ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ; (Ρασοφόρος καθηγητής πανεπιστημίου: “Ο θεός προνόησε να μας φυλάει ο Τούρκος”)

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΒΙΝΤΕΟ ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ Α.Ε. ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΣ

Artemis Sorras ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΟΣΟ ΑΡΓΕΙΣ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΤΑ 33 ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΣΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΛΕΣΧΙΤΕΣ ΛΕΧΡΙΤΕΣ ΚΟΜΜΑΤΑΝΘΡΩΠΟΙ ΨΕΥΤΟΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΘΑ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΘΑ ΒΕΒΥΛΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ

ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ?????????????????

ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΠΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ ??????????

ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΜΟΡΦΩΜΑΤΑ ΔΙΔΑΧΕΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΜΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΜΟΡΦΩΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΣΙΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΛΙΑΤΣΟΙ ΟΙ ΚΛΟΟΥΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΕΦΟΣΟΝ ΟΜΩΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΟΡΘΟΥ ΤΟΥ ΥΠΑΡΚΤΟΥ ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥΣ Η ΤΗΣ ΔΙΔΑΧΗΣ ΤΟΥΣ Η ΤΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΤΟΥΣ.

ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΜΟΡΦΩΜΑ ΠΛΑΣΜΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΠΛΑΤΟΣ ΥΨΟΣ ΒΑΘΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΡΕΩΘΕΙ ΤΟ ΥΠΑΡΚΤΟ ΚΑΙ ΟΡΘΟ ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΑ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΕΙ .

ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΜΟΡΦΩΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΑΞΕΙ ΤΙ ΤΟ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΑΥΤΟ ΠΩΣ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΥΤΗ Η ΒΛΑΒΗ Η ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΨΕΥΤΗΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΗΣ ΔΟΛΙΟΣ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΔΟΥΛΟΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΕΜΙΟΙ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΘΕ ΟΡΘΟΥ ΚΑΙ ΥΠΑΡΚΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΘΕ ΑΞΙΑΣ ΑΡΧΗΣ. ΚΑΘΕ ΤΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΟ ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΑ ΔΗΘΕΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΟΥΣ.

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΕΧΕΤΕ ΟΠΛΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΣΑΣ ΟΤΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΜΑ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΕΡΑΣΤΕ ΤΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟ ΔΟΛΙΟ ΓΕΛΟΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΕ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΔΑΙΔΑΛΩΔΟΥΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ.

ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΠΕΡΝΑ ΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΝΩΘΙΝ Σ ΕΑΥΤΟΝ [ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ??? ΠΟΥ ΠΑΕΙ ???? ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΓΜΕΝΟΣ ???? ] ΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΑΡΕΤΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ???? Η ΓΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΡΕΤΗ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ????? ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ??????? ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΑΥΤΑ ΣΕ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ???????

ΠΕΡΑΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΞΙΑΚΑ ΜΑΣ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΘΟΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Η ΛΗΘΗ .

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

Αφήστε μια απάντηση