Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΝΟΜΟ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΙ ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.» ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ !!!

ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ "Ε.ΣΥ." ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

11136680_584983301654660_5774956558581739047_n

ΑΥΤΟΙ… Η ΣΤΟΑ(CLUB) ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ. ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ. Αφοι ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΦΥΝΤΑΝΙΑ…

ΕΜΕΙΣ… ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ;;;

ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗ…. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ…………..
ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ…….
ΔΕΝ ΣΕ ΣΩΖΕΙ ΟΥΤΕ Η ΕΦ’ ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ ΑΣΥΛΙΑ ΚΥΡΙΕ ΔΙΟΙΚΗΤΑ….
ΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΑΥΤΟΙ… ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΣΠΙΤΙΩΝ «ΛΗΣΤΑΡΧΕΙΟΝ-ΥΠΕΡΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΡΑΠΕΖΑ της ΕΛΛΑΔΟΣ» ! Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟ ΤΟΥ «ΚΡΑΤΟΥΣ» !! ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΙ ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.» ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ !!!

ΕΜΕΙΣ… ΙΔΡΥΣΗ ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ (ΤΡΑΠΕΖΑ) ΚΑΙ ΕΞΑΓΟΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ, ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»

………………………………

Νόμος περί των απλήρωτων δανείων 15 Δεκ 2015

ΤΟ ΦΕΚ Α 176 – 16.12.2015- ν.4354/15 ΝΟΜΟΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ pdf

…………………………….

ΑΥΤΟΙ… Οι τράπεζες ζητούν νομική προστασία από τσουνάμι αγωγών για να μην καταρρεύσει η διαδικασία αξιοποίησης των NPLs www.bankingnews.gr

Το ελληνικό δημόσιο φαίνεται να μελετάει μια φόρμουλα τύπου Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας ώστε να καλυφθούν νομικά οι τράπεζες.
Μείζον θέμα ανακύπτει στο ζήτημα της διαχείρισης των NPLs, των προβληματικών δανείων καθώς οι τράπεζες θέτουν ευθέως θέμα νομικής προστασίας από την Τράπεζα της Ελλάδος και την Κυβέρνηση ζητώντας νόμο που να διασφαλίζει τις διοικήσεις των τραπεζών και τις επιτροπές.
Σε πρόσφατη συνάντηση των τραπεζιτών, με τις αρμόδιες αρχές το θέμα να υπάρξει τσουνάμι αγωγών έχει προβληματίσει τις τράπεζες.
Αν δεν υπάρξει νομική προστασία των διοικήσεων καμία αξιοποίηση των NPLs δεν θα προχωρήσει, οι τράπεζες θα τεθούν εκτός στόχων στην διαχείριση των προβληματικών δανείων και το πρόβλημα αντί να αντιμετωπιστεί θα διογκωθεί ακόμη περισσότερο.
Η Τράπεζα της Ελλάδος αντιμετωπίζει το αίτημα των τραπεζιτών ως εύλογο τονίζοντας ότι είναι αδύνατο να προχωρήσει η διαδικασία αξιοποίησης των NPLs αν δεν έχει επιλυθεί το βασικό ζήτημα των αγωγών.
Με βάση κάποιες εκτιμήσεις, οι αγωγές που έχουν συγκεντρωθεί στις τράπεζες φθάνουν τις 3000 για τα NPLs και ο αριθμός θα εκτοξευθεί αν δεν υπάρξει μέριμνα νομικής προστασίας.
Αν ληφθούν υπόψη και οι αγωγές σε άλλα ζητήματα ο αριθμός εκτοξεύεται.
Οι διοικήσεις των τραπεζών στέλνουν ένα ξεκάθαρο μήνυμα, αν δεν παρθούν μέτρα αντί να διαχειρίζονται NPLs θα διαχειρίζονται αγωγές εξέλιξη καταστροφική για το σύστημα.
Το ελληνικό δημόσιο φαίνεται να μελετάει μια φόρμουλα τύπου Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας ώστε να καλυφθούν νομικά οι τράπεζες.
Η ΤτΕ έχει ζητήσει στοχοθεσία από τις ελληνικές τράπεζες και με βάση νεότερο χρονοδιάγραμμα θα έχουν συμφωνηθεί οι στόχοι το αργότερο έως τις 10 Μαρτίου.
Μια πρώτη εκτίμηση δείχνει ότι οι στόχοι που έχουν θέσει οι τράπεζες είναι ακόμη ιδιαίτερα αισιόδοξοι.
……………………………………………………..
ΣΧΕΤΙΚΑ:

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΡΟΣ «ΔΟΥΛΙΚΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ» ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ Δ.Ο.Υ.: ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ. ΕΙΣΠΡΑΞΤΕ ΟΠΩΣ ΕΝΤΕΛΕΣΤΕ. ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΙΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ «ΔΟΥΛΙΚΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ» ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΚΡΙΖΑ ΖΩΝΗ ! ( 28/11/2899#2015 συνέντευξη στο ραδιόφωνο ΠΟΛΙΤΕΙΑ 90,7 )

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.»

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΥΣ: ΤΣΙΠΡΑ, ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΜΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΥΣ: ΟΜΠΑΜΑ, ΠΟΥΤΙΝ, CIA, ΔΝΤ, ΤΡΟΪΚΑ, ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ, ΠΡΟΕΔΡΟ ΒΟΥΛΗΣ 27/3/2899(2015) !

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΘΕ ΟΦΕΙΛΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ.

ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ;;;

ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ… ΚΑΝΤΟ ΚΙ Ε.ΣΥ.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ !!! ΕΛΑ ΚΙ Ε.ΣΥ. ΛΕΩΦΟΡΟΣ-ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ-ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ-ΕΛΛΗΝΩΝ-ΙΘΑΓΕΝΩΝ12122

10172728_1501547720151012_6857939524270653288_n

ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.

……………………………………………

Αφήστε μια απάντηση