ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΚΟΠΤΕΤΑΙ Η “ΙΕΡΑ (ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ) ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ Α.Ε.” !!! ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥΣ !!!

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ "Ε.ΣΥ." ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.
Ο ΛΟΓΟΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΡΟΘΤΣΑΪΛΝΤ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΑΣ της ΕΛΛΑΔΟΣ ( ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΒΕΒΑΙΟΤΑΤΑ ) ΑΓΩΝΙΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΞΕΣΗΚΩΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ ΤΟΥΣ !!! ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ «ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ» ΕΝΑΝΤΙ ΑΓΩΓΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ , ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟΝ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙ (!!!) , ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΑΥΤΟΣ ΜΟΝΟΣ , ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΝΑ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΩΝ «ΙΕΡΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ» ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!! ΠΩΣ ΚΑΙ «ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΔΑΝ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΠΗΚΑΝ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ ΤΩΡΑ; ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ !!! ΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ , ΑΣ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΟΥΝ… !!! ΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ !!!
Ο ΛΟΓΟΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΕΞΩΔΙΚΩΣ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΡΟΘΤΣΑΪΛΝΤ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΑΣ της ΕΛΛΑΔΟΣ ( ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΒΕΒΑΙΟΤΑΤΑ ) ΑΓΩΝΙΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΞΕΣΗΚΩΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ ΤΟΥΣ !!! ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ «ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ» ΕΝΑΝΤΙ ΑΓΩΓΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ , ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟΝ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙ (!!!) , ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΑΥΤΟΣ ΜΟΝΟΣ , ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΝΑ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΩΝ «ΙΕΡΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ» ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!! ΠΩΣ ΚΑΙ «ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΔΑΝ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΠΗΚΑΝ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ ΤΩΡΑ; ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ !!! ΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ , ΑΣ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΟΥΝ… !!! ΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ !!!

ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΣΠΙΤΙΩΝ «ΛΗΣΤΑΡΧΕΙΟΝ-ΥΠΕΡΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΡΑΠΕΖΑ της ΕΛΛΑΔΟΣ» ! Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟ ΤΟΥ «ΚΡΑΤΟΥΣ» !! ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΙ ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.» ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ !!!

Στουρνάρας: Κυβέρνηση και οι τράπεζες θα πρέπει να λάβουν σκληρά μέτρα για τα κόκκινα δάνεια

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΘΕ ΟΦΕΙΛΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ.

Artemis Sorras ΕΜΕΝΑ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑΡΑ ΟΥΤΕ ΑΦΟΡΙΣΜΟΣ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΝΑ ΜΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΕ ΓΑΡΓΑΛΙΣΕΙ ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΜΙΚΡΟΙ ΧΑΜΕΝΟΙ ΕΝΤΟΜΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟΙ ΑΦΕΝΤΕΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΣΧΥΡΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕ Ο,ΤΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ

ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ Ο,ΤΙ ΛΕΩ ΤΟ ΚΑΝΩ ΠΑΝΤΑ

ΕΙΠΑ ΘΑ ΠΑΓΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΒΕΛΑΞΕΤΕ ΩΣ ΠΡΩΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ

ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΡΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΡΥΒΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΝΕΤΕ
ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΟΖΥΓΩΝΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ

ΩΣ ΤΟΤΕ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΑΡΕΣ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΑΛΛΗ ΤΕΛΕΤΗ ΞΕΡΕΤΕ ΕΔΩ ΕΙΧΑΤΕ ΦΤΙΑΞΕΙ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ
ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ
ΕΓΩ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ
ΕΣΕΙΣ ;;;;;;12376307_1759454797611358_3910085295352952336_n

Ρότσιλντ – Εθνική Τράπεζα και «Ελληνικό» Κράτος.

«ΤΡΑΠΕΖΑ της ΕΛΛΑΔΟΣ» Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ-ΥΠΕΡΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΗΣ «ΕΘΝΙΚΗΣ»

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΝΟΜΟ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΙ ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.» ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ !!!

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΑΝ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΑΣ ΝΟΙΚΙΑΣΤΕ ΤΑ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΕΦΟΡΙΑ Ή Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ !

Όλοι οι Συνέλληνες ενημερώστε όλον τον κόσμο! Βάλτε τους στα συμβούλια σας. Ανοίξτε τα γραφεία σας για να μπει ο κόσμος μέσα. Εκμεταλλευτείτε ό,τι έχει ο καθένας, ό,τι δύναμη και ό,τι δυνατότητα.

Όλα τα ακίνητα τα χρωστάτε στις τράπεζες και στις εφορίες.

ΝΟΙΚΙΑΣΤΕ ΤΑ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΕΦΟΡΙΑ ΝΑ ΤΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΕ ΕΜΑΣ! ΟΠΟΙΟΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΑΚΙΝΗΤΟ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΝΟΙΚΙΑΣΤΕ ΤΟ ΣΕ ΕΝΑΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ, ΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ! Για έλα να το πάρεις από εμάς κυρία Τράπεζα. Είμαστε λίγο περίεργα παιδιά !

Προκαλώ λοιπόν, όποιοι χρωστάνε ακίνητα στην Τράπεζα και θα τους τα πάρει, να προλάβουν να τα νοικιάσουν σε έναν Οργανισμό μας και περιμένω να έρθει η Τράπεζα να μου τα πάρει ! Κάντε το! Μην καθυστερείτε !

ΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΗΝΥΜΑ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ! ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΛΑΒΩΜΕΝΟ ! ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ! Να του ανοίξουμε το κεφάλι ! Κάντε το !

Όποιος χρωστάει ακίνητο και φοβάται ότι θα του το πάρουν, ας το νοικιάσει στον Οργανισμό μας ! ΚΑΝΤΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΡΑ ! Παντού! Και θα καταλάβετε την δυναμική.

Τιμή μου σε όλους τους Συνέλληνες που έχουν δώσει και τα ακίνητα τους και και περιμένω πολλά από όλη την Ελλάδα.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ! https://www.youtube.com/watch?v=6XgyOtsoDM8&feature=youtu.be

ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΜΑ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ;;; ΟΥΔΕΠΟΠΟΤΕ !!! ΟΥΑΙ ΜΙΑΡΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ… ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

‎………………………….

Αφήστε μια απάντηση