Ε.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΓΑΣΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ. Ο Οργανισμός Ε.ΣΥ.-ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΒΕΡΟΙΑΣ, θα παραστεί και θα απαιτήσει, λόγω της Εκτάκτου Ανάγκης ο Δήμος να αποστεί από οιανδήποτε λήψη αποφάσεως, η οποία θα συντείνει στην παραχώρηση οιονδήποτε χώρων στέγασης μεταναστών, οπουδήποτε εντός ή πλησίον του Δήμου και των κοινοτήτων μας.

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

ESYYYYYYYYYΕ.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ
με την προ Ημερησίας Διατάξεως Πρόσκληση, Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου της ΒΕΡΟΙΑΣ, ΗΜΑΘΙΑΣ, με αρ. Πρόσκλησης 05 / 22-3-2016, στις 23 του μηνός Μαρτίου 2016, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00, στην αίθουσα Συνεδριάσεων, του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, στην οδό Μητροπόλεως αρ. 46 επί του από Θέματος που μας αφορά, ήτοι:-

«ΕΠΙ ΤΟΥ 16/ 3/ 2016 ΕΓΓΡΑΦΟΥ, ΠΟΥ ΑΠΕΣΤΑΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ. ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΕΣΗ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΠΛΗΣΙΟΝ ΤΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ, ΚΑΤΑΛΛΗΛΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟ, ΥΔΡΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΚΑΛΥΨΗ – ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ – ΥΠΟΔΟΧΗΣ, ΣΤΕΓΑΣΗΣ, ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΠΙΚΟΥΡΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ, ΣΕ ΣΙΤΙΣΗ, ΕΝΔΥΣΗ, ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΣ ΑΠΟ 20/ 3/ 2016, ΕΓΚΥΚΛΙΟΥ ΠΟΥ ΑΠΕΣΤΑΛΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ, ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΓΑΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ ΑΡΜΑΤΟΛΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ»

Ο Οργανισμός Ε.ΣΥ.-ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΒΕΡΟΙΑΣ, θα παραστεί και θα απαιτήσει, λόγω της Εκτάκτου Ανάγκης ο Δήμος να αποστεί από οιανδήποτε λήψη αποφάσεως, η οποία θα συντείνει στην παραχώρηση οιονδήποτε χώρων στέγασης μεταναστών, οπουδήποτε εντός ή πλησίον του Δήμου και των κοινοτήτων μας.

Καλούνται όλοι οι ΈΛΛΗΝΕΣ να ΠΑΡΑΣΤΟΥΝ και να ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ.

Καλούνται ΟΛΟΙ οι ΈΛΛΗΝΕΣ, να ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ να σταματήσει ο ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΛΑΘΡΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ με πρόσχημα το προσφυγικό.

Καλούνται ΟΛΟΙ οι ΈΛΛΗΝΕΣ, να ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ να σταματήσει η εκτέλεση των Παράπλευρων “Εν Κρυπτώ και Παραβύστω” αποφάσεων της Διοίκησης, βρίσκοντας νομικό έρισμα, στην προ πολλού σχεδιασμένη και θεσμοθετημένη καταχρηστική απόφαση, κατά τ’ Άρθρα 185 & 186 του N. 3463/ 2006, ΦΕΚ Α’ 114/30.6.2006, στην οποία οι μετανάστες έχοντας το δικαίωμα δωρεάν χρήσης των περιουσιών, θα μετατρέπεται αυτό μονομερώς και αυτοτελώς, σε απόκτηση Κυριότητας, Νομής και Κατοχής, του Δικαιώματος τούτου, νομίμως μεταγραφησομένου, στα οικεία Υποθηκοφυλακεία της Χώρας.

Εκ της διευθύνσεως

Ε.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

………………………

ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ: 

ΔΩΡΕΑΝ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΤΑ ΠΛΗΡΗ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΣΕ… «ΑΘΙΓΓΑΝΟΥΣ» ΠΟΥ ΕΓΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!! ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ !!! ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΥΠΑΡΧΕΤΕ ;;; ΖΕΙΤΕ ;;; ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ;;;

Αφήστε μια απάντηση