ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΩ, ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ. ΕΑΝ ΧΑΣΩ, ΘΑ ΧΑΣΩ ΑΠΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΛΠΙΔΑ. ΑΡΑ Η ΜΑΖΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ Η ΜΑΖΙ ΘΑ ΧΑΘΟΥΜΕ.

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

Αρτέμης Σώρρας ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ. ( Ήταν…  3/9/2013 )

ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΞΕΡΑΤΕ. ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΛΕΖΑΝΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΠΟΣΟ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΘΝΗΤΟ.

ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ, ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΤΕΛΕΙΑ. ΜΕΣΑ Σ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΈΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΘΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

Ο,ΤΙ ΜΕΤΡΗΤΑ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΠΙΤΕΥΞΗΣ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ END ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ Ν’ ΑΚΟΥΜΠΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ. ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΨΥΧΕΣ, ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ, ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ. ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΤΑ ΤΑΛΕΝΤΑ.

ΤΑ ΕΒΑΛΑ ΕΓΩ ΚΑΙ Η END Μ’ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΚΡΑΤΗ, ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΣΤΡΑΤΟΥΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΣΧΕΣ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΜΜΕ, ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ.. ΤΑ’ ΧΕΙ ΟΛΑ.

ΕΡΧΟΜΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ Η END ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝΟΜΑΣΤΕ Σ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΤΗΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΟΠΛΑ. ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ, ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ, ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ, ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ Σ’ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ, ΣΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ, ΣΑΝ ΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ, ΠΟΝΤΑΡΟΝΤΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ DNA ΚΑΙ Ν’ ΑΦΥΠΝΙΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΩΣΑΜΕ.

ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΩ, ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ. ΕΑΝ ΧΑΣΩ, ΘΑ ΧΑΣΩ ΑΠΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΛΠΙΔΑ. ΑΡΑ Η ΜΑΖΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ Η ΜΑΖΙ ΘΑ ΧΑΘΟΥΜΕ.

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΗΔΗ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ, ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ, ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΛΙΓΟΨΥΧΗΣΕΙ (ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΑΡΑΚΩΜΑ ΜΑΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ Η ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΠΕΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΔΙΨΑΝΕ ΕΝΩ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΚΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ! ΕΑΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΩΣΩ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟ ΧΑΡΑΚΩΜΑ, ΝΕΡΟ, ΦΑΓΗΤΟ Η ΣΦΑΙΡΕΣ, ΘΑ ΔΙΑΛΕΓΑ ΣΦΑΙΡΕΣ).

ΜΕ ΟΣΑ ΜΠΟΡΩ ΕΓΩ ΝΑ ΔΩ, ΣΑΣ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ Ο ΠΟΝΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΝ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΟ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ.

ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ: “ΠΗΓΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΕΙΝΑΓΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ “ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ, ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΣΕ 2 ΜΕΡΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ. ΕΛΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ ΚΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ”. 

ΤΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΤΙ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΚΙ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ, “ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ”.

ΤΕΛΙΚΑ ΠΗΓΕ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΝΙΚΗΣΑΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΕ ΣΠΑΘΙΑ, ΜΕ ΠΙΣΤΟΛΙΑ, ΜΠΑΡΟΥΤΙ, ΒΟΛΙΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΥΓΚΙΑ ΑΠ’ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ “ΔΙΚΙΟ ΕΙΧΕΣ ΑΡΧΗΓΕ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ”.

ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΑΣ.

ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ.

………………………………………………………………………………………………………

Αλφειός: Συνέλληνα Αρτέμη… μαζί σου μέχρι τελευταίας ρανίδος του αίματός μου και μέχρι τελευταίας ανάσας…

Η γιαγιά μου έλεγε στα παιδιά της και είχε πολλά… “παιδιά, μιά κληματόβεργα όταν την λιγάς σπάει, ένα δεμάτι κλήματα όμως ούτε λιγάει, ούτε σπάει”…

Άκου Αρτέμη, διαβάστε συνέλληνες κι έναν γέρο, εδώ στην απέναντι όχθη του Αλφειού… Ακούστε έναν αγράμματο αγρότη που με πόνο ψυχής κι αυτός λέει τα ίδια λόγια… Κλαίω συνέλληνες, κλαίω γιατί διαβάζω αυτόν τον γέρο, τον αγράμματο, που έχει οργώσει κι έχει σκάψει τη γη με νύχια και με δόντια, να καλεί σε ξεσηκωμό, λέγοντας… “Πριν πεθάνω θέλω να δω το σύστημα να γκρεμίζεται”…

86χρονος αγρότης: Να δω την Ελλάδα ελεύθερη πριν πεθάνω
ΗΛΕΙΑ, 13.02.13
altΓροθιά στο στομάχι του πολιτικού κόσμου της χώρας η κραυγή αγωνίας ενός 86χρονου αγρότη, που μίλησε το πρωί από τα μπλόκα των αγροτών. Είπε πως βλέπει την Ελλάδα, την οικογένεια και τα εγγόνια του, αιχμάλωτους στα ξένα συμφέροντα. Ο Γιώργος Γκρουμούτης, συνταξιούχος αγρότης από την Αλφειούσα, εξαπέλυσε μέσω του IONION FM, δριμεία επίθεση στο χρεοκοπημένο πολιτικό σύστημα που πούλησε την ιστορία της πατρίδας, αφήνοντας άναυδους δημοσιογράφους και ακροατές. Δήλωσε ότι δεν κατάφερε να τελειώσει το σχολείο καθώς όταν φοιτούσε στην 4η δημοτικού ξέσπασε ο β παγκόσμιος πόλεμος, παρόλα αυτά περιέγραψε στην εκπομπή «Πρωινή Περίπολος», με λόγια σταράτα, καθαρά και από καρδιάς την δραματική κατάσταση που αντιλαμβάνεται ότι βιώνει η χώρα. Αναλογιζόμενος τις καταστροφές που επέφεραν στην Ελλάδα το 1940 οι Γερμανοί φασίστες, δήλωσε ότι ξανάρχονται μετά από δεκάδες χρόνια, οδηγώντας τον ελληνικό λαό σε δουλεία και θάνατο. Για την τρικομματική κυβέρνηση δήλωσε ότι οι άσπονδοι εχθροί ΝΔ και ΠΑΣΟΚ έγιναν φίλοι για να μην πάνε φυλακή και σχεδιάζουν να το τραβήξουν για να καλύψουν τα σκάνδαλα τους. «Διαλύσανε την αγροτική οικονομία, την Ηλεία, την Ολυμπία που έβγαζε χρυσό, την πούλησαν. Αν ήταν αλλιώς δεν θα χρειαζόταν να φυγαδεύουμε τη νεολαία, να την πουλάμε στα σκλαβοπάζαρα», ανέφερε ο κ. Γκρουμούτης και συνέχισε « Θέλω να δω πριν πεθάνω, να γκρεμιστεί το σάπιο πολιτικό σύστημα. Δυστυχώς την χώρα δεν κυβερνούν οι Έλληνες» και προέβλεψε ότι σε λίγα χρόνια θα ακολουθήσει ο 3ος παγκόσμιος πόλεμος για το νερό. Κάλεσε τους Έλληνες να αντιληφθούν την προδοσία, να αναλογιστούν τον όρκο που έδωσαν στην πατρίδα και την οικογένεια τους και να βγουν στις πλατείες. «Είμαι γέρος, αλλά ξαναγίνομαι νέος όταν ακούω για αγώνες», δήλωσε ο 86χρονος αγρότης.

Αφήστε μια απάντηση