ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ( Sorrasfm 11/4/2900 ) Απομαγνητοφώνηση ομάδα ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΟΡΙΣΜΟΣ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ( Sorrasfm 11-4-2016 )

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Καλησπέρα σε όλους τους Συνέλληνες απανταχού της Γαίας, σε όλους τους αγωνιστές Έλληνες, αλλά  και σε όλους τους συνανθρώπους μας.

Αγαπητοί μου συνέλληνες είναι καιρός τώρα που βάζουμε τα πράγματα στην θέση τους, στην σωστή τους θέση.

Ένα από αυτά που ακούγεται πολύ και είναι πραγματικότητα, είναι η Προδοσία,  γιατί έχουν γίνει τεράστιες Προδοσίες, από Έλληνες όπως έχω πει! Έχουν γίνει οι πρώτες Προδοσίες κι όχι μόνο και πρέπει να αντιληφθούμε ότι οι Ιεραρχίες που είναι στην γη, όποιες είναι, τα Αξιώματα, δεν τα ανακάλυψαν οι Άνθρωποι. Έχουν  έρθει από κάπου αλλού, από κάπου πολύ μακρυά.

Οι Ιεραρχίες είναι σε όλο το Σύμπαν, σε όλα Σύμπαντα, στους Κόσμους, αλλά και εδώ στην Γη. Βέβαια, είναι κατά το δοκούν, δεν έχουν την Αξιακή μορφή που πρέπει να έχουν και είναι ανάγκη να τοποθετηθούμε ακριβώς ποια είναι η Προδοσία, γιατί έχουν γίνει πολλές και σήμερα, συνεχίζουν να γίνονται και να δούμε και τα πράγματα στην σωστή τους θέση, ακριβώς τι είναι η Προδοσία.

Να δούμε όλοι πώς κάθε μέρα γίνονται χιλιάδες Προδοσίες, τις οποίες κανένας δεν τις βλέπει για προδοσίες, νομίζοντας ότι είναι η πραγματική ζωή.

Βέβαια, αν προσπαθήσετε να ανοίξετε οποιοδήποτε λεξικό, θα δείτε ότι κανένα λεξικό δεν αποδίδει την Προδοσία.

Άλλωστε, πώς θα μπορούσε να την αποδώσει, αφού όλοι αυτοί που γράφουν τα λεξικά και την γλώσσα μας είναι Προδότες! Αυτοί γράφουν τις διδαχές, τις ψευδο-ιδεολογίες, σε όλον τον πλανήτη, σε όλα τα βιβλία.

Οφείλουμε λοιπόν και στην ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ κι όλοι μας να ξεκαθαρίσουμε τι ακριβώς είναι η Προδοσία.

Σήμερα λοιπόν θα αποδώσουμε ακριβώς τον Ορισμό της Προδοσίας σε όλο το μήκος και το πλάτος της για να καταλάβουμε όλοι ποια είναι η Προδοσία και τι ακριβώς πρέπει να ξέρουν οι Προδότες. Από την άλλη, να καταλάβουμε πόσο μεγάλη ήταν η πρώτη προδοσία, από που προέρχεται και πώς μπορούμε να την αποφύγουμε.

«Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤ’ ΕΝΤΟΛΗΝ ΤΟΥ ΑΡΡΗΤΟΥ ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΕΛΙΞΗΣ.

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΕΣ ΙΕΡΑΡΧΙΚΕΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΘΕΟΓΟΝΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΩΝ..»

Έχει σημασία να στεκόμαστε σε κάθε λέξη για να αντιληφθούμε ακριβώς το μέγεθος και του Κόσμου, αλλά και από τι ζούμε και από τι είμαστε φτιαγμένοι. Δεν πρέπει να προσπερνάμε τις λέξεις σαν να τις ξέρουμε. Πρέπει να μπαίνουμε μέσα σε αυτές τις Έννοιες, να τις κατανοοούμε για να αποδοθεί ακριβώς η έννοια της Προδοσίας που ίσως μπορεί να κάνουμε.

«…ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ, ΕΩΣ ΤΗΝ ΑΠΑΡΧΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΤΗΝ ΑΥΘΥΠΑΡΚΤΗ ΝΟΗΣΗ ΤΟ ΑΡΡΗΤΟ ΕΝ. ΑΣΧΕΤΩΣ ΘΕΣΗΣ ΕΝΤΟΣ ΑΥΤΗΣ ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΘΕΟΓΟΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ Η ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΛΟΓΩ ΕΠΑΡΣΗΣ…»

Έπαρσις, μια λέξη με τόση τεράστια σημασία. Όποιος την έχει, δεν το αναγνωρίζει ότι είναι μέσα στην Έπαρση, δεν το αντιλαμβάνεται, όσο και να του το λένε οι άλλοι.

«ΑΝΥΨΩΣΗ ΤΟΥ ΕΓΩ, ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ, ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΗ, ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΥΠΕΡΒΟΛΗΣ, ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΜΑΣ ΘΕΣΗΣ…»

Βέβαια, για να αντιληφθείς την Νομοτελειακή σου Θέση, θα πρέπει να γνωρίζεις πώς εντάσσεσαι στην Νομοτέλεια και τι ακριβώς είναι η Νομοτέλεια. Αν δεν το καταλαβαίνεις και δεν το αναγνωρίζεις, δεν αντιλαμβάνεσαι την Υπερβολή και νομίζεις ότι είναι το σωστό.

Δεύτερος λόγος: «…. Η ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΗ ΕΚΤΟΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΘΕΣΗΣ

‘Η ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΜΕΣΩ ΥΠΕΡΒΟΛΗΣ Η ΕΛΛΕΙΨΗΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΙΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΝΤΟΣ ΑΥΤΗΣ.

Τρίτος λόγος:

ΟΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ, ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΟΝΤΩΝ ΜΕ ΚΙΝΗΤΡΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ‘Η ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΕΚΤΡΟΠΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΘΕΣΗ.»

Μία πρόταση, πάρα πολλές βιβλιοθήκες Έννοια.

«ΙΔΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ:  Η ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΩΣ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΔΥΝΑΜΗΣ ΜΕ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΣΥΝΘΗΚΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ…»

Ναι, η Προδοσία δεν είναι μόνο εδώ. Η Προδοσία είναι παντού, από τα πιο Υψηλά Επίπεδα, μέχρι στα πολύ πιο χαμηλά.

«…ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ (ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΜΕΝΗ) ΟΥΣΙΑ.»

Η «ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ λοιπόν είναι η πρωταρχική ταυτότητα των Ανθρώπων και δη των Ελλήνων.

«… Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΙΣΤΑΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΕΙΩΝ ΤΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΜΟΡΦΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΓΕΝΟΜΕΝΩΝ (ΣΑΡΚΙΚΟ, ΣΥΝΕΙΔΗΤΟ, ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ, ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟ, ΥΠΕΡΣΥΝΕΙΔΗΤΟ).»

Δεν είναι μόνο αυτά. Είναι 12, αλλά θα αρκεστούμε μόνο στα 5. Πέρα από το σαρκικό, γνωρίζετε τα άλλα; Οι Άνθρωποι λοιπόν που έχουν ΚΛΗΡΟΔΟΤΟΥΜΕΝΗ ΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ έχουν στο Σώμα τους το Σαρκικό, το Συνειδητό, το Υποσυνείδητο, το Ασυνείδητο και το Υπερσυνείδητο, αλλιώς δεν είναι Άνθρωποι.

ΑΥΤΗ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΟΥΣΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΟΜΟΜΗΤΡΙΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΤΗΣ ΘΕΟΓΟΝΙΑΣ, Η ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ Η ΡΙΖΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.

ΑΥΤΗ Η ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΘΕΟΓΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΞΙΑΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ..»

Γιατί με αυτά έγινε. Τα Ελλάνια Αξιακά Πρωτόκολλα τα γνωρίζετε Συνέλληνες μου κι έχουν γραφτεί. Εκτός από τους 3 Νομοτελειακούς Νόμους, υπάρχουν άλλα 12 ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ που δεν είναι η ώρα να τα ακούσετε και δεν έχουν γραφτεί ακόμα. Είναι σε πολύ μεγάλη διαδικασία και θα τα παραλάβετε.

Τα 12 Πρωτόκολλα θα συμπληρώσουν τα ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ τα οποία είναι οι ΝΟΜΟΙ ΤΩΝ ΘΕΩΝ, είναι Νόμοι όλων των Ανθρώπων και πάνω από όλους αυτούς τους Νόμους είναι ένας ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΟΡΚΟΣ.

Καμία σχέση με ό,τι Όρκο ξέρετε. Είναι ο ΟΡΚΟΣ ΤΩΝ ΘΕΩΝ. Δεν είναι η ώρα αυτή την στιγμή, αλλά να ξέρετε ότι υπάρχουν και κάποια στιγμή θα τα ακούσετε και θα συμπληρωθούν όλα.

«…. ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΣΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ, ΤΟ ΜΕΤΡΟΝ ΔΗΛΑΔΗ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

Η ΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΟΠΩΣ ΚΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΕΡΑΡΧΙΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ…»

Γι αυτό άλλωστε υπάρχει και η Προδοσία. Είναι το ΠΛΑΤΥΣΚΑΛΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ για αυτό και επιβιώνει η Προδοσία.

«..Η ΥΠΕΡΒΟΛΗ ‘Η Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΑΡΞΙΑΚΟ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΤΟΝ ΘΕΤΕΙ ΕΚΤΟΣ ΡΙΖΑΣ ΤΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ.

ΟΤΑΝ ΕΚΔΗΛΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΓΩ ‘Η ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ Ή ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΤΩΤΟΣ ΛΟΓΩ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΟΥ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΘΕΣΗΣ.

ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΟΝ ΟΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥ ‘Η ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ…»

Τώρα αρχίζουμε και καταλαβαίνουμε ότι ΠΑΤΡΙΔΑ και ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ είναι το ίδιο πράγμα. Αλλά κάποιοι νομίζουν ότι η Πατρίδα είναι το χώμα, ή τα γεωγραφικά σύνορα που μένουν.

«…ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΕΝΕΑΛΟΓΙΚΗ ΡΙΖΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΟΝΤΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΩΣ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΡΑΤΤΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΟΥ.

Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΥΤΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤ’ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΩΝ  ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ ΩΣ ΤΟ ΑΡΡΗΤΟ ΕΝ…»

Εδώ επειδή ακούτε πολύ για τους «Ολυμπίους» και βλέπετε ότι ποτέ δεν τους έχω αναφέρει ως «Θεούς». Δεν το κάνω, γιατί με ό,τι Θεούς γνωρίζετε μέχρι τώρα Συνέλληνες, οι Ολύμπιοι δεν είναι το βουνό, ούτε από το βουνό.

ΟΛΥ-ΜΠΟΥΣ ή ΟΛΑ-ΜΠΟΥΣ είναι αυτό που λάμπει πιο πολύ από τις τεράστιες δυνάμεις του Όλου φωτός, η Εντολή για να κτίσουν το Ανθρώπινο Γένος.

Άρα, είναι εκτός ανταγωνισμού, εκτός συναγωνισμού. Είναι κάτι άλλο! Δεν είναι Δωδεκάθεο, ούτε Θεοί όπως τους εννοείτε στην γη, που υπάρχουν τσούρμο θεοί, κοπάδια ολόκληρα! Καμία σχέση!

Αλλά εδώ να εξηγήσω και κάτι άλλο: Θεός με Θεό έχουν διαφορά, όπως Ημίθεος και με Ημίθεο έχουν διαφορά, όλα έχουν ΤΑΞΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ. Υπάρχουν τεράστιοι Ημίθεοι και μικροί Ημίθεοι, όπως και φρέσκοι Ημίθεοι. Τα Ελευσίνια Μυστήρια έφτιαχναν Ημίθεους. Ημίθεοι, να γίνουν Ημίθεοι με τεράστιες δοκιμασίες, όχι για να κάνουν διακοπές, ή να είναι πάνω από τους Ανθρώπους, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

Όλα γίνονταν για να βοηθούν τους Ανθρώπους στην Ανέλιξη τους και στην Οντολογική τους θέση.

Βέβαια, κάποιοι τα κατάφεραν και κάποιοι άλλοι όχι.

Ημίθεοι τεράστιοι έχουν πάει σε πολύ μεγάλες Αποστολές.

Δεν μπορείς να συγκρίνεις τώρα έναν φρέσκο Ημίθεο, που δεν ξέρουμε αν τα έχει καταφέρει ή τι έχει κάνει, με ένα τεράστιο Ημίθεο, όπως ο ΗΡΙΔΑΝΟΣ. Υπάρχουν Ημίθεοι που ξεγεννούν Σύμπαντα! Ξεγεννούν Γαλαξίες, όπως ο δικός μας ο ΗΡΙΔΑΝΟΣ.

Δεν γίνεται λοιπόν να τα βάζεις όλα σε ένα καλάθι όλη την Θεογονία. Έχει τεράστιες Τάξεις και άμα δεν τις γνωρίζετε, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν! Δεν μπορούν να συγκριθούν Ημίθεος με Θεό. Ημίθεος ο Ηρακλής, Θεός ο Διόνυσος, αλλά Θεός και ο Δίας!

Έτσι λοιπόν υπάρχουν τεράστιες ΤΑΞΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ.

Κάποιοι είναι εκτός ανταγωνισμού. Κάποιοι είναι η ΡΙΖΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗ, ΕΚΤΟΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ, ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟΥ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΓΓΙΖΕΙ ΜΕ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΦΕΡΕΤΕ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ.

Θα δοθεί σε όλους η ευκαιρία που όσοι αντιληφθούν, όσοι δεν αντιληφθούν, αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Όσοι δεν αντιλαμβάνονται, ή όσοι δεν μπορούν ακόμα να αντιληφθούν δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν! Ας περιμένουν! Θα ωριμάσουν όλα! Κι ο κόσμος και η Νόηση και τα μυαλά τους και οι ίδιοι και σιγά-σιγά θα καταλαβαίνετε! Κάποιοι σήμερα καταλαβαίνουν, τι έλεγα πριν 4 χρόνια, πριν 3, πριν 2, πώς θα γίνει, τι θα γίνει! Κάποιοι αργότερα και πολύ αργότερα θα καταλάβετε ότι αυτά που διαβάζονται σήμερα, ή αυτά που έχουν γραφτεί ή που θα γραφούν και έχουν γραφεί όλα και τα προσπερνάτε, εκεί είναι το ΕΞΙΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ που δεν αντιλαμβάνεστε τώρα! Είσαστε τόσο κοντά, αλλά και τόσο μακρυά χιλιάδες χιλιόμετρα, αλλά και τόσο δίπλα.

Κάποτε ένας φίλος μου είπε: «Μια Μεμβράνη μας χωρίζει..». Ναι, μια Μεμβράνη μας χωρίζει από τον Πλούτο, αλλά και η ίδια η Μεμβράνη μας χωρίζει από την Πνευματική Νόηση. Σπάστε την όσοι μπορείτε, όσοι δεν μπορείτε, περιμένετε να δείτε πώς θα την σπάσουν οι άλλοι!

«…ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΧΑΡΑΣΣΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΕΙΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΟΥ ΣΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΦΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΖΩΙΚΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΓΥΡΟ ΚΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.

Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΕΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.

ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΣΤΑ ΕΙΔΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΣΙΩΝ.

ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΕΚ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ, Ο ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ,Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΛΟΓΩ ΔΕΙΛΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ.

ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΕΛΙΩΔΗΣ ΑΡΧΗ Η ΥΠΑΡΞΗ ΕΣΤΩ ΜΕΡΙΚΗΣ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ ΩΣΤΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΛΥΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ.

ΕΠΕΙΔΗ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ ΚΑΘΕ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ…»

Ένας να προδώσει όλο το Γένος μας πηγαίνει πίσω και εκτελεί την Προδοσία ή εισπράττει το προϊόν της Προδοσίας που έχει γίνει.

«… ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΗΝ ΑΝΕΛΙΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΝΤΙΑΞΙΑΚΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ. ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΞΑΝΤΛΕΙ ΤΗΝ ΑΥΣΤΗΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

Διότι, η δική μας Πολιτεία, η ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ η Πολιτεία των ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ  ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ, αν πειράξεις ένα μέλος της, πειράζεις όλη την Πολιτεία. Σε αυτήν την περίπτωση να ξέρετε,  ΟΛΗ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ. Όπου είναι ο Ένας, είναι όλη η Πολιτεία κι όπου είναι όλη η Πολιτεία είναι Ένας!

«…ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΩΣ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ.

Τα οποία είναι όλα συνυφασμένα με εμάς!

«…ΟΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΜΑΥΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ  ΣΤΗΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ.

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΒΟΥΛΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ.

ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΠΡΟΔΟΣΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΩΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ.

ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΛΟΓΩ ΜΗ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΜΕ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΝ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟ ΛΟΓΩ ΑΓΝΟΙΑΣ ΥΠΑΡΞΙΑΚΑ ΩΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ ΤΙΣ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΜΕ.

ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΜΑΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗ.

ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΟΥΣΙΑΣ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΑΝΟΧΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΕ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ Η ΔΟΓΜΑΤΙΚΑ…»

Μα ο Άνθρωπος δεν μπορεί να κυριαρχήσει σε άλλον Άνθρωπο. Ούτε οι ίδιοι οι Θεοί-Δημιουργοί του Ανθρώπου μπορούν, οι Πραγματικοί κι όχι όλοι οι Αυτόκλητοι, οι Κυρίαρχοι που επικράτησαν σε εμάς με σπαθί και αίμα για να γίνουν Θεοί, για να πουν αυτόκλητα τον εαυτό τους «Θεό», γιατί αυτό έχει γίνει. Οι Πραγματικοί Θεοί δεν κυριαρχούν στους Ανθρώπους για αυτό άλλωστε υπάρχει και η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ Θεών και Ανθρώπων σε όλες τις Τάξεις και βλέπουμε από πάνω μέχρι κάτω τις Προδοσίες και έχουν γίνει και τις διαπιστώνουμε. Άσχετα, αν είναι κρυμμένες και δεν φαίνονται, είναι καλυμμένες ή και μορφοποιημένες πολλές φορές για να μην φαίνονται!

Άρα, δεν μπορείς να κυριαρχήσεις σε κάποιον! Ούτε δόγμα να κυριαρχήσει, ούτε πολιτική, ούτε σύστημα να κυριαρχήσει σε κάποιον Άνθρωπο. Όποιος το κάνει αυτό είναι Προδότης.

«…ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΟΥΣΙΑΣ ΝΑ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΑΡΑΚΛΗΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ…»

Τι λέτε ρε παιδιά; Για να υπάρχω εγώ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, Ο ΕΛΛΗΝΑΣ, ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ ΔΩΔΕΚΑ ΔΙΑΙΡΕΤΕΣ και γνωρίζετε τους πέντε και δεν μπορείτε να φτάσετε στον τρίτο, δεν ξέρετε, ποιο είναι το Ασυνείδητο, ή ποιο είναι το Υπερσυνείδητο, είναι δυνατόν η Πατρώα Ουσία η οποία προέρχεται από το ίδιο Γένος των Θεών, να θέλω παράκλητους; «Παράκλητοι», για να ξέρετε, είναι όλοι αυτοί που παρακαλάτε, όλα τα μιάσματα που τους κάνετε παράκλητους!

Ον Θεϊκό χρειάζεται παράκλητους στην γη, για να υπάρχει; Και μάλιστα, είναι και πολλοί. Είναι μεγάλη η Προδοσία της Πατρώας Ουσίας. Είσαι Προδότης και μόνο! Για να πάμε στην ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.

«…ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΟΤΑΝ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΕΝΕΑΛΟΓΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΟΠΩΣ ΨΕΥΔΗ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΤΛ.».

Δεν είναι αυτό Προδοσία; Μα, εσύ είσαι Πατρώα Ουσία κι αυτή την Πατρώα Ουσία που είναι πάλι το παιδί σου, το στέλνεις με όλα αυτά; Δεν γνώριζες! Τώρα που γνωρίζεις, τι κάνεις; Σηκώνεις τα χέρια και λες «τι να κάνω;».

ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ! ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ και να φύγουν όλα αυτά τα ψεύδη, όλη αυτή η γελοιότητα, όλα αυτά τα βδελύγματα! Τι άλλο να κάνεις;  Αυτό πρέπει να κάνεις, γιατί ο Άνθρωπος είναι μονάδα!

Δεν σκοτώνεις το παιδί σου εκείνη την ώρα με όλα αυτά τα εμβόλια; Γιατί επιτρέπεις τους ψεκασμούς; Δεν είναι προδοσία; Δεν είναι προδοσία να του δίνεις όλες αυτές τις ψεύτικες μεταλλαγμένες χαζαρικές αποστατικές τροφές, πλαστικές και να θέλεις να το μεγαλώσεις; Δεν είναι αυτό Προδοσία;

Ή μήπως Προδοσία είναι πέντε κλέφτες που πάνε να κάνουν μια ληστεία κι ο ένας ο κλέφτης λέει: «εγώ το μετάνοιωσα δεν πάω!» κι αυτός είναι προδότης; Αφού και οι πέντε κλέφτες είναι! Αυτή είναι η Προδοσία;

Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΟΥΣΙΑΣ. Αν μέχρι σήμερα προσέχαμε την Πατρώα μας Ουσία για να μην υπάρχει καμία Προδοσία, ο κόσμος δεν θα ήταν έτσι! Σήμερα δεν θα υπήρχε πρόβλημα.

ΑΡΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ. Αλλά, όλοι ασχολούνται με μικρότητες. Τι σου είπε ο Πέτρος, τι σου είπε η Μαρία, μικρές ψευδοεπάρσεις, ψεύτικες υπερηφάνιες, γελοίες υπερβολές κι αυτή είναι δήθεν η μεγάλη προδοσία.

ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΣΚΟΠΟ. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΤΟΥ ΟΥΣΙΑ, ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ.

«…ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΟΥΣΙΑΣ ΕΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΟΥ.

Το Γένος σου έρχεται από πίσω. Εμείς οι Άνθρωποι έχουμε Υποσυνείδητο. Το Υποσυνείδητο έχει μέσα όλα τα χαράγματα μέχρι και σήμερα από τότε που γεννήθηκε ο Άνθρωπος.

Άσχετα, αν μπορείτε ή όχι να το αναγνωρίσετε. Το Υποσυνείδητο είναι από τον Πρώτον Άνθρωπο μέχρι και σήμερα, όλα τα χαράγματα και τα εμφυτεύματα είναι μέσα στο Υποσυνείδητο κάτι που δεν έχουν τα υβρίδια.

Τα υβρίδια δεν θυμούνται και δεν μιλάμε για Ασυνείδητο, γιατί τα υβρίδια δεν έχει κανένα τους.

Δεν ξέρετε τι είναι Ασυνείδητο; Το Ασυνείδητο είναι ο Προσωπικός σου Ήλιος.

Παλιά στο Σύμπαν, πριν δημιουργηθούν οι Άνθρωποι και πριν οι δυνάμεις του Όλου Φωτός δώσουν Εντολή και διαιρέσουν τις δυνάμεις του Φωτός και φτιάξουν τους Ολύμπιους, τις δυνάμεις του Φωτός, με Εντολή των Δυνάμεων του Φωτός για να φτιαχτεί το Θεϊκό Γένος, το δισκοπότηρο, που θα πάει κοντά στο ΄Αρρητο Έν, στο Φως του Φωτός, το Θεϊκό Γένος, τους Ανθρώπους, κατασκευάστηκαν τα Ασυνείδητα.  

Τα Ασυνείδητα είναι οι Ήλιοι που φωτίζουν τα οποιαδήποτε πλανητικά συστήματα. Όταν πεθαίνει ένας Ήλιος, όλη η διάνοια και η οντότητα του Ήλιου, αυτό λέγεται Ασυνείδητο.

Οι Άνθρωποι έχουν έναν Ήλιο που κουβαλάνε πάντα. Θεολογικά, το λένε ψυχή. Αυτό είναι το Ασυνείδητο, το οποίο είναι 6,8, 10 δισεκατομμύρια χρόνια, 100 δισεκατομμύρια χρόνια ο κάθε Ήλιος.

Για να δούμε τώρα τι Ήλιο κουβαλάς; Κουβαλάς έναν Ήλιο σαν τον Απόλλωνα; Ή σαν τον Σείριο; Τι Ήλιο κουβαλάς; Δεν ξέρεις!

Όμως κουβαλάς έναν τεράστιο Ήλιο, μια τεράστια Ενέργεια, μια τεράστια Οντότητα δισεκατομμυρίων ετών. Αυτό είναι το Ασυνείδητο, το οποίο είναι μετά το Υποσυνείδητο και μετά από το Ασυνείδητο, είναι το Υπερσυνείδητο.

Πώς συνδέεσαι με αυτά; Συνδέεσαι με την Επίφυση σου που σου την έχουν κλείσει και εσύ κοιτάς μόνο το σαρκίο σου! Το Σαρκικό, που θα φας, που θα πιείς, τι ιδιότητα θα πάρεις και νομίζεις ότι με τα status των γελοίων αποστατών ότι είσαι και εξέχον Ον! Δηλαδή, παραπάνω από τα άλλα, ενώ είσαι ένα βόδι, μεγαλύτερο από τα άλλα βόδια.

«…ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙΣ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΟΥ, ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ, ΤΟ ΔΟΓΜΑΤΙΚΟ, ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ, ΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ…»

Αν αύριο σταματούσαν όλοι και έλεγαν: «ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΩ ΑΔΙΚΟ», μπορείτε να φανταστείτε τον κόσμο μας; Εισπράττεις άδικο από την σχέση του φίλου σου! Του λες: «Αδερφέ, αυτό που κάνεις, είναι άδικο! Και μην το ξανακάνεις σε μένα» και τον διώχνεις.

Αν το κάναμε όλοι αυτό, δεν θα υπήρχε κανένας να μας δώσει άδικο.

Σήμερα λοιπόν ο κόσμος εισπράττει άδικο και κάποιος το αντέχει και το βάζει μέσα του κι ένας άλλος το παράγει. Ένας λοιπόν το παράγει κι ο άλλος το εισπράττει. Κάνουμε δηλαδή τα δοχεία;

Σταματάς να κάνεις άδικο, είτε στις σχέσεις σου, είτε στον πατέρα σου, είτε στο καθεστώς, είτε στο δόγμα σου, είτε σε κάθε κερατά που σου δίνει άδικο. Του λες: «Αυτό που κάνεις είναι άδικο και μην το ξανακάνεις, θα σου σπάσω το κεφάλι!». Και τον διώχνεις! Αν αυτό το έκαναν όλοι, αύριο θα σταματούσε το άδικο με την μία.

Είναι Προδοσία να εισπράττεις άδικο και να επιτρέπεις να έχεις άδικο μέσα σου. Μαζεύοντας άδικο, άδικο έχεις κι όπου και να βρεθείς, άδικο θα δώσεις. Μην ξαναεπιτρέψεις στον εαυτό σου να παραχθεί τόσο άδικο που κάποια στιγμή, το δίνεις κάπου αλλού.

Αν κάποιος σε κλέβει και ξέρεις ότι σε έκλεψε, δεν είναι κλοπή να πας και να του πάρεις τα δικά σου. Είναι κλοπή όμως να σου κλέψουν το αυτοκίνητο κι εσύ να πας να πάρεις ένα άλλο. Αν σου κλέψουν το αυτοκίνητο, ή ο,τιδήποτε, βρες τον κλέφτη, σπάστον στο ξύλο, πάρε το αμάξι, δεν είναι κλοπή!

Κλοπή είναι να πας να κλέψεις ένα άλλο αυτοκίνητο. «Αφού πήραν το δικό μου, θα πάρω ένα άλλο!». Δεν είναι έτσι! Σταματάς να δίνεις άδικο κι όσο το εισπράττεις, είσαι Προδότης της Πατρώας Ουσίας σου. Είσαι Προδότης της Ύπαρξης σου! Δεν είσαι αυτό το αποτέλεσμα!

«….ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙΣ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΟΥ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ Η ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΗ Η ΤΗΝ ΓΟΝΕΪΚΗ…»

Είναι άδικος ο γονιός σου! Δεν μπορείς να το εισπράξεις! Αν συνεχίζεις και εισπράττεις λόγω σεβασμού, λες ότι δήθεν τον σέβεσαι, γιατί η Αρχή του Σεβασμού είναι η Αμοιβαιότητα.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΣΕΒΕΣΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΣΕΒΕΤΑΙ.

Γράφω στον Σεβασμό, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΘΕΟΣ ΨΕΥΤΙΚΟΣ Η ΜΗ –ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ- ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΝΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΘΕΟ.

Ο Σεβασμός είναι Αμοιβαιότητα. Με σέβεσαι και σε σέβομαι! Αν δεν με σέβεσαι, δεν σε σέβομαι. Αυτό ας γίνει ΑΡΧΗ, γιατί αυτός είναι ο Σεβασμός!

Έτσι, όλοι εισπράττουν από τους γονείς τους! Δεν καταλαβαίνει ο πατέρας σου; «Πατέρα μου, πρέπει να καταλάβεις!». Έρχεται η εποχή που τα παιδιά θα μάθουν τους γονείς. Αν οι γονείς δεν είναι έτοιμοι να μάθουν, επειδή έχουν συνηθίσει και πρέπει να πάρουν μαζί τους στο τάφο, ή στο υπόγειο τα παιδιά, τα παιδιά είναι Υπάρξεις.

Οι γονείς είναι μόνο DNA θα έλεγα, ότι τα έφεραν εδώ, αλλά ποιος είναι εκεί μέσα, κύριοι γονείς, δεν ξέρετε ποιος είναι! Και επειδή θεωρώ υπεύθυνους τους γονείς και τους μεγάλους που σκοτώνουν τις κοινωνίες, αλλά και οι χαζάρικες, αποστατικές κοινωνίες, έτσι όπως είναι δομημένες, σκοτώνουν πρώτα τους γονείς. Ναι μεν είναι πλανεμένοι, αλλά είναι πολύ μπερδεμένο και χαλεποί οι καιρό που ζούμε, για αυτό είναι καλό να ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα.

Να δίνουμε τον χρόνο στον καθένα να καταλάβει, αλλά να ξέρουμε όμως τι σημαίνει Προδοσία, να δίνουμε τον καιρό, να καταλαβαίνουμε τους πλανεμένους, κάποιοι που κατάλαβαν πιο πολύ, να μπουν σε μια μεγάλη αναζήτηση και μια διδαχή πολύ σοβαρή, για να έχουμε τις Δομές, να έχουμε όσο καλύτερα γίνεται με ακρίβεια την Οικοδομή.

Θα κουραστούμε, θα βελάξουμε να στήσουμε αυτή την Πολιτεία.

Γιατί αυτή η Πολιτεία, δεν έχει ψέμμα, δεν έχει φόβο, δεν έχει αγάπη, αν θέλετε.

Έχετε εξηγήσω και για την Αγάπη. Με έχετε τρελάνει όλη για την Αγάπη. Όλες οι εκπομπές μιλάνε για Αγάπη κι όλοι είναι κερατάδες! Δεν γίνεται, βρε παιδί μου. Δεν γίνεται όλες οι θρησκείες να μιλάνε για αγάπη και τελικά, να γίνεται όλο αίμα κι όλο παιδεραστία.

Μα, με αυτές οι θρησκείες που ο κόσμος γίνεται και είναι όλος θρησκευόμενος, εδώ είναι και οι παιδεραστίες, εδώ γίνονται οι ληστείες, οι κλοπές, οι ανωμαλίες όλες! Βρε, με τόσο Θεό, πώς πάτε όλοι στο διάολο; Τι έγινε ρε παιδιά; Κύριοι, βρείτε μου την λέξη «Αγάπη» σε ένα αρχαίο κείμενο κι εγώ τα παρατάω. Όχι μεταφρασμένο από μοναχό! Πρωτότυπο κείμενο, αυθεντικό ελληνικό, δεν υπάρχει!

Αγαπάς τα αντικείμενα! Έχεις αγαπημένο πουκάμισο και είναι αγαπημένο μέχρι να τρυπήσει, να το πετάξεις και να πάρεις άλλο. Έχεις αγαπημένο ποδήλατο, έχεις αγαπημένη μοτοσυκλέτα, έχει αγαπημένο σώβρακο, έχεις ό,τι θέλεις αγαπημένο, αλλά ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ! ΕΧΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΣΕΒΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΙΜΑΣ! ΘΕΟ ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ! ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙΜΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥ!

Στο θέμα του Σεβασμού, μπορώ να πεθάνω για σένα. Να πεθάνω για αυτό που πρεσβεύεις, για τον σκοπό, για αυτό που είσαι! Αλλά με αγάπες και αγαπούλες, κοιτάτε να δείτε πού φτάσαμε.

Τελικά γίνεται να αγαπάς τα αντικείμενα, αλλά δεν γίνεται να αγαπάς τα Υποκείμενα. Όπως αγαπάς τα αντικείμενα, δεν μπορεί να είναι το ίδιο και για τα υποκείμενα. Είναι καθαρά αντικειμενικά. Υποκείμενα και θεότητες τις σέβεσαι και τις τιμάς. Ανθρώπους, τους σέβεσαι και τους τιμάς κι όποιος θέλει να κάτσει απέναντι μου για να μου πει το αντίθετο. Κι αν είναι έτσι, ας μου υποδείξει και μια μεγάλη αγάπη που τελικά, δεν χάλασε! Μα, δεν γίνεται να είναι μια αγάπη τόσο μεγάλη και να χαλάει. Αν είναι έτσι αληθινή και η αγάπη είναι αληθινή κι η Αλήθεια είναι απόλυτη, πέραν κακού και καλού. Είναι απόλυτη και είναι αυτή που είναι! Άρα, αν βάζετε και την Αγάπη δίπλα, ωραία! Αγάπη και Αλήθεια είναι το ίδιο, ε,  δεν πρέπει να χαλάσει τότε! Γιατί χωρίζετε όλοι;

Δεν γίνεται να με αγαπάς τώρα, αλλά να μην με αγαπάς μετά. Κάτι πρόβλημα υπάρχει! Αφού έχει λυθεί το θέμα! Είναι Αλήθεια! Κάτι δεν πάει καλά! Με τον Σεβασμό και με την Τιμή πάει μια χαρά. Τα άλλα είναι για τα αντικείμενα!

«….ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΧΕΣΗ, ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ…»

Άρα, το Μέτρο και η Μεσότητα πρέπει να είναι παντού!

«…ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΟΥΣΙΑΣ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ.

ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΡΚΩΝ-ΝΟΜΩΝ.

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΡΚΟΙ-ΝΟΜΟΙ ΕΩΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΟΡΚΟ-ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΑΡΡΗΤΟΥ ΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΧΡΟΝΟΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ  ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ..»

Όλο αυτό που σας διάβασα, είναι σε μια γραμμή. Μπορείς να το πεις ως εξής:

Η Προδοσία είναι ο Άνθρωπος που δεν τιμά και δεν σέβεται την Πατρώα Ουσία του σώματος του. Όμως, είναι μια πρόταση και πρέπει να ξέρεις τι είναι η Πατρώα Ουσία.

ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ:ΟΙ ΟΡΚΟΙ-ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΑΣ ΘΕΟΓΟΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ.

ΣΩΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥ:

«Σώμα» σημαίνει πολλά πράγματα μαζί.

«… ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΔΩΔΕΚΑ ΜΕΡΗ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΕΙΝΑΙ:

Όταν λέμε «Σώμα» δεν εννούμε το σαρκίον σου. Το Σώμα είναι όλα αυτά που είσαι και είναι ο Άνθρωπος που δεν είναι οι άλλοι, που δεν είναι Άνθρωποι. Ο Άνθρωπος είναι Ένας, τα Κλειδιά είναι συγκεκριμένα, έχει συγκεκριμένη Δομή. Αποτελείται το Σώμα του από 12 μέρη που τα πέντε είναι τα εξής:

ΤΟ ΣΑΡΚΙΚΟ (ΝΕΡΟ-ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΥΛΗ)

ΤΟ ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΟ

ΤΟ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ

ΤΟ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟ

ΤΟ ΥΠΕΡΣΥΝΕΙΔΗΤΟ

Αυτά είναι ο Άνθρωπος! Αυτό είναι το Σώμα του Ανθρώπου κι όχι το κορμί που κάποια στιγμή το θάβουν, το οποίο δεν αλλάζει την ώρα που είναι ζωντανό και αλλάζει λίγο το χρώμα. Δεν είναι αυτό το Σώμα.

Αυτό είναι το σαρκίο με ημερομηνία λήξης, που κι αυτή την ημερομηνία λήξης, την καθορίζουν οι Δυνάστες μας, οι Αποστάτες κι αυτοί που δήθεν κυριαρχούν πάνω στους Ανθρώπους. Ποιοι; Τα ζώα! Αυτοί που δεν έχουν Ασυνείδητο, αυτοί που δεν έχουν Μνήμη.

Να ξέρετε ότι μαζεύουν τον χρυσό, γιατί ο χρυσός είναι του Απόλλωνα και δεν δημιουργείται. Δεν είναι από άλλον πλανήτη, όπως λένε κάτι άλλοι γελοίοι. Αυτοί μαζεύουν τον Χρυσό, γιατί ο Χρυσός έχει την μνήμη κάθε ζωής, κάθε ζωντανού οργανισμού.

Δεν είναι τυχαίο που μαζεύουν όλα αυτά τα γελοία ζώα τον χρυσό. Ενώ, εμείς οι Άνθρωποι, τον τρώμε, αν το θέλετε κι είναι θεραπευτικός χρυσός. Αυτά τον έχουν, για να έχουν μνήμη. Ο χρυσός για αυτούς είναι Μνήμη. Δεν έχουν μνήμη, δεν έχουν τίποτα, μόνο μοιάζουν με σένα στο σαρκικό. Δεν είναι και καμιά μεγάλη ανακάλυψη για να το καταλάβετε.

Δεν μπορούν να φτιάξουν Υποσυνείδητο, δεν μπορούν να φτιάξουν Ασυνείδητο, δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση στο Υπερσυνείδητο. Δεν μιλάμε καν για Αιθερικό!

Γι’αυτό και οι θεωρίες των χαζαρομογγολοεβραίων είναι ως εξής: «Ό,τι φάτε, ό,τι πιείτε και φεύγοντας από εδώ, τελειώνουν όλα!». Και τον Κομμουνισμό αν τον δείτε, που είναι καθαρά εβραϊσμός και δεν είναι πολιτική γραμμή, είναι χρόνων τώρα και δεν θεωρώ τον κομμουνισμό πολιτικό θέμα, τον θεωρώ μια ψευδο-ιδεολογία καθαρά δογματική.

Ο Κομμουνισμός είναι δόγμα κι όχι πολιτική, γιατί αν ήταν πολιτική θα το βλέπαμε. Είναι ακριβώς αυτό: «Φάτε, πιείτε κι ό,τι αρπάξει… ο να μην πω! Τελειώσαμε παιδιά, μέχρι εδώ είναι!» Πιο υλιστικό και πιο εβραϊκό δεν υπάρχει! Έτσι λοιπόν κλείνω την Προδοσία με αυτό.

ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ , ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟ

Θα φωνάξω δε τώρα, τον Βασίλη Θεοδωρόπουλο για να κάνουμε κι άλλες αναλύσεις παρέα επί της Προδοσίας!

Θα κάνουμε και τις άλλες μας ανακοινώσεις για τις στρατηγικές μας.

Θέλω να τοποθετηθείς, σχετικά με την Προδοσία κι αυτό που συμβαίνει σήμερα, όσον αφορά τους δικούς μας Προδότες και να θυμάστε, ότι ακόμα και Προδοσίες που είχαμε στην Ελλήνων Συνέλευσις, σε αυτόν τον τεράστιο αγώνα της Απελευθέρωσης που έχουμε ενταχθεί όλοι και θα ενταχθούμε όλοι μαζί.

Όσοι έφυγαν, πρόδωσαν ουσιαστικά τον Σκοπό κι όχι πρόσωπα κι άτομα. Πρόδωσαν τον Σκοπό, πρόδωσαν την ίδια την ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ. Ενώ άλλα έλεγαν, μετά άρχισαν να λένε άλλα. Προσπάθησαν να εκμαυλίσουν την διαδικασία και την πορεία, να αλλοιώσουν τα λεγόμενα, να αλλάξουν τον δρόμο και να παρουσιάσουν ένα άλλο πρόσωπο για την ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Πρώτα από όλα, θα έλεγα, πρόδωσαν τον Εαυτό τους και την Ύπαρξη τους. Και η Ύπαρξη τους, όπως πολύ ωραία εξήγησες, έχει τεράστιο παρελθόν. Ξεκινάει από κάπου πάρα πολύ ψηλά, περνάει από μια τεράστια διαδικασία, κοσμογονική και θεογονική και μέσα στην Θεογονία είναι κι ο Άνθρωπος.

Αυτό σημαίνει ότι το ΡΙΖΩΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ.

Όταν ο Άνθρωπος δεν καταλαβαίνει, ποιος είναι και δεν καταλαβαίνει όλο αυτό το θεϊκό το οποίο μεταφέρει μέσα στην Ουσία του και βάζει άλλα συμφέροντα και βάζει άλλες σκέψεις, ουσιαστικά, προδίδει αυτό ακριβώς που είναι η Ύπαρξη του, την Ουσία του, που είναι ο Λόγος που δημιουργήθηκε κι είναι ο Λόγος που υπάρχει.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Ποιος ο λόγος να δημιουργηθεί; Δηλαδή, δεν είχε τι να κάνουν οι Ολύμπιοι και τον δημιούργησαν; Καταρχήν, έπρεπε να δημιουργηθούν οι Ολύμπιοι για να δημιουργηθεί ο Άνθρωπος. Άρα, αν δεν υπήρχαν οι Ολύμπιοι, δεν θα υπήρχε ο Άνθρωπος.

Βέβαια, έχουμε Κοσμογονία, πριν τους Ολύμπιους. Δεν είναι οι Άνθρωποι η πρώτη Δημιουργία. Έχουμε την δημιουργία των Τιτάνων.

Υπάρχει λοιπόν Εντολή να φτιαχτεί μια Θεογονική Γραμμή με Τάξεις και Ιεραρχίες για να φτάσει στο αποτέλεσμα και να προχωρήσει η διαδικασία των Ανθρώπων. Κι οι Άνθρωποι πρέπει να είναι ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΡΚΩΝ-ΝΟΜΩΝ ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΤΡΩΑ ΘΕΙΚΗ ΟΥΣΙΑ.

Τουλάχιστον, ακόμα και οι ψευδο-θρησκείες –καλύτερα ψευδο-ιδεολογίες, γιατί, για να πεις μια θρησκεία ψεύτικη, θα πρέπει να υπάρχει αληθινή, αλλά δεν υπάρχει καμία- το λένε ότι ο Άνθρωπος είναι «κατ’εικόνα και καθ’ομοίωσιν».

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Κλεμμένο το έχουν κι αυτό, όπως και τόσα άλλα!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Άρα, από τους ίδιους, μέσα από το ψεύδος, παίρνεις το κομμάτι της Αλήθειας που σου αναλογεί για να βγει ένα ψεύδος. Άρα, έχουμε ήδη τις βάσεις! Τι δεν αντιλαμβάνεσαι από εκεί και πέρα; Έρχεσαι με αυτή την Πατρώα Ουσία και δεν την γνωρίζεις τι είναι!

Δηλαδή, όλοι γνωρίζουν αυτό το σαρκίο που βλέπουν, όλοι ασχολούνται με το ένστικτο κι ένστικτο, όπως έχω πει, έχουν μόνο τα ζώα. Όλοι οι ψυχολόγοι μιλάνε για το ένστικτο και το συναίσθημα και για συναισθηματικά καλύμματα συνεχώς.

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Μα, έτσι μόνο μπορείς να καταλάβεις και να μπεις στην διαδικασία ότι είσαι μέρος ενός σχεδίου, το οποίο είναι τεράστιο.

Αν πάρουμε την δογματική άποψη, θα δούμε ότι ο Άνθρωπος δεν έχει λόγο να υπάρχει! Φτιάχνει ένας δημιουργός κάποιον, ο οποίος δημιουργός τον φτιάχνει μόνο από λάσπη και του δίνει πνοή ζωής και τότε γίνεται ψυχή και δεν έχει ψυχή. Αυτό το δημιούργημα αναγκάζεται να είναι υποτακτικό σε αυτόν που τον έφτιαξε!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Και ας πάμε και κάπου αλλού. Ας το δούμε και λίγο επιστημονικά. Γιατί η Επιστήμη δεν μπορεί να έχει δεισιδαιμονίες, δεν μπορεί να έχει δόγμα μέσα της, τουλάχιστον έτσι τοποθετήθηκε κι έτσι προχώρησε στα θεωρήματα της. Δηλαδή, η Επιστήμη λέει: «Θα αποδείξω αυτό, άρα ισχύει!». Ωραία! Υπάρχουν ψυχολόγοι και υπάρχουν και οι ψυχίατροι. Το λέει και η λέξη: «ο γιατρός της ψυχής».

Και λέω: «αγαπημένε μου επιστήμονα, που είσαι επιστήμονας, δηλαδή είσαι γιατρός της ψυχής, για να συνεχίσουμε να κάνουμε μια κουβέντα μαζί, θέλω να μου ορίσεις τον όρο «Ψυχή». Μα, ούτε οι θρησκείες δεν έχουν ορίσει τον όρο «Ψυχή».

Ο παθολόγος για παράδειγμα, ξέρει τι σχήμα έχει η καρδιά, ξέρει πόσα αγγεία έχει, πόσες φλέβες και τι λειτουργία κάνει. Κι αν χαλάσει κάτι, σου λέει: «η καρδιά πρέπει  να λειτουργεί έτσι και για να το φτιάξουμε, πρέπει να γίνει αυτό». Όπως και για το συκώτι, για την σπλήνα κτλ.

Εσύ που είσαι ψυχίατρος, πρέπει να μας δώσεις επιστημονικά τον όρο ψυχή, να μας αποδείξεις τι είναι, τι σχήμα έχει και πώς είναι φτιαγμένη και ως τι επεμβαίνεις πάνω στην ψυχή. Εάν δεν μπορείς να την ορίσεις επιστημονικά, τι να το κάνουμε θεολογικά; Τι να πεις; Για τις δεισιδαιμονίες;

Ούτε ο ένας, ούτε ο άλλος γνωρίζει. Απλά το λένε και έφτιαξαν και επιστήμη που είναι καθαρά εβραϊκή. Μετά το 1920 υπάρχουν, οι ψυχίατροι. Οπότε ο Εβραίος Φρόυντ έρχεται και κάνει επιστήμη την ψυχολογία.

«Ρε ψυχίατρε, πες μας κάτι: Άντε δεν γνωρίζεις μέχρι εδώ. Δεν ξέρεις! Δεν πειράζει! Πάμε να δούμε! Αφού είσαι Ψυχίατρος, γιατί δίνεις χάπια και φάρμακα ρε πρεζέμπορα στο σώμα και το καταστέλλεις;»

Δηλαδή, το έχει πάντα σε καταστολή, είσαι σαν φυτό, κι αυτός είναι ψυχίατρος! Αυτός δηλαδή επεμβαίνει στην ψυχή και την κάνει καλά; Ή έχει πάει σε καταστολή τον Άνθρωπο και είναι όλα καλά; Τον παρέλυσες! Δώστου μια πιστολιά για να τελειώνουμε!

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Αυτό δεν θέλουν; Να έχουν τον Άνθρωπο σε καταστολή, σε λήθη.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Άρα, ποιος θα μιλήσει για Ψυχή; Ξέρουν τι είναι;

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Από την άλλη την μεριά, αυτό που έλεγες το ότι δεν γνωρίζουμε  και βγαίνουμε εκτός Αξιακού μας και Ύπαρξης μας, Συμπαντικά δεν υπάρχει καμία δικαιολογία στην διάπραξη Προδοσιών.

Μπορεί εμείς να θεωρούμε τον εαυτό μας δικαιολογημένο, όταν τις διαπράττουμε λόγω άγνοιας. Αλλά, ουσιαστικά, η Δημιουργία μας, αυτοί που μας δημιούργησαν, μας δημιούργησαν με μια τεράστια Νομοτέλεια και μας έβαλαν σε μια Υπαρξιακή κατάσταση που δεν γίνεται να μην γνωρίζουμε ποιοι είμαστε. Κι αν δεν γνωρίζουμε ποιοι είμαστε, φταίμε εμείς που το κάνουμε αυτό. Εμείς είμαστε Υπεύθυνοι και είμαστε Υπεύθυνοι να γνωρίσουμε τον Εαυτό μας και να έχουμε το Γνώθι Σ’εαυτόν για να μην διαπράττουμε καθημερινά προδοσίες.

Κι έχει μεγάλη σημασία κι αυτό που είπες, ότι η Πολιτεία μας δεν μπορεί να δεχτεί προδοσίες, είτε είναι με Αυτογνωσία, είτε είναι σκόπιμες, είτε με Ηθική Αυτουργία. Οποιαδήποτε διάπραξη Προδοσίας μολύνει μια ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ. Αυτό σημαίνει, πρώτα από όλα ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Ας το δούμε μαζί τώρα και ας το δουν και οι συνέλληνες μας! Θα δώσω ένα παράδειγμα.

Έχουμε δύο μεγάλες Προδοσίες.

Πάμε στην περίπτωση του Μοναχού. Σας γνωρίζω ότι υπάρχουν 500.000 μοναχοί. Δεν θα πω τι κάνουν και τι προσφέρουν, αν είναι τίποτα ή όχι. Σαφώς, είναι τίποτα, αλλά δεν είναι και τίποτα. Γιατί, σαφώς είναι πολλά αυτά που κάνουν αντίθετα από την Δημιουργία και την Ύπαρξη.

Μην το λέτε λοιπόν «τίποτα»! Παράγουν έργο ανάποδα στην Δημιουργία και την Ύπαρξη.

Ας πάμε στον ίδιο! Ο ίδιος ο Μοναχός είναι καρπός του έρωτα της μάνας του και του πατέρα του. Αν δεν ήταν η μάνα του και ο πατέρας του, δεν θα έκαναν τον Μοναχό. Έτσι θα τον ονομάσουμε, «Μοναχό».

Άρα, λοιπόν είναι η ίδια η Δημιουργία. Ο ίδιος ο Μοναχός τώρα, έχει καταραστεί την Γέννα του και την Μάνα του. Δηλώνει και υπογράφει Όρκο Παρθενίας! Θα σου έλεγα τώρα για την «παρθενία», δεν ξέρουν ούτε τι είναι οι Παρθένοι. «Παρθένος» είναι «Παρά θεού Νου» και αυτοί τώρα την έκαναν την Παρθενία… δεν θα πω ότι υπάρχει η μεγαλύτερη ανωμαλία και από εκεί προέρχεται. Γιατί, σαφώς, η ανάγκη του σεξ, την οποία μας έχει δώσει ο Δημιουργός μας, είναι ανάγκη σαν το φαγητό. Αν σε κλείσουν σε ένα μπουντρούμι δέκα χρόνια, ή είσαι κάπου ναυαγός, όταν βγεις σε κόσμο, ό,τι κινείται…θέλεις να το…. δεν γίνεται!

Τώρα, αυτά τα παιδιά υπογράφουν παρθενικό όρκο ότι θα ζήσουν με το ίδιο φύλο τους κι όχι το αντίθετο τους. Παρατάνε λένε τα «εγκόσμια»! Θα τους έλεγα τώρα και θέλουν μεγάλο μαστίγωμα! Αυτά τα παιδιά τώρα είναι απέναντι της Δημιουργίας.

Με μια ΛΟΓΙΚΗ ΒΑΣΗ που έχω εγώ λέω: «Αυτοί είναι οι καλοί Άνθρωποι που θέλουν οι θεότητες;». Ναι! Λοιπόν κύριοι, ακούστε, αύριο όλοι θα γίνουμε Μοναχοί. Όλοι οι άντρες θα γίνουμε Μοναχοί και οι γυναίκες καλόγριες. ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ: Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ 30 ΧΡΟΝΙΑ;

Όλοι λοιπόν θέλουμε να γίνουμε Άνθρωποι του Θεού! Αν αυτά τα κτήνη είναι Άνθρωποι του Θεού, θα γίνουμε όλοι μοναχοί. Κύριοι, με πείσατε! Θα γίνουμε όλοι Μοναχοί που σημαίνει ότι σταματάει ο Άνθρωπος. ΄

ΑΡΑ, ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΥΠΑΡΞΗ;

Αυτοί είναι Άνθρωποι του Θεού; Ποιανού θεού;

Και κάτι άλλο: Όλοι αυτοί που τους λένε «πνευματικούς πατέρες» και ακούω τώρα για εκδρομές σε μοναστήρια, να πας σε αυτόν τον άνθρωπο που καταράστηκε την μάνα που τον έφερε, υπέγραψε ότι δεν θέλει να κάνει ύπαρξη, άρα είναι ενάντια στην Ύπαρξη και στην Δημιουργία, δεν κάνει τέκνα, είναι στείρος, είναι υπάλληλος του Γιαχβέ, για να πηδήξει την Ύπαρξη και την Δημιουργία, γιατί αυτό κάνει και είναι «πνευματικός πατέρας» και τώρα έρχεται να δώσει συμβουλή αυτός σε ποιον; Στην γυναίκα σου, στην γυναίκα μου, στην μάνα που έχει δυο παιδιά και δεν ξέρει πώς να τα βγάλει πέρα, η οποία δεν έχει μάθει και κάτι άλλο και πάει σε ένα μοναστήρι για να ακούσει έναν άνθρωπο, ο οποίος είναι λεπρός ψυχικά, όχι σωματικά  και ανώμαλος;

Είναι ενάντια στην Δημιουργία και την Ύπαρξη. Το έχει υπογράψει! Το κάνει! Και έχει καταραστεί την Δημιουργία και την Γέννα του! Κι ο κόσμος σταματάει, όταν όλοι το κάνουμε αυτό!

Άρα, αν όλοι γίνουμε δήθεν «καλοί άνθρωποι» και πάμε και γίνουμε μοναχοί σταματάει ο πλανήτης! Σταματάει ο Άνθρωπος! Χαθήκαμε! Και έχασαν οι Θεοί!

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΤΕ ΟΛΟΙ, ΓΙΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΟΝΑΧΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΓΡΙΕΣ ! ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΘΕΟΙ !!

Άρα, λοιπόν καταλαβαίνετε τι κάνουν αυτοί; Κι αυτοί οι άνθρωποι τώρα είναι «πνευματικοί πατέρες»; Και δίνουν συμβουλές στον πατέρα και στην γυναίκα; Και τους λένε και τι να κάνουν; Δεν είναι οξύμωρο; Δεν είναι Προδοσία αυτού που πάει και ακούει αυτόν τον Άνθρωπο; Καλά, ο άλλος αυτοκτόνησε…

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Και η Πολιτεία που τον ανέχεται είναι Προδοσία. Η Γραμματεία μας λέει ότι ο Άνθρωπος που είναι μόνος –γιατί δεν γίνεται ο Άνθρωπος να είναι μόνος- θα είναι ή ζώο ή θεός. Θεός αποκλείεται να είναι…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Ζώο όμως είναι! Άρα, τώρα καταλαβαίνουμε τι μεγάλη Προδοσία είναι! Παίρνουν τα παιδιά μετά, τα πάνε κοντά και λένε: «Αυτός είναι ο καλός Άνθρωπος του Θεού!»

Αυτό είναι το ανώμαλο στοιχείο της Ύπαρξης, οπότε τι χαράγματα έχουν τα παιδιά σου; Και εσύ η ίδια που πας; Να πάρεις συμβουλές από ποιόν; Από αυτόν που είναι αντίθετος στην Δημιουργία, στην Κοινωνία, στην Ύπαρξη; Από τον μεγάλο Προδότη να σε μάθει και να σε συμβουλεύσει;

Ή εγώ βλέπω στραβά τα πράγματα, και με την ΛΟΓΙΚΗ, γιατί έχουμε την ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ, βάλτε τα κάτω με την ΛΟΓΙΚΗ να δείτε αν είναι έτσι! Κι αν δεν είναι έτσι, παρακαλώ επίσημα σε μια εκπομπή να μας πείτε, πώς είναι!

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Όταν χρησιμοποιείς την ΛΟΓΙΚΗ, δεν υπάρχει λάθος! Είναι γεγονός ότι έτσι σκοτώνουν την Κοινωνία, έτσι τους αποβλακώνουν όλους, τους ρίχνουν μέσα στον λήθαργο. Τους μιλάς και δεν σε καταλαβαίνουν. Τα χαράγματα είναι τεράστια. Οπότε, το έργο της Αφύπνισης που έχουμε μπροστά μας, είναι τεράστιο.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Γι’ αυτό θα έλεγα Βασίλη, να εξηγήσουμε.

Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ φίλοι μου και συνέλληνες μου! Δεν πρέπει να ασχολούμαστε με μικρότητες με ψωρουπερηφάνιες και με γελοιότητες, γιατί πρέπει να δείτε πιο ψηλά, να μπείτε σε άλλο επίπεδο.

Αν δείτε αυτό το έγγραφο της Προδοσίας και το διαβάσετε πολλές φορές κι ίσως να κάνετε κι ένα συμβούλιο με άλλα μυαλά, γιατί μόνος σου δεν αμφισβητείς τον εαυτό σου, έχεις πάντα δίκιο.

Οπότε, κάτσε με άλλα 20 μυαλά να ακούσεις μια άλλη άποψη, κάποιο άλλο επιχείρημα που θα σε βάλει σε άλλο τριπάκι. Θα δούνε ότι η Προδοσία είναι από ψηλά, προέρχεται από της ίδιας Ουσίας όντα και από την Πατρώα Ουσία.

Είναι να μην ασχολούμαστε με μικρότητες, να ασχολούμαστε με Μεγαλοπρεπή θέματα και να μην αφήνουμε κανέναν να μας προσδίδει άδικο.

Αυτή την εκπομπή πρέπει να την ακούσουν όλοι οι Έλληνες και να πουν: «ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΛΛΟ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙΣ! ΦΤΑΝΕΙ! . Είναι αυτό το δίκαιο; Ναι! Έχω το δίκιο εδώ! Οκ! Δώστο μου!

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Και θα έλεγα και κάτι άλλο: πρέπει να αρχίζουμε πάντα από ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ και να μην παράγουμε και να μην δεχόμαστε στον Εαυτό μας άδικο, που σημαίνει για να μπορέσουμε να εκτιμήσουμε και να διακρίνουμε και να είμαστε στο περιβάλλον, πρέπει πρώτα να γνωρίσουμε τον Εαυτό μας, να καταλάβουμε την Θέση του, να καταλάβουμε αν τυχόν έχουμε προδοτικές ενέργειες να τις καθαρίσουμε και μετά, θα είμαστε σε θέση να εκτιμήσουμε και να κρίνουμε το περιβάλλον.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Έτσι είναι! Και για να γίνεις καλός Δικαστής πρέπει πρώτα να κάνεις κριτική σε σένα.

Βέβαια, αν καθόσουν κάθε βράδυ, να κρίνεις την ημέρα σου, αν καλώς ή κακώς τα έκανες, ή αν θα μπορούσες να τα κάνεις καλύτερα, αν κάνεις κάθε βράδυ λοιπόν έναν δεκάλεπτο συμψηφισμό και κάνεις μία «δίκη» και μέχρι τώρα, είχες κάνει 5-6 χρόνια «δίκες», θα ήσουν ο καλύτερος δικαστής.

Αλλά τώρα δικάζεις, χωρίς να είσαι εσύ δικαστής. Για κάτσε ένα βράδυ λοιπόν να δεις τι έκανες σήμερα! «Αυτό το έκανα έτσι, ενώ έπρεπε να το κάνω έτσι!». Στην αρχή, θα κάνεις λάθος, όσο περνάει όμως ο καιρός θα είσαι δικαστής και θα γίνει ο καλύτερος δικαστής και θα κρίνεις τα πράγματα. Τώρα κανείς δεν μπορεί να κρίνει. Κρίνει αλλά με ποια status;  Και κρίνει πάντα τους άλλους, χωρίς να κοιτάει τον εαυτό του.

Για όλα αυτά και για χιλιάδες λόγους που πρέπει να καταλάβουμε και την Θέση Προδοσίας και μου έχει κάνει εντύπωση που κανένα λεξικό δεν αποδίδει την Προδοσία πουθενά!

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Θα πρέπει να σου εξηγήσει τι σημαίνει Άνθρωπος, για να σου εξηγήσει την Προδοσία κι αυτό δεν γίνεται! Αφού όλες οι έδρες, όλη η φιλοσοφία, η σύγχρονη που υπάρχει και η υποτιθέμενη διανόηση σήμερα, θέλει τον Άνθρωπο σε ζωώδη κατάσταση κι όχι στην πραγματική του Ύπαρξη, οπότε γιατί να σου μιλήσει για Προδοσία. Σχετικά με τι να προδώσεις;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Αν σου αποδώσει την Προδοσία, θα σου δείξει τον Προδότη, άρα, θα σου αποκαλύψει το πραγματικό της προσωπείο. Δηλαδή, βάζοντας τον Προδότη σε αυτή την μορφή, θα δούμε από πού παράγονται όλα αυτά!

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Θα δούμε δηλαδή, ποιός είναι ο μηχανισμός της Προδοσίας.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Ακριβώς! Γιατί υπάρχει μια «Βιομηχανία Προδοσίας». Γιατί μάγκας νοείται κάποιος, όταν κλέβει ή, έχει καλές γνωριμίες με τους μασόνους; Είναι μάγκας τότε;

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ κύριοι, δεν θα πω ότι είναι εύκολος δρόμος! Είναι μεγάλος ο δρόμος, όμως είναι Ακέραιος! Δεν έχει φόβο μέσα του! Δεν έχει δόλο και δολιότητα. Είναι ξεκάθαρο και δεν φοβάται κανέναν. Είναι αυτή και είναι απόλυτη. Δεν φοβάται κανέναν και δεν έχει ανάγκη κανέναν. Το μόνο που χρειάζεται, είναι Νόηση και την κατανόηση όλων των Συνελλήνων. Πρέπει να πάμε σε αλλαγή τρόπου σκέψης.

Δυστυχώς για κάποιους, πρέπει να αλλάξουν όλα.

Ο,ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ, ΑΣ ΑΛΛΑΞΕΙ ! Ο,ΤΙ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ, ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ. Ο,ΤΙ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΔΟΤΗ, ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΤΩΡΑ !

Αυτό πρέπει να γίνει σε όλους τους Έλληνες, σε όλους τους Ανθρώπους. Έχει να κάνει με Έλληνες-Ανθρώπους, γιατί είναι συνυφασμένος ο Ελληνισμός, Έλληνας και Άνθρωπος για αυτό και το χρησιμοποιώ συνέχεια.

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Θα ήθελα εδώ να θυμίσω τα λόγια, που είχες πει την προηγούμενη φορά, ότι το επιτακτικό αυτή την στιγμή είναι να πάρουμε το Παρόν μας! Να πάρουμε στα χέρια μας τους Θεσμούς! Και μέσα από αυτό μπορούμε να προσεγγίσουμε το Παρελθόν μας, να αποκτήσουμε την Μερική Αυτογνωσία και μόνο τότε, όταν έχουμε την Αυτογνωσία μας, όταν έχουμε το ΓΝΩΘΙ Σ’ΕΑΥΤΟΝ μπορούμε να χαράξουμε το Μέλλον μας.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Πώς να χαράξεις το μέλλον, αν δεν ξέρεις τις βάσεις σου;

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Πρέπει να ξέρεις ποιος είσαι, πρέπει να ξέρεις το σχέδιο σου!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Ακριβώς! Δεν γίνεται να χαράξεις σε ψεύτικα πράγματα. Φαντάσου σε ένα χάρτη ψεύτικο να ψάχνεις μια πορεία. Για κάντε το, σε ένα ψεύτικο χάρτη που τον έχουν αλλοιώσει, να πας να βρεις την πορεία σου. Θα βρεις ακριβώς τι θέλεις και ποιος είσαι;

Σήμερα, υπάρχουν οι Βάσεις και τις δίνουμε απλόχερα. Σίγουρα, ελάχιστοι καταλαβαίνουν στο βάθος. Κανείς δεν μπορεί να δει το βάθος που υπάρχει και την πραγματικότητα. Δεν κρύβεται, απλά εσείς δεν μπορείτε να την δείτε.

Δεν σας κρύβω τίποτα! Εσείς δεν μπορείτε να δείτε παραμέσα το μήκος, το ύψος κι όλα αυτά. Εσείς δεν μπορείτε να αντιληφθείτε.

Από εμένα, ή από τους δικούς μου Ανθρώπους, δεν κρύβεται κάτι.

Το ότι δεν μπορείτε να δείτε ακόμα όλο το σχέδιο, προπάντως ότι αυτό το σχέδιο έχει έρθει σφραγισμένο και είναι μόνο του Ανθρώπου. Είναι του Ανθρώπου και για τον Άνθρωπο.

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟΥ ΔΩΡΟ! Όπως και είπα στην αρχή αυτής της συζήτησης μας, ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ! Αυτό τώρα δεν το καταλαβαίνετε, αλλά αργότερα θα δείτε, περνώντας ο καιρός και τα χρόνια και συζητώντας και ωριμάζοντας ότι το ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ!

Θα έρθει ο καιρός που σιγά-σιγά θα αρχίζει να εμφανίζεται στα μάτια σας. Ψάξτε, πρέπει να μπείτε βαθειά, να μπείτε σε μεγάλη αναζήτηση για να δείτε τι σας λέω. Θα έρθει όμως ο καιρός που θα το αναγνωρίσετε.

Πρέπει να βιαστείτε και να μην χάσετε αυτή την συνάντηση μαζί της, γιατί αν χαθεί δεν θα ξανάρθει. Δεν ξέρεις, αν θα ξανάρθει και πότε θα ξανάρθει. Οπότε, μην χαθεί αυτό το ραντεβού. Τώρα έχεις την ευκαιρία και πάρτην! Και είναι για όλους!

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ Ε.ΣΥ. ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι στην Αθήνα δημιουργήσαμε δύο μεγάλους χώρους και πάμε για άλλους, που μπορούν να φιλοξενήσουν όλα μας τα Προεδρεία.

Καλούμε λοιπόν όλα τα Προεδρεία των Ε.ΣΥ. των Αθηνών για Έναρξη της στρατηγικής, για να εκτελέσουμε πραγματικά την στρατηγική, για να δούμε τι συμβαίνει πραγματικά στα γραφεία μας. Θα γίνει κάθετος έλεγχος τι συμβαίνει στα γραφεία μας, που είναι τα μέλη μας, ποια είναι ενεργά. Προχωράμε σε μια αναβάθμιση όλων των γραφείων σε όλη την Ελλάδα. Αυτό θα γίνεται με ραντεβού και από την Επαρχία. Δηλαδή, στην Αθήνα θα καλούνται και από την Πελοπόννησο, τα νησιά, την Ηπειρωτική Ελλάδα, την Βόρεια Ελλάδα, την Μακεδονία μας.

Θα καλούμε όλες τις Ε.ΣΥ. , όσες μπορούμε, να έρχονται μια φορά τον μήνα σε συνάντηση με την Κεντρική, τουλάχιστον να ξεκινήσουν να έρχονται, για να δούμε πώς ακριβώς πάει όλο μας το εγχείρημα, όλη μας η Απελευθέρωση, όλη μας η Επανάσταση, πώς εκτελούνται οι στρατηγικές, πώς τηρούνται τα συμβούλια τους, πώς τηρούνται τα βιβλία τους, πώς δραστηριοποιούν τα μέλη τους και τα κάνουν πιο ενεργά.

Έτσι λοιπόν θα είσαστε συνδεδεμένοι όλοι με τα Κεντρικά. Θα γνωρίζεστε όλες οι Ε.ΣΥ. μεταξύ σας κατά τόπους και κατά νομό και κατά περιφέρειες, ώστε να συνεργάζεστε άψογα.

Η δυναμική είναι πάρα πολύ μεγάλη. Άρα, το πρώτο ραντεβού ξεκινάει και όρισε την ημερομηνία Βασίλη.

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Το Σάββατο στις 16 Απριλίου στις 5 η ώρα στην Καλλιθέα, Καλυψούς 70.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Εκεί έχει δημιουργηθεί ένας χώρος, ο οποίος έχει συνεδριακό. Φιλοξενεί καθιστά γύρω στα 100 άτομα.

Άρα, όλες οι Ε.ΣΥ, όλα τα Προεδρεία, από όλα τα γραφεία του Νομού Αττικής και Λουτρακίου και Μεγάρων, φιλοξενούνται το Σάββατο.

Θα έρθουν με τα βιβλία τους των Πρακτικών, ο Πρόεδρος, ο Διευθύνων Σύμβουλος, ο Γενικός Γραμματέας, αν υπάρχει ο Διευθυντής του Γραφείου με την λίστα των μελών, πόσα μέλη έχουν, τις δράσεις που έχουν κάνει.

Όλα, εφ’όλης της ύλης, να ενωθεί και να συστρατευτεί όλη η Αθήνα κι όλα τα γραφεία. Θα γνωριστούν όλοι μεταξύ τους, θα δούμε τι δράσεις έχει κάνει ο καθένας και πώς θα γίνουν πιο μεγάλες δράσεις.

Κύριοι, είμαστε σε επανάσταση και τα πράγματα έχουν σφίξει πάρα πολύ. Η Κυβέρνηση ανακοίνωσε καινούργια μέτρα. Εμείς θα πρέπει να γίνουμε πολύ πιο δυναμικοί. Συστρατεύουμε τις δυνάμεις μας και τις τοποθετούμε με την στρατηγική που θα ακούσετε εκεί.

Ήδη δηλαδή γίνεται αυτό σε όλη την Ελλάδα. Κάθε μέρα θα υπάρχει συνάντηση διαφορετικών Ε.ΣΥ. στα κεντρικά γραφεία μέχρι να γίνει και ο χώρος επί της Βουλιαγμένης, ένα μεγάλο γραφείο που φτιάχνουμε κι εκεί! Θα φιλοξενούνται κι εκεί και η Κεντρική, κι εγώ όσο μπορώ και ο Βασίλης ο Θεοδωρόπουλος και η Βίκυ Χαραλάμπους, αλλά κι άλλα μέλη που θα βοηθούν στην ενημέρωση και στην οργάνωση των Ε.ΣΥ. και των γραφείων.

Έπειτα, τα μέλη της κάθε Ε.ΣΥ. , θα ξανάρθουν κι αυτά στην Κεντρική για να ενημερώνονται και να βγάλουμε κι άλλα Ενεργά Μέλη.

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Όλη η Ελλάδα από όλες τις Ε.ΣΥ. , θα έρθουν κάποια στιγμή στα Κεντρικά και τα ραντεβού θα οριστούν!

Αγωνιστικούς χαιρετισμούς, Καλή λευτεριά! Μονόδρομος η Ελλάδα! ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ!

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ! ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΔΥΝΑΤΑ! ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΚΙ Ο,ΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ! ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ! ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ! ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ !

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Και θα την πάρουμε!
Α. ΣΩΡΡΑΣ: ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ !!!! Αγωνιστικούς χαιρετισμούς!

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: Έλενα Αλεξίου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Πλάτων Πισατίδης

ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

Αφήστε μια απάντηση