Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΚΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ NEW RADIO 4/4/2900 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)

ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

ΚΑΙ ΜΗ ΟΡΚΙΣΜΕΝΑ ΜΕΛΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΕΣ Ε.ΣΥ

ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ ΜΑΣ… ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ !

Γ. ΤΑΡΑΣ: Καλησπέρα Βασίλη. Σήμερα θα μιλήσεις για την ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΤΩΝ Ε.ΣΥ! Σε ακούμε και είπα και στην εισαγωγή μου, όλους τους συνέλληνες και τους ακροατές να συμμετέχουν με ερωτήσεις που θα απαντήσεις στην συνέχεια.

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Πολύ σωστά! Η σημερινή εκπομπή είναι συνέχεια της προηγούμενης που είχε γίνει με τον Αρτέμη Σώρρα, όταν αποφασίστηκε να δημοσιευτεί η ομόφωνη απόφαση του ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΤΩΝ Ε.ΣΥ.

Ξέραμε μέχρι τώρα ότι για να μπορέσει να ιδρυθεί μια Ε.ΣΥ, πρέπει τα ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ, αυτά δηλαδή που αποτελούν το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ να είναι Ορκισμένα στον ΕΛΛΑΝΙΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΟΡΚΟ!

Αυτό έχει δημιουργήσει μια Ομάδα από Τοπικούς Οργανισμούς περίπου στους 150 σε όλη την πατρίδα μας που σημαίνει ότι έχουμε πιάσει μια πολύ μεγάλη βάση, ένα θεμέλιο πάνω στο οποίο θα κτίσουμε τους Τοπικούς Οργανισμούς από εδώ και πέρα.

Έχουμε πιάσει δηλαδή πάνω από το 10% που είναι μια πολύ σταθερή βάση, είναι ένα ποσοστό που εξασφαλίζει την σταθερότητα και από εδώ και πέρα προχωρούμε με μια πιο μεγάλη άνεση να δημιουργήσουμε όσο μπορούμε περισσότερους Τοπικούς Οργανισμούς ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ.

Θέλω να κάνω όσο το δυνατόν πιο σαφές αυτό. Στην αρχή, είπαμε ότι χρειαζόμαστε γύρω στις 900-930 τέτοιους Οργανισμούς Μ.Κ.Ο Εταίρειες.

Κι αυτό γιατί έχει μεγάλη σημασία να καταλάβουμε ότι έτσι όπως λειτουργούμε έχουμε μια συγκεκριμένη στρατηγική για να μπορέσουμε να πάρουμε την Ελλάδα στα χέρια μας.

Ο κάθε τοπικός Οργανισμός από τους 930, αν μας δώσει έναν υποψήφιο βουλευτή, θα έχουμε αυτομάτως 930 υποψήφιους βουλευτές που σημαίνει ότι είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται για να πάμε σε Εκλογές, για να μπορέσουμε διεκδικήσουμε την Ελλάδα, να πάρουμε την πλειοψηφία της Βουλής. Χρειαζόμαστε σε κάθε Δήμο, σε κάθε διαμέρισμα να έχουμε τους υποψήφιους βουλευτές, ώστε να μας εξασφαλίσουν την πλειοψηφία στην Βουλή.

Έπρεπε λοιπόν να γίνει αυτή η Διεύρυνση και να δώσουμε την δυνατότητα και σε άλλους που για οποιοδήποτε λόγο, δεν είναι Ορκισμένοι, ή δεν θέλουν να Ορκιστούν, να μπορούν να δημιουργήσουν τις συνθήκες για να προσφέρουν στον Πολιτικό Φορέα ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ κάποιους, οι οποίοι θα είναι ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.

Αυτό που ζητάμε λοιπόν είναι μια Διεύρυνση της Βάσης μας, να έρθουν όσο το δυνατόν περισσότερα μέλη και μέσα από τα μέλη αυτά, όσοι ενδιαφέρονται για το «Εκλέγεσθαι», εφόσον έχουν τις δυνατότητες και τα προσόντα και το κίνητρο μέσα τους που τους τρώει, να προσφέρουν στην Κοινωνία, έχουν όλοι την ευκαιρία, αυτό να το πράξουν!

Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΚΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

Αυτό έγινε γιατί πραγματικά η χώρα μας, όσο περνάνε οι μέρες, τόσο περισσότερο μπαίνει στον θανατηφόρο εναγκαλισμό του καθεστώτος. Είναι δρομολογημένα πολύ άσχημα σχέδια.

Βλέπουμε τις απειλές, ακούμε τα καινούργια μέτρα τα οποία προτείνονται και βλέπουμε ότι αυτή η κατάπτωση δεν έχει τελειωμό και δεν θα έχει, γιατί αυτά που έχουν σχεδιάσει είναι πολύ άσχημα. Αυτό που βλέπουμε να εξελίσσεται μπροστά μας είναι σαν να παρακολουθούμε την δολοφονία μας, τον θάνατο μας.

Βλέπουμε ότι εδώ και πολύ καιρό έχει αρχίσει αυτή η απαξίωση και η φτωχοποίηση της χώρας μας και παίζονται πολιτικά παιχνίδια και εναλλάσσονται συνέχεια τα κόμματα στην πολιτική σκηνή.

Αλλά, το μασονικό, σιωνιστικό σχέδιο που ακολουθείται και είναι κτισμένο και δρομολογημένο από ξένα κέντρα επικυριαρχίας και απλώς το δικό μας πολιτικό κατεστημένο σαν υπηρετικό προδοτικό κατεστημένο που είναι, τα εφαρμόζει, βλέπουμε να εξελίσσεται με ακρίβεια και η Ελλάδα, πραγματικά βρίσκεται σε κίνδυνο.

Είμαστε υποχρεωμένοι και είναι καθήκον μας και Ιερή Υποχρέωση μας να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε με όλες μας τις δυνάμεις να αποτρέψουμε αυτή την κατάσταση και να την ανατρέψουμε.

Κι αυτό το κάνουμε με την παρουσία στην πολιτική σκηνή του Φορέα μας ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. Είναι πραγματικά το όχημα με το οποίο θα διεκδικήσουμε και θα πάρουμε τελικά τους Θεσμούς στα χέρια μας, θα πάρουμε την διακυβέρνηση της χώρας μας για να μπορέσουμε όπως είπαμε να πάρουμε το Παρόν στα χέρια μας, γιατί όταν έχεις το Παρόν, μετά μπορείς να προγραμματίσεις το περιβάλλον σου.

ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΩΝ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΗ-ΟΡΚΙΣΜΕΝΑ ΜΕΛΗ

Πρέπει λοιπόν αυτή η Διεύρυνση να προχωρήσει πολύ γρήγορα. Θα πρέπει να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν. Να δημιουργήσουμε καινούργιους Τοπικούς Οργανισμούς ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. Τώρα τίθονται μερικά ερωτήματα, πώς θα γίνει αυτό και πώς θα εξελιχθεί αυτό, ώστε να υπάρχει μια Ευρυθμία στον Φορέα και σε όλους τους Τοπικούς Οργανισμούς για να μην υπάρχουν προβλήματα και δυσκολίες.

Καταρχήν αυτό που ελέγχθει χθες και το επαναλαμβάνω σήμερα είναι ότι οι Τοπικοί Οργανισμοί, οι οποίοι έχουν ιδρυθεί με το παρόν καθεστώς, με τα Ορκισμένα Τακτικά Μέλη, δεν πρόκειται να γίνει καμία αλλαγή. Σε αυτούς τους Τοπικούς Οργανισμούς θα παραμένει πάντα η Διοίκηση να είναι από Ορκισμένα Μέλη.

Αν υπάρχουν μέλη σε αυτούς τους Τοπικούς Οργανισμούς που δεν είναι Ορκισμένα, αυτά τα μη Ορκισμένα Μέλη δεν θα μπορούν να πάρουν μέρος στην Διοίκηση, να γίνουν Τακτικά Μέλη. Αυτό είναι ξεκαθαρισμένο.

Στους Υπάρχοντες Οργανισμούς ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ όλα τα Διοικητικά Συμβούλια θα περιέχουν Ορκισμένα μέλη μόνο.

Αν κάποιοι βρίσκονται στις Ε.ΣΥ αυτές, στους Τοπικούς Οργανισμούς και δεν είναι Ορκισμένα Μέλη και θέλουν να μπουν στο Διοικητικό Συμβούλιο, τότε πρέπει να κάνουν άλλη Ε.ΣΥ που δεν θα υπάρχει η Υποχρέωση τα Τακτικά Μέλη να είναι και Ορκισμένα, τότε ναι, θα μπουν και στο Συμβούλιο. Στις Παρούσες όμως Ε.ΣΥ, δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο.

Θα παραμείνουν σαν Τακτικά Μέλη μόνο Ορκισμένα Μέλη.

ΟΛΕΣ ΟΙ Ε.ΣΥ. ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΥΣΤΗΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ –ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ.

Από εκεί και πέρα, οι συνθήκες λειτουργίας είναι ακριβώς οι ίδιες και δεν αλλάζει τίποτα. Έχουμε δημοσιεύσει κι έχουμε αποστείλει στους πιο πολλούς Τοπικούς Οργανισμούς ένα ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ που έχει μέσα όλες τις πληροφορίες κι όλες τις μεταβατικές καταστάσεις μέχρι να δημιουργηθεί από την αρχή μέχρι το τέλος ένας Τοπικός Οργανισμός.

Μέσα σε αυτό το εγχειρίδιο έχει δημοσιευτεί ένας ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ τον οποίον οφείλουν να τηρούν τόσο και οι Υπάρχοντες Οργανισμοί όσο και οι Νέοι Οργανισμοί οι οποίοι θα ιδρυθούν από Μη Ορκισμένα Μέλη.

Επίσης, υπάρχει ένας ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΗΣ, γιατί πρέπει να καταλάβουμε ότι στους Τοπικούς Οργανισμούς, δεν τους κάνουμε για να περνάμε την ώρα μας. Δεν τους κάνουμε για να ανταλλάσσουμε συζητήσεις και σκέψεις. Αυτή την στιγμή, πρέπει να καταλάβουμε ότι είμαστε σε έναν Πόλεμο που μας τον έχουν κηρύξει και εμείς έχουμε μπει με μάχες που κάνουμε στην καθημερινότητα μας, με μάχες τις οποίες προγραμματίζουμε, γιατί υπάρχει ένας προγραμματισμός και μια στρατηγική για το πώς θα αντιπαρέλθουμε σε αυτόν τον Πόλεμο που μας έχουν κηρύξει. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά να βγούμε και νικητές σε αυτόν τον Πόλεμο.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΝ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

Πρέπει να καταλάβουμε ότι στους Τοπικούς Οργανισμούς, όταν κάνουμε Συμβούλιο, κάνουμε ένα ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. Κάνουμε ένα Συμβούλιο μέσα από την γενική στρατηγική που εκδηλώνεται από το Κεντρικό Οργανισμό, για το πώς θα μπορέσουμε με την δική μας στρατηγική να το εφαρμόσουμε καλύτερα στον τόπο μας, για να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα.

Αυτό σημαίνει ότι όταν κάνουμε Διοικητικά Συμβούλια, όταν βρισκόμαστε μέσα στους Τοπικούς Οργανισμούς, αυτό το οποίο θα είναι η μόνη μας ενασχόληση και απασχόληση, θα είναι μόνο η δράση μας, ο προγραμματισμός, η στρατηγική και με ποια καλύτερη μεθόδευση μπορούμε να εκτελέσουμε την διαδικασία, η οποία είναι δεδομένη και θα έχει δοθεί από τον Κεντρικό Οργανισμό.

Πρέπει να καταλάβουμε ότι οι Τοπικοί Οργανισμοί είναι βέβαια τόποι συνάντησης των Συνελλήνων και είναι πολύ ωραία να βρίσκεσαι μαζί με Συνέλληνες που αυτό που επιθυμούν είναι το ίδιο με σένα και έχουν τον ίδιο Σκοπό. Υπάρχουν τα ίδια πράγματα, οι ίδιες σκέψεις, οι ίδιες επιθυμίες.

Είναι ωραίο να ανταλλάσσουμε απόψεις, αλλά όχι μέσα στον Οργανισμό. Μέσα στην Ε.ΣΥ τα συμβούλια μας θα πρέπει να περιορίζονται αυστηρά στην δράση μας και στον αγώνα που κάνουμε. Πρέπει να υπάρχουν και αποτελέσματα και πρέπει να υπάρχει και μια δεδομένη στρατηγική. Όπως είπε και εχθές, ο Αρτέμης Σώρρας, τα πρακτικά αυτά θα πρέπει να κοινοποιούνται στον Κεντρικό Οργανισμό, ώστε να φαίνεται ο τρόπος δράσης του κάθε Τοπικού Οργανισμού.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

Επίσης ενδιαφέρει όταν γίνονται συζητήσεις, η επιχειρηματολογία, ο τρόπος σκέψης, το πώς περνάμε την σκέψη μας και η σκέψη μας πόσο προχωρημένη είναι για την υποβοήθηση του αγώνα.

Όλα αυτά είναι χρήσιμα, γιατί μέσα από αυτές τις διαδικασίες θα βρεθούν τα άτομα, θα βρεθούν οι Συνέλληνες, οι οποίοι με τις ιδιαιτερότητες  των γνώσεων ή των εκφράσεων θα μπορέσουν να προσφέρουν περισσότερο στον αγώνα.

Είναι γεγονός ότι χρειαζόμαστε ομιλητές, οπότε στον κάθε Τοπικό Οργανισμό θα πρέπει να υπάρχουν ετοιμοπόλεμοι Συνέλληνες οι οποίοι να μπορούν να εκφραστούν και να περιγράψουν και μέσα από την Διαλεκτική, να μπορέσουν να δώσουν στους ανθρώπους να καταλάβουν αυτό που τους λέμε.

Πρέπει να ετοιμαστούμε, να βγούμε μπροστά για να μπορέσουμε να μεταφέρουμε όλα αυτά τα μηνύματα κι όλες αυτές τις γνώσεις στους Συνέλληνες μας. Αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται μια προσπάθεια ούτως ώστε να μπορέσουμε να εκφραστούμε και να μεταδώσουμε αυτό το οποίο έχουμε. Πρέπει να βελτιωθούμε και να προοδεύσουμε σε αυτόν τον τομέα, γιατί βλέπουμε ότι όλα τα ΜΜΕ είναι καθεστωτικά. Όλοι είναι διαπλεκόμενοι, όλοι είναι αλληλοεξαρτώμενοι και όλοι καλύπτουν ο ένας τον άλλον.

Εμείς θέλουμε να τα σπάσουμε αυτά και βλέπουμε μπροστά μας σαν αδιαπέραστο τείχος, γιατί έτσι μόνο μπορούν να επιβιώσουν, έτσι μόνο μπορούν να διαχειριστούν σήμερα τα γεγονότα. Είμαστε υποχρεωμένοι εμείς όμως να το σπάσουμε κι αυτός ο τρόπος προσέγγισης των πολιτών είναι μέσα από την Διαλεκτική, μέσα από τις Αποδείξεις, τις οποίες έχουμε στα χέρια μας και είναι τόσο ισχυρές.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ…

Καλούμαστε να κάνουμε την Ενημέρωση μας και την Αφύπνιση κι αυτό είναι αυτή την στιγμή το έργο, το οποίο πρέπει να εκτελέσουμε. Είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε αυτό κι αυτός είναι ο αγώνας μας.

Έτσι λοιπόν με την Ομόφωνη Απόφαση του Κεντρικού Οργανισμού Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ανοίγουμε την τεράστια και μοναδική λεωφόρο της Ανέλιξης και της Νίκης προς όλους τους Έλληνες, δίνονται την δυνατότητα να αντιστρέψουμε την πτωτική πορεία αφανισμού του Γένους μας και της Πατρίδας μας και του Εαυτού μας σε πορεία ανάπτυξης, Αφθονίας, Δικαιοσύνης, ώστε να πάρουμε τελικά το Παρόν στα χέρια μας. Γιατί, αυτό που θέλουμε μέσα από τον Φορέα μας και αυτό που θέλουμε από τους Τοπικούς Οργανισμούς να προμηθεύσουν στον Φορέα τους Υποψήφιους Βουλευτές έχει έναν σκοπό.

Ο Σκοπός είναι να πάρουμε την Ελλάδα στα χέρια μας, που σημαίνει να πάρουμε το Παρόν, να πάρουμε την ζωή μας στα χέρια μας, γιατί όταν έχεις τους Θεσμούς, την Κυβέρνηση στα χέρια σου, μπορείς να αποφασίζεις για την ζωή σου εσύ μόνος σου.

ΟΤΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ, ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΙΚΗ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ…

Κι όταν πάρουμε την Διακυβέρνηση στα χέρια μας, τότε θα είναι πολύ εύκολο, να φύγουμε από αυτή την εικονική πραγματικότητα, να σπάσουμε τα ψεύδη, να διαγράψουμε όλη την ιστορία, η οποία σήμερα είναι καταγεγραμμένη στα βιβλία για να πάμε πραγματικά να βρούμε την Ιστορία την Αληθινή, την Ιστορία των Ελλήνων, την Ιστορία της Γενεολογίας μας, της Ύπαρξης μας.

Έτσι θα μπούμε στην πραγματική κι Αληθινή ιστορία που θα μας δώσει μια μερική Αυτογνωσία για να καταλάβουμε ποιοι είμαστε, να καταλάβουμε από που προερχόμαστε, να καταλάβουμε το πόσο μας έχουν γενοκτονήσει, πόσο μας έχουν δολοφονήσει και πόσο μακρυά είμαστε από την σημερινή ιστορία στην πραγματική ιστορία.

Όταν λοιπόν έχουμε την δύναμη, όταν έχουμε το Παρόν στα χέρια μας, όταν αποκτήσουμε την μερική Αυτογνωσία και λέω «μερική», γιατί μέχρι να αποκτήσεις την Αυτογνωσία είναι πολύ περισσότερα πράγματα με τα οποία θα πρέπει να έρθεις σε επαφή μαζί τους, πρέπει να τα εννοήσεις και πρέπει να τα καταλάβεις, μέχρι εκεί λοιπόν, σε αυτό το σημείο, αυτή η μερική Αυτογνωσία είναι που μας δίνει μια τεράστια δύναμη, γιατί μπορούμε να χαράξουμε το μέλλον μας.

Μπορούμε πραγματικά να πάμε στην Πολιτεία μας, στην ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ. Όταν λοιπόν έχεις το Παρόν, την διακυβέρνηση και αποκτάς την Αυτογνωσία, γνωρίζοντας την Ιστορία και ποιος είσαι, καταλαβαίνεις και τον σκοπό σου, καταλαβαίνεις τι πρέπει να κάνεις και μπορείς πιο εύκολα να χαράξεις το μέλλον, να προσεγγίσεις την ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.

Ο ΟΡΚΟΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΛΗΣΙΑΣΕ… ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΘΕΣΗ !

Έχουμε τώρα, μια σκέψη για τους Ορκισμένους. Με κανέναν τρόπο δεν μπορούν να εξισωθούν άτομα που έχουν ορκιστεί στον Ελληνισμό με άτομα τα οποία δεν είναι Ορκισμένα στον Ελληνισμό.

Ο Όρκος-Νόμος είναι Συμπαντική πράξη. Είμαστε αποτέλεσμα Όρκων-Νόμων και ό,τι έχει γίνει μέχρι εδώ είναι αποτέλεσμα Όρκων-Νόμων.

Όταν ορκιζόμαστε στον Ελληνισμό, ουσιαστικά, παράγουμε κάτι το οποίο είναι δεδομένο και είναι η πραγματική μας θέση όσον αφορά την απόφαση μας να μπούμε στην διαδικασία να υπηρετήσουμε τον Ελληνισμό.

Η Ύπαρξη μας, η Οντολογία μας είναι ταυτόσημη με Όρκους-Νόμους. Όταν παίρνουμε έναν Όρκο-Νόμο ουσιαστικά ταυτιζόμαστε με την Ύπαρξη μας, με την Ουσία μας και δίνουμε μεγαλύτερη συνειδητότητα σε αυτό το οποίο εκφράζουμε και μπορούμε να πράξουμε.

Για αυτό ακριβώς αυτός ο Όρκος, ο Εμψυχωμένος Συμπαντικός Όρκος μας έκανε την Τιμή και μας πλησίασε και μετά από κάθε Εκδήλωση μας λέγαμε: «Όποιος Έλληνας θέλει και αισθάνεται ότι είναι έτοιμος να δώσει τον Όρκο, ας προχωρήσει μπροστά να τον δώσει».

Ήταν κάτι που δινόταν, ο Όρκος ερχόταν κοντά σε όλους τους παρευρισκόμενους και μπορούσαν να πάρουν μέρος σε αυτόν.

Επειδή όμως ο Όρκος είναι κάτι πολύ Ιερό και πολύ σοβαρό που αφορά την Οντολογία μας, από εδώ και πέρα παίρνει την πραγματική του Θέση που σημαίνει ότι κάποιος ο οποίος θέλει να δώσει τον Όρκο, πρέπει να είναι πολύ καλά συνειδητοποιημένος τι είναι ο Όρκος.

Έχουμε παραδείγματα, στα οποία βλέπουμε, ανθρώπους οι οποίοι ορκίστηκαν και μετά χάθηκαν και δεν ξαναβρέθηκαν πουθενά.

Αυτοί κατάλαβαν πού Ορκίστηκαν; Κατάλαβαν τι έκαναν; Προφανώς όχι! Ενώ, λοιπόν, ήρθε ο Όρκος, τους πλησίασε και τους έδωσε αυτή την ευκαιρία, να ταυτιστούν μαζί του, βλέπουμε αυτή την συμπεριφορά.

Έφυγαν απλά, δεν κατάλαβαν τίποτα, δεν ταυτίστηκαν! Αυτό σημαίνει ότι έδωσαν έναν Όρκο κι όταν δίνεις τον Όρκο, αυτός ισχύει, γιατί τον Όρκο τον έχεις δώσει.

Αν δεν τον έχεις καταλάβει, αυτό είναι δικό σου πρόβλημα, γιατί τον Όρκο τον έχεις δώσει και έχει καταγραφεί στην Μνήμη. Βλέπουμε λοιπόν από εδώ και πέρα, για να πάρει πραγματικά ο Όρκος την Θέση που πρέπει να είναι, γιατί εκεί είναι η Θέση του, μια πολύ Υψηλή Θέση, πρέπει ο κάθε πολίτης να ανελιχθεί στην Θέση αυτή για να μπορεί να ταυτιστεί μαζί του.

Έχει γίνει μεγάλη Τιμή σε όλους μας, το ότι μπορέσαμε να ταυτιστούμε με τον Όρκο αυτό, τον Ελλάνιο Εμψυχωμένο Όρκο.

Μπορούμε να πούμε ότι αυτός ο Όρκος έχει πολύ μεγάλη σημασία, γιατί οι Συνειδητότητες αυτές που είναι ταυτισμένες μέσα από τον Όρκο έχουν Συμβατότητα και μπορούν να προσφέρουν στην Πολιτεία τα μέγιστα.

Μια Πολιτεία είναι φυσιολογικό να στηρίζεται σε αυτούς οι οποίοι είναι Συμβατοί με την όλη διαδικασία και είναι ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΣΥΜΒΑΤΟΙ και ξέρουν, γιατί κάνουν αυτό που κάνουν, πώς το κάνουν αυτό που κάνουν και το κάνουν με τον καλύτερο τρόπο.

Αυτή η Συνειδητότητα με την Ταύτιση του Όρκου δίνει την δύναμη και την δυνατότητα στην Πολιτεία, δίνει την Ακεραιότητα στην Πολιτεία από τους Πολίτες  που έχουν πραγματικά Ορκιστεί και διαβιούν πραγματικά με τον Όρκο αυτόν.

ΟΙ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ: «ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ» ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΜΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

Είναι λοιπόν αυτονόητο ότι αυτοί οι Ορκισμένοι Πολίτες θα κληθούν να υπηρετήσουν την Πολιτεία με υπεύθυνες θέσεις, ώστε να αξιοποιήσουν όλες τις δυνάμεις και τις δυνατότητες τους και όλες οι κρίσιμες και νευραλγικές θέσεις θα επανδρωθούν από αυτούς, γιατί αυτοί δίνουν πραγματικά στην Πολιτεία την δύναμη  για να είναι σταθερή και ακέραια και αυτοί πραγματικά υπηρετούν την Πολιτεία.

Κι αυτό θα γίνει και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό και καταλαβαίνουμε ότι όταν κάποιος προσφέρει στην Πολιτεία από την θέση του, η Πολιτεία αμοιβαία δίνει ό,τι καλύτερο μπορεί σε αυτόν τον Πολίτη.

ΑΥΤΗ Η ΑΜΟΙΒΑΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.

Όσα πιο πολλά προσφέρει ένας Πολίτης, τόσα πιο πολλά προσφέρει η Πολιτεία στον Πολίτη.

Αυτοί οι Ορκισμένοι είναι οι ΦΥΛΑΚΕΣ των ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ και αυτοί πραγματικά θα εξασφαλίζουν την ΔΟΜΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ στηρίζεται σε Νόμους και αυτοί οι Νόμοι-Όρκοι που είναι μέσα στην Ουσία του κάθε Ανθρώπου είναι αυτοί που τον ταυτίζουν με τους Νόμους της Πολιτείας, γιατί οι Νόμοι της Πολιτείας  είναι μέσα από το Ελλάνιο Αξιακό Σύστημα και αυτό πηγάζει μέσα από την Ουσία του Έλληνα Ανθρώπου, των Πολιτών.

Βλέπουμε λοιπόν την Ταύτιση που έχουν οι Νόμοι-Όρκοι στην λειτουργία της Πολιτείας μας.

ΠΟΙΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ – Η ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΑΛΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ !

Η Ανακοίνωση στο τέλος ξεκαθαρίζει και κάνει σαφέστατο ποιος είναι αυτός ο οποίος είναι Ορκισμένος Πολίτης και λέει:

«ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΙΜΑ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΟΡΚΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ».

Αυτή η λιτή πρόταση αρκεί. Τα συμπεριλαμβάνει όλα. Θα μπορούσε το κείμενο να μείνει εδώ, αλλά προχωρούμε να το κάνουμε πιο σαφές για να γίνει πιο κατανοητό.

«ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΔΗΛΩΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΞΙΑΚΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ…»

Αυτό που είναι αυτονόητο σήμερα είναι ότι πρέπει να αγωνιστούμε για την πατρίδα μας. Και για να το κάνουμε αυτό σημαίνει ότι πρέπει να συναγωνιστούμε μαζί με τους συμπολεμιστές μας, που σημαίνει ότι η συμπαράσταση μεταξύ των Συμπολεμιστών είναι αυτονόητη.

Κι όταν υπάρχει αυτή η Συμπαράσταση των Πολεμιστών, υπάρχει μια καθημερινή πρακτική, η οποία μας δίνει την δυνατότητα και την δύναμη να παράξουμε πάρα πολύ μεγάλα πράγματα, που μόνοι μας δεν θα μπορούσαμε να τα εκτελέσουμε.

Αυτή η δύναμη Συνένωσης μέσα στον Συλλογικό αγώνα που κάνουμε, έχει τρομερά αποτελέσματα και αυτά θα τα δούμε πώς θα εξελίσσονται με γεωμετρική πρόοδο, καθώς περνάει ο καιρός.

Απλώς πρέπει να μείνουμε εστιασμένοι στον Στόχο που έχουμε και ο Στόχος μας και ο Σκοπός μας είναι να Απελευθερώσουμε την Πατρίδα μας.

Αν απελευθερώσουμε την πατρίδα μας, επειδή η μητρόπολη, η χώρα μας, η Ελλάδα μας μπορεί να λειτουργήσει για όλον τον Ελληνισμό, σε όλη την γη, θα είναι η δυνατότητα πραγματικά για όλους τους Έλληνες, σε όλη την γη, σε όλον τον πλανήτη να συνενωθούμε.

Κι αυτό θα είναι το ΕΦΑΛΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ.

Ξεκινάμε έναν αγώνα, ξεκινάμε από την ατομικότητα μας, ενωνόμαστε με άλλους Συνέλληνες, δημιουργούμε τους Τοπικούς Οργανισμούς, οι Τοπικοί Οργανισμοί θα δώσουν την δυνατότητα στον Φορέα ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ και μέσα από αυτόν τον Φορέα θα πάρουμε την Ελλάδα στα χέρια μας κι όταν πάρουμε την Ελλάδα στα χέρια μας θα ενωθεί ο Ελληνισμός και μέσα από την Ένωση του Ελληνισμού θα αλλάξει ο πλανήτης.

Καταλαβαίνουμε λοιπόν τι έργο υπηρετούμε! Καταλαβαίνουμε τον Σκοπό και τον Στόχο που έχει αυτή η Ιερή προσπάθεια μας.

Κάνουμε έναν αγώνα που έχει έναν τεράστιο σκοπό. ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ-ΑΝΘΡΩΠΟΥ. Κι αυτός ο σκοπός ελευθερώνει όλον τον πλανήτη μας.

Προχωράμε σε πιο συγκεκριμένες λοιπόν δράσεις.

Πιο συγκεκριμένα: «ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ…»

Στην καθημερινότητα μας, Αγώνας Αφύπνισης και Ενημέρωσης για να φύγουν οι ΄Άνθρωποι από τον Ύπνο, γιατί ο Ύπνος είναι αδερφός του Θανάτου. Όπως ο Θάνατος σβήνει τον Άνθρωπο, έτσι και ο Ύπνος σβήνει τον Άνθρωπο, γιατί ουσιαστικά είναι σβηστή η Συνειδητότητα του.

Η Οργάνωση Εκδηλώσεων να κάνουμε γνωστό το έργο μας, αυτό που έχουμε να δώσουμε στους Ανθρώπους, όσο το δυνατόν καλύτερα.

Η ΙΔΡΥΣΗ ΝΕΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΜΗ-ΟΡΚΙΣΜΕΝΑ ΜΕΛΗ..

Η Ίδρυση νέων γραφείων απανταχού της Γαίας και το ανοίγουμε αυτό. Μπορούν να κάνουν γραφεία και αυτοί που δεν έχουν ορκιστεί και να συμμετέχουν κι άνθρωποι που θέλουν, οι οποίοι θέλουν να προσφέρουν στην Κοινωνία και θέλουν να μπουν μπροστά και να είναι υποψήφιοι Βουλευτές και δεν ζητάμε τίποτα, μόνο  προσήλωση στα ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΞΙΑΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ. Δεν μας ενδιαφέρει η καταγωγή, δεν μας ενδιαφέρει η Οικονομική κατάσταση, δεν μας ενδιαφέρει η διαπλοκή, δεν μας ενδιαφέρει τίποτα, παρά μόνο να υπηρετήσουμε πραγματικά τον σκοπό και τον στόχο που έχουμε να πάρουμε την Ελλάδα στα χέρια μας.

Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε, όσο πιο αποτελεσματικά μπορούμε στα ΜΜΕ που έχουμε πρόσβαση και πρέπει να εκμεταλλευτούμε κάθε αδυναμία του καθεστώτος. Όπου βλέπουμε τρύπα, όπου βλέπουμε ότι μπορούμε να επέμβουμε, να εκθέσουμε κάτι το οποίο θα γίνει αντιληπτό από τους ανθρώπους για να καταλάβουν ότι ζουν σε αυτή την εικονική πραγματικότητα και να καταλάβουν αυτά που τους λέμε, πρέπει να το χρησιμοποιήσουμε.

Όλα αυτά τα κάνουμε για να μπορέσουμε να ελευθερώσουμε την χώρα μας. Αυτό πρέπει να το συνειδητοποιήσουμε κι όταν λέω ότι όταν κάνουμε Διοικητικά Συμβούλια κάνουμε ένα Πολεμικό Συμβούλιο και πρέπει να παίρνουμε τις αποφάσεις μας και να βγαίνουμε έξω να εκτελούμε τις αποφάσεις που έχουμε πάρει. Και πρέπει να είναι μέσα στην στρατηγική που είναι χαραγμένη και δεν πρέπει να φεύγουμε από αυτό.

Για αυτό πρέπει όλοι οι Ορκισμένοι, όχι μόνο να φαίνονται, αλλά να ενεργούν ως ένα Σώμα με Ευρυθμία και Αρμονία για την επίτευξη του Ιερού Κοινού Στόχου και Σκοπού.

Άρα λοιπόν «ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΕΡΓΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ».

ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ…

Με λίγα λόγια, καλούμαστε να γίνουμε τώρα Πολίτες, γιατί Πολίτες δεν είμαστε ποτέ. Γιατί Πολίτης είναι αυτός που κρίνει και αποφασίζει για τον εαυτό του, για την κοινωνία του, για την οικογένεια του, τελικά για το Έθνος του και το Γένος του και πρέπει να έχει αυτή την ενεργή δράση κάθε μέρα και κάθε στιγμή. Δεν ήμασταν ποτέ, γιατί μας έχουν απομακρύνει και εγκλωβίσει σε αυτό το καθεστώς κι αυτό που ουσιαστικά κάνουμε είναι να τρέχουμε για μια επιβίωση την οποία μας έχουν προβάλλει ότι είναι το αναγκαίο που πρέπει να κάνουμε και έχουμε αφήσει την διαχείριση σε αυτούς!

Κι έχουμε αφήσει μέσα από την δική μας ανοχή μέχρι τώρα, να μας γενοκτονούν, να μας φτωχοποιούν και να μας φέρνουν κάθε μέρα σε μια πολύ χειρότερη θέση.

Σήμερα, την έννοια της λέξης «ΠΟΛΙΤΗΣ» όχι μόνο την καταλαβαίνουμε, αλλά και την βιώνουμε και γινόμαστε Πολίτες και γνωρίζουμε τι θέλουμε και αποφασίζουμε εμείς. Και μέσα από αυτές τις αποφάσεις μας, κάνουμε αυτή την δράση προκειμένου να φτάσουμε στο τέλος που είναι να πάρουμε την χώρα μας!

Αυτή η δράση μας φαίνεται και είναι αποδεδειγμένα ορατή και στο περιβάλλον μας και στην ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, αλλά και στην Πολιτεία των Ελλήνων.

Έτσι, όταν ένας Πολίτης δρα, η δράση του είναι εμφανής και γίνεται εμφανέστερη στο περιβάλλον του και είναι δημόσια αυτή η δράση, οπότε και η Πολιτεία αυτή την δράση την επικροτεί και πρέπει να την σεβαστεί και να την ανταμείψει θα έλεγα.

ΕΚΤΕΛΟΥΜΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΤΗΣ ΕΥΘΕΙΑΣ ΠΟΡΕΙΑΣ…

Με λίγα λόγια, επειδή πρέπει να εκτελέσουμε την διαδικασία και να μπούμε στην τροχιά της ευθείας πορείας για να πάρουμε την Ελλάδα στα χέρια μας κι επειδή δεν ξέρουμε πότε θα είναι οι επόμενες εκλογές και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι αύριο αν μπορούμε, είμαστε υποχρεωμένοι να ανοίξουμε για να μπορέσουν να έρθουν μέσα, όσο το δυνατόν περισσότεροι Έλληνες πολίτες για να μπουν και αυτοί στην διαδικασία της πορείας προς την Απελευθέρωση της χώρας μας.

Αυτό πρέπει να το εκτελέσουμε με την μεγαλύτερη δύναμη μας. Πρέπει να διαθέσουμε την Ψυχή μας σε όλον αυτόν τον αγώνα για να μπορέσουμε να τελειώσουμε, όσον το δυνατόν γρηγορότερα, γιατί κάθε μέρα που περνάει η Ελλάδα μας είναι σε μεγαλύτερο κίνδυνο.

Ο ΟΡΚΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΒΙΒΑΖΕΤΑΙ…

ΑΡΕΤΗ: Εγώ έχω να κάνω δύο ερωτήσεις. Αν ένα γραφείο Ε.ΣΥ γίνει χωρίς να ορκιστούν τα μέλη, μπορεί μετά ένα μέλος, αν αποφασίσει να ορκιστεί; Και αφού ορκιστεί μπορεί μετά να συμμετέχει σε άλλες Ε.ΣΥ, σε συμβούλια  που συμμετέχουν οι Ορκισμένοι;

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Αυτονόητο! Ο Όρκος όχι μόνο συνεχίζεται αλλά και αναβιβάζεται. Και θα έχει την δυνατότητα ο καθένας ο οποίος συνειδητοποιημένα θέλει να πάρει μέρος σε αυτόν τον Όρκο, να το κάνει.

Ο Όρκος αναβιβάζεται και δεν σταματάει. Θέλω να το θέσω καθαρά αυτό. Ο Όρκος υπάρχει και δεν σημαίνει ότι όταν υπάρχουν Ορκισμένα μέλη δεν μπορούν να ιδρύσουν Τοπικούς Οργανισμούς ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ, όπως οι σημερινές.

Θα μπορεί να γίνεται κι αυτό κι αν υπάρχουν ορκισμένα μέλη, μπορούν να δημιουργήσουν ένα Τοπικό Οργανισμό Ορκισμένων, θα έλεγα. Αλλά θα μπορούν να ιδρύσουν και έναν Τοπικό Οργανισμό και άτομα που δεν είναι ορκισμένα και θέλουν να συμπορευτούν στον αγώνα μας.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΛΟΓΟΥ ΜΑΣ…

Γ. ΤΑΡΑΣ: Βασίλη μίλησες για τα καθεστωτικά ΜΜΕ. Αυτό το γνωρίζουμε και μάλιστα μέσα σε αυτά είναι και τα κρατικά ΜΜΕ που τα πληρώνουμε με το στέρημα μας.

Πώς θα μπορέσουν να ανταποκριθούν οι Συνέλληνες που θα χρειαστεί να ξοδέψουν χρήματα σε ΜΜΕ, γιατί όπως βλέπουμε, δεν έχουν την καλή διάθεση, και καθόλου ευχέρεια πλην ελαχίστων και αυτών τοπικών, να μας προβάλλουν.

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Τα ΜΜΕ είναι κάτι το οποίο θα πρέπει να το ψάξουμε. Μπορεί να γίνει μια πληρωμένη καταχώρηση, μια εκπομπή, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Γιατί, μπορούμε να βγούμε για 10 λεπτά ή μισή ώρα, αλλά μετά, αυτοί έχουν όλον τον χρόνο να αποδομήσουν, να πουν τα δικά τους, να πουν τις ψευτιές τους και τα καθεστωτικά τους.

Οπότε, αν δεν υπάρχει μια διαχρονικότητα στην έκφραση του λόγου μας, δεν κρίνεται σκόπιμο ενδεχομένως να κάνουμε προβολή την οποία μετά, αυτοί θα έχουν την δυνατότητα να διαχειριστούν με το δικό τους τρόπο.

Το να πάρεις μέρος στα μεγάλα κανάλια, στα καθεστωτικά ΜΜΕ είναι μια άλλη στρατηγική, η οποία έχει τεθεί. Αυτό το οποίο όμως μπορούμε να κάνουμε σήμερα είναι στα τοπικά κανάλια και ραδιόφωνα που τα ακούν οι ντόπιοι. Εκεί έχουμε μια προσβασιμότητα, και μάλιστα επαναλαμβανόμενη που αυτή πρέπει να εκμεταλλευτούμε με τον καλύτερο τρόπο.

ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΜΑΣ…

Όταν εκφραζόμαστε στον αέρα και δημόσια, πρέπει να είμαστε συγκεκριμένοι και να περνάμε αυτά που πρέπει να περάσουμε κι όταν μιλάμε για τον Φορέα μας, να είμαστε σίγουροι ότι δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να κάνουμε μια ανάγνωση της Διακήρυξης μας.

Αυτή είναι πραγματικά πολύ δυνατή και πολύ καταγγελτική, είναι τόσο κατανοητή, που όταν κάνουμε μια ανάγνωση, κάποια συγκεκριμένα σημεία, αν όχι όλη, θα είναι πραγματικά βέλη που καρφώνονται στους ανθρώπους.

ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΡΩΤΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ; ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ…

Κι όταν μας ρωτούν: «πώς θα το κάνουμε αυτό;», είναι το Καταστατικό μας τόσο δυνατό, γιατί πραγματικά αυτό το οποίο περιγράφει, είναι η πραγματική Δημοκρατία. Είναι η μόνη Δημοκρατία στην οποία πραγματικά ο Άρχων άρχεται από τον Πολίτη, γιατί υπάρχουν αυτοί οι Ομόκεντροι Κύκλοι που υπάρχει μια αλληλοσύνδεση μεταξύ τους που τελικά αυτοί οι εκπρόσωποι οι οποίοι διορίζονται και εκλέγονται από τους Πολίτες είναι αυτοί που έχουν την δύναμη και ελέγχουν την όλη κατάσταση. Κι επειδή, δεν είναι προσωποκεντρικό, είναι πραγματικά η Πολιτεία.

Αν κάνουμε μια αναδρομή στο παρελθόν, θα δούμε ότι οι Έλληνες πάντα είχαν Πολιτεία, γιατί Πολιτεία είναι η Δημοκρατία, γιατί στην Πολιτεία εκφράζεται και άρχει ο Πολίτης, για αυτό λέγεται και Πολιτεία.

Αυτό σημαίνει Πόλη, όταν υπάρχει Πολιτεία με την Δημοκρατία και εκεί παράγεται ο Πολιτισμός.

Αν ανατρέξουμε στην γνωστή ιστορία, θα δούμε ότι μόνο οι Έλληνες είχαν Πολιτεία. Όλες οι άλλες περιοχές είχαν ελέω θεού Μοναρχία, Αυτοκρατορία και όλοι οι Άνθρωποι ήταν υπήκοοι, δούλοι, γιατί δούλοι ήταν σε έναν, που θεωρείται μάλιστα και θεός.

Αυτό το πράγμα δεν ισχύει  για τους Έλληνες, γιατί οι Έλληνες είχαν πάντα Πολιτεία.

Κι αυτό που έκαναν πάντα με τις αυτοκρατορίες τους, αυτό θέλουν να κάνουν σήμερα και με τα κράτη, να κάνουν τους ανθρώπους τελείως δούλους και να τους βγάλουν από την πραγματική τους υπόσταση,  από την υπαρξιακή τους θέση και να τους διαχειρίζονται σαν Μη Νοήμοντα Όντα, σαν μηχανές, σαν ζώα.

Οι μόνοι οι οποίοι μπορούν να αντισταθούν και που μπορούν να εφαρμόσουν την Δημοκρατία, που μπορούν να εφαρμόσουν την Πολιτεία είμαστε εμείς οι Έλληνες, γιατί εμείς είμαστε οι μόνοι που και την θεωρήσαμε και την εκφράσαμε σαν θεώρημα, αλλά και σαν εφαρμογή, την πράξαμε δηλαδή.

Επειδή η Δημοκρατία είναι κάτι συγκεκριμένο, επειδή ξεκινάει από τους Τοπικούς Δήμους, επειδή είναι αυτοί η Πηγή της Εξουσίας, είναι ακριβώς αυτό το οποίο περιγράφει το Καταστατικό μας.

ΑΝ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ «ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ;» ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ…

Αν πάμε  παρακάτω και μας ρωτήσουν: «Τι θέλετε να κάνετε με αυτά τα οποία λέτε;» έχουμε τις ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ και πραγματικά, αν υπάρχει Νοήμων Άνθρωπος και τις διαβάσει, θα καταλάβει ότι αυτό ήθελε κι όχι κάτι άλλο, γιατί αυτός είναι  ο Άνθρωπος και σε αυτό το περιβάλλον θέλει να ζει.

ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΜΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ…

Γ. ΤΑΡΑΣ: Είπες «Νοήμονες», εδώ όμως η λαίλαπα αυτή που έχει έρθει, έχει δημιουργήσει ανθρώπους που πλέον δεν μπορούν να είναι συνειδητοποιημένοι, όχι εσκεμμένα βέβαια, αλλά τους έχουν περάσει μια καχυποψία και ότι τα πάντα, ίσως κρύβουν μια απάτη και μέσα σε όλα αυτά, υπάρχει και η οικονομική κρίση βέβαια που έχει φέρει όλον τον κόσμο σε απόγνωση. Κι αυτός ο πόλεμος συνεχίζεται ακόμα πιο έντονος.

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Η Οικονομική κρίση η οποία ουσιαστικά επιβαρύνει την κατάσταση Νόησης, γιατί σε εγκλωβίζει σε ένα περιβάλλον που είναι κοντόφθαλμο, που κοιτάζει τις τωρινές ανάγκες και δεν σε αφήνει να σκεφτείς, να κάνεις σκέψεις και να χρησιμοποιήσεις την Λογική σου, να δεις την Οντολογία σου και τα περιβάλλον και να εξετάσεις όλα αυτά.

Σε βάζουν σε μια εικονική πραγματικότητα και μέσα σε αυτήν σε διαχειρίζονται όπως θέλουν.

Αλλά, για να φτάσει ο Άνθρωπος σε αυτό το σημείο χρειάστηκε 2000 χρόνια. Αν δεν είχαμε αυτό το πρόβλημα, αν δεν υπήρχαν αυτές οι χαράξεις, αν δεν υπήρχαν οι ΔΟΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΓΧΑΡΑΞΕΙΣ που θέλουν τον Άνθρωπο υποτελή και δούλο, ότι οφείλει υποταγή, οφείλει φόβο, οφείλει λατρεία και πάντα οφείλει…τα πράγματα θα ήταν πολύ εύκολα.

Αυτά που λέγαμε θα μπορούσαν να εννοηθούν αμέσως και θα είχαμε τελειώσει. Αλλά επειδή έχουμε να κάνουμε  με εγχαράξεις οι οποίες είναι από πολύ παλιά, ο Άνθρωπος έχει φύγει από την Οντολογία του, έχει προδώσει την Ουσία του.

Γι’ αυτό, αν υπάρχει ένα προπατορικό αμάρτημα είναι ακριβώς αυτό, γιατί οι δημιουργοί του τον έκαναν Ομομήτριο με αυτούς και έχει ένα θεϊκό κομμάτι που είναι ο ΝΟΥΣ του κι όλα αυτά τα έχασε με δική του Ευθύνη.

Αυτό που κάνουμε ουσιαστικά εμείς είναι να βοηθούμε τους Ανθρώπους να μπουν στην Οντολογία τους, βοηθάμε τους Ανθρώπους για να μπορέσουν να καταλάβουν ότι είναι Νόημονα Όντα κι ότι η μεγάλη τους δύναμη είναι ο Νους. Κι όταν το καταλάβουν, έχουν ξεφύγει από το ψέμμα που ζουν.

Από την άλλη μεριά, έχουμε τις αντιδράσεις του καθεστώτος και βλέπουμε ποιοι αντιδρούν περισσότερο από όλους, γιατί αυτοί δημιούργησαν τις εγχαράξεις στον Άνθρωπο και αυτοί θέλουν τον Άνθρωπο υποταγμένο και δεν θέλουν να είναι ο Άνθρωπος πραγματικά στην Θέση του! Τον θέλουν υποβιβασμένο, τον θέλουν να είναι στην Έλλειψη που είναι μια Θέση Θανάτου για τον Άνθρωπο.

Από εκεί θέλουμε να τραβήξουμε τους Συνέλληνες μας να πάρουν την ζωή στα χέρια τους και να καταλάβουν ποιοι είναι.

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.

Και βέβαια, αυτή η Αφύπνιση και η Ενημέρωση  δεν περιμένουμε να έχει αυτά τα θεαματικά αποτελέσματα όσον αφορά την Νόηση των Συνελλήνων μας. Αυτό θα γίνει σε δεύτερο χρόνο, όταν πάρουμε την χώρα στα χέρια μας, την κυβέρνηση στα χέρια μας και τότε πραγματικά, μέσα από τους Θεσμούς μας, τότε θα έχουν την ευκαιρία να καταλάβουν, γιατί μπορούμε να αντιπαρατεθούμε με οποιονδήποτε που σήμερα είναι καθεστωτικός και έχει  πραγματικά δηλητηριάσει τους νόες των Ανθρώπων, για να καταλάβουν αμέσως ότι αυτά τα οποία λένε είναι σκουπίδια και είναι ψέμματα.

Και μπορούμε πολύ εύκολα, όταν έχουμε την δύναμη στα χέρια μας, να ανατρέξουμε στην πραγματική ιστορία μας και να επικαλεστούμε το Γένος μας.

Έτσι θα γίνει γνωστό το ποιοι είμαστε πολύ εύκολα. Κι όταν ξέρουμε ποιοι είμαστε, ξέρουμε από που ερχόμαστε και ξέρουμε που πάμε. Γιατί ο Άνθρωπος είναι ενταγμένος σε ένα σχέδιο, αρκεί να καταλάβει ότι είναι Άνθρωπος. Όταν γίνει αυτό, θα χαράξουμε το μέλλον μας και το μέλλον μας είναι μόνο στην ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.

Είναι επιτακτικό λοιπόν να πάρουμε την δύναμη του παρόντος στα χέρια μας, για να μπορέσουμε να έχουμε γρήγορα την Αυτογνωσία μας, γιατί σήμερα με αυτό το καθεστώς το να αποκτήσουμε την Αυτογνωσία είναι πολύ δύσκολο.

Την Αυτογνωσία που θα έχουμε, όταν θα έχουμε την δύναμη στα χέρια μας, τότε ναι, θα χαράξουμε το μέλλον μας μόνοι μας.

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΠΡΟΟΔΟ ΤΗΣ ΑΥΞΗΣΗΣ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ Ε.ΣΥ !

Γ. ΤΑΡΑΣ: Μια ερώτηση από την Ελένη την Μίαρη: «στις καινούργιες Ε.ΣΥ θα συμμετέχουν παράλληλα ορκισμένοι και μη ορκισμένοι, ή θα είναι ομοιογενή τα διοικητικά συμβούλια;»

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Τα Διοικητικά Συμβούλια θα είναι ομοιογενή. Οι Ορκισμένοι με τους Ορκισμένους και οι Μη-Ορκισμένοι με τους μη-ορκισμένους. Δεν μπορούν να υπάρχουν μικτά συμβούλια. Τα τακτικά μέλη ενός Τοπικού Οργανισμού θα είναι ή όλα ορκισμένα ή όλα μη-ορκισμένα. Δεν μπορούν να υπάρχουν μικτά Τακτικά μέλη.

Γ. ΤΑΡΑΣ: Αν Ορκιστούν στην συνέχεια;

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Αν ορκιστούν στην συνέχεια μπορούν να παραμείνουν μέχρι να ιδρυθεί ένας άλλος Οργανισμός, ο οποίος θα είναι από Ορκισμένα μέλη.

Αυτό που περιμένουμε είναι μια γεωμετρική πρόοδο της αύξησης των Τοπικών Οργανισμών. Σε περιοχές, όπως η Θεσσαλονίκη, η Αθήνα, οι μεγάλες πόλεις, θα πρέπει να έχουν κάθε ένα χιλιόμετρο κι έναν Τοπικό Οργανισμό.

Πραγματικά, περιμένουμε έναν τεράστιο αριθμό. Το να ιδρύουμε συνέχεια Τοπικούς οργανισμούς είναι αυτό που πρέπει να κάνουμε. Μετά, όλοι θα έχουν την θέση τους μέσα σε αυτό το οποίο σχεδιάζεται και οργανώνεται σήμερα.

ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ…

Γ. ΤΑΡΑΣ: Θα ήθελα αν μπορείς να εξειδικεύσεις αυτό που λες, η Ελλάδα κινδυνεύει. Θα ήθελα να τονίσουμε τους κινδύνους. Βέβαια, γνωρίζουμε, αλλά θα ήθελα να πούμε τι συμβαίνει γύρω μας.

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Εμείς με κανέναν τρόπο δεν θέλουμε να κινδυνολογήσουμε και να τρομοκρατήσουμε τους πολίτες, αλλά ο καθένας καταλαβαίνει σε τι περιβάλλον ζει και είναι οφθαλμοφανές αυτό που γίνεται γύρω μας και ότι κάθε μέρα βρισκόμαστε σε χειρότερη κατάσταση.

Είναι αδικαιολόγητο, γιατί μας έχουν φορτώσει ένα χρέος, το οποίο επικαλούνται και ουσιαστικά είναι το θέατρο του παραλόγου, γιατί αν δεν είχαμε τις γνώσεις που έχουμε σήμερα, αν δεν είχαμε τα οικονομικά εργαλεία που έχει φέρει ο Αρτέμης Σώρρας, αν δεν είχαμε τις γνώσεις που έχει φέρει ο Αρτέμης Σώρρας σχετικά με το χρηματο-οικονομικό παγκόσμιο σύστημα, ίσως να μην καταλαβαίναμε.

Αλλά, σήμερα, βλέπουμε παράδοξα πράγματα κι ότι παίζεται ένα  παιχνίδι καθαρά εις βάρος μας, χωρίς λογική.

Βλέπουμε υπαλλήλους του ΔΝΤ, οι οποίοι είναι τριτοκλασάτοι, να έρχονται στην χώρα μας και να επιβάλλουν το «θέλω»τους και με τον χείριστο τρόπο συμπεριφοράς και να απαξιώνουν ολόκληρη Βουλή, γιατί όπως και να το κάνεις, η Βουλή, παρόλο που είναι κομματοκρατούμενη, παρόλο που το σύστημα είναι διαπλεκόμενο, παρόλο που είναι ό,τι χειρότερο, μπορούσε να είναι, παύει να αντιπροσωπεύει τον Ελληνικό Λαό.

Αυτοί που είναι υπάλληλοι, δεν μπορούν να απαξιώνουν αυτό που θέλει, έστω και λανθασμένα, ένας ολόκληρος λαός και δη, ο Ελληνικός λαός. Βλέπουμε λοιπόν, ενώ οι Βουλευτές θέλουν να περάσουν ένα νομοσχέδιο, πρέπει να ρωτήσουν έναν Υπάλληλο του ΔΝΤ, αν θα το φέρουν στην Βουλή. Αν πάρουν την έγκριση του υπαλλήλου του ΔΝΤ, τότε το φέρνουν στην Βουλή για συζήτηση και ενδεχομένως, για ψηφοφορία.

Εδώ είναι το θεάτρο του παραλόγου. Ποιο είναι το ΔΝΤ; Στο ΔΝΤ είμαστε από τα πρώτα μέλη, που σημαίνει ότι είμαστε μέτοχοι, αφού έχουμε πληρώσει το 1944, 45 εκατομμύρια δολάρια για να είμαστε μέτοχοι αυτού του Ταμείου. Σαν μέτοχοι, είναι δυνατόν να επιτρέπουμε σε αυτούς τους υπαλληλίσκους να έρχονται και να φέρονται με αυτόν τον αγενέστατο τρόπο στην χώρα μας; Βλέπουμε όμως ένα προδοτικό κατεστημένο, το οποίο ουσιαστικά υποκύπτει, γιατί δεν υπηρετεί τον Ελληνικό λαό και έχει τελείως παραδοθεί  στην υπηρεσία των ξένων κέντρων επικυριαρχίας. Είναι ήδη παραδομένο στην Νέα Τάξη Πραγμάτων και αυτό εμείς το βλέπουμε. Βλέπουμε ότι αυτοί οι οποίοι έχουν ουσιαστικά σχεδιάσει όλη αυτή την κατάσταση στην χώρα μας, ξέρουμε πολύ καλά ποιοι είναι. Ξέρουμε πολύ καλά από πότε είναι οι Σιωνιστές, εναντίον των Ελλήνων και ξέρουμε πολύ καλά τα σχέδια τους και που στοχεύουν.

Να θυμηθούμε λίγο τα λόγια του Κίσινγκερ: «Ευτυχώς που δολοφονήθηκε ο Καποδίστριας, γιατί αν δεν είχε δολοφονηθεί ο Καποδίστριας δεν θα μπορούσαν να περάσουν τα σιωνιστικά σχέδια του Μέτερνιχ». Οπότε, δεν θα μπορούσε να έρθει η Εθνική Τράπεζα, ο Ρόθτσιλντ, ο οποίος υπογράφει σαν Πρόεδρος του Κεντρικού Ισραηλινού Συμβουλίου σαν Ασκενάζι.

Υπάρχει λοιπόν ένα σχέδιο που θέλουν την χώρα μας φτωχοποιημένη, την θέλουν «ψωροκώσταινα», την θέλουν τελείως ρακένδυτη, μέχρι να φύγουν όλοι οι Έλληνες από την Ελλάδα, να έρθουν κάποιοι άλλοι εδώ, και τότε θα είναι πιο εύκολο για αυτούς να προχωρήσουν τα σχέδια τους της παγκοσμιοποίησης.

Γιατί όσο υπάρχει Ελλάδα κι ο Έλληνας αντιστέκεται, τα σχέδια τους αναβάλλονται. Θέλουν λοιπόν να μας αφανίσουν. Αυτό ήταν το όνειρο τους και αυτό ήταν πάντα το σχέδιο του Σιωνισμού.

Το σχέδιο για αυτούς μέχρι σήμερα εκτελείται, αλλά τώρα υπάρχει ο παράγοντας Έλληνας, η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ και τα πράγματα έχουν διαφοροποιηθεί πάρα πολύ. Έχουμε φέρει το καθεστώς σε μια τεράστια αμηχανία με τα Εξώδικα-Εντολές που κάνουμε κι αυτή θα επιτείνεται όσο περνάει ο καιρός. Το θέμα είναι όμως να γίνουμε πιο ουσιαστικοί και πιο καίριοι στον αγώνα που κάνουμε. Δεν φτάνει μόνο ο ανταρτοπόλεμος, δεν φτάνει η στρατηγική, αλλά πρέπει να πάρουμε την Ελλάδα στα χέρια μας. Πρέπει να το εκτελέσουμε αυτό, όσο πιο γρήγορα γίνεται κι αυτό έχουμε να κάνουμε τώρα.

Γ. ΤΑΡΑΣ: Είδα και ένα μήνυμα από την Ελένη την Κίτσου που λέει «Το ποτάμι μεγαλώνει αδέλφια! Από το πρωί με καλούν στο τηλέφωνο για να μάθουν για την κατάθεση των Εξωδίκων. Κάποτε τους περιμέναμε, τώρα έρχονται μόνοι τους!».

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Βέβαια, θα έρχονται μόνοι τους. Βλέπουμε κράτη που έχουν πολλαπλάσιο χρέος από εμάς, επειδή έτσι θέλουν οι τραπεζίτες για να τα έχουν καλά και να μπορούν να περνούν την πολιτική τους, δεν έχουν κανένα πρόβλημα. Τα ομόλογα τους είναι 3 Α , παίρνουν συγχαρητήρια για την πολιτική τους κτλ. Ενώ εμείς που χρωστάμε τα λιγότερα, έχουμε σκουπίδια ομόλογα, έχουμε μια κυβέρνηση, μάλλον έχουμε ένα πολιτικό κατεστημένο, γιατί η κυβέρνηση είναι ή δεν είναι, το πολιτικό κατεστημένο είναι το ίδιο, το οποίο είναι τελείως παραδομένο, δεν αντιδρά, περιμένει από τους πράκτορες να του πουν, τι να κάνει.

Σήμερα, αυτό το παρατηρούμε, είναι οφθαλμοφανέστατο και βλέπουμε ποια είναι η συμπεριφορά του καθεστώτος σήμερα, που είναι εχθρική εναντίον των Ελλήνων πολιτών.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΠΟΛΟΙ: ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ !!!

Είναι η ώρα η οποία ουσιαστικά ο Έλληνας πρέπει να καταλάβει ότι υπάρχουν δύο πόλοι, δύο καταστάσεις.

Η μία είναι το σημερινό πολιτικό κατεστημένο και η άλλη είναι η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. Από το πολιτικό κατεστημένο, δεν έχει να περιμένει τίποτα. Ουσιαστικά είναι πεθαμένο, έχει παραδοθεί και δεν μπορεί να αντιδράσει καθόλου, οπότε όπως πεθαίνει αυτό, θα πεθάνει και ο ελληνικός λαός μαζί του.

Από την άλλη μεριά όμως, έχουμε την ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ο Φορέας ο οποίος θα σταματήσει αυτή την κατηφόρα μας και θα μπορέσει να πάρει την δύναμη και την εξουσία, για να σπάσει όλο αυτό το εικονικό περιβάλλον,το οποίο μας τυλίγει, μας τυφλώνει, μας κάνει να μην μπορούμε να αναπνέουμε, για να μπορέσουμε να εγκαθιδρύσουμε πραγματικά αυτό που είναι δικό μας, την ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.

ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ: Η ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ Η ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ. Η ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ Ή ΜΕ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΞΙΑΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ.

Τι άλλο καλύτερο θα μπορούσε να επιλέξει ο οποιοσδήποτε πολίτης σήμερα;

ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ! ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ; ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΤΟΝ !

Γ. ΤΑΡΑΣ: Έχουν δοθεί τα σχετικά έντυπα ενημέρωσης σχετικά με την Ίδρυση ενός νέου Γραφείου Ε.ΣΥ;

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Έχουμε τυπώσει και διανέμεται και μάλιστα, από τα διανεμόμενα πρέπει να υπογραφεί ένα από τα Τακτικά μέλη και να γυρίσει στην Κεντρική Ε.ΣΥ. Ήδη αυτά έχουν φύγει και παραδίδονται.

Γ. ΤΑΡΑΣ: Ναι και θα ήθελα κι εγώ να έχω ένα στα χέρια μου και βέβαια, να ενημερώσουμε ότι από εδώ και πέρα υπάρχει μια ακόμα δυνατότητα να μπορέσουμε να έχουμε μια άμεση επαφή για το πώς μπορούμε να ξεκινήσουμε ένα καινούργιο γραφείο.

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Τώρα, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για τον Όρκο κι ότι δεν μπορεί να κάνει Όρκο. Όλα αυτά λύθηκαν και δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Θέλεις να υπηρετήσεις τον Ελληνισμό; Υπηρέτησε τον και ας μην είσαι Ορκισμένος!

Γ. ΤΑΡΑΣ: Ναι, το αντιμετώπισα κι εγώ αυτό με κάποιους γνωστούς μου, που μου μιλούσαν για τον Όρκο, παρά της ουσίας.

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Έχεις την δυνατότητα να το κάνεις τώρα! Κάντο!

Αν δεν έχουμε άλλες ερωτήσεις, θα κλείσουμε εδώ.

Γ. ΤΑΡΑΣ: Δεν υπάρχουν άλλες ερωτήσεις!

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Χαίρομαι γιατί τότε σημαίνει ότι τα έχουν καταλάβει όλα.

Γ. ΤΑΡΑΣ: Αυτό είναι καλό ή κακό;

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Καλό και κακό δεν υπάρχει! Υπάρχει Αληθινό! Εφόσον λοιπόν δεν υπάρχουν ερωτήσεις, σημαίνει ότι καταλάβαμε και προχωρούμε στην διαδικασία.

ΠΕΡΙ ΦΟΒΟΥ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΙΑΣ…

Γ. ΤΑΡΑΣ: Μην φοβάστε τίποτα δηλαδή! Όχι φόβος!

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Φυσικά όχι φόβος! Και θα ήθελα να πω κάτι σχετικά με τον Φόβο. Το να μην φοβάσαι, θα πάρω αυτό που έχουμε ορίσει σαν Ανδρεία, ως Τόλμη με Φρόνηση. Αν έχεις Τόλμη χωρίς Φρόνηση, είναι πολύ κακό πράγμα. Δεν είναι καλό, γιατί ουσιαστικά έχεις Τόλμη, χωρίς να γνωρίζεις τον κίνδυνο. Αυτό όμως που σου δίνει την Φρόνηση, που σου δίνει την δυνατότητα να γνωρίσεις τον αντίπαλο σου είναι ο Φόβος.

Ο Φόβος ο οποίος δεν είναι μια ψυχολογική κατάσταση, αλλά ένα αίσθημα το οποίο σε κάνει να ανιχνεύσεις το περιβάλλον σου και σε κάνει να γνωρίσεις το περιβάλλον σου και να αναγνωρίσεις τους κινδύνους, γιατί αν δεν φοβάσαι, δεν υπάρχει κίνδυνος.

Για δείτε ένα μικρό παιδί που δεν ξέρει τον φόβο, δεν ξέρει τι σημαίνει ηλεκτρικό ρεύμα, μπορεί πολύ εύκολα να βάλει το χέρι του σε ένα γυμνό καλώδιο, ή σε μια πρίζα. Δεν φοβάται, δεν γνωρίζει, ενώ όταν προσπαθείς να ανιχνεύσεις, το συναίσθημα που σε κάνει να ανιχνεύσεις είναι ο φόβος, ο οποίος όμως θα είναι με την Λογική και με την Φρόνηση, μέχρι αυτό το σημείο. Να μπορείς να ανιχνεύεις το περιβάλλον σου και να παίρνεις τα μηνύματα για το πώς μπορείς να είσαι προετοιμασμένος.

Εάν αυτό το πράγμα όμως γίνει μια κατάσταση η οποία μένει μέσα στην ψυχολογία σου, τότε είναι πάρα πολύ άσχημο, γιατί μετά αρχίζεις να φοβάσαι, χωρίς να υπάρχει λόγος. Σε πιάνει μια φοβία.

Πρέπει να επιλέξουμε και να δούμε πώς το είχε ερμηνεύσει πάρα πολύ καλά κι ο Αριστοτέλης αυτό, ότι ο φόβος σε προετοιμάζει, ο φόβος είναι αυτός που σου δίνει την δυνατότητα να πάρεις τα μέτρα σου για να αντιμετωπίσεις μια οποιαδήποτε κατάσταση. Εάν λοιπόν πάρεις τα μέτρα σου, αν δεις το περιβάλλον σου, το ανιχνεύσεις και είσαι δυνατός, δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Απλώς, ο Φόβος σε προετοιμάζει για να είσαι δυνατός και να αντιμετωπίζεις τον κίνδυνο.

Αυτός ο φόβος όμως, όταν φύγει από την Φρόνηση, από την σωστή Νοητική λειτουργία και μπει μέσα στο Συναίσθημα, τότε υπάρχει πρόβλημα, γιατί φοβάσαι χωρίς λόγο και χωρίς αιτία. Σου έχει γίνει μια συνθήκη που σου έχει επηρεάσει το νερό, την ψυχολογία.

Φόβος είναι αυτός ο οποίος σε προετοιμάζει, όταν είναι είναι με Φρόνηση, όπως ακριβώς και η Τόλμη, όταν είναι με Φρόνηση, είναι Ανδρεία. Αυτό πρέπει να το ξέρουμε, γιατί ο Φόβος μας προετοιμάζει για να είμαστε έτοιμοι σε οποιονδήποτε κίνδυνο. Όταν όμως τον λειτουργούμε με Φρόνηση, δεν έχουμε απολύτως τίποτα να φοβόμαστε.

Γ. ΤΑΡΑΣ: Η Γεωργία Βαγενά μου στέλνει δύο λέξεις: «ΕΚΤΕΛΟΥΜΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ»

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Έτσι ακριβώς! ΕΚΤΕΛΟΥΜΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ!

……………………………………

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: Έλενα Αλεξίου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Πλάτων Πισατίδης

ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

Αφήστε μια απάντηση