ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ‎: ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΘΗΚΟΝ ΟΛΩΝ ΜΑΣ Η ΟΛΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑ.

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ "Ε.ΣΥ." ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ 

ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΠΟΛΕΜΑ.

ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΙΩΝΙΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΣΟΥ.

 Ο ΕΧΘΡΟΣ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΟΡΚΙΣΤΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΘΕΝ ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΜΟΝΙΜΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΟΜΟΜΗΤΡΙΟΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ.

 ΚΟΙΤΑ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΟΡΘΟΥ ΤΟΥ ΥΠΑΡΚΤΟΥ.

Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΠΟΞΕΙΞΗ Η ΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

ΤΟ ΨΕΥΔΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΩΝ ΑΝΤΙΑΞΙΩΝ ΑΝΤΙΘΕΤΩΝ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ.

Η ΠΙΣΤΗ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ  ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΟ ΛΕΕΙ  ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΧΕΙ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΤΟΥ ΥΠΑΡΚΤΟΥ ΤΟΥ ΟΡΘΟΥ .

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ????

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ????

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ Ο ΘΕΟΣ ????

ΑΝΘΡΩΠΟΣ ???? Ο ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ????

ΖΩΟΟΟ???? ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ?????

ΜΕ ΤΟΣΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΚΑΙ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΧΟΥΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΑΣ ΧΩΡΑΣ ΕΛΛΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΔΗΜΗΤΡΑ.

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΙΛΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟΝ ΟΛΙΚΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΣΟΥ.

ΣΚΕΨΟΥ ΜΟΝΟ ΜΕ ΛΟΓΙΚΗ ΠΡΑΞΕ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΕΝΩΣΟΥ.

ΠΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΠΑΝΩ ΣΟΥ ΟΤΙ ΣΕ ΔΙΑΙΡΟΥΣΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΟΥ.

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΘΗΚΟΝ ΟΛΩΝ ΜΑΣ Η ΟΛΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑ.

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ .Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΕΛΙΞΗ.

Η ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΛΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΙΔΑΝΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

Αφήστε μια απάντηση