ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Γ.Γ. Β.ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ "Ε.ΣΥ."

ΣΥΝΗΜΩΝΕΣ.. ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ /ΕΛΛΗΝΕΣ,

ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.

ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΜΑΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΚΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.

Η ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΜΑΣ.

ΘΕΣΑΜΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΩΝ ΔΗΜΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΣΚΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΟΤΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΜΕ.

ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΡΙΘΜΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ.

ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ Ε.ΣΥ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΑΡΑΣΧΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ.

ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟΧΟ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΡΑΣΗ ΚΑΘΕ ΥΠΑΡΧΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΠΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΣΕ ΓΕΙΤΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΧΗ. ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.

Ο ΦΟΡΕΑΣ ΜΑΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ—Ε.ΣΥ» ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΕΝΑΓΚΑΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ».
Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ.

Αφήστε μια απάντηση