Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ “ΤΡΙΑΝΟΝ” ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ (φωτό βίντεο)26/3/2900

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΒΙΝΤΕΟ ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΝΑΥΠΛΙΟ 26/3/16

ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ;;

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ! ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ. ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΩΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ Η “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ” ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΔΗΛΑΔΗ “Ε.ΣΥ.” ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ ΤΟ “ΕΓΩ”.

ΤΟ “ΕΓΩ’ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΕΓΩ! ΤΟ “ΕΣΥ” ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΟ “ΕΓΩ” ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΑΠΛΑ ΤΟΥ ΜΙΛΑΣ ΔΙΟΤΙ ΤΟΥ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΕΙΣ ΤΟ “ΕΣΥ”. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟ “ΕΣΥ” ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!

ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΧΕΙ 33 ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΕΙ ΕΧΕΙ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ, ΑΛΛΑ ΠΏΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΤΑ ΣΤΑΤΟΥΣ, ΠΩΣ ΝΑ ΖΗΣΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΕΛΙΞΗ .

ΕΧΕΙ 12 ΑΞΙΕΣ 18 ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΑΝΤΥ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΩΝ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ! ΦΤΑΝΕΙ!! ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΑ! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ.

ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΩ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΙ ΒΓΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΦΩΝΑΞΕΤΕ: ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΑ! ΜΑΣ ΚΥΡΙΕΥΣΑΝ ΤΑ ΖΩΑ!

ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ! ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ. ΕΧΕΙΣ 33 ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΖΩΗ…

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΟΠΟΥ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΛΕΩ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ. ΑΝ ΑΡΓΗΣΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ Η ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ ΣΑΝ ΜΟΝΑΔΑ. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΑΛΛΟ ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ. Ή ΑΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ Ή ΖΟΥΜΕ Ή ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΟΛΑ.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ. ΟΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΟΣΑ ΟΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ. ΕΑΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΙΣΩ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ.

ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΟΠΩΣ ΕΝΑΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ.

ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΩ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΟΙΟ ΟΡΓΑΝΟ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ. ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΣΑΣ ΕΝΑ ΟΡΓΑΝΟ.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΔΩΣΕΤΕ; ΤΑ ΘΕΛΕΙΣ ΟΛΑ Ε; ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ!

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ! ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΟΛΑ, ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΣΟΥ ΑΠΟ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΚΙΑΣ ΜΑΣ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΤΟΠ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ.

Αφήστε μια απάντηση