ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ; ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΠΕΙΣΤΕΙ; (ΡΑΔΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑ 88,4 26/2/2900 απομαγνητοφώνηση ομάδα ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)

ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ - ΛΕΚΟΣΗΣ - ΝΑΚΟΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑ

ΡΑΔΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑ 88,4  26-2-2016

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ – Κ. ΝΑΚΟΣ – Μ. ΛΕΚΟΣΗΣ

ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ…

Δημοσιογράφος: Φίλοι και φίλες, δεν χρειάζεται να πιστέψετε εμάς εδώ! Είμαστε όλοι και εγώ προσωπικά είμαι εδώ για να ερευνώ και για εσάς και για μένα τον ίδιο προσωπικά. Σας ζητάω να ερευνήσετε και να ψάξετε τα στοιχεία, τα οποία ευτυχώς υπάρχουν!

Σε όσους λοιπόν περνάει από το μυαλό ότι εμείς εδώ ίσως είμαστε πληρωμένοι, μπορεί και να το έχουν πει! Δεν το ξέρω, αλλά συνήθως ο Έλληνας είναι λίγο καχύποπτος και το μυαλό του πάει στο χρήμα κι όχι στην πατριωσύνη του.

Κ. ΝΑΚΟΣ: Καλημέρα κι από εμάς! Σωστά, είναι μια εύλογη ερώτηση αυτή, τουλάχιστον θα μπορούσε να περάσει απο το μυαλό του καθενός, έτσι όπως μας έχουν εκπαιδεύσει να σκεφτόμαστε. Γιατί, όπως πολύ σωστά είπες προηγουμένως, θα πρέπει να ερευνούμε το κάθε τι και να μην το δεχόμαστε παθητικά.

Δημοσιογράφος: Μα, εγώ όταν σας δέχτηκα, σας δέχτηκα από την αρχή πέρσι, γιατί ήθελα να δω! Δεν υπήρχε άλλος λόγος, ούτε στην συνέχεια υπήρξε άλλος λόγος. Απλά, τώρα έχω πειστεί για πράγματα και έχω δει την ιστορία, ότι δεν είναι έτσι ακριβώς όπως μου την έγραφαν και όπως μου την πασάραν, αλλά κάπως αλλιώς. Για παράδειγμα, κανένας δεν μου είχε μιλήσει για την Τράπεζα της Ανατολής.

Κ. ΝΑΚΟΣ: Ούτε εμείς όντως! Είναι έτσι όπως το λες! Άρα, λοιπόν, αφού πέρασε τόσο χρονικό διάστημα και ψάχνοντας και ερευνώντας τα στοιχεία που πιθανόν σκεπτόμενοι να υπάρχουν, δεν ήταν λογικό να μπούμε σε αυτή την διαδικασία; Εξάλλου, η εκπομπή σου έχει τον τίτλο «ΘΕΣΕΙΣ-ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ», κάτι το οποίο προβληματίζει ενδεχομένως και βάζει σε σκέψεις τον σκεπτόμενο άνθρωπο, όταν ακούει αυτές τις λέξεις: Δηλαδή, «τι θέση έχεις στο τάδε ζήτημα ή ποια είναι η αντίθεση σε αυτό που θα ακουστεί από κάποιον άλλον;»

Κ. ΝΑΚΟΣ: Εμένα τουλάχιστον, μου άρεσε πάρα πολύ  αυτός ο τίτλος ! Τα λέει όλα!

Δημοσιογράφος: Μα, δεν είμαστε όλοι ίδιοι και είναι λογικό κάποιοι να έχουν κάποιες θέσεις και κάποιοι άλλες κάποιες άλλες θέσεις. Το θέμα είναι να βρούμε την κοινή και την σωστή θέση που είναι μία.

Κ ΝΑΚΟΣ: Άρα, το κάθετι δεν το θεωρούμε θέσφατο! Μπαίνουμε στην διαδικασία να το ερευνήσουμε! Βέβαια, όταν ο άνθρωπος ερευνά, βλέπουμε και το έχουμε δει διαχρονικά, ότι οδηγείται σε σωστά αποτελέσματα.

Αν δεχτείς κάτι με την έννοια του «πιστεύω» ή δεν το «πιστεύω» δεν οδηγείσαι σε σωστά αποτελέσματα! Σε τεκμηριωμένο, θεμελιωμένο, με την σωστή έννοια αποτέλεσμα.

Πρέπει κάποια στιγμή να μπούμε στην διαδικασία του «σκέπτεσθαι» για να οδηγηθούμε σε σωστά αποτελέσματα !

Άρα, λοιπόν, αυτό που θα μπορούσε να πει κανείς είναι ότι τόσο καιρό τώρα, έχουμε μπει σε αυτή την διαδικασία. Βλέπεις κι εσύ ο ίδιος, όπως σωστά το είπες, ότι δεν είναι έτσι ακριβώς, όπως μας τα είχαν πει.

Άρα, υπάρχει και κάτι άλλο. Εμείς το είδαμε χειροπιαστά μπροστά μας και ξέρουμε ότι υπάρχει κάτι άλλο. Το θέμα είναι να μπει και ο κόσμος στην διαδικασία, όπως πόσες φορές το έχουμε πει: «Περιμένετε από εναν συγκεκριμένο άνθρωπο να σας φτιάξει κάτι; Δεν θα ήταν λογικό να συμμετέχουμε λίγο ο καθένας για να πετύχουμε αυτό που ζητάμε; Άρα, δεν μπορεί να θεωρηθεί εδώ ότι «τα παίρνουμε», ότι έχουμε κάποιο όφελος από όλη αυτή την διαδικασία, γιατί σε όλο αυτό το διάστημα θα φαινόταν.

Δημοσιογράφος: Το είπα αυτό, για κάποιον που ενδεχομένως έχει περάσει σε αυτό το σκεπτικό. Δεν υφίσταται κανένα τέτοιο θέμα από κανέναν από εμας που είμαστε εδώ και για όσους εγώ ξέρω που αγωνίζονται για το ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΘΕ ΟΦΕΙΛΗΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ-ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ! Έχουμε φτάσει, αν θέλετε, σε αυτό το σημείο της διαδρομής.

Κ. ΝΑΚΟΣ: Τώρα μπορούμε να πούμε εδώ ότι έχουμε μπει στην Επίθεση. Τι εννοώ; Ότι μέχρι τώρα, δεν κάναμε τίποτα άλλο, παρά να ενημερώνουμε τον κόσμο: «Παιδιά, είδαμε κάτι, ελάτε να το δείτε και εσείς. Εμείς μπορεί να κάνουμε λάθος ή κάτι να μας έχει ξεφύγει! Μπορεί να το έχουμε παρερμηνεύσει. Ελάτε να το εξετάσουμε να το δούμε, να το ψάξουμε για να το αντιμετωπίσουμε με τον καλύτερο τρόπο»

Άρα, δεν είμαστε τυχαία εδώ και δύομισι χρόνια. Θέλω να πω ότι δεν έχουν παρά να έρθουν στα γραφεία μας πλέον, που τώρα έχουμε συγκεκριμένα θέματα.

Έχουμε συγκεκριμένα νομικά χαρτιά στα χέρια μας που μπορεί να πάρει ο καθένας και να τα καταθέσει σε Δημόσια Υπηρεσία, Δημόσια Ταμεία και στο εγγύς μέλλον, θα έχουμε και για τις Τράπεζες και για ιδιωτικούς φορείς κτλ. για να τα καταθέσει ο καθένας σε αυτές τις υπηρεσίες και για να απαλλαγεί πλέον από οποιοδήποτε χρέος. Με την έννοια ότι έχουμε να πληρώσουμε. Δεν λέμε ότι δεν δεχόμαστε να μπούμε στην διαδικασία να πληρώσουμε τις ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΜΑΣ! Λέμε ότι ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ !

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΛΑ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΜΕΝΟ…

ΣΠΥΡΟΣ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Καλημέρα και από μένα! Λόγω του ότι έχω την υποχρέωση να ανοίγω το γραφείο κάθε μέρα ακόμα και την Κυριακή από τις 10-12.30, ήθελα να σας αναφέρω ένα περιστατικό που μου συνέβη στην Αθήνα. Πρώτα ήταν μόνο η Ομόνοια, τώρα γίνεται χαμός από τους πρόσφυγες και τους λαθρομετανάστες.

Δημοσιογράφος: Πριν δεν περνούσαμε από την Ομόνοια, τώρα δεν θα περνάμε από την Αθήνα!

Σ. ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Στην πλατεία Βικτωρίας έρχεται ένας φούρναρης, ο οποίος ο καημένος έδωσε ότι του περίσσεψε. Άνοιξε το βαν και έγινε χαλασμός από τους πρόσφυγες. Αυτοί όλοι τώρα μαλώνουν μεταξύ τους, γιατί δεν είναι από την μια χώρα.

Αυτά όλα βέβαια είναι ένα σχέδιο καλά ενορχηστρωμένο, το οποίο αυτή την στιγμή άρχισε και εξυφαίνεται.

Με ρώτησε ο γιατρός που είναι από την Συρία εδώ στο νοσοκομείο:

«Σπύρο πώς βλέπεις την κατάσταση;».

«Τι να σου πω γιατρέ» του απαντώ «θα σε κάνω μια ερώτηση: Γιατί χτυπάνε την Συρία;»

«Για τον Άσαντ» μου λέει !

«Τώρα τον είδαν τον Άσαντ; Αυτός είναι ο γιος και πριν ήταν ο πατέρας!. Να σου πω γιατί την κτυπάνε; Εμείς, που γνωρίσαμε τον Αρτέμη Σώρρα, μας έχουν μπει στο μυαλό πράγματα που δεν μας γελάνε πλέον!

Την χτυπάνε για την Κεντρική Τράπεζα. Η Κεντρική Τράπεζα της Δαμασκού δεν ανήκει σε αυτές τις οικογένειες, πχ Ροθτσάιλντ !

Ανήκει στο Συριακό κράτος, όπως και στην Λιβύη.

Δημοσιογράφος: Είναι από τις λίγες τράπεζες που δεν ανήκουν στους Ροθτσάιλντ !

Σ. ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Ακριβώς! Βαδίζω και μου αρέσει να περπατώ από τα Πετράλωνα που μένω προς τα πάνω την Πειραιώς. Υπάρχει εκεί ένα σχολείο που φτιάχνεται 20 χρόνια. Έχει όλες τις ταμπέλες και το σπουδαιότερο από όλα, τα κεντρικά του ΙΚΑ έχει στοιχειώσει.

Εκεί που βάδιζα βρήκα έναν παλιό συμμαθητή που μου είπε: «έλα στο καφενείο!» Όπως μπαίνω, είχαν μια διαφήμιση για τον Ιωάννη τον Μεταξά.

Είδα μια οχλαγωγία μέσα μεταξύ δεξιών-αριστερών.

Μάλωναν, δεν τους έφταναν όλα τα προβλήματα, αλλά αυτό το μικρόβιο που αυτοί οι καταραμένοι έχουν φυτέψει μέσα μας δεν φεύγει! Λέω, τώρα που ήρθα και κάθισα, θα με υποστείς για τουλάχιστον μια ώρα.

Όταν τελείωσαν λοιπόν, λέω: «παιδιά, ο Ιωάννης Μεταξάς ήταν Έλληνας; «Ναι!» φώναξαν από την μια πλευρά! «Είσαστε σίγουροι», του λέω, «γιατί για μένα ήταν προδότης!». Έπεσαν να με φάνε.

Από την άλλη πλευρά, χαμόγελα οι αριστεροί. Πάταξον μεν, άκουσον δε! Τέσσερις η ώρα τα χαράματα, ήρθε ο Πρέσβης ο Ιταλός και του είπε: Να μου δώσεις αυτές τις βάσεις για να μπορέσω να περάσω από την Ελλάδα. Και είπε «όχι». Πολύ σωστά το είπε! Αλλά τι έπρεπε να κάνει ο σωστός Έλληνας; Να καλέσεις τον Ιταλό τον Πρέσβη, να τηλεγραφήσεις στον δικό σου στο Λονδίνο και του  λες: έχουμε αυτό το χαρτί που θα μας το υπογράψετε! Αυτό το χάρτι λέει ότι η Κύπρος ανήκει σε εμάς μετά το τέλος του πολέμου την θέλω! Αυτή την στιγμή! Γιατί εγώ έχω το θάρρος να πω στην Ευρώπη «όχι». Πείτε μου έναν που να βρέθηκε να το είπε! Κανένας! Δεν υπάρχει ούτε ένας! Μόνο εμείς!

Δημοσιογράφος: Αυτό δεν μας το συγχωρεί ο Σόιμπλε.

Σ. ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Ο Σόιμπλε είναι ένας υπάλληλος χειρίστου είδους! Μήπως θυμάται κανείς  να μου πει τον Υπουργό των Οικονομικών της Γερμανίας, αυτής της εταιρείας, γιατί δεν είναι κράτος, ποιός ήταν πριν δέκα χρόνια;  Κανένας!

Έτσι θα θυμόμαστε τον Σόιμπλε μετά από κάποια χρόνια και ας μας έχει κάνει αυτά που μας έχει κάνει. Τώρα πλέον βέβαια, αυτός θα είναι δαχτυλοδεικτούμενος, γιατί ο υπάλληλος θα την πληρώσει κι όχι μόνο αυτό.

Με κοίταζαν λοιπόν εκεί στο καφενείο και εγώ συνέχισα: «και τα Δωδεκάνησα, ποιοι τα είχαν;» «Τα είχαν οι Ιταλοί!». «Τα θέλω κι αυτά! Θέλω να μου δώσετε τα στενά και την Πόλη. Ο Έλληνας που θα ήταν πραγματικός Έλληνας, αυτό θα ζητούσε εκείνη την στιγμή» τους λέω! Με κοιτούσαν όλοι!

Εμείς εδώ στην Ελλάδα μετά, δεν είχαμε μονή κατοχή, αλλά τριπλή και μετά τετραπλή. Το ξέρετε ότι δημιουργήθηκε κράτος Πίνδου και το έφτιαξαν οι Ρουμάνοι που ήταν εδώ; Τετραπλή κατοχή είχαμε στην Ελλάδα. Δεν πρέπει να πάρουμε αποζημίωση μόνο από τους Γερμανούς! Πρέπει να πάρουμε από τους Βούλγαρους, τους Ιταλούς και πρέπει να πάρουμε και από τους Ρουμάνους, γιατί ήρθαν οι Ρουμάνοι και έφτιαχναν το κράτος της «Πίνδου». Και συνεχίζω: «Να μου δώσετε λοιπόν την Ανατολική και Δυτική Ρωμυλία που ήταν δικά μου, Βάρνα, Φιλιππούπολη, Αγχίαλος, να μου δώσετε και την περιοχή της Στρούγκας μέχρι πάνω που ήταν δική μου και να μου δώσετε και την Βόρεια Ήπειρο!» Ο Έλληνας ο πατριώτης, αυτός που σκέπτεται Ελληνικά, έτσι θα έκανε! Αλλά ξέρετε γιατί τον έβαλαν εκεί; τους ρωτάω. Γιατί ένας κοντός από την Πάτρα κι ας τον λένε όπως τον λένε, μου έδειξε την ΣΥΜΒΑΣΗ COOPER. ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΔΕΙΞΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙ !

Τι έλεγε αυτή η ΣΥΜΒΑΣΗ; «Παραχωρώ μέχρι το 2010 τα πάντα σε αυτή την χώρα!». Γι αυτό έβγαλαν τον Μεταξά τους λέω! Για αυτό τον έβαλαν και είπε όχι! Πάμε στο 1941, τους λέω. Αυτοί με κοίταζαν σαν χάνοι και ο φίλος μου το ίδιο.

Πάμε στο 1941! Πάλι εμείς είπαμε ΟΧΙ. Πάλι εμείς αγωνιστήκαμε. Παρόλο που στην Κρήτη δεν υπήρχε ούτε ένας πολιτοφύλακας, γιατί η δικτατορία του Μεταξά δεν άφηνε να μπουν να πάρουν τα όπλα και να είναι εξοπλισμένοι, δηλαδή να υπάρχει πολιτοφυλακή, αμύνθηκαν και στην Κρήτη.

Έγινε η κυβέρνηση στο Κάιρο. Μέχρι εκείνη την στιγμή η Ρωσική Κυβέρνηση τα πήγαινε καλά με την Γερμανία. Γίνεται η επίθεση, το σχέδιο Βαρβαρόσσα. Η εξόριστη κυβέρνηση που ήταν στο Κάιρο και στην Αλεξάνδρεια καλεί τον Πρέσβη τον Σοβιετικό, έτσι θα έκαναν οι Έλληνες, και του λέει: Αυτή την στιγμή οι Βρετανοί μου υπέγραψαν αυτό το χαρτί και πρέπει να μου το υπογράψεις και εσύ.

Και μόλις βάρεσαν το Περλ Χάρμπορ που την άλλη μέρα δεν ήξεραν που βρίσκονταν οι Αμερικανοί, που αν εκείνη την στιγμή, αν θα ήταν μέσα τα αεροπλανοφόρα δεν θα ξέραμε ποια θα ήταν η έκβαση του πολέμου, το ίδιο κάνεις και στον Αμερικανό Πρέσβη.

Τώρα σας ρωτάω, τι είναι ο Μεταξάς;

Τώρα όμως θα σας πω για αυτόν τον κοντό που μου έμαθα κάποια πράγματα κι όχι μόνο αυτός! Και σε λίγο θα ακούσετε και τον Γιάννη Καλογερόπουλο. Πραγματικά, ήθελα να είχα την δυνατότητα να ήμουν δίπλα του, γιατί πάντα είχα έψαχνα, ερευνούσα και είχα ερωτήματα, που ο Γιάννης μου τα έλυσε όλα.

ΤΟ ΟΤΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΤΟ ΛΕΝΕ 8 ΦΕΚ !

Δημοσιογράφος: Το θέμα μας φίλοι μου είναι ότι υπάρχει αυτή η δυνατότητα, μόνο που εμείς δεν μπορούμε, ή μάλλον δεν θέλουμε να την εκμεταλλευτούμε, ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΟΜΙΜΑ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ. Κάποιες γνώσεις παραπάνω θα μας μεταφέρει ο Γιάννης Καλογερόπουλος τον οποίον έχουμε στην τηλεφωνική μας γραμμή.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Καλημέρα και σε εσάς και σε όλους τους ακροατές σας που μας ακούν και περιμένουν να μάθουν κάποια πράγματα.

Ακούγα πριν την τοποθέτηση που έκανε ο Σπύρος ο Δρακόπουλος. Κάποια γεγονότα του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου. Δυστυχώς, αν το ψάξουμε πιο ανοιχτόμυαλα, όλον αυτόν τον πόλεμο που μας τον είπαν Παγκόσμιο, θα δούμε ότι τελικά ήταν εναντίον της Ελλάδος!

Να θυμηθούμε με ποιους πολέμησε η Γερμανία;

Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ, ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ, ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ,  ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΡΒΗΓΙΑ, ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ, ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΗΤΑΝ ΣΥΜΜΑΧΟΙ, ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΓΑΛΛΙΑ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΕ 30 ΜΕΡΕΣ.

Πήραν κι ό,τι αποθεματικό είχαν οι Γάλλοι, αλλά θα δούμε ότι οι Τραπεζίτες στην Γαλλία ήταν οι ίδιοι με της Γερμανίας, άρα το είχαν προετοιμάσει το έδαφος. Άρα, ουσιαστικά με ποιον πολέμησε η Γερμανία;

Εδώ μπαίνουμε σε μια κριτική σκέψη, γνωρίζοντας τι έχει γίνει το 1936 με τον Μεταξά και την Σύμβαση COOPER, θα δούμε το εξής απλό:

Η Ελλάδα τότε είχε παραδώσει πλήρως και ολοσχερώς κάθε δυνατότητα εκμετάλλευσης μεταλλευμάτων, πρώτων υλών και ταυτόχρονα κι όλα τα νερά για την παραγωγή ενέργειας σε 10 εταιρείες του Ροκφέλερ που εδρεύουν στο Ντελαγουέαρ.

Αυτά τα λένε τα ΦΕΚ του Ελληνικού κράτους και δεν είναι δικά μου λόγια.

Και εδώ μπαίνει ένα ερώτημα: «Γιατί ο Μεταξάς να βάλει την Ελλάδα στον πόλεμο και να μην ζητήσει από τους Αμερικανούς που έχει παραδόσει να στείλουν στόλο να υπερασπιστούν όλα αυτά που έχουν παραδοθεί σε αυτούς για να εκμεταλλεύονται μόνο αυτοί; Ποιος ήταν ο λόγος;

Κάτι αντίστοιχο μπορούμε να το παραλληλίσουμε και σήμερα.

Αυτή την στιγμή, η Ελλάδα είναι πλήρως και ολοσκερώς και αμετάκλητα και άνευ όρων κατασχεμένη όλη! Πόσο όλη; Μέχρι και τα σώματα των Υπηκόων της Ελληνικής Δημοκρατίας. Γι αυτό μας παίρνουν τα όργανα μας μόλις κλείσουμε τα μάτια μας υποχρεωτικά με Νόμο.

Αφού σήμερα είναι όλα παραδομένα, αν πούμε μια ενδεχόμενη σύρραξη με την Τουρκία, θα πρέπει να πάνε να πολεμήσουν οι Έλληνες, ή θα έρθουν οι κατασχέτες να υπερασπιστούν το κατασχεμένο δικό τους περιουσιακό στοιχείο; Μπορεί να μου απαντήσει κάποιος λογικά;

Άρα, η φράση που ακούστηκε πριν, ότι «να δώσουμε πληροφορίες στους Έλληνες και άμα θέλουν να πειστούν…». ΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΕΙΣΤΕΙ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ; ΤΟ ΟΤΙ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΧΕΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΥΛΙΑ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΟ ΛΕΝΕ 8 ΦΕΚ !!!!

Τα 4 ΦΕΚ με τις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου και τα 4 ΦΕΚ που είναι περασμένα τα Μνημόνια, μέχρι το τελευταίο του Βαρουφάκη.

ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ; ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΠΕΙΣΤΕΙ; Ή είναι τόσο βλάκας και παραπλανημένος σήμερα ο Έλληνας που βγαίνει ο ήλιος το πρωί και λέει: «τι προβολέας είναι αυτός;» Του λες: «Είναι ο ήλιος» και σου λέει: «όχι δεν σε πιστεύω!». Ποιόν χρειάζεται να πείσουμε;

BRETTON WOODS: Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ξεκινάμε από την εποχή του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου.

Το 1944 το καλοκαίρι, μεσούντος του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου, όπως μας το λένε, η Ελλάδα, υπό κατοχή, διοργανώνεται από τον γιο του Εβραίου Πρέσβη στην Μικρά Ασία που είναι ο Πρέσβης των Αμερικανών στην Μικρασιατική Καταστροφή, ο Χένρι Μοργκεντάου, ο γιος του Τζούνιορ Χένρι Μόργκεντάου, διοργανώνει τάχα μου εκ μέρους του ΟΗΕ, ως Υπουργός Οικονομικών της Αμερικής –ποιος Υπουργός της Αμερικής, αφού η Αμερική είχε πτωχεύσει και είχε παραδοθεί στην Federal μέχρι το 1934, άρα αυτός είναι υπάλληλος της Fereral – την Παγκόσμια Συνδιάσκεψη για την Νομισματική και Δημοσιονομική Πολιτική που θα εφαρμοστεί στο εξής στον πλανήτη. Τότε, λαμβάνουν μέρος 44 χώρες. Εκεί, αποφασίζουν για μια σειρά πραγμάτων.

Α. ΤΗΝ ΊΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΔΝΤ που εμείς η Ελλαδίτσα βάλαμε και 40.000.000 δολάρια.

Β. ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ που βάζουμε άλλα 25.000.000 δολάρια.

Μέσα όμως σε όλη αυτή την συμφωνία που κάνουν και ιδρύουν 9 ΤΑΜΕΙΑ, το ένα Ταμείο και το σοβαρότερο από όλα, ξέρετε ποιο είναι;

Γ. ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ! Γιατί αποφασίζουν να κάνουν μέσο συναλλαγής σε όλον τον πλανήτη, ένα νόμισμα το οποίο λέγεται «δολάριο» κι αυτό το νόμισμα δεν πρέπει ποτέ να χάσει την αξία του, για να μην πέσει ο πλανήτης έξω, αναγκάζουν τις χώρες, συνεννοημένες και οι κυβερνήσεις των χωρών να παραδώσουν όλον τους τον πλούτο σε χρυσό, σε χρυσά νομίσματα σε ράβδους χρυσού και όποια μετρητά διέθεταν να τα παραδώσουν στο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ, ή Federal Reserve System κι όχι στην Τράπεζα. Μην μπερδεύεστε με την Federal Reserve Bank.

Σε αυτό το Ταμείο λοιπόν που είναι το Παγκόσμιο Αποθεματικό παραδόθηκε όλος ο πλούτος των Ανθρώπων για να εγγυοδοτεί το νόμισμα αυτό που λέγεται δολάριο και να είναι η αρχή των συναλλαγών πάνω στον πλανήτη και το νόμισμα να είναι εγγυημένο για να μην μπορέσει ποτέ να πέσει ο πλανήτης έξω. Αποφάσισαν τότε και κλείδωσαν όλα τα νομίσματα με το δολάριο.

Άρα, έχουμε ένα ΥΠΕΡΝΟΜΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ με μια Συνθήκη, την Συνθήκη του Bretton Woods στις 22 Ιουλίου του 1944. Αυτή η Συνθήκη τραβάει κι όλα τα πλούτη του πλανήτη για να εγγυηθούν το Υπερνόμισμα.

Το περίεργο είναι ότι οι πρώτοι που υπογράφουν είναι οι Μποσελβίκοι κομμουνιστές της Ρωσίας. Άρα, είναι οι πρώτοι που αποδέχονται και δέχονται να παραδώσουν όλον τους τον πλούτο στο Παγκόσμιο Αποθεματικό για να εγγυώνται το δολάριο. Αλλά, θεωρητικά, οι Μποσελβίκοι ήταν αντίθετοι των ιμπεριαλιστών κεφαλαιούχων!! Έτσι δεν μας είπαν; Για να δείτε τι δούλεμα έχουμε φάει δηλαδή.

Αφού λοιπόν οι αγαπητοί μας Μπολσεβίκοι κομμουνιστές παραδίδουν όλον τον πλούτο της Ρωσίας στo Federal Reserve System και την πλήρη διαχείριση της Ρωσίας μέσω του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και των χρηματιστικών προϊόντων που αναλαμβάνει η Federal να τα διακανομίζει σε όλον τον πλανήτη και σε όλα τα προϊόντα και να βάζει μία τιμή στα Διεθνή Χρηματιστήρια. Άρα, κι όλα τα εμπόρια των Μπολσεβίκων από πετρέλαια, πρώτες ύλες και μηχανήματα να τα κανονίζει το ΔΝΤ.

Μετά μας είπαν ότι είχαν Ψυχρό Πόλεμο και εγώ φορούσα πολλά παλτώ για να ζεσταθώ από τον Ψυχρό Πόλεμο.

Από το δούλεμα που έχουν κάνει στους ανθρώπους του πλανήτη μας, φτάνουμε στην Αλήθεια και αδυνατούμε να καταλάβουμε πόσο μεγάλη είναι αυτή η Αλήθεια. Κι εμείς χρειαζόμαστε κάποιον άνθρωπο να τον πείσουμε; Όχι βέβαια!

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΕΠΙΚΥΡΩΝΟΥΝ

Σας δίνω μια ακόμα πληροφορία την οποία την βλέπετε μέσα από τον πρώτοτυπο Παγκόσμιο Ισολογισμό που έχει βγει στην δημοσιότητα.

Ο πλούτος των ανθρώπων που κατατέθηκε στο Federal Reserve System έχει απόδοση 4% για αυτό και βλέπουμε ότι όλα τα χρήματα όλων των χωρών στον Παγκόσμιο Ισολογισμό να έχουν ετησίως απόδοση 4%.

Αυτό το 4% είναι συμφωνημένο από τότε κι έχουμε παραδώσει τον πλούτο μας και να πρέπει να παίρνουμε 4% απόδοση.

Άρα, αν δούμε το κομμάτι της Ελλάδος είναι 115 τρισεκατομμύρια αυτά που παραδώσαμε, αυτά δεν τα λέω εγώ! Εγώ δεν χρειάζεται να πείσω κανέναν.

Τα λέει ο Επίσημος Παγκόσμιος Ισολογισμός των Ηνωμένων Εθνών της Παγκόσμιας Τράπεζας τον οποίον υπογράφουν:

  • 300 ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΙΓΚΗΠΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ !
  • ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΩΝ
  • ΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ
  • ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΩΤΑΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ κι έχουμε 4 Ανώτατα Δικαστήρια
  • Και μαζί ΚΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ !!

Τα 4 μεγαλύτερα ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ του Πλανήτη:

  • ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ, ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΕΝΕΞΕΙΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ στην οποία μετέχουν και οι Έλληνες εισαγγελείς. Αυτό έχει τεράστια σημασία.

Δημοσιογράφος: Βεβαίως έχει τεράστια σημασία! Τι δουλειά έχει η Δικαιοσύνη πάνω σε αυτό;

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Είναι οι Ανώτατοι Θεσμοί του Πλανήτη που έχουν το ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗΣ. Είναι πολύ σοβαρό και πρέπει να το καταλάβουμε ότι δεν είναι τυχαίοι αυτοί οι Οργανισμοί και οι θέσεις τους.

Άρα, ό,τι πιο σοβαρό και πιο επίσημο υπάρχει πάνω στον πλανήτη Γη, έρχεται και επικυρώνει και υπογράφει τα χρήματα των ανθρώπων, τα χρήματα των λαών που είναι το Παγκόσμιο Ομοσπονδιακό Αποθεματικό! Έτσι έρχεται κι υπογράφουν κι οι αξιωματούχοι του Ελληνικού Κράτους ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο Υπουργός Οικονομικών κι ένας Πρέσβης επί των Οικονομικών που ανήκει πάντοτε  από το Υπουργείο Εξωτερικών, γιατί στην Ελλάδα έχουμε ένα προτέρημα. Μόνο το Υπουργείο Εξωτερικών έχει τα μυστικά κονδύλια, γιατί όλα αυτά τα κρατάνε κρυφά από τους λαούς.

Οι παγκόσμιοι καταχραστές τραπεζίτες παίζουν το παιχνίδι τους, αλλά δεν πρέπει να το μάθουν οι λαοί και για αυτό τα έκρυβαν επιμελώς τόσα χρόνια. Μας δούλευαν με την παραπλάνηση των πολιτικών συστημάτων, του ανατολικού και δυτικού ημισφαιρίου κι όλο το κατακάθι που ζήσαμε.

Μέχρι που φτάσαμε το 2010 να ξαναπάρουν φόρα και να χτυπούν τον πλούτο της Ελλάδος, γιατί τα οικονομικά συστήματα των Ασκενάζι έχουν μηδενιστεί. Ουσιαστικά, δεν έχουν την δυνατότητα να υπάρχουν, για αυτό έπρεπε να βρουν καινούργιο πλούτο να κλέψουν. Να δημιουργήσουν καινούργια χρηματιστικά παράγωγα.

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Αν δούμε την κρίση της Ελλάδος και το πώς δημιουργούνται οι συνθήκες για να μπούμε στην κατάσχεση και τι σημαίνει ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, τότε θα μπούμε στην διαδικασία να καταλάβουμε βαθύτερα πώς παίζεται το παιχνίδι και είναι πολύ απλό να το δούμε!

Η κατάσχεση όλων των περιουσιακών στοιχείων της Ελλάδος και η παραίτηση αμετάκλητα και άνευ όρων από την ασυλία τους των περιουσιακών στοιχείων, δίνει την δυνατότητα στον κατασχέτη να μεταβιβάσει το περιουσιακό στοιχείο, τάχα ως εγγύηση, σε ένα ομόλογο που εκδίδει για να βρει λεφτά για την Ελλάδα.

Θα σας το πω με ένα απλό παράδειγμα για να γίνει κατανοητό και στο πιο αδαή άνθρωπο.

«Εγώ, σου κατασχέτω την περιουσία σου, το σπίτι σου, το οικόπεδο σου και τον σταθμό και έχω το δικαίωμα, αυτή την κατασχεμένη περιουσία, επειδή εσύ μπήκες στον Τειρεσία και δεν μπορεί να εκδόσεις μια συναλλαγματική ή επιταγή επειδή δεν είσαι φερέγγυος, να το κάνω εγώ για σένα!

Οπότε, εσύ χρειάζεσαι 1000 ευρώ για τα λειτουργικά σου έξοδα. Εκδίδω εγώ λοιπόν μια συναλλαγματική, ένα ομόλογο και βγαίνω στην αγορά να την σπάσω, να την ρευστοποιήσω. Αυτή όμως η συναλλαγματική πρέπει να είναι εγγυημένη. Για τα 1000 ευρώ που θέλεις εσύ για τα λειτουργικά σου έξοδα, βάζω εγγύηση το σπίτι σου. Μα, το σπίτι σου δεν κάνει 1000 ευρώ! Δεν έχει σημασία! Αφού είμαι κατασχέτης, βάζω το περιουσιακό στοιχείο για όσα λεφτά θέλω.

Δεν με ενδιαφέρει η πραγματική του αξία. Εγώ θέλω να εγγυηθώ τα 1000 ευρώ που θα βγάλω συναλλαγματική. Οπότε, βάζω το σπίτι σου»

Αυτό έχει γίνει με την Ελλάδα.

Έρχεται τώρα αυτός που αγοράζει την συναλλαγματική και δίνει τα 1000 ευρώ. Μάλιστα, στο Λουξεμβούργο που τα κάνουν αυτά, αυτά τα 1000 ευρώ, δεν αγοράζονται με  1000 ευρώ συναλλαγματική για λογαριασμό της Ελλάδος! Αγοράζονται στα 1200. Δηλαδή, αυτός που πουλάει την συναλλαγματική βγάζει και 20% καπέλο από την ονομαστική της αξία.

Αυτά δεν τα λέω εγώ, αλλά επίσημα το Λουξεμβούργο στο Χρηματιστήριο, γιατί ξέρουμε ακριβώς πώς πουλιούνται τα ομόλογα για το Ελληνικό χρέος που δεν τα εκδίδει η Ελλάδα, αλλά ένα Ταμείο ιδιωτικό που ονομάζεται Ευρωπαϊκό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.

Αυτό το Ταμείο έχει το εξής δικαίωμα, για να καταλάβετε τώρα, γιατί παραιτήθηκαν αμετάκλητα και άνευ όρων και της ασυλίας της Εθνικής Περιουσίας.  Τα εκδίδει με το δικαίωμα να μεταφέρει την εγγύηση του περιουσιακού στοιχείου, στον αγοραστή του ομολόγου!

Άρα, έρχομαι εγώ που εκδίδω το ομόλογο για τα 1000 ευρώ που χρειάζεσαι εσύ για τα λειτουργικά σου έξοδα, βάζω εγγύηση το σπίτι σου που κάνει 150.000  για μόνο για 1000, αλλά αυτός που παίρνει την συναλλαγματική, παίρνει και την εγγύηση, δηλαδή το σπίτι σου που κάνει 150.000.

Άρα, ο νέος αγοραστής του ομολόγου έχει την εξής δυνατότητα. Να κάνει μια επανεκτίμηση της περιουσίας που έχει πάρει πλεόν, δηλαδή το σπίτι που κάνει 150.000 κι έχει το δικαίωμα τώρα, ενώ έδωσε μόνο 1200 να κάνει καινούργια χρηματιστικά παράγωγα, ίσα με την αξία της εκτίμησης, δηλαδή, 150.000. Άρα, ο αγοραστής των 1000 ευρώ συναλλαγματικής ομολόγου, παίρνοντας το σπίτι σου ως εγγύηση που κάνει 150.000 και κόβει ομόλογα ύψους 150.000.

Άρα και με 10% της ονομαστικής αξίας να τα πουλήσει πόσο κερδίζει; Αφού έχει δώσει μόνο 1200, το 10% στις 150.000 που θα κερδίσει είναι 15.000. Άρα και στο 10% να πουλήσει τα καινούργια ομόλογα που θα εκδόσει έχει κερδίσει 13.800 καθαρό κέρδος.

Προσέξτε τώρα το ΥΠΕΡΚΕΡΔΟΣ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΧΕΡΙΟΥ, ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑΓΟΡΑΣ που λένε.

Κ. ΝΑΚΟΣ: Εσύ Γιάννη το λες Υπερκέρδος, αλλά αυτό είναι αισχροκέρδεια.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Συμφωνώ ότι είναι αισχροκέρδεια, αλλά εγώ εξηγώ πώς στήθηκε η πτώχευση της Ελλάδος και ανάγκη για λεφτά και κατασχέθηκε η Ελλάδα από το πρώτο μνημόνιο τον Μάιο του 2010 από ένα μαγαζί άφραγκων τραπεζιτών που δεν είχαν μία, αλλά με την Δανειακή Σύμβαση-Μνημόνιο που έκαναν με το Ελληνική κυβέρνηση, πήραν αυτό το δικαίωμα. Να κατάσχουν κάθε Ελληνικό Περιουσιακό στοιχείο. Η Κυβέρνηση παραιτήθηκε από την Εθνική Κυριαρχία επί των Εθνικών Περιουσιακών Στοιχείων- λες και μπορούσε να παραιτηθεί- παραιτήθηκε και της ασυλίας των Εθνικών Περιουσιακών Στοιχείων έναντι κατάσχεσης αμετάκλητα και άνευ όρων.

Τώρα, φτάνουμε στο διαταύτα και λέμε τι; Ποιον θα πείσουμε; Ποιο βόδι χρειάζεται να το πείσουμε; Μπορεί να απαντήσει ένας από αυτούς που κάνει τους Έλληνες και χρειάζεται να τους πείσουμε.

Κ ΝΑΚΟΣ: Το θέμα δεν είναι να τους πείσουμε, αλλά δεν πλησιάζουν για να τους μιλήσουμε και να τους πούμε δύο πράγματα και να ψάξουν οι ίδιοι.

ΤΟ 1821 ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ, ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΣΑΜΕ ΠΡΩΤΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Αυτό που θα σου καταθέσω για να το ακούσουν όλοι είναι το εξής συγκεκριμένο: Αυτά που θα συναντούσαμε σε αυτό τον αγώνα της Οικονομικής Απελευθέρωσης της Ελλάδος, τα γνωρίζαμε.

Οι Έλληνες έχουν φάει τόσο παραπλάνηση και είναι τόσο πολύ δογματισμένοι με την οποιαδήποτε δογματική ιδεολογία, γιατί δόγμα δεν είναι μόνο θρησκεία. Δόγμα είναι η πολιτικοποίηση, δόγμα είναι και η πίστη σε κάτι που έτσι απλά σου έχει κάτσει και το πιστεύεις. Γνωρίζαμε ότι είναι πάρα πολύ δογματισμένοι και ότι είναι δύσκολο να φτάσουν στην Αλήθεια και να τους αφήσει το Εγώ τους να παραδεχτούν πόσο βλάκες, πόσο κορόιδα πιάστηκαν τόσα χρόνια  με ό,τι γνωρίζουμε στην Ελληνική ιστορία τα τελευταία 200 χρόνια! Τόσο αίμα, τόσοι αγώνες για την Απελευθέρωση και είναι τόσο δύσκολο το «εγώ» τους να τους αφήσει να καταλάβουν και να παραδεχτούν να απελευθερωθούν από τον Τούρκο, είχαν ήδη παραδοθεί στον Εβραίο, Χαζαρομογγόλο της Ευρώπης. Είναι τόσο συγκεκριμένο!

Άρα αφού το γνωρίσαμε αυτό, έπρεπε να δομηθεί μια στρατηγική, η οποία να υπερκαλύπτει τις πιο δύσκολες και αντίξοες συνειδήσεις των ανθρώπων σήμερα και να μην μπορεί να χαλάσει. Άρα, δομώντας αυτή την στρατηγική και ειδικά που ο άνθρωπος που ηγήθηκε αυτής της δόμησης, γνωρίζοντας όλα αυτά, γνώριζε όμως και αυτά που είχαν γίνει σε παρελθόντα χρόνο.

Γιατί όλα αυτά που χειρίζεται και διαχειρίζεται είναι τόσο μεγάλα και τόσο τεράστια που ο μέσος καθημερινός άνθρωπος δεν μπορεί να τα χωρέσει στο μυαλό του και είναι λογικό, αφού δεν μπορεί να τα χωρέσει στο μυαλό του, να μην μπορεί να δράσει και να παραλύει μόνο και στο άκουσμα. Δεν μπορεί να τα δεχτεί ο εγκέφαλος του!

Αυτός ο Άνθρωπος λοιπόν έστησε μια τεράστια στρατηγική η οποία το πρώτο πράγμα που έγινε ήταν να γίνει το αντίθετο από αυτό που έγινε το 1821-22. Τότε ξεκινήσαμε την επανάσταση χωρίς να έχουμε λύσει το οικονομικό. Σήμερα, για να μην ξαναγίνει το ίδιο, πρώτα στήσαμε τα Οικονομικά Εργαλεία και με τέτοιον τρόπο, ώστε να μην μπορεί κανείς να τα χαλάσει. Και δεν μπορεί κανείς είτε μέσα, είτε έξω από την Ελλάδα να τα γκρεμίσει! Είναι τόσο καλά δομημένη η στρατηγική.

Αυτό που ξεκίνησα να στοιχειοθετώ και να αναλύω είναι αυτό που γίνεται τώρα στις ημέρες μας.

Στήσαμε λοιπόν στρατηγικά τα Οικονομικά εργαλεία, και πέρασαν όλες τις εγκρίσεις Παγκόσμια και έχει τεράστια σημασία να το καταλάβουμε αυτό. ΟΤΑΝ ΣΤΗΝΕΙΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΝΑΣ ΓΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΣΟΥ ΦΡΕΝΑΡΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ.

Άρα, ερχόμαστε στο σήμερα και βλέπουμε ότι ένας συνέλληνας μας που είχε την δυνατότητα και γνώριζε την στρατηγική, τι έχει κάνει ακριβώς:

Πρώτη κίνηση που κάνει είναι να εμφανίσει την αξία του Χρυσού της Τράπεζας Ανατολής περνώντας συνολικά 8 Μετοχές της μέσα από την διαδικασία του Υπουργείου Οικονομικών για να έρθει επίσημα το ίδιο Υπουργείο Οικονομικών και να αποτιμήσει την αξία. Γιατί το να βγω εγώ και να πω ότι η Μετοχή αυτή κάνει 1000 και κάποιος άλλος ότι κάνει 5000 δεν έχει καμία σημασία.

Ο μόνος Αρμόδιος που παγκόσμια το αναγνωρίζει είναι επίσημα το κράτος μέσα από το Υπουργείο Οικονομικών και μάλιστα αυτό το θέμα το έφτασαν και σε Κοινοβουλευτικό ΄Ελεγχο!

Έχουμε τα επίσημα χαρτιά της Βουλής του Κοινοβουλευτικού ελέγχου, έχουμε την επίσημη απάντηση του Υπουργού Σαχινίδη, που μας βεβαιώνει μετά τον Κοινοβουλευτικό Έλεγχο ότι «η κάθε μετοχή μόνο από την αξία της του παθητικού της, χωρίς να υπολογίζεται το ενεργητικό, δηλαδή μόνο από την κατάθεση του αποθεματικού που έκανε κάποτε, κάποιος πρόγονος μας. Η σημερινή της αξία σε ΧΡΥΣΟ, απλά μετατρέπουμε το χρυσό σε τρέχον νόμισμα και λέμε ευρώ, είναι 678 δισεκατομμύρια ευρώ. Άρα, επί 8 μετοχές, μιλάμε για 5,5 τρισεκατομμυρίων που είναι ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Θα το δούμε ακριβώς πως επιβεβαιώνεται με την ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ στις 4-9-2015 και πώς περιέρχεται πλήρως στην ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΙ 8 ΜΕΤΟΧΕΣ που κάνει 5, 5 τρισεκατομμύρια ευρώ και μάλιστα σε χρυσό.

Αυτόν τον χρυσό ξέρετε ποιος μας τον χρωστάει; Το χρωστάει αυτό το μαγαζί που μας στέλνει την ΤΡΟΙΚΑ και μας σκοτώνει, είναι ένα από τα τρία μέρη, της ΤΡΟΙΚΑ που είναι στην Ελλάδα και μας σκοτώνει και μας επιβάλλει τόσο σκληρά μέτρα! Για φέρτε μου έναν Έλληνα να τον πείσω ότι μας σκοτώνουν με πολύ σκληρά μέτρα που μας επιβάλλουν! Χρειάζεται να πείσουμε κάποιον; Χρειάζεται να πούμε σε κάποιον ότι του έκλεψαν την ζωή, του έκλεψαν την περιουσία, του έκλεψαν τα λεφτά, την ζωή του, την ζωή των παιδιών του και το μέλλον τους; Υπάρχουν Έλληνες που χρειάζονται κάποιον να τους πείσει για αυτό; Δεν το βλέπουν; Δεν το βιώνουν; Δεν το νιώθουν;

Αφού λοιπόν το κράτος της Αθήνας, που παριστάνει το Ελληνικό Κράτος, που σκοτώνει τους Έλληνες, ενώ φορολογεί μια δωρεά και γνωρίζει ότι αυτή η δωρεά γίνεται για να απελευθερωθεί οικονομικά ο Ελληνισμός και να έχει χρήματα για να κάνει όση ανάπτυξη θέλει, αυτή την δωρεά που γνωρίζει για ποιο λόγο έγινε στους ΄Ελληνες, ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ, ΕΝΩ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΕΙ!!!

Έτσι ερχόμαστε λοιπόν να αναπτύξουμε ένα δεύτερο οικονομικό εργαλείο, αφού το κράτος δεν ακουμπάει την δωρεά για να λύσει τα προβλήματα του.

Το δεύτερο οικονομικό εργαλείο που κτίζεται, κτίζεται με ένα τέλεια νομικά τρόπο τόσο δυνατό κι επειδή τους έχει βαρέσει εγκεφαλικό όλους τους αντίπαλους, βάζουν έναν χαμηλόβαθμο πράκτορα να προσπαθεί να θίξει την προσωπικότητα του ανθρώπου που έκανε τις νομικές πράξεις.

Έχει μεγάλη σημασία να σας το δώσω ακριβώς όπως είναι η νομική πληροφορία.

Ο Αρτέμης Σώρρας από ένα συμβόλαιο αμερικανικού χρέους από το αμερικανικό συμβόλαιο που ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ κάνει την εξής νομική κίνηση:

Δημιουργεί έναν λογαριασμό ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ, δηλαδή, ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ-ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ και μέσα σε αυτόν τον λογαριασμό, ζητάει την άδεια από το Αμερικανικό Δημόσιο, γιατί είναι της Αμερικής το χρέος που διαχειρίζεται ο Αρτέμης Σώρρας και πρέπει να ενημερωθεί το κράτος-οφειλέτης και να συναινέσει ή να μην συναινέσει!

Ρωτάει λοιπόν την ίδια την Αμερική ότι θέλει να καταθέσει στον ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ, ο οποίος λογαριασμός ανοίγεται στον όνομα της ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ !

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ !

Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΑΝΟΙΓΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Άρα, η Κυρίαρχη Ελληνική Δημοκρατία είναι μια ΝΟΜΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ από ΜΟΝΗ ΤΗΣ που μέχρι εκείνη την στιγμή που το πρωτοακούμε από τον Αρτέμη Σώρρα που κάνει τον ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ και την ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ 600 δις. στην ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, οι περισσότεροι από εμάς δεν γνωρίζουμε ότι υφίσταται!

Έρχεται όμως η ίδια η Αμερική και συναινεί δια του προέδρου της ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ και ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΓΚΛΗΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ !

Άρα, τι γίνεται νομικά αυτομάτως; Η Επίσημη Αμερική δια του προέδρου της Ομπάμα, αναγνωρίζει την ύπαρξη του ιδιοκτήτη του λογαριασμού και επιτρέπει στον Σώρρα να καταθέσει σε αυτόν τον ιδιοκτήτη τα 600 δις δολάρια!

Άρα, επίσημα η Αμερική δια του Προέδρου της αναγνωρίζει ότι υπάρχεις ως Κυρίαρχη Ελληνική Δημοκρατία. Ο πρόεδρος της Αμερικής έχει ακόμα μια ιδιότητα. Κατά την συνθήκην του Bretton-Woods, Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ !

Άρα, με την διπλή του ιδιότητα ο Μπάρακ Ομπάμα, υπογράφει να κατατεθούν τα χρήματα στην Κυρίαρχη Ελληνική Δημοκρατία και την αναγνωρίζει !

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ.

Επειδή, ενώ μέχρι εκείνη την στιγμή, εμείς το αγνοούσαμε  και ούτε το φανταζόμαστε. Παρόλο που γνωρίζαμε λίγα ιστορικά στοιχεία, δεν μπορούσαμε να κατανοήσουμε την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΔΟΜΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ 1822-1828

ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ «ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ» ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΛΗΤΗΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙΘΕΛΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ το 1834.

Τότε χάσαμε τα στοιχεία και χάσαμε και την Γνώση ότι η Κυρίαρχη Ελληνική Δημοκρατία η Οντότητα δηλαδή του Κυρίαρχου Ελληνικού Έθνους το οποίο δήλωσε ξεκάθαρα την νομική του θέση με τις 4 Εθνοσυνελεύσεις, έρχεται και το καπελώνει ένα ιδιωτικό μαγαζί του Βασιλείου της Ελλάδος που αυτόκλητα ανέλαβε και την αντιπροσώπευση του Ελληνικού Έθνους χωρίς όμως το Έθνος να έχει κανένα δικαίωμα μέσα στο Βασίλειο.

Για αυτό μέχρι σήμερα, οι ταυτότητες όλων λένε ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ στο τότε Βασίλειο της Ελλάδος, και μετέπειτα με την ονομασία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Εδώ όμως, στην Ελληνική Δημοκρατία βλέπουμε ότι δεν υπάρχει ο όρος Κυρίαρχη! Άρα μιλάμε για κάτι διαφορετικό. Για κάποια άλλη οντότητα που δεν έχει σχέση με την Κυρίαρχη Ελληνική Δημοκρατία στην οποία ανοίγει ο Αρτέμης Σώρρας το Κληρονομικό Λογαριασμό –Κληροδότητα και καταθέτει και κάνει Καταπίστευμα-Κληροδότημα 600 δις δολάρια Αμερικής.

Άρα, έχει τεράστια σημασία να καταλάβουμε πρωτίστως τις ΝΟΜΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ που κάνει ο Αρτέμης Σώρρας!

Είτε 1 εκατομμύριο δολάρια να κατέθετε, είτε τα 600 δις που κατάθεσε, πέραν του ποσού, το σοβαρότερο είναι ο ιδιοκτήτης του λογαριασμού και η επίσημη αναγνώριση του απο τον Παγκόσμιο Θεματοφύλακα και Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών !

Έχει τεράστια σημασία αυτό! Άρα, τι δηλώνεται με αυτή την Νομική Πράξη;

ΟΤΙ Η ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΝΩ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΑΙ !

Υφίσταται ως Νομική Οντότητα, εμπεριέχει το Κυρίαρχο Ελληνικό Έθνος, αλλά δεν έχει εκπροσώπηση !

Αντί αυτού, έχει μια Αυτόκλητη αντιπροσώπευση από μια άλλη Εταιρεία που ξεκίνησε με το όνομα «Βασίλειο της Ελλάδος» και κατέληξε τώρα να λέγεται «Ελληνική Δημοκρατία» και στην οποία οι Αυτόχθονες Έλληνες, η μόνη σχέση που έχουν είναι Υποτέλειας. Είναι απλά Υπήκοοι.

Δεν είναι Μέτοχοι! Δεν έχουν λόγο! Τους επιβάλλει η Ελληνική Δημοκρατία ό,τι Νόμους και ό,τι Φόρους θέλει! Τους διοικεί με όποιον τρόπο θέλει, τους εξαπατά με όποιον τρόπο γουστάρει κι οι Έλληνες δεν μπορούν να μιλήσουν, ούτε να αλλάξουν την διοίκηση της Ελληνικής Δημοκρατίας, ούτε να δικάσουν την διοίκηση, γιατί αυτά τα παιδιά έχουν ασυλία !

Καταλαβαίνετε πόσο συγκεκριμένο είναι το δεύτερο εργαλείο και οι νομικές πράξεις που το ακολουθούν;

Εκείνο λοιπόν  που εν κατακλείδει έγινε είναι η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ! Κι αυτό είναι πολύ πιο σοβαρό κατά την δική μου ταπεινή άποψη από το οικονομικό μέγεθος των 600 δις, διότι όταν θα πω στην συνέχεια τι άλλο φανερώθηκε, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, του ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΑΥΤΟΧΘΟΝΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, τα 600  δις μοιάζουν πάρα πολύ λίγα.

Διότι στην συνέχεια φανερώθηκαν όλα τα στοιχεία από τεράστιο πλούτο των Ελλήνων, ο οποίος έχει δοθεί για διαχείριση στο FEDERAL RESERVE SYSTEM, στο Παγκόσμιο Ομοσπονδιακό Αποθεματικό, από αυτόκλητες αντιπροσωπεύσεις –κυβερνήσεις του Βασιλείου της Ελλάδος.

Αυτοί παραδώσαν τον πλούτο του Έθνους στο Παγκόσμιο Ομοσπονδιακό Αποθεματικό για να εγγυοδοτούν το δολάριο. Αυτό τον πλούτο που παρέδωσαν που είναι χιλιάδες τόνοι χρυσού και πάρα πολλά τρισεκατομμύρια σε μετρητά, συμφωνήθηκε να παίρνουν και 4% απόδοση τον χρόνο.

Επίσημα, ο Ισολογισμός αναφέρει 20.000 τόνους σε χρυσό μέταλλο δηλαδή και 115,5 τρισεκατομμύρια δολάρια σε μετρητά, αυτά όμως με τιμές του 1944. Αντιλαμβάνεστε τι σας λέω; Μιλάμε για ασύλληπτο πλούτο, γιατί όσοι ξέρουμε την ιστορία, η Ελλάδα ήταν πάντα μια φτωχή χώρα, που δεν είχε τίποτα και έκανε πτωχεύσεις. Η «Ψωροκώσταινα» !

Πού τα βρήκαμε 20.000 τόνους χρυσού και 115,5 τρισεκατομμύρια δολάρια και τα παραδώσαμε στην συνθήκη του Bretton-Woods, στο Παγκόσμιο Ομοσπονδιακό Αποθεματικό και από εκείνη την στιγμή γίνεται κάθε χρόνο Ισολογισμός από την Παγκόσμια Τράπεζα και από τα Ηνωμένα Έθνη και μας τα επιβεβαιώνουν όλοι οι Παγκόσμιοι Οργανισμοί;

Ξέρετε, μέσα σε αυτούς που μας τα επιβεβαιώνουν είναι και το ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ! Η ίδια η Ευρωπαϊκή Ένωση που είναι το τρίτο μέρος της ΤΡΟΙΚΑ. Η ΤΡΟΙΚΑ αποτελείται από 3 μέρη. Η Ευρωπαϊκή Ένωση, η Κεντρική Ευρωπαϊκή Ένωση που μας χρωστάει και τον χρυσό της Ανατολής και το ΔΝΤ το οποίο ουσιαστικά είναι δικό μας μαγαζί, γιατί είχαμε βάλει 40.000.000 στην ίδρυση του, δηλαδή είμαστε ΜΕΤΟΧΟΙ !

ΤΑ ΤΡΙΑ ΑΥΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ! ΓΙΑΤΙ;

Γιατί αυτά τα πολιτικά παιδιά, οι 300 μέσα στην Βουλή, δεν είναι απλά Προδότες, δεν είναι απλά Εθνοπροδότες, είναι ο χειρότερος Εφιάλτης που πέρασε τα τελευταία χίλια χρόνια στον Ελληνισμό.

Όλες τους οι πράξεις και τα χαρτιά που έχουν υπογράψει μέσα στην Βουλή, άρα, είναι συνειδητά δολοφόνοι των Ελλήνων. Δεν είναι ότι το έκαναν από λάθος, δεν τους κορόιδεψε κάποιος για να υπογράψουν, αυτά που υπέγραψαν ! ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ !

Είναι τόσο συγκεκριμένο αυτό που λέω και αν τολμάει οποιοσδήποτε Προδότης από αυτούς να μου κάνει μια μήνυση ότι θίγεται κι ότι δεν είναι έτσι! Να δούμε αν είναι ή δεν είναι έτσι!

Αυτή η πράξη της προδοσίας τους, δεν έχει όρια και όταν βλέπουμε τώρα ότι δέχονται και ανέχονται και φέρνουν εδώ την Ευρωπαϊκή Τράπεζα που μας χρωστάει τον χρυσό της Ανατολής, την Ευρωπαϊκή Ένωση να μας γενοκτονεί εμάς και τα παιδιά μας! Αυτή που μας υπογράφει και μας επικυρώνει στον Παγκόσμιο Ισολογισμό κάθε χρόνο, 115,5 τρισεκατομμύρια δολάρια με τις τιμές του 1944 με απόδοση 4% τον χρόνο.

Ξέρετε, το 4% στα 115,5 τρισεκατομμύρια δολάρια πόσα χρήματα είναι τον χρόνο; Είναι περίπου 5 τρισεκατομμύρια δολάρια τον χρόνο μόνο οι αποδόσεις από το Ομοσπονδιακό Αποθεματικό από τα δικά μας χρήματα! Φανταστείτε η Ελλάδα να έπαιρνε κάθε χρόνο αυτά τα λεφτά που λένε ότι μας δίνουν; Θα έπρεπε και τα πεζοδρόμια οι πλάκες να ήταν χρυσές στην Ελλάδα! Ή κάνω λάθος;

Κ. ΝΑΚΟΣ: Γιάννη, έχεις απόλυτο δίκιο, μόνο που εδώ δεν είναι μόνο οι πολιτικοί το πρόβλημα στην Ελλάδα, όπως φαίνεται. Έχω εδώ στα χέρια μου μια ομόφωνη ανακοίνωση του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων που λέει ότι «η νομοθέτηση καθ’υπόδειξην των Θεσμών και με έξωθεν παρεμβάσεις υποβαθμίζει την ποιότητα απονομής της Δικαιοσύνης».

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Λένε ότι τους υποβαθμίζεται η ποιότητα απονομής Δικαιοσύνης; Ποιον προσπαθούν να κοροιδέψουν;

Κ. ΝΑΚΟΣ: Αυτό λέμε! Τι κάνουν δηλαδή αυτοί; Μόνο αποφάσεις βγάζουν και κάνουν ανακοινώσεις;

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Και λένε ότι τους υποβαθμίζεται και η ποιότητα! Πόσο δούλεμα μας ρίχνουν και οι Δικαστές;

Να ξεκαθαρίσουμε κάτι: Η Δικαιοσύνη όπως το ξέρουμε είναι μια προέκταση του χεριού της Ελληνικής Δημοκρατίας του πρώην Βασιλείου της Ελλάδος, άρα είναι υπάλληλοι ενός μηχανισμού που ήταν πάντα εναντίον του Έλληνα. Ποτέ δεν ήταν διαφορετικά! Ακόμα και τον Κολοκοτρώνη δίκασαν σε θάνατο! Εκεί ποιος τους υποβάθμισε την ποιότητα των αποφάσεων; Μπορεί ένας να μας πει;

Το Μικρασιατικό Μέτωπο το έσπασε ο πρίγκηπας Ανδρέας. Γιατί αυτόν τον δίκασαν σε εξορία και τους άλλους 6 τους εκτέλεσαν, χωρίς να τους δώσουν το δικαίωμα κατ’απαίτηση της Αγγλικής Πρεσβείας να χρησιμοποιήσουν κρατικά έγγραφα; Γιατί δέχτηκαν οι ΄Ελληνες δικαστές να υπακούσουν στην αγγλική πρεσβεία και να μην επιτρέψουν στον Πρωθυπουργό, στον Αρχηγό της Στρατιάς και στο Υπουργό Εθνικής Άμυνας να υπερασπίσουν τον εαυτό τους, χρησιμοποιώντας κρατικά έγγραφα για το τι ακριβώς έχει γίνει;

Έβγαλαν καταδικαστική απόφαση στην περίφημη «Δίκη των 6», αλλά το προδοτόσκυλο τον Ανδρέα τον πατέρα του σημερινού βασιλιά της Αγγλίας, του Φίλιππου, του άντρα της Ελισάβετ, τον δικάζουν σε εξορία και μάλιστα να φύγει με αγγλικό πολεμικό καράβι; Αυτή είναι απόφαση Δικαστηρίου.

Ξέρεις πολλούς να τους δικάζουν σε εξορία με αγγλικό καράβι και να το λέει ο δικαστής; ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ! Αυτό δείχνουν όλες τους οι αποφάσεις!

Για να ολοκληρώσουμε αυτό που έλεγα πριν, θυμηθείτε ότι κάθε χρόνο μας επικυρώνουν στον Παγκόσμιο Ισολογισμό 115,5 τρις με αποδόσεις 4%, στο Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης μετείχε ο Λουκάς Παπαδήμος ως υποδιοικητής της Κεντρικής Ευρωπαϊκής Τράπεζας.

Ο Παπαδήμος λοιπόν ενώ μας επικύρωνε τα 115,5 τρισεκατομμύρια, φεύγει από υποδιοικητής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και έρχεται στην Ελλάδα, η Βουλή τον ψηφίζει και τον κάνει Πρωθυπουργό, τον εξωκοινοβουλευτικό διορισμένο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και μας βάζει στο 2ο Μνημόνιο.

Αυτός ο άνθρωπος που μας έβαλε στο 2ο Μνημόνιο, είναι αυτός που επικύρωνε 115,5 τρισεκατομμύρια ευρώ στον Παγκόσμιο Ισολογισμό για λογαριασμό του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης! Άρα, είναι 100% βεβαιότατο, ότι όλοι αυτοί είναι στοχευμένοι να σκοτώσουν τον Έλληνα.

Δημοσιογράφος: Το θέμα είναι Γιάννη μου ότι αυτοί που ακούν, δεν μας πιστεύουν ότι μπορεί να είναι έτσι!

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Εμένα προσωπικά δεν θέλω να με πιστέψει κανένας. Θα ήθελα από τον πιο άπιστο να πάρει τον Ισολογισμό, να πάει σε δικηγόρους, να πάει σε μεταφραστές, να πάει σε εισαγγελείς, όπως προκαλούμε κι έκανε κι ο συνέλληνας μας, ο αγρότης, στα Μπλόκα της Θεσσαλίας και να έρθει η Διεθνής Ένωση Εισαγγελέων κι οι Έλληνες Εισαγγελείς που υπογράφουν τον Ισολογισμό και να μας πουν ότι δεν είναι έτσι! Γιατί δεν μιλάει κανένας εισαγγελέας; Αφού έγινε τεράστιο θέμα στα μπλόκα! Όλοι οι Έλληνες αγρότες βγήκαν με πανό που έλεγαν για τα 115,5 τρισεκατομμύρια και ποιοι επικυρώνουν τα χρήματα. Ο πρώτος που τα επικυρώνει είναι Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ. Γιατί δεν βγαίνει ένας εισαγγελέας να πει ότι όλα αυτά είναι πάρανομα και ψεύτικα; Γιατί δεν τολμάει ένας να το κάνει;

Η ουσία είναι ότι αυτά τα χρήματα είναι εκεί και έχουν αποδόσεις που δεν τις δίνουν και μας σκοτώνουν συνειδητά.

Έτσι φτάσαμε τώρα να ακουμπήσουμε άλλον ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ 2,3 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΑΛΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΜΑΣ ΤΟ ΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΕΚΤΙΣΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ.

Έτοιμα αυτά τα χρήματα μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε.

Έτσι έχουμε στήσει στρατηγικά όλα τα εργαλεία και δομείται στρατηγικά αυτό που δεν υπήρχε μέχρι τώρα. ΤΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ! Οι Αυτόχθονες να δημιουργήσουν Νομικά, την δική τους Θεσμική εκπροσώπηση.

Αυτό ξεκίνησα μέσα στους Δήμους που διαβιώνει το Ελληνικό Έθνος, στην Ελλάδα, στην Κύπρο και όπου στον πλανήτη υπάρχουν Έλληνες και Ελληνικές οντότητες, να δημιουργούνται ΤΟΠΙΚΟΙ ΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ, δηλαδή ΝΟΜΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΔΗΜΟ.

Εκεί, κάθε Έλληνας κι όχι Ελληνόφωνος έχει υποχρέωση να συμμετέχει στην ΔΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

Οι ήδη υπάρχουσες ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ, δημοτικοί οργανισμοί έδωσαν εντολή και δημιουργήθηκε κι ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. Ο Πολιτικός Φορέας ανήκει σε όλους τους Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς! Έχει τεράστια σημασία να το καταλάβουμε!

ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑΖΕΙ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ! Πρέπει εμείς οι ίδιοι να αναλάβουμε το βάρος και το κόστος της Απελευθέρωσης του Έθνους μας και της Πατρίδας μας που είναι ήδη κατασχεμένη. Άρα, είναι ιερή υποχρέωση κάθε Έλληνα, κι όχι Ελληνόφωνου να μπει μέσα στα γραφεία που ήδη έχουν δημιουργηθεί, να πάρει τα έγγραφα και τα στοιχεία κι ο Έλληνας ο πραγματικός δεν χρειάζεται να τον πείσει κανένας. Μόλις δει τα στοιχεία και τις παγκόσμιες επικυρώσεις, γνωρίζει πλέον! Γνωρίζει μνημικά, κατανοεί, γιατί δεν γίνεται να έχεις τόσο πλούτο και ταυτόχρονα μια Κυβέρνηση με ένα διοικητικό συμβούλιο τάχα μου στο Σύνταγμα που το λένε Βουλή και να σε σκοτώνει κάθε μέρα.

Μέσα από τα γραφεία, έχουμε και μια επιπλέον δυνατότητα κι επειδή την Ελλάδα μας την πήραν μέσω του υποτιθέμενου χρέους, όποιο και αν είναι αυτό, μας χρεώνουν ένα χρέος 47.000 ευρώ κατά κεφαλήν χρέος από τα μωρά, ώς τους γέροντες, για αυτό και το 2016 έβγαλαν και τα μωρά ΑΦΜ !

Δεν κατάλαβα γιατί χρειάζεται να έχει ΑΦΜ ένα μωρό; Ποιον εξυπηρετεί;

Ακούστε λοιπόν το καταπληκτικό, για αυτούς που κάνουν τάχα μου ότι δεν πιστεύουν ! Ακούστε άπιστοι:

Κάθε άνθρωπος ανεξαρτήτου ηλικίας, αποτελεί ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, για αυτό έβγαλαν και ΑΦΜ στα εγγόνια σας! Κάντε εσείς τους βλάκες, αλλά τα παιδιά σας και τα εγγόνια σας έχουν ΑΦΜ γιατί αποτελούν ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΓΓΥΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ !

Εδώ έρχεται η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ και δίνει ένα τεράστιο όπλο σε κάθε Έλληνα για να ξεχρεώσει το εξωτερικό χρέος και να δώσει ένα ακόμα χαστούκι στο καθεστώς και να ελευθερώσει την Ελλάδα.

Έτσι λοιπόν με την επιμέλεια και την αρωγή των γραφείων της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, μπορεί ο κάθε Έλληνας που έχει ΑΦΜ και χρωστάει 47.000 για το εξωτερικό χρέος, αλλά και κάθε Έλληνας που χρωστάει στα Δημόσια Ταμεία, στον ΟΑΕΕ, στο ΙΚΑ , στον ΟΓΑ, όπως και σε όλα τα ταμεία και στις ΔΟΥ, να δώσει Εντολή-Εξουσιοδότηση –κι όλες οι πληροφορίες δίνονται στα γραφεία- οριστικής αποπληρωμής κάθε βεβαιωμένης οφειλής που του έχουν χρεώσει.

Άρα, αφού την Ελλάδα μας την πήραν από το χρέος, πρέπει όλοι να περάσουμε από τα γραφεία και να ενημερωθούμε και να συμπληρώσουμε και να καταθέσουμε την ΕΝΤΟΛΗ-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ της ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΚΑΘΕ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΗΣ ΟΦΕΙΛΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΕΙ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΙ ΟΣΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ, ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΗΔΗ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ!

Άρα, πιστοί και άπιστοι, πρέπει όλοι να περάσουν από τα γραφεία να ενημερωθούν, να δουν τι ακριβώς είναι τα έγγραφα, ποια είναι η εντολή και να συμπληρώσουν και καταθέσουν την Εντολή προς τις ΔΟΥ και το Υπουργείο Οικονομικών και προς τα Ταμεία για να ξεχρεώσουν κάθε οφειλή τους.

Τις επόμενες μέρες θα βγει και η εντολή η οποία κατατίθεται στις ΤΡΑΠΕΖΕΣ για ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ όποιας οφειλής, όσο ύψος και να έχει και όποιας μορφής.

Δημοσιογράφος: Έχουμε μέχρι τώρα αποδείξεις πάνω σε αυτό; Έχουν πάει οι Έλληνες και έχουν κάνει αυτή την διαδικασία;

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Βεβαίως, είναι κατά χιλιάδες έχουν γίνει μέχρι ώρας και κάθε μέρα προστίθενται χιλιάδες Εντολές, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι ότι το ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ. Για αυτό και έχουμε την ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ. Δηλαδη, ο Υπουργός Οικονομικών δεν απαντάει και δεν τολμά να πάρει θέση, αλλά έχουμε και το εξής ΙΣΧΥΡΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΟΠΛΟ: ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΙΜΠΑΜΠΟΥΕ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ!

«Πληρωθείτε από αυτόν τον λογαριασμό και δώστε μου και λογιστικό υπόλοιπο του λογαριασμού εντός 5 ημερών!»

Έχει τεράστια σημασία να το καταλάβουμε αυτό, γιατί οποιαδήποτε οφειλή έχει ο καθένας μας, αυτομάτως, όταν βρίσκουν χρήματα σε οποιονδήποτε λογαριασμό μας, δεν τα κατάσχουν; Αυτό γίνεται, οπότε έρχεσαι εσύ και δίνεις εντολή ότι: «Από τους συγκεκριμένους λογαριασμούς που έχω αποδεδειγμένα και τα αναγνωρίζει πρώτος και τα επικυρώνει ο Υπουργός Οικονομικών, σας δίνω ΕΓΩ την ΕΝΤΟΛΗ να πάρετε από αυτούς τους λογαριασμούς ό,τι οφειλή έχω!»

Τι θα απαντήσουν; «Δεν στα παίρνω ή δεν στα αναγνωρίζω;» Για αυτό και σιωπούν! Διότι με το πρώτον που θα πάρουν θέση, σημαίνει ότι όλη η Ελλάδα θα τους πάει χιονοστοιβάδα. Γιατί, ο Υπουργός Οικονομικών, κατά δήλωση και του Γιάννη Βαρουφάκη στον Παπαχελά, προ μηνός, είναι απλά υπάλληλος της ΤΡΟΙΚΑ και υπακούει στις εντολές της Γενικής Γραμματείας Εσόδων του Υπουργείου Οικονομικών.

Προσέξτε: Ο Γραμματέας της Γενικής Γραμματείας Εσόδων είναι ανώτερος από τον Υπουργό Οικονομικών της Ελλάδας!

Είναι να τρελαίνεσαι με αυτά που ακούς! Και τα λέει ο πρώην Υπουργός Οικονομικών και να λέει ότι : «Εγώ ως Υπουργός Οικονομικών δεν μπορούσα να διατάξω την Γενική Γραμματεία Εσόδων! Είναι ανώτερη απο εμένα! Είναι η ΤΡΟΙΚΑ μέσα στο Υπουργείο μου!»

ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ;

Ακούστε να το ξεκαθαρίσουμε αυτό ! ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ! Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ!

Αυτοί που θέλουν να πειστούν και αυτοί που θέλουν να πληρωθούν, δεν είναι Έλληνες, απλώς ομιλούν την Ελληνική. Τόσο απλό είναι!

Δημοσιογράφος: Τον κύριο Βαρουφάκη, ούτε λίγο-ούτε πολύ, μας τον παρουσιάζουν τώρα σαν το χαμένο πρόβατο του ΣΥΡΙΖΑ !

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Δεν με νοιάζει αν το παρουσιάζουν σαν χαμένο πρόβατο! Έχει μεγάλη σημασία! Κάνει δηλώσεις δημόσια ο Υπουργός Οικονομικών και λέει συγκεκριμένα στον Παπαχελά: «Η Γ. Γραμματεία Εσόδων δεν μπορεί ο Υπουργός να της δώσει εντολές! Λειτουργεί αυτόνομα μέσα στο Υπουργείο Οικονομικών και είναι Υπηρεσία της ΤΡΟΙΚΑ». Όταν αυτό το λέει ο Υπουργός, εγώ γιατί να μην τον πιστέψω; Δεν το λέει ένας απλός πολίτης! Τι σου δηλώνει λοιπόν; Ότι ενώ ήταν αυτός ο Υπουργός, υπήρχε κάτι πάνω από αυτόν και δεν μπορούσε να το ελέγξει.

Δημοσιογράφος: ‘Αρα, αυτός έπαιζε τον ρόλο της μαριονέτας!

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Αυτή η Γενική Γραμματεία Εσόδων θα εισπράξει τα χρήματα από τους βεβαιωμένους λογαριασμούς που είναι επικυρωμένοι. Γιατί τα χρήματα είναι επιβεβαιωμένα και τα 600 δις είναι εκεί και τα έχει επιβεβαιώσει η Δικαιοσύνη και τα 2,3 τρις είναι εκεί και τα χρήματα του Έθνους είναι εκεί που στον Ομοσπονδιακό Αποθεματικό, άρα μιλάμε για συγκεκριμένο πλούτο που τον αναγνωρίζουν όλοι Παγκόσμια και μέσα στην Ελλάδα. ΟΛΟΙ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ. Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΑΣ ΣΤΟ 100%.

Δεν είμαστε Συν-ιδιοκτήτες! Είναι λάθος η έκφραση, γιατί η ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞ’ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ.

Γι’ αυτό και στον στρατό, αν είμαστε 1000 στρατιώτες και γίνεται πόλεμος. Δεν σημαίνει ότι η Κυριαρχία είναι δια του 1000 και όταν φύγει ένας μένουν 999 να συνεχίσουν! Για αυτό αν λιποτακτήσει ένας, επειδή εξ’ολοκλήρου έχει την Κυριαρχία, έχει ποινή την εσχάτη των ποινών, που είναι ο θάνατος. Η ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ! Από μόνοι μας είμαστε 100% κυρίαρχοι. Άρα και στον πλούτο και στους λογαριασμούς είμαστε 100% κυρίαρχοι ο καθένας μας και είμαστε ο καθένας μας υποχρεωμένοι να δώσουμε Εντολή να αποπληρώσουμε ό,τι χρωστάμε Δημόσιο και Ιδιωτικό Χρέος.

Γιατί αύριο το πρωί, όταν βγουν οι ΕΝΤΟΛΕΣ-ΕΞΩΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ το οποίο δεν είναι μόνο Αποπληρωμή προς τις Τράπεζες…

Δημοσιογράφος: Ποιος θα τις βγάλει αυτές τις Εντολές;

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ είναι ο μεγάλος οργανισμός, ο οποίος βοηθάει τους Έλληνες να καθαρίσουν κάθε χρέος τους.

Οι Εντολές προς τις Τράπεζες δεν είναι απλά Εντολές-Αποπληρωμής, αλλά είναι γκρέμισμα του τραπεζικού συστήματος, της αλητείας αυτής, γιατί οι άνθρωποι αυτοί από τους προϊσταμένους των λογιστηριών και των χορηγήσεων μέχρι την διοίκηση της κάθε Τράπεζας είναι ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΣΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ. Τα στοιχεία που περιλαμβάνει η Εντολή είναι τόσο τρομερά και τόσο σοβαρά νομικά που αποδεικνύεται ότι τελούν κατά συρροή δεκάδες κακουργήματα! Θα μαζέψουν πολλά χρόνια κάθειρξης όλοι αυτοί. Για αυτό, αν προσέξατε τελευταία, προσπαθούν και έκαναν κι έναν νόμο στις 15 του Δεκεμβρίου, όταν ανακοινώσαμε εμείς η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ότι έρχεται η Εντολή Αποπληρωμής με όλα τα στοιχεία και για τις Τράπεζες και με όλες τις κομπίνες που έχουν κάνει οι τράπεζες, τώρα προσπαθούν να φέρουν τάχα μου εταιρείες καλής φήμης, δηλαδή από GOLDMAN SACΗS και πάνω, αλλά να έχουν υποκατάστημα μέσα στην Ελλάδα για να φάνε αυτοί τις μηνύσεις για να πάρουν τάχα μου τα δάνεια.

Αξίζει να μελετήσετε τι έχουν περάσει στο ΦΕΚ. Πρώτη φορά παγκοσμίως, με ΦΕΚ αναφέρεται η εξής φράση: «εταιρείες καλής φήμης» για να πάρουν τα δάνεια. Ποιος θα αξιολογήσει και θα βάλει τα κριτήρια της καλής φήμης; Μιλάει για φήμη το ΦΕΚ, όχι για φερεγγυότητα, όχι για αξιοπιστία, όχι για κεφάλαια…

Δημοσιογράφος: Απλά να έχει καλή φήμη!

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΦΗΜΗ ΚΑΘΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ; Μερικά πράγματα χρήζουν ιδιαίτερης ανάλυσης, γιατί είναι τόσο καραμπινάτη η βλακεία τους! Νομίζουν ότι απευθύνονται σε ζώα! Τα ζώα νομίζουν ότι απευθύνονται σε ζώα.

Μ. ΛΕΚΟΣΗΣ: Θα ήθελα να πω τα εξής: ότι ο Κυρίαρχος Έλληνας ο Ιθαγενής είναι αυτός που έχει το δικαίωμα να δώσει Εντολή. Βάσει λοιπόν των κληρονομικών μας δικαιωμάτων και των δυνατοτήτων ως Αυτόχθονες Έλληνες είμαστε οι απόλυτοι που μπορούμε να δώσουμε την Εντολή για να γίνει ο,τιδήποτε σε αυτόν τον τόπο.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Συμφωνώ απολύτως! Είμαστε οι Ιδιοκτήτες αυτού του πλούτου. Ζητάμε με επίσημη εντολή μας να αποπληρώσουμε ό,τι χρωστάμε.

Μ. ΛΕΚΟΣΗΣ: Άρα, θεσμικά, είμαστε η ανώτερη αρχή.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Αυτό που πρέπει να καταλάβουν οι Συνέλληνες μας είναι την Νομική Υπόσταση την Έννοια του Νομικού Οργανισμού ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ και να συμμετέχουν κι όχι να κάθονται στην άκρη και να περιμένουν να νικήσουν κάποιοι και να τους ακολουθήσουν.

Έχετε υποχρέωση όλοι οι Έλληνες να μπείτε μέσα στα γραφεία για μια ενημέρωση τουλάχιστον. Τα ψέματα τελείωσαν! Μας έχουν πάρει τα πάντα! Η ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΘΕΣΗ Ή ΘΑ ΧΑΘΟΥΜΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ!

Σκεφτείτε ότι τώρα σε κάθε πόλη φτιάχνουν κι ένα στρατόπεδο μεταναστών. Θα μου πείτε το σενάριο σε πέντε μήνες τι θα γίνεται!

Δημοσιογράφος: Αυτό δεν τολμούμε να το πούμε και το σκεφτούμε καν. Έτσι όπως βλέπουμε να οδηγούνται τα πράγματα…

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ναι, αλλά είναι μια πραγματικότητα που υφίσταται και την βιώνουμε όλοι μας. Πού μας οδηγούν αγαπητέ; Δεν είναι η ώρα να προβληματιστούμε και να αρχίσουμε να βλέπουμε τα δεδομένα που υπάρχουν γύρω μας; Πόσο θα εθελοτυφλούμε; Πόσο θα κρυβόμαστε πίσω από την δικαιολογία ότι «εγώ έχω δουλειά και δεν προλαβαίνω»;

Κ. ΝΑΚΟΣ: Πρέπει να συμμετέχουμε όλοι μας! Και καλό θα είναι να αρχίσουν με αποφασιστικότητα ο καθένας να κάνει το βήμα και να πλαισιώσει αυτά τα γραφεία, γιατί όλα έχουν ιδρυθεί με νόμιμες διαδικασίες, μέσω των δικαστηρίων, με ΑΦΜ και δεν υπάρχει τίποτα παράνομο. Άρα, λογικό θα είναι για να αντιμετωπίσουμε όλο αυτό το χάλι που ξεδιπλώνεται μπροστά μας και δεν ξέρω πού θα φτάσει, να μπουν όλοι στην διαδικασία της συμμετοχής, αφού ξεκινήσουν πρώτα από την ενημέρωση.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Το βασικότερο είναι να συνδυάσουμε αυτό το ΦΕΚ που έβγαλαν στις 15 Δεκεμβρίου με τα σπίτια που έχουν έτοιμα να βγάλουν σε πλειστηριασμούς να τα πάρουν αυτές οι εταιρείες που θα πάρουν τα κόκκινα δάνεια και να τα δίνουν στους λαθροεποίκους. Να δίνουν δηλαδή τα σπίτια που θα κατασχέσουν από τους Έλληνες ολοσχερώς! Πετάνε τις  ελληνικές οικογένειες έξω για να μείνουν οι Λαθροέποικοι! Αυτό λοιπόν έχει ήδη ξεκινήσει στην Αθήνα.

Άρα έχουμε δύο τρόπους αντίδρασης. Ο ένας είναι ο καναπές, γιατί εμάς πιστεύουμε οτι δεν μας αγγίζει το θέμα που γίνεται έξω από το σπίτι μας, ή να πάρουμε θέση και να ξεχρεώσουμε οικονομικά και πετάξουμε από πάνω μας κάθε μορφής ζυγού. Εύχομαι να μην φτάσουν τα πράγματα στο απροχώρητο και να καταλάβουν νωρίτερα οι Έλληνες.

Δημοσιογράφος: Αυτό να το ευχηθούμε κι εμείς!

Κ. ΝΑΚΟΣ: Όχι πλέον ευχές! Χρειάζεται δράση και συμμετοχή και πάνω από όλα ενημέρωση, γιατί χωρίς ενημέρωση, ο καθένας θα αποφασίζει για εμάς. Έχουμε πολλές φορές πει, να μην περιμένουμε να αποφασίζουν οι άλλοι για εμάς!

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ναι γιατί αποφασίζουν πάντα εναντίον μας!

Κ. ΝΑΚΟΣ: Ακριβώς! Αυτό είναι σίγουρο. Το έχουμε δει πάμπολλες φορές διαχρονικά και συμβαίνει συνεχώς. οπότε να μην περιμένει κανείς να μας δώσει κάποιος το χέρι για να μας σώσει, όπως λένε κάποιοι. «Ήρθε ο Σώρρας να μας σώσει;» ο Σώρρας ήρθε και μας άνοιξε τα μάτια, αλλά από εκεί και πέρα είναι δική μας η απόφαση αν θέλουμε να σωθούμε ή όχι! Εγώ αυτό καταλαβαίνω, αυτό λέω!

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Έτσι είναι και είναι Ιερή Υποχρέωση για κάθε Έλληνα να πάρει θέση!

Κ. ΝΑΚΟΣ: Δεν έχουμε δικαίωμα να απεμπολήσουμε αυτό που λέγεται Εθνική Κυριαρχία. Δεν έχουμε δικαίωμα!!!

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Μα, είναι η ίδια μας η Ύπαρξη, το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας! Ξέρεις πόσα Ελληνόπουλα δεν παντρεύονται και πόσα παιδιά δεν γεννιούνται;

Κ. ΝΑΚΟΣ: Εγώ ρωτάω και το άλλο: «έχεις δει καμιά Ελληνίδα έγκυο να κυκλοφορά;» έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο. Δηλαδή, μπήκαμε κανονικά πλέον στο χείριστο πράγμα που λέγεται ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ. Ή δεν είναι έτσι;

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Δυστυχώς, αλλά είναι έτσι! Θα κλείσουμε προσωρινά για σήμερα. Θεωρώ ότι πρέπει να γίνουν πολλές εκπομπές για να αναλυθούν πράγματα για να γίνουν κατανοητά στους συνέλληνες μας και μπορούμε κάθε Παρασκευή να βγαίνουμε και να εξηγούμε για να μιλήσουμε και για τον Πολιτικό Φορέα και για τις Προγραμματικές Δηλώσεις, την αποφορολόγηση των Ελλήνων, την κατάργηση της φορολογίας, την μείωση του κόστους ζωής, στις δαπάνες του κάθε Έλληνα γιατί είναι πολύ σοβαρά πράγματα αυτά κι έχουν βγει μέσα από το Έθνος και μέσα από τους Δήμους!

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: Έλενα Αλεξίου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Πλάτων Πισατίδης

ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

Αφήστε μια απάντηση