ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΓΩΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΤΑΞΕΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥΣ.

ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ "Ε.ΣΥ." ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

ΕΛΛΗΝΩΝ-ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ-Ε.ΣΥ.-300x298

Vasilis Theodoropoulos ΣΥΝΗΜΩΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ / ΕΛΛΗΝΕΣ.

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ. ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΘΑ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ..

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΓΩΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΤΑΞΕΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥΣ.

ΕΙΝΑΙ ΥΨΙΣΤΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ.

ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΕΧΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ.
ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΣΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΤΑΞΗ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΦΑΙΜΑΞΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΠΙΣΤΑ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΤΑΞΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΕΙ Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ».

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΜΑΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΚΧΩΡΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ»

Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΦΘΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΞΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ.

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ Ή ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟΝ ΤΩΝ –ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ -ΕΘΝΟΥΣ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΝΑ ΜΕΤΑΒΟΥΝ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΑΦΗΣΑΝ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΦΡΟΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΙΑΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ:
ΧΡΗΣΤΟ ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΑ (6932335821)
ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΖΑΜΙΑ ( 6932952064 )
ΣΤΕΦΑΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ( 6978515214 )

ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΑΡΚΕΣΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΛΗΡΕΣΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ, ΩΣΤΕ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΠΟΥ ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΓΕΝΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΑΣ.

Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΥΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΣΕ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥΣ ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.

Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥΣ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΕΥΘΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΘΑ ΛΑΒΕΙ 20.000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΠΟΥ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠ΄ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥΣ.

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΤΗΝ ΑΦΘΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ-Ε.ΣΥ»
Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ

………..

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

Αφήστε μια απάντηση