ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΙΣ ΤΩΝ Ε.ΣΥ. ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΚΑΙ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ – ΑΛΕΥΡΑΔΑ 27-2- 2900-(2016).

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

Basilis Drosos 

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ Ε-ΣΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΚΑΙ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ, ΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΝ 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016, ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΙΝ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΛΕΥΡΑΔΑΣ, ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ.

ΕΓΙΝΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΙΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΥ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΑΓΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΕΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΣ ΤΩΝ 600 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΔΟΛΑΡΙΩΝ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΥΡΙΟΙ,ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗΝ ΕΞΩΔΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ–ΕΝΤΟΛΩΝ–ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΩΝ.

 ΕΠΙΣΗΣ ΕΓΙΝΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΙΣ ΔΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΠΛΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΕΘΕΣΕΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΙΝ, ΤΟΝ ΣΚΟΠΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΩΝ Ε-ΣΥ (ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΝ), ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΙΝ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΩΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗΝ ΑΥΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΙΝ. ΟΜΙΛΗΤΕΣ, ΑΠΟ ΤΙΣ Ε-ΣΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΚΑΙ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ, ΗΣΑΝ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΡΟΣΟΣ ΚΑΙ Η ΕΦΗ ΚΑΤΣΟΥΔΑ. ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΩΣΙΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΦΘΑΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ.

 

 

Αφήστε μια απάντηση