ΜΗΝΥΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΟΡΟΥ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ. ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΩΣ “ΑΙΡΕΣΗ” ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ !

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ "Ε.ΣΥ." ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΡΟΥ ΔΙΑΚΟΠΤΕΙ ΟΜΙΛΙΑ

Γιάννης Καλογερόπουλος : ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΑΡΧΙΣΕ.!!! ( 27/2/2016 το βράδυ )
ΜΟΛΙΣ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΜΗΝΥΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΟΡΟΥ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΚΑΤΗΓΟΡΩΝΤΑΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟΝ ΠΟΡΟ ΩΣ < < ΑΙΡΕΣΗ > > ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ
ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΜΕΛΗ ΑΙΡΕΣΗΣ.!!!!!!!
………..

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΠΕΙΡΑΪΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ mellon.gr

Σύλληψη από την Αστυνομία Αντιδημάρχου Πόρου. http://www.mellon.gr/%CE%95%CE%99%CE%94%CE%97%CE%A3%CE%95%CE%99%CE%A3/tabid/68/vw/1/ItemID/17303/Default.aspx

Τελικά η Δημοτική Αρχή του Δήμου Πόρου, με Δήμαρχο τον Γιάννη Δημητριάδη, θα μείνει στην ιστορία του νησιού, ως η χειρότερη Δημοτική Αρχή που είχε το νησί.

Βέβαια, αρχής γενομένης από τον Δήμαρχο και τους αντιδημάρχους του, όλοι μαζί συνθέτουν μια παρέα άσχετων και επικίνδυνων από τις πράξεις τους για το νησί.

Προχθές, ο αντιδήμαρχος λαϊκών αγορών κ.λ.π Αναστάσιος Παπαχρήστου, διέκοψε νόμιμη ομιλία πολιτικού φορέα στο κτίριο Συγγρού, αποκαλώντας τον αίρεση και στην συνέχεια τους έκλεισε τα μικρόφωνα.

Κλήθηκε η Αστυνομία, προσάγοντας τον Αντιδήμαρχο και εκπρόσωπο του φορέα στο Αστυνομικό Τμήμα, όπου αλληλομηνύθηκαν.

Μετά από αυτό, συνελήφθησαν και κρατήθηκαν και οι δυο στο Α.Τ Πόρου και  αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή του εισαγγελέα.

(Άσχετο με το θέμα το ερώτημα μας.
Αληθεύει Αντιδήμαρχε Πολεοδομίας κ.λ.π, Γιώργο Κουτουζή, ότι σε ακίνητο σου στην Πούντα- Πόρου έχεις μάτσο πολεοδομικές παραβάσεις;

Πόσες είναι; έξι, εφτά, οκτώ, εννέα η περισσότερες;)

Παρακολουθήστε σε video απόσπασμα από την … έφοδο του Αντιδημάρχου Παπαχρήστου στην αίθουσα που διεξαγόταν η ομιλία.

………..

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΡΟΥ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟΝ ΠΟΡΟ 27/2/2016. ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΩΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΩΣ ΑΙΡΕΣΗ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ 

Αφήστε μια απάντηση