ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ- Ε.ΣΥ. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΒΑΛΑΣ ΚΩΣΤΗ ΣΙΜΙΤΣΗ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ "Ε.ΣΥ." ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

12417731_462176853988484_3234199692077776371_n

ΚΩΣΤΗΣ ΣΙΜΙΤΣΗΣ (ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ)

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”, ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΟΡΤΙΖΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝ ΠΑΣΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ.
ΒΕΒΑΙΩΣ ΠΡΟΕΔΡΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝΕ, ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΜΙΑΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΣ…
ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝΕ ΜΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ, ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΗΔΗ ΛΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ.
ΥΠ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΥΤΟ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΙ, ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΗΛΩΝΩ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΟΥ, ΘΑ ΑΠΕΛΘΩ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΑΚΟΥΣΩ, ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ, ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΥΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΤΑΜΑΤΩ ΕΔΩ.
απομαγνητοφώνηση Άννα Γκιούλου
ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ:

Αφήστε μια απάντηση