Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ» (26/2/2900 ΕΒΡΟΣ, MAXIMUM 93,6 απομαγνητοφώνηση ομάδα ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)

ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: 26-2-2016 ΕΒΡΟΣ … MAXIMUM 93,6

600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ  ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ…

Δημοσιογράφος: Έχουμε μαζί μας με τον Γενικό Γραμματέα του Πολιτικού Φορέα ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ που είναι ο Βασίλης ο Θεοδωρόπουλος.

Καλώς ήρθατε! Είναι μαζί με την κυρία Μάγδα Ρήγα – Παπαδοπούλου και είναι από την ομάδα στήριξης Αλεξανδρούπολης του Πολιτικού Φορέα Ε.ΣΥ!

Για να καταλάβουν και οι φίλοι όμως περί τίνος πρόκειται,γιατί πρόκειται να δώσουμε διευκρινήσεις, γιατί έχουμε ακούσει πολλά πράγματα τα τελευταία χρόνια.

Η τελευταία συνάντηση έγινε πριν έναν χρόνο με συνεργάτες σας, της ίδιας ομάδας. Έχουμε ακούσει πολλές φορές για αυτά τα περιβόητα διαπιστεύματα, τι γίνεται, πώς γίνεται..Μέχρι στιγμής, δεν είδαμε να προχωράει κάτι ανάλογο. Δεν ξέρω βέβαια, αν υπάρχει κάτι καινούργιο, είμαστε εδώ για να τα πούμε και να τα συζητήσουμε! Ενημερώστε λοιπόν τους φίλους μας, τι ακριβώς κάνετε εσείς;

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Το « να προχωράει κάτι ανάλογο…» θα ήθελα να το διευκρινήσουμε λίγο.

Αυτά τα οποία λέμε ότι υπάρχουν είναι αποδεδειγμένα. Υπάρχουν!

Έχουμε δικαστική απόφαση η οποία επιβεβαιώνει ότι υπάρχουν τα 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

Έχουμε ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ τα οποία είναι υπογεγραμμένα από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας  και από τον Υπουργό των Οικονομικών ότι αυτά πράγματι ανήκουν σε εμάς. Βρίσκονται στις δικές μας τράπεζες και σε συγκεκριμένους λογαριασμούς.

Δημοσιογράφος: Τι αρμενίζουμε τότε εμείς αν υπάρχουν αυτά τα 600 δις;

Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΒΛΑΨΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ…

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Αυτό είναι το μεγάλο θέμα! Πάμε λοιπόν να δούμε τι συμβαίνει σήμερα. Πάμε να δούμε στο πολιτικό κατεστημένο να βρούμε την αιτία του προβλήματος. Πάμε λίγο ιστορικά, λίγο πίσω.

Πάμε στον Καποδίστρια, τότε που ξεκίνησε το Ελληνικό κράτος!

Δημοσιογράφος: Να μην πάμε έτσι τώρα, γιατί δεν προλαβαίνουμε!

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Πάμε στο πρόβλημα όμως! Αν δεν πάμε στο πρόβλημα, δεν θα μπορέσουμε ποτέ να καταλάβουμε!

Ο Καποδίστριας λοιπόν έκανε 4 ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ! Τότε δεν υπήρχαν κόμματα. ΟΙ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΤΟΤΕ ΔΗΜΩΝ!! Τότε όμως υπήρχαν κάποιες ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ οι οποίες είχαν υποκινηθεί από πράκτορες ξένων δυνάμεων.

Όταν δολοφονήθηκε ο Καποδίστριας, αυτές οι συμμορίες έγιναν ΚΟΜΜΑΤΑ. Αυτά τα Κόμματα απέδειξαν ότι ήταν ξενόφερτα, γιατί δεν υπήρχε Φιλελληνικό κόμμα, φιλογαλλικό, φιλορωσικό και φιλοαγγλικό. Ένα ελληνικό δεν υπήρχε! Αυτά τα κόμματα που ξεκίνησαν από συμμορίες, υπάρχουν και σήμερα στον πολιτικό στίβο, που σημαίνει ότι αυτά τα κόμματα δεν εξυπηρετούν το ελληνικό συμφέρον.

Δημοσιογράφος: Δεν ξεκινάμε καλά δηλαδή!

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Σαφέστατα ξεκινάμε με την Αλήθεια! Αν η Αλήθεια δεν είναι καλή, να το συζητήσουμε!

Δημοσιογράφος: Όχι, απλά λέω ότι αν μπούμε στην λογική ότι οι συμμορίες είναι αυτές, οι οποίες έχουν τις ρίζες τους απο τον Καποδίστρια μέχρι σήμερα…

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Να κάνουμε μια ιστορική αναδρομή από που θέλετε; Να πάμε στα τελευταία χρόνια; Πάμε στην Μεταπολίτευση.

Δημοσιογράφος: Εντάξει! Δεν μπορώ να μείνω στην βάση ότι έχουμε να κάνουμε με συμμορίες.

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Μπορούμε να συζητήσουμε για να δούμε τι φταίει!

Δημοσιογράφος: Έτσι ναι!

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ο Εμφύλιος πόλεμος από πού προήλθε;

Δημοσιογράφος: Ας πάμε στο θέμα μας κι όχι σε ιστορικές αναφορές, γιατί εγώ μπορεί να έχω άλλη άποψη για το θέμα και θα χάσουμε όλη την εκπομπή.

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Εγώ θα πω την άποψη μου. Σαφέστατα όμως, ο Εμφύλιος Πόλεμος έγινε γιατί υπήρχαν δύο παρατάξεις. Τα κόμματα εξ’ορισμού κομματιάζουν, δηλαδή διαχωρίζουν την κοινωνία.

Δημοσιογράφος: Δηλαδή, τι να κάνουμε; Να τα καταργήσουμε;

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ναι, να τα καταργήσουμε τα κόμματα!

Κι αυτό γιατί είχαμε κάνει μια ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ την οποία καταθέσαμε στις 4-9-2015 όπου ουσιαστικά έγινε μια ιστορική αναφορά τι σημαίνει «Κομματοκρατία» στην χώρα μας για να δούμε ότι Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΒΛΑΨΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.

ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΤΑΡΓΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ…

Δημοσιογράφος: Η Κομματοκρατία είναι κάτι αναπόσπαστο το οποίο έχει επιφέρει μόνο καταστροφές στην χώρα μας.

Η Κοινοβουλευτική Δημοκρατία και η εύρρυθμη λειτουργία της όμως, που αυτό επιζητήσαμε και επιζητούμε τόσα χρόνια θα διασφαλίσει την λειτουργικότητα μιας Πολιτείας και την εξασφάλιση της Δημοκρατίας και των Ανθρώπινων Δικαιωμάτων.

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Έχετε απόλυτο δίκιο! Εσείς δηλαδή στον Νομό Έβρου γιατί να μην βρίσκετε μόνοι σας σαν δημότες τους άριστους για να βάλετε στην Βουλή και πρέπει να τους στέλνει η Φώφη Γεννηματά, ή ο Θεοδωράκης, ή ο Μητσοτάκης;

Δημοσιογράφος: Εντάξει, είναι μια διεργασία που συμφωνώ, γιατί ο κάθε Δήμος να μην αναδεικνύει τους εκπροσώπους του;

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Έτσι λοιπόν μηδενίζουμε τα κόμματα! Γιατί τα κόμματα με αυτή την διεργασία, εφόσον εμείς εκλέγουμε τους βουλευτές μας μόνοι μας με την τοπική διαδικασία, δεν υπάρχει θέση για αυτά.

Δημοσιογράφος: Άρα, να πάμε στην Πολιτεία του Πλάτωνα!

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Να πάμε στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.

Δημοσιογράφος: Η Πολιτεία του Πλάτων αναδεικνύει τους «Αρίστους».

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Αυτό είναι θέμα των Πολιτών το ποιον θα αναδείξουν!

Αλλά, αυτό το παράδειγμα το οποίο το έχουμε από την Γραμματεία μας, έχει ήδη δημιουργηθεί και επί Καποδίστρια.

Όταν λοιπόν μιλάμε για Δημοκρατία, μιλάμε για την Δύναμη των Δημοτών!

Δημοσιογράφος: Πείτε μου για τα 600 δις! Στο ζουμί!

ΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ  ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ !

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Θα σας πω για τα 600 δις, αλλά ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ.

Το Κράτος σήμερα δεν διευθύνεται από τους Πολίτες, αλλά από κάποια κέντρα που εξυπηρετούνται για να σας το πω καθαρά, οι επικυρίαρχοι δικτάτορες τραπεζίτες!

Δημοσιογράφος: Εγώ θα κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου τώρα! Οι πολίτες εκπροσωπούνται από τους εκπροσώπους τους. Οι πολίτες ψήφισαν λοιπόν αυτούς που τους υπέδειξαν, δεν είχαν κι άλλες επιλογές, αναδείχθηκαν μέσα από τις γνωστές διαδικασίες –είσαστε παλιότερος από μένα, τα ξέρετε καλύτερα- και υπό την έννοια αυτή, σήμερα εκπροσωπούμαστε!

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Όχι δεν εκπροσωπούμαστε!

Δημοσιογράφος: Το θέμα είναι εκφράζουν και τα αιτήματα των πολιτών που εκπροσωπούν; Αυτό είναι το θέμα! Δεν τα εκφράζουν!

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Δεν εκπροσωπούμαστε γιατί αυτοί οι εκπρόσωποι, μάλλον οι Αντιπρόσωποι μας, μας υποδεικνύονται! Και δεν ξέρουμε σε τι αξιακό και πίσω από αυτές τις προτάσεις, υπάρχει! Γιατί, πώς δημιουργείται ένα Κόμμα: Έρχεται ένας κομματάρχης, παίρνει μερικούς φίλους του και ξεκινάνε μια Πολιτική διαδικασία.

Δημοσιογράφος: Δεν έχετε άδικο!

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Να πάμε λοιπόν στο δια ταύτα! Ιδρύσαμε λοιπόν έναν ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ για να πάρουμε μέρος στην εκλογική διαδικασία και λέμε ότι ΑΠΟΚΗΡΥΣΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.

Ξεκινάμε την διεργασία να δυναμώσει ο κάθε Δήμος και για αυτό και κάνουμε ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ για να δυναμώσει πολύ γρήγορα και οι πολίτες του να αναδείξουν τον εκπρόσωπο τους.

Είναι μια πολιτική διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Δημοσιογράφος: Αυτό υπάρχει και η αγαπητή Μάγδα έχει ξεκινήσει μια τέτοια «κυψέλη», έτσι ώστε να μπορέσει να την σταθεροποιήσει και να την μεγαλώσει και να μπει στην διαδικασία που περιγράφετε.

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Αυτό γίνεται σε όλη την χώρα. Υπάρχουν 150 τέτοιοι Τοπικοί Οργανισμοί σε όλη την Ελλάδα και είναι σε εξέλιξη άλλοι τόσοι. Προχωράμε πολύ δυνατά και ενωνόμαστε γιατί την ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΗΝ ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ και ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ. ΑΛΛΑ ΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ.

Βλέπετε ότι το πολιτικό καθεστώς μας απαξιώνει κάθε χρόνο. Είναι δυνατόν η Ελλάδα στην Ευρωπαϊκή Ένωση υποτίθεται, να βρίσκεται σε αυτή την θέση;

Όταν βομβάρδισαν τα αεροπλάνα του ΝΑΤΟ την Γιουγκοσλαβία, υπήρξαν 6.000 νεκροί. Σήμερα, με τα μνημόνια έχουμε 20.000 αυτόχειρες, 1.000.000 άνεργοι. Αυτό το πράγμα είναι προϊόν του πολιτικού κατεστημένου, γιατί υποτάσσεται στα θέλω των ξένων κέντρων εξουσίας και δεν λογαριάζει τον Πολίτη.

Δημοσιογράφος: Έχετε δίκιο!

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΑΡΑ, ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ. Αυτό σημαίνει ότι ο Πολίτης ενεργοποιείται, καταλαβαίνει τι γίνεται, γιατί ζει σε ένα εικονικό περιβάλλον και μέσα  από την διαδικασία των Οργανισμών ενώνεται για να φτάσει σε σημείο να στείλει τον εκπροσωπό του, με μια εκλογική διαδικασία να ψηφιστεί και να είναι αυτός που θα τον εκπροσωπεί.

Είμαστε σε μια ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ. Αυτό σημαίνει ότι ο κάθε Δήμος και κάθε Δημότης θα επιλέξει τον εκπρόσωπο του.

ΕΓΩ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ

Δημοσιογράφος: Εντάξει, είναι πολλοί αυτοί που είχαν τέτοιες αρχές και ξεκίνησαν έτσι όμορφα θα έλεγα, ευαίσθητα, προσεγγίζοντας την κοινωνία με ένα άλλο πρίσμα, έγιναν ένα κίνημα, κατέληξαν σε ένα κόμμα, έγιναν μια δογματική κατάσταση στην χώρα, επιβλήθηκαν στην χώρα, δηλαδή η κομματοκρατία που λέγατε πριν και κόμματα που κυβέρνησαν 30-40 χρόνια την χώρα. Νομίζω ότι κι άλλοι τέτοια είχαν κατα νού, κινηματική να είναι η προσπάθεια τους, να αναδεικνύονται οι άριστοι και κατέληξαν να είναι μια κατάσταση…με ξεκινήσαμε με τα 600 δις και έχουμε πάει στον Καποδίστρια. Ας πάμε στην ουσία του θέματος!

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Τα 600 δις υπάρχουν! Βεβαιώνει η δικαστική απόφαση 67650/13 και επειδή αυτά έχουν γίνει με τον πλέον νόμιμο τρόπο και επειδή έχουμε απαντήσεις, υπάρχει μια απάντηση του Μεϊμαράκη, του τότε Προέδρου της Βουλής. Είναι δυνατόν να μην υπάρχουν αυτά, να είναι πλαστά και κίβδηλα και να απαντήσει ο Πρόεδρος της Βουλής αναρμόδιος; Έχουμε την απάντηση του Υπουργείου Οικονομικών που τότε ήταν ο Στουρνάρας ο οποίος λέει «ναι και δίνω την διαδικασία να την προχωρήσουν οι τρεις φορείς, η Τράπεζα της Ελλάδος, το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους και ο Οργανισμός Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους. Αν δεν υπήρχαν, θα τα έστελνε εκεί να τα προχωρήσουν; Δεν υπάρχει καμία αναφορά πια από εκεί και πέρα.

Για αυτή την διαδικασία τώρα, η οποία έχει προχωρήσει, υπάρχει ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ γιατί προτού υπογραφεί το 3ο Μνημόνιο, το Πολιτικό κατεστημένο είχε όλα αυτά στα χέρια του! Γνωρίζουν πολύ καλά ότι τα 600 δις είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ!

Δημοσιογράφος: Αυτή η έκθεση πρακτικών και η απόφαση, όπως λέτε εδώ, του ΜΟΝΟΜΕΛΟΥΣ ΠΛΗΜΜΕΛΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ…

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Αυτή είναι δικαστική απόφαση αυτή. Υπάρχει απόφαση η οποία λέει ότι «στην υπο κρίσην περίπτωση αποδείκτηκε ότι ο πρώτος κατηγορούμενος δυνάμει αμετάκλητου πληρεξουσίου, τυγχάνει διαχειριστής χρηματικού ποσού ύψους 600 δισεκατομμυρίων δολαρίων και το ποσό αυτόν έχει ενσωματωθεί σε 6 Διεθνή Γραμμάτια του αμερικανικού δημοσίου του UCC ονομαστικής αξίας εκάστου 100 δισεκατομμυρίων, τα οποία έχουν κατατεθεί σε λογαριασμό Καταπιστεύματος…»

Δημοσιογράφος: Ποιος τα έχει αυτά τα λεφτά; Ποιος τα διαχειρίζεται;

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Αυτά τα λεφτά υπάρχουν στον λογαριασμό Καταπιστεύματος και έχει μπει διαχειριστής, γιατί είναι καταπίστευμα κι αυτό σημαίνει «καταπίστευμα», που σημαίνει ότι, όταν ο Υπουργός Οικονομικών πατήσει τον κωδικό, τα χρήματα αυτά είναι μέσα στο λογιστήριο του Κράτους!

Δημοσιογράφος: Και είναι ηλίθιος ο Υπουργός των Οικονομικών που δεν το πατάει;

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Όχι, δεν είναι ηλίθιος! Υπηρετεί ξένα συμφέροντα κι όχι ελληνικά!

Δημοσιογράφος: Υπάρχουν αυτά τα λεφτά;

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Εδώ η απόφαση του Δικαστηρίου λένε ότι υπάρχουν!

ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΤΑΙ ΠΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΦΕΣΗ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ!

Δημοσιογράφος: Τότε, γιατί δεν κινεί την διαδικασία;

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Αυτό να ρωτήσετε τους πολιτικούς που έχετε! Εσείς όμως σαν πολίτης πρέπει να καταλάβετε ότι αυτοί σας προδίδουν κι αυτά τα χρήματα είναι δικά σας!

Αν δεν ενεργοποιηθείτε εσείς να πάρουν οι Έλληνες την Πολιτεία στα χέρια τους, αυτά τα χρήματα θα παραμένουν σε ένα λογαριασμό καταπιστεύματος και δεν θα έρθουν ποτέ στα χέρια μας!

Και δεν είναι μόνο αυτά! Αυτά τα χρήματα είναι πολύ λίγα μπροστά σε αυτά που έχουμε. Οι λογαριασμοί που σας καταθέτουμε με τον ισολογισμό του Ταμείου της Παγκόσμιας Τράπεζας, μιλάμε ότι η Ελλάδα με την συμφωνία του BRETTON WOODS  που έγινε το 1945 και μην μου πειτε και εσείς, ότι το ΦΕΚ είναι παλιό, γιατί στα χέρια μου έχω ένα ΦΕΚ που είναι της 28ης Δεκεμβρίου 2015, που στηρίζεται στο ΦΕΚ 315 του 1945, ΠΩΣ ΤΡΑΒΗΞΑΝ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΜΗΝΕΣ!

Αυτό λοιπόν το αποκρύπτουν και το αγνοούμε. Εμείς το αποδεικνύουμε πέραν πάσας αμφιβολίας, γιατί δημοσιεύουμε τον ισολογισμό του Ταμείου αυτού και ξέρουμε ότι μέσα στην Εθνική υπάρχουν 53 τρισεκατομμύρια δολάρια κατατεθειμμένα και σε ποιον λογαριασμό είναι.

Δημοσιογράφος: Τα ξέρετε εσείς!

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Τα ξέρει κι ο κύριος Παπούλιας, γιατί υπογράφει τον Ισολογισμό αυτό και ο κύριος Αλογοσκούφης, γιατί τον υπογράφει αυτόν τον λογαριασμό, το ξέρει και ο τότε Πρέσβης μας στην Αμερική Βασιλάκης και ο εκάστοτε Πρόεδρος. Το ξέρει κι ο κύριος Παυλόπουλος και όλοι το γνωρίζουν! Τα διαχειρίζονται αυτοί υπέρ των τραπεζιτών, γιατί ο ελληνικός λαός γενοκτονείται σήμερα.

Δημοσιογράφος: Αφού τα διαχειρίζονται αυτοί όπως λέτε, γιατί παίρνουμε δάνεια;

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Αυτή την ερώτηση να την κάνετε σε αυτούς κι όχι σε μένα! ΕΓΩ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟ! ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ.

Επειδή υπάρχουν Παγκόσμιοι Κανόνες κι αυτοί οι τραπεζίτες δεν έχουν χρήματα οι ίδιοι, έχουν βάλει μπροστά το πολιτικό κατεστημένο και τους εξυπηρετεί απαξιώνοντας τον λαό. Ο πλούτος από ποιον παράγεται;

Δημοσιογράφος: Τι σημαίνει από ποιον παράγεται ο πλούτος; Από τον ιδιωτικό τομέα παράγεται ο πλούτος.

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Δηλαδή, από την εργασία των πολιτών!

Δημοσιογράφος: Βέβαια!

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Παρατηρείται όμως το εξής, ενώ κάθε χρόνο, σύμφωνα με τα στοιχεία των τραπεζών, αυξάνεται ο Παγκόσμιος Πλούτος, ταυτόχρονα, παγκόσμια, οι πολίτες χρεώνονται πιο πολύ.

Δημοσιογράφος: Ναι, ναι!

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Δηλαδή, αυτοί που παράγουν τον πλούτο, γίνονται συνεχώς φτωχότεροι!

Δημοσιογράφος: Σωστό είναι αυτό!

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ποιοι λοιπόν καρπώνονται τον πλούτο; Αυτοί οι οποίοι επικυριαρχούν. Με αυτή την λογική και αυτή την διαδικασία, δεν πρέπει ο πλούτος να φτάσει στους ανθρώπους και υπάρχει μια μεμβράνη που τον απομονώνει.

Δημοσιογράφος: Αυτός είναι ένας παγκόσμιος σχεδιασμός, ο φτωχός γίνεται φτωχότερος…

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Αυτό όμως έχει φτάσει στην Ελλάδα στα όρια του κι επειδή το Γένος μας Γενοκτονείται, πρέπει να μπούμε στην διαδικασία να κάνουμε κάτι, να πράξουμε κάτι. Γιατί αν περιμένουμε από το πολιτικό κατεστημένο…

ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΤΟΥ BRETTON WOODS!

Δημοσιογράφος: Αυτά τα Καταπιστεύματα τα έχουν όλα τα κράτη;

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Όλα τα κράτη έχουν Καταπιστεύματα βάσει της Συνθήκης του Bretton Woods.

Δημοσιογράφος: Αυτά τα καταπιστεύματα χρησιμοποιούνται;

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΟΙ τράπεζες πού βρίσκουν τα λεφτά; Η κεντρική Τράπεζα της Ευρώπης έχει μετόχους της τις Κεντρικές τράπεζες της Ευρωζώνης. Υπάρχει κράτος σήμερα που δεν χρωστάει; Όλα δανείζονται! Υποτίθεται ότι η Γερμανία, η οποία πλέον είναι τελείως πτωχευμένη, γιατί η Deutschebank έχει 73 τρισεκατομμύρια χρέη, ενώ το ΑΕΠ της Γερμανίας είναι 3, 3 τρις, αν λοιπόν πάμε στην λογική ότι όλοι οι μέτοχοι της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας είναι οι κεντρικές τράπεζες που ουσιαστικά ανήκουν σε κράτη που χρωστάνε, που βρίσκει ο κύριος Ντράγκι και δίνει τόσες μεγάλες ενέσεις στην Ευρώπη;

Δημοσιογράφος: Να μην ξεχνάμε όμως ότι αυτοί κόβουν το νόμισμα. Αυτοί το κόβουν!

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ναι, αλλά για να το κόψεις το νόμισμα, πρέπει να βασιστείς κάπου. Δεν μπορείς να το κόψεις έτσι! Υπάρχει νόμισμα και δεν κόβει νόμισμα ο Ντράγκι. Δεν χρειάζεται να κόψει, γιατί αν έκοβε νόμισμα κάθε φορά, το νόμισμα θα ήταν πληθωρισμένο, αλλά βλέπετε ότι υπάρχει μια παγκόσμια ισορροπία, δολάριο, ευρώ κι όλα..

Δημοσιογράφος: Αυτό είναι γεγονός!

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν τα κεφάλαια και δεν χρειάζεται να κόψει ο Ντράγκι. Υπάρχουν καταπιστεύματα…

Δημοσιογράφος: Δηλαδή, εμείς όταν είχαμε εθνικό νόμισμα, δεν κόβαμε νόμισμα;

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Αν δεν κάνουμε ιστορική αναφορά, δεν μπορούμε να καταλάβουμε ορισμένα πράγματα, οπότε πρέπει να ξαναγυρίσουμε λίγο πίσω.

Δημοσιογράφος: Ποιος διαχειρίζεται αυτά τα χρήματα;

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Οι τράπεζες!

Δημοσιογράφος: Άρα, που είναι κατατεθειμμένα αυτά τα χρήματα, σε ποια τράπεζα;

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Αυτά είναι στην Παγκόσμια Τράπεζα, όμως ασχέτως που είναι, είναι μέτοχοι όλα τα κράτη που έχουν υπογράψει την Συνθήκη του BRETTON WOODS. Επειδή, η συμφωνία αυτή έχει υπογραφεί από κυβερνήσεις, θα έπρεπε οι κυβερνήσεις να διαχειρίζονται αυτά τα χρήματα. ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ;

Δημοσιογράφος: Ποια τράπεζα εδώ διαχειρίζεται αυτά τα χρήματα;

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Αυτά τα χρήματα τα διαχειριζόταν η Τράπεζα της Ελλάδος και τώρα έχει εκχωρήσει το δικαίωμα αυτό στην Κεντρική Τράπεζα της Ευρώπης. Τι σημαίνει «έχει γίνει η εκχώρηση». Ξέρετε, ότι το εκδοτικό δικαίωμα το είχε η Εθνική Τράπεζα και το πήρε η Τράπεζα Ελλάδος το 1927. Τι σημαίνει «Εκδοτικό Δικαίωμα» όμως; Η Εθνική Τράπεζα δεν είχε καθόλου χρήματα..

Δημοσιογράφος: Προσπαθώ να βρω την λογική, γιατί από την μια πλευρά λέτε ότι υπάρχουν αυτά τα χρήματα των 600 δις και μετά πήγαμε σε έναν άλλον αριθμό πολλαπλάσιο των 600 δις. Δεν τα διαχειρίζεται η Τράπεζα της Ελλάδος πια αυτά τα χρήματα, τα διαχειρίζεται η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα! Αφού ανήκουν σε εμάς, γιατί δεν τα διαχειριζόμαστε εμείς; Γιατί εκχωρήσαμε αυτό το δικαίωμα;

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Να σας εξηγήσω, γιατί είναι πολύ απλό! Η Τράπεζα της Ελλάδος είναι παιδί της Εθνικής Τράπεζας. Όταν λοιπόν δολοφονήθηκε ο Καποδίστριας, ήρθε μαζί με τον 16χρονο Όθωνα και κάποιος που τον έλεγαν Ρόθτσιλντ.

Δημοσιογράφος: Η γνωστή Οικογένεια!

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ένας από αυτούς, ίδρυσε την Εθνική Τράπεζα, η οποία πήρε το εκδοτικό δικαίωμα. Ξέρετε πώς το πήρε αυτό το δικαίωμα; Έκαναν ένα ιδιωτικό συμφωνητικό και λέει: «εγώ σαν Τράπεζα θα εκδίδω το χρήμα. Εγώ σαν τράπεζα δεν θα πληρώνω και τέλη». Αυτό το ιδιωτικό συμφωνητικό περνάει μέσα από την Βουλή και γίνεται Νόμος του Κράτους και μέχρι σήμερα, ουτε η Εθνική Τράπεζα, ούτε η Τράπεζα Ελλάδος έχει πληρώσει ποτέ φόρους, ελέγχουν το χρήμα στην χώρα μας, έχουν καθορίσει την νομισματική και οικονομική πολιτική.

Πάμε λοιπόν να δούμε ποιο είναι το πρόβλημα!

Απο την στιγμή που εκχωρείς τον θησαυρό σου και βάσει αυτού εκδίδει η Εθνική Τράπεζα το νόμισμα, σημαίνει ότι εγώ για να το πάρω, πρέπει να δώσω ομόλογο, ομολογία χρέους. Ναι, αλλά το ομόλογο έχει και τον τόκο μέσα. Παίρνω τα δικά μου χρήματα από την τράπεζα, αλλά πληρώνω τόκο. Αυτό είναι η προδοσία η μεγάλη του πολιτικού κατεστημένου, γιατί αυτά τα χρήματα ανήκουν στο Ελληνικό Έθνος, δεν ανήκουν στην Εθνική Τράπεζα, ούτε στην Τράπεζα της Ελλάδος. Αυτό σημαίνει ότι για να πάρει το Έθνος μου, να πάρει το Κράτος μου χρήματα σήμερα, πρέπει να πληρώσει τόκο. Ενώ τα χρήματα είναι δικά του. Οπότε, συνεχώς το κράτος χρεώνεται και τα κέρδη τα παίρνουν οι Τράπεζες.

Δημοσιογράφος: Λέτε, ούτως ή άλλως, τα χρήματα που δανειζόμαστε σήμερα είναι δικά μας, αλλά εκτός από ότι είναι δικά μας, τα παίρνουμε και πληρώνουμε και επιτόκιο συν τοις άλλοις.

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Για αυτό λέμε ότι ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ! Αν δεν πάρουμε εμείς οι πολίτες στα χέρια μας την κατάσταση, θα αφανιστούμε.

Σήμερα, διαπράττεται μια Γενοκτονία. Ο Ελληνικός Πληθυσμός αφανίζεται. Ποιο θα είναι το προσδόκιμο ζωής; Ξέρετε πόσοι λίγοι άνθρωποι σήμερα έχουν πρόσβαση στην περίθαλψη; Σήμερα το βιωτικό επίπεδο του Έλληνα έχει κατέβει πολύ κι αν λάβουμε υπόψιν μας ότι είχαμε μείωση του πληθυσμού 2,2% τον χρόνο, η Ελληνική Στατιστική Υπηρεσία λέει ότι σε δύο γενεές δεν θα υπάρχουν Έλληνες!

Δημοσιογράφος: Ρωτάει κάποιος, αν όλα αυτά που λέμε  έχουν σχέση με την Τράπεζα Διεθνών Συναλλαγών;

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Όχι, αυτή ιδρύθηκε το 1932 κάτω από συνθήκες του Μεσοπολέμου που όλα τα κράτη είχαν πτωχεύσει και όταν λέμε «πτωχεύσει», οι τραπεζίτες είχαν μαζέψει όλον τον χρυσό που μπήκε στην B.I.S. δηλαδή σε αυτή την τράπεζα Διεθνών Συναλλαγών και είναι κι αυτή ιδιοκτησία των Ρόθτσιλντ.

Δημοσιογράφος: Ρωτάει ένας άλλος φίλος που ίσως να μην κατάλαβε, «γιατί δεν καταθέτουν τα χρήματα σε κάθε ΄Ελληνα πολίτη;»

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Γιατί η Κυβέρνηση που ψηφίζει αυτός ο πολίτης τον προδίδει! Αυτό! Απλά! Γιατί πρέπει να καταλάβουμε ότι, όταν ψηφίζουμε κάποιον του αναθέτουμε την εξουσία, και μετά στεναχωριόμαστε που δεν λειτουργεί για εμάς. Ναι, αλλά εμείς τον ψηφίζουμε! Πρέπει να είμαστε υπεύθυνοι πολίτες!

ΤΟ Δ.Ν.Τ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΑΣ!

Δημοσιογράφος:  Ερώτηση: «Κάθε κράτος, σύμφωνα με το χρυσό  που διαθέτει, δεν κόβει και το νόμισμα; Πώς γίνεται τώρα το χαρτί να ξεπερνά τα αποθέματα χρυσού σε όλες τις χώρες; Η Ελίτ έκοβε χρήμα «αέρα» για να ελέγχει τα κράτη. Δεν υπάρχει αντίκρυσμα. Είναι αέρας, φούσκα, δεν υπάρχουν αυτά τα χρήματα» λέει η φίλη μας η Χρύσα…

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Να πω στην φίλη μας την Χρύσα ότι είναι πιο βαθειά η ιστορία των τραπεζών. Να της πω ότι πριν το 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο είχε πτωχεύσει όλη η Ευρώπη κι όλη η Αμερική. Θυμόμαστε ότι ο Ρούσβελτ μάζεψε ό,τι χρυσό υπήρχε στην Αμερική. Προτού έρθει ο Χίτλερ, υπήρχε η Δημοκρατία της Βαϋμάρης κι είχε πτωχεύσει τελείως. Και ξαφνικά, βλέπουμε τον Χίτλερ, να έχει μια τεράστια πολεμική μηχανή! Πού βρήκε την χρηματοδότηση; Να σας πω και κάτι άλλο, για να καταλάβει καλύτερα η ακροάτρια μας. Ξέρετε ότι το 1932 πτώχευσε η Ελλάδα επί Βενιζέλου για 50.000.000 δολάρια. Θυμάστε ότι έχει γίνει ένας λόγος και γίνεται λόγος ακόμα για το κατοχικό δάνειο που έδωσαν οι Έλληνες στους Γερμανούς;

Δημοσιογράφος: Δεν το έδωσαν! Πώς το έδωσαν; Αναγκαστικά το πήραν!

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Μπράβο! Που σημαίνει για να το πάρουν, σημαίνει ότι το είχαμε! Και επειδή το ύψος του δανείου αυτού ήταν 3,5 δισεκατομμύρια δολάρια, σας ρωτάω να μου απαντήσετε, εφόσον δεν υπάρχουν χρήματα:

Η Ελλάδα πτωχεύει το 1932 για 50 εκατομμύρια, γιατί δεν υπάρχουν χρήματα υπό κατοχή, τότε που λιμοκτονούσε ο Έλληνας και πέθανε από την πείνα! Η Ελλάδα πού βρήκε 3,5 δις και δάνεισε έστω και αναγκαστικά στους Γερμανούς;

Και να σου πω και κάτι άλλο;

Αν διαβάσετε το ΦΕΚ 315, την συμφωνία του BRETTON WOODS θα δείτε ότι η Ελλάδα το 1945, τότε που ήταν κατασχεμένα όλα από τους Γερμανούς, τότε που ήταν όλα λεηλατημένα και οι Έλληνες δεν είχαν να φάνε, έδωσε 60 εκατομμύρια δολάρια, σαν λέμε σήμερα 600 δισεκατομμύρια δολάρια, για να πάρει μέρος σε αυτή την συμφωνία και να γίνει μέτοχος του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας!

Από εκεί που η Ελλάδα είναι ΜΕΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΔΝΤ, έρχονται υπάλληλοι τρίτης κατηγορίας και πέμπτης κατηγορίας και ελέγχουν την Βουλή μου! Κι αν δεν περάσει από αυτούς το Νομοσχέδιο δεν περνάει καν από την Κοινοβουλευτική διαδικασία!

ΤΟ ΔΝΤ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΑΣ! Τους έχουν όμως αναβιβάσει τόσο πολύ γιατί αυτοί που μας κυβερνούν, δεν έχουν κάνει τίποτα άλλο, παρά να εξυπηρετούν ξένα συμφέροντα κι όχι τους Έλληνες.

Πρέπει να καταλάβουμε λοιπόν, σε τι πολιτικό κατεστημένο ζούμε και οι Πολίτες να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας.

Για αυτό καλούμε όλους του Έλληνες στον Φορέα μας ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ»

Δημοσιογράφος: Κι αυτός είναι κι ο λόγος που βρίσκεστε εδώ!

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Σαφέστατα είναι ο λόγος που είμαστε εδώ!

ΜΑΓΔΑ ΡΗΓΑ: Στις 28 Φεβρουαρίου στις 6μμ. στο GRANDE HOTEL EGNATIA!

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Σας καλούμε όλους να έρθετε και να ενημερωθείτε.

Δημοσιογράφος: Από ό,τι κατάλαβα εδώ, από τα μηνύματα που έχουμε και από τον κόσμο ο οποίος συμμετέχει αλλά και βλέπω και την δορυφορική εικόνα αυτή την στιγμή, είναι πολύς ο κόσμος που ενδιαφέρεται αυτή την στιγμή. Τώρα, ενδιαφέρεται από περιέργεια, ενδιαφέρεται γιατί τα πιστεύει, ενδιαφέρεται γιατί ευελπιστεί, δεν μπορούμε να το ξέρουμε!

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Επειδή, χρησιμοποιείτε το ρήμα «πιστεύω», είμαστε κατά της πίστης. Δεν θέλουμε να μας πιστέψει κανένας! Θέλουμε να καταλάβουν όλοι τι λέμε! Ξέρετε, η πίστη αποδίδεται σε ένα δόγμα. Και δόγμα είναι μια θεμελιώδης αρχή η οποία δεν αποδεικνύεται. Εμείς θέλουμε να φύγουμε από την πίστη, γιατί η πίστη μας έφερε εδώ που είμαστε και πιστεύουμε όποιον μας μιλάει. Εμεις θέλουμε να ζητάμε μόνο αποδείξεις και μέσω της ΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ να καταλαβαίνουμε τι έχουμε να κάνουμε. Η Πίστη μας έχει καταστρέψει, αλλά ας πάμε στην ΛΟΓΙΚΗ, γιατί τα ΝΟΗΜΟΝΤΑ ΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ!

Δημοσιογράφος: Αρκεί αυτός ο κόσμος να πειστεί. Αν το καταλάβει, θα πειστεί. Αν δεν το καταλάβει, δεν πρόκειται να πειστεί!

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Σαφέστατα και καλούμε όλους τους πολίτες που θέλουν να ενημερωθούν, να πάρουν όλες τις αποδείξεις και μέσω της αποδεικτικής διεργασίας να καταλάβουν τι τους λέμε!

Δημοσιογράφος: Να ευχηθώ καλή δύναμη, καλή υγεία πάνω από όλα και να ευχηθώ και καλή επιτυχία στην εκδήλωση σας!

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ!

Δημοσιογράφος: Στην Ελλήνων Συνέλευσις, ή στην ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ;

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ!!!!

Δημοσιογράφος: Να ευχαριστήσω την Μάγδα την Ρήγα την αγωνίστρια και τον Βασίλη Θεοδωρόπουλο που είναι ο Γραμματέας αυτού του Πολιτικού Φορέα.

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Είμαστε έτοιμοι να πάρουμε μέρος και την εκλογική διαδικασία.

Δημοσιογράφος: Δηλαδή, όποτε γίνουν εκλογές, βλέπω ψηφοδέλτια!

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Βέβαια! ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ λοιπόν!

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: Έλενα Αλεξίου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Πλάτων Πισατίδης

ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

Αφήστε μια απάντηση