ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ – Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΓΕΝΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ. ( SorrasT.V 3/4/2900 απομαγνητοφώνηση ομάδα ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ )

ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΓΕΝΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ  ( SorrasT.V 3-4-2016 )

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ – Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Αγαπητοί μου συνέλληνες καλησπέρα! Για ακόμα μια φορά, είμαστε εδώ με τον Βασίλη Θεοδωρόπουλο για να κάνουμε μια πολύ σπουδαία ανακοίνωση.

Ίσως πρώτη φορά, στα δικά μας χρονικά της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ για την ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, είναι ανάγκη κι έγινε ανάγκη να γίνει αυτή η ανακοίνωση από την Κεντρική Ε.ΣΥ.

Τουλάχιστον δύο μέρες χρειάστηκαν για να πάρουμε αυτή την απόφαση, το πώς θα στερεωθεί και να παρθούν όλες οι αποφάσεις αυτές για την πλατειά στρατολόγηση όλων των Ελλήνων, απανταχού της γαίας.

Η απόφαση που πάρθηκε ομόφωνα από την ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ είναι για την «Διατήρηση της ισχύουσας κατάστασης των Ιδρυτικών μελών, ως Ορκισμένα Μέλη ή μη».

Εδώ πρέπει να ξεκαθαριστούν κάποια πράγματα και είναι η πρώτη φορά που θα ξεκαθαριστούν, ιδιαίτερα με τον Όρκο, όπου κανείς δεν κατάλαβε την σπουδαιότητα του Όρκου και το Μεγαλείο του.

Ο ΟΡΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΜΨΥΧΩΜΕΝΟΣ ΛΟΓΟΣ. Και προκαλώ όποιον θέλει να πει το αντίθετο, ή αν θέλετε, θα μας δοθεί η ευκαιρία να αναλύσω βαθύτερα τον Όρκο, τα βαθειά του νοήματα και τα μοναδικά μονοπάτια που μπορεί να μας βαδίσει ο Όρκος για να μας κάνει να ταυτιστούμε μαζί του, με το ΥΠΑΡΚΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΘΟ, αλλά ακόμα και τον τεράστιο Σκοπό που γεννήθηκε ο Όρκος!

Ο Όρκος λοιπόν μας έκανε την τιμή σε εμάς και σε όλους τους Συνέλληνες και σε όλους τους Έλληνες-Ανθρώπους, να κατέβει στα Ανθρώπινα πεδία- και πραγματικά ΚΑΤΕΒΗΚΕ- και να δώσει την ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες-Ανθρώπους να ταυτιστούν μαζί του.

Τώρα, ήρθε η ώρα να πάει στην Θέση του ψηλά, εκεί που ανήκει και να μην ξανακατέβει στα Ανθρώπινα πεδία.

Αν αυτή την φορά θελήσουν Άνθρωποι, που θα πρέπει και θα θελήσουν οι Άνθρωποι κι είμαι σίγουρος για αυτό,  αν θελήσει λοιπόν να ταυτιστεί κάποιος με τον Όρκο, θα πρέπει να ανέβει αυτός και να πάει στην Θέση του Όρκου και να ταυτιστεί μαζί του και να γίνει ΕΝΑ για τον Σκοπό και την Ύπαρξη του Εμψυχωμένου Λόγου.

Έτσι, επειδή έχουμε κατηγορηθεί πάρα πολύ από όλα τα δόγματα, όλες τις ομάδες, τα κόμματα, τις οργανώσεις, τις αιρέσεις, από όλες τις υπηρεσίες, αλλά κι από άλλα κράτη για τον Όρκο αυτόν και μας έχουν βάλει ότι είμαστε ένα «γκέτο», ένα αυστηρό κλειστό κύκλωμα, σήμερα θα δώσουμε την ευκαιρία σε όλους στην διαφορετικότητα, στην μειονότητα – που εμείς τις θεωρούμε αποστατικές κατασκευές και είναι, γιατί αυτοί τις κατασκεύασαν σε όλον τον κόσμο- από το δικό τους μετερίζι, να κάνει τον δικό του αγώνα Απελευθέρωσης, για την πατρίδα του, για την ζωή του, για το μέλλον το δικό του και το μέλλον των απογόνων του, αλλά και την δυνατότητα να ενωθεί στην ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ με τα ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ, έτσι όπως τα έχουμε χαράξει από την αρχή και τα έχουν ήδη δώσει.

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Μπαίνουμε στην απόφαση, η οποία όπως και οποιαδήποτε απόφαση λαμβάνει η Κεντρική Ε.ΣΥ είναι αρκούντως αιτιολογημένη και πραγματικά, επειδή η Ελλάδα βρίσκεται σε έναν τεράστιο κίνδυνο και κάθε μέρα, εισέρχεται σε έναν κυκεώνα από τους ανθέλληνες, οι οποίοι έχουν στρέψει όλα τους τα βέλη εναντίον μας, έχει αρχίσει η πορεία να είναι πολύ επικίνδυνη, οπότε πρέπει η δράση μας να ενταθεί κατά τον δυνατόν ισχυρότερο και ικανότερο τρόπο.

Πρέπει πολύ σύντομα να φτάσουμε να είμαστε σε θέση να χρησιμοποιήσουμε τον Φορέα μας. Ο Φορέας μας είναι ήδη έτοιμος από τον Σεπτέμβριο του 2015, αλλά για να μπορέσει να πράξει, όπως ακριβώς το θέλουμε εμείς, δηλαδή να πράξει αυτό, για το οποίο έχει ιδρυθεί κι ο λόγος που ιδρύθηκε είναι να πάρουμε την Ελλάδα στα χέρια μας.

Για να μπορέσουμε όμως να το κάνουμε αυτό, πρέπει να έχουμε οπωσδήποτε τον αριθμό των ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ, έτσι ώστε να αποτελέσουμε από την αρχή την πλειοψηφία στην νέα Βουλή.

Είναι λοιπόν επιτακτική ανάγκη να δημιουργηθούν Τοπικοί Οργανισμοί που καλούνται να προμηθεύσουν στον Φορέα της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ τους υποψήφιους Βουλευτές, οι οποίοι θα εκλεγούν από τους δημότες, εκεί που ανήκει ο Τοπικός Οργανισμός.

Είναι επιτακτική ανάγκη αυτό να γίνει πολύ γρήγορα, για αυτό, αποφασίστηκε να ανοίξει αυτός ο δίαυλος, η λεωφόρος, ώστε να έρθουν όσο το δυνατόν, πιο πολλοί Έλληνες που θέλουν πραγματικά να αλλάξουν αυτή την κατάσταση στην χώρα μας, που συνειδητοποιούν ότι το πολιτικό κατεστημένο έχει τελειώσει, είναι θνησιγενές και έχει φτάσει στο τέλος του και πρέπει να γίνει κάτι άλλο.

Ο Μονόδρομος για αυτό το «άλλο» που πρέπει να γίνει και να φέρει την ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ είναι ο Φορέας ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

Από την άλλη μεριά, επειδή το 10% δεν είναι μόνο ένας συμβολικός, αλλά ένας πραγματικός αριθμός, ο οποίος εξασφαλίζει την Βάση και αυτό είναι χαρακτηριστικό και το έχουν πάρει όλοι και το χρησιμοποιούν, τα δέκατα, το 1/10, εμείς έχουμε την Βάση μας που είναι πολύ δυνατή.

Υπάρχουν ήδη οι υπάρχοντες Τοπικοί Οργανισμοί ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ οι οποίοι έχουν ιδρυθεί από Ορκισμένα μέλη, τα οποία πραγματικά διεξάγουν αυτόν τον τεράστιο αγώνα και πρέπει να πλαισιωθούν κι από άλλους Οργανισμούς, οι οποίοι δεν θα έχουν ως Ιδρυτικά μέλη, Ορκισμένα μέλη.

Αυτό λοιπόν το 10%, το οποίο έχουμε ήδη υπερβεί από τον  αριθμό που έχουμε θέσει εξ’ αρχής, ότι χρειαζόμαστε σαν Τοπικούς Οργανισμούς, αυτοί θα παραμείνουν ο σκληρός πυρήνας μας, θα παραμείνουν η Βάση μας, πάνω στην οποία κτίζεται αυτό το οικοδόμημα, που θα φέρει τους Τοπικούς Εκπροσώπους για να μπορέσουν να επανδρώσουν τον Φορέα ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

Αυτό το 10% θα παραμείνει. Αυτοί οι ήδη υπάρχοντες Οργανισμοί που αποτελούνται από Ορκισμένα μέλη, θα παραμείνει σε αυτούς το καθεστώς, όπως είναι και σήμερα.

Τα Ορκισμένα μέλη θα είναι πάντα στο Διοικητικό Συμβούλιο και θα ελέγχονται από Ορκισμένα μέλη.

Οι καινούργιες Ε.ΣΥ. ενδεχομένως, θα μπορούν να αποτελούνται από μη Ορκισμένα μέλη, αλλά αυτό σημαίνει ότι κι άλλες Ε.ΣΥ. που θα υπάρχουν Ορκισμένα μέλη, θα ιδρύουν Τοπικούς Οργανισμούς που θα αποτελούνται από αυτά τα Ορκισμένα μέλη.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Και πιο ξεκάθαρα, όσες Ε.ΣΥ. έχουν δημιουργηθεί με Ορκισμένα μέλη παραμένουν ως έχει! Καλούνται όλοι οι  Έλληνες, Συνέλληνες, Φιλέλληνες, «τυπικά» Έλληνες πολίτες, αλλά και «ουσιαστικά», γιατί έχουμε ένα θέμα «τυπικών» Ελλήνων πολιτών και «ουσιαστικών».

Παράδειγμα: υπάρχουν ελληνικά διαβατήρια, τα οποία δηλώνουν ότι είναι Έλληνες. Εμείς, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα σήμερα με την υπάρχουσα κατάσταση, άρα τους δεχόμαστε όπως είναι ως «τυπικά» Έλληνες και ως «ουσιαστικά» Έλληνες.

Όμως, στην Πολιτεία που πρέπει να ταχθούμε, στο υπάρχον Σύνταγμα, στους υπάρχοντες Νόμους, αλλά και στην δική μας Διακήρυξη και πορεία, πρέπει να σεβαστούμε τους «τυπικά» Έλληνες και τους «ουσιαστικά» Έλληνες.

Άρα, τα πράγματα για εμάς, είναι πολύ συγκεκριμένα. Βέβαια, θα ανοίγουν καινούργια γραφεία με Ορκισμένα παλικάρια, που θα ορκίζονται συνεχώς. Οι Ορκωμοσίες γίνονται σε όλην Ελλάδα και γίνονται σε όλα τα γραφεία. Άρα, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και δεν μιλάμε για αυτό.

Ανοίγουμε την ψαλίδα για τα μέλη εκείνα που δεν είναι Ορκισμένα, που δεν θέλουν να ορκιστούν ή δεν είναι έτοιμα και ώριμα να ορκιστούν, αλλά κι εκείνα τα μέλη τους συνέλληνες που έχουν κάποιο πρόβλημα με τον Όρκο που τους τον έχει μεταβιβάσει η θρησκεία τους, είτε το δόγμα τους, είτε η αίρεση τους, ή η ιδιοσυγκρασία τους.

Ωστόσο, αν θέλουν να ανοίξουν μια Ε.ΣΥ. χωρίς να είναι ορκισμένα, γιατί στο καταστατικό έχουμε μια συγκεκριμένη διαδικασία ότι μόνο Ορκισμένα μέλη θα ψηφίζουν στο Διοικητικό Συμβούλιο, από σήμερα, ανοίγει η ψαλίδα, θα μπορούν να δημιουργήσουν την δική τους Ε.ΣΥ. Δεν θα μπουν στα συμβούλια των Ορκισμένων Ε.ΣΥ. , δεν έχουν καμία δουλειά με τους Ορκισμένους.

Ας ανοίξουν μια καινούργια Ε.ΣΥ. και με το ίδιο σκληρό καταστατικό, όπως ισχύει και για τους μεν και για τους δε, να ανοίξουν την Ε.ΣΥ. τους και να κάνουν τον πόλεμο τους και τον αγώνα τους για την απελευθέρωση τους και για την ζωή τους.

Δεν θα ενοχληθούν καθόλου οι Ε.ΣΥ. οι οποίες είναι Ορκισμένες και έχουν ήδη το μοντέλο που δουλεύουν, όπως δουλεύουν. Υπογράφουν τον ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ που τον στέλνουν υπογεγραμμένο.

Τηρείται καθολικά και πάντα, κάθετα ο Κανονισμός κι ο Εσωτερικός και ο Εξωτερικός. Έχει γνώση πάντα η Κεντρική Ε.ΣΥ. τι γίνεται σε κάθε Ε.ΣΥ. και θα ιδρυθεί και ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, η οποία θα πηγαίνει σε όλη την Ελλάδα και θα βλέπει την κίνηση.

Άρα, ανοίγουμε την ψαλίδα σε αυτούς που δεν θέλουν να ορκιστούν, ή δεν είναι ώριμοι ακόμα. Για εμάς, συνεχίζουν οι Ορκωμοσίες κανονικά. Ήδη, σας ενημερώνω ότι αυτή την στιγμή υπάρχουν 30 νέες Ε.ΣΥ. με Ορκισμένα μέλη, που ανοίγουν στην Ελλάδα.

Θα ξεπεράσουμε τα 180 γραφεία.

Τα γραφεία αυτά θέλουν πάρα πολύ καλή στελέχωση και εκεί υπάρχει μια πολύ μεγάλη δυναμική, αλλά ας μιλήσουμε για αυτό.

Άρα, ανοίγουμε την ψαλίδα να έρχονται άνθρωποι, οι οποίοι δεν είναι Ορκισμένοι και εδώ θα ήθελα να ξεκαθαρίσουμε και θα ήθελα να διαβάσουμε ακριβώς την απόφαση ακριβώς για να ξέρουν όλοι οι Συνέλληνες τι συμβαίνει.

«ΛΟΓΩ ΤΟΥ Ο,ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ 10%…» –και πολύ σωστά είπε ο Βασίλης ότι όλα είναι 1/10, όλα είναι στην δεκάτη και οι φόροι και η γένεση κάθε οικοδομής, του στόχου που έχουμε θέσει από την αρχή και για τους Οργανισμούς. Εχουμε πει ότι θα κάνουμε 1000 οργανισμούς και βεβαίως εκεί θα είναι η Ελλάδα.

Να ξέρετε ότι με 1000 Οργανισμούς στην Ελλάδα, δεν ξαναπετάει κουνούπι, αν δεν θέλουν οι Έλληνες, δεν ξαναπερνάει κανένας να βγάλει κανέναν Νόμο, δεν θα λειτουργεί καμία ομάδα να κάνει ό,τι γουστάρει, δεν θα έρθει κανένα σιωνόπαιδο να μου λέει τα Πρωτόκολλα του και τα σχέδια του τι θα κάνει.

ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΕΡΝΑΕΙ ΚΟΥΝΟΥΠΙ, ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ. ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΤΕ ΟΛΟΙ ! ΣΤΑ 1000 ΓΡΑΦΕΙΑ «ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ» Η ΕΛΛΑΔΑ !

Και συνεχίζω: «ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΗ ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΟΨΙΝ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΝΑ ΠΑΡΑΣΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΤΟΧΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΕΔΡΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ. ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΙΔΡΥΣΗΣ ΝΕΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΕ ΙΔΡΥΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ.

ΟΙ ΥΠΑΡΧΟΝΤΕΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΠΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ, ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΥΣ. ΣΕΒΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ (ΧΩΡΑΜΕ ΟΛΟΙ) ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ, ΤΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΙΜΑ, ΤΙΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΞΕΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΤΕΧΝΗΤΟ ΔΙΑΙΡΕΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΥΠΙΚΑ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟΥ ΑΓΑΘΟΥ, ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

ΜΕ ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΤΗΣ ΑΝΕΛΙΞΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΠΤΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ, ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ ΣΕ ΠΟΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΑΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΡΙΚΗ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΝΑ ΧΑΡΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ..»

Έχει τεράστια σημασία να καταλάβουμε τις τελευταίες λέξεις. Το Παρόν δεν το έχουμε στα χέρια μας. Αυτοί που έχουν το Παρόν, καθορίζουν το Παρελθόν. Αυτοί το γράφουν με δικές τους ημερομηνίες, με δικά τους ψεύδη και δικά τους βιβλία στα δικά τους βιβλιοπωλεία, τα οποία είναι στοχευμένα. Όποιος έχει βιβλιοπωλείο και η εκδοτική είναι πάλι δικοί τους, ακόμα κι αυτοί που πουλάνε χαρτιά. Ακόμα και οι καθηγητές, το τι θα γράψει ο καθένας είναι δικοί τους και καθοδηγούνται από ανθελληνικά κέντρα εξουσίας να γράψουν το ψεύδος, με το οποίο θα σου αλλοιώσουν το Παρελθόν.

Μη γνωρίζοντας το παρελθόν σου, δεν ξέρεις ποιος είσαι. Μην γνωρίζοντας το παρόν δεν ζεις στο σήμερα. Άρα, θα πρέπει οπωσδήποτε να πάρουμε το παρόν στα χέρια μας, να δούμε το πραγματικό παρελθόν μας και τότε θα χαράξουμε το μέλλον μας, πάντα με βάση τα Πρωτόκολλα μας, τα οποία δεν πρόκειται να ξαναφύγουν ποτέ.

Είναι η βάση της Ύπαρξης μας και της ίδιας της Ανέλιξης μας, αλλά και της ίδιας μας της ζωής που μπορούμε να ζήσουμε, να συμβιώσουμε όλοι μαζί οι Άνθρωποι, όπως γεννηθήκαμε και δημιουργηθήκαμε για να ζήσουμε και να ανελιχθούμε.

Άρα, λοιπόν αυτός που έχει το παρόν και έχει αλλοιώσει το παρελθόν μου με στόχο και σκοπό να μου χαράξει το μέλλον και σήμερα αυτό που ζείτε και αυτό που έχει χαρακτεί για εμάς, για όλους και για μένα, δεν είναι δικό μου! Είναι στοχευμένο, εγκάθετο, το οποίο το έχει χαράξει άλλος, όχι εγώ και δη, κάτω από την Μη-Ύπαρξη, μη- Άνθρωποι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΟΝ!

Πρέπει να τα πάρουμε  ΤΩΡΑ στα χέρια μας, για αυτό και γίνονται τέτοιες τεράστιες κινήσεις. Για αυτό και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε όλες μας τις κινήσεις.

Κάποιοι ρωτούν, «τα πολιτικά παιδιά, αυτά που έχουν την «ψώρα», αν το θέλετε, αλλά έχουν και την δίψα στα κοινά και την πολιτική, που μπορούν και έχουν και το ταλέντο, το χάρισμα, το χάρισμα του λόγου, το χάρισμα των δημοσίων σχέσεων, πώς μπορούν να έρθουν μαζί μας;»

Εδώ υπάρχει μια ιδιαιτερότητα ξέρετε, γιατί ο Σώρρας, ή ο Πρόεδρος, ή ο εκάστοτε Πρόεδρος του Οργανισμού, ενώ σε όλα τα κόμματα αυτό γίνεται, δηλαδή, αυτός λέει  και δηλώνει ποιο άτομο θα κατέβει βουλευτής και πού, αυτό σε εμάς ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ !

Άρα, ο Οργανισμός δεν μπορεί ποτέ να σας πει σε ένα Δήμο ποιος θα βάλει βουλευτής και «ψηφίστε τον!». Αυτό δεν γίνεται σε εμάς!

Γίνεται όμως να περάσει μέσα από την διαδικασία της Τοπικής Διοίκησης ή του Δήμου του, να ανοίξει το γραφείο του, να ψηφιστεί βάσει του Καταστατικού, να μαζέψει τον κόσμο του, να τους μιλήσει, να πάρει αυτούς που μπορούν να ακούσουν και φυσικά, ό,τι θα λέει θα είναι μέσω της Καταστατικής διαδικασίας και μέσα σε όλη την γραμμή του Φορέα και της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. Από εκεί μπορεί να ψηφιστεί και να έρθει στην Βουλή, τουλάχιστον να έρθει μέχρι την Διαδημοτική.

Άρα λοιπόν μπορεί να έρθει αύριο οποιοσδήποτε θέλει να ασχοληθεί με σοβαρή πολιτική, που αυτή είναι η πολιτική και όχι αυτή που γίνεται μέχρι τώρα, ένα κόμμα ή εβραιοκόμμα ή οποιαδήποτε ομάδα ανθρώπων, στοών που εκπροσωπεί, να δηλώσει όποιον θέλει βουλευτή! Όχι! Τώρα γίνεται ανάποδα!

Παίρνει την κοινωνία του, φτιάχνει όλο του το περιβάλλον, ψηφίζεται εφ’όσον το θέλουν οι άλλοι συνέλληνες, θα περάσει λοιπόν από μια καθαρή δημοκρατική διαδικασία των Συνελλήνων που αφού τον θέλουν, θα έρθει προς την Διαδημοτική.

Ανοίγει λοιπόν η ψαλίδα και σε αυτούς. Αν αύριο το πρωί λοιπόν, νιώθει ότι εκπροσωπεί κόσμο, εκπροσωπεί συμφέροντα, εκπροσωπεί λαό και έχει την δυνατότητα του λαού και θέλει να προσφέρει σε αυτή την Πολιτεία, να βάλει το λιθαράκι του και να υπάρχει κάπου η δική του υπογραφή, ας το κάνει! Είναι η ώρα να ανοίξει το δικό του γραφείο, όχι μόνο ένα, πέντε, δέκα! Να πολιτευτούν και ομάδες ανθρώπων, πάντα όμως βάσει καταστατικού, της ίδιας γραμμής και φυσικά πάντα μέσα στα ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ. Από αυτά, δεν θα ξεφύγει κανένας!

Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ, Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΩΝ ΜΗ-ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΝΑΣΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ. Αυτό το έχουν καταλάβει για αυτό και πολεμούν τόσο σκληρά με εμάς.

Από την άλλη, αγωνιστές τεράστιοι οι οποίοι έχουν έρθει μαζί μας είναι οι Ορκισμένοι! Φυσικά, εδώ είναι ένα μεγάλο κομμάτι και ήρθε και η ώρα να ξεκαθαρίσουμε την μεγάλη λεωφόρο των Ορκισμένων.

Φυσικά, για εμάς, την ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ορκισμένος δεν είναι αυτός που είπε τον Όρκο, ήπιε το νεράκι και πήγε σπίτι του και άραξε! Αυτός δεν υπάρχει για εμάς. Φυσικά, δεν είναι κι αυτός που δεν μπορεί να δώσει, δεν υπάρχει, δεν αγωνίζεται. Αυτός ο Ορκισμένος δεν υπάρχει!

Στις επόμενες μέρες, θα ακούσετε τα ονόματα, τα οποία δεν είναι στην λίστα των Ορκισμένων και είναι ανύπαρκτοι για την ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ. Υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι οι οποίοι δεν ξέρουν γιατί ορκίστηκαν. Ενδεχομένως να μην κατάλαβαν τα λόγια του Όρκου, είτε ορκίστηκαν και κάποιοι για πρακτοριλίκι, ή εγκάθετοι που ήθελαν να πουν τα λόγια του Όρκου που δεν τους ένοιαζε. Ναι! Όλους αυτούς τους βλέπουμε!

Τώρα από εδώ και πέρα, μπαίνουν τα όρια: τι σημαίνει να είσαι Ορκισμένο μέλος και πώς το διαχωρίζουμε αυτό το μέλος!

Βασίλη Θεοδωρόπουλε, έχεις τον λόγο. Να ξεκαθαρίσουμε τι είναι Ορκισμένος και τι σημαίνει για εμάς, Ορκισμένος.

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Θα προχωρήσω στην ανάγνωση.

«ΕΠΕΙΔΗ Ο ΟΡΚΟΣ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΠΤΕΤΑΙ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΙΑΚΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ ΕΦ’ ΟΣΟΝ ΑΥΤΟΣ ΤΗΡΕΙΤΑΙ, ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΗΣ ΑΥΞΗΣΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑΣ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΝΟΗΣΗΣ ΣΕ ΣΥΝΕΧΗ ΑΝΕΛΙΧΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ…»

Σημαίνει λοιπόν ότι ο Όρκος έχει παραγωγή και η παραγωγή που έχει είναι μια συνεχής αύξηση συνειδητότητας, συνεχής αύξηση αυτογνωσίας και Νόησης και όλο αυτό, βάζει τον Άνθρωπο, τον Ορκισμένο, σε μια Ανελικτική πορεία. Αυτό σημαίνει ότι ο Όρκος δεν είναι κάτι στατικό, αλλά κάτι δυναμικό, το οποίο συνέχεια πηγαίνει προς την Ανέλιξη.

«ΟΤΑΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΕΜΨΥΧΩΜΕΝΟΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ-ΟΡΚΟΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΠΕΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑΥΤΙΣΤΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ..»

Το θέσαμε ως προϋπόθεση ότι για να ανοίξουμε κάποιον Οργανισμό πρέπει να γίνει κάποια Ορκωμοσία και καλούσαμε σε κάθε ομιλία, όποιος ήθελε να ορκιστεί. Άρα, ο Όρκος ήταν δίπλα και δεν υπήρχαν προϋποθέσεις, προκειμένου κάποιος ήθελε να ορκιστεί, απλά εκδήλωνε την επιθυμία του να το κάνει αυτό. Πραγματικά, αυτό άνοιξε και ορκίστηκαν πολλοί.

Το θέμα είναι ότι από την εμπειρία που υπάρχει, αυτό πρέπει να ξαναθεωρηθεί για να δούμε ποιοι πραγματικά ορκίστηκαν και ποιοι τηρούν τον Όρκο αυτό.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Και να καταλάβουν και πολλοί ότι ο Όρκος δεν είναι «έλα πες τον και πήγαινε και γρήγορα και δεν πειράζει και πιες και το νεράκι και φύγε». Τώρα, θα καταλάβουν όλοι τι σημαίνει. Θα καταλάβουν πόσο δυνατός και σημαντικός είναι αυτός ο Όρκος και θα καταλάβουν ότι ο Όρκος θα ανέβει ψηλά και ΔΕΝ θα ξανακατέβει κοντά τους.

Θα πρέπει να πας εσύ εκεί να καταλάβεις και εφ’όσον θα είσαι συνειδητοποιημένος τι θα πεις, θα πας να ορκιστείς. Δεν θα έχεις από αύριο το πρωί, το δώρο που σου έκανε και κατέβηκε κάτω και ήρθε μαζί σε όλους και λέει «ελάτε να ταυτιστείτε, όσοι μπορείτε και όσοι δεν μπορείτε, να μην ταυτίζεστε!».

Αυτό το δώρο δεν θα το ξαναδούμε ποτέ! Ο Όρκος θα πάει ψηλά και όποιος θέλει να πάει κοντά, θα πρέπει να είναι συνειδητοποιημένος. Διαφορετικά, δεν θέλουμε να ορκιστείς, γιατί δεν μπορείς!

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: «ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ Ο ΟΡΚΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΨΗΛΑ ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ, ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΥΤΙΣΤΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΕΛΙΧΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΥΤΙΣΤΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ..»

Τώρα πρέπει να πάει κάποιος ψηλά για να ταυτιστεί μαζί του.

«ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΞΑΝΑ ΣΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΠΕΔΙΑ. ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΑΠΑΞ. ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ. ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΕ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΚΑΙ ΝΕΥΡΑΛΓΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΚΟ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΩΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΔΟΧΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ…»

Είναι φυσιολογικό η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ να βασίζεται σε αυτούς οι οποίοι αποδεδειγμένα έχουν δείξει την ακεραιότητα τους, έχουν δείξει ότι είναι μέσα στα ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΞΙΑΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ οπότε, πράγματι σε αυτούς θα μπορέσει η Πολιτεία να εμπιστευτεί, κρίσιμες, νευραλγικές θέσεις για να μπορέσει να σταθεροποιηθεί.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Είναι δυνατόν να πέρασε από το μυαλό κάποιου ότι κάποιος πίτουρας που θα έλεγε τον Όρκο και μετά θα γινόταν Φύλακας; Ας καταλάβουν όλοι τι σημαίνει Ελλάνιος Ορκισμένος. Όσοι μπορούν, όσοι δεν μπορούν, ας κάτσουν να βαράνε παλαμάκια. Δεν είναι όλοι για όλα!

Πάντως, πέρασε από κάποιου το μυαλό ότι ορκίστηκες και νόμιζες ότι πήρες, τι; Τώρα ας μάθουν τι σημαίνει Ορκισμένος.

Φυσικά, μεγάλη Τιμή να είσαι Ορκισμένος και Αναγνωρισμένος Ορκισμένος! Το ότι ορκίστηκες δεν σημαίνει τίποτα! Να δούμε τι ορκίστηκες; Και αν απόδειξες αυτό που ορκίστηκες;

Εάν δεν αποδείξεις αυτό που ορκίστηκες, για εμάς δεν υπάρχεις, αλλά ούτε για σένα.

Κάποιοι λοιπόν που δεν γνώριζαν, κάποιοι που δεν ήξεραν, ας μάθουν σήμερα! Κι ας μάθουν και οι άλλοι! Κάποιοι ας μαζευτούν γρήγορα! Όσοι δεν μαζευτούν, στο καλάθι! Μαζί με τους άλλους!

Στην ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΘΟΣ. Πάντως, να περάσεις, να είσαι πίτουρας, εγκάθετος, αυτός που δεν κατανοείς, αλλά να σε βάλουμε σε νευραλγική θέση, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ! Αυτό το «δώρο» το κάνουν μόνο οι άλλοι. Όλοι οι «φελλοί» και τα «στουπιά» είναι σε αυτές τις θέσεις.

Στην ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΘΑ  ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ.

Όλα τα ζώα που ήρθαν να ορκιστούν, νομίζοντας ότι μπορούν να έρθουν στην ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, μπορούν να βαράνε παλαμάκια στην ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ και μπορεί να είναι και πολύ αυτό!

Γι’αυτό, όποιος θέλει από εδώ και πέρα να ορκιστεί θα πρέπει να ξέρει τι ορκίζεται. Αλλά από εδώ και πέρα, θα αναγνωριστούν οι Ορκισμένοι. Τιμή μεγάλη! Άλλωστε έχω και την Αρχή που λέγεται ΦΙΛΟΤΙΜΙΑ. Κυνηγείστε την Τιμή, Κύριοι μέσα από τα Πρωτόκολλα και ελάτε.

Κυνηγείστε την Τιμή και την Τιμή θα σας την δώσουν όλοι! Εάν δεν αναγνωριστεί από όλους, από την ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, από τους Συνέλληνες του, από τα Τοπικά γραφεία, από τους Τοπικούς Δήμους και σε όλη την Ελλάδα, τότε Ορκισμένος δεν είναι. Μπορεί να είναι για την γυναίκα του, για την πεθερά του, αλλά για εμάς, δεν είναι!

Πάμε να δούμε την ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ και καθείστε να δούμε ποιοι είναι οι Ορκισμένοι τώρα.

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Οπότε ο Όρκος είναι Αναγνωρίσιμος!

«ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.

ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΙΜΑ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΟΡΚΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ..»

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Εμένα μου φτάνει αυτό και στους Νοήμονες Ανθρώπους φτάνει αυτό, αλλά επειδή μπορεί να μην γίνει κατανοητό από όλους και να αλλοιωθεί, ας πάμε και στην εξήγηση τώρα. Δηλαδή, αυτό φτάνει για όλους. Ό,ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΟΡΚΙΣΤΗΚΕΣ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ Ο,ΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ !

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Για να το θυμηθείς, διάβασε ξανά τον Όρκο.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Γι’ αυτό υπάρχει και η ΕΝΘΥΜΙΣΗ ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ, που σημαίνει επειδή οι Άνθρωποι ξεχνάνε, έγινε δρώμενο που κάθε χρόνο θα πηγαίνουν οι μισοί στην Βεργίνα και οι άλλοι μισοί στην Σπάρτη για να θυμούνται τι ορκίστηκαν! Έχει σημασία να θυμούνται, γιατί οι Άνθρωποι ξεχνούν και δεν πρέπει να ξαναξεχάσει κανένας!

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: «ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΔΗΛΩΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΞΙΑΚΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ…»

Οπότε, η απόδειξη του Όρκου, είναι η πράξη που κάνει ο καθένας καθημερινά.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Και μόνον!

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Πιο συγκεκριμένα: «ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΝΕΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΞΙΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ, ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ, ΚΑΘΕ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥ ΔΥΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΕΝ ΓΕΝΕΙ…»

Τώρα είναι λεπτομερέστερα κατανοητά ποιες είναι οι πράξεις που πρέπει να έχει ο Ορκισμένος Έλληνας.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Και τώρα, σου δίνω την δυνατότητα μην ορκίζεσαι φίλε μου! Άνοιξε γραφείο, άσε τους Ορκισμένους γιατί είναι μια άλλη ιστορία. Άσε τον Όρκο που σε ενοχλεί, γιατί είναι για λίγους και μπορεί να μην μπορείς. Να έχεις κοντά ποδαράκια, μικρή ψυχούλα, να μην είσαι δυνατός, να έχεις λίγο αίμα, μυαλό τόσο, όσο….άστο ρε παιδί μου! άστο! Μην ορκιστείς, άνοιξε δικό σου γραφείο και κάνε τον αγώνα τον δικό σου.

ΑΛΛΑ ΟΙ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΙ.

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Τελικά, το ΓΝΩΘΙ Σ’ ΕΑΥΤΟΝ η ΥΠΑΡΞΙΑΚΗ ΘΕΣΗ έχει μεγάλη ευθύνη και δεν είναι κάτι απλό. Αυτό σημαίνει ότι κάποιος που ορκίζεται ξέρει την θέση του, ξέρει τον Εαυτό του, ξέρει την θέση του μέσα στην Θεογονία και στο Σύμπαν, αναγνωρίζει την Ουσία του ως Άνθρωπος, αναλαμβάνει την ευθύνη του να είναι Άνθρωπος και αυτό τον βάζει σε μια τεράστια υποχρέωση και καθήκον να πράξει μέσα σε αυτό το πλαίσιο στο οποίο είναι δημιουργημένος.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Σε δύο μέρες, το ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ αλλά και σε όλους τους, εν γένει Ανθρώπους θα είναι και θα αποτυπώσουμε την ΠΡΟΔΟΣΙΑ. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!

Κανένα λεξικό δεν λέει! Γελοιότητες! Για πρώτη φορά, θα την αποτυπώσει η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. Ό,ΤΙ ΛΕΩ, Ο,ΤΙ ΓΡΑΦΩ, Ο,ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ Η ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΛΙΑΝΙΣΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

Θα αποτυπώσουμε ακριβώς την Προδοσία, τι σημαίνει Προδοσία από τα τεράστια κλιμάκια για να δείξουμε και ποια είναι τα κλιμάκια, μέχρι που φτάνει, από που ξεκινάει και που καταλήγει και κάτω από εμάς, αν το θέλετε, και πώς επηρεάζει το «κάτω» με το «πάνω».

Θα αποτυπώσω την Προδοσία! Συνέλληνες μου, δυο-τρεις μέρες υπομονή, γιατί πρέπει να βγει καλό. Θα πάρετε τι σημαίνει Προδοσία.

Δεν θα ξαναπείτε κάποιον Προδότη, αν δεν ξέρετε τι είναι. Δεν θα μοιράζετε Προδοσίες από εδώ και από εκεί. Θα σου αποτυπώσω ακριβώς ποιος είναι Προδότης και θα δείτε και μέσα από την διαδικασία που θα οριστεί η Προδοσία, τι κάνετε και τι ακριβώς είναι η Προδοσία, αλλά και το τεράστιο μεγαλείο που κάνετε Προδοσίες που δεν τις βλέπετε και δεν τις αντιλαμβάνεστε.

Θα τις αποτυπώσουμε και τότε θα είμαστε όλοι συνυπεύθυνοι και υπεύθυνοι για την ίδια την Προδοσία της Ύπαρξης μας, αλλά και της σχέσης μας και ο,τιδήποτε στο περιβάλλον μας. Θα το ορίσουμε! Όλα στην ώρα τους!

Όπως τώρα! Κάποτε άνοιξε η ψαλίδα να γίνουν όλοι Ορκισμένοι. Ελάτε όλοι να ορκιστείτε και να δούμε τώρα τι έχουμε! Να κάνουμε ένα ταμείο και να αναγνωρίσουμε τους Συνέλληνες μας τους Ορκισμένους! Θα μάθετε ότι ο Όρκος είναι Συμπαντικός!

ΟΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΕΧΕΙ ΘΕΜΑ! ΛΙΓΟ; ΠΟΛΥ; ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ; ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ! ΕΧΕΙ ΘΕΜΑ!

Να συμμαζευτούν τα μυαλά, όσοι δεν μπορούν να μην τον ξαναπούν, να ανοίξουν όμως γραφείο, να πολεμήσουν, να κάνουν τον αγώνα τους!

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ είναι τεράστια, ανοίγει τις αγκαλιές της παντού. Άλλωστε, δεν έχει να φοβηθεί κανέναν! Αυτοί φοβούνται! Εμείς δεν φοβόμαστε τίποτα. Δεν φοβόμαστε ψευδοϊδεολογία, δεν φοβόμαστε θεούς και ψευδοθεούς, δεν φοβόμαστε δαίμονες, δεισιδαιμονίες, δεν φοβόμαστε ομάδες, δεν φοβόμαστε οργανώσεις, μυστικές οργανώσεις, σιωνιστές, καφενεία, δεν φοβόμαστε τίποτα. Ξέρουμε τι λέμε, ξέρουμε πού πάμε, έχουμε βαριά βήματα, αφήνω τεράστια ίχνη και θα πέφτεις μέσα στα ίχνη, δεν γίνεται να μην τα δεις! Θα πέφτεις μέσα στα πόδια μου!

Κι όποιος θέλει, εδώ απέναντι, να μας πει τι θέλει και πού είναι! Τα ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ μας είναι γραμμένα!  Τα πάντα είναι γραμμένα. Θα έχουμε λοιπόν αφήσει τα στίγματα μας και δεν μπορεί κανείς, όχι να τα γκρεμίσει, αλλά ούτε να πιάσει και να έρθει κοντά. Δεν μπορεί ούτε να πλησιάσει, όχι να γκρεμίσει!

Προκαλώ τους πάντες, όλους τους Συνέλληνες, ακόμα κι αυτοί που ακούνε!

Πάρτε τα 33  ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ καθείστε σε όλες τις Ε.ΣΥ. και αυτό θα είναι Μύηση για όλους σας! Κάντε ένα συμβούλιο, πάρτε τα Πρωτόκολλα και βγάλτε έναν Νόμο, με τα Ελλάνια Πρωτόκολλα.

Για να δείτε πόσο εύκολο και πόσο δύσκολο είναι! Κι άμα βγάλετε Νόμο, να μου τρυπήσετε την μύτη και θα βάλω σκουλαρίκι στην μύτη!

Αν μπορέσετε ποτέ να βγάλετε Νόμο να τρυπήσετε την Πολιτεία και να κάνετε κακό, σε κάποιον ή σε κάποια άλλη ομάδα, ή σε κάποια αντίπαλη σήμερα ομάδα, θα δείτε ότι δεν μπορείτε. Δεν μπορείτε να την τρυπήσετε και θα καταλάβετε πόσο δύσκολο είναι να βγάλεις έναν Νόμο με τα ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ, γιατί πρέπει να σκεφτείς ότι αυτός ο Νόμος που θα βγάλεις, να τα έχει όλα μέσα.

Ο ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΪΚΟΣ. Κάντε μια δοκιμή! Πρέπει να μπείτε στην Μύηση. Να βγάλετε όσους Νόμους θέλετε, να κάνετε συμβούλια. 10-20 μυαλά να βγάλετε έναν Νόμο.

Βάλτε τα Πρωτοκόλλα κάτω, δείτε τι θέλετε για την ζωή σας και να βγάλετε έναν Νόμο, για να μπείτε στην Μύηση για να καταλάβετε τι είναι τα Πρωτόκολλα. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να περάσετε όλον τον Νόμο, όλα αυτά που σκέπτεστε από τα Ελλάνια Πρωτόκολλα. Θα πρέπει να έχει Λογική, Ελευθερία, Αρετή…Κάντε το για να καταλάβετε την ΑΞΙΑ, το τεράστιο ΠΛΑΤΥΣΚΑΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ για να καταλάβετε την Μύηση και την Νόηση που θα έρθουν από αυτά τα Πρωτόκολλα και τι ακριβώς Πολιτεία θα φτιάξουμε.

Αρχίστε σιγά-σιγά να μπαίνετε σε αυτή την Μύηση, να δείτε το τεράστιο μεγαλείο που κανένας σας μέχρι σήμερα δεν ξέρει τα Πρωτόκολλα. Τα έχετε στα γραφεία σας, τα έχετε γραμμένα, σίγουρα δεν τα γνωρίζετε, αλλά τώρα θα τα γνωρίσετε, –αντί να τσακώνεστε- να κάτσετε σε ένα συμβούλιο να βγάλετε έναν Νόμο. Μόνο έναν! Όποιον θέλετε εσείς! Και να δούμε το αποτέλεσμα που θα δουλέψετε, να δούμε στα πρακτικά τι λέει ο καθένας και θα πρέπει ένας να τον ελέγχει να είναι όλα τα Πρωτόκολλα μέσα.

Αν δεν είναι όλα τα Πρωτόκολλα μέσα, που σημαίνει να είναι για όλους, δεν μπορεί να έχει Αλήθεια, δεν μπορεί να έχει Ανδρεία! Κάντε το! Είναι Μύηση και θα πάτε πολλά σκαλοπάτια μπροστά, αν κάνετε κάτι τέτοιο!

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Θέλω να πω πάνω σε αυτό το σημείο, ότι μετά από τόσα που έχει περάσει ο Ελληνισμός, μετά από τις Γενοκτονίες που έγιναν, μετά από την ολιγωρία που επέτρεψαν οι πρόγονοι μας να περάσουν αυτοί που έφεραν το ανθρώπινο γένος, υπάρχει η εμπειρία, η γνώση και η στρατηγική να κλειδωθεί η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ με τα Πρωτόκολλα και να μην μπορέσει κανένας να ξαναδιεισδύσει με τον παραμικρό τρόπο.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Έτσι είναι! Όμως, ας αρχίσουμε με την Αναγνώριση του Ορκισμένου Μέλους. Θέλω να καταγραφούν τα πάντα, γιατί θα σας χρειαστούν στην πορεία, ίσως και καθημερινά.

«Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.

ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΙΜΑ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΟΡΚΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ.

ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΔΗΛΩΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΞΙΑΚΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ…»

Δηλαδή, όχι μόνο του γραφείου του, αλλά κι από τα άλλα γραφεία. Πρέπει να ξέρει τα πάντα! Δεν είναι δυνατόν να υπάρχει γραφείο Ε.ΣΥ και να μην γνωρίζεται με τα άλλα του γραφεία και με τα άλλα του αδέρφια. Δεν γίνεται! Πρέπει στην Ελλάδα να γνωρίζεστε όλοι, όλα τα γραφεία και να συνεργάζεστε. Γιατί θα φτάσουμε στο επίπεδο και πρέπει να το κάνουμε σύντομα, μια Εντολή από τα Κεντρικά θα πρέπει να δίνεται αυτόματα σε όλα τα γραφεία, σε όλους τους τόπους, σε όλους τους Δήμους. Αυτή είναι η επιτυχία κι όχι να μην ξέρεις τι κάνει η Ρόδος και η Ρόδος να μην ξέρει τι κάνει το άλλο γραφείο δίπλα  και να έχουμε τέτοια θέματα.

«..ΜΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ  ΓΕΝΟΥΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ. ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ, ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΝΕΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ …»

Είναι υποχρεωμένο το παλαιότερο γραφείο που γνωρίζει και που έχει στήσει τα στελέχη του, τους ομιλητές του και έχει δει ποια παιδιά είναι χαρισματικά για να τα ανεβάσει κι όχι «κάτσε εσύ, εγώ είμαι παλιός και εσύ φύγε….». ΑΥΤΆ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ. Είδες ένα αστέρι; Είδες έναν άξιο άνθρωπο; Ανέβασε τον επάνω! Αυτός είναι το κέρδος σου να μιλήσει και να φέρει κι άλλους ανθρώπους. Τον πατάς για να φαίνεσαι εσύ και τελικά εσύ δεν φαίνεσαι πουθενά; Αυτό το λες ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ; Ποιος θέλει μαστίγωμα; Οι άλλοι ή εσύ; Έτσι πάμε για Ελλάδα;

«…ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΘΕ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΑΚΟΜΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥ ΔΥΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ…»

Είδατε αδυναμία; Την παίρνεις εκείνη την ώρα! Τι περιμένεις; Ό,τι δεις, πολεμάς το κτήνος με ο,τιδήποτε! Σπάστου το κεφάλι! Όπου βρεις την αλυσίδα κόψε την! ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;

«ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΕΝ ΓΕΝΕΙ…»

Κάποιοι νομίζουν ότι γίνεται πλάκα! Δεν γίνεται καθόλου πλάκα. Πρέπει να γίνουν πολύ σοβαροί και να πατάνε καλά στα πόδια τους. Και πρέπει να ξέρουν τι λένε ακριβώς και όλες τους οι κινήσεις να είναι εμφανείς, ξεκάθαρες, καθαρά Ελληνικές, και μόνο πολεμικές και αγωνιστικές κι όλες προς την Απελευθέρωση, στον Στόχο και στον Σκοπό για να πάρουμε την πατρίδα μας. Τι άλλο θέλουμε; Να κάνουμε γραφεία; Και όποιος νομίζει ότι το γραφείο είναι προσωπικό του να ανοίξει ένα μίνι-μάρκετ γιατί τα γραφεία είναι των Ελλήνων και πρέπει όλοι οι Έλληνες να μπουν μέσα.

«ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΟΙ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΩΣ ΕΝΑ ΣΩΜΑ ΜΕ ΕΥΡΥΘΜΙΑ ΚΑΙ ΑΡΜΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΣΤΟΧΟΥ.

ΑΡΑ Ο ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΕΡΓΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ, ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ».

Άρα, αν δεν είναι αναγνωρισμένος, για εμάς δεν υπάρχει! Είναι δυνατόν να μην είμαστε σίγουροι; Να μην έχω τα παλικάρια σίγουρα, είναι δυνατόν να πάρω κατσαπλιάδες, να κτίσω την Πολιτεία και αύριο μια Ελλάδα και μια Πολιτεία που θέλει στελέχη αδιαπραγμάτευτα, να τα βγάλει στο εξωτερικό, να βγάλεις χιλιάδες θέσεις σε Υπουργεία, σε Υπηρεσίες, με όλους αυτούς τους διαόλους που θα σε κυνηγάνε στην Πολιτεία και να αρχίσουν να κάνουν και μπίζνες; Ο άλλος να μου λέει ότι τον λυπήθηκε; Τι λυπήθηκες ρε; Πλάκα κάνεις; Βρε, εδώ σε σκοτώνουν και τους λυπάσαι;

Όλες αυτές οι δικαιολογίες τελειώσανε! Τα παλικάρια τα Ορκισμένα που θα δείξουν διαγωγή, η Πολιτεία θα τα αξιοποιήσει και είναι υποχρεωμένα να κάνουν προτεραιότητα ό,τι τους πει η Πολιτεία. Δηλαδή, αν του πεις: «τράβα εκεί», πρέπει να πάει! Γιατί αυτός πρέπει να πάει εκεί και να κάνει αυτό!

Καταλαβαίνετε ποιοι είναι οι Ορκισμένοι;

ΟΙ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥΣ ! ΟΙ ΜΗ-ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ !

Μας πίνουν το νερό τσάμπα και να μην μας το ξαναπιούν!

Άρα, λοιπόν όποιος είναι έτοιμος να ορκιστεί, να το κάνει! Να δράσει! Να γίνει ένα με την Ελλάδα και με όλους τους Έλληνες. Και να γίνει ένα σώμα, γιατί έτσι θα πάρουμε την Ελλάδα.

Πρέπει να σοβαρευτείτε σε όλα τα γραφεια. Τα Συμβούλια σας να είναι Συμβούλια και να μην είναι συζητήσεις προσωπικών δεδομένων ή προβλημάτων που έχετε.

ΣΕ ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΘΑ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΝΤΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. Και τα θέματα που θα βγάζει κάθε Συμβούλιο θα τα φέρνει γραμμένα στην Κεντρική. Τι θέματα βάζετε στα Συμβούλια; Αν σε πειράζει ο Μήτσος ή τι θέματα έχεις με την Πηνελόπη; Δεν έχετε θέματα της Ε.ΣΥ;

Σοβαρευτείτε όλοι συνέλληνες, διαφορετικά, όποιος δεν είναι σοβαρός και δεν μπορεί να είναι στα Συμβούλια, να φύγει από τα Συμβούλια αύριο και να κάτσει μέλος, να κοιτάει! ΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΟΒΑΡΑ!

Συμβούλιο σημαίνει ότι ο Πρόεδρος προεδρεύει και δεν μιλάει κανένας. Ο Πρόεδρος δίνει τον λόγο ποιος θα μιλήσει. Τι είναι αυτή η χάβρα ιουδαίων και ο καθένας να λέει ό,τι θέλει; Ο Πρόεδρος δίνει τον λόγο και δημοκρατικά πρέπει να βγει ένα σχήμα πόσα λεπτά δίνει στον καθένα. Υπάρχει η ώρα που θα πεις το θέμα σου, υπάρχει η δευτερολογία, υπάρχει και η τριτολογία και θα πρέπει όλες οι ψηφοφορίες αύριο το πρωί να γραφούν στα Πρακτικά, που θα τηρούνται όλα τα Πρακτικά σε όλα τα γραφεία.

Θα πρέπει η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ τα Κεντρικά, να βλέπει τα μυαλά σας. Δηλαδή: Τι ψηφίσατε; «Όχι». Να επιχειρηματολογήσεις γιατί ψήφισες «Όχι». Δεν ψηφίζεις «όχι» εσύ και μαζεύονται άλλοι τέσσερεις  και λένε «όχι», μαζεύονται και άλλοι πέντε από εκεί και λένε «ναι», οπότε «εμείς είμαστε μαζί και οι άλλοι είναι χώρια». Τι είναι αυτά; Αυτά είναι Ελληνικά Συμβούλια; Πιο εβραϊκά δεν γίνεται! Θα πρέπει να αιτιολογήσετε, γιατί ψηφίζεται «ναι», ή γιατί αποκλείσατε το σχέδιο. Για παράδειγμα: «ψηφίζω «όχι» γιατί αυτό θα μας έφερνε σε δύσκολη θέση ενώ μπορούμε να κάνουμε αυτό ή εκείνο…».

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ ΣΑΣ.

Έτσι βλέπουμε κι εμείς άλλα πράγματα. Θα δούμε και κανά μασονάκο που περνάει μέσα και λέει «θα ψηφίσω αυτό» και ψηφίζει εκείνο. Θα βλέπουμε και κανέναν εγκάθετο, θα βλέπουμε και κανέναν βλάκα που δεν θα έπρεπε να ήταν στο Συμβούλιο. Όμως, όλοι αυτοί θα στρώσουν! Μόλις τους βάλουμε και επιχειρηματολογήσουν, θα πρέπει να σκεφτεί. Δεν θα λέει εύκολα το «ναι», δεν θα λέει εύκολα το «όχι». Θα γίνεται κανονικό Συμβούλιο, Ελλάνιο, όπως πρέπει! Με Νόμους! Δεν γίνεται τώρα να έχουμε ένα Συμβούλιο και η παραγωγή του Συμβουλίου να είναι γελοιότητα!

Θα πρέπει να εισπραχτεί μια Διανόηση, με δέκα μυαλά, τα οποία κάθονται κάτω και βγάζουν το καλύτερο αποτέλεσμα, για τον αγώνα, για το γραφείο τους, για το μέλλον τους.

Ακριβώς έτσι πρέπει να γίνονται τα Συμβούλια και από εδώ και πέρα κι έτσι θα γίνονται! Κι όποια Συμβούλια δεν γίνονται έτσι, να κλείσουν αύριο το πρωί γιατί μας κάνουν πολύ καλό για την ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.

Αγαπητοί μου Συνέλληνες δεν θέλω να πω κάτι άλλο. Βασίλη, συμπλήρωσε και εσύ ό,τι θέλεις.

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Κι εγώ δεν έχω κάτι άλλο, μετά από αυτά που είπες. Απλά να υπενθυμίσω ότι αν κάνουμε μια αναδρομή στο κοντινό παρελθόν, θα δούμε ότι ο πόλεμος που μας έχουν κηρύξει είναι τεράστιος κι όταν κάνουμε Συμβούλια, ουσιαστικά είναι ότι κάνουμε ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ για να αντικρούσουμε αυτόν τον πόλεμο.

Δεν έχουμε λοιπόν περιθώρια για τίποτα άλλο πέρα από τον αγώνα που κάνουμε για να απελευθερώσουμε την Ελλάδα. Κάθε μέρα που περνάει, κάθε ώρα που περνάει, κάθε λεπτό που περνάει, φέρνουν την Ελλάδα σε χειρότερη θέση και σε χειρότερο κίνδυνο.

Οφείλουμε λοιπόν μέσα από τους Τοπικούς Οργανισμούς και ειδικά τα Διοικητικά Συμβούλια που έχουν την ευθύνη της λειτουργίας, να πράξουν το καλύτερο και το δυνατότερο που μπορούν για να επιτελέσουμε τον σκοπό μας.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ! Δεν γίνεται πλάκα, ούτε είναι προσωπικά γραφεία, ούτε είναι πολιτικά γραφεία, τα οποία λένε «έλα να σε βάλω στην θέση σου…». Έλα να πάρεις την Ελλάδα κι ό,τι έχει η Ελλάδα μέσα είναι δικό σου.

ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΕΥΘΥΝΗ, ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΖΗΤΑΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ. ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ.

ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ! ΟΛΟΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ. ΟΛΑ ΤΑ ΟΠΛΑ ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΕΞΩ, ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΑΣ, ΣΤΑ ΜΜΕ, ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ!

ΒΓΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΕΞΩ! ΑΝΟΙΞΤΕ ΓΡΑΦΕΙΑ! ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΟΡΚΙΣΤΕΙΤΕ. ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ, ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΝΟΙΓΕΙ ΓΡΑΦΕΙΟ, ΜΕ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ.

Τα έχουμε βγάλει όλα! Είναι όλα γραμμένα και καταγεγραμμένα. Τίποτα παραπάνω και τίποτα λιγότερο από αυτά που συμβαίνουν.

Τις επόμενες μέρες θα βγει και η Προδοσία, άρα, θα ξέρετε ποιος είναι προδότης και τι προδίδει.

Αγωνιστικούς χαιρετισμούς. Θα ανακοινωθεί και η Απόφαση και αυτή την Απόφαση της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ θα την έχετε όλοι στις Ε.ΣΥ σας. Καμία Ε.ΣΥ απο Ορκισμένους δεν θα πειραχτεί! Συνεχίζονται οι Ορκωμοσίες και οι Ορκισμένοι ανοίγουν Ε.ΣΥ. Ανοίγουν όλοι! Ανοίγει όλη η Ελλάδα!

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ! ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ !

Αγωνιστικούς χαιρετισμούς! Δύναμη φως!

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: Έλενα Αλεξίου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Πλάτων Πισατίδης

ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

Αφήστε μια απάντηση