ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:ΣΗΜΕΡΑ ΕΜΦΑΝIΖΟΝΤAI ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΣΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΥΣΤΑΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΙΘΑΓΕΝΗ.!

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑ Α.Ε. ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
AFORISMOS
Artemis Sorras
ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΠΩΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.
 

ΤΑ ΙΔΙΑ ΡΟΥΧΑ ΦΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΑΦΕΝΤΕΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΑΦΑΝΗΣΜΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΑΦΑΝΗΣΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΧΤΥΠΟΥΝ ΑΠΟ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ.

ΤΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΣ ΤΟΝ ΧΑΜΟ ΣΟΥ;

ΑΦΗΣΕ ΠΙΣΩ ΣΟΥ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΙΡΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΟΜΑΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΩΣΟΥ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΟΥ.

ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ Ε.ΣΥ .ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΤΟΧΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΜΗΤΕΡΩΝ ΕΛΛΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ .

 ΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ Η ΛΕΥΚΟ ΣΕΝΤΟΝΙ ΑΦΟΡΙΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΣΟΥ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΣΟΥ.

ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΕ Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΟΡΚΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ .

 ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

ΖΗΤΩ Ο ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ 1821 ΤΩΝ ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Αφήστε μια απάντηση