ΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ. (ΒΑΣ. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ 12/2/2900 ΡΑΔΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑ) Απομαγνητοφώνηση ομάδα ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

Β ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΡΑΔΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑ

ΒΑΣ. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ 12-2-2016 (ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΡΑΔΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑ 25’-59.49’)

ΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Καλημέρα στην πανέμορφη Λευκάδα και στους ακροατές σας!

Δημοσιογράφος: Η Λευκάδα είναι όμορφη, σύμφωνοι, αλλά είναι και φτωχή, πάμπτωχη.

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Είναι μια εικονική πραγματικότητα που ζούμε όλη στην Ελλάδα. Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, μας λένε ότι η Ελλάδα είναι η «ψωροκώσταινα» και μας έμαθαν να κοιτάμε με δέος τα «μεγάλα κράτη» κι όταν μπαίνεις στην διαδικασία να καταλάβεις πώς έχουν δημιουργηθεί αυτά τα μεγάλα, τα μικρά, τα φτωχά και τα πλούσια κράτη, καταλαβαίνεις ότι είσαι σε μια εικονική πραγματικότητα που οφείλεις να την ξεδιαλύνεις και να δεις πραγματικά ποια είναι η θέση του κάθε κράτους μέσα στο γίγνεσθαι που υπάρχει σήμερα.

Δημοσιογράφος: Τι θα μπορούσαμε να πούμε για την Ελλάδα αυτή την στιγμή; Είναι μια φτωχή, πτωχευμένη χώρα  έτσι όπως μας λένε οι Ευρωπαίοι, ή είναι μια πλούσια χώρα που δεν εκμεταλλεύεται τον πλούτο της;

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ο πλούτος της Ελλάδας είναι τεράστιος, αλλά δεν θα μιλήσω για τον πλούτο, ο οποίος βρίσκεται κάτω στην γη μας ή μπορεί να εκμεταλλευτεί.

Θα μιλήσω για τον ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ.

Επειδή στο πρώτο μέρος της εκπομπής σας έγινε αναφορά για την Τράπεζα Ανατολής, θέλω να συμπληρώσω.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΑΤΟΛΗΣ – ΟΙ 7.000 ΤΟΝΟΙ ΧΡΥΣΟΥ ΚΑΙ Η ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ

Σήμερα όλη η Ευρώπη έχει ένα αποθεματικό σε χρυσό που φτάνει στους 4.000 τόνους χρυσό.

Το 1932 έγινε ένας ΑΛΛΗΛΟΧΡΕΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ τον οποίον τον εγγυάται η Κεντρική Τράπεζα της Γαλλίας που σήμερα είναι η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Σε αυτόν τον λογαριασμό μέσα, τα κεφάλαια τα οποία υπήρχαν σε χρυσό ήταν περίπου 880.000.000 χρυσά γαλλικά φράγκα και επειδή κάθε γαλλικό φράγκο είναι 8 γραμμάρια, αν κάνουμε έναν πολλαπλασιασμό είναι περίπου 7.000 τόνοι χρυσός.

Αυτοί οι 7.000 τόνοι χρυσός είναι καθαρά Ελληνικά χρήματα, τα οποία τα είχαν τοποθετήσει στην ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΑΤΟΛΗΣ Έλληνες καταθέτες-μέτοχοι της Τράπεζας Ανατολής.

Οι επικυρίαρχοι Τραπεζίτες οι οποίοι ουσιαστικά καθοδηγούν όλο το πολιτικό καθεστώς από τότε και ακόμα πιο πριν, δημιούργησαν τέτοιες συνθήκες, ώστε όλος αυτός ο τεράστιος πλούτος να έρθει στα χέρια τους.

Το αποτέλεσμα ήταν να κάνουν αυτό που ονομάζουμε εμείς «Μικρασιατική καταστροφή» που είναι μια Γενοκτονία των Ελλήνων από τους τραπεζίτες. Από τότε είχαμε και 1,5 εκατομμύρια εκπατρισμένους από την Μικρά Ασία και πραγματικά, όλη αυτή η τεράστια Γενοκτονία έγινε για να πάρουν στα χέρια τους αυτό τον χρυσό.

Η Τράπεζα Ανατολής ιδρύθηκε το 1904. Το 1905 ιδρύεται στην Γερμανία ένα υποκατάστημα της Τράπεζας Ανατολής που ονομαζόταν Deutsche Bank di Orient κι αυτή η Τράπεζα ουσιαστικά δημουργήσε το γερμανικό τραπεζικό σύστημα. Σας λέω μετά λόγω γνώσεως ότι τα πάντα στην Γερμανία, τα οποία έγιναν από τότε, έγιναν με Ελληνικό χρυσό.

ΠΩΣ Η ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΒΡΗΚΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΣΤΟ BRETTON-WOODS;

Και σας λέω το εξής: εφόσον η Γερμανία με την Δημοκρατία της Βαϋμάρης πτώχευσε και εφόσον ο Χίτλερ βρήκε τα κεφάλαια –πού τα βρήκε άραγε τα κεφάλαια;- για να κάνει αυτή την πολεμική μηχανή των Ναζί; Καταστράφηκε και διαλύθηκε τελείως, για άλλη μια φορά, μετά όμως από λίγα χρόνια, η Γερμανία ήταν σε θέση να δίνει σε εμάς δάνεια!

Και να μην ξεχνάμε ότι η Ελλάδα πτώχευσε επί Βενιζέλου το 1932, που δεν είχε 50.000.000 δολάρια να πληρώσει τους πιστωτές της.

Ξαφνικά, μετά από λίγα χρόνια, περίπου δέκα χρόνια, βρίσκεται σε θέση η Ελλάδα, που ήταν σε κατοχή από τους Γερμανούς και ήταν όλα κατασχεμένα κι οι Έλληνες να πεθαίνουν από την πείνα και όλα να είναι λεηλατημένα από τους Γερμανούς, αυτό το κρατίδιο που θέλουν να το απαξιώνουν ήταν σε θέση να δίνει στους Γερμανούς ένα τεράστιο δάνειο περίπου 3,5 δισεκατομμύρια δολάρια.

Πώς είναι δυνατόν πριν 10 χρόνια να πτωχεύεις για 50 εκατομμύρια δολάρια κι όταν βρίσκεται υπό κατοχή και στα έχουν πάρει όλα και να πεθαίνει ο πληθυσμός από την πείνα, να βρίσκεις 3,5 δισεκατομμύρια δολάρια και να τους δίνεις δάνειο;

Και προτού καν τελειώσει ο πόλεμος κι αρχίσει ο Εμφύλιος Πόλεμος που κι αυτός είναι καθαρά έργο του κομματισμού που υπάρχει στην χώρα μας, ήμασταν σε θέση να συμμετάσχουμε στην ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ γιατί ήμασταν από τα ΙΔΡΥΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ BRETTON WOODS.

Είμαστε Ιδρυτικά μέλη της Παγκόσμιας Τράπεζας και του Δ.Ν.Τ. και για να είμαστε μέλη, το 1944 διαθέσαμε 60.000.000 δολάρια, σαν λέμε σήμερα γύρω στα 1 τρισεκατομμύριο δολάρια.

Αυτή η φτωχή χώρα, η λεηλατημένη, η υπό κατοχή χώρα, πού βρήκε τα κεφάλαια και τα έδωσε στους Γερμανούς και επίσης πήρε συμμετοχή στην Ίδρυση της Παγκόσμιας Τράπεζας και του Δ.Ν.Τ;

Κι όλα αυτά μπορούν οι Συνέλληνες να σας δώσουν όλα τα επίσημα έγγραφα κι όπως και το ΦΕΚ 315 του Αναγκαστικού Νόμου του 1945, το οποίο αποδεικνύει ότι μπήκαμε μέσα στην ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ BRETTON WOODS και δώσαμε τα 60 εκατομμύρια δολάρια.

Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι όταν πάρουμε όλα αυτά τα στοιχεία και τα κατανοήσουμε, θα δούμε ότι ζούμε σε μια εικονική πραγματικότητα.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΟΧΟΙ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ.

ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ –Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΟΥΣ –ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΙ ΚΑΙ Η ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥΣ

Για αυτό έχουμε κάνει και ευρέως γνωστό ότι με την Ίδρυση της Παγκόσμιας Τράπεζας, ουσιαστικά αποφάσισαν τα Έθνη με μια Παγκόσμια συμφωνία που έγινε, την Συνθήκη του Bretton Woods, ότι πρέπει να δημιουργηθούν Κληρονομικά Κεφάλαια, ώστε να μην ξαναέρθει η ανθρωπότητα σε αυτή την κατάσταση της φτώχειας και της πείνας. Να δημιουργηθούν τεράστια Ταμεία και τα κράτη να έχουν το Κληρονομικό Δικαίωμα να μπαίνουν μέσα και να αναπτύσσονται και να μην περιέλθουν ξανά στην προπολεμική κατάσταση.

Ιδρύθηκαν λοιπόν αυτά τα ΤΑΜΕΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΟΗΕ.

Είναι υποχρεωμένα κι όντως το κάνουν αυτό να αποδίδουν κάθε χρόνο ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ. Οι Ισολογισμοί αυτοί περιλαμβάνουν ακριβώς τα Κεφάλαια που έχει κάθε κράτος και μάλιστα, λένε και τις τράπεζες που είναι κατατεθειμμένα αυτά τα Κεφάλαια, καθώς και τους λογαριασμούς που βρίσκονται σε κάθε τράπεζα.

Έχουμε δημοσιεύσει έναν Ισολογισμό του 2007, ο οποίος αναφέρει σε ποιες τράπεζες και πόσα κεφάλαια έχουν μέσα. Αυτός ο Ισολογισμός, αφού περάσει από την Βουλή μας, γιατί πρέπει να έχει την επίσημη έγκριση του Ελληνικού κράτους, υπογράφεται από τον εκάστοτε Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, από τον εκάστοτε Υπουργό Οικονομικών και τον Πρέσβη Έλληνα στα Ηνωμένα Έθνη. Οπότε, αυτό που έχουμε δημοσιεύσει έχει την σφραγίδα και την υπογραφή του Κάρολου Παπούλια ως Προέδρου, του Αλογοσκούφη ως Υπουργού Οικονομικών και του Βασιλάκη ως Πρέσβη στα Ηνωμένα Έθνη. Αυτό σημαίνει ότι όλα αυτά γίνονται πλέον γνωστά.

Αυτά τα επτασφράγιστα μυστικά τα οποία ήταν κρυμμένα από τους Έλληνες, ήρθε η ώρα να αποκαλυφθούν.

ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ-ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

Δημοσιογράφος: Γιατί να το κρατούσαν και να το κρατούν κρυφό; Αφού υπήρχαν Έλληνες που πεινούσαν, όπως το 1940 και υπάρχουν Έλληνες που έχουν αυτοκτονήσει τώρα κάτω από το βάρος της φτώχειας και της πτώχευσης;

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Έχετε απόλυτο δίκαιο, γιατί όλο το πολιτικό καθεστώς έχει βάψει τα χέρια του με αίμα Ελληνικό. Και λέω όλο το πολιτικό καθεστώς, γιατί  τα τελευταία χρόνια πέρασαν όλα τα πολιτικά κόμματα από την πολιτική σκηνή και παρά τις υποσχέσεις που έδιναν προεκλογικά ότι θα φύγουν από τα μνημόνια και θα καταργήσουν τις δανειακές συμβάσεις, όχι μόνο δεν τις κατάργησαν, αλλά μας έβαλαν ακόμα πιο βαθειά μέσα σε αυτές. Μας έβαλαν με πιο τρομερούς και απαξιωτικούς όρους εναντίον μας, γιατί το πολιτικό καθεστώς της χώρας μας, αυτή η κομματοκρατία υπηρετεί καθαρά τους τραπεζίτες-δικτάτορες!

Θα σας πω δύο λόγια για το πώς ξεκίνησε το νέο Ελληνικό κράτος μετά από την απελευθέρωση μας από τους Τούρκους.

Ο μεγάλος Καποδίστριας, αυτός ο Έλληνας κυβερνήτης ξεκίνησε να ιδρύσει πραγματικά ένα Ελληνικό κράτος. Ήξερε πολύ καλά ότι για να ιδρυθεί το κράτος ήταν γνώστης όλων των μασονικών πεπραγμένων της Ευρώπης, έπρεπε να δημιουργήσει ένα Ελληνικό Πιστωτικό Ίδρυμα το οποίο θα καθόριζε την οικονομική πολιτική και θα είχε και το εκδοτικό δικαίωμα. Όταν ξεκίνησε να το κάνει αυτό και εφόσον είχε κάνει και 4 ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ, όχι με κόμματα, γιατί ακόμα τότε τα κόμματα ήταν συμμορίες, οι οποίες οργανώνονταν και χρηματοδοτούνταν από πράκτορες ξένων δυνάμεων.

Δεν υπήρχαν κόμματα και για αυτό οι ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ, που έδειχναν την πραγματική τους τοπική εκπροσώπηση μέσα σε μια Εθνοσυνέλευση.

Έπρεπε αυτό να σταματήσει, για αυτό υπάρχουν 2 ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ του 1829 και 1830 που οι Μονάρχες της Ευρώπης, καθοδηγούμενοι από τους τραπεζίτες, αποφάσισαν την αλλαγή του πολιτεύματος στην χώρα μας και από Δημοκρατία, έπρεπε να γίνει Μοναρχία.

Δολοφόνησαν τον μεγάλο Καποδίστρια και έφεραν τον δεκαεξάχρονο Όθωνα. Από τότε ξεκίνησαν αυτές οι συμμορίες που χρηματοδοτούνταν ως πράκτορες των ξένων δυνάμεων να δημιουργούν το πολιτικό κατεστημένο. Έτσι έγιναν τα κόμματα.

Και θα θυμάστε ότι ανάλογα με το ποιων πράκτορες ήταν, από που είχαν την χρηματοδότηση τους, είχαν και τον προσδιορισμό τους, ήταν το φιλογαλλικό, το φιλορωσικό και το φιλοαγγλικό. Το φιλοελληνικό που ήταν; Δεν υπήρχε πουθενά!

ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ. ΑΝ ΔΕΝ ΔΡΑΣΟΥΜΕ ΘΑ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ

Σας πληροφορώ ότι μέχρι και σήμερα τα κόμματα είναι ακριβώς το ίδιο. Είναι υπηρέτες ξένων συμφερόντων και δεν υπηρετούν τους Έλληνες.

Για αυτό να μην αισθανόμαστε έκπληξη, όταν βλέπουμε ότι δολοφονούν τους Έλληνες κι όταν βλέπουμε ότι έχουν υπογράψει δανειακές συμβάσεις και μνημόνια που ουσιαστικά, μας τελειώνουν! Για αυτό υπάρχουν τόσοι αυτόχειρες, για αυτό υπάρχει τόση ανεργία, για αυτό κλείνουν όλες οι επιχειρήσεις, για αυτό γεμίζουν την χώρα μας αλλοεθνείς και θέλουν να φύγουμε από την χώρα μας και να πάμε άλλου, ώστε η Ελλάδα να μείνει ένα ξέφραγο αμπέλι για να είναι διαχειρίσιμο.

Είμαστε λοιπόν ενώπιον ιστορικών ευθυνών ως Έλληνες πολίτες, γιατί βλέπουμε την πραγματικότητα και επειδή όλα αυτά έχουν ξεκινήσει και έχουν δημιουργήσει μια συνθήκη αφύπνισης στους Έλληνες, αποφασίσαμε ως Ενεργοί Πολίτες να δράσουμε, γιατί αν δεν δράσουμε θα μας τελειώσει το πολιτικό κατεστημένο. Και πρέπει πραγματικά να πάρουμε την ζωή στα χέρια μας, πρέπει εμείς να πάρουμε τις αποφάσεις που αφορούν την ζωή μας και την ζωή των παιδιών μας.

Αρχίσαμε λοιπόν από μια τοπική δράση που ξεκινάει από Τοπικούς Οργανισμούς τους οποίους τους ονομάσαμε ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ και καλούμε όλες τους Έλληνες της περιοχής να μάθουν τι ακριβώς συμβαίνει, να καταλάβουν ότι ζούμε σε μια εικονική πραγματικότητα και οφείλουν να φύγουν από αυτήν και να πάρουν την ζωή στα χέρια τους, μέσα από αυτούς τους Τοπικούς Οργανισμούς, γιατί έτσι είναι η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ σημαίνει ότι είναι το ΚΡΑΤΕΙΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, Η ΔΥΝΑΜΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ.

Δεν είναι όπως το σημερινό Ελληνικό κράτος που η δύναμη προέρχεται από κέντρα που είναι εκτός Ελλάδος. Και ουσιαστικά αυτές οι εντολές που δίνονται στο πολιτικό κατεστημένο, είναι για να μας απαξιώνουν την ζωή και να μας φθείρει και θέλει να μας τελειώσει.

Η ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ- Η ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΝ ΜΑΣ

Αυτοί οι Τοπικοί οργανισμοί που είναι η μόνη Δημοκρατία που υπάρχει έδωσαν εντολή στον Αρτέμη Σώρρα να δημιουργήσει έναν Πολιτικό Φορέα για να διεκδικήσουμε την Ελλάδα σε μια εκλογική διαδικασία. Αυτός ο Φορέας ίδρύθηκε στις 4-9-2015 και τότε καταθέσαμε στον Άρειο Πάγο την Ιδρυτική μας Διακήρυξη και δώσαμε και το Καταστατικό λειτουργίας μας.

Η Διακήρυξη είναι μια καταγγελτική διακήρυξη κατά του πολιτικού κατεστημένου, το οποίο στηρίζεται στην κομματοκρατία και έχει διαιρέσει την κοινωνία μας και έχει φέρει τόσα δεινά.

Αποφασίσαμε από διαίρεση, ο Φορέας μας να ενώσει όλους τους Έλληνες για να διεκδικήσουμε αυτά που πραγματικά έχουμε. Γιατί είναι αποδεδειγμένο πια με δικαστικές αποφάσεις, με Κοινοβουλευτικό έλεγχο και με τον πιο δυνατό τρόπο, ότι όλα αυτά που λέμε είναι αληθινά και υπαρκτά.

Έχουμε ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ  που είναι ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ και δεν μπορεί να προσβληθεί για τα 600 δισεκατομμύρια που έχει καταθέσει ο Αρτέμης Σώρρας.. Έχει περάσει ο χρόνος και δεν τολμούσε κανένας να κάνει Έφεση. Αυτή η Δικαστική Απόφαση 67650/13 αποδεικνύει με την αιτιολογία της ότι κατά την ακροαματική διαδικασία αποδείχθει ότι ο Αρτέμης Σώρρας  είναι κάτοχος αυτών των κεφαλαίων μέσα από ένα ανέκκλητο Πληρεξούσιο. Αυτά τα χρήματα τα έχει βάλει σε έναν Καταπιστευματικό λογαριασμό με Θεματοφύλακα για να έρθουν στους Έλληνες, δηλαδή σε εμάς.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΘΕΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ

Δημοσιογράφος: Εδώ στο διαδίκτυο διαβάζω ότι σύμφωνα με δημοσίευμα στις 5-4-2013 το Υπουργείο Οικονομικών της Αμερικής ύστερα από αίτημα των Ελληνικών Αρχών στις 29-3-2013 μετά από έρευνα απάντησε ότι τα χρεόγραφα των προαναφερόμενων δεν είναι έγκυρα και οι λογαριασμοί δεν υπάρχουν!

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Έχετε καμία επίσημη ανακοίνωση με κάποια σφραγίδα;

Δημοσιογράφος: Όχι, είναι ένα δημοσίευμα!

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Όχι εννοώ σφραγίδα του Ελληνικού κράτους! Σφραγίδα της Ελληνικής Δημοκρατίας από το Υπουργείο Οικονομικών υπάρχει; Δεν υπάρχει! Αυτά είναι δημοσιεύματα τα οποία είναι τελείως γελοία, γιατί το Υπουργείο Οικονομικών της Αμερικής, αλίμονο αν ήθελε μήνες να ερευνήσει, αν υπάρχουν ή όχι αυτές οι συναλλαγματικές. Ουσιαστικά είναι Αμερικάνικο χρέος. Επειδή υπάρχουν οι γκρι οθόνες σε όλον τον κόσμο, έχουν ένα κωδικό που μπορείς να δεις μέσα, αν αυτοί οι κωδικοί των συναλλαγματικών που έχουν κατατεθεί και έχουν δημοσιευτεί και τους γνωρίζουν πάρα πολύ καλά, αν είναι έγκυροι ή όχι.

Ένα Υπουργείο Οικονομικών δεν κάνει έρευνα μηνών για να δει τις υποχρεώσεις του, αλλά θα ξέρει σε δευτερόλεπτα αν είναι πραγματικά ή όχι, Θα περιμέναμε μια πιο σοβαρή απάντηση από αυτούς οι οποίοι ουσιαστικά είναι λασπολόγοι και ανθέλλληνες. Γιατί αυτό που λέμε εμείς, είναι πραγματικά αληθινό και δεν υπάρχει λόγος από Έλληνα να είναι εναντίον. Αυτό που θέλουμε εμείς είναι να ελευθερώσουμε την χώρα μας. Αυτό που λέμε είναι ότι ο κάθε Έλληνας είναι μέτοχος του λογαριασμού.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΜΕ ΨΕΥΔΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ; Αν είναι Έλληνας! Δεν μπορεί να είναι Έλληνας, γιατί ο Έλληνας είναι αυτός που αγαπάει το Έθνος και το Γένος του.

Δημοσιογράφος: Έλληνας ή οι Ελληνικές κυβερνήσεις δεν ανέφεραν ποτέ για αυτά τα ποσά. Ξένοι οικονομολόγοι, που ενδεχομένως τα γνωρίζουν, γιατί δεν τα ανέφεραν;

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Από την μια μεριά έχουμε δημοσιεύματα, τα οποία είναι αυθαίρετα και δεν υπόκεινται σε κανέναν έλεγχο, ο καθένας μπορεί να γράφει  ό,τι θέλει και από την άλλη, έχουμε επίσημες απαντήσεις των θεσμών και του κράτους. Έχουμε την επίσημη απάντηση του Μεϊμαράκη, ως Προέδρου της Βουλής, ο οποίος δεν το απαξιώνει, δεν τολμά να πει ότι είναι πλαστά, δεν τολμά να πει ότι δεν ισχύουν. Απλά λέει ότι «αυτά τα ομόλογα που δίνετε στα χέρια μου, δεν είναι δική μου αρμοδιότητα να τα προχωρήσω, αλλά του αρμόδιου Υπουργού».

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΑΤΕ ΜΙΑ ΠΛΑΣΤΗ ΕΠΙΤΑΓΗ ΝΑ ΤΗΝ ΕΝΕΧΥΡΙΑΖΑΤΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.

ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΑΡΧΙΖΕ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΚΙΝΕΙΤΕ ΠΛΑΣΤΕΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.

Δημοσιογράφος: Σωστά!

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Δεν θα έλεγε ο Πρόεδρος της Βουλής ότι δεν είναι δική του αρμοδιότητα και να πάμε στον Υπουργό. Ο αρμόδιος Υπουργός, ο οποίος δίνει επίσημη απάντηση, δεν τολμάει να ψέξει την πραγματικότητα και την ορθότητα των ομολόγων. Λέει λοιπόν: «ΤΑ ΔΙΝΩ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΘΕΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΟΠΩΣ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ».

Και εκεί σταματάει η υπόθεση! Δεν έχει τολμήσει κανένας επίσημος θεσμός μέσα από το Ελληνικό κράτος, κανένας θεσμικός φορέας να αμφισβητήσει αυτές τις καταθέσεις. Από την άλλη μεριά, έχουμε μια ΕΠΙΣΗΜΟΤΑΤΗ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ που λέει «ΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΑΥΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΜΕΝΑ».

Έχουμε δηλαδή την επίσημη απόφαση και την επίσημη απάντηση του Ελληνικού Κράτους και από την άλλη έχουμε λιβελλήματα δημοσιογραφικά, τα οποία ουσιαστικά είναι ανθελληνικά.

Ε, δεν θα σταματήσουμε για να εξετάζουμε ο καθένας τι συμφέροντα εξυπηρετεί και τι θέλει να πετύχει, απαξιώνοντας μια πραγματικότητα και μια αλήθεια.

Δημοσιογράφος: Προφανώς, ο Έλληνας πολιτικός έχει μια φοβία! Αυτό όμως επεκτείνεται και στους ξένους;

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Θα σας πω, γιατί ξεκινήσαμε από τις δημοσιεύσεις και για αυτούς που κάνουν τις δημοσιεύσεις. Οι πολιτικοί όλων των πολιτικών κατεστημένων είναι πολύ συγκεκριμένοι, όπως σας εξήγησα και στην αρχή. Οι πολιτικοί είναι πράκτορες ξένων δυνάμεων. Δεν υπηρετούν τον ελληνικό λαό και εξυπηρετούν συμφέροντα, τα οποία έχουν κέντρα εξουσιαστικά εκτός Ελλάδος. Οπότε, η Ελλάδα πρέπει να είναι υποχείρια σε αυτά. Είναι απλά υπηρέτες ξένων συμφερόντων, όλο το πολιτικό καθεστώς. Για να μην μιλήσω για την καταγωγή τους. Δεν θα ήθελα να μπω σε αυτή την διαδικασία. Αν το ψάξουμε θα δούμε ότι υπάρχει πρόβλημα κι εκεί για την ελληνικότητα τους. Εμάς όμως, μας ενδιαφέρουν τα έργα τους και οι πράξεις τους και βλέπουμε ότι όλες οι πράξεις που έχουν να επιδείξουν και αυτές που υφιστάμεθα είναι ανθελληνικές.

ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ..

Ήθελα να πω λοιπόν ότι εφόσον αποδεικνύεται ότι όλο το πολιτικό κατεστημένο είναι προδοτικό και πραγματικά, μας έχει φέρει σε μια κατάσταση που έχει εκχωρηθεί η Εθνική μας Κυριαρχία στους τραπεζίτες, ουσιαστικά, η Ελλάδα είναι κατασχεμένη ως δημόσια και ιδιωτική περιουσία. Η προτεραιότητα σήμερα σε όλες τις διεκδικήσεις, πλειστηριασμούς, έχει μεταφερθεί στις τράπεζες και την έχει το Ελληνικό κράτος, πράγμα που σημαίνει ότι ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑΔΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ.

Γιατί έτσι ήθελε να υπηρετήσει τα συμφέροντα των τραπεζιτών το πολιτικό καθεστώς με ένα χρέος, το οποίο είναι ανύπαρκτο.

Και επειδή ξέρουμε ότι έχουμε στην διάθεση μας τεράστια κεφάλαια, ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΕΝΑΓΚΑΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΡΥΘΜΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΜΕΙΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ!

Δημοσιογράφος: Αυτή την στιγμή, μας δυναστεύουν οι πολιτικοί μας και οι κυβερνήτες μας! Εμείς δεν μπορούμε να είμαστε κυβερνήτες, ή πρωθυπουργοί ή υπουργοί!

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Δεν σας κατάλαβα! Αυτοί που έχουν την εντολή απο εμάς, έχουν την εντολή να μας δυναστεύουν;

Δημοσιογράφος: Βέβαια όχι! Αλλά αυτοί μας πουλάνε!

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Όλο το πολιτικό καθεστώς είναι ακριβώς στην ίδια θέση απέναντι μας, γιατί ζούμε στην χώρα μας, ζούμε σε ένα εχθρικό περιβάλλον, γιατί ό,τι πάμε να δημιουργήσουμε, έχει την αντίδραση του Κράτους, έχει την αντίδραση του Πολιτικού καθεστώτος.

Οφείλουμε να καταλάβουμε και να πάρουμε πραγματικά την Ελλάδα στα χέρια μας. Και επειδή το όχημα για να κάνουμε αυτή την διαδικασία, το έχουμε ήδη ετοιμάσει, καλούμε όλους τους Έλληνες να γίνουν μέλη του Πολιτικού Φορέα ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ και γίνονται μέλη μέσα από τους Τοπικούς Οργανισμούς ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, όπως έχετε και στην Λευκάδα.

Γιατί μόνο από αυτή την διαδικασία θα εκλέξουν οι Λευκαδιώτες, ποιον θεωρούν τον καλύτερο να τους εκπροσωπήσει στις επόμενες εκλογές.

Αυτό σημαίνει ότι ο Φορέας θα έχει ως εκπρόσωπο του, βουλευτή, όχι αυτόν που προτείνουν τα κόμματα, όχι αυτόν που θα πρότεινε ενδεχομένως η Φώφη Γεννηματά ή ο Μητσοτάκης, αλλά αυτόν που πραγματικά οι ίδιοι δημότες θεωρούν ότι μπορεί να τους εκπροσωπήσει. Γιατί αυτή είναι πραγματικά η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Θα μπούμε στις εκλογές με τον κάθε Δήμο να έχει τον δικό του εκπρόσωπο που θα έχει εκλεχθεί από τους δημότες του. Έχει μεγάλη σημασία να μπούμε πραγματικά στην Έννοια της Δημοκρατίας.

ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΤΥΠΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΠΡΟΤΥΠΟ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

Έχουμε εκδόσει και τις ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ. Οφείλουν οι Έλληνες να γνωρίζουν τι δυνατότητες έχουμε για την επόμενη μέρα, όταν πάρουμε την Ελλάδα στα χέρια μας.

Θα ήθελα να μεταφέρω ορισμένα σημεία τα οποία είναι πολύ βασικά, για να καταλάβουμε όλοι ότι το χρέος αυτό που λένε είναι ένα εικονικό χρέος.

Όταν θα πάρουμε την Ελλάδα στα χέρια μας,  γιατί οι λογαριασμοί υπάρχουν κι είναι δικοί μας, θα μπορούμε μετά ως Θεσμοί να τους ανοίξουμε και να μπορέσουμε να δώσουμε ΣΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ 20.000 ΕΥΡΩ.

ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΕΗ. Διαγράφουμε όλα τα χρέη, τα οποία έχουν προέλθει από την απαξίωση της ζωής μας, από την κατάσχεση της χώρας μας και από την εκχώρηση της Εθνικής μας Κυριαρχίας.

Εκεί θα ξεκινήσουμε μια καινούργια Ελλάδα με 49.000 ΕΡΓΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ.

ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΨΟΥΣ 2,3 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ. Τεράστια κεφάλαια τα οποία θα είναι στα χέρια μας. Πραγματικά, θα αλλάξουμε την Ελλάδα και το Έθνος μας θα πάρει την θέση που πρέπει να έχει στον πλανήτη.

Και θα κάνουμε μια Ελλάδα, η οποία πραγματικά θα είναι πρότυπο ανάπτυξης, πρότυπο πολιτισμού και πολιτικής, πρότυπο για την διαβίωση των Ανθρώπων.

Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΝ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Η DEUTSCHEBANK

Επειδή πρέπει να φύγουμε από αυτή την εικονική πραγματικότητα, θα ήθελα να σας μιλήσω τώρα για την Γερμανία που τώρα φαίνεται να κατέχει τον πλούτο και την δύναμη κι είναι ουσιαστικά αυτή που πρωτοστατεί εναντίον μας και η οποία πρωτοστατεί να μπαίνουν αυτά τα σκληρά μνημόνια και αυτές οι δανειακές συμβάσεις που γίνονται.

Καταρχήν, δεν υπάρχει Γερμανία.  Όλες οι δανειακές συμβάσεις δεν είναι υπογεγραμμένες από την Γερμανία, αλλά από μια τράπεζα που λέγεται KWF, γιατί η Γερμανία δεν υπάρχει σαν κράτος!

Η Γερμανία, μετά από τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο δεν έκανε καμία Διακήρυξη. Η Γερμανία δεν έχει ψηφίσει Σύνταγμα. Βρίσκεται σε μια κατάσταση που προσδιορίζει την θέση της, ως μια εταιρεία.

Επειδή, υποτίθεται, έχει κεφάλαια, θα ήθελα να μιλήσω για την DEUTSCHEBANK, η οποία βρίσκεται σε μια πολύ άσχημη οικονομική θέση. Ουσιαστικά έχει πτωχεύσει. Έχει ένα χρέος γύρω στα 73 τρισεκατομμύρια δολάρια, την στιγμή που το γερμανικό Ακαθάριστο Προϊόν είναι  μόνο 3, 3 τρισεκατομμύρια. Αυτό σημαίνει ότι αυτό το χρέος δεν πρόκειται ποτέ να πληρωθεί. Ήδη τα CDS της DEUTSCHEBANK έχουν περάσει κάθε όριο, που σημαίνει ότι είναι ήδη πτωχευμένη.

Αυτή η πτωχευμένη τράπεζα, αυτή η πτωχευμένη χώρα υποτίθεται ότι δανείζει εμάς. Πώς μπορεί να γίνεται αυτό; Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι ζούμε μια εικονική πραγματικότητα.

Μ. ΛΕΚΟΣΗΣ: Θέλω να μεταφέρω μια ερώτηση από αρκετούς συνανθρώπους μου που με ρώτησαν για αυτό,  σχετικά με μια ανάρτηση που ανέβηκε πριν λίγες μέρες από τον alfeiospotamos.gr  που ξέρουμε ότι εκεί ανεβαίνουν μόνο γεγονότα, σχετικά με τα χρέη της DEUTSCHEBANK και το ποιος το κατέχει. Αν υπάρχει δυνατότητα να μας δοθούν επιπλέον στοιχεία, αλλά αν δεν γίνεται για στρατηγικούς λόγους, ας αναφερθούμε περισσότερο σε αυτό το γεγονός.

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ήδη ανέφερα ότι η DEUTSCHEBANK έχει ήδη ένα χρέος στα 73 τρισεκατομμύρια δολάρια το οποίο το ισοσκελίζει με παράγωγα, τα οποία δεν είναι τίποτα παρά ένα στοίχημα. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει καμία πραγματική κάλυψη των χρεών αυτών και ουσιαστικά είναι ένας ισολογισμός οποίος ισοσκελίζεται με ένα παιχνίδι των παραγώγων, το οποίο δεν είναι πραγματικό. Αυτό έχει γίνει αντιληπτό από τους επενδυτές, τα ομόλογα ασφαλείας, τα λεγόμενα CDS έχουν πάρει τεράστιες διαστάσεις που σημαίνει ότι ουσιαστικά η DEUTSCHEBANK είναι πτωχευμένη.

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: Έλενα Αλεξίου

Επιμέλεια: Πλάτων Πισατίδης ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

Αφήστε μια απάντηση