΕΝ, ΑΠΕΔΕΙΞΑ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑΤΕ, ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΨΕΥΤΟ`Ι`ΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, ΟΤΙ ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΝΑΣΤΕΥΣΗ ΜΑΣ.

ΖΗΤΑΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΧΕΙ ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΩΡΡΑ. Η ΔΥΝΑΜΗ ΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ. ΣΑΦΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 33 ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.

ΑΡΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΖΗΤΑΩ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΘΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ, ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ.

ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΝΩ, ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ `Η ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΗΓΕΤΗΣ, `Η… Ο ΗΓΕΤΗΣ ΚΑΤ’ ΑΡΧΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΚΤΕΛΕΙ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ, ΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ, ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΩ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ, ΠΑΛΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΠΟΔΑ. ΕΜΕΙΣ ΔΕ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΟΛΙΤΕΥΘΕΙ. Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ, ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙ. ΑΡΑ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ, ΜΑΣ ΤΟΝ ΔΙΝΟΥΝΕ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ, ΔΕΝ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ. ΑΡΑ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΕΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ… ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΟΠΩΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ. ΕΝΩ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΛΙΤΕΥΘΟΥΝΕ.

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, Ο ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΕΙ. ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ. ΔΙΟΤΙ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΟΥ, ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ. ΕΝΩ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ.

ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ, ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ,  ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΛΗΡΩΤΙΔΑ ΣΤΟΝ ΕΝΑ. ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΗ… Η ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΒΙΩΝΕΙ. ΑΡΑ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΑ, ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΤΟΧΕΥΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ. ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ. ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΚΟ, `Η ΑΝΤΙ-ΑΞΙΑΚΟ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΜΕΣΑ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ, Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΤΙ-ΑΞΙΑΚΟ.

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΠΙΣΤΕΥΤΕ ΟΤΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ; ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΠΛΕΟΝ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ..

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΝΕ, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝΕ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝΕ ΠΕΠΑΙΔΕΥΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ Μ.Μ.Ε. ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. ΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ, ΤΗΝ ΦΟΥΣΚΑ ΤΗΝ ΕΒΛΕΠΑΝ ΟΛΟΙ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΔΙΑΦΗΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ. ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΣΩΣΙΜΟ. ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ `ΧΩ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΚΑΙ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ, ΤΟΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΟΛΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΤΟΥ Ο.Η.Ε. , ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ, ΤΗΣ FEDERAL RESERVE. ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΩΣΙΜΟ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ.

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΑΠΟΚΟΣΜΩΝ ΠΛΑΣΜΑΤΩΝ, ΠΟΥ ΚΑΠΗΛΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ, ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΤΟΣΗΜΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. 

ΑΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΑΣ. ΜΑΘΕΤΕ, ΓΝΩΡΙΣΤΕ, ΠΑΡΤΕ ΓΝΩΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΟΠΛΟ. ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ, ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕ ΛΑΘΕΥΟΥΝ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΘΟΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ. ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΜΕ ΝΟΗΣΗ, ΜΕ ΦΡΟΝΗΣΗ, ΜΕ ΣΩΦΡΟΣΥΝΗ, ΜΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΑΣ, ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΜΑΣ Η ΖΩΗ. ΟΙ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΘΑΙΝΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΡΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΡΚΟΙ, ΟΥΤΕ ΝΟΜΟΙ.

ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΤΟΣΗΜΟΣ Ο ΟΡΚΟΣ ΝΟΜΟΣ. ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ, ΠΑΜΕ ΣΕ ΟΛΑ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΟΛΑ ΜΑΖΙ. ΜΕ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ, ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, ΟΙ ΛΕΣΧΕΣ, ΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ, ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ, ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΕΣ, ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ, ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΔΕ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ; ΣΑΣ ΦΑΙΝΟΜΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ; ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1,65…

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΕΧΕΤΕ ΠΕΙ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΣΑΣ ΣΕ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ.

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ. ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΔΙΝΕΤΑΙ ΑΠΛΟΧΕΡΑ. ΜΕ ΑΡΕΤΗ. Τ Ο ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ Η ΖΩΗ.

ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΝΩΡΙΣΑΤΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ, ΤΗ ΔΥΝΑΣΤΕΥΣΗ, ΤΟ ΚΛΕΨΙΜΟ, ΤΗΝ ΑΛΛΗΓΟΡΙΑ, ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙΣ. Ο.Κ. ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΙΣ. ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΟΛΑ. Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ. ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ.

ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ, ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΚΡΙΖΟ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΚΡΙΖΑ ΖΩΝΗ. `Η ΜΑΥΡΟ `Η ΑΣΠΡΟ. `Η ΑΛΗΘΙΝΟ `Η ΨΕΥΤΙΚΟ. `Η ΝΕΚΡΟΣ `Η ΖΩΝΤΑΝΟΣ. `Η ΟΛΑ `Η ΤΙΠΟΤΑ. ΜΙΣΑ-ΜΙΣΑ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ. `Η ΟΛΑ `Η ΤΙΠΟΤΑ. Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΕΤΕ ΚΑΤΩ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ.

Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ, ΠΑΡΤΟ! ΜΗ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙΣ! ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ, ΕΙΤΕ ΙΕΡΑ, ΕΙΤΕ ΟΣΙΑ, ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, ΙΣΤΟΡΙΑ. ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΔΟΠΑΤΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΚΟ ΣΟΥ. ΣΥΜΒΟΛΟ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΠΑΡΤΑ! ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ! ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΩ. Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.

ΚΑΙ ΔΙΝΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ. ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑΓΗ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ. ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ, ΝΑΙ, ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟ. Η ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝΑ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΣ ΠΕΡΑΣΕ.ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΛΥΣΗ, ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΘΕΣΗ. 

ΠΑΡΕ!! ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ!! `Η ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΥ `Η ΜΑΖΙ ΜΟΥ. ΔΙΑΛΕΞΕ!! ΜΙΣΟΣ-ΜΙΣΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!! `Η ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΟΥ `Η ΚΑΤΣΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ. ΔΙΑΛΕΞΕ ΟΜΩΣ ΘΕΣΗ. ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΛΑΓΟΔΡΟΜΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.

ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΓΡΑΜΜΕΝΑ. ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΜΕΝΑ. ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΗΘΕΙ. ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΠΟΙΟ ΔΡΟΜΟ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ. ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ; `Η ΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ; ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ; `Η ΤΙΣ ΑΝΤΙΑΞΙΕΣ; ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥ; `Η ΤΟΥ ΖΩΝΤΑΝΟΥ; ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΛΙΓΟ ΝΕΚΡΟΣ, ΛΙΓΟ ΖΩΝΤΑΝΟΣ. `Η ΕΙΣΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ `Η ΕΙΣΑΙ ΝΕΚΡΟΣ!!! `Η ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ `Η ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ!!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΙΓΟ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΛΛΗΝΑΣ!!!

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ.

…………………………………………….

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: Άννα Γκιούλου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Πλάτων Πισατίδης

ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

Αφήστε μια απάντηση