ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΤΟΥΣ. ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ASTRA TV 7/4/2900 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)

ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

ASTRAAAAAAAAAAA

ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ 7-4-2016 ASTRA TV

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ

Δ. ΔΙΩΤΗΣ: Καλησπέρα σε όλους! Κυρίες και Κύριοι όπως κάθε Πέμπτη, από αυτή την ζεστή γωνιά του Astra απόψε, όπως και κάθε μέρα, όπως και κάθε λεπτό και δευτερόλεπτο, δεν σας το κρύβουμε, εμείς που προσδοκούμε ένα καλύτερο μέλλον όλοι μας για την πατρίδα μας και τα παιδιά μας, αγωνιούμε και αγωνιζόμαστε να ξεκαλουπώσει γρήγορα αυτό το έκτρωμα. Αυτή η κατάσταση η οποία το συντομότερο πρέπει να φύγει.

Είναι χαρά και τιμή μου απόψε, γιατί έχω έναν εξαιρετικό καλεσμένο, έναν εξαιρετικό φίλο που ήρθε από την Αθήνα απόψε, μόνο και μόνο για αυτή την συνέντευξη.

Ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος που είναι ο Γενικός Γραμματέας του Πολιτικού Φορέα ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ!

Σας καλωσορίζω, χαρά και τιμή μου, πρώτη φορά για συνέντευξη στην Θεσσαλική γη, αλλά οι επισκέψεις σας είναι τακτικές.

Έχει άραγε χρονοδιάγραμμα η προαναγγελία της Γενοκτονίας των Ελλήνων; Βαριά κουβέντα; Θα μου επιτρέψετε για δευτερόλεπτα να πω ότι είναι όντως μια σχεδιασμένη Προδοσία και το έχουμε πει κατ’επανάληψιν των πολιτικών που κτίζεται και βεβαίως, είναι μια άλλη τελείως διαφορετική πραγματικότητα.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΙ ΕΧΟΥΜΕ ΙΕΡΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Δυστυχώς, το Ελληνικό γένος, από γενοκτονίες τίποτα άλλο διαχρονικά. Το δικό μας Ελληνικό Γένος έχει γενοκτονηθεί επανειλλημένως και σήμερα ζούμε μια νέα Γενοκτονία.

Η Γενοκτονία αυτή είναι ορατή, μπορούμε να την δούμε στο περιβάλλον μας. Η ίδια η Εθνική Στατιστική Υπηρεσία λέει ότι σε δύο γενεές δεν θα υπάρχουν Έλληνες στην Ελλάδα.

Άρα, πραγματικά υπάρχει μια στοχευμένη επίθεση και μια στοχευμένη Γενοκτονία που είναι εναντίον του Ελληνικού λαού.

Άρα, το χρονοδιάγραμμα εξαρτάται από εμάς τους Έλληνες. Αν το επιτρέψουμε να επιτελεστεί η Γενοκτονία, θα είμαστε εμείς υπεύθυνοι.

Έχουμε  όμως το ιερό καθήκον να την σταματήσουμε και να την αναστείλουμε και να ανορθώσουμε την Ελλάδα όπως πρέπει να πράξουμε για την Ελλάδα μας.

Δ. ΔΙΩΤΗΣ: Μου αρέσουν όλα αυτά! Μήπως είναι μόνο ευχολόγια; Πολιτικός Φορέας, Οριστικό Ξεχρέωμα, Προγραμματικές Δηλώσεις του Πολιτικού Φορέα. Πολλά έχουν ειπωθεί για αυτό που προσδοκάτε και πρεσβεύετε.

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Είναι γεγονός ότι οι Άνθρωποι έχουν χορτάσει από λόγια.

Δ. ΔΙΩΤΗΣ: Εγώ για να είμαι ειλικρινής δεν σας κάλεσα εδώ, γιατί ξέρω πολύ καλά και δόξα τον θεό, όλα τα κιτάπια που έχω μπροστά μου λένε μόνο τις αλήθειες. Όλα τα έγγραφα που έχω στην διάθεση μου, εδώ και αρκετό καιρό που συνεργάζομαι με τον κύριο Καζαμία, ο οποίος είναι Πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ στην Λάρισα, προσπαθώ καθημερινά να δω τι γίνεται.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ  ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΚΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΚΡΥΒΕΤΑΙ !

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Καταρχήν, αυτό που έχουμε ψέξει, έχουμε θίξει και δεν θέλουμε με τίποτα είναι να επαναπαυτούμε στην πίστη. Όλοι μας ζητάνε την πίστη μας, να πιστέψουμε αυτό, ή το άλλο και δυστυχώς έχουμε γίνει ευκολόπιστοι και έχουμε δώσει πολλές φορές την πίστη μας σε πολλά επίπεδα, σε πολλές οργανώσεις και κόμματα.

Εμείς δεν θέλουμε κανενός την πίστη και δεν θέλουμε να μας πιστέψει κανένας. Αυτό που θέλουμε είναι να μας καταλάβει. Σε αυτό που απευθυνόμαστε στον Συνέλληνα μας είναι μόνο στην Λογική του.

Αν πάμε βάσει αυτού του δεδομένου γιατί η Λογική είναι η αποδεικτική διεργασία. Ό,τι λέμε το αποδεικνύουμε σαν πραγματικό και σαν αληθινό. Εκεί μένω και εκεί θέλω να συνεχίσουμε την συζήτηση μας.

Δ. ΔΙΩΤΗΣ: Ναι, αυτό θέλω κι εγώ. Από το πουθενά, εμφανίστηκε ένας Αρτέμης Σώρρας, έχουμε 600 δισεκατομμύρια και τα διαθέτουμε να ξεχρεωθεί ο Ελληνικός λαός. Πού είναι αυτά τα 600 δισεκατομμύρια;

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Παρατηρείστε ότι υπάρχει ένα φυσικό πρόσωπο το οποίο έχει δώσει 600 δισεκατομμύρια και μάλιστα, επειδή το πολιτικό κατεστημένο είχε μείνει αδρανές και δεν έχει κάνει καμία πράξη σχετικά με αυτό, έχει αγνοήσει αυτή την κατάθεση και έχει προχωρήσει στην υπογραφή των μνημονίων και των δανειακών συμβάσεων.

Το αποτέλεσμα ήταν να εισπράξει μια Μήνυση από τον Αρτέμη Σώρρα όλο το πολιτικό κατεστημένο η οποία είναι για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ -δεν υπάρχει χειρότερη κατηγορία- για Κακουργηματική Απιστία και Παράβαση Καθήκοντος.

Υπάρχει δηλαδή ένα φυσικό πρόσωπο που είναι εναντίον όλου του πολιτικού κατεστημένου και βλέπουμε ότι το πολιτικό κατεστημένο κρύβεται. Το φυσικό πρόσωπο είναι εδώ, είναι επώνυμο και λέγεται Αρτέμης Σώρρας! Λέει ότι έχει δώσει τόσα δισεκατομμύρια, το αποδεικνύει και υπάρχει κι ένα πολιτικό κατεστημένο που είναι εξαφανισμένο.

Υπάρχουν κάποιες σπασμωδικές αναφορές του Προέδρου της Βουλής που λέει ότι δεν είναι δική του υποχρέωση, αλλά άλλου. Δηλαδή, ο Πρόεδρος της Βουλής λέει ότι δεν είναι δική του υποχρέωση, ωραία! Πάμε στον άλλον! Πάμε στον Υπουργό των Οικονομικών, τον Στουρνάρα τότε, ο οποίος λέει ότι «Ναι, τα βλέπω» και είναι τόσο σωστά και τόσο πραγματικά που τα προχωράει στους πιο παρακάτω θεσμούς που είναι η Τράπεζα Ελλάδος, ο Οργανισμός Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους και το Γενικό Λογιστήριο του κράτους. Εκεί πέρα το θέμα σβήνει και ξανακρύβονται.

Από την άλλη, έχουμε την Μηνυτήρια Αναφορά του Γεωργιάδη, την οποία ο εισαγγελέας την κάνει μήνυση και την κάνει τακτική δικάσιμη.

Γίνεται λοιπόν το δικαστήριο και βγαίνει η απόφαση που λέει ότι από την ακροαματική διαδικασία αποδείχτηκε ότι ο κύριος Αρτέμης Σώρρας τυγχάνει με αμετάκλητο πληρεξούσιο κάτοχος αυτών των χρημάτων. Αυτά τα χρήματα τα έχει καταθέσει σε συγκεκριμένο λογαριασμό σε μια τράπεζα του Καναδά. Αυτή είναι η απόφαση του Δικαστηρίου.

Περνάει ο χρόνος, δεν μπορεί να την εφεσιβάλλει, είναι τελεσίδικη. Οπότε, ξέρουμε από την μεριά του δικαστηρίου ότι αυτά τα χρήματα υπάρχουν.

Το θέμα είναι ότι επειδή υπάρχει μια Μηνυτήρια Αναφορά του Γεωργιάδη κι αυτή ήταν ψευδής καταμήνυση, ο εισαγγελέας αυτεπαγγέλτως δίνει πρόταση στην Βουλή να άρει την Βουλευτική ασυλία του Γεωργιάδη, προκειμένου να παρουσιαστεί ενώπιον του δικαστηρίου για την ψευδή καταμήνυση κατά του Αρτέμη Σώρρα.

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΩ: ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ

Δ. ΔΙΩΤΗΣ: Εμένα μου κάνει εντύπωση ότι αμφισβητούτε τα 600 δις και από την άλλη μεριά, η κυβέρνηση κάνει αφαίμαξη και παίρνει από τα SDR κτλ. πώς γίνεται αυτό;

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Συγνώμη, αλλά από ποιον αμφισβητείται; Για να βάζουμε τα πράγματα στην Ορθολογική τους Βάση. Σας πληροφορώ ότι κανένας Θεσμός, καμία σφραγίδα της Ελληνικής Δημοκρατίας δεν τα έχει αμφισβητήσει. Δεν τα έχει αμφισβητήσει η Τράπεζα της Ελλάδος, δεν τα έχει αμφισβητήσει το Υπουργείο Οικονομικών, ούτε ο Οργανισμός Δημοσίου Χρέους, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ.

Υπάρχει αμφισβήτηση από μερικούς δημοσιογράφους.

Σας ρωτάω λοιπόν: από την μια μεριά έχετε την απόφαση του Δικαστηρίου η οποία  λέει ότι «Ναι, υπάρχουν» και «Ναι, είναι κατατεθειμμένα» και από την άλλη, έχετε δημοσιεύματα των υπηρετών του καθεστώτος, των καθεστωτικών δημοσιογράφων. Εσείς, ως λογικός άνθρωπος θα καταλαβαίνατε ότι υπάρχουν ή ότι δεν υπάρχουν;

ΑΣ ΑΝΑΤΡΕΞΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ…

Δ. ΔΙΩΤΗΣ: Γιατί τόση αδρανοποίηση από την μεριά της Κυβέρνησης;

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Αυτό είναι κάτι άλλο!

Δ. ΔΙΩΤΗΣ: Ο χρόνος είναι πολύτιμος και έχω πολλά να σας θίξω, μέχρι που σας είπαν αιρετικούς. Υπάρχουν πολλά μηνύματα και από τους τηλεθεατές.

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Γιατί αυτό; Γιατί αν ανατρέξουμε λίγο στην ιστορία μας, θα δούμε ότι το πολιτικό κατεστημένο έχει κάποιες ρίζες, κάποιες καταβολές. Επειδή το πολιτικό κατεστημένο έχει την δομή του πάνω σε μια κομματοκρατία και στα κόμματα, είναι καλό να ανατρέξουμε και να δούμε ποια είναι αυτά τα κόμματα.

Εάν πάμε στην αρχή των κομμάτων, θα δούμε ότι ήταν κάτι συμμορίες που έκαναν την ζωή δύσκολη του μεγάλου Καποδίστρια, οι οποίες μάλιστα να είναι ξενοκίνητες. Ήταν κάτω από τις εντολές πρακτόρων ξένων δυνάμεων. Αυτά είναι γνωστά πράγματα τα οποία πρέπει να τα συνδέσουμε για να καταλάβουμε τι γίνεται.

Αυτές οι συμμορίες επί Καποδίστρια, έγιναν Κόμματα επί Όθωνα κι αυτά πρωτοστάτησαν στον Ελληνικό πολιτικό βίο από τότε.

Μάλιστα, θα θυμίσω ότι τα πρώτα κόμματα ήταν το φιλογαλλικό, το φιλορωσικό και το φιλοαγγλικό. Το φιλελληνικό που είναι;

Ήταν πράκτορες αυτών των δυνάμεων, όπως και σήμερα παραμένουν πράκτορες ξένων δυνάμεων και δεν υπηρετούν τον Ελληνικό λαό και υπηρετούν ξένα συμφέροντα. Αυτό μπορούμε ιστορικά να το αποδείξουμε.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ…

Πείτε μου ποια καταστροφή του Ελληνικού Έθνους, τα τελευταία χρόνια της σύγχρονης ιστορίας δεν οφείλεται στην κομματοκρατία;

Μικρά Ασία, Μικρασιατική Καταστροφή, ο Εμφύλιος Πόλεμος…

Δ. ΔΙΩΤΗΣ: Ήταν γνωστό, όταν ο Ελληνικός στρατός ήταν στα βάθη της Μέσης Ανατολής, κάποιοι άλλοι στην Κωνσταντινούπολη …

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Υπήρχε μια ολόκληρη σκευωρία το πώς θα γίνουν αυτές οι Συνθήκες της Λωζάνης, το πώς θα γίνει η Συνθήκη των Σεβρών, το πώς θα εκτεθεί η Ελληνική πλευρά, το πώς θα ηττηθεί τότε ο πανίσχυρος Ελληνικός στρατός, το πώς θα σφαγούν 4.000.000 Έλληνες, το πώς θα εκπατριστούν 1.500.000 Έλληνες, γιατί πίσω από όλα αυτά υπήρχε ένα τεράστιο απόθεμα Ελληνικού χρυσού 7.500 τόνων. Και αυτός ο χρυσός έπρεπε να κλαπεί.

Δ. ΔΙΩΤΗΣ: Αυτά πρέπει να τα ακούσει ο Ελληνικός λαός! Ήταν και είναι μεγάλη η πίτα!

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Τεράστια και είναι μόνο Ελληνική! Αλλά δεν είναι μόνο η Καταστροφή της Μικράς Ασίας. Ο Εμφύλιος Πόλεμος; Οποιαδήποτε καταστροφή υπήρξε στο Ελληνικό κράτος στην σύγχρονη ιστορία μας οφείλεται καθαρά στην κομματοκρατία.

ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ! ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ-ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ

Δ. ΔΙΩΤΗΣ: Εγώ κύριε Γενικέ εγώ αισθάνομαι αγανακτισμένος, θυμωμένος κι αν μπορείτε να σώσετε την πατρίδα, εδώ και τώρα να το κάνετε. Άραγε, μπορείτε;

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Δεν έχει «μπορείτε». «Μπορούμε» ναι!  Το «μπορείτε» είναι σαν να βγάζουμε τον εαυτό μας απέξω. Εφόσον είμαστε Έλληνες το κάνουμε όλοι μαζί αυτό γιατί έτσι μόνο μπορεί να γίνει.

Πρέπει να σταματήσουμε να περιμένουμε σωτήρες! Πρέπει να σταματήσουμε να περιμένουμε κάποιους άλλους να σώσουν εμάς. Είμαστε υποχρεωμένοι να σώσουμε τον εαυτό μας. Είμαστε υποχρεωμένοι να πράξουμε, γιατί είναι ιερό καθήκον, τα πάντα για την πατρίδα μας.

Θα πάμε λοιπόν στην πραγματικότητα, που περιγράψατε με το βίντεο που βάλατε πριν, γιατί πραγματικά έτσι είναι τα πράγματα. Από την άλλη μεριά όμως, ποιος φταίει που είναι τα πράγματα έτσι; Τα ρίχνουμε όλα σε ένα καθεστώς, ένα πολιτικό καθεστώς, όμως αυτό το πολιτικό καθεστώς δεν βγήκε από μόνο του. Εμείς το καθιερώσαμε, εμείς το ψηφίζουμε και εμείς το ανεχόμαστε.

Είμαστε λοιπόν υπεύθυνοι για το πολιτικό καθεστώς που υπάρχει. Πρέπει να καταλάβουμε ορισμένα πράγματα και να συνειδητοποιήσουμε την ευθύνη που έχει ο καθένας μας ως Έλληνας πολίτης.

Μετά από τον τουρκικό ζυγό, πέσαμε σε έναν άλλον ζυγό, τον ζυγό των μοναρχών της Ευρώπης που δεν ήταν τίποτα άλλο παρά φερέφωνα των τοκογλύφων τραπεζιτών.

Από την στιγμή λοιπόν που η Ελληνική Βουλή ψήφισε το ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ το οποίο έλεγε ότι η Εθνική παίρνει το εκδοτικό δικαίωμα, ότι δεν θα πληρώσει ποτέ φόρους, δεν θα πληρώσει ποτέ τέλη, ότι απαγορεύεται οποιοσδήποτε εθνικός, κρατικός μηχανισμός να την ελέγχει, τότε άρχισε, αντί η χώρα να κυβερνάται από τους πολίτες και από τους πολιτικούς, να κυβερνάται από τους τραπεζίτες.

Για αυτό και είμαστε σε αυτή την κατάσταση σήμερα.

Για αυτό η χώρα μας έχει πτωχεύει τέσσερις φορές και είμαστε σε αυτή την κατάσταση. Ποια είναι η αιτία; Γνωρίζοντας ότι το πολιτικό καθεστώς δεν είναι τίποτα άλλο από το υπηρετικό προσωπικό κάποιων τραπεζιτών τοκογλύφων, οι οποίοι θέλουν αφανισμένη την Ελλάδα, πρέπει να πάρουμε τις ευθύνες μας και να αλλάξουμε τα πράγματα.

ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ… ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΤΟΥΣ…

Δ. ΔΙΩΤΗΣ: Είναι πολλά και ο χρόνος είναι πολύτιμος. Τι γίνεται; Είσαστε αιρετικοί; Είσαστε δωδεκαθεϊστές; Έχω μπροστά μου την απόφαση της Ιεράς Συνόδου που σας αποκάλεσαν αιρετικούς!

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Μάλιστα! Θα χάσουμε την έννοια των λέξεων αγαπητέ μου!

Αιρετικός είναι κάποιος ο οποίος φεύγει από τον κορμό και αποσχίζεται ή αποκόπτεται. Εμείς αυτό το οποίο προβάλλουμε πάντα είναι ο Ελληνισμός.

Ο Ελληνισμός λοιπόν έχει πάρα πολύ βαθειές ρίζες, είναι το Γένος μας, είναι η Καταγωγή μας, είναι το Έθνος μας.

Αν λέγοντας ότι είμαστε Έλληνες, μας κάνει αιρετικούς, τότε έχουμε χάσει την έννοια των λέξεων. Αυτός ο οποίος θα έλεγα ότι είναι αιρετικός είναι αυτός που έχει αποσχιστεί από το Γένος του, από τον Βασικό κορμό και έχει αναποθέσει την πίστη του κάπου δεν έχει σχέση με τον βασικό κορμό.

Και θα σας πω κάτι: αυτοί οι οποίοι αποκαλούν εμάς αιρετικούς, θεωρούν προπάτορες τους και προγόνους τους, τον Αβραάμ, τον Ισαάκ και τον Ιακώβ.

Εγώ ο οποίος λέω ότι ο προπάτορας μου είναι ο Αχιλλέας, ο Αγαμέμνονας, ο Αλέξανδρος, εγώ είμαι ο αιρετικός ή ο άλλος που έχει φύγει από το Γένος του και θεωρεί προγόνους του, ανθρώπους που δεν είναι καν Έλληνες;

Από την άλλη μεριά, αν πάμε λίγο στο δογματικό λένε ότι είμαστε δωδεκαθεϊστές! Υπάρχουν βέβαια δωδεκαθεϊστές που δεν είναι τίποτα άλλο από ένα δόγμα και τα δόγματα προσεύχονται σε παράκλητους και παρακαλάνε κάποιους.

Μα, ο Έλληνας δεν το έχει κάνει ποτέ αυτό! Όταν ξέρεις την οντολογία σου ως Έλληνας, όταν ξέρεις την Ύπαρξη σου, δεν έχεις ανάγκη από παράκλητους, γιατί ξέρεις ποιος είσαι, ξέρεις τη καταγωγή σου και ξέρεις από που κρατάς, ξέρεις την Γενεαλογία σου, ξέρεις την πατρώα ουσία σου, ξέρεις την πατρίδα σου, την δα (γη) των πατέρα σου!

Οπότε δεν υπάρχει τίποτα τέτοιο. Έχουν χάσει την ψυχραιμία τους! Βλέπουν ότι οι Έλληνες ενώνονται και η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ανδρώνεται, βλέπουν ότι πραγματικά ο Ελληνισμός είναι η βάση μας, είναι το στερέωμα μας, γιατί μόνο σε αυτόν αναφερόμαστε.

Εμείς άλλωστε μιλάμε μόνο για Πολιτεία, για Πολιτική και για Πολίτη.

Ο Πολίτης ξέρετε, είναι κάτι συγκεκριμένο και αυτοί οι ορισμοί έχουν δοθεί χιλιάδες χρόνια πριν εμφανιστούν τα δόγματα και οι θρησκείες.

Ο ΠΟΛΙΤΗΣ, σύμφωνα με τον Αριστοτέλη, είναι αυτός  ο οποίος ΜΕΤΕΧΕΙ ΚΡΙΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ. Πολίτης είναι αυτός που έχει την Αρχή της Πολιτείας του στα χέρια του και σας κάνω μια αναδρομή στην Ιστορία.

Δείτε την εποχή που οι Έλληνες είχαν τις Πολιτείες τους και είχαν τα κοινοβούλια τους, είχαν τις γερουσίες τους, είχαν την δημοκρατική διοίκηση, όλοι οι άλλοι λαοί είχαν μια θεοκρατία, η οποία αντιπροσωπεύονταν από ένα άτομο, τον αυτοκράτορα. Όλοι οι άλλοι, δεν υπήρχαν σαν άνθρωποι, ήταν μόνο δούλοι! Στο μόνο Γένος που υπήρχε πραγματικά Δημοκρατία, που υπήρχε ο Πολίτης, που υπήρχε Πολιτισμός με συγκεκριμένη δομή ήταν στην Ελλάδα, οι Έλληνες.

Οπότε είναι βδελυρό τουλάχιστον να λέμε ότι οι Έλληνες, όταν μιλάνε για Ελληνισμό, μιλάνε για αίρεση.

Δ. ΔΙΩΤΗΣ: Να πάμε λίγο στο παρελθόν. 436πχ ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ: «Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΕΧΡΑΣΤΗ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ. ΔΙΟΤΙ ΕΜΑΘΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΘΑΔΕΙΑ ΩΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΤΗΝ ΑΝΑΙΔΕΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΩΣ ΙΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ ΩΣ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ».

Έχει αλλάξει τίποτα ως σήμερα;

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Η Δημοκρατία που αναφέρεται ο Ισοκράτης είναι το πρότυπο της Δημοκρατίας που αναφέρουν μέχρι και σήμερα. Αλλά, μιλάμε για μια εκπεσμένη Δημοκρατία, την Αθηναϊκή Δημοκρατία που είχε αλλωθεί από αλλοεθνείς και δεν είχε καμία σχέση με το Ελληνικό Αξιακό Σύστημα.

Θα σας θυμίσω ότι οι Αθηναίοι ήταν αυτοί που έκλεψαν το Ταμείο της Δήλου και έφτιαξαν τριήρεις, όχι για να υπερασπιστούν την ακεραιότητα της Ελλάδος, αλλά για να κάνουν φόρου υποτελείς τους υπόλοιπους Έλληνες. Αυτό, αν είναι δυνατόν, το Ελληνικό Αξιακό να έχει αυτή την συμπεριφορά! Δεν είναι Δημοκρατία! Ο Ισοκράτης πολύ καλά τους τα έλεγε! Αυτό είναι το πρότυπο και αυτό είχε μεταφερθεί και στην σημερινή Δημοκρατία.

Αλλά τώρα δεν μιλάμε για Δημοκρατία, σήμερα μιλάμε για επιβίωση. Σήμερα, ο Ελληνισμός δέχεται μια τεράστια επίθεση.

ΚΥΡΙΟΙ ΧΡΩΣΤΑΜΕ; ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ! ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ !

Δ. ΔΙΩΤΗΣ: Εδώ! ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ! Σας ακούω! ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΔΗΜΟΣΙΟ, ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ…

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Προτού πάμε σε αυτό, γιατί αυτό είναι η απόρροια μιας συγκεκριμένης στρατηγικής και για να φτάσουμε σε αυτό, έχουν γίνει ορισμένα πράγματα που έχουν προηγηθεί.

Έχουμε ενημερώσει λοιπόν με τον πιο επίσημο τρόπο, όλους τους Θεσμούς και τους Ελληνικούς και τους Ευρωπαϊκούς και τους Παγκόσμιους με το ΔΝΤ ότι υπάρχουν 600 δισεκατομμύρια υπέρ της Ελληνικής Δημοκρατίας κατατεθειμμένα σε ένα κηδεμονευόμενο λογαριασμό. Αυτά τα έχουμε αποδεδειγμένα και υπάρχει και δικαστική απόφαση ότι τα έχουμε.

Από την άλλη μεριά, έχουμε δημοσιεύσει ισολογισμούς από την Παγκόσμια Τράπεζα που ελέγχεται από τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών.

Ο συγκεκριμένος Ισολογισμός που έχουμε δημοσιεύσει αποδεικνύει ότι στην Ελλάδα υπάρχουν τρισεκατομμύρια κατατεθειμμένα στις Ελληνικές τράπεζες. Αυτόν τον Ισολογισμό, για να μην νομίζει κανείς ότι είναι κάτι τυχαίο, τον έχει υπογράψει ο τότε Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο Παπούλιας, ο τότε Υπουργός Οικονομικών Αλογοσκούφης, καθώς επίσης και ο πρέσβης στα Ηνωμένα Έθνη, ο Βασιλάκης.

Αυτός λοιπόν ο Ισολογισμός δείχνει ότι οι Έλληνες ‘Εχουν τεράστια κεφάλαια κατατεθειμμένα από την Παγκόσμια Τράπεζα, μέσα από το σύστημα του Bretton Woods και στα οποία έχουν πρόσβαση και είναι δικαιούχοι, αν είχαν δική τους Ελληνική Κυβέρνηση. Επειδή όμως τυγχάνει οι Έλληνες να μην έχουν Ελληνική Κυβέρνηση είναι απομονωμένοι. Εφόσον έχουμε αυτά τα χρήματα και έχει γίνει γνωστό πια, πρέπει να τα χρησιμοποιήσουμε από τώρα και ο τρόπος που θα τα χρησιμοποιήσουμε από τώρα είναι να κάνουμε γνωστό σε όλους τους φοροεισπρακτικούς μηχανισμούς ότι γνωρίζουμε τι κεφάλαια έχουμε, γνωρίζουμε ότι είμαστε Μέτοχοι των Κεφαλαίων αυτών, είμαστε Κάτοχοι των Κεφαλαίων αυτών και εφόσον όλοι οι Έλληνες σήμερα χρωστάμε και είναι δημιουργημένα τα πράγματα έτσι που οπωσδήποτε πρέπει να έχεις χρέος, αλλά εφόσον έχουμε κεφάλαια και είμαστε Δικαιούχοι αυτών των κεφαλαίων ως Έλληνες πολίτες, κάνουμε εξώδικο και λέμε στους φοροεισπρακτικούς μηχανισμούς, όπως τις Εφορίες, τα Ταμεία και τώρα το κάνουμε και στις Τράπεζες…

Δ. ΔΙΩΤΗΣ: Και αδρανοποίησαν όλο το σύστημα!

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Τελείως! Και τους λέμε: «Κύριοι, εκεί έχουμε λογαριασμό που μας ανήκει! Σας χρωστάμε; Ωραία! Πηγαίνετε να εισπράξετε από εκεί!». ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΞΩΔΙΚΩΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ.

Είναι διορισμένοι μέσα στο κρατικό μηχανισμό να βρίσκουν χρήματα και για να τα βάζουν μέσα στο Γενικό Λογιστήριο. Εφόσον αυτοί δεν έχουν βρει αυτά τα κεφάλαια που είναι δικά μας, τους τα γνωστοποιούμε εμείς:  «Εδώ είναι τα κεφάλαια είναι δικά μας, σε εξουσιοδοτούμε να πάρεις το δικό μου κομμάτι και να το βάλεις στο Λογιστήριο του Κράτους και να μην με ξαναενοχλήσεις εμένα!».

Γιατί, το θηρίο αυτό το οποίο εκτρέφεται και εκτρέφεται από το πολιτικό κατεστημένο, ουσιαστικά έχει στοχοποιήσει τον Έλληνα και τον θέλει απαξιωμένο τελείως. Και βλέπουμε ότι συνεχίζει αυτή την φορομπηχτική πολιτική, συνέχεια απορροφά ο,τιδήποτε γίνεται στην χώρα μας και ουσιαστικά απορροφά την ενέργεια μας.

Ουσιαστικά, ο,τιδήποτε παράγεται, είναι ήδη κατασχεμένο προτού παραχθεί, από το κατεστημένο. Σε αυτό πρέπει να αντιδράσουμε. Και αντιδράμε με το να έρθουμε σε αντιπαράθεση με το θηρίο και να του πούμε: «Εμείς δεν σε ξαναταΐζουμε άλλο! Εμείς σταματάμε να κάνουμε οποιαδήποτε πληρωμή! Εάν θέλεις χρήματα, αυτά που λες ότι χρωστάμε, πήγαινε στα ταμεία τα οποία είναι δικά μας, πάρε τα χρήματα και ξεχρέωσε μας!»

Δ. ΔΙΩΤΗΣ: Τα παίρνει και δεν τα αποδέχεται!

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Εμείς κάνουμε αυτό που ως Έλληνες πολίτες, είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε. Εφόσον έχουμε χρήματα, τους απαλλάσσουμε από τον κόπο να πάνε να ψάξουνε, γιατί αυτό που κάνουν είναι να βρίσκουν κάποιους κρυμμένους λογαριασμούς στα Υποθηκοφυλάκεια, τυχούσα περιουσία η οποία μπορεί να μην είναι εμφανής. Τους λέμε: «Μην ψάχνετε, έχουμε εδώ τεράστια κεφάλαια. Πηγαίνετε από εκεί και εισπράξετε!»

Βέβαια, το μόνο που έρχονται να μας πούνε είναι ότι δεν προβλέπεται από τον Κανονισμό Λειτουργίας των Εισπρακτικών Εσόδων αυτό.

«Πρόβλημα σας! Εσείς είσαστε διορισμένοι να βρίσκετε τις μεθόδους για να κάνετε το καθήκον σας που είναι να εισπράττετε! Δεν το γνωρίζετε; Εμείς απλά σας γνωστοποιούμε που βρίσκονται χρήματα! Την διαδικασία, βρείτε την εσείς! Πώς βρήκατε την διαδικασία να περικόψετε τους μισθούς; Πώς βρήκατε την διαδικασία να ανοίξετε το τραπεζικό σύστημα και να μην υπάρχει το απόρρητο; Πώς βρήκατε την διαδικασία να ξεπουλήσετε την χώρα μας; Ε, βρείτε την διαδικασία να κατεβάσετε τα χρήματα! Είναι δικό σας πρόβλημα!».

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΧΡΥΣΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ… ΣΗΜΕΡΑ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ…

Να μιλήσουμε λίγο για την Γερμανία. Πραγματικά ζούμε σε μια ομίχλη ψεύτικη και δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι γίνεται.

Η Γερμανία μετά την Δημοκρατία της Βαϋμάρης είχε πτωχεύσει στον Μεσοπόλεμο δηλαδή. Μετά, ξαφνικά, βρίσκεται μια Γερμανία η οποία μέσα από τεράστια κεφάλαια και δημιουργεί μια πολεμική μηχανή που προχωράει ο 2ος Παγκόσμιος Πόλεμος. Το παράξενο ήταν ότι μια Ελλάδα ήταν που την καθυστέρησε ουσιαστικά και πραγματικά, αυτή η επέμβαση ήταν κρίσιμη και η καθυστέρηση που έγινε στην Ελλάδα. Μεγάλες δυνάμεις όπως η Γαλλία και οι γύρω χώρες της έπεσαν μέσα σε μια βδομάδα, 10 μέρες.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΦΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΩΝ.

Όταν ήρθαν στην Ελλάδα, οι Γερμανοί – κι αυτό το λέμε και το προσπερνούμε απλά χωρίς να κάτσουμε να δούμε τι μεγάλη σημασία έχει- επειδή, από το οικογενειακό μου περιβάλλον υπήρχε ένα θύμα λόγω πείνας, στην Αθήνα πραγματικά, οι άνθρωποι πραγματικά πέθαιναν από την πείνα.

Πράγμα το οποίο σημαίνει ότι οι Έλληνες δεν είχαν τίποτα, τα πάντα είχαν κατασχεθεί, ο,τιδήποτε υπήρχε ως αποθεματικό στις τράπεζες, είχε φυγαδευτεί στο εξωτερικό, ο χρυσός κατέληξε μέσα από την Αίγυπτο στο Λονδίνο και σήμερα, μιλάμε για ένα αναγκαστικό κατοχικό δάνειο. Αλήθεια, όταν φεύγει ο χρυσός και μένει στα χέρια των Εγγλέζων, όταν όλα τα συναλλαγματικά αποθεματικά που είχαμε, φεύγουν από την χώρα μας, για ποιο δάνειο μιλάμε; Πού βρήκαν οι Έλληνες τα χρήματα την στιγμή που πέθαιναν στην πείνα και δανείζουν στους Γερμανούς 3 δισεκατομμύρια δολάρια περίπου εκείνη την εποχή! Τεράστιο ποσό! Κάτι δεν πάει καλά! Αν είμαστε φτωχοί, αν δεν έχουμε τίποτα, τότε από πού δανείζονται οι Γερμανοί από εμάς τόσα πολλά χρήματα; Και το ειρωνικό είναι ότι η τελευταία επίσημη πτώχευση έγινε το 1932 επί Βενιζέλου, δηλαδή δέκα χρόνια περίπου πριν δώσουμε το αναγκαστικό κατοχικό δάνειο στους Γερμανούς και το ποσό το οποίο πτωχεύσαμε τότε ήταν μόνο 50 εκατομμύρια δολάρια και μετά από 10 χρόνια, μετά την δικτατορία του Μεταξά, μετά από την Κατοχή των Γερμανών, μετά από την κατάσχεση των πάντων, βρήκαμε 3 δισεκατομμύρια! Από που τα βρήκαμε αυτά; Γιατί δεν μας εξηγούν αυτοί που μας λένε ότι δώσαμε δάνειο στους Γερμανούς, πού τα βρήκαμε αυτά τα χρήματα;

Οι Γερμανοί όμως έχουν προχωρήσει και έχουν περάσει το 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο και μετά από λίγα χρόνια, αυτοί που χρωστάνε τόσα πολλά στην Ελλάδα και σαν αποζημιώσεις και σαν αναγκαστικά δάνεια, μας δίνουν βοήθεια!

Αν πάμε λοιπόν και δούμε ιστορικά, θα δούμε ότι τα πάντα τα οποία δημιούργησαν την σημερινή Γερμανία οφείλονται στο χρυσό της Ανατολής. Όλες οι τράπεζες της Γερμανίας, οι οποίες έγιναν στον Μεσοπόλεμο, όλες οι τράπεζες της Γερμανίας που έγιναν τόσο μεγάλες, οφείλονται στον κλεμμένο θησαυρό των Ελλήνων.

Υπήρξε μια Deutsche Orient Bank η οποία έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη δημιουργία της Deutsche Bank στην κεφαλοποίηση της και την ανακεφαλοποίηση της.

Παρόλα αυτά τα οποία λεηλάτησαν, αυτά που έκλεψαν και έκαναν, σήμερα η Γερμανία απλά δεν υπάρχει.

Σήμερα η Γερμανία δεν έχει κρατική οντότητα. Σας πληροφορώ ότι η Γερμανία σήμερα είναι μια Εταιρεία και μάλιστα, Εταιρεία της οποίας έχω και τον αριθμό ίδρυσης και αυτόν τον αριθμό που βγάζουμε εμείς ως δραστηριότητα, στο δικαστήριο της Φρανκφούρτης.

Σήμερα η Γερμανία δεν έχει καμία κρατική οντότητα και ορίζεται από τα σύνορα των κρατών των περιφεριακών της. Η Γερμανία έχει ιδιωτικά δικαστήρια, η Γερμανία έχει ιδιωτικές φυλακές, δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια ιδιωτική εταιρεία.

Σε απόδειξη αυτών που σας λέω, για δείτε στα μνημόνια και στις δανειακές συμβάσεις, ποιος υπογράφει εκεί που λέει Γερμανία; Υπογράφει καμία Γερμανική κυβέρνηση; Όχι! Υπογράφει μια τράπεζα, γιατί δεν υπάρχει Γερμανία! Η Γερμανία είναι μια εικονική πραγματικότητα κι όμως αυτή η εικονική πραγματικότητα, επειδή είναι ο κατ’εξοχήν υπηρέτης των τραπεζιτών τοκογλύφων, είναι αυτή που κυριαρχεί.

Σας πληροφορώ ότι η Deutche Bank έχει 73 τρισεκατομμύρια χρέη! Και κάνει ισολογισμούς οι οποίοι είναι τελείως ψευδείς και βασίζονται μόνο σε παράγωγα. Κι ενώ το Ακαθάριστο Προϊόν της είναι 3, 3 τρισεκατομμύρια, χρωστάει 73 τρισεκατομμύρια. Είναι ξοφλημένη! Είναι πτωχευμένη!

Κι έρχεται η Μέρκελ και κουνάει σε εμάς το χέρι. Και το κουνάει κι ο Γιούνγκερ, του οποίου, οι πολίτες στο Λουξεμβούργο έχουν κατα κεφαλήν χρέος 3,5 εκατομμύρια ευρώ. Τα λέει το ίντερνετ. Ας ανοίξουν όλοι οι τηλεθεατές να το δουν! Ενώ εμείς έχουμε μόνο 180.000 χρέος σε σχέση με το Ακαθάριστο εθνικό Προϊόν, αυτοί που έχουν πάνω από 4000. Είναι χρεωκοπημένοι τελείως! Και τα δικά μας ομόλογα είναι σκουπίδια και αυτών είναι 3 Α.

ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ…

Δ. ΔΙΩΤΗΣ: Με όλα αυτά που διαβάζουμε και έρχονται στο φως, δεν μπορώ να καταλάβω πώς μερικές γερμανικές και γαλλικές τράπεζες να έχουν συσσωρεύσει τόσο δυσανάλογα μεγάλες ποσότητες από ελληνικά χρεόγραφα, ύψους 65-100 δισεκατομμύρια ευρώ αντίστοιχα που κινδύνευαν να καταρρεύσουν. Πώς είναι δυνατόν έξυπνοι, έμπειροι και εξαιρετικά καλά πληροφορημένοι τετραπέρατοι τραπεζίτες να πήραν τόσο ριψοκίνδυνες και ανεξήγητες αποφάσεις κι έχουν γίνει πάμπλουτοι;

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ήθελα να συμπληρώσω σε αυτό που είπατε, γιατί δεν θέλω να το αφήσω έτσι! Ενώ ο κόσμος δεν γνωρίζει, οι τραπεζίτες γνωρίζουν πάρα πολύ καλά. Οι τραπεζίτες παίρνουν ομόλογα ελληνικά, γιατί ξέρουν!

Δ. ΔΙΩΤΗΣ: Μα, το κράτος δεν υπάρχει στην χώρα μας, πέρασε στις τράπεζες!

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ακριβώς! Και θέλω να τονίσουμε κάποιες έννοιες, για να ξέρουμε τι θα κάνουμε, γιατί μέχρι τώρα, απλά περιγράφουμε ένα περιβάλλον. Δεν έχουμε μιλήσει για το τι πρέπει να κάνουμε σαν Έλληνες πολίτες από εδώ και πέρα.

Αλλά ας πάμε πρώτα στα μηνύματα!

Δ. ΔΙΩΤΗΣ: Έχουμε κάποια μηνύματα. Από ό,τι μας λένε, επειδή όλα στην χώρα μας είναι διαλυμένα, νοσοκομεία, σχολεία κτλ. δεν υπάρχει τίποτα, γιατί δεν κάνετε μια κίνηση για να αφυπνιστεί ο κόσμος; Πώς μπορείτε να βοηθήσετε σε αυτή την κατάσταση;

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Καταρχήν, το «κάνουμε» είναι συζητήσιμο. Από την άλλη μεριά, πρέπει να ξέρουν οι τηλεθεατές ότι τα χρήματα αυτά τα διαχειρίζεται ένα φυσικό πρόσωπο που λέγεται Αρτέμης Σώρρας. Το θέμα είναι ότι επειδή οποιαδήποτε διακίνηση γίνεται με χρήματα, περνάει μέσω τραπεζών, για να μπορέσει να γίνει οποιαδήποτε επένδυση στην Ελλάδα, πρέπει να το εγκρίνει η Τράπεζα της Ελλάδος.

Μα, αγαπητέ μου, η Τράπεζα της Ελλάδος είναι αυτή που δεν αφήνει τα 600 δισεκατομμύρια να κατέβουν κάτω να τα πάρει ο λαός. Θα αφήσει τον Σώρρα να φέρει χρήματα για να δει ο κόσμος τι γίνεται; Μα, τα χρήματα υπάρχουν! Για αυτό τα έχει βάλει ο Σώρρας! Γι αυτό υπάρχουν κατατεθειμμένα, για να γίνουν υποδομές, μετά το ξεχρέωμα βέβαια, και να υπάρξει ανάπτυξη στο κράτος μας! Ήδη το έχει κάνει αυτό! Τα χρήματα περιμένουν, αλλά βλέπετε ότι οι τραπεζίτες είναι αυτοί που δεν επιτρέπουν να γίνει αυτό, γιατί αν γίνει αυτό, θα φύγει η διαχείριση από τα χέρια τους και θα πάει στον λαό και αυτό είναι που δεν θέλουν!

ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !

Δ. ΔΙΩΤΗΣ: Έχω ακόμα ένα μήνυμα, βέβαια έχετε δώσει τις απαντήσεις από που ήρθαν αυτά τα 600 δισεκατομμύρια κι εφόσον επικαλείστε ότι θα αλλάξετε την κατάσταση στις επερχόμενες εκλογές, τι θα κάνετε; Έχετε πρόγραμμα;

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Τώρα εδώ πρέπει να κάτσουμε λίγο. Είναι φυσιολογικό ότι έγιναν ορισμένες κινήσεις που περιγράψω εν συντομία. Έγινε γνωστό σε όλο το πολιτικό φάσμα, σε όλους τους θεσμούς, στον Άρειο Πάγο ότι υπάρχουν 600 δισεκατομμύρια κατατεθειμμένα υπέρ της Ελληνικής Δημοκρατίας και δεν έγινε καμία κίνηση.

Από την άλλη μεριά, τα παγκόσμια καταπιστεύματα από την Συνθήκη Bretton Woods είναι διαθέσιμα ακόμα και στον σημερινό Καλλικρατικό Δήμαρχο, ενημερώσαμε όλους τους Δημάρχους ότι μπορούμε με μια συμφωνία να κατεβάσουν χρήματα από εκεί.

Όλο το πολιτικό κατεστημένο, είτε στην κεντρική κυβέρνηση, είτε στους Δήμους είναι μέσα στο ίδιο πεδίο και κάτω από τους επικυρίαρχους τραπεζίτες, δεν θέλει κανένας να εργαστεί υπέρ του ελληνικού λαού. Δεν θέλει με τίποτα να εξυπηρετήσει τον ελληνικό λαό.

Επειδή δεν μπορούμε πια να περιμένουμε το πολιτικό κατεστημένο αποφασίσαμε σαν Έλληνες να ιδρύσαμε έναν Φορέα. Αυτό σημαίνει ότι κάναμε Διακήρυξη, κάναμε Καταστατικό και καταθέσαμε στον Άρειο Πάγο και από εκεί και πέρα, πληρώνοντας το παράβολο συμμετοχής, μπορούμε να πάρουμε μέρος σε μια εκλογική διαδικασία.

Ο Φορέας ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ μπορεί να πάρει μέρος σε εκλογές. Βέβαια, παρά που το ενημερώνουμε αυτό κι αφού λέμε ότι εμείς έχουμε κάνει Φορέα, γιατί θέλουμε όλους τους Έλληνες μαζί, στο τέλος μας ρωτάνε: «κόμμα θα κάνετε;», γιατί ο κόσμος έχει μείνει στο κόμμα!

Αυτό το όχημα που θα μας πάει να πάρουμε την Ελλάδα στα χέρια μας λέγεται ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ».

Αυτός είναι ο μηχανισμός και ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΕΦΟΣΟΝ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΕΙ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΜΑΣ ΣΑΝ ΘΕΑΤΕΣ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ.

Πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι είμαστε εμείς οι Έλληνες πολίτες και αυτοί, το πολιτικό κατεστημένο. Οι Έλληνες πολίτες έχουν δημιουργήσει έναν Ελληνικό Φορέα και καλούμε όλους τους Έλληνες πολίτες, να μπουν σε αυτόν τον Πολιτικό Φορέα για να μπορέσουν να πάρουν την Ελλάδα στα χέρια μας. Μέχρι τότε, τους καλούμε όλους για ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ προς τις Εφορίες, στα Ασφαλιστικά Ταμεία και τις Τράπεζες να καταθέσουν σε όλους αυτούς ΕΞΩΔΙΚΗ-ΕΝΤΟΛΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ για να απαλλαγούν από όλα τους τα χρέη.

Για να γίνει αυτό, πρέπει να έρθουν σε επαφή με ένα από τα γραφεία μας. Θέλω να πω λοιπόν ότι το γραφείο ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ της Λάρισας είναι στην Βελή 14 στην πλατεία Νομαρχίας και το τηλέφωνο είναι 2411-117760 και στον Βόλο είναι Ιωλκού 65 και το τηλέφωνο είναι 24210-44854. Καλούμε όλους τους Έλληνες στα γραφεία μας, να ενημερωθούν, να κάνουν ΕΞΩΔΙΚΗ-ΕΝΤΟΛΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ για να απαλλαγούν από όλα τα χρέη και να ενωθούν μαζί μας στον Φορέα μας για να πάρουμε την Ελλάδα στα χέρια μας.

Δ. ΔΙΩΤΗΣ: Βασίλης Θεοδωρόπουλος φίλες και φίλοι. Εγώ θα έλεγα ότι θέλουν την ψυχή μας, θέλουν την αίγλη μας, θέλουν να μας λεηλατήσουν σαν Έθνος! Θα το πω απερίφραστα γιατί με την ιδιότητα του Αξιωματικού όταν ήμουν στην Πολεμική Αεροπορία κι επειδή, θα το πω απλά, αυτή η πατρίδα δεν είναι εύκολη λύση για τον κάθε ξένο, θα αγωνιστούμε μέχρι την τελευταία ρανίδα του αίματος μας! Δεν θα επιτρέψω, εγώ προσωπικά, σαν Έλληνας, σαν άνθρωπος, δεν θα σταματήσω ποτέ να λέω αυτή την άποψη ότι η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! Θέλω την Ελλάδα, γιατί μας ανήκει, την Ελλάδα με αξιοπρέπεια για τα παιδιά μας. Θα το κλείσουμε εδώ, γιατί τελείωσε ο χρόνος κι ελπίζω να τα πούμε σε μια επόμενη συνάντηση μας.

……………………………………………………………………………………………

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: Έλενα Αλεξίου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Πλάτων Πισατίδης

ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

Αφήστε μια απάντηση