ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ .!!!ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ E.ΣΥ.»

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ "Ε.ΣΥ." ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

Vasilis Theodoropoulos ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ  ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ .!!!!!

ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΔΝΤ, Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΖΕΦΡΥ ΤΣΑΝΤ ΜΙΝΕΙΚΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕ ΤΑ 200 ΔΙΣ (60%) ΑΠΟ ΤΑ 320ΔΙΣ  ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ- ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΑΠΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΣΕ ΥΠΑΡΚΤΑ .

ΗΤΑΝ ΔΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΩΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΜΕΣΩ ΚΑΠΟΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ Ο ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΤΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ, ΑΡΑ Ο ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ.!!!!!!!

ΕΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΩΣ ΧΡΕΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ.
ΑΛΛΑ ΕΦΟΣΟΝ ΑΠΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΥΠΑΡΚΤΑ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ…

ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.

ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΓΕΜΙΖΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑΦΘΑΝΟΥΝ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΑΦΕΙΔΩΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΙΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΕΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΈΛΛΗΝΕΣ.!!!!!

ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΟΤΙ ΚΥΡΙΩΣ ΛΟΓΩ ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΔΥΟ (2) ΓΕΝΕΕΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ.!!!!!!

ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΡΟΔΩΣΕ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΜΑΣ.!!!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»

 

Αφήστε μια απάντηση