ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Είμαστε εγκεκριμένος φορέας από τον Άρειο Πάγο, Πολιτικός Φορέας του Ελληνικού Έθνους ο “Ελλήνων Συνέλευσις Ε.ΣΥ.” Θα πάω σε κάθετη εθνοσυνέλευση. Και εκλογές να πάρω υπόσχομαι ότι θα πάω σε εθνοσυνέλευση. Άρα λοιπόν δεν γλιτώνει κανένας και τίποτα. Πάρτε το χαμπάρι. (18/3/2900 στο ΡΑΔΙΟ ΠΑΛΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 90,5 , απομαγνητοφώνηση ομάδα ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)

ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

PALMOSSSSSSSSSSS

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΠΑΛΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΣΤΟΥΣ 90,5

18.3.2016 ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΓΙΑΝΝΑΚΗ «ΠΡΩΪΝΟΣ ΠΑΛΜΟΣ»

ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΚΤΕΘΗΚΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Αρτέμης Σώρρας: Έχω πει δεν μπορεί να πει κάποιος ποιος είναι. Πρέπει να δείξει ποιος είναι. Οι πράξεις, τα έργα, οι αποδείξεις, αποδεικνύουν ποιος είναι κάποιος και όχι αυτό που λέει.

Κώστας Γιαννάκης: Πείτε μας τι λέει ο Αρτέμης Σώρρας;

Αρτέμης Σώρρας: Τι ακριβώς εννοείτε; Είναι τόσα πολλά που έχω πει

Κώστας Γιαννάκης: Ο Αρτέμης Σώρρας εμφανίστηκε ξαφνικά και μπήκε στην ζωή μας και είπε ότι εγώ κάνω μία δωρεά στο ελληνικό δημόσιο ούτως ώστε να ξεχρεώσουμε.

Αρτέμης Σώρρας: Εντάξει τώρα, έχουν περάσει και 4 χρόνια περίπου οπότε δεν είναι και τόσο ξαφνικά. Πρέπει να θυμηθούμε ότι ο Αρτέμης ο Σώρρας πρωτομπήκε στην διαδικασία με τις μετοχές της τράπεζας της Ανατολής, οπότε δεν είναι τόσο ξαφνικά. Έγινε ένα πολύ μεγάλο μπαμ τότε στην τράπεζα της Ανατολής. Έγιναν όλα αυτά που πρέπει να γίνουν, φυσικά εκτέθηκε πάρα πολύ το δημόσιο, εκτέθηκε πάρα πολύ η εκκλησία, εκτέθηκαν πάρα πολλά πράγματα. Ειδικά οι μετοχές της Ανατολής και ιδιαίτερα η τράπεζα της Ανατολής που ήταν ο πραγματικός πλούτος των Ελλήνων έδωσε ένα μεγάλο στίγμα σε όλο τον παγκόσμιο ιστό. Αποδείχτηκαν και αποδεικνύονται πάρα πολλά πράγματα κάθε μέρα.

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΩΦΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Τελευταία ένα μεγάλο θέμα όσον αφορά ένα προσωπικό μου θέμα με την Ελβετία και τα στοιχεία θα αποκαλυφθούν τις επόμενες μέρες, όλες οι Τράπεζες οι κεντρικές στην Ευρώπη και η Federal Reserve χρηματοδοτήθηκαν μέσω της Τράπεζας της Ανατολής. Χιλιάδες Foundation, τράπεζες και και Hedge Fund χρηματοδοτήθηκαν με τα χρήματα των Ελλήνων.

Η τράπεζα δεν έκλεισε ποτέ, είναι ακόμα ανοιχτή. Καλά δεν μιλάμε για εκκαθάριση και αυτά τα ψεύδη που διαδίδουν δεν έγινε ποτέ η εκκαθάριση δεν έκλεισε ποτέ και είναι ανοιχτή και διοικεί την Εθνική τράπεζα και όλο το χρηματοπιστωτικό σύστημα.

Δηλαδή από το 1904-5 και μετά δηλαδή θέλω να πω και η κεντρική τράπεζα της Ελβετίας η Swiss national bank χρηματοδοτήθηκε με κλεμμένα χρήματα από την Ελλάδα. Η τράπεζα αυτή αν υπάρχει σήμερα υπάρχει με χρήματα των Ελλήνων. Σε πολύ στενό κύκλο το 1904 χρηματοδοτήθηκε με 100 περίπου μετοχές της τράπεζας της Ανατολής όλη η τράπεζα και χρυσό που πήγε ένα όνομα το οποίο δεν θέλω να το πω στον αέρα αυτήν την στιγμή.

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΑΝ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ

Γι’ αυτό να προσέχουμε τα ονόματα, και αυτά που έχουν μπροστά το «ΚΑΡΑΣ», Καραμήτσος, Καρανικόλας, Καραμανλής κ.τ.λ. . Ξέρετε είχε σημασία τότε το «ΚΑΡΑΣ». Όταν ακούτε την λέξη «ΚΑΡΑΣ», είχαν τότε δικαίωμα να έχουν δύο διαβατήρια, και ελληνικό και τούρκικο. Καραπάνος, Καρανίκος, Καραπαναγιώτης, δίνω έτσι μερικά παραδείγματα χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι. Αλλά αυτός που είχε μπροστά το «ΚΑΡΑΣ» στο όνομά του είχε το δικαίωμα να έχει δύο διαβατήρια και Ελληνικό και Τούρκικο, ήταν και Τούρκος και Έλληνας, μάλλον ήταν Τούρκος και είχε δικαίωμα να έχει και Ελληνικό διαβατήριο. Όπως έχω πει και το «ΧΑΤΖΗΣ» που σημαίνει ότι έμενε πολύ καιρό στο Ισραήλ και τον είχαν αποδεχτεί οι Εβραίοι έκανε και δουλειές με τους Εβραίους, οπότε είχε δύο διαβατήρια. Έτσι ο Χατζιγιάννης, ο Χατζινικόλας, κ.τ.λ. δεν μιλάω για τους απογόνους αλλά όπως ήταν παλαιότερα, είχε δικαίωμα να έχει δεύτερο διαβατήριο, να έχει και Εβραϊκό διαβατήριο, καλό είναι να προσέχουμε.

ΓΝΩΡΙΣΑΤΕ ΠΩΣ ΣΤΗΘΗΚΕ Η ΕΥΡΩΠΗ

Το ζήτημα λοιπόν είναι πως και η τράπεζα η κεντρική της Ελβετίας ανήκει στην βάση των Ελλήνων, στα λεφτά των Ελλήνων. Από εκεί λοιπόν άνοιξε το μαγαζί αυτό και άλλα πολλά μεγάλα κεντρικά καταστήματα, κεντρικές τράπεζες στον πλανήτη. Έτσι λοιπόν δεν γνωρίσατε τον Σώρρα τότε, γνωρίσατε αλήθειες. Γνωρίσατε πραγματικά πως στήθηκε η Ευρώπη, πως στήθηκε το χρηματοπιστωτικό σύστημα, πως έγινε η μεγάλη κλοπή, πως μας σκότωσαν το 1922 4 εκατομμύρια Έλληνες αυτή κι αν είναι γενοκτονία, ολοκαύτομα. Έχουμε πολλά ολοκαυτόματα εμείς και όχι αυτές οι γελοιότητες των Εβραίων. Έτσι δεν τις αναφέρει κανένας, δεν μιλάει κανένας γι’ αυτά. Μετέπειτα εφόσον κέρδισα όλα τα δικαστήρια με την Ανατολή, γιατί φυσικά έχω απόφαση ότι δεν έχει γίνει εκκαθάριση και είμαι ο μοναδικός αδιαφιλονίκητος νομέας κάτοχος των πραγματικών μετοχών και όχι αυτών που λένε κάποιοι. Ο μόνος που έχει απόφαση, δεν έχει άλλος. Βγήκε κοινοβουλευτικός έλεγχος από την Βουλή των Ελλήνων, το ανώτατο όργανο του κράτους ότι οι μετοχές κάνουν 670 δις η μία και δεν το λέω εγώ το λέει η Ελληνική Βουλή. Το ανώτατο όργανο του κράτους σε αυτήν την χώρα είναι η Ελληνική Βουλή, συμφωνείτε σε αυτό;

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΕΝΩ ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΤΗΤΑ. ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΙΩΣΟΥΜΕ

Κώστας Γιαννάκης: Βεβαίως, πείτε μου όμως γιατί το Ελληνικό κράτος δεν αποδέχεται την δωρεά σας;

Αρτέμης Σώρρας: Μα την έχει αποδεχτεί, το ζήτημα δεν είναι ότι δεν την αποδέχεται, αυτό είναι το οξύμωρο. Σας λέω ότι κοινοβουλευτικός έλεγχος έγινε, πιστοποιήθηκε με 670 δις και δέχτηκε την δωρεά μου και με φορολόγησε με 27 δις. Είμαι φορολογημένος με 27 δις και στο Α.Φ.Μ. μου χρωστάω 27 δις. Και αυτό είναι το οξύμωρο και γι’ αυτό πρέπει να ξεσηκωθούν όλοι οι Έλληνες και να ενωθούν γιατί μας λιανίζουν όταν είμαστε ένας ένας. Την ατομικότητά μας μας την έχουνε προβάλει, μας την έχουνε διδάξει, μας την έχουνε εμφυτεύσει. Η ατομικότητά μας, ατομικά δικαιώματα, παντού ατομικά και γι’ αυτό μας διαλύουν, ενώ ουσιαστικά προέχει η κοινωνικότητα, η κοινωνική ελευθερία, η κοινωνική δικαιοσύνη. Όλα είμαι μέσα στο κοινωνικό κομμάτι ιδιαίτερα ως άνθρωποι γιατί είμαστε κοινωνικά όντα. Και όλοι προβάλουν και διδάσκουν την ατομικότητα γι’ αυτό μας λιανίζουν έναν έναν. Ενωμένους όχι δεν μας νικάνε ποτέ θα τους λιώσουμε.

ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΩΣΤΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΤΕΘΟΥΝ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΩΣ 3ΑΑΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΧΡΥΣΟΥ.

Άρα λοιπόν καταλαβαίνετε ότι όχι μόνο έχουν αποδεχτεί αλλά έχει βγει και τελεσίδικη απόφαση δικαστηρίου όσον αφορά την Εθνική τράπεζα πως οι μετοχές είναι χρεωστικά ομόλογα όπως είναι ο νόμος.

Σήμερα οι μετοχές της Ανατολής οι δικές μου οι οποίες είναι από τελεσίδικη δικαστική διαδικασία και πιστοποιημένη από την Βουλή μπορούν οπουδήποτε να κατατεθούν ως 3ΑΑΑ ομόλογα και χρυσού και μπορούν να κοπούν, ομόλογα κρατικά.

Δηλαδή τώρα κρατικό ομόλογο κόβεται από την Ανατολή, το βάζεις μέσα και κόβεται. Κόβεται οποιοδήποτε ομόλογο 3ΑΑΑ χρυσού και χρησιμοποιείται όπου θέλεις και βάση του 2010, και βάση του 2012 αλλά και βάση 4 παγκόσμιων νόμων, δεν υπάρχει πρόβλημα πουθενά. Δεν μου παίρνουν τον φόρο, διότι το ζήτημα είναι ότι αυτοί θέλουν να καθυστερήσουν τα πράγματα. Και όταν λέω αυτοί δεν εννοώ αυτές οι μαριονέτες που βλέπετε σήμερα τις οποίες βλέπετε στα κανάλια. Αυτοί οι άνθρωποι δεν διοικούνε. Πάντα έτσι ήτανε. Βλέπετε εσείς να διοικείται καμία Ελλάδα; Καταρχάς δεν υπάρχει κανένας Έλληνας στην πολιτική σκηνή.

ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΒΑΥΑΡΟΙ

Κώστας Γιαννάκης: Ποιος διοικεί κύριε Σώρρα;

Αρτέμης Σώρρας: Αυτός που διοικούσε πάντα. Ακόμα και από το 1841 από τον Καποδίστρια και εντεύθεν δεν υπάρχει κανένας Έλληνας. Αλλά και τότε επί Καποδίστρια, που ο τεράστιος Καποδίστριας πάλευε να εγκαθιδρύσει ένα σύνταγμα γιατί το σύνταγμά μας Βαυαροί το έφτιαξαν, ο Όθωνας, δεν το έφτιαξαν Έλληνες. Βαυαροί όχι Γερμανοί. Πρέπει να καταλάβετε ότι ακόμα και στην εποχή του Καποδίστρια δεν υπήρχε κανένα κόμμα Ελληνικό φιλοαγγλικό, φιλογερμανικό, φιλοαμερικάνικο, αλλά Ελληνικό δεν υπήρχε. Όπως και σήμερα δεν υπάρχει κανένα, όλα είναι ξενόφερτες διαδικασίες. Πέστε μου ένα ελληνικό κόμμα;

Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ ΕΔΩ, ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

Κώστας Γιαννάκης: Πείτε μου ποιος διοικεί σήμερα;

Αρτέμης Σώρρας: Ειδικά η Ελλάδα δεν διοικείται μέσα από την Ελλάδα. Η Ελλάδα διοικείται έξω, από την Αμερική θα έλεγα. Χωρίς να ξεχωρίζω την Αμερική από την Ρωσία. Χωρίς να ξεχωρίζω στον πλανήτη τις δυνάμεις που διοικούν τον πλανήτη. Ουσιαστικά διοικεί η Τρίτη Ρώμη. Και την Τρίτη Ρώμη την έχουν εγκαθιδρύσει από το 1945 και μετά, μετά δηλαδή την δεύτερη Ρώμη που είναι η Κωνσταντινούπολη, στην Νέα Υόρκη. Άρα λοιπόν η Ρώμη αυτήν την στιγμή γι’ αυτό είναι και τα Ράιχ που είναι η Ρώμη, δεν είναι κάτι άλλο διοικείται από εκεί. Από εκεί φυσικά δεν διοικούν οι άνθρωποι οι Αμερικανοί οι οποίοι είναι ήδη πτωχευμένοι από το 1934 και εντεύθεν, και φυσικά όλη η Ευρώπη και όλες οι χώρες, δεν διοικούνται καν από ανθρώπους. Τις εντολές δεν τις δίνουν καν άνθρωποι. Ο πλανήτης δηλαδή αυτήν την στιγμή δεν διοικείται από ανθρώπους. Δυναστεύει τους ανθρώπους, διαλύει τους ανθρώπους, τους δηλητηριάζει, τους σκοτώνει και ιδιαίτερα την Ελλάδα. Η Ελλάδα είναι ένα δείγμα άμα το θέλετε για να υποταχθεί όλος ο πλανήτης.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ Ε.Π.Ε. ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΗ

Δεν υπάρχει διοίκηση εδώ. Καταρχήν δεν έχουμε υπουργείο εξωτερικών, το οποίο αποδείχτηκε ότι μέχρι πρότινος κουμάντο έκανε ο Ρόντος με μια εταιρία την «ΥΔΡΑ», έτσι λειτουργούσε. Είναι ένα παραμάγαζο μέσα στα κράτη μου, είναι ποτέ δυνατόν;;;; Έχουμε βγάλει ήδη στο διαδίκτυο ότι την Ελληνική δημοκρατία την έχουν κάνει εταιρεία Ε.Π.Ε. η οποία διοικείται με έδρα το Βερολίνο. Είναι δυνατόν ποτέ αυτά να γίνονται εδώ;

ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Θέλω να πάρετε το πρώτο Σύνταγμά μας, είμαστε ένα Έθνος τεράστιο και όλα στο όνομά μας γίνονται. Έχει σημασία να καταλάβετε όλοι, αν δείτε στα παγκόσμια ταμεία τα οποία στις μέρες μου αποκαλύφθηκαν ενώ είναι γνωστά χιλιάδες χρόνια και όλος ο πλανήτης εκεί έχει κάτσει και έχει δημιουργηθεί από τα χρήματα των Ελλήνων. Θα δείτε και στα παγκόσμια ταμεία αν θα διαβάσετε ότι δεν μιλάει για Έθνη. Όλοι μιλάνε για Έθνη και ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών μιλάει για Έθνη αλλά Έθνη στον πλανήτη δεν έχουμε. Δεν υπάρχουν Έθνη στον πλανήτη. Υπάρχει μόνο ένα Έθνος, των Ελλήνων. Γι’ αυτό όταν υπογράφουν τους παγκόσμιους λογαριασμούς γράφουν για ένα Έθνος, παρακαλώ διαβάστε το. UNITE NATION όχι NATIOΝS, NATION. Μιλάνε για το ένα Έθνος που στον πλανήτη είναι από τότε που υπάρχει ο πλανήτης και από τότε του ανήκει ο πλανήτης και αυτοί είναι οι ΈΛΛΗΝΕΣ Είναι οι Ελλάνιοι !!!!! αυτό είναι δεδομένο και μπορώ να το αποδείξω και το αποδεικνύω και ακόμα και στα παγκόσμια ταμεία. Ενώ είναι τόσα κράτη στον Ο.Η.Ε., Έθνος είναι ένα. Άσε τι λένε, άσε τι υπογράφουν.

ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΟΓΜΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ Ο.Η.Ε.

Κώστας Γιαννάκης: Το ίδιο ισχυρίζονται και οι Σιωνιστές όμως κύριε Σώρρα.

Αρτέμης Σώρρας: Οι Σιωνιστές; Τους ξέρετε;

Κώστας Γιαννάκης: το ίδιο ισχυρίζονται

Αρτέμης Σώρρας: όχι δεν το ισχυρίζονται, άμα το βρείτε πουθενά γραμμένο να μου το..

Κώστας Γιαννάκης: μάλιστα λένε ότι βρέθηκε ένας παγκόσμιος χάρτης από τις Καναδικές μυστικές υπηρεσίες με πρωτεύουσα την Κύπρο.

Αρτέμης Σώρρας: μεταξύ μας, «το ίδιο λένε» τι εννοείται ότι λένε οι Σιωνιστές;

Κώστας Γιαννάκης: ότι υπάρχει μόνο ένα Έθνος

Αρτέμης Σώρρας: Ναι, σωστά εμείς.

Κώστας Γιαννάκης: Το Έθνος των Σιωνιστών, αυτό υποστηρίζουν οι Σιωνιστές

Αρτέμης Σώρρας: Κοιτάξτε τώρα για να ξεκαθαρίσουμε, οι Σιωνιστές αν θέλετε να το πιάσουμε είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο. Καταρχάς οι Σιωνιστές είναι δόγμα. Δόγμα είναι μια θεμελιώδης αρχή η οποία δεν αποδεικνύεται. Είναι καταδικασμένοι από τον Ο.Η.Ε. ως σατανικό και ρατσιστικό δόγμα στον πλανήτη. Δηλαδή είναι ήδη καταδικασμένο από τον Ο.Η.Ε. προσέξτε τώρα από τον Ο.Η.Ε. τον δικό τους τώρα έτσι; γιατί ο Ο.Η.Ε. δεν είναι των ανθρώπων. Άρα λοιπόν από το δικό τους το μαγαζί είναι καταδικασμένοι. Καταρχάς μην βλέπετε Σιωνισμούς και όλη αυτήν την διαδικασία, εμείς και μόνο που λέμε γι’ αυτούς τους κάνουμε νόμιμους, τώρα αυτά τα καφενεία είναι γελοιότητες μεγάλες. Είναι ήδη καταδικασμένοι στον Ο.Η.Ε. και μόνο για όλα αυτά που έχουν πει. Ας καταλάβουμε και να μην μιλάμε τώρα για παραμάγαζα, να μιλάμε για Έθνος και να μην μιλάμε για ένα δόγμα μαζεμένων ανθρώπων καταδικασμένων από τον Ο.Η.Ε. και δη Εβραίων Ασκαναζίμ, δηλαδή οι κοπριές, οι ακαθαρσίες του πλανήτη. Έτσι ακριβώς, οι ακαθαρσίες του πλανήτη. Τα πρωτοκολλά τους είναι κατάπτιστα κατά του ανθρώπου και κατά της ύπαρξης. Οτιδήποτε βγάζουν είναι κατά της ύπαρξης με μεγάλη δολιότητα και υπονόμευση στον πλανήτη. Ουσιαστικά είναι οι δολοφόνοι στον πλανήτη έτσι όπως γράφουν τα πρωτόκολλά τους. Άρα τι να συζητάμε; Να συζητάμε λοιπόν για το αντίπαλο δέος; Μιλάμε για Έθνος και αυτοί μιλάνε για ένα δόγμα, ε είναι γελοιότητα. Τώρα δηλαδή όταν λένε για νέα τάξη πραγμάτων, ΝΑΙ, η νέα τάξη πραγμάτων ανήκει στους ανθρώπους και οι άνθρωποι θα κάνουν την διαφορά και την ανατροπή. Να συζητήσουμε τώρα για κάθε κερατά που μιλάει για νέα τάξη πραγμάτων; Δεν το καταλαβαίνω.

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ

Κώστας Γιαννάκης: Για να γυρίσουμε πάλι στα δικά μας γιατί ξεφύγαμε λίγο από το θέμα μας. Εσείς λοιπόν δωρήσατε στο ελληνικό δημόσιο ένα τεράστιο ποσό για να ξεχρεώσει, φορολογηθήκατε γι’ αυτό το ποσό, κατηγορηθήκατε για διασπορά ψευδών ειδήσεων και αθωωθήκατε πανηγυρικά.

Αρτέμης Σώρρας: Αυτό είναι με τα 600. Όταν έβλεπα ότι στριμώχνουν τα πράγματα με τις μετοχές της Ανατολής χρησιμοποίησα ένα άλλο μεγάλο χαρτοφυλάκιο και για το οποίο ήταν τεράστιος ο αγώνας για να εγκαθιδρυθεί, για να μπει σε τράπεζα, για να μπει σε θεματοφύλακες γιατί κυνηγιόμαστε πάρα πολύ. Σαφώς ο κόσμος δεν ξέρει τι κάνουμε υπάρχει ένας τεράστιος αγώνας για να προσπαθήσουμε και για να εγκαθιδρύσουμε και να κάνουμε τέτοιες πράξεις και κινήσεις, δεν είναι εύκολες, είναι μεγάλα τα νούμερα είναι τεράστια. Μιλάμε με χώρες, δηλαδή ουσιαστικά εμπλέχτηκε η Αμερική. Η Αμερική δεν είναι μια τυχαία χώρα, σας είπα είναι Ρώμη αυτήν την στιγμή που κυβερνάει τον πλανήτη. Δηλαδή όλα τα καθάρματα είναι εκεί αλλά και οι δυνάμεις του φωτός είναι εκεί. Εκεί γίνονται πολλά πράγματα. Δηλαδή εκεί είναι το προφίλ του πλανήτη άμα το θέλετε. Όλος ο πλανήτης πληρώνει φόρους υποτελείας στην τώρα Αθήνα, στην Αθήνα του 4ου αιώνα αν το θέλετε, αυτή είναι η δημοκρατία εδώ και 2500 χιλιάδες χρόνια. Ουσιαστικά η Αμερική είναι η χώρα που πληρώνουν όλες οι άλλες χώρες φόρο υποτελείας. Οπότε ήταν πολύ δύσκολο για να κάνουμε κάτι τέτοιο αγαπητέ κύριε Γιαννάκη. Να φέρουμε και να σταυρώσουμε άμα το θέλεις όλο το πολιτικό σύστημα και να τους πούμε «οκ, πάρτε τα», ενώ ξέραμε τα σχέδια τους, ενώ ξέραμε τι συμβαίνει.

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ

Είναι σχέδιο πολλών ετών η διάλυση της Ελλάδος, ο αφανισμός του Έλληνα, ο διαμελισμός της Ελλάδος, το γνωρίζαμε, την πτώχευση της Ελλάδος άμα το θέλετε τότε. Και αυτό που κατάφερα τόσα χρόνια ήταν να πιέζω, όχι το πολιτικό καθεστώς γιατί για να πιέσεις το πολιτικό καθεστώς πρέπει να υπάρχει και κατ εμέ δεν υπάρχει παρά υπάρχει ένα καθεστώς με ρίζες και βάσεις πολύ μακριά από την Ελλάδα. Άρα λοιπόν οι μαριονέτες πιέστηκαν, τα αφεντικά τους πιέστηκαν, όλοι πιέζονται, και έτσι κατάφερα να μην πτωχεύσει η Ελλάδα, γιατί είχαν κανονίσει να την πτωχεύσουν. Ουσιαστικά με τα δόντια κρατιόμαστε να μην πτωχεύσει η Ελλάδα και να περπατάει και να πληρώνει τα ομόλογά της Στις μέρες μου όπως είδατε και μπήκατε πολλοί άνθρωποι στην αναζήτηση, στην παλεγεννεσία, στο να καταλάβετε τι συμβαίνει, γι’ αυτό είναι μια τεράστια ανατροπή σε όλα τα επίπεδα.

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Είδατε ότι τελικά από τα παγκόσμια ταμεία παίρνει η κυβέρνησή μας χρήματα. Τώρα τελευταία το 2016 και το 2015, 27 Δεκεμβρίου του 2015 αγαπητοί μου συνέλληνες η κυβέρνηση ενώ δεν είχε χρήματα, πιέζει τα πάντα, κόβει τις συντάξεις, διαλύει το κράτος μας, διαλύσει τα πάντα γύρω μας εισέπραξαν 1,6 δις από τα καταπιστευματικά λεφτά με το συγκεκριμένο Φ.Ε.Κ. που το αναφέραμε που το βγάλαμε και στον αέρα στις 27 Δεκεμβρίου. Στις 10 Φεβρουαρίου του 2016 ξανά παίρνουν άλλα 3 δις και δεν τα παίρνουν για να κάνουν χρήση των χρημάτων στην Ελλάδα παρά τα δίνουν στο Δ.Ν.Τ. . Δηλαδή παίρνουν χρήματα από τα δικά μας λεφτά των Ελλήνων γιατί εμείς οι Έλληνες έχουμε οι άλλοι τι να έχουν διαχειριστές είναι λογιστάδες καλαμαράδες όπως τους λέω με αποτέλεσμα να τα δίνουν στο Δ.Ν.Τ. ουσιαστικά δηλαδή έχω πει ότι το Δ.Ν.Τ. είναι υπάλληλοι μας χρήματα δεν έχουν, διαχειρίζονται μόνο τα ταμεία τα δικά μας και ότι εμείς τους δίνουμε. Σαφώς το κράτος χρειάζεται Φ.Ε.Κ. για να βγει και να βγάλει χρήματα και να τα δώσει στους οργανισμούς του. Αυτό έγινε, άρα λοιπόν ακριβώς 27 Δεκέμβρη και 10 Φεβρουαρίου ξανά βγάλανε γύρω στα 4,5 δις και τα δώσαν στο Δ.Ν.Τ. . Αυτά ξέρω, σκεφτείτε πόσες φορές έχουνε βγάλει με Φ.Ε.Κ. και δεν το ξέρω, δεν το γνωρίζω τα οποία όλα αυτά θα τα μάθουμε όταν η Ελλήνων πολιτεία έρθει στα πράγματα και οι Έλληνες πάρουν την χώρα στα χέρια τους. Τότε θα μάθετε πόσα έχουν βγάλει και τι έχουν κάνει, τώρα χαρτιά που μπορούμε να βρούμε ή πληροφορίες που μπορούμε να έχουμε γιατί δεν είμαστε ήδη στην κυβέρνηση.

ΟΙ ΕΦΟΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1841

Κώστας Γιαννάκης: Από πού τα έχουνε βγάλει κύριε Σώρρα τα χρήματα αυτά;

Αρτέμης Σώρρας: Οι μοναδικοί λογαριασμοί που υπάρχουν είναι οι καταπιστευματικοί των Ελλήνων, και όταν λέω καταπιστευματικοί δεν είναι παλαιοί είναι συνεχόμενοι είναι διαρκές το θέμα των λογαριασμών. Σήμερα που μιλάμε όλοι οι φόροι που πληρώνουμε σε πετρέλαιο, σε ζάχαρη, εθνικά διεθνή μονοπώλια, άπαντα, μπαίνουν σε αυτούς τους λογαριασμούς. Είναι τόσα πολλά πράγματα που πρέπει να καταλάβετε. Κάποτε στην Κρήτη πριν από 1,5 χρόνο είπα ότι οι εφορίες είναι ιδιωτικές και δεν κατάλαβε κανείς τι είπα μέχρι που με δικαίωσε πριν λίγες μέρες ο κύριος Βαρουφάκης σε μία του εκπομπή λέει «κύριοι δεν γίνεται να μου ρίχνετε πολιτική ευθύνη και να μην έχω το δικαίωμα χρήσης και να μην ελέγχω τα κεφάλαια στις εφορίες και την γενική γραμματεία των εφοριών που σημαίνει ότι στο λέει ευθαρσώς ο άνθρωπος αυτός. Δεν έχει καμία σχέση με τις εφορίες. Οι νόμοι βγαίνουν για τους ανθρώπους για να πληρώνουν στην εφορία η εφορία όμως είναι ιδιωτικό μαγαζί και έχει δικό της Α.Φ.Μ. οι υπάλληλοι είναι ιδιώτες, γι’ αυτό προτείνω στους Έλληνες να τις λιώσετε τις εφορίες.

Ήδη με αυτήν την εντολή εξουσιοδότηση των ελληνικών λογαριασμών που έχει βγει αυτό το σχέδιο το καινούριο που κάνουμε και στην εφορία και στα ταμεία αλλά και στις τράπεζες, ειδικά στις εφορίες όποιος έφορας δεν παίρνει την εντολή εξουσιοδότησης που είναι το πιο νόμιμο χαρτί, μα είναι το πιο νόμιμο, μα σου κάνω εντολή εξουσιοδότησης και φοβάται ο κόσμος;

Έχουν τρομάξει τον κόσμο να το κάνει; Δεν υπάρχει να σου κάνει κάποιος μήνυση γιατί έχεις κάνει εντολή εξουσιοδότησης, δεν γίνεται. Γιατί κάθε μήνυση θα πρέπει να ξέρει ο πολίτης ότι πρέπει να έχει μία βλάβη. Εφόσον με την εντολή εξουσιοδότησης δεν έχεις καμία βλάβη, ωραία σου κάνω μία εντολή εξουσιοδότησης σου αποδεικνύω τα χρήματα γιατί μέσα στα σχετικά έχουμε όλα τα στοιχεία που αποδεικνύονται όλοι οι λογαριασμοί όπου πιστοποιούνται και σφραγίζονται από τον πρόεδρο της δημοκρατίας από τον υπουργό οικονομικών από όλους τους φορείς από όλους τους παγκόσμιους φορείς από τα Ηνωμένα Έθνη, από την Federal Reserve, όλοι υπογράφουν ο πιο πιστοποιημένος λογαριασμός είναι αυτός, και πας και λες λοιπόν του έφορα και της εφορίας του κράτους, γιατί ο πολίτης δεν μπορεί να πάει να μιλήσει με τον υπουργό οικονομικών , η μόνη πρόσβαση που έχει ο πολίτης στο οικονομικό του κομμάτι και στην φορολογία του είναι μόνο με την εφορία, με την ιδιωτική αυτή εταιρεία η οποία ανήκει στον δυνάστη από το 1841 και εντεύθεν το καταλαβαίνετε αυτό; Δηλαδή να καταλάβετε οι εφορίες δεν είναι των Ελλήνων είναι του δυνάστη που τότε μας έδωσε δανεικά και δεν ξοφλήσαμε ποτέ; Είναι το οξύμωρο, είναι παράλογο, και δεν μπορείς να τον ελέγξεις ποτέ; Ακούστε τι έχουν κάνει μέσα στο κράτος, αν αυτό δεν το ξετινάξεις τι πάμε να κάνουμε; Τι να συζητάμε; Πολιτικά; Ουσία θα συζητήσουμε, στην βάση, στις ρίζες. Αν δεν κόψω τις ρίζες συνέλληνες δεν υπάρχει θέμα, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Είναι ιδιωτική εταιρεία από το 1841; Και οι τράπεζες είναι ιδιωτικές και με κλέβουνε διαρκώς; Και συζητάω για πολιτική; Και γεμίζουν τα παράθυρα στα κανάλια και δεν ξέρουν τι λένε; Για ποιο θέμα κουβεντιάζουν; Δηλαδή οι εφορίες δεν συνεργάζονται με το υπουργείο οικονομικών, δεν ξέρει το υπουργείο οικονομικών τι χρήματα μαζεύουν οι εφορίες δεν πρέπει να γνωρίζει όπως είναι σήμερα τα πράγματα. Ο δυνάστης λοιπόν έχει έναν εκπρόσωπο όπου δίνει και κανονίζει το πόσα θα πάρει το υπουργείο οικονομικών έχουνε και τις κυβερνήσεις δογματικά, μασονικά, σιωνιστικά, και κάθε βρωμοκαφενείο, που πρέπει να τους δείρεις πολύ άγρια και τελικά συζητάμε για Ελλάδα και τι μας φταίει; Και μέχρι που θα πάει αυτή η ιστορία δηλαδή; Δεν θα σταματήσει; Δεν έχει φρένο ο κατήφορος; Κανένας δεν τολμάει να βάλει ένα φρένο;

Οκ, εγώ δεν τολμάω αλλά μπορώ. Και όταν με ρωτάνε γιατί τα κάνεις όλα αυτά απαντώ επειδή μπορώ, και επειδή μπορώ θα κάνω αυτά και όσα θέλω να κάνω. Άρα λοιπόν μπορούμε να το κάνουμε. Δεν γίνεται δεν το καταλαβαίνετε; Είναι τρελό. Πρέπει να καταλάβετε τι λέω και το λένε και οι υπουργοί σου, «δεν το ελέγχω», δεν ελέγχεις εδώ; Μα τότε τι συζητάμε; Γιατί σε εκλέγω; Για ποιο θέμα; Και τόσα χρόνια τόσες κυβερνήσεις το ίδιο ακριβώς γινότανε. Παλιά η εφορία λεγότανε Δ.Ο.Ε. Δημόσια Οικονομική Εταιρεία, και τα τελευταία 8 με 10 χρόνια λέγεται Δ.Ο.Υ. Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία. Δεν θα τελειώσει αυτή η ιστορία βρε παιδιά; Αυτήν την γελοιότητα δεν θα την βάλει κανείς, δεν θα τους πλακώσει κανείς στα χαστούκια να τους βάλει στην θέση τους αυτούς και τους πίσω; Και να πάει και στα υπόγεια και να τους βγάλει έξω να τα αλυσοδέσει; Τι περιμένουμε δηλαδή; Να γίνει τι;

ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ HOT SPOT

Να συζητάμε για τα HOT SPOT; Άκου τώρα, στρατόπεδα συγκέντρωσης εισβολής στην χώρα μου. Γιατί βρε παιδιά δεχτήκατε να το λέτε HOT SPOT αυτήν την βλακεία; Τι σημαίνει HOT SPOT; Δηλαδή μας έλειπε το αγγλόφωνο; Εντάξει τώρα δηλαδή φαίνεται μια χαρά το HOT SPOT; Ναι, ζεστό σημείο, έλα να γυρίσουμε και ταινία Χόλυγουντ, γιατί αυτά γυρίζουνε.

Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΔΗΛΩΣΕ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΘΙΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΛΕΓΧΩ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ

Κώστας Γιαννάκης: Κύριε Σώρρα ποιος υπουργός οικονομικών είπε δεν το ελέγχω;

Αρτέμης Σώρρας: ο Βαρουφάκης, θα σας δώσω και το βίντεο. Το είπε επίσημα ο άνθρωπος στον Παπαχελά, στην άλλη την δρακοσαύρα.

Κώστας Γιαννάκης: Τι είπε ακριβώς;

Αρτέμης Σώρρας: Δεν ελέγχω την γενική γραμματεία εφοριών. Δεν ελέγχω το οικονομικό κομμάτι. Άρα λέει, δεν γίνεται να έχω την πολιτική ευθύνη αλλά να μην έχω την οικονομική ευθύνη και να μην ελέγχω το οικονομικό κομμάτι στις εφορίες. Επίσημα, μα πιο επίσημα δεν γίνεται. Και παρακαλώ δεσμεύομαι να σας στείλω στον σταθμό σας το βίντεο να το ακούσετε. Το λέει ξεκάθαρα και έχουμε φτιάξει και βίντεο εμείς. Δεν ελέγχω τα έσοδα από την γενική γραμματεία εφοριών άρα δεν μπορώ να είμαι υπουργός με πολιτική ευθύνη και να μην έχω τα έσοδα. Πόσο πιο ξεκάθαρα να το πει; Θα μου πεις του ξέφυγε, ε, μα του έφυγε το ένα του έφυγε το άλλο, τελικά καταλαβαίνεις; Μα εγώ σας το έχω πει, το αποδεικνύω αυτό. Οι εφορίες είναι ιδιωτικές. Είναι ιδιωτικοί υπάλληλοι. Στο κράτος μου μέσα νομοθετούνε κάποιοι εκλεγμένοι από εμένα και δεν εισπράττουν.

Ο Φ.Π.Α. ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΣ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ;;;

Ξέρετε θέλω να κλάψετε με μαύρο δάκρυ όλοι. Υπάρχει ποινικό για το Φ.Π.Α. σωστά;

Κώστας Γιαννάκης: Σωστά

Αρτέμης Σώρρας: ωραία, που στο διάολο πάει το Φ.Π.Α. ξέρει κανένας; Το παίρνει το κράτος σου νομίζεις; Πέστε μου τι νομίζεται ότι είναι το Φ.Π.Α.;

Κώστας Γιαννάκης: Ποιος το παίρνει;

Αρτέμης Σώρρας: Καταρχάς όποιος γνωρίζει, παλιά δεν είχαμε Φ.Π.Α., είχαμε χαρτόσημο 3,6 και αυτό πήγαινε στο κράτος. Από τότε που υποτίθεται μπήκε στην Ευρώπη ή σχεδιάστηκε να μπει στην Ευρώπη, και το σχεδιάσανε τα Σιωνόπαιδα, γι’ αυτά σας λέω θέλει μαστίγιο πολύ τώρα, έλα να μας πεις εμάς τώρα, έλα εδώ παιδί μου. Λοιπόν, η Ευρώπη, για τα έξοδα της Ευρώπης, τα γραφεία, τα χαρτιά και τα μελάνια, για να σε δυναστεύουν και να βγαίνει ο κάθε ανώμαλος, ο κάθε άντε να μην πω την λέξη, ο κάθε μη άνθρωπος και να σου κουνάει το δάχτυλο σε αυτήν την Ευρώπη, ενώ όμως είσαι μέσα στην Ευρώπη και φυσικά είσαι εσύ η Ευρώπη, δεν είναι αυτά τα ζώα που τα λένε πολιτισμένα, τα Ευρωπαία. Παίρνουν, για τα έξοδα της Ευρώπης, για τα γραφεία της Ευρώπης, όλη η Ευρώπη πληρώνει όλο αυτό το Φ.Π.Α. .

Ξέρετε πόσα τρις είναι τόσα χρόνια; Έχετε καταλάβει ότι η Ελλάδα πληρώνει 23%; Και ήταν και 18% και 19%; Τουτέστιν είναι κάπου στο 1/5ο της μονάδας; Που σημαίνει ότι κάθε 5 χρόνια ο Έλληνας αποδίδει όλο τον εθνικό του Α.Ε.Π. στην Ευρώπη. Δηλαδή τι σημαίνει; Κάθε 5 χρόνια όλη η Ελλάδα ότι τζίρο εθνικό κάνει τον δίνει στην Ευρώπη γιατί είναι γύρω στα 20%. 18%, 19% ήταν παλιά 23% σήμερα.

Ωραία κάποια στιγμή η Γαλλία είχε και 33%, το Βέλγιο 23%, η Γερμανία 19%,. Όλο αυτό το Φ.Π.Α. δεν το παίρνει κανένα κράτος το μαζεύουν τα Σιωνόπαιδα στην Ευρώπη. Και δεν βγήκε ένας να πει, «ρε ελάτε εδώ να ελέγξουμε, για καθήστε εδώ στο τραπέζι ρε κωλόπαιδα», λοιπόν «που πάνε αυτά ρε παιδιά; Πόσα κωλόχαρτα έχετε; Πόσα γραφεία έχετε;», ένα γραφείο το φτιάξατε εντάξει, «που αλλού θέλει γραφείο η Ευρώπη;», εκεί, «ωραία, για να δούμε ρε παιδιά, όλα αυτά τα τρις που πάνε; Τι διαχείριση γίνεται;», ρώτησε κανένας ποτέ; ε; δεν ρωτήσατε. Λοιπόν το Φ.Π.Α. κύριοι και ποινικό που είναι πάει για τα έξοδα της Ευρώπης. Για γραφεία, για χαρτιά, πόσο να φάτε πόσο να πιείτε. Έκαναν όλα τα κράτη, στην Ευρώπη που είναι, να πληρώνουν Φ.Π.Α. και πηγαίνει για τα γραφεία της Ευρώπης. Για τα γραφεία, τα γραφεία τα έξοδά τους. Πρέπει να το καταλάβετε αυτό!!!!! Δεν τα κρατάει η χώρα μας. Και φυσικά αρχίζουμε και μιλάμε για γερμανογαλλικό άξονα, μάλιστα. Ωραία, εμείς ως μέτοχοι πρέπει να ελέγξουμε που πάνε τα λεφτά και τι γίνεται. Εδώ ο παγκόσμιος νόμος είναι ότι εάν έχεις το 1/100 σε μια εταιρεία χρηματιστηριακή κάθεσαι κάτω και λύνεις την εταιρεία.

Κάτσε να σας ελέγξουμε λίγο ρε παιδιά. Γιατί έχει ζητήσει κανείς κανέναν έλεγχο; Αλλά σήμερα οι Έλληνες δεν ξέρουν που πηγαίνει το Φ.Π.Α.; Δηλαδή πάει φυλακή κάποιος και δεν ξέρει που πάει το Φ.Π.Α.; με χιλιάδες παράνομους νόμους που συζητάμε; Και πρέπει να το μαζεύουμε το Φ.Π.Α. με θρησκευτική ευλάβεια μήπως και τα γραφεία της Ευρώπης δεν πάνε καλά; Μπορείτε να διανοηθείτε ότι η Ελλάδα κάθε 5 χρόνια δίνει τον εθνικό της Α.Ε.Π. στην Ευρώπη για τα έξοδά της; Το ίδιο κάνει και η Γαλλία, η Ισπανία, η Πορτογαλία και όλες οι Ευρωπαϊκές χώρες.

ΔΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΜΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΕΛΕΓΘΟΥΝ.

Κώστας Γιαννάκης: Τι θα πρέπει να κάνει ο Έλληνας σήμερα κύριε Σώρρα;

Αρτέμης Σώρρας: Να ενωθεί, να πάμε να κάνουμε ένα ταμείο σε όλες τις συμβάσεις που έχουν οι Έλληνες, είτε λέγεται Ευρώπη, είτε λέγεται Ν.Α.Τ.Ο., είτε Αμερική, είτε Ρωσία. Ό,τι θέλεις, εδώ θα κάνουμε ταμείο. Είτε λέγεται παγκόσμιο ταμείο είτε λέγεται μετοχές της Ανατολής.

Ό,τι έχετε φτιάξει πάνω στην βάση την δικιά μου θα το αφήσετε κάτω, ότι έχετε κλέψει θα το ξανά φέρετε πίσω μέχρι μία δεκάρα. Δεν διαπραγματεύομαι ούτε ένα σεντς. Το πήρες; Γιατί; άστο κάτω, ποια είναι η τιμωρία; Αυτή, να μπούνε τα πράγματα στην θέση τους να μην ξανά συζητάμε. Δεν υπάρχει πολιτική σπάσανε όλα. Βλέπετε καμία πολιτική γραμμή; Βλέπετε κανένα κόμμα να κάνει πολιτική; Οι ψευτοϊδεολογίες; Βλέπετε καμία οικονομική πολιτική; Βλέπετε ανάπτυξη; Μόνο θάνατο, δυναστεία, και μου λέτε τι να κάνουμε;

Ανατροπή σε όλα, έλεγχο σε όλα. Δεν θα ελέγξουμε τις συμβάσεις μας; Δεν θα ελέγξουμε την BRETTON WOODS; Δεν θα ελέγξω άλλες 29 συμβάσεις που είναι από πίσω; Ε; καμία; Παραδίνουμε χώρα γη και ύδωρ; Διέλυσαν την Ελλάδα, διαμελίζουν την Ελλάδα μου. Συζητάνε για ονόματα. Οι Σκοπιανοί λένε δεν είμαστε Έλληνες και οι δικοί μας όχι είστε; Γίνεται η Ελλάδα να διοικείται χωρίς Έλληνες πολιτικούς; Να είναι μόνο Εβραιογενείς και αλλογενείς; Και συμφερόντων εκτός Ελληνικών; Δεν μπορώ να διανοηθώ την Ελλάδα, την πολιτική ζωή τουλάχιστον να είναι στα συμφέροντα των Ελλήνων, δεν μπορώ να το διανοηθώ. Όποιος είναι απέναντι στο συμφέρον της Ελλάδος και του Έλληνα είναι εχθρός του Έλληνα και του Ελληνισμού, σωστά ή εγώ το βλέπω λάθος;

ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ ΕΞΩΔΙΚΩΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΣ

Κώστας Γιαννάκης: Πείτε μου κάτι άλλο κύριε Σώρρα επειδή μας πιέζει ο χρόνος, έχω μία ερώτηση από ακροατή από την Τρίπολη. Πήγε στα γραφεία του Ε.ΣΥ. του ζήτησαν 30 ευρώ και του είπαν βασική προϋπόθεση να μην πληρώσει κανένα χρέος.

Αρτέμης Σώρρας: Δεν το ξέρω αυτό, καταρχάς στα γραφεία 30 ευρώ, γιατί να πληρώσεις στα γραφεία μας 30 ευρώ; Όλα αυτά πρέπει να είναι αποδεδειγμένα. Ο κάθε ένας ακροατής μπορεί να λέει ότι θέλει. 30 ευρώ στα γραφεία μας για ποιο λόγο να πληρώσει; Αν και στην Τρίπολη δεν έχουμε ακόμα γραφείο έτοιμο. Ετοιμάζεται το γραφείο αλλά δεν είναι έτοιμο. Ο ακροατής δεν ξέρω τι λέει και δεν ξέρω τι στόχους έχει ο ακροατής. Στην Τρίπολη δεν είναι ακόμα έτοιμο το γραφείο, αλλά 30 ευρώ για ποιο λόγο; Τις φωτοτυπίες πληρώνει ο άνθρωπος που αγοράζει από εμάς με τα εξώδικα, δεν πληρώνει κάτι άλλο.

Κώστας Γιαννάκης: Ποιο είναι το κόστος αυτό;

Αρτέμης Σώρρας: Το κόστος είναι ανάλογα το σετ που θα πάρεις, αν θα πας στην εφορία σου ή αν θα πας στο ταμείο ή αν θα πας στην τράπεζα. Είναι 16,4 Ε το κάθε Σετ. Φωτοτυπίες πληρώνεις οι οποίες κοστίζουν 0,005 Ε η μία, η φτηνότερη φωτοτυπία που υπάρχει στην αγορά, αυτό πληρώνεις. Το Σετ είναι 337 σελίδες που είναι για την εφορία, για τις τράπεζες είναι κάτι σελίδες λιγότερο. Το παίρνεις, είναι σφραγισμένο το εξώδικο με ειδικό σήμα για να μην το αλλοιώνει κανείς γιατί έχουμε πάρα πολλά κρούσματα στην Ελλάδα. Μπορεί να μας αλλοιώσουν τα έγγραφα και εκεί γίνεται χαμός. Τα σχετικά είναι κλειδωμένα με ένα ειδικό πριτσίνι για να μην βγάζει ο κάθε ένας τα φύλλα γιατί πάλι και εκεί είχαμε ένα θέμα, αυτό. Δεν πληρώνεις κάτι άλλο σε εμάς. Και ή το πας με δικαστικό επιμελητή το οποίο σου κοστίζει γύρω στα 37 με 40 ευρώ, την καλύτερη τιμή που έχουμε βρει και συμβάλλεται με τα γραφεία μας ή αλλιώς στην εφορία το πας μόνος σου παίρνεις πρωτόκολλο και δεν πληρώνεις τίποτα. Άμα δεν θες να δεις τα μούτρα τους βάζεις έναν επιμελητή και το πάει.

ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΚΕΦΑΛΙΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΑΣ ΧΡΕΟΣ

Κώστας Γιαννάκης: Και τι αναφέρει αυτό το εξώδικο;

Αρτέμης Σώρρας: Το εξώδικο είναι η εντολή εξουσιοδότησης και αποπληρωμής των χρεών, η οποία είναι από τους λογαριασμούς του κάθε Έλληνα και έχει δικαίωμα να το κάνει, είναι δικοί του οι λογαριασμοί. Ουσιαστικά δηλαδή πηγαίνεις στην εφορία, και για την εφορία όλοι οι Έλληνες ακόμα και τα νεογέννητα που έχουν Α.Φ.Μ. και από την εφορία ξεχρεώνεται η χώρα εκτός από τα χρέη που έχει ο κάθε συνέλληνας. Αυτό οκ, ότι χρωστάς στην εφορία πας και λες από εδώ και πέρα πληρωθείτε, από αυτόν τον λογαριασμό. Του υποδεικνύει μέσα τους παγκόσμιους λογαριασμούς οι οποίοι είναι των καταπιστευμάτων. Σε όλες τις τράπεζες υπάρχουν λογαριασμοί στην Ελλάδα επίσημα, που είναι σφραγισμένοι και από την κυβέρνηση την Ελληνική και από τον Ο.Η.Ε. και από τα παγκόσμια ταμεία. Δηλαδή είναι αριθμοί λογαριασμών μέσα, σου έχει αριθμούς λογαριασμών που υποδεικνύεις στην εφορία να εισπράξει τα χρήματα και να αποπληρώσει τα δικά σου τα χρέη τα προσωπικά αλλά και τα κατά κεφαλίν που εκεί είναι το μεγάλο μυστικό. Δηλαδή η χώρα μας σήμερα χρωστάει κατά κεφαλίν ο κάθε Έλληνας και αυτό είναι το εξωτερικό χρέος που μας δυναστεύει. Δεν μας δυναστεύει το πρόστιμο που έχουμε μεταξύ μας εμείς με το δημόσιο. Γιατί ουσιαστικά πρέπει να καταλάβουν οι Έλληνες ότι το δημόσιο είναι δικό τους, δηλαδή ουσιαστικά χρωστάνε στον εαυτόν τους και το δημόσιο στους Έλληνες. Οπότε δημόσιο, Ελλάδα είναι το ίδιο πράγμα. Το εξωτερικό χρέος εκεί δηλαδή είναι η τρύπα η μεγάλη που άνοιξαν αυτά τα παιδιά πουλήσαν το δημόσιο χρέος έξω και το κάναν εξωτερικό, εκεί τελείωσε η ιστορία και μπήκαν οι δυνάστες μέσα όχι ότι δεν ήταν από την αρχή αλλά τώρα είναι εμφανή.

ΕΝΤΟΣ 5 ΗΜΕΡΩΝ ΑΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΩ, ΕΧΕΤΕ ΠΕΣΕΙ ΑΠΑΧΗΤΙ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΔΕΧΤΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΜΟΥ

Κώστας Γιαννάκης: κύριε Σώρρα για να καταλάβω κάτι, παίρνω το Σετ πληρώνω 16,75 πόσο είπατε στέλνω το εξώδικο στην εφορία που χρωστάω και τι γίνεται ξεχρεώνω;

Αρτέμης Σώρρας: Βεβαίως

Κώστας Γιαννάκης: Δηλαδή η εφορία σταματάει να ζητάει χρήματα από εμένα;

Αρτέμης Σώρρας: Ναι βεβαίως, δεν πρόκειται να σου ζητήσει άλλα.

Κώστας Γιαννάκης: Χρωστάω εγώ στην εφορία για παράδειγμα 10.000 ευρώ, στέλνω λοιπόν ένα εξώδικο και λέω παιδιά πηγαίνετε να πληρωθείτε από τα λεφτά που έχουν οι Έλληνες στο εξωτερικό τέλος πάντων.

Αρτέμης Σώρρας: Όχι, όχι στο εξωτερικό, εδώ στην Ελλάδα, τα χρήματα είναι στην Ελλάδα.

Κώστας Γιαννάκης: ωραία, στην Ελλάδα και τι γίνεται με την οφειλή μου, γίνεται μηδέν; Πληρώνεται η εφορία;

Αρτέμης Σώρρας: Βεβαίως, ακριβώς ό,τι λέει το εξώδικο, και τους λες μέσα στο τέλος γιατί είναι ένα πολύ συγκεκριμένο εξώδικο γιατί πρέπει να γίνει μία εκπομπή γι’ αυτό και τους λες ακριβώς το εξής «εντός 5 ημερών εάν δεν μου κάνετε ένσταση στα γραφόμενά μου και στην διαδικασία, επί του θέματος όμως, επί της εντολής εξουσιοδότησης και επί των κεφαλαίων που σας υποδεικνύω, έχετε πέσει αμαχητί και έχετε δεχτεί την εξόφλησή μου». Επί του θέματος να απαντήσει έτσι; Όχι ό,τι να ‘ναι γιατί και οι εφορίες που έχουν απαντήσει λένε «εμείς κάνουμε καλά την δουλειά μας», μπράβο, «ενημερώνουμε τον υπουργό», φυσικά, επειδή είμαστε μέσα σε μία νόμιμη διαδικασία και σε πόλεμο υποχρεούται να ενημερώσει την εφορία του και να ενημερώσει με εξώδικο τον υπουργό οικονομικών. Οπότε ο υπουργός οικονομικών ενημερώνεται από τον πολίτη.

Γνωρίζοντας ότι η εφορία είναι ιδιωτική και ο υπουργός είναι το κράτος έτσι υποχρεώνουμε τον πολίτη να στείλει το εξώδικο στην εφορία του και να ενημερώσει και τον υπουργό οικονομικών, γι’ αυτό τα κάνει και τα δύο δηλαδή. Ενώ κανονικά η εφορία μπορεί να ενημερώσει τον υπουργό όμως δεν είμαστε σίγουροι γιατί είναι ιδιωτική εταιρεία γι’ αυτό υποχρεώνουμε τον πολίτη να το κάνει μόνος του να ενημερώσει και τον υπουργό. Δηλαδή στον υπουργό πάει με εξώδικο. Εκεί έχουμε κανονίσει, έχουμε βρει μία φόρμουλα, γιατί προσπαθούμε να βρούμε για τους συνέλληνες φόρμουλες ώστε οικονομικά να είναι χαμηλά, κάθε 10 αιτήσεις, ουσιαστικά η ενημέρωση στον υπουργό οικονομικών με εξώδικο με ομαδική κλήση, εξώδικο δηλαδή του έρχεται γύρω στα 4 ευρώ γιατί όλα γίνονται στην Αθήνα. Δηλαδή από όλη την Ελλάδα, όλοι οι συνέλληνες το κάνουν στο υπουργείο οικονομικών οπότε τους έρχεται γύρω στα 4 ευρώ έξοδα η εξώδικη διαδικασία στον υπουργό. Έτσι ενημερώνεται και ο υπουργός με τον λογαριασμό που ο ίδιος υπογράφει για να καταλάβετε.

Δηλαδή ο υπουργός κάθε χρόνο υπογράφει αυτούς τους λογαριασμούς σε αυτά τα ταμεία. Ο ίδιος ο υπουργός που ενημερώνεται υπογράφει τους αποθεματικούς λογαριασμούς που βρίσκονται στα ταμεία. Οπότε η εφορία λαμβάνει χώρα, το κράτος τα ζητάει, ουσιαστικά έχουν κάνει ωραίο κλείδωμα και εμείς αυτό κάναμε. Το κράτος είναι εκλεγμένο, το κράτος είναι των Ελλήνων, αυτοί βγάζουν τους νόμους από την ιδιωτική εταιρεία.

Τώρα ενημερώνεις την ιδιωτική εταιρεία και τους λες « όπως πας στον λογαριασμό μου και κατασχέτεις είτε μισθό, είτε κεφάλαια που έχω στην τράπεζα, αν και είναι παράνομο αυτό αλλά παρόλα αυτά το κάνετε, σας υποδεικνύουμε και σας εξουσιοδοτούμε όπως προβείτε στην εξόφλησή μου σε ό,τι χρωστάω και ό,τι στο μέλλον θα χρωστάω», μέχρι να κάνουμε ταμείο. Γιατί θα κάνουμε ταμείο. Ήρθε η ώρα τώρα να κάνουμε ταμείο σε όλα. Έως τότε όμως για να μην μας κυνηγάτε για να πάρετε χρήματα εισπράξτε !!!!! έχει τεράστια απήχηση και δεν μπορεί να σου κάνει κάτι η εφορία.

Η ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ

Ακόμα και η φορολογική ενημερότητα αγαπητέ μου είναι παράνομη. Τι σημαίνει φορολογική ενημερότητα; Με ενημερώνεις οικονομικά, ωραία, φορολογικά, ωραία. Γιατί θα «πρέπει» η φορολογική ενημερότητα, δηλαδή βάση ποιου νόμου; Με παράνομο νόμο σου βγάζει φορολογική ενημερότητα και αν δεν είσαι ενήμερος σου σταματάει την ζωή σου, σου σταματάει το μαγαζί, σου σταματάει τις πληρωμές, σου βάζει ένα μεγάλο φρένο. Με ενημερώνεις, καλά κάνεις, ωραία, ενημέρωσε με φορολογικά, μέχρι εκεί. Παραπέρα;;;; Ξέρετε το παρακράτος έχει πολλά κομμάτια για να βγάζει χρήματα. Ουσιαστικά όλο αυτό είναι παρακράτος, δηλαδή φορολογική ενημερότητα βγάζουνε όλοι όσοι έχουν να πληρώσουν γύρω στο 1% από αυτά που χρωστάνε. Καπιταλ κοντρολ στην Ελλάδα δεν υπάρχει γι’ αυτούς που πληρώνουν. Όποιος έχει χρήματα και θέλει να τα βγάλει έξω αλλά έχει κάπιταλ κοντρόλ πληρώσει 4% και τέλος. Τελικά το κάπιταλ κοντρόλ δεν υπάρχει γι’ αυτόν που πληρώνει 4%. Καταλάβατε τι είπα;

ΠΡΟΣΚΑΛΩ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΕΛΑ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΟΥ

Κώστας Γιαννάκης: Ναι κατάλαβα κύριε Σώρρα, μιλάγαμε προηγουμένως για την εφορία. Ξεχρεώνουμε την εφορία στέλνοντας αυτό το εξώδικο. Αυτό ισχύει και για τα ασφαλιστικά ταμεία;

Αρτέμης Σώρρας: Ξεχρεώνεις το κράτος σου αγαπητέ μου και προσκαλώ αλλά και προκαλώ να το κάνουν όλοι οι Έλληνες. Γιατί εκτός από αυτά που χρωστάτε στην εφορία και ξεχρεώνονται ξεχρεώνεις την χώρα μόνο με την εφορία. Γιατί αυτό που σήμερα δεσμεύει και δυναστεύει την Ελλάδα είναι το εξωτερικό χρέος.

Μέσα στο εξώδικο λέμε, «να πάρετε αυτά που χρωστάω προσωπικά στο Α.Φ.Μ. μου και αυτά που δεν φαίνονται στο Α.Φ.Μ. μου και είναι στο κατά κεφαλήν μου. Στο κατά κεφαλήν χρέος της χώρας μου. Πάρτε τα. Δηλαδή σήμερα κάθε ελληνικό κεφάλι χρωστάει 47.000 περίπου, έτσι λένε, μπορεί να είναι και 67 αύριο ή 92. Αλλά εσύ με αυτό το έγγραφο τους λες πάρτε ότι χρωστάω στο προσωπικό μου Α.Φ.Μ. και ότι δεν φαίνεται στο Α.Φ.Μ. μου και είναι στο κατά κεφαλίν φόρο και χρέος, εισπράξτε τα όπου και τα παιδιά μας έχουνε δηλαδή. Άρα λοιπόν αν έχετε παιδιά επειδή είστε κηδεμόνες τους γιατί και τα παιδιά έχουν Α.Φ.Μ. εδώ και 10 χρόνια περίπου. Άρα χρωστάνε και τα αγέννητα. Τους κάνεις αυτήν την εντολή εξουσιοδότησης γιατί και αυτά έχουνε το δικαίωμα, είναι συνδικαιούχοι σε αυτόν τον καταπιστευματικό λογαριασμό. Έτσι ξεχρεώνεις την χώρα. Αν αύριο 5, 6 εκ. Έλληνες κάνανε αυτήν την φόρμα στην εφορία η χώρα ξεχρέωνε. Δεν έχουμε εξωτερικό χρέος, μηδέν χρέος.

ΣΚΟΠΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ Ο ΠΟΛΟΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΣΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ Ο.Η.Ε.

Κώστας Γιαννάκης: Κύριε Σώρρα επειδή μας πιέζει ο χρόνος, την Κυριακή θα είστε στο Γύθειο;

Αρτέμης Σώρρας: Αυτό δεν το ξέρω, ταξιδεύω συνέχεια, μπορεί να είμαι μπορεί και να μην είμαι ανάλογα πως θα με βγάλει ο χρόνος, αλλά θα είναι άξιοι συνέλληνες εκεί, πολεμιστές που έχουν συστρατευθεί σε όλη την Ελλάδα και η φωνή μεγαλώνει πάρα πολύ.

Κώστας Γιαννάκης: Τελευταία ερώτηση, σκοπεύετε να κατεβείτε σε εκλογές;

Αρτέμης Σώρρας: Δεν το συζητάμε, και όχι μόνο σε εκλογές.

Σκοπεύουμε να πάρουμε την Ελλάδα στα χέρια μας. Σκοπεύω να κάνω τους Έλληνες να διοικήσουν, τα έχω όλα γραμμένα και καταγεγραμμένα διακήρυξη έναν φορέα που για πρώτη φορά εμφανίζεται, έναν φορέα όλων των Ελλήνων χωρίς κόμμα, δόγμα, χρώμα, μόνο για τους Έλληνες.

Ήδη είμαστε εγκεκριμένος φορέας από τις 4 Σεπτέμβρη του 2015 από τον Άρειο Πάγο, Πολιτικός Φορέας του Ελληνικού Έθνους Ο Ελλήνων Συνέλευσις, Ε.ΣΥ. .

Για εκλογές μόνο; Καταρχάς το μεγάλο μας στοίχημα είναι η εθνοσυνέλευση. Σας λέω ότι ακόμα και σε εκλογές να πάω και να πάρει η Ελλήνων Συνέλευσις τις εκλογές την επόμενη μέρα θα γίνει εθνοσυνέλευση, δεν αφήνω τίποτα.

Δεν μου φτάνουν οι εκλογές σ’ ένα δαιδαλώδες δεκαϊκό σύστημα νόμων, παρανόμων, παράλογων νόμων. Όλο αυτό για να το ξεφορτωθείς θα πας σε μια εθνοσυνέλευση.

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Και εκλογές να κερδίσω θα πάω σε εθνοσυνέλευση. Άρα λοιπόν δεν γλιτώνει κανένας και τίποτα. Πάρτε το χαμπάρι. Έλληνες ενωθείτε αλλιώς δεν γλιτώνουμε.

Οι άλλοι; Δεν γλιτώνει κανένας, θα πάω σε εθνοσυνέλευση και θα ξανά φτιάξουμε το Ελληνικό σύνταγμα μόνο με αξίες, με αρχές, με νόμους πολιτειακούς. Και όχι κάθε ομάδα κάθε κερατάς, κάθε καφενείο, κάθε ανώμαλος, κάθε buy, να βάζει τους νόμους του επειδή έχει τον κουμπάρο του, τον συμπέθερο, επειδή ανήκει στην ομάδα, είναι στην στοά, στην μασονία.

Θα πάω σε κάθετη εθνοσυνέλευση. Και εκλογές να πάρω υπόσχομαι ότι θα πάω σε εθνοσυνέλευση. Δεν γλιτώνει τίποτα.

Κώστας Γιαννάκης: κύριε Σώρρα να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ που ήσασταν κοντά μας σήμερα στον πρωϊνό παλμό. Να σας ευχηθώ κάθε επιτυχία.

Αρτέμης Σώρρας: και εγώ, τιμή μου αγαπητοί μου, καλημέρα, αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όλους τους Έλληνες.

Κώστας Γιαννάκης: Καλή σας μέρα

Απομαγνητοφώνηση: ΔΡΟΣΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Επιμέλεια: Πλάτων Πισατίδης

ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

Αφήστε μια απάντηση