ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ ΚΟΙΤΑ ΠΟΙΟΥΣ ΕΒΑΛΕΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΟΥ Ε.ΣΥ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΟΥ Ε.ΣΥ ΞΕΠΟΥΛΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ! (βίντεο)

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΒΙΝΤΕΟ ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΙΑΠΛΟΥΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ "Ε.ΣΥ." ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

Artemis Sorras
ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ ΚΟΙΤΑ ΠΟΙΟΥΣ ΕΒΑΛΕΣ Ε.ΣΥ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΟΥ Ε.ΣΥ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΟΥ Ε.ΣΥ ΞΕΠΟΥΛΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ.

ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΕ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΛΕΝΕ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΠΟΥ ΞΕΣΠΙΤΩΝΟΝΤΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ Ε.ΣΥ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΣ.

ΔΙΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΟΙ ΤΙΜΩΡΙΕΣ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΣΕ Φ.Ε.Κ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΟΓΕΝΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ.

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ .

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΩΝΕΨΕΙΣ ΟΤΙ Ε.ΣΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΟΛΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΓΙΝΟΝΤΕ Ε.ΣΥ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ.

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΣΤΗΝ ΣΚΑΝΔΑΛΗ ΠΟΥ Ε.ΣΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕΣ ΤΟ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΦΑΙΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕΣ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΤΗΝ ΣΚΑΝΔΑΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΑΦΑΝΗΣΟΥΝ.

ΚΟΙΤΑ ΠΩΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ Ε.ΣΥ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΑ ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟ Ε.ΣΥ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ .

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΘΕΣΜΟΙ ΚΡΑΤΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΟΛΑ ΠΑΡΤΑ ΠΙΣΩ ΧΤΕΣ Ε.ΣΥ. ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ.

 ΕΝΩΣΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΠΑΡΤΑ ΠΙΣΩ ΧΤΕΣ ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΟΜΜΑΤΑ [ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΔΙΑΙΡΕΜΕΝΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ] ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΕΙΝ ΕΚΛΕΓΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ.

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

 

Αφήστε μια απάντηση