Η ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΧΘΟΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ. NEW RADIO 11/2/2900 (Απομαγνητοφώνηση ομάδα ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)

ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

radio

NEW RADIO 11-2-2016

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Η ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΧΘΟΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ

Η ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΑΡΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ…

Γ. ΤΑΡΑΣ: Καλησπέρα Γιάννη. Σε παρακολουθώ να τρέχεις από την μια άκρη της Ελλάδας στην άλλη.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Το καθήκον του καθενός τον καλεί σε κάθε γωνιά της Ελλάδας να ενημερώσει τα αδέρφια του, να δώσει τις πληροφορίες που πρέπει να ενημερωθούν όλοι, να δώσει τις πληροφορίες, να τις δουν, να τις κατανοήσουν και να τις αξιοποιήσουν ως Έλληνες που είναι ΑΜΕΣΑ ΥΠΟΧΡΕΟΙ από την ίδια τους την ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ΝΑ ΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΘΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ.

Αυτό είναι η τεράστια ευθύνη του καθενός μας, που όλοι πρέπει να το κατανοήσουμε πρώτα από όλα και να πράξουμε ανάλογα. Διότι, έχουμε έναν πολύ σοβαρό αγώνα κι όποιος δεν θέλει να συμμετέχει, ενώ είναι Έλληνας, είναι ΛΙΠΟΤΑΚΤΗΣ. Είναι πολύ σοβαρό αυτό που λέω, αλλα΄είναι κι η πραγματικότητα.

Γ. ΤΑΡΑΣ: Είναι πολύ σοβαρό αυτό που λες και θα έλεγα και σκληρό.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Δεν υπάρχει «σκληρό» και «μαλακό».  

Η ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΑΡΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ.

Αυτό δεν μπορεί να αλλάξει πάνω σε αυτόν τον πλανήτη. Είναι όλα δικά μας και πρέπει να τα προστατεύσουμε και να τα παραδόσουμε ακέραια στις επόμενες γενεές.

ΦΕΚ ΤΟΥ 1966: ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΧΡΕΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΤΗΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ…ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΗΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ( ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ) ! ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΙ ΟΝΟΜΑΤΑ... ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΘΥΜΩΣΕΙΣ !

Δυστυχώς η Ελλάδα, ο Ελληνισμός, οι Έλληνες, ο πλούτος και η περιουσία τους βάλλεται παντοιοτρόπως από όλα αυτά τα μογγολικά παιδιά που μας έχουν για 2.500 χρόνια σε μια διαρκή και μόνιμη γενεοκτονία. Δυστυχώς οι περισσότεροι δεν την κατανοούν. Μεταχείριζονται τους πιο δόλιους τρόπους. Μέχρι εχθές μας σκότωναν εν ψυχρώ και χωρίς δίκη για να εξαφανιστούμε από προσώπου γης και να χάσουμε κάθε Κληρονομικό μας πλούτο, κάθε Κληρονομικό Καταπίστευμα που έχει ο Έλληνας στον πλανήτη γη. Τα τελευταία χρόνια μας κτυπούν αλύπητα μέσω Χρέους.

Είδαμε σήμερα να βγαίνει δημόσια ένα ΦΕΚ του 1966, 18 Ιουλίου του 1966, με ένα ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ το υπ’ αριθμόν 594 που αυτό το κοπρόσκυλο, αυτός ο προδότης του Ελληνισμού κι ο σφάχτης του Ελληνισμού, ο Κωνσταντίνος ο Βασιλιάς υπογράφει στο όνομα του Ελληνικού λαού και ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ  ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, δηλαδή, ΧΡΕΩΝΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΧΡΕΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΦΑΖΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΥΤΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Δηλαδή, ότι πρέπει οι Έλληνες να πληρώσουν τα χρέη της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας! Κάποια στιγμή πρέπει να ξυπνήσουμε από τον τεράστιο λήθαργο που έχουμε οι περισσότεροι! Πόσο θα τους αφήνουμε να μας γενοκτονούν; Πόσο θα τους αφήνουμε με το πρόσχημα τα χρέη, να ρυθμίζουν την ζωή, έτσι ώστε να εξαφανίζουν τον Ελληνισμό και τον Έλληνα! Να σκοτώνουν εμάς και τα παιδιά μας, να μας κλέβουν την ίδια την ζωή, να μην έχουμε μέλλον! Πόσο κορόιδα ακόμα θα πιαστούμε;

Το ωραίο είναι ότι σε αυτό το ΦΕΚ αναφέρεται ότι υπάρχει και η γνωμοδότηση υπ’αριθμόν 592 του 1966 του Συμβουλίου της Επικρατείας. Εδώ να δεις και να τρελαίνεσαι: «Μετά από την πρόταση του ημέτερου Υπουργικού Συμβουλίου» και επικυρώνουν χρέος της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας προς τους Γάλλους να το πληρώσουν οι Έλληνες.

Γ. ΤΑΡΑΣ: Όλα τα είχαμε δει Γιάννη, αλλά αυτό το πράγμα δεν το είχαμε ξαναδεί.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Υπάρχουν κι άλλα ΦΕΚ και σταδιακά βγάζουμε όλες τις πληροφορίες και είναι χιλιάδες πληροφορίες και είναι από πολλές πλευρές. Να τις δουν όλοι οι Έλληνες και να καταλάβουν καλύτερα τι έχει γίνει εναντίον τους.

Στο συγκεκριμένο αυτό ΦΕΚ υπάρχει αναγνώριση δανείου του 1833. Μα το 1833 τον Ιούλιο, που αναφέρεται το ΦΕΚ, είναι ό,τι έχουν στήσει την ιδιωτική εταιρεία «Βασίλειο της Ελλάδας» οι Βαυαροί. Αναγνωρίζει δηλαδή  χρέος της ιδιωτικής εταιρείας των Βαυαρών, ότι δέχεται να το πληρώσει ο Ελληνικός λαός. Γιατί; Ποιος ο λόγος; Πόσο στημένο είναι εναντίον μας το παιχνίδι; Πώς γίνεται ένας ελέω Θεού ηλίθιος να μπορεί να χρεώνει τους Έλληνες; Και τα άλλα βρωμόπαιδα στην Ευρώπη που το παίζουν τραπεζίτες να λένε ότι είναι και έγκυρο;

Γ. ΤΑΡΑΣ: Βλέπω εδώ  ότι λέει: «…το ελληνικό δάνειο 5% 1833, το τρίτον του κεφαλαίου που έχει εγγυηθεί το γαλλικό κράτος…» Νόμος της 14ης Ιουνίου του 1833 και διάταγμα της 9ης Ιουλίου του 1833. Τι είναι αυτή η εγγύηση;

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Καλό είναι να μας απαντήσει το «Βασίλειο της Ελλάδος».

ΠΩΣ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΟ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΩΝ ΓΑΛΛΩΝ ΣΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ;

ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΠΕΣΑΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ;

Τι μας ενδιαφέρει εμάς τους Έλληνες; ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΟΥ;

Κι αυτό να ψηφίζεται μέσα στην Βουλή των Ελλήνων. Γιατί αν πάμε να δούμε ποιοι είναι αυτοί που υπογράφουν το ΦΕΚ του 1966, θα τραβάτε τα μαλλιά σας. Θα σας διαβάσω τα ονόματα: ο Βασιλιάς ο Κωνσταντίνος, ο Πρωθυπουργός της τότε κυβέρνησης ο Στεφανόπουλος, ο αντιπρόεδρος Αθανασιάδης Νόβας και τα μέλη της τότε κυβέρνησης: Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ζει αυτό το ζώο και σήμερα ακόμα! Τσουδερός, Στεφανάκης, Ζαΐμης, Αποστολάκος, Μελάς, Κοθρής, Γκλαβάνης, Μαρής, Μπακατσέλος, Σαββόπουλος, Καραθόδωρος, Ρέντης κα.

Είκοσι τρεις Υπουργοί της τότε Κυβέρνησης. Μας ξαναχρεώνουν τα χρέη της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, των δολοφόνων μας. Από την πλευρά των Γάλλων υπογράφει κάποιος Λέων Μάρτιν από το μέρος της Εθνικής Ενώσεως των Γάλλων Κομιστών Χρεογράφων.

Προσέξτε: Οι Γάλλοι έχουν κάνει Εθνική Ένωση Κομιστών Χρεογράφων. Πρόεδρος αυτής της Ένωσης είναι ο Λέων Μάρτιν, ο οποίος υπογράφει την Σύμβαση με την τότε Κυβέρνηση μέσω του Γαζή, που είναι ο Πρόεδρος της Ελληνικής Αντιπροσωπείας στο Παρίσι το 1965 και Διοικητής της Εθνικής Τράπεζας.

Δηλαδή, ένας Πρόεδρος Τράπεζας, διοικητής τράπεζας δεσμεύει και χρεώνει τους Έλληνες να πληρώσουν το χρέος των δολοφόνων τους, της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας κι έρχεται ο Βασιλιάς, εν ονόματι του Ελληνικού λαού και το επικυρώνει με ΦΕΚ επίσημα.

Δηλαδή, είναι από τα απίστευτα που έχουν γίνει στην Ελληνική πραγματικότητα.

Γ. ΤΑΡΑΣ: Έχουν ορίσει και τις δόσεις που πρέπει να αποπληρωθούν.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Και λέει: «κυρούται  η μεταξύ των κυβερνήσεων του Βασιλείου της Ελλάδος και της Γαλλικής Δημοκρατίας συναφθείσα εν Παρισίοις, την 14ην Δεκεμβρίου 1965, συμφωνία διακανονισμού Γαλλικών οικονομικών απαιτήσεων εκ Προπολεμικών Κρατικών Δανείων και Οφειλών εις Ξένον Νόμισμα μετά των τριών παραρτημάτων αυτής ήτοι:

Α) της συμφωνίας διακανονισμού της οφειλής εκ της συμμετοχής της Ελλάδος εις το Δημόσιον Χρέος της Παλαιάς Οθωμανικής Αυτοκρατορίας

Δηλαδή, το Βασίλειο της Ελλάδος, που μετά αυτή η εταιρεία άλλαξε όνομα κι έγινε «Ελληνική Δημοκρατία», συμφώνησε να αποπληρώσει μέρος των δανείων της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας προς την Γαλλία. Αυτά είναι απίστευτα πράγματα. Αυτά τα έχουν κάνει υποτίθεται για το καλό των Ελλήνων.

Αν δούμε όλα τα ΦΕΚ από το 1947 το τι χρέη έχουν υπογράψει παλαιοτέρων και διαγραμμένων δανείων ή τρίτων και τα έχουν φορτώσει στους Έλληνες, το αποτέλεσμα που θα βγάλουμε είναι απίστευτο.

Για αυτό, να γνωρίζετε όλοι ότι μέχρι το 2099 στην Παγκόσμια Διατραπεζική Σκηνή, επίσημα, η Ελλάδα φέρεται ότι έχει ομόλογα χρέους που κυκλοφορούν στα Διεθνή Χρηματοπιστωτικά Ιδρύματα πάνω από 2.520.000.000.000 δολάρια συνολικό χρέος! Τα νούμερα είναι απίστευτα!

Εδώ με απόδειξη το ίδιο το ΦΕΚ που ψηφίζεται από την τότε Βουλή και αναγνωρίζεται επίσημα από το τότε Ελληνικό κράτος ότι χρεώνονται οι Έλληνες το παλιό χρέος της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΤΟΥΣ δηλαδή! Κι αυτό το έκαναν Έλληνες μέσα στην Ελληνική Βουλή.

Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ..

Αν δεν καταλάβουμε όλοι ότι έχουμε άμεση υποχρέωση να κινηθούμε και να πάρουμε το Κράτος και να το ελέγξουμε και να αποδόσουμε Δικαιοσύνη, η φυλή μας θα τελειώσει, είτε το καταλάβουμε, είτε όχι!

ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΡΟΠΟΥΣ! Η ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, Η ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΑ ΧΑΘΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!

Είναι χιλιάδες οι πληροφορίες που βγάζουμε κάθε μέρα. Είναι πάρα πολλά ό,τι κάνουν οι διεθνείς τραπεζίτες, οι Μογγόλοι, οι Σιωνιστές εναντίον του Έθνους της Ελλάδος. Και μέσα από το τεράστιο χρέος που μας έχουν φορτώσει σήμερα, μας γενοκτονούν συνειδητά.

Είδαμε τους τεράστιους ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ οι οποίοι είναι στο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΟΗΕ και τους επικυρώνουν κάθε χρόνο, εκτός από τους επίσημους Αξιωματούχους του Ελληνικού κράτους, δηλαδή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο Υπουργός των Οικονομικών και ο Πρέσβης του Υπουργείου Εξωτερικών που έχει τα Οικονομικά στον ΟΗΕ, αυτούς λοιπόν τους λογαριασμούς με την απόδοση 4% και με τα πολλά τρισεκατομμύρια δολάρια να τους επικυρώνουν κάθε χρόνο οι ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ και να βεβαιώνουν τα ελληνικά χρήματα.

Αν μελετήσουμε ακριβώς πόσοι οργανισμοί και ποιοι επικυρώνουν τα Ελληνικά χρήματα, θα δούμε ότι πρώτα και πάνω από όλα είναι, όλα τα ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ και το ΠΟΙΝΙΚΟ και το ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ και η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ αλλά και πάνω από όλα η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΩΝ.

Δεν μπορώ να ξεχάσω την Πρόεδρο Εισαγγελέων και Δικαστών στην Ελλάδα, την Θάνου, που έγινε και υπηρεσιακός Πρωθυπουργός, όταν με κάλεσε ο Δήμαρχος της Ραφήνας σε μια εκδήλωση που έκανε το Ειρηνοδικείο της περιοχής και όλοι μαζί οι δικαστές έκλαιγαν με μαύρο δάκρυ, για τα σπίτια των πολιτών που τα παίρνουν οι τράπεζες. Εκεί παρίστατο και η Πρόεδρος Δικαστών και Εισαγγελέων. Όταν μου δόθηκε ο λόγος και άρχισα να μιλάω για τα Καταπιστεύματα των Ελλήνων και τους τεράστιους λογαριασμούς και τα πάρα πολλά Εθνικά Κεφάλαια που έχουμε στα Παγκόσμια Ταμεία και στην διαχείριση ξένων τραπεζιτών, η Θάνου που ήταν μπροστά μου στα 2-3 μέτρα, κόντεψε να βγει μέσα από το σουμιέ της καρέκλας, γιατί τα ήξερε η Πρόεδρος των Εισαγγελέων και Δικαστών. Γιατί τα υπογράφουν!

Όταν η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΩΝ σου υπογράφουν 115 τρισεκατομμύρια με απόδοση 4% τον χρόνο στο Παγκόσμιο Ομοσπονδιακό Αποθεματικό, τα ήξερε πολύ καλά και ήξερε πολύ καλά τι έλεγα. Όπως ήξερα κι εγώ ότι ήξερε όμως και κάποια στιγμή να ξαναφρεσκάρετε αυτό το βίντεο για να δείτε και την συμπεριφορά, γιατί φαίνεται μέσα στο βίντεο η συμπεριφορά της Προέδρου, πώς χωνόταν μέσα στην καρέκλα και παρακαλούσε να ανοίξει η γη να την καταπιεί!

Αν έλεγα εγώ κάτι ψέμματα μπροστά στον Πρόεδρο Δικαστών και Εισαγγελέων, θα ήταν λογικό ότι εκείνη την στιγμή είχα την ευθύνη του λόγου μου και αν έλεγα αναλήθειες και ψέμματα, θα έπρεπε να στραφεί νομικά εναντίον μου, αντί αυτού κατάπινε την καρέκλα. Γιατί ήξερε πολύ καλά ότι είναι αλήθεια τα ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ που είχε έρθει εκεί να κλάψει που έπαιρναν τα σπίτια των πολιτών.

Κι όταν τους είπα ότι μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε αμέσως με εντολή Δημάρχου, ως Θεσμού, να δομηθεί χρηματοδότηση για να αποπληρώσουμε και τα δάνεια που τους παίρνουν τα σπίτια και να έρθει ανάπτυξη στην ζωή τους και να πάρουν οι Έλληνες την ζωή στα χέρια τους, μουγκάθηκε τελείως και προσπαθούσε μια ειρηνοδίκης να μου περιορίσει τον χρόνο για να μην μιλήσω πολύ.

Γιατί η Πρόεδρος Δικαστών και Εισαγγελέων είχε έρθει σε μεγάλη δυσκολία που υπογράφουν τα Ελληνικά χρήματα στους Παγκόσμιους Ισολογισμούς.

Δείτε πόσο σοβαρό είναι αυτό το πράγμα! Έχει τεράστια σημασία να καταλάβουμε ποιοι είναι Θεσμικά ο κάθε ένας που συνηγορεί στην δολοφονία ΜΑΣ, στην Γενοκτονία ΜΑΣ!

ΛΟΥΚΑΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ… ΕΠΙΚΥΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟ 2Ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ…

Για θυμηθείτε αυτό το βόδι τον Εβραίο τον Λουκά Παπαδήμο, από πού έφυγε για να έρθει εδώ να γίνει Πρωθυπουργός και να κάνει το 2Ο Μνημόνιο;

Ήταν υποδιοικητής της Κεντρικής Ευρωπαϊκής Τράπεζας, κάτω από τον Ντράγκι δηλαδή. Ως υποδιοικητής της Κεντρικής Ευρωπαϊκής Τράπεζας μετέχει στο ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ, το οποίο έρχεται κι αυτό και επικυρώνει κάθε χρόνο τα 700 τρισεκατομμύρια δολάρια –όσα έχουν γίνει- των Ελλήνων, του Κυρίαρχου Ελληνικού Έθνους τα οποία είναι στο Παγκόσμιο Ομοσπονδιακό Αποθεματικό και εγγυούνται τα Παγκόσμιο Νόμισμα, που είναι ένα ψίχουλο μπροστά στον Πλούτο των Ελλήνων.

Ο Παπαδήμος ενώ υπέγραφε επί σειρά ετών ως μέλος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής τα τρισεκατομμύρια των Ελλήνων, ήρθε στην Ελλάδα κι τον έβαλαν Πρωθυπουργό όλα τα κοπρόσκυλα μέσα στην Βουλή, να υπογράψει και να βάλει τους Έλληνες να πεθάνουν με ένα 2ο Μνημόνιο.

Για να αναλογιστείτε τι έγινε; Ποιος σε βάζει στο Μνημόνιο; ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ που στα ΕΓΚΥΡΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ. Δεν είναι τυχαίος! Είναι πρώην διοικητής της Τράπεζας Ελλάδος και στην συνέχεια είναι υποδιοικητής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και μετέχει του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ποια Ευρωπαϊκή Ένωση; ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ!

Κυριολεκτικά είναι μια εταιρεία. Δεν έχει κυριαρχία, δεν έχει κρατική υπόσταση και οντότητα! Είναι μια εταιρεία και φεύγει ένας υπάλληλος της εταιρείας και έρχεται να κάνει τον Πρωθυπουργό στους Έλληνες, τους Κυρίαρχους Αυτόχθονες Έλληνες Ιθαγενείς; Να κάνει τον Πρωθυπουργό και να βάλει το 2ο Μνημόνιο, ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥΣ, ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ κι αυτός ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ της Κυριαρχίας των Ελλήνων και της ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙ ΚΑΘΕ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ; Και κάποιοι χειροκροτούσαν εδώ στην Ελλάδα;

ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΑΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΕΙ ΑΚΕΡΑΙΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ…

Τελικά, πόσα ακόμα να εμφανίσουμε στους Έλληνες για να αποφασίσουν να ξυπνήσουν, για να καταλάβουν ότι τους γενοκτονούν και να πάρουν ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥΣ; Πλέον έχουμε να φτάσει να βλέπουμε τον κόσμο σε μια κατάσταση, που δεν ξέρω αν είναι φόβος, ή ασχετοσύνη ή παραπλάνηση του μυαλού τους. Τους έχουν ρίξει τόσο ψεύτικη πληροφορία τόσα χρόνια που δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που τρακάρει επάνω του. Δηλαδή, συμβαίνουν πράγματα τα οποία δεν μπορούν να εξηγηθούν ούτε με την λογική. Φτάσαμε να δώσουμε μέχρι και την υπογραφή του Σαρτζετάκη και του Καραμανλή, ως Προέδρου της Δημοκρατίας και άλλων, σε άλλους ισολογισμούς, τι πρέπει να γίνει άλλο, για να καταλάβουν οι Έλληνες ποια είναι η οντολογική τους θέση;

Βγαίνουν το 2011 οι Δικηγόροι και ο ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ και κάνει μια συγκεκριμένη ανακοίνωση η οποία ούτε λίγο, ούτε πολύ κατακεραυνώνει την κυβέρνηση και λένε ότι το «αμετάκλητα» και «άνευ όρων» από την ασυλία προστασίας Εθνικής Κυριαρχίας που παραιτήθηκε η Ελλάδα, όχι μόνο είναι έκνομο, όχι μόνο δεν ισχύει η σύμβαση, αλλά δεν υπάρχει και τέτοιος όρος!

Έχει σημασία να το καταλάβουμε αυτό! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΟΡΟΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΕΜΠΟΛΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ. Για αυτό λένε, πολύ σωστά,  οι δικηγόροι για τον πρωτόγνωρο όρο που δεν συναντάται ούτε σε αποικιοκρατικές συμβάσεις.

Είναι όρος που παραβιάζει θεμελιώδεις αρχές του Δικαίου και των Εθνών και του Διεθνούς Δικαίου και του Εθνικού. Όπως πολύ σωστά το λένε οι δικηγόροι, αλλά μετά τους βλέπουμε να το βουλώνουν, τα καταπίνουν την λαλιά τους και να μην αναφέρονται ξανά σε αυτό. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά όταν τους απευθύνεσαι για αυτό, να τυρβάζουν περί άλλων, να μην δίνουν καμία απάντηση και να τρέπονται σε φυγή! Έχει τεράστια σημασία αυτό!

Τελικά, ποιον περιμένουν οι Έλληνες να τους σώσει, αν δεν αποφασίσουν να σηκωθούν επάνω και να πάρουν μόνοι τους την ζωή τους στα χέρια τους; Δεν θα έρθει κανένας!

Αν δεν το κάνουμε μόνοι μας και αν δεν το συνειδητοποιήσουμε ότι πρέπει να το κάνουμε εμείς οι ίδιοι και για τον εαυτό μας και για την πατρίδα μας και για τα παιδιά μας και για το μέλλον μας και για τους προγόνους μας, αλλά και για τους απογόνους μας που θα έρθουν στο μέλλον,  δεν θα το κάνει κανείς άλλος!

Άρα, είναι πολύ συγκεκριμένο και αυτό έρχεται ως Υποχρέωση και για αυτό μίλησα στην αρχή, για λιποταξία. ΕΙΝΑΙ ΛΙΠΟΤΑΚΤΗΣ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΕΓΕΙΡΕΤΑΙ ΝΑ ΑΞΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΤΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΤΟΥ ΕΔΑΦΗ ΚΑΙ ΥΠΕΔΑΦΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΑ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ!

Και δεν σημαίνει ότι επειδή το Έθνος μέχρι τώρα δεν έχει μιλήσει, ότι συναινεί σιωπηρώς! Είναι όλα έκνομα, όλα είναι παράνομα, είναι άνευ αξίας και μας κοροιδεύουν. Κάποιοι κάνουν πλάκα με τους Έλληνες! Κάποιοι κάνουν πλάκα και σκοτώνουν τους Έλληνες και οι Έλληνες δεν αντιδρούν! Αυτό γίνεται!

Αν δούμε ακριβώς ποια είναι η Κυριαρχία και πώς αυτό εκτυλίσσεται νομικά, θα δούμε και θα καταλάβουμε ένα πολύ συγκεκριμένο πράγμα ότι:

από την στιγμή που γεννιέσαι, ακολουθείς αιματολογικά την φυλή σου, ακολουθείς αιματολογικά την Ιθαγένεια των γονιών σου και έχεις εκ της Ιθαγένειας, που σου έρχεται ως συνέχεια των γονιών σου, συγκεκριμένες υποχρεώσεις.

Η πρώτη και η μεγαλύτερη υποχρέωση είναι να έχει την Κυριότητα και να Άρχεις δια αυτής σε κάθε Εθνική Περιουσία και μάλιστα οφείλεις να την χρησιμοποιείς ασφαλώς και πάνω από όλα να προστατεύεις την Εθνική Περιουσία με ό,τι αυτό συνεπάγεται και όποιας μορφής περιουσία κι αν είναι! Και στην συνέχεια, να την μεταφέρεις ακέραια και να την παραδώσεις στην επόμενη γενιά. Αυτό είναι υποχρέωση και όχι δικαίωμα. Κι όταν δεν κάνεις την υποχρέωση σου, είσαι λιποτάκτης και δεν υπάρχει καμία δικαιολογία, γιατί η ποινή είναι θάνατος και δεν έχει «δεν καταλάβα», «δεν το ήξερα», «δεν το ήθελα», ή «δεν το έμαθα».

ΕΙΝΑΙ Η ΦΥΣΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΑΡΧΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΟΥ, ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΣΟΥ, ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΟΥ ΚΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!

Άρα, κάθε Έλληνας έχει πολύ συγκεκριμένη Υποχρέωση, κάθε Έλληνας Αυτόχθων Κυρίαρχος Ιθαγενής έχει συγκεκριμένη Υποχρέωση να διαφυλάξει ακέραιη κάθε Ελληνική Περιουσία του Έθνους, η οποία του έρχεται με Κληρονομική σχέση ως Καταπίστευμα και να την παραδώσει ακέραιη στις επόμενες γενεές και αυτή την υποχρέωση δεν μπορεί ούτε να παραιτηθεί, ούτε να την μεταφέρει, ούτε να την απεμπολήσει.

Αυτό είναι έτσι από καταβολής Ανθρώπου πάνω στον πλανήτη γη κι αν το δούμε σε συνολική θέση πώς ακριβώς υποχρεούται να πράξει το Έθνος, αφού δεν μπορεί να μεταφέρει μέρος ή ολοσκερώς την Κυριαρχία του και αφού δεν μπορεί να παραιτηθεί αυτής και εφόσον ό,τι έχει φτιαχτεί, έχει φτιαχτεί τόσες χιλιάδες χρόνια με χρήση του κληρονομικού πλούτου. Γιατί, αν το πάμε λίγο πίσω, θα δούμε ότι έπαιρνε εντολή από τους θεματοφύλακες του Κληρονομικού Πλούτου, όποιος κρινόταν άξιος να πάει να φτιάξει μια πόλη από την αρχή, για να την παραχωρήσει η Πολιτεία στους κληρονόμους της, να διαβιώνουν εκεί και πάντα να την μεταφέρουν ακέραιη στις επόμενες γενιές. Ουδείς μπορούσε να παρακάμψει αυτό. Η ίδια η Πολιτεία, μέσα στην πόλη που δημιουργούταν, στο πολεοδομημένο οικισμό, ο οποίος έπρεπε να έχει θέατρο, λουτρά, αποχευτικό σύστημα, υδρευτικό σύστημα, αγορά, βουλευτήρια, εντευκτήρια, ναούς και πολλά ακόμα οικοδομήματα, οικίες για να διαμένουν οι Κληρονόμοι, όλα αυτά ήταν παράγωγα του Κληρονομικού Πλούτου, φτιάχθηκαν από επένδυση Κληρονομικού Πλούτου, ανήκαν απο κοινού σε όλο το Έθνος κι όλοι είχαν την εξής υποχρέωση: ΝΑ ΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΑΚΕΡΑΙΗ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΘΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ.

Από την στιγμή που είναι έτσι φτιαγμένο στον πλανήτη Γη το ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ-ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ, πώς κάποιος μπορεί να πάρει ένα κομμάτι του ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ, ένα κομμάτι της Περιουσίας του Έθνους και να το κάνει Ιδιο-κτήμα και να λέει ότι είναι Ιδιοκτήτης; Γιατί η ίδια η λέξη δηλώνει την απάτη, ότι «έκανα εγώ ο ίδιος κτήμα μου κάτι».

Πώς το έκανες, αφού είναι του Έθνους και δεν παραχωρείται, δεν μεταβιβάζεται και δεν απεμπολείται; Πώς το έκανες Ίδιο-κτήμα ένα περιουσιακό στοιχείο που είναι του Έθνους και δεν μεταβιβάζεται η Κυριαρχία του; Άρα, εδώ θα αρχίσουμε να σκεφτόμαστε και να κατανοούμε πόσο δόλο είχε κάποιος, ή κάποιο ιερατείο που ξεκίνησε να σκοτώνει τους Έλληνες χωρίς καν δίκη, μόνο και μόνο επειδή ήταν Έλληνες, για να εξαφανίσει τους μοναδικούς απογόνους, Κληρονόμους κάθε Ελληνικής Εθνικής Περιουσίας και να την κάνει Ίδιο-κτήμα του. έτσι φτάσαμε από την Εθνική Περιουσία των Ελλήνων κάποιοι αυτόκλητοι να γίνουν Ιδιο-κτήτες των Ελληνικών περιουσιακών στοιχείων και να λένε ότι ως φυσικά πρόσωπα έχουν ιδιο-κτησία! Πού τα βρήκες; Είναι του Έθνους τα πάντα!

Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΦΕΙΛΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΣΣΕΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΣ ΤΗΣ

Εδώ θα καταλάβετε ότι το Έθνος, ξεκινώντας και δημιουργώντας την δική του Νομική Ομπρέλα, που προεκτάθηκε στον Πολιτικό Φορέα, από την Ε.ΣΥ του κάθε Δήμου για να συμμετέχει νόμιμα και να έχει εκπροσώπηση μέσω της συμμετοχής του το ίδιο το Έθνος, φτάσαμε στον Πολιτικό Φορέα, την μεγάλη ομπρέλα του Έθνους.

Ο Πολιτικός Φορέας του Έθνους έκανε συγκεκριμένη ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ που είναι γύρω στις 40 σελίδες και πρέπει να διαβάσουν όλοι οι Έλληνες για να καταλάβουν ότι μέσα της, αυτή η Προγραμματική Δήλωση περιλαμβάνει την πλήρη αποκατάσταση και απελευθέρωση κάθε Έλληνα στον πλανήτη γη. Το πρώτο πράγμα που λέει είναι ότι θα δώσει η Πολιτεία σε κάθε μέλος της, σε κάθε Έλληνα Κληρονόμο, Αυτόχθονα, είτε που είναι στην ζωή, είτε που θα γεννηθεί, πολεοδομημένο τμήμα της Πολιτείας, σπίτι δηλαδή, για να μένει!

Γιατί η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΦΕΙΛΕΙ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΣΣΕΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΥΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΣ ΤΗΣ.

Όταν αυτό το δούμε μέσα στο λεγόμενο Ελληνικό κράτος, θα δούμε ότι αυτό το κράτος σκοτώνει τους συνεχιστές του. Σκοτώνει τους Έλληνες Αυτόχθονες Κληρονόμους της κάθε Ελληνικής Εθνικής Περιουσίας, γιατί δεν είναι η Πολιτεία των Ελλήνων, αλλά ένα ανθελληνικό κατασκεύασμα, μια ιδιωτική εταιρεία που ο σκοπός της είναι να σκοτώσει τον Έλληνα και τον Ελληνισμό. Για αυτό βλέπουμε κι όλα αυτά τα χάλια που γίνονται εναντίον μας και ενώ δεν μπορούν να βγάλουν εν ψυχρώ το πιστόλι και να μας πυροβολούν στο μέτωπο, μας σκοτώνουν διαρκώς και συνεχώς μέσω του οικονομικού μαρασμού και της εξαθλίωσης.

Σκεφτείτε πόσοι Έλληνες έχουν αυτοκτονήσει, αλλά και πόσα Ελληνόπουλα δεν γεννήθηκαν γιατί οι αβάσταχτες οικονομικές συνθήκες δεν αφήνουν τους Έλληνες να τεκνοποιήσουν για τους όποιους δύσκολους όρους τους έχουν βάλει στην ζωή τους. Θυμηθείτε ότι θεωρείται τεκμαρτό εισόδημα το παιδί. Η οικογένεια που έχει παιδιά πληρώνει φόρους! Δηλαδή, δεν θέλουν να έχουμε απογόνους, γιατί αφού δεν θα έχουμε απογόνους από τον οικονομικό μαρασμό, ταυτόχρονα με την , φορολόγηση, ταυτόχρονα και με τις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης μας, τι θα γίνει σε μια-δύο γενιές; Είναι ξεκάθαρο, να το καταλάβουμε όλοι ότι αυτός ο μηχανισμός που παριστάνει το κράτος, αυτή η ιδιωτική εταιρεία, που ο επικεφαλής διευθυντής της, του λέει ένας άλλος διευθυντής, μιας άλλης εταιρείας, «είσαι ηλίθιος», δεν είναι των Ελλήνων και πρέπει να σηκωθούμε όλοι επάνω για να πάρουμε την Ελλάδα στα χέρια μας.

Είναι τόσο συγκεκριμένο και κατανοήστε αυτό σας είπα!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΤΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΧΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ-ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ.

Άρα, από καταβολής ‘Ελληνος και πλανήτη, ο Έλλην είναι εξασφαλισμένος και κάθε Κληρονόμος του. Πώς γίνεται λοιπόν τώρα να έρχεται ένα σύστημα μέσα και έξω από την Ελλάδα και να είναι εναντίον του Έλληνα, ενώ ταυτόχρονα του έχουν πάρει κάθε διαχείριση, κάθε πλούτο, για να το διαχείριζεται αυτό το καθεστώς που έχει βάλει στόχο να σκοτώνει τον Έλληνα;

ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ!

ΟΠΟΙΟΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΙΔΙΟ-ΚΤΗΜΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΛΕΨΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ..

Πρέπει να δούμε τι γίνεται πραγματικά, τι έχουμε, τι είναι δικό μας, γιατί είναι όλα δικά μας. Δεν έχει κανένας άλλος τίποτα! ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΝΑΝΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ! Ολος ο πλανήτης είναι δικός μας κι όλη η Ασία είναι δική μας με αποδείξεις! Όχι με λόγια!

ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΙ ΕΝΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΣΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΝΟΥΣ ΧΡΥΣΟΥ ΣΕ ΜΕΤΑΛΛΟ.

Αυτό είναι πολύ εύκολο να το καταλάβουμε ακόμα και μέσα από την Διακήρυξη και το Καταστατικό του Πολιτικού Φορέα, που λέει ξεκάθαρα, ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΟΣ ΠΡΟΣ ΕΜΑΣ, ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!

Του δίνουμε συγκεκριμένες εντολές που αναφέρονται ρητώς στο Καταστατικό του Φορέα. ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΟΥΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ. ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΡΥΠΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ. ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Και αφού είναι όλα των Ελλήνων, πώς ξαφνικά βρίσκονται σε άλλα χέρια; Γιατί δεν είναι δικά τους! Είναι κλεμμένα! Για να καταλάβετε πόσο απόλυτο δίκαιο έχει ο Αρτέμης ο Σώρρας από την αρχή με αυτά που λέει! Γιατί είναι όλα δικά μας! Όταν όλος ο πλανήτης, ό,τι είναι πάνω σε αυτόν, ό,τι είναι μέσα σε αυτόν, ό,τι είναι στην ατμόσφαιρα του, είναι των Ελλήνων, οποιοσδήποτε εμφανίζεται να έχει ιδιο-κτήμα, το έχει πάρει από τους Έλληνες και είναι κλεμμένο.

ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ! ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ = ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ –ΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

Πρέπει να καταλάβετε πώς δουλεύει η Κυριαρχία, τι είναι Κληρονόμος και πώς ακριβώς είναι το Κληρονομικό Δίκαιο, τι ακριβώς είναι το Καταπίστευμα, πώς δουλεύει και τι περιλαμβάνεται σε αυτό!

Διότι είτε δεν  θέλουμε να το καταλάβουμε, είτε δεν θέλουμε να το πιστέψουμε, είτε μας φαίνονται πολλά, είναι όλα δικά μας! Όποιος πει ότι έχει κάτι δικό μας, δεν το έχει αποκτήσει νόμιμα. Μας το έχει κλέψει, γιατί εμείς και να θέλαμε να του το δώσουμε, να του το παραχωρήσουμε, είτε να το πουλήσουμε, δεν μπορούμε! Είναι τόσο συγκεκριμένο νομικά με το Παγκόσμιο και το Ελληνικό και με οποιοδήποτε Δίκαιο πάνω στον πλανήτη. Πλην βεβαίως του Αγγλικού, το οποίο το έφτιαξαν οι Μογγόλοι για να κάνουν το παιχνίδι, όπως το θέλουν!

Έχει τεράστια σημασία να καταλάβουμε τι έχει στηθεί εναντίον μας! Όταν το κατανοήσουμε αυτό, θα καταλάβουμε ποιος είναι ο ρόλος και ο δικός μας σήμερα και πώς μπορούμε να τα πάρουμε όλα πίσω, αρκεί να οργανώσουμε την νομική μας παρουσία. Να οργανωθούμε δηλαδή, νομικά και αυτή η οργάνωση έχει ξεκινήσει μέσα από το κάθε Δήμο εντός και εκτός Ελλάδος που διαβιώνει το Έθνος! Αυτοί οι οποίοι το ξεκίνησαν, έχουν δώσει όρκο ότι δεν θα προδόσουν τους Έλληνες, γιατί εδώ φτάσαμε από προδοσίες. Αν αρχίσω να τις απαριθμώ, θα βγουν χιλιάδες! Πρέπει να κοπούν οι προδοσίες και να μην αφήσουμε κανένα περιθώριο σε κανέναν να προδόσει ξανά!

Αυτό που ξεκινήσαμε νομικά και δημιουργούμε μέσα από επίσημο Θεσμό με Καταστατικό περασμένο και εγκεκριμμένο από τα Πρωτοδικεία, από την Εφορία και από το ΓΕΜΗ είναι πάρα πολύ σοβαρό κι αυτόματα ο κάθε Δημοτικός οργανισμός αναγνωρίζεται παγκόσμια μέσα από τα συστήματα τους. Δεν κάνουμε κάτι από το μυαλό μας, δεν κάνουμε τους δικούς μας νόμους και τις δικές μας νομοθεσίες. Πάμε με τους δικούς τους και μπορούμε πάρα πολύ συγκεκριμένα, νομικά και έξυπνα να πάρουμε αυτά που έχουμε!

Αυτή η δόμηση  των Δημοτικών οργανισμών που έχουν το όνομα ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ είναι στην κυριολεξία η ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ-ΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΘΕ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ, ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ.

Και να θυμάστε κάτι, το οποίο είναι μόνο έτσι: Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ. Γενική Συνέλευση, παντού, ακόμα και στις εταιρείες κάνουν μόνο οι ιδιοκτήτες. Ποτέ δεν κάνει το προσωπικό!

Αρα, οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΘΕΣΜΙΚΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ.

Αυτό είναι λοιπόν Υποχρέωση του κάθε Έλληνα Κυρίαρχου Αυτόχθονα και δεν είναι δικαίωμα. Δεν είναι άμα θέλει να το κάνει! Είναι Υποχρέωση! Και επίσης είναι Υποχρέωση κάθε Έλληνα Κυρίαρχου Αυτόχθονα Ιθαγενή να δώσει Όρκο ότι δεν θα προδώσει τους Συνέλληνες του και να προχωρήσουμε όλοι μαζί ενωμένοι να πάρουμε πίσω τα δικά μας.

Αυτό που γίνεται σε κάθε Δήμο είναι πάρα πολύ σοβαρό! Έχουμε χιλιάδες όπλα να πολεμήσουμε. Έχουμε πάρα πολλά χρηματο-οικονομικά εργαλεία στην διάθεση μας! Δεν είναι μόνο αυτά τα 3ή 4  που ξέρετε ότι μας έδωσε ο Αρτέμης Σώρρας. Δεν είναι μόνο τα Παγκόσμια Ταμεία, δεν είναι μόνο η Κυριαρχία, αλλά έχουμε κι άλλα πολλά εργαλεία.

Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΠΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ.

Τίποτα δεν γίνεται τυχαία! Τίποτα δεν έχει αφεθεί στην τύχη του. Αυτό όμως που έχει στρατηγικά σχεδιαστεί, θα πρέπει να το υποστηρίξουν ΟΜΟΝΟΑ και ΟΜΟΨΥΧΑ οι ΈΛΛΗΝΕΣ ΕΞ’ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥΣ.

Αυτό κάνω λοιπόν κάθε μέρα ως Υποχρέωση που το έχω, να πηγαίνω παντού και να ενημερώνω τα αδέρφια μου, όπου μου ζητούν και να τους μεταφέρω πληροφορίες για να γίνει κατανοητό, τι ακριβώς έχουν κάνει εναντίον των Ελλήνων και τι ακριβώς πρέπει να κάνει ο Έλληνας για να τα πάρει πίσω.

ΟΤΑΝ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΚΑΤΑΝΟΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΞΕΣΗΚΩΝΕΤΑΙ…

Γ. ΤΑΡΑΣ: Ήδη μου έστειλαν το σχετικό βίντεο από την Ραφήνα, που είναι στις 6 Μαρτίου το 2014. αυτά τα χρόνια κάνεις έναν φοβερό αγώνα, έναν άθλο και θέλω να μου πεις με την εμπειρία σου, σε τι σημείο βρισκόμαστε; Δηλαδή, από την αρχή που ξεκίνησες, μέχρι σήμερα, πως σε αντιμετωπίζουν οι Έλληνες με όλα αυτά που μαθαίνουν;

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Με ρώτησες πώς με αντιμετωπίζουν οι Έλληνες. Οι Έλληνες ρουφούν σαν σφουγγάρια την Ελληνική Γνώση. Όταν η Ελληνική Ψυχή έρχεται σε επαφή με τις αποδείξεις και τα στοιχεία, κατανοεί αμέσως τι έχει συμβεί και ξεσηκώνεται.

Δυστυχώς, μέσα στην Ελληνική επικράτεια έχουμε πάρα πολλούς Γεφυραίους και απογόνους των Γεφυραίων και καθώς και ψευδο-Έλληνες που δουλεύουν εναντίον του Ελληνισμού και είναι πράκτορες ξένων καθεστώτων. Αυτοί είναι που καίγεται το μυαλό τους. Δεν τολμούν να μπουν σε καμία σοβαρή αντιπαράθεση. Είτε θα το ρίξουν στο θεολογικό, είτε στο δογματικό, είτε σε οποιαδήποτε ασυναρτησία. Όταν ο γραικύλος συναντά τον Έλληνα, όταν ο Γεφυραίος συναντά τον Έλληνα, του καίγεται το μυαλό. Δεν μπορεί να του αντιπαρατεθεί. Ξέρει ενδόμυχα ότι ο Έλληνας είναι ο Ιδιοκτήτης και ο Κυρίαρχος. Δεν μπορεί ποτέ να του αντισταθεί. Του καίγεται το μυαλό και μπαίνει στο παραλήρημα. Το έχουμε ζήσει πάρα πολλές φορές και με άλλους συναγωνιστές που γυρίζουμε την Ελλάδα. Επιεικώς, θα πω ότι τα ανθελληνικά σκουληκάκια που τολμούν να έρθουν σε καμιά ομιλία, ψελλίζουν και παραληρούν. Δεν μπορούν να πουν κάτι ουσίας και να αντιμετωπίσουν την Αλήθεια.

Γιατί, πριν και πάνω από όλα, είτε το θέλουμε, είτε όχι είναι ο Φυσικός Νόμος, το Αναγκαίο Δίκαιο, είναι η Κυριαρχία. Το χειρότερο είναι ότι οι Έλληνες αγνοούν, ή το αγνοούσαν μέχρι πρότινος αυτό, αλλά οι αντίπαλοι το γνώριζαν και για αυτό, συνειδητά πολύ και στοχευμένα, παραπλανούσαν τους Έλληνες για να μην καταλάβουν ποιοι είναι και κάνουν άσκηση Κυριαρχίας.

Για αυτό έχουν στήσει και τόσα κόμματα, αποκόμματα, παρακόμματα, λέσχες, καφενεία, μαγαζιά και πορνεία για να αποπροσανατολίζουν τους Ιδιοκτήτες-Κυρίαρχους! Όταν βγαίνει όμως η πραγματική Αλήθεια μπροστά, δεν τολμά κανείς να σταθεί μπροστά της.

Χαίρομαι που βλέπω Έλληνες στις ομιλίες να ρουφούν την πληροφορία και βλέπεις πραγματικά την Ελληνική Ψυχή να βγαίνει μπροστά. Για αυτό και έχουμε και χιλιάδες Ορκισμένους! Δεν είναι τυχαίο! Έχουμε πολλούς χιλιάδες πλέον ορκισμένους πολεμιστές. Μιλάμε για Ελληνικές ψυχές που βγαίνουν μπροστά κι όχι μόνο δεν φοβούνται, αλλά ξέρουν καλά ποιοι είναι! Συνειδητοποιούν την οντολογική τους θέση και δεν μπορεί να τους αντισταθεί τίποτα. Είναι μεγάλο πράγμα αυτό!

Γ. ΤΑΡΑΣ: Ναι, πραγματικά! Σε βλέπω πολλές φορές που νιώθεις και το βγάζεις έναν εκνευρισμό. Θέλεις πραγματικά να τους περάσεις την πληροφορία και να την καταλάβουν, αλλά εκνευρίζεσαι! Δεν ξέρω αν είναι αυτό θετικό ή αρνητικό στην όλη ενημέρωση.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Όντως, είναι εκνευρισμός, αλλά πολλές φορές είναι έντονη συγκίνηση. Είναι πραγματικά έντονη συγκίνηση, όταν γνωρίζεις πόσα εκατομμύρια Ελλήνων έχουν δολοφονηθεί άδικα, πόσο αίμα έχει χυθεί, αυτό το αίμα είναι ελληνικό και ζητάει δικαίωση. Όταν το γνωρίζεις αυτό, δεν εκνευρίζεσαι. Κι όταν μιλάς με αδέρφια σου, δεν έχεις το δικαίωμα να εκνευριστείς, όταν τους μεταφέρεις την Αλήθεια. Πολλές φορές όμως είναι έντονη συγκίνηση.

ΠΕΡΙ ΑΓΡΟΤΩΝ… ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΚΟΜΜΑΤΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΚΑΠΕΛΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ…

Γ. ΤΑΡΑΣ: Γίνεται ένας τεράστιος αγώνας από τους Συνέλληνες να ενημερώσουν τους αγρότες αυτές τις ημέρες και όλους τους Έλληνες βέβαια. Ανταποκρίνονται στο κάλεσμα; Γιατί βλέπουμε ότι θα κατέβουν στην Αθήνα, η αστυνομία να θέλει να τους εμποδίσει την είσοδο…

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Όλα αυτά είναι στημένα από το παρακράτος μέσα από τους δικούς του κομματικούς πράκτορες που πάντα ωφελούνταν και έπαιρναν τις επιδοτήσεις και τα τριπλοζυγίσματα… Το καθεστώς, για να μπορέσει να στηριχθεί και να υποστηριχθεί τόσα χρόνια έχει ένα 10%-15% μέσα στην κοινωνία μας, δικούς του πράκτορες, που πάντα τους έτρεφε πάντα κι αυτοί έτρεφαν το καθεστώς. Αυτοί θα παίρνουν εντολές και θα εκτελούν αυτά που θέλει το παρακράτος.

Η συντριπτική πλειοψηφία των Ανθρώπων κι όχι των Γεφυραίων κομματανθρώπων και απογόνων των λευί, έχουν καταλάβει και δεν γίνονται πλεόν υποχείρια. Έχω μιλήσει με πολλές χιλιάδες κόσμο και ξέρω πολύ καλά, το βλέπω στα μάτια τους και στην ψυχή τους, πώς αντιλαμβάνονται. Δεν θα γίνουν υποχείρια του καθεστώτος και του κάθε κομματάνθρωπου και κομματοπράκτορα.

Οι Έλληνες είναι πολύ έξυπνοι και αντιλαμβάνονται αμέσως και τα παράσιτα και αυτούς τους παράλυτους μηχανισμούς των κομματανθρώπων και βλέπουν ότι δεν τολμάει κανείς να βγει μπροστά. Δεν τολμάει να τους αντιμετωπίσει κανένας πολιτικός. Δεν τολμάει να τους δώσει καμία απάντηση σε κανένα ερώτημα. Κι όταν τους απευθύνουν κάποιο ερώτημα, ρίχνουν το κεφάλι και εξαφανίζονται!!!

Έρχονται τώρα οι πληρωμένοι κομματάνθρωποι να καπελώσουν τους αγρότες με τον εξής τρόπο: Μια κλίκα καμιά πεντακοσαριά άτομα που είναι του καθεστώτος, να κάνει ότι κατεβαίνει στην Αθήνα, να κάνει ότι δημιουργεί θέματα και επεισόδια και ότι κάνει ψηφίσματα κτλ. και ότι είναι η συντονιστική επιτροπή όλης της Ελλάδας! Δύο εκατομμύρια αγρότες εκπροσωπούνται από τα πεντακόσια κομματόσκυλα; Αυτοί θα κάνουν τις υποχωρήσεις και τις συμφωνίες με την Κυβέρνηση. Αυτό είναι το θέατρο του παραλόγου που προσπαθούν να παίξουν. Δεν πείθει κανέναν πλέον.

Όλοι έχουν καταλάβει, πώς τους εμπαίζουν και πώς τους δολοφονούν. Έχουν καταλάβει ότι όλοι αυτοί δεν έχουν το παραμικρό δικαίωμα να κάνουν το παραμικρό και ότι τους εμπαίζουν και τους δουλεύουν κι ότι όλα είναι μέσα από τις αποφάσεις του Δικαστηρίου του Λουξεμβούργου και του χαρτογιακά της ΤΡΟΙΚΑΣ, γιατί πλέον τα στοιχεία είναι εμφανή σε όλους.

Για αυτό και τον τελευταίο χρόνο έχουμε δώσει τόση βαρύτητα και στα μνημόνια και στην Κυριαρχία για να καταλάβουν όλοι οι Έλληνες ποια είναι η οντολογική τους θέση και πώς οι διευθυντές μιας ιδιωτικής εταιρείας, τριών εταιρειών για την ακρίβεια, παρέδωσαν σε άλλους τρεις άφραγκους τραπεζίτες την ζωή των Ελλήνων και των Ελληνοπαίδων.

Οι Έλληνες το έχουν καταλάβει και δεν δέχονται ένας χαρτογιακάς που το βράδυ κοιμάται με ζώο, με γουρούνι, με γαιδούρι ή με σκυλί  να υπογράφει ακόμα και πριν από δικαστική απόφαση, την κατάσχεση Ελληνικού περιουσιακού στοιχείου.

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΡΚΗ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΕ ΟΜΟΛΟΓΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΚΔΟΣΕΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ!!!!

Όπως έχουν αφήσει να κατασχεθεί όλη η Ελλάδα κι όπως έχουν κατασχέσει και εμάς ως Υπηκόους και υποτελείς και μας έχουν κάνει ΔΙΑΡΚΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΕ ΟΜΟΛΟΓΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΚΔΟΣΕΙ. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΡΚΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΕ ΟΜΟΛΟΓΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΚΔΟΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΑΦΡΑΓΚΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ!

Έχουν κάνει τους Έλληνες, ΔΙΑΡΚΗ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΕ ΟΜΟΛΟΓΑ! Δεν πάει εύκολα το μυαλό του ανθρώπου και δεν μπορεί να καταλάβει εύκολα ο καθένας τι λέω! Εμείς, με τα κορμιά μας, ως φυσικές οντότητες είμαστε ζωντανές εγγυήσεις λόγω κατάσχεσης σε ομόλογα χρέους που έχουν εκδόσει οι τραπεζίτες και κάποιοι άλλοι τραπεζίτες τα αγοράζουν!

Στις ημέρες της ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσες εκτελέσεις θα γίνουν! Αυτό θέλει δέκα φορές εκτέλεση, να βάζεις ζωντανή οντότητα ως εγγύηση σε ομόλογο, για να κερδίζεις χρηματιστηριακά λεφτά; Ποιος είσαι ρε ζωον που τόλμησες και να το σκεφτείς! Δεν μπορείτε να το φανταστείτε τι παραδειγματική τιμωρία θα γίνει για τα επόμενα 50.000 χρόνια! Αυτό δεν θα ξεχαστεί ποτέ!

Όπως και κάθε έναν Ελληνόφωνος που συναίνεσε λόγω νομικής θέσης, σε οποιοδήποτε πόστο της Εταιρείας που παριστάνει το κράτος και τάχα μου γνωμάτευσε νομικά ότι όλα αυτά ναι, σωστά γίνονται! Αυτοί να δείτε τι θα πάθουν!

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ

Γ. ΤΑΡΑΣ: Ο Τάκης ο Μακράκης από το Σίδνευ που λέει να σου διαβιβάσω τα συγχαρητήρια του για τον αγώνα που διεξάγεις για τον Ελληνισμό, χωρίς βέβαια να υποτιμήσει και τον δικό μας αγώνα.

Η Γεωργία Βαγενά ρωτάει για τον ρόλο των συμβολαιογράφων και την σύνδεση του Αναγκαστικού Δικαίου με τις Συμβολαιογραφικές πράξεις.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Αυτοί που έπρεπε να είχαν μιλήσει πρώτοι στην βρωμιά που κάνουν οι πολιτικοί, είναι οι συμβολαιογράφοι, γιατί είναι οι πρώτοι που εργάζονται μέσα στο Αναγκαστικό Δίκαιο και το γνωρίζουν τέλεια.

Πολλοί δικηγόροι, όταν τους ρωτήσεις για το Αναγκαστικό Δίκαιο προφασίζονται ότι δεν γνωρίζουν! Εγώ μπορώ να αποδείξω αυτή την στιγμή ότι γνωρίζουν όλοι οι δικηγόροι γιατί και αμοίβονται, για αυτόν τον λόγο. Αναγκαστικό δίκαιο μέσα στην Ελλάδα και στο Εθνικό Δίκαιο είναι διπλό. Για να μεταφέρεις οποιοδήποτε περιουσιακό στοιχείο αναγκαστικά πρέπει να γίνει συμβολαιογραφική πράξη και μόνο κατά αυτόν τον τρόπο ισχύει η μεταφορά του περιουσιακού στοιχείου σε άλλη ιδιοκτησία. Για να γίνει αυτό, το κάνει μόνο ο συμβολαιογράφος. Δεν μπορεί να το κάνει δικηγόρος. Δεν μπορεί να το κάνει ο οποιοσδήποτε, ακόμα και να μαζευτούμε 10 άνθρωποι να υπογράψουν μάρτυρες ότι εγώ πουλάω το σπίτι μου σε εσένα, δεν ισχύει αυτό! Υπάρχει συγκεκριμένα αναγκαστικό δίκαιο για το πώς μεταφέρεται και μεταβιβάζεται περιουσιακό στοιχείο. Αυτό σημαίνει ότι για να γίνει μεταβίβαση περιουσιακού στοιχείου πρέπει να υπάρχουν ΤΙΤΛΟΙ.

ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΙΤΛΟΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ, ΛΕΕΙ ΤΟ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ.

Ο συμβολαιογράφος υποδεικνύει στους δικηγόρους να ελέγξουν τους τίτλους κι εδώ εμπλέκονται οι δικηγόροι. Ένας από την πλευρά του αγοραστή κι ένας από την πλευρά του πωλητή, άρα εμπλέκονται σε κάθε αγοραπωλησία που επιβάλλεται από το Αναγκαστικό Δίκαιο δύο τουλάχιστον δικηγόροι για να ελέγξουν τους τίτλους και πληρώνονται για αυτό.

Άρα, δεν μπορεί να επικαλεστεί ο δικηγόρος ότι δεν το γνωρίζει, την στιγμή που πληρώνεται για αυτό. Αφού οι δικηγόροι ελέγξουν τους τίτλους και γνωματεύσουν ότι είναι πραγματικοί και αυθεντικοί και νόμιμοι, τότε προχωράει ο συμβολαιογράφος στην συμβολαιογραφική πράξη και αυτό επιβάλλει το Αναγκαστικό Δίκαιο.

Θα γνωρίζετε όλοι ότι ούτε δικηγόρος μπορεί να κάνει κατάσχεση, ούτε οποιοσδήποτε άλλος. Ο μόνος που μπορεί να κάνει κατάσχεση, πρόγραμμα πλειστηριασμού και τον πλειστηριασμό είναι ο συμβολαιογράφος. Γιατί είναι μέσα στο Αναγκαστικό Δίκαιο, αλλιώς θα μπορούσε να κάνει κατάσχεση και η αστυνομία, όπως και πλειστηριασμό, ή κάποιος παπάς, ο δήμαρχος κτλ. δεν μπορεί κανένας από όλους αυτούς, παρά μόνο ο συμβολαιογράφος μπορεί να κάνει τον πλειστηριασμό. Για να το καταλάβουμε σε βάθος τι είναι το αναγκαστικό δίκαιο.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΤΛΟΥΣ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΚΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ;

Αν το ψάξουμε και το προεκτείνουμε μέσα στο Αναγκαστικό Δίκαιο, Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΧΕΙ ΤΙΤΛΟΥΣ;

Από την στιγμή που η ΕΘΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΤΛΟΥΣ, ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΝΟΜΙΜΟ; ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΤΛΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΣΥΛΙΑ! ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΟ ΚΑΙ ΑΝΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΤΟ!

Πώς έρχονται αυτά τα κωλόπαιδα και λένε να πάρουν την Ελλάδα σε κατάσχεση, ακόμα και με μια διοικητική πράξη; Αυτό το λένε και τα τέσσερα μνημόνια. «ούτε ο εγγυητής ούτε τα περιουσιακά του στοιχεία εξαιρούνται λόγω εθνικής κυριαρχίας ή και για άλλον λόγο της δικαιοδοσίας κατάσχεσης πριν ή μετά την έκδοση δικαστικής απόφασης ή εκτέλεσης». Δηλαδή, πριν από την δικαστική απόφαση, δηλαδή με μια διοικητική απόφαση κατάσχεται οποιοδήποτε εθνικό περιουσιακό στοιχείο θέλει ο δανειστής! Σε ποιους τα λέτε αυτά; Στους Αυτόχθονες Κυρίαρχους Έλληνες; Θα σας κάνουν κιμά! Δεν θα βρίσκετε πλανήτη να κρυφτείτε ρε ζώα, γιατί είσαστε στην κυριολεξία ζώα που υποτιμήσατε τους Έλληνες-Ανθρώπους!!!

Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι θα γίνει αύριο το πρωί. Δεν θα βρουν να κρυφτούν πουθενά. Το έχω πει πολλές φορές ότι ο Σώρρας έκανε ένα πολύ μεγάλο κακό στους Έλληνες! Όχι τα λεφτά, ούτε την περιουσία!

Ο Σώρρας μίκρυνε υπερβολικά τον πλανήτη. Τον έκανε μια μπίλια που χωράει στην παλάμη ενός χεριού. Δεν θα ξέρουν που να πάνε! Αυτό είναι το μεγαλύτερο καλό του Αρτέμη Σώρρα στον Ελληνισμό.

Αν διαβάσουμε και μέσα από τα επίσημα στοιχεία της Παγκόσμιας σκηνής, του Παγκόσμιου Δικαίου και του Αναγκαστικού Δικαίου κι έχει τεράστια σημασία να δούμε τι λέει το Δίκαιο των Εθνών που είναι και Αναγκαίο Δίκαιο.

ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ

Πρέπει όλοι οι Έλληνες Αυτόχθονες να  αρχίσουν να ενημερώνονται σε βάθος και στα νομικά κομμάτια για να μην μπορεί να τους παραπλανήσει ξανά κανένας, αλλά πάνω από όλα για να μπορούν να διοικήσουν πραγματικά την Ελλάδα. Λέει το Δίκαιο των Εθνών που είναι Αναγκαστικό: «δύναται το Έθνος να παραχωρήσει στον αρχηγό του μόνο την χρήση των κοινών πραγμάτων του». δηλαδή, τα κοινά του πράγματα, το Έθνος στον Αρχηγό του, δεν έχει την δυνατότητα να παραχωρήσει τίποτα άλλο, παρά μόνο την χρήση των Κοινών Πραγμάτων «και να τα προσθέσει ταυτοτρόπως εις την περιουσίαν του κράτους και δύναται περιπλέον να παραδώσει την δεσποτείαν…» δηλαδή την επιμέλεια, γιατί «δεσπότης» είναι αυτός που του ανατίθεται η ευθύνη της επιμέλειας. Δηλαδή, δεν μπορεί να πουλήσει ή να μεταβιβάσει τίποτα από όλα αυτά. Μπορεί να δώσει την χρήση και την επιμέλεια σε έναν αρχηγό για να ορίσει για να έχει την ευθύνη και να επιμελείται τα Κοινά του Έθνους πράγματα, δηλαδή την Εθνική Περιουσία. «η παραχώρησις όμως της χρήσεως ή της δεσποτείας δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί χωρίς ρητή πράξη του ιδιοκτήτη, ήτοι του Έθνους που είναι ο ιδιοκτήτης». Εδώ είναι ξεκάθαρο ότι ζητάει ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ κι αφού οι μέτοχοι είναι Έθνος, μιλάει ρητώς για ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ-ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ κι αυτή είναι η ΡΗΤΗ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ, ΗΤΟΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!

Και λέει πιο κάτω: «αν το Έθνος δεν μιλάει, δεν μπορεί να υποστηριχτεί επί της σιωπηρής συγκαταθέσεως…» δηλαδή, δεν μπορούμε να πούμε ότι συναινεί  επειδή το Έθνος δεν μιλάει και το αιτιολογεί κιόλας λέγοντας: «ως επι το πλείστον, ο φόβος εμποδίζει το υπήκοον…» ούτε καν τον υπήκοο, για να δεις πόσο ευτελές παρουσιάζει το Δίκαιο των Εθνών το (ουδέτερο) υπήκοο, «να διαμαρτυρηθεί κατά των αδίκων επιχειρήσεων του κυριάρχου..».

Άρα, έρχεται κάποιος και σε καταλαμβάνει. Πχ. Οθωμανική αυτοκρατορία που έχει έναν σουλτάνο που σε κυνηγάει και σε σφάζει. Και εσύ δεν μιλάς! Δεν σημαίνει ότι επειδή αυτός σε κυνηγάει να σε σκοτώσει και εσύ δεν μιλάς, ότι συναίνεσες να έχει, ούτε καν την χρήση των Κοινών πραγμάτων του Έθνους, που είναι δική σου Κυριαρχία. Άρα, η Κυριαρχία του Έθνους των Ελλήνων που επεκτείνεται σε όλον τον πλανήτη, δεν παραχωρήθηκε ποτέ στην Ιωνία της Μικράς Ασίας! Ούτε καν στους Βυζαντινούς και πολύ περισσότερο, στους οθωμανούς! Άρα, όσα χρόνια και αν έχουν περάσει και κατέλαβαν δια των όπλων τα εδάφη, δεν είναι δικά τους. Είναι του Έθνους-ιδιοκτήτη από πάντα και δεν μπορούν να παραχωρηθούν, δεν μπορούν να απεμποληθούν, δεν μπορούν να μεταβιβαστούν. Άρα, ως της παρούσης, στις επόμενες χιλιάδες χρόνια, το ίδιο Έθνος θα παραμένει ο Κυρίαρχος Ιδιοκτήτης και αυτό δεν μπορεί να αλλάξει.

ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ!

Άρα, αυτό το μπουρδέλο που το λένε Τουρκία και είναι ιδιωτική εταιρεία, δεν έχει καμία Κυριαρχία! Αυτό, όλοι οι στρατιωτικοί μας το ξέρουν, αλλά δεν μιλάνε! Γνωρίζουν πολύ καλά ότι δεν έχει καμία Κυριαρχία και δεν είναι Κυρίαρχο Κράτος η ιδιωτική εταιρεία Τουρκία!

Το ξαναλέω: ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΥΓΚΑ! ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ.

Αυτό το μήνυμα να το πάρουν καλά όλοι οι στρατιωτικοί από μόνιμο λοχία και πάνω. Τους αφορά όλους! Διότι ο Έλληνας είναι ο μόνος που έχει Κυρίαρχο Κράτος και δεν έχει κανένας άλλος Κυρίαρχο Κράτος, γιατί δεν έχει Κυριαρχία. ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ. Γι’αυτό και το μαγαζί Τουρκία είναι μια ιδιωτική εταιρεία, όπως ήταν και η Οθωμανική Αυτοκρατορία. Για αυτό και κανένας δεν μπόρεσε, όπως και η Ρώμη και το Βυζάντιο να κάνει Βασίλειο. Όλοι έμειναν αυτοκρατορίες! Γιατί κωλύονταν νομικά να κάνουν Βασίλεια; Γιατί δεν είχαν Κυριαρχία. Το Ιερατείο των παπάδων, των ρασοφόρων, τους έδινε ΧΡΗΣΗ ΓΗΣ που το είχε κλέψει από τους Έλληνες και το παίζουν συνεχιστές του Οίκου του Αλεξάνδρου. Και επειδή μένει σε αυτόν τον Οίκο, ο ρασοφόρος στην Κωνσταντινούπολη, για να μένει σε αυτόν τον Οίκο, θα πρέπει να είναι Έλληνας και δεν μπορεί κανένας άλλος, ούτε Ρώσος, ενώ είναι ορθόδοξοι, ούτε Παλαιστίνιος που είναι ορθόδοξος, ούτε Αρμένιος που είναι ορθόδοξος, ούτε Σέρβοι ορθόδοξοι, κανένας δεν μπορεί να μείνει στον Ελληνικό Οίκο, στην Κωνσταντινούπολη. Πρέπει να είναι μόνο Έλληνας! Και πάρτε καλά το μήνυμα όλοι!

ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΟΙΚΟ, ΑΡΑ Ο ΟΙΚΟΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ ΒΑΣΕΙ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ. ΑΥΤΌ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΟΤΙ  Ο ΟΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ.

Αν ήταν μογγολικός ο Οίκος που συνεχίζουν οι ρασοφόροι, δεν θα χρειαζόταν να ήταν Έλληνας. Άρα, για να είναι απαραίτητο αυτός που μένει στον Οίκο, το μοναδικό του Διός που συνέχισε ο Αλέξανδρος ο Μέγιστος των Ελλήνων και παριστάνει τον Πατριάρχη των Ορθοδόξων Χριστιανών, για να είναι εκεί πρέπει να είναι Έλληνας σε αυτό τον Οίκο. Και πάρτε όλοι τα χαμπάρια σας, γιατί έχει τεράστια νομική αξία αυτό που σας λέω! Όπως έχει τεράστια αξία ότι ο τελευταίος καταλήψας τον Οίκο των Ελλήνων, έδωσε Όρκο στην Στοά στους Μακκαβαίους να σκοτώνει τους Έλληνες. Και έχουμε βγάλει δημόσια και το βίντεο που ορκίζεται στους Μακκαβαίους στην Στοά της Νέας Υόρκης, να σκοτώνει τους Έλληνες, αυτός που παριστάνει τον Έλληνα και είναι επικεφαλής του Οίκου του Διός στην Κωνσταντινούπολη και φοράει μαύρο ράσο.

Ξυπνήστε! Μας τα έχουν πάρει όλα και πρέπει να τα πάρουμε όλα πίσω. Μας σκοτώνουν και δεν έχουμε περιθώρια να αφήσουμε τα πράγματα να εξελιχθούν όπως το πάνε αυτοί. Είναι τόσο συγκεκριμένο αυτό που λέω.

ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ … ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΑ ΟΛΗ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ!

Γ. ΤΑΡΑΣ: Αν αποφασίσουμε οι Έλληνες να κάνουμε Εθνοσυνέλευση, χωρίς  όμως να έχουμε τα όπλα, στρατό, πολεμικό ναυτικό, αστυνομία κτλ. ποιος θα εκτελέσει τις αποφάσεις μας; Είναι ήδη έτοιμα, κάτι που στρατηγικά δεν λέγεται, γιατί θα πρέπει να συλληφθούν ή να εκδιωχθούν όλοι οι προδότες, ή οι ανθέλληνες, άρα ποιος θα εκτελέσει τις αποφάσεις;

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Αυτό είναι μια εύλογη απορία συνελλήνων που δεν έχουν κάτσει να ασχοληθούν σοβαρά και να εμβαθύνουν επί της Κυριαρχίας και τι σημαίνει Κυριαρχία και το Έθνος των Αυτοχθόνων Ελλήνων! Όπως δεν έχουν κάτσει να μελετήσουν την δομή του Φορέα μέσα από το Καταστατικό, όπως ιδρύθηκε ο Φορέας και όπως εγκρίθηκε επίσημα από την Ανώτατη Δικαστική Αρχή της Ελλάδος. Θα σας παρακαλούσα να πάρετε το Καταστατικό του Φορέα που δηλώνει και την δόμηση του και τον Επικεφαλή αιρετό του Φορέα που εκπροσωπεί το Έθνος και να το μελετάτε κάθε μέρα κι όχι απλά να το μελετάτε, αλλά να κοιμάστε αγκαλιά με αυτό. Γιατί εκεί μέσα είναι χαραγμένη νομικά και πλανητικά όλη η Αρχή του Έλληνος Αυτόχθονα Κυρίαρχου.

Αυτό το Καταστατικό, στρατηγικά όπως δομήθηκε, είναι η μεγαλύτερη Αρχή του Πλανήτη. Κι όσο το διαβάζετε, θα το κατανοείτε, γιατί έχετε τα νομικά στοιχεία και όσο θα το διαβάζετε, θα κατανοείτε ειδικά μέσα από τις υποχρεώσεις που ανατίθονται στον Πρόεδρο του Φορέα που θα εκλεγεί, να εκτελέσει, οι οποίες υποχρεώσεις βγαίνουν ως αποφάσεις απευθείας μέσα από το Έθνος, μέσα από τα μέλη της Συγκλήτου, που η Σύγκλητος είναι Νομικές Οντότητες του Έθνους σε κάθε Δήμο. Πρέπει επιτέλους να καταλάβετε τι κάνουμε.

Άρα, η Σύγκλητος που αποτελείται από εκατοντάδες Νομικά Πρόσωπα που συμμετέχουν σε αυτά τα Νομικά Πρόσωπα, οι Έλληνες,  το Έθνος των Ελλήνων και αποφασίζουν και ψηφίζουν ως μέλη της Γενικής Συνέλευσης του κάθε Συγκλητικού, Νομικού Μέλους-προσώπου, ό,τι θα δώσουν εντολή όλοι, δεν μπορεί να τους φρενάρει τίποτα και δημιουργείται η εκτελεστική αρχή, μέσα από το Καταστατικό και υποχρεούται να εκτελέσει την Εντολή του Έθνους!  Και δεν μπορεί τίποτα να την φρενάρει σε αυτόν τον πλανήτη. Όποιος δεν το καταλαβαίνει, θα του πω πολύ ευγενικά να διαβάσει το Καταστατικό τμήμα-τμήμα και πολύ προσεκτικά.  

Κάθε βράδυ που βγαίνουμε σε συνομιλίες, διάφορα μέλη συζητάμε πολλά πράγματα και μπορούμε να το συζητήσουμε με κάθε λεπτομέρεια και κάθε προέκταση του Καταστατικού, αφού πρώτα το έχει διαβάσει και έχει προσπαθήσει να το κατανοήσει. Άλλωστε ο Αρτέμης Σώρρας σας έχει δώσει δημόσια όλες τις πληροφορίες, αρκεί να θυμηθείτε τι έχετε ακούσει και να τα συνδέσετε μέσα στο παζλ, για να γίνουν ορατά κι ολοκληρωμένη εικόνα. Αν κάποιος έχει κάποια έλλειψη, θα του λύσουμε όποια απορία θέλει. Διαβάστε όμως πάρα πολύ προσεκτικά το Καταστατικό του Πολιτικού Φορέα του Ελληνικού Έθνους.

ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΒΡΕΙΤΕ…

Θέλω να επαναλάβω αυτό που έλεγα πριν σχετικά με την ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΕΠΙ ΚΑΘΕ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ. Αφού εκ των πραγμάτων είναι ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ και δεν μπορεί να μεταβιβαστεί, να καταστραφεί, να κατασχεθεί, ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΙΔΙΟ-ΚΤΗΜΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ;

Αυτήν την ερώτηση θα ήθελα να την κάνετε σε κάθε δικαστικό που μπορείτε να έρθετε σε επαφή, εισαγγελέα, δικαστή, ειρηνοδίκη κτλ. ΠΏΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΕΘΝΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΕΘΝΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΙΔΙΩΤΗΣ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΤΗΜΑ ΤΟΥ; Γιατί στο ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΟΥΤΕ Η ΜΑΚΡΑ ΚΑΤΟΧΗ. Δεν μπορώ να πω εγώ ότι καθόμουν στο σπίτι του παππού σου 100 χρόνια και εκ των πραγμάτων το έκανα δικό μου! Στην Εθνική περιουσία δεν ισχύει αυτό. Άρα, πώς μπορεί κάποιος να λέει ότι εγώ έκανα το τάδε μέρος του Έλληνα που είναι Εθνική Περιουσία Καταπίστευμα, ίδια κτήση; Ή μου το πούλησε ένας παπάς, ή μου το πούλησε ένας σουλτάνος ή οποιοσδήποτε άλλος πάνω στον πλανήτη.

Γ. ΤΑΡΑΣ: Οι δικαστές εξέδωσαν ανακοίνωση. Δεν μπορούν, λένε, να κάνουν τίποτα διότι είναι εγκλωβισμένοι.

ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ!

ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ!

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Μα, δεν περιμένουμε να κάνουν τίποτα οι δικαστές. ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ! Όποιος τρέφει αυταπάτες ότι θα το κάνουν οι δικαστές, αντίο φτώχεια! Ξεχάστε τους δικαστές! Παίρνουν τζάμπα μισθό! ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! Κανένας άλλος! Καταλάβετε το! Το είπα από την αρχή. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΚΙ ΟΧΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ! Οι δικαστές προσπαθούν κι αυτοί να ζήσουν την οικογένεια τους, παίρνοντας ένα μισθό και δεν μιλάνε για να μην τον χάσουν. Μην έχετε πολλές απαιτήσεις από αυτούς. Αλλά η ερώτηση παραμένει σε αυτούς! Πώς κάποιος έκανε καταπίστευμα του Έθνους ίδια κτήση; Με τι χαρτί; Του το έδωσε ο σουλτάνος; Ας έρθει να μας το πει και εμας από που το βρήκε! Είναι της Μητρόπολης; Σώπα! Ποιος θεός σας το έδωσε; Πες του να έρθει κάτω! Ήταν του Πατριάρχη; Του Αγίου Όρους; Των Ιεροσολύμων; Σώπα! Πες του Χριστού να μας πει πότε το έκανε το συμβόλαιο;

Για να το καταλάβουμε όλοι τι λέω! Η μισή γεωγραφική Ελλάδα ανήκει στην Εκκλησία. Πώς γίνεται αυτό; Ήρθε κανένας προφήτης Εβραίος και τους έκανε συμβόλαια εκ μέρος του Θεού; Ή τα έχουν από το σουλτάνο και φοβούνται μην χάσουν τα χρυσόβουλα; Ποια χρυσόβουλα; ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! Ό,τι υπάρχει πάνω στον πλανήτη είναι των Ελλήνων!

Τελείωσαν τα ψέμματα. Οι Έλληνες πήραν χαμπάρι τι έχουν και δεν τους το κρύβετε, που να κτυπάτε τον κώλο σας κάτω. Σε αυτόν τον πλανήτη, δεν ξανακοροιδεύετε Έλληνα! Τέλος όλα τα ψέμματα!

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: Έλενα Αλεξίου

Επιμέλεια: Πλάτων Πισατίδης

ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

…………………………..

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΗΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ( ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ) ! ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΙ ΟΝΟΜΑΤΑ… ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΘΥΜΩΣΕΙΣ !

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΥ 1844 ΕΠΙ ΟΘΩΝΟΣ. ΓΙΑΤΙ Ο ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΑΝΗΛΙΚΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ «πρέπει να είναι πολίτης(;) του δόγματος της Ανατολικής Εκκλησίας.» ; ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ;

Αφήστε μια απάντηση