Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ο ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΒΙΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ Γ. ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ «ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;» ΟΜΟΛΟΓΕΙ !

ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
11694911_450926588446844_1099716227638548159_n
 
Vasilis Theodoropoulos ΠΡΟΧΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ Ο ΠΡΩΗΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, Ο ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΒΙΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ Γ. ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ «ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;» ΟΜΟΛΟΓΕΙ.!!!!

«ΤΕΤΑΡΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ. ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΔΥΝΑΜΙΑ Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΜΟΙΡΑΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΒΔΟΜΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ, ΧΩΡΙΣ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΙΘΑΣΕΥΤΕΙ. Η ΚΟΠΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΗΣ. Η ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΥΠΟΧΩΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΑΒΕΒΑΙΟ».

ΠΡΑΓΜΑΤΙ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΤΟ ΔΟΥΛΙΚΟ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.
Η ΜΟΝΗ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ».

ΈΚΑΝΑΝ ΣΧΕΔΙΑ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΑΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ «Ε.ΣΥ» ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΙΔΡΥΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΕΝΑΓΚΑΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ.

ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΤΑΙ .!!!! ΝΑΙ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ.!!!! ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΑΣ Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ……. ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ.

Αφήστε μια απάντηση