AΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ :Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ (βίντεο) 11/4/2900/ SorrasT.V

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΒΙΝΤΕΟ ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

SORRASSSSSSS

Vasilis Theodoropoulos
ΠΡΟΔΟΣΙΑ – ΟΡΙΣΜΟΣ.

ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤ΄ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΡΡΗΤΟΥ ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΕΛΙΞΗΣ . ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΕΣ ΙΕΡΑΡΧΙΚΕΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΘΕΟΓΟΝΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ ΕΩΣ ΤΗΝ ΑΠΑΡΧΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΤΗΝ ΑΥΘΥΠΑΡΚΤΗ ΝΟΗΣΗ ΤΟ ΑΡΡΗΤΟ ΕΝ.

ΑΣΧΕΤΩΣ ΘΕΣΗΣ ΕΝΤΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΘΕΟΓΟΝΙΚΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ Η΄ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΛΟΓΩ :

ΈΠΑΡΣΗΣ: ΑΝΥΨΩΣΗ ΤΟΥ ΕΓΩ , ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ , ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΗ , ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΥΠΕΡΒΟΛΗΣ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΗΣ.

ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑΣ: ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΗ ΕΚΤΟΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΘΕΣΗΣ Η΄ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΜΕΣΩ ΥΠΕΡΒΟΛΗΣ Η΄ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΙΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΝΤΟΣ ΑΥΤΗΣ.

ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ: ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΟΝΤΩΝ ΜΕ ΚΙΝΗΤΡΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ Η΄ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΕΚΤΡΟΠΗ ΑΠΟΤΗΝ ΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΘΕΣΗ.

ΙΔΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ: Η ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΩΣ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΔΥΝΑΜΗΣ ΜΕ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΣΥΝΘΗΚΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ …

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ (ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΜΕΝΗ) ΟΥΣΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΪΣΤΑΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΕΙΩΝ ΤΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΜΟΡΦΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΓΕΝΟΜΕΝΩΝ ( ΣΑΡΚΙΚΟ , ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟ , ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟ , ΥΠΕΡΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ) . ΑΥΤΗ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΟΥΣΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΟΜΟΜΗΤΡΙΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΤΗΣ ΘΕΟΓΟΝΙΑΣ. Η ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ Η ΡΙΖΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΑΥΤΗ Η ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΘΕΟΓΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΞΙΑΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΣΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ , ΤΟ ΜΕΤΡΟΝ ΔΗΛΑΔΗ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Η ΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΕΡΑΡΧΡΙΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ. Η ΥΠΕΡΒΟΛΗ Η΄Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΑΡΞΙΑΚΟ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΤΟΝ ΘΕΤΕΙ ΕΚΤΟΣ ΡΙΖΑΣ ΤΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ. ΟΤΑΝ ΕΚΔΗΛΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΓΩ Η΄ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ Η΄ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΤΩΤΟΣ ΛΟΓΩ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΟΥ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΤΟΥ ΘΕΣΗΣ.

ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΟΝ ΟΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΤΟΥ Η΄ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ. ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΕΝΕΑΛΟΓΙΚΗ ΡΙΖΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΟΝΤΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΗ ΩΣ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΡΑΤΤΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΟΥ. Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΥΤΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤ΄ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ ΕΩΣ ΤΟ ΑΡΡΗΤΟ ΕΝ. ΑΥΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΧΑΡΑΣΣΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΕΙΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΟΥ ΣΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΦΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΖΩΙΚΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΓΥΡΟ ΚΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΕΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.

ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΣΤΑ ΕΙΔΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΣΙΩΝ.
ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΕΚ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ , Ο ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ , Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΛΟΓΩ ΔΕΙΛΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ.
ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΕΛΙΩΔΗΣ ΑΡΧΗ Η ΥΠΑΡΞΗ ΕΣΤΩ ΜΕΡΙΚΗΣ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ ΩΣΤΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΛΥΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ.
ΕΠΕΙΔΗ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΞΙΩΝ ΚΑΘΕ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΠΙΡΕΑΖΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΗΝ ΕΝΕΛΙΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΝΤΙΑΞΙΑΚΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ .
ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΞΑΝΤΛΕΙ ΤΗΝ ΑΥΣΤΗΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.
ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΩΣ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ.

ΟΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΜΑΥΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΟΠΤΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΒΟΥΛΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ.

ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΠΡΟΔΟΣΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΩΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ.

ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΛΟΓΩ ΜΗ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΜΕ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΝ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΤΟ ΕΑΥΤΟΝ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟ ΛΟΓΩ ΑΓΝΟΙΑΣ ΥΠΑΡΞΙΑΚΑ ΩΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ ΤΙΣ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΜΕ. ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΜΑΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗ.

ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΟΥΣΙΑΣ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΑΝΟΧΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΕ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ Η ΔΟΓΜΑΤΙΚΑ.

ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΟΥΣΙΑΣ Η ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΕ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ Η ΔΟΓΜΑΤΙΚΑ.

ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΟΥΣΙΑΣ ΝΑ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΑΡΑΚΛΗΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ.

ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΟΤΑΝ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟ ΝΕΡΟ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΕΝΕΑΛΟΓΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΟΠΩΣ ΨΕΥΔΗ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΔΟΓΜΑΤΑ Κ.Λ.Π..

ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΟΥΣΙΑ ΕΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΟΥ.

ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙΣ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΟΥ ΤΟ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ , ΤΟ ΔΟΓΜΑΤΙΚΟ , ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ , ΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ.

ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙΣ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΟΥ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ , Η΄ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΗ , Η ΤΗΝ ΓΟΝΕΙΚΗ.

ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΣΟΥ ΝΑ ΣΠΕΡΝΕΙΣ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΟΥ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ , Η΄ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΗ , Η ΤΗΝ ΓΟΝΕΙΚΗ.

ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΧΕΣΗ , ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ.

ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ.
ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΟΜΩΝ ΟΡΚΩΝ.
ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΡΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΕΩΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΟΡΚΟ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΑΡΡΗΤΟΥ ΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΧΡΟΝΟΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΜΑ ΚΑΙ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.

ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ: ΟΙ ΟΡΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΑΣ ΘΕΟΓΟΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ.

ΣΩΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥ: ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΔΩΔΕΚΑ ΜΕΡΗ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΕΙΝΑΙ:
ΤΟ ΣΑΡΚΙΚΟ ( ΝΕΡΟ + ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΥΛΗ )
ΤΟ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟ
ΤΟ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ
ΤΟ ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΟ
ΤΟ ΥΠΕΡΣΥΝΕΙΔΗΤΟ

12977105_466382353567934_879029080050184444_o

12977020_466383476901155_1877881723262339344_o

12967441_466383536901149_8309653137923980319_o

Αφήστε μια απάντηση