ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟ ΜΥΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ Γ.Γ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.» 16/3/2900

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ Α.Ε. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ "Ε.ΣΥ." ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

ESYYYYYYYYY

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟ ΜΥΡΟ…..

ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ–Ε.ΣΥ.»
ΑΘΗΝΑ, 16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016

ΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ KOZAN.GR ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΩ: Η ΠΑΓΙΑ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ» ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ « ΚΟΜΜΑ ΔΟΓΜΑ ΧΡΩΜΑ» ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΛΗΦΘΕΙ ΥΠ΄ΟΨΗ Η ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ Η ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΣΣΟΜΕΝΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ .

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ» ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΩΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΕΛΕΕΪΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ.

ΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ ἡ «Ε. ΣΥ.» («ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ») ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ (23-1-2016) ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ (14-2-2016) ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΕΛΑΒΑΝ ΧΩΡΑ.

ΠΡΟΞΕΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΜΩΣ Η ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΚΛΗΡΙΚΩΝ ΟΠΩΣ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΕ Γ. ΜΥΡΕ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΡΑΣΗ.

ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ.

ΤΙ ΠΙΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣΑΙ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΣΟΥ ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ Η ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ.

ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΑΠΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΤΗΣ ΓΕΝΕΑΛΟΓΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΙΧΝΟΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ.

ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΠΟΤΙΟΥΝ ΦΟΡΟ ΤΙΜΗΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΩΝ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ;

ΜΗΠΩΣ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΣΚΕΨΕΩΝ ΑΡΧΗΜΑΝΔΡΙΤΗ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΕ Γ. ΜΥΡΕ:

ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥ ΣΕ ΘΙΓΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΟΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΜΑΣ;

ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΤΟ 10 ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ;
«………………των αγίων ενδόξων προπατόρων Αβραάμ, Ισαάκ και Ιακώβ, του αγίου και δικαίου φίλου αυτού Λαζάρου του τετραημέρου, και πάντων των αγίων, τας ψυχάς εξ ημών μεταστάντος δούλων αυτών, εν σκηναίς δικαίων τάξαι, εν κόλποις Αβραάμ ανάπαυσαι,..»

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΧΩ ΩΣ ΕΛΛΗΝ ΠΡΟΠΑΤΟΡΕΣ ΜΟΥ ΤΟΝ ΑΒΡΑΑΜ, ΤΟΝ ΙΣΑΑΚ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΑΚΩΒ;

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΩΣ ΕΛΛΗΝ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΤΕΙ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΑΒΡΑΑΜ;

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΤΩΝ ΔΟΓΜΑΤΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.

ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ.

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.»

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ

Αφήστε μια απάντηση